PDA

View Full Version : Κλοπή R1 Π.Φάληρο

Σελίδες : [1] 2

7Tolis
08/05/2015, 11:08
Μάλλον ξαναήρθε η σειρά μου και δεν το ήξερα;

Εκλάπη λοιπόν Yamaha R1 2008 (απο αυτά τα γΛήγορα) χρώματος ανθρακί, χθες βράδυ προφανώς απο κλειστό υπόγειο parking,συναγερμό,gps,λουκέτο δισκόπλακας.
Α,πήραν και το κράνος μου (Δε ξέρω αν θα είναι στο νουμερο του κλέφτη βέβαια)

Εγιναν όλες οι κατάλληλες ενέργειες.

Αν το δεί κανείς να πεί στον γκλέφτη να το βάλει στον πάτο του.

Αυτά.

sniper
08/05/2015, 11:11
.... χθες βράδυ προφανώς απο κλειστό υπόγειο parking,συναγερμό,gps,λουκέτο δισκόπλακας.
...

Tι είπες τώρα....; Πως γίνεται αυτό;;;;

Μακάρι να βρεθεί ρε συ....

VANDA
08/05/2015, 11:12
:uplate:

Ζεύκας
08/05/2015, 11:12

έλα ρε πούστη μου έχει παραγίνει το κακό!
και όλα τα προβλεπόμενα να κάνεις πάλι δεν τους σταματα τα καθίκια.

το gps έχει εντοπίσει τίποτα;

καλή δύναμη ρε αγορίνα

zannisvel
08/05/2015, 11:15
Μακαρι να βρεθει. Δε το πιστευω. :(
Κουραγιο ρε φιλε.

spyrakos35
08/05/2015, 11:18
:sick:

Hayate
08/05/2015, 11:22

Εκλάπη λοιπόν Yamaha R1 2008 (απο αυτά τα γΛήγορα) χρώματος ανθρακί, χθες βράδυ προφανώς απο κλειστό υπόγειο parking,συναγερμό,gps,λουκέτο δισκόπλακας.

Αυτά.

Ε ΟΧΙ ρε @#$@#%^%^@$@# μου!Τόλαρε μακάρι να βρεθεί το συντομότερο και άθικτο.

thunder ace
08/05/2015, 11:22

Αυτά.Αν και δυσκολο να περασει ο γ@μημενος απο την περιοχη μου,θα το κανω πραγματικοτητα αυτο που ειπες.Ρε φιλε κουραγιο............

sapila racing
08/05/2015, 11:24
Τι να πω δεν ξερω, να το εχεις οσο το δυνατόν καλύτερα προφυλαγμένο κλαι να στο παίρνουν... :mad:
Μακαρι να βρεθεί!

Cpt. Haddock
08/05/2015, 11:26
:eek:

Η δουλεια πρεπει να εγινε σε συνεννοηση με καποιον αλλο απο το παρκινγκ... Δεν εξηγειται αλλιως.

amyroukai
08/05/2015, 11:27
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...

Τι να πω ρε Τόλη...

Καλά κουράγια. Και να τους κοπεί το χέρι γαμώτο και ας είναι κακό κάρμα αυτό που λέω.

harris_x
08/05/2015, 11:28

Αυτά.

Όχι ρε φίλε!

Εύχομαι να το βρεις ρε παλικάρι...

Eversman
08/05/2015, 11:28
Ρε μλκ τί έγινε?????? Γράψε ότι κάνεις πλάκα ρε σύ!!!! Γ@ΜΩ ΤΗΝ Π@ΥΤΑΝΑ ΜΟΥ Γ@ΜΩ!!

Τα λέμε τηλ.

Hayate
08/05/2015, 11:29
Δε θέλω να φανώ κομπλεξικός αλλά θυμάμαι που είχες γράψει για ένα σκηνικό με ένα "συνεργείο" δίπλα σου,λες να έχει σχέση ρε συ;

Panos76
κλειστό υπόγειο parking,συναγερμό,gps,λουκέτο δισκόπλακας.

