View Full Version : Μεταβίβαση 50κ.ε. με εξουσιοδότηση
ioannou_b
07/05/2015, 10:27
Γινεται μεταβιβαση μοτοποδηλατου με εξουσιοδοτηση οπως γινεται και με τις μοτοσυκλετες;
SHOOTER045
07/05/2015, 10:42
Ναι
Μαζί με την εξουσιοδότηση θέλεις και φ/φο ταυτότητας του πωλητή - επικυρωμενο.
Και νομίζω και υπεύθυνη δήλωση του πωλητή προς τον αγοραστή.
Υπ όψιν για να γίνει θα πρέπει να έχει πληρωμένα τα τέλη κυκλοφορίας, δηλαδή να έχει ανανεωθεί η άδεια.
Καταθέτεις αυτά στο εκεί τμήμα τροχαίας και αφού γίνει η επιθεώρηση του δικύκλου ( αρ πλαισίου / κινητήρα κλπ από αστυνομικό της τροχαίας) βγάζεις ασφάλεια την καταθέτεις, βγαίνει καινούργια άδεια και φεύγεις
Ακριβώς όπως τα λέει ο Μήτσος από πάνω είναι. (Τα είχα κάνει πριν λίγο καιρό κ τα ψιλοθυμάμαι).
Αν έχουν καιρό να πληρωθούν τα τέλη του 50ριού (13€/έτος) τότε αθροίζονται όλα μαζί + κάποια μικρή προσαύξηση νομίζω.
Επίσης η επιθεώρηση είναι μόνο στα χαρτιά (έχω κάνει 3 μεταβιβάσεις την τελευταία 6ετία και δεν κατέβηκε ποτέ κανείς κάτω να τσεκάρει το μηχανάκι).
ioannou_b
07/05/2015, 13:28
παιδια ειναι σιγουρο αυτο, γιατι σε τροχια που ρωτησα μου ειπαν οχι γιατι το συμφωνητικο αγοραστη πωλητη πρεπει να εχει και τις 2 υπογραφες (αγοραστη-πωλητη) θεωρημενες την ιδια ημερομηνια. Εαν ειμαι μακρια(ειμαι ο αγοραστης) πως θα πεσουν οι υπογραφες;
SHOOTER045
07/05/2015, 13:59
Πάρε τηλέφωνο στην γραμματεία τής τροχαίας όπου ανήκεις