View Full Version : Honda CRF250M ή Yamaha WR250X
Καλησπέρα,
με τρώει να πάρω κάτι μικρό, για χρήση κυρίως εντός πόλης, και έχω βάλει στο μάτι ένα απο τα δύο 250άρια.
Στα links ειναι οι καλυτερες τιμές που μπόρεσα να βρώ (Γερμανία μένω)
Εχει κανείς εμπειρία σε αυτα να μου πει μια γνωμη? Το WR εχει 31 ps ενω το CRF 23, αλλα ειναι κ αρκετα πιο ακριβό. Αξιζει η διαφορα χρημάτων? Προς το παρον κλείνω ελαφρως προς το CRF λόγω τιμής.
Yamaha WR 250 X
http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/yamaha-wr-250-x-supermoto-neufahrzeug-bocholt/203818664.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=26000&makeModelVariant1.modelDescription=WR+250&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&minFirstRegistrationDate=2014-01-01&ambitCountry=DE&zipcode=42275&zipcodeRadius=200&negativeFeatures=EXPORT&noec=1#
Honda CRF 250 M
http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/honda-crf-250-m-tageszulassung-aachen/192305072.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=2&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=11000&makeModelVariant1.modelDescription=CRF+250&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&minFirstRegistrationDate=2014-01-01&ambitCountry=DE&zipcode=42275&zipcodeRadius=200&negativeFeatures=EXPORT&noec=1
thunder ace
29/04/2015, 17:03
crf γιατι ετσι μαρεσει.
amyroukai
29/04/2015, 17:39
Δεν έχουν σχέση τα μηχανάκια. Το πλαίσιο, το μοτέρ, οι αναρτήσεις, τα φρένα του WR είναι απλά άλλο επίπεδο σε σχέση με το χόντα. Εδώ ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις. Από την άλλη, αν δεν "χρειάζεσαι" όλα αυτά τα παραπάνω, το χαβαλέ σου μιά χαρά θα τον κάνεις και με το "φτηνό".
thunder ace
29/04/2015, 17:54
Δεν έχουν σχέση τα μηχανάκια. Το πλαίσιο, το μοτέρ, οι αναρτήσεις, τα φρένα του WR είναι απλά άλλο επίπεδο σε σχέση με το χόντα. Εδώ ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις. Από την άλλη, αν δεν "χρειάζεσαι" όλα αυτά τα παραπάνω, το χαβαλέ σου μιά χαρά θα τον κάνεις και με το "φτηνό".
συμφωνω.Για αυτο παρε crf:D
Ναι, δεν εχω σκοπο να το παω χωμα κ να κανω αλματα... Ισως αμα τυχει καμία διαδρομη μεσα απο δασακι, αλλα κυριως θελω να μην εχω θεμα να καβαλάω πεζοδρόμια και να καταπίνει τις λακούβες.
Απο αξιοπιστία τι λενε? Τα ηλεκτρικά? Αυτα φοβάμαι λιγο σε ολα τα νεα μηχανακια.
thunder ace
30/04/2015, 09:49
Ναι, δεν εχω σκοπο να το παω χωμα κ να κανω αλματα... Ισως αμα τυχει καμία διαδρομη μεσα απο δασακι, αλλα κυριως θελω να μην εχω θεμα να καβαλάω πεζοδρόμια και να καταπίνει τις λακούβες.
Απο αξιοπιστία τι λενε? Τα ηλεκτρικά? Αυτα φοβάμαι λιγο σε ολα τα νεα μηχανακια.
Δεν εχω οδηγησει κανενα απο τα 2.Απο οτι εχω διαβασει το yam ειναι πιο "αγριο",το honda πιο φιλικο.Για το crf που το εψαξα λιγο περισσοτερο,σε ξενα φορουμ λενε οτι ειναι ασπαστο.Αλλα και για το wr δεν εχει ακουστει κατι αρνητικο.Αυτο που σου αρεσει πιο πολυ οταν το κοιτας,αυτο να παρεις.
amyroukai
30/04/2015, 10:54
Αυτό που θέλεις το κάνουν και τα δύο.
Από αξιοπιστία ισάξια.
βάλε στην εξίσωση κ το kawasaki klx 250
Χωρίς να με κράξετε που βάζω κ αλλη μοτο στην συζητηση, μόλις είδα και την Honda FMX 650
Σίγουρα εχει πολυ παραπάνω κυβικά, αλλα τα άλογα του ειναι μονο 34, γιαυτο το βάζω στην κατηγορία 'μικρό'
Θα ήταν κ αυτο ισως μια καλη επιλογή? Μεταχειρισμένη παιζει στα ιδια χρηματα
Bob_o_mastoras
30/04/2015, 12:55
Ενδιαφερον thread.. :a014::a014:
Tα αλογα του FMX ειναι 34 αλλα ανετα φτανουν τα 45+
Μονο τις ξυλοσομπες-εξατμισεις να βγαλεις και να βαλεις καμια σωστη μονη εξατμιση και ενα πιο ανοιχτο φιλτρο θα παρει αισθητα τα πανω του με καμια σωστη ρυθμιση στο καρμπυρατερ.