Δυστυχώς, και όπως έχει χιλιοειπωθεί στο σχετικό θρεντ με τις κλοπές, αν μπεις στο μάτι δε σε σώζει τίποτα. Προφανώς για να ξεπεραστούν όλα τα παραπάνω μπήκες για τα καλά στο μάτι και λογικά υπήρξε παρακολούθηση.

Εκεί είναι όλα τα λ7 και είμαι περίεργος να δω αν θα βγει κάτι από αυτό!

Εύχομαι την καλύτερη έκβαση!

Είναι ένα συναίσθημα που δεν ξεχνιέται ποτέ [τουλ. εγώ δεν έχω ξεχάσει τίποτα από όσα μου έχουν κλέψει (ποδήλατα, μηχανάκια, κλπ).

7Tolis

έλα ρε πούστη μου έχει παραγίνει το κακό!
και όλα τα προβλεπόμενα να κάνεις πάλι δεν τους σταματα τα καθίκια.

καλή δύναμη ρε αγορίνα

To gps δε δείχνει τίποτα,ίσως το βρήκανε και το σπάσανε;Πίστευα καλά το είχα κρυμμένο.

Μακαρι να βρεθει. Δε το πιστευω. :(
Κουραγιο ρε φιλε.
Ευχαριστώ φίλε :beer:

:beer:

Ε ΟΧΙ ρε @#$@#%^%^@$@# μου!Τόλαρε μακάρι να βρεθεί το συντομότερο και άθικτο.
Μακάρι αλλά άθικτο δεν θα είναι,πριν λίγο μάζεψα τα κομμάτια απο το disk lock και της κλειδαριάς του τιμονιού.
:beer:

Αν και δυσκολο να περασει ο γ@μημενος απο την περιοχη μου,θα το κανω πραγματικοτητα αυτο που ειπες.Ρε φιλε κουραγιο............

Αμα περάσει ξέρεις,2 μανίκια live.

Γενικότερα επειδή το έχω ξαναζήσει είμαι κάπως νορμάλ προς το παρόν.Δε ξέρω αργότερα πως θα είμαι αλλά προς το παρόν κυριλέ.εννοείται πως κανεις δε ξέρει δεν άκουσε τίποτα.Να πάω να ρωτήσω τον μάστορα απο κάτω που έχει και ιστορικό απο την άλλη φορά; :D

amyroukai
08/05/2015, 11:32
Γενικότερα επειδή το έχω ξαναζήσει είμαι κάπως νορμάλ προς το παρόν.Δε ξέρω αργότερα πως θα είμαι αλλά προς το παρόν κυριλέ.εννοείται πως κανεις δε ξέρει δεν άκουσε τίποτα.Να πάω να ρωτήσω τον μάστορα απο κάτω που έχει και ιστορικό απο την άλλη φορά; :D

Τώρα άμα πω ότι το πρώτο που σκέφτηκα ήταν αυτός... τέλος πάντων.

7Tolis
08/05/2015, 11:33
Tι είπες τώρα....; Πως γίνεται αυτό;;;;

Μακάρι να βρεθεί ρε συ....

Μακάρι.Δεν έχω ιδέα πως έγινε.

Ομοίως

Δε θέλω να φανώ κομπλεξικός αλλά θυμάμαι που είχες γράψει για ένα σκηνικό με ένα "συνεργείο" δίπλα σου,λες να έχει σχέση ρε συ;

Το αποκλείω γιατι αλλού μένω και αλλού ήταν το parking.Πρόσεχα οταν πήγαινα να παρκάρω να μην με ακολουθει κάποιος και αν έβλεπα κάτι που δεν μου άρεσε,άλλαζα δρομολόγιο ενα δυο τετράγωνα και επανερχόμουν για να παρκάρω.

thunder ace
08/05/2015, 11:34
καμερα στο παρκινκ ....δεν ;εκει κοντα;

pektis
08/05/2015, 11:34

Αυτά.

