PDA

View Full Version : Βαρέθηκα..............

Σελίδες : 1 [2]

foogr01
27/06/2015, 01:05
Το όλο λάθος και οι διαφωνίες νομίζω πηγάζουν από τον ορισμό του μοντέλου και το αν το έτος κατασκευής πρέπει ή όχι να συμπεριλαμβάνεται στις αγγελίες.

Νομίζω ότι το πιο ξεκάθαρο παράδειγμα γράφτηκε και πιο πάνω.

"Μοντέλο ΧΥΖ 600 R, έτος κατασκευής 2010, 1η άδεια 2012"

γιατί να μην αναγράφεται έτσι; Κι αν δεν ξέρει κάποιος το έτος κατασκευής (που με το VIN το βρίσκεις εύκολα...) το παραλείπει και αναφέρει μόνο την 1η άδεια.
Αν τώρα καθορίζονταν έτσι οι αγγελίες και μου πείτε πάλι ότι θα γράφατε έτος κατασκευής 2012, ε τότε κάτι δεν πάει καλά...
Αλλά ακριβώς επειδή τίποτα δεν είναι καθορισμένο κάνει ο καθένας ότι θέλει. Άλλος γράφει τα πάντα αναλυτικά, άλλος βαριέται να γράφει, άλλος όντως δεν ξέρει, άλλος λέει αλήθεια, άλλος λέει ψέμματα κλπ κλπ κλπ. Φαύλος κύκλος.

andreaspetr
27/06/2015, 01:17
εμενα το μεκανακι εχει πρωτη αδεια 2002,που θα ξερω ποτε βγηκε απο το εργοστασιο?

foogr01
27/06/2015, 01:54
εμενα το μεκανακι εχει πρωτη αδεια 2002,που θα ξερω ποτε βγηκε απο το εργοστασιο?

Με τον αριθμό πλαισίου βγάζεις άκρη, αν θέλεις να μάθεις.

7Tolis
27/06/2015, 09:21

Και το σωληνάκι των φρένων μπροστα γράφει τη κατασκευη όπως /06 πχ.
Αν θα είναι το εργοστασιακό σωληνάκι όμως.

CIRUS
27/06/2015, 14:59
Δεν πειράζει, ειλικρινά. Το παρεξήγησες το τρίτο πρόσωπο, το χρησιμοποίησα πιο πολύ επειδή εσύ μίλησες σε πρώτο και υπέθεσα πως θα καταλάβεις ότι δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά.

Συμφώνησα σε αυτά που είπες και τα θεωρώ σωστά αλλά υπάρχει ένα αλλά που το άφησες στην απέξω.

Δεν θεωρώ ότι όλοι το κάνουν επίτηδες και το καταλαβαίνω το σκεπτικό τους. Όμως εγώ το θεωρώ λάθος ή λίγο λάθος αν θέλεις. Αυτοί που χρησιμοποιούν την χρονολογία πρώτης άδειας εσκεμμένα ακόμα και για μοντέλα που δεν έχουν καμία σχέση με το προηγούμενο, απλά κάνουν τα πράγματα χειρότερα και έτσι έχει λόγο ύπαρξης και αυτό το θρεντ. Σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν αστείο να το συζητάμε σε τέτοια έκταση.

Όπως και να 'χει καμία επίθεση δεν ήθελα να κάνω ούτε να σε προσβάλω αφού δεν αναφερόμουν σε 'σένα.

:beer:

Μάλλον παρεξήγησα, δεν κατάλαβα ότι μίλαγες στο 3 πρόσωπο, σου ζητώ συγνώμη.

Αυτό που θα έλεγα, αν το καταλάβαινα είναι ότι δεν θέλουν να μας ποιάσουν όλοι κορόιδο και ότι ακόμα και να θέλουν κάποιοι να το κάνουν είναι πολύ εύκολο να βρείς μόνος σου το μοντέλο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα κατα την γνώμη μου. Δεν είναι και τραγικό να ψάξεις τα αυτοκόλλητα ή κάποιες λεπτομέρειες που προσδιορίζουν χρονολογία κατασκευής για ένα μοντέλο που σε ενδιαφέρει να αγοράσεις. Εάν δεν έχει βάλει και φωτογραφίες δεν θα ασχοληθώ καν έτσι και αλλιώς.

sorry και πάλι:beer:

CIRUS
27/06/2015, 15:11
Μόλις έχασες το δίκιο σου. Ο Daz δε σε πρόσβαλε. Σε 3ο πρόσωπο μιλάγε. Εσύ ήσουν που τον προςβαλες και μάλιστα 3 φορές. Σε έπνιξε η δίψα της αίσθησης ότι έχεις δίκιο και πέρασες το μηνυμα του στα γρήγορα χωρίς να το διαβάσεις πραγματικά.
Κρίμα.

Εχεις εν μέρει δίκιο. Παρεξήσα τον φίλο γιαυτό αντέδρασα λάθος. Αλλά δεν με έπνιξε καμία δίψα αίσθησης δίκιου έλεος, απλά αισθάνθηκα προσβεβλημένος τίποτα παραπάνω. Δεν με νοιάζει αν έχω δίκιο ή άδικο. Εγώ λέω την άποψη μου και ακούω και τις υπόλοιπες είτε τις θεωρώ λάθος είτε όχι

Όλοι κάνουμε λάθη το θέμα είναι να το παραδέχεσαι και γω δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα.:)

spyro
28/06/2015, 21:49
....

Όλοι κάνουμε λάθη το θέμα είναι να το παραδέχεσαι και γω δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα.:)

:beer:

7Tolis
10/08/2015, 18:14
Πλύντε τα ρε γαμώτο πριν τα πουλήσετε.
Ασταδιάλα δλδ.
Ο,τι του λείπει του καθένα ζητάει και προφανώς θα ζητάει.
Το πιο σπαστικό είναι όταν ο πωλητής κάνει τον ανήξερο του στυλ,-Δε γνωρίζω,απο τον προηγούμενο ήταν.
Βρε γήβωνα,αφου θα κουμπωθεί πάνω σε εγκέφαλο,τι πας να κρύψεις;Το οτι δεν έπεσε;Χαλόόόουυυυ φαίνεταιιιιι!!

foogr01
10/08/2015, 22:42
Πλύντε τα ρε γαμώτο πριν τα πουλήσετε.
Ασταδιάλα δλδ.
Ο,τι του λείπει του καθένα ζητάει και προφανώς θα ζητάει.
Το πιο σπαστικό είναι όταν ο πωλητής κάνει τον ανήξερο του στυλ,-Δε γνωρίζω,απο τον προηγούμενο ήταν.
Βρε γήβωνα,αφου θα κουμπωθεί πάνω σε εγκέφαλο,τι πας να κρύψεις;Το οτι δεν έπεσε;Χαλόόόουυυυ φαίνεταιιιιι!!

Ηρεμίααααααααααα και ψυχραιμίααααααααααααααααααααα.....

toyar
11/08/2015, 06:13
καλυτερα απλυτα για να φαινονται τυχον διαρροες;)