Η αξιοπιστια δε του συγκεκριμενου μοτερ ειναι αδιαμφισβητητη. Αλλα τεχνολογικα ειναι παλιο.
Υπαρχουν θεματα σε ξενα fora για βελτιωσεις fmx. Ενα παιδι που κυκλοφορουσε και εδω στο moto παλια, το 'χε φτασει 50+ αλογα διατηρωντας το αξιοπιστο. Ψαξτο στο advrider. Υπαρχει το thread.
Αλλη κατηγορια παντως απο τα 250αρια και με αισθητα μεγαλυτερη καταναλωση καυσιμου (ειδικα αν βελτιωθει).
Δεν θέλω πολλά άλογα, γιατί μετά το ατύχημα που είχα το 2012, τα φοβάμαι...
Εκεί γύρω στα 30 θα ήταν το ιδανικό, πιστεύω.
Bob_o_mastoras
30/04/2015, 13:26
Δεν εχουν σχεση τα αλογα με αυτο ομως.. Και με παπι ή σκουτερ 50cc μπορεις να σκοτωθεις (χτυπα ξυλο).
Εχει μια σχεση με την ασφαλεια ο τροπος που αποδιδονται ομως. Δηλαδη ενα 125 mx ενω ειναι ψοφιο ξαφνικα σου δινει μια κλωτσια 20 αλογα και πρεπει να τη διαχειριστεις. Εκει μπορει να την πατησεις ευκολα.
Για τα μηχανακια που λεμε δεν ισχυει αυτο. Εχουν ομαλη γραμμικη αποδοση και ευκολα προβλεψιμη συμπεριφορα.
Αλλωστε γκαζι ειναι, οσο θελεις το ανοιγεις! ;)
Bob_o_mastoras
30/04/2015, 13:28
Αλλα αν σε ενδιαφερει κατι με λιγα αλογα τοτε μην κοιτας προς fmx, οχι γιατι εχει πολλα, αλλα τα αλλα που ανεφερες ειναι πιο συγχρονα και πιο οικονομικα. :)
To WR250X είναι μεγάλος έρωτας, αλλά και πανάκριβο. Δεν υπάρχει σύγκριση με οτιδήποτε άλλο στα κυβικά του.
Είμαι περίπου στην ίδια φάση με σένα, με τη διαφορά ότι κλίνω προς πιο hardcore SMs (η κατάρα του να έχεις δοκιμάσει ΚΤΜ), οπότε το έχω ψάξει αρκετά. Και σου προτείνω DRZ400SM. Καλύτερη επιλογή απ'όλα όσα αναφέρθηκαν για καθημερινό motard.
Τελικά (θα με κράξετε) πήρα ένα xt 660 x του 2005.
Σήμερα πήρα πινακίδα κ μετά την δουλειά πάω να κάνω μια βόλτα "γνωριμίας"
Τα crf 250 μου φάνηκε πολύ ψόφιο, το wr 250 πανάκριβο, το fmx αρχαίο απο μοτέρ, οπότε κατέληξα στο xt.
Bob_o_mastoras
17/07/2015, 15:54
Τελικά (θα με κράξετε) πήρα ένα xt 660 x του 2005.
Σήμερα πήρα πινακίδα κ μετά την δουλειά πάω να κάνω μια βόλτα "γνωριμίας"
Τα crf 250 μου φάνηκε πολύ ψόφιο, το wr 250 πανάκριβο, το fmx αρχαίο απο μοτέρ, οπότε κατέληξα στο xt.
Kαλοβολτο και παντα ορθιος! :beer:
Το δοκιμασες καλα πριν το παρεις;;;
Καλόβολτο και πάντα όρθιος. :beer:
Ευχαριστώ!
Ναι το έκανα βόλτα, αλλα δεν το πηγα σε μηχανικό για τσεκ. Φαινεται να ειναι στην πένα, όλα καινούργια επάνω, αλυσίδα, λάστιχα, τακάκια και εχει κ arrow εξατμίσεις.
Το εμπιστεύθηκα διοτι ο προκάτοχος το χρησιμοποιουσε κανονικα για 30 χλμ αποσταση κ αλλα τοσα επιστροφη.
doctoras
20/07/2015, 11:21
ωραίο! καλορίζικο!
ωραια φαση τα καθρεπτακια, βλέπεις όμως? κάνουν δουλεία?
Αν θες να διορθώσεις τη μάσκαρα.
ωραίο! καλορίζικο!
ωραια φαση τα καθρεπτακια, βλέπεις όμως? κάνουν δουλεία?
Ωραία φάση είναι, αλλά δεν κάνουν δουλειά. Βλέπεις μεν άμεσα πίσω τι συμβαίνει, αλλα σε καμία περιπτωση δεν αλλάζεις λωρίδα χωρις να κοιταξεις. Ευτυχώς είχε και τα οριτζιναλ μαζι, κ σκέφτομαι να τα αλλάξω. Ασε που σε μπλοκο θα με σταματησουν σιγουρα ετσι ...