Ε οχι ρε π@υστη μου...εε οχι.......:eek:
τι να πω ρε φιλε.....μακαρι να βρεθει...:rolleyes::(

spyrakos35
08/05/2015, 11:36
:eek:

Η δουλεια πρεπει να εγινε σε συνεννοηση με καποιον αλλο απο το παρκινγκ... Δεν εξηγειται αλλιως.

του το είπα και γω στο τηλ....

Panos76
08/05/2015, 11:36
To gps δε δείχνει τίποτα,ίσως το βρήκανε και το σπάσανε;Πίστευα καλά το είχα κρυμμένο.

Δείχνει έστω την τελευταία τοποθεσία της μηχανής πριν την καταστροφή του; Μέσα, έξω απ' το γκαράζ; Αν είναι το μηχανάκι σε εντελώς κλειστό χώρο μπορεί το gps να δείξει τη θέση;

Νομίζω πρέπει να το παρακολουθείς συνέχεια μπας κ εμφανιστεί τίποτα. (ή λέω μλκιες; )

BLiTzER
08/05/2015, 11:41
:/ Μακάρι να βρεθεί...

Hayate
08/05/2015, 11:44
Το αποκλείω γιατι αλλού μένω και αλλού ήταν το parking.Πρόσεχα οταν πήγαινα να παρκάρω να μην με ακολουθει κάποιος και αν έβλεπα κάτι που δεν μου άρεσε,άλλαζα δρομολόγιο ενα δυο τετράγωνα και επανερχόμουν για να παρκάρω.

A οκ.Μακάρι ρε φίλε.Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία πάντως,φίλου του είχαν κλέψει το μηχανάκι και βρέθηκε μετά απο 4 μήνες ανέπαφο.(όσο γίνεται).Ολόψυχα και πάλι σου εύχομαι το συντομότερο να βρεθεί και τα κωλοπαίδια μαζί ανασκολοπισμένα...

Ζεύκας
08/05/2015, 11:44
Το πάρκινγκ ήταν μηχανών, ήταν ατομικό; κάμερες υπήρχαν;

Bowleno
08/05/2015, 11:49

Αυτά.

με ΟΛΑ αυτά και το πήρανε;;; :uplate::eek: τι να πω ρε παλικάρι; :( κάποιος σε έχει στο μάτι ρε συ..... ψάξτο λίγο

Μακάρι να το βρεις :(

7Tolis
08/05/2015, 11:58
καμερα στο παρκινκ ....δεν ;εκει κοντα;

Oxi

Ε οχι ρε π@υστη μου...εε οχι.......:eek:
τι να πω ρε φιλε.....μακαρι να βρεθει...:rolleyes::(

Μακάρι Τζαννή.Μιλούσα εκείνη την ώρα που πήρες τηλ.

Δείχνει έστω την τελευταία τοποθεσία της μηχανής πριν την καταστροφή του; Μέσα, έξω απ' το γκαράζ; Αν είναι το μηχανάκι σε εντελώς κλειστό χώρο μπορεί το gps να δείξει τη θέση;

Νομίζω πρέπει να το παρακολουθείς συνέχεια μπας κ εμφανιστεί τίποτα. (ή λέω μλκιες; )

Το δευτερο.Εντός δε δείχνει τίποτα πλήν κυψέλης εκπομπής η οποία παραμένει ως έχει.

Το πάρκινγκ ήταν μηχανών, ήταν ατομικό; κάμερες υπήρχαν;

Υπόγειο πάρκινγκ πολυκατοικίας με τηλεκοντρολ.Καμερες όχι δεν υπάρχουν.

antsoar
08/05/2015, 12:05
Αν δεν μπορείς να είσαι σίγουρος έτσι τι στην ευχή άλλο να κάνεις; θα μαζευόμαστε να τα φυλάμε σκοπιά με βάρδιες :mad:

μακάρι να βρεθεί!

byron
08/05/2015, 12:05
Ρε πστ μου τα πουστόπαιδα...

Λυπάμαι πολύ που σου έτυχε κάτι τέτοιο. :(

stam2
08/05/2015, 12:11
Εύχομαι ολόψυχα να έχεις καλά νέα. Παρ' όλα αυτάαν είναι η γνωστή συμμορία επαγγελματιών που δρα στην περιοχή, μάλλον δεν θα βρεθεί κάτι... Σίγουρα είναι συγκλονιστικό όταν συμβαίνει σε άλλους να το ακούς σαν να είναι μακρυά, και μετά να το ζεις ο ίδιος...

Ίχνη παραβίασης στην γκαραζόπορτα? μαρτυρίες γειτόνων...?

spyrakos35
08/05/2015, 12:14
Παρ' όλα αυτάαν είναι η γνωστή συμμορία επαγγελματιών που δρα στην περιοχή,

λίγο πιο συγκεκριμένος μπορείς να γίνεις?

7Tolis
08/05/2015, 12:31
λίγο πιο συγκεκριμένος μπορείς να γίνεις?

Αν δε μπορεί να γίνει πιο συγκεκριμένος εδω,υπάρχουν και τα pm.

congate7
08/05/2015, 12:32
Κρίμα ρε φίλε. Πολύ κρίμα. Αν θυμάμαι καλά δεν πρόλαβες να την χαρείς.

George_Sp
08/05/2015, 12:45
....μακάρι να βρεθεί άθικτη αγορίνα. δεν έχω κάτι άλλο να πω. :mad:

stam2
08/05/2015, 12:55
Δυστυχώς ΔΕΝ μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος!
υπάρχει συμμορία στην περιοχή Ν. Σμύρνη, Π. Φάληρο, Καλλιθέα εδώ και πολύ καιρό. Σε φιλαράκι μου που του κλέψανε επίσης R1 όταν πήγε στο τμήμα του είπαν ότι το γνωρίζουν ότι υπάρχει συμμορία αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι... Κανά δυό μέρες μετά, φίλος φίλου, με μηχανάκι κλειδωμένο σε πυλωτή γλύτρωσε στο τσακ διότι ξύπνησε γείτονας από απέναντι και βγήκε στο μπαλκόνι, τους είδε να το έχουν πάρει σηκωτό και έβαλε τις φωνές. Από μαρτυρία ήταν τουλάχιστον 5 άτομα ο ένας οπλισμένος, και είχαν βανάκι για να το φορτώσουν.... επιτόπου το πέταξαν κάτω και έφυγαν. Αυτά από προσωπικές μαρτυρίες, τώρα ίσως να είναι σύμπτωση αλλά κατά πλειοψηφία οι κλοπές που ακούω τελευταία είναι κατά πλειοψηφία στο τρίγωνο των περιοχών αυτών. Φυσικά ούτε ντετέκτιβ είμαι, ούτε της αστυνομίας για να γνωρίζω περισσότερα....

7Tolis
08/05/2015, 12:56
Δε πρόλαβα όχι.Πρώτη βόλτα που πήγα μόνος μου ήταν τη Κυριακή μαζί.Περίμενα να ανοίξει ο καιρός για να αρχίσω να βγαίνω βόλτες και τώρα αυτό.Τι να πώ..Βαλαρ μοργκούλις ξερω γω.Πραγματικά είμαι μουδιασμένος,μια γελάω,μια στραβώνω,ανάμικτα συναισθήματα.

taisteal
08/05/2015, 13:05
Ρε φιλε..
Τι να πω..
Αν ειναι δυνατον ρε πστμ

lykourgi
08/05/2015, 13:09
Κρίμα.
Εύχομαι να μπορέσεις να το αντικαταστήσεις σύντομα.

McTalas
08/05/2015, 13:19
Οχι ρε πουστη μου!!!
Κρινα ρε τολη...

teogtp
08/05/2015, 13:28
Άφωνος. .......

Red Rider
08/05/2015, 13:48
Πολύ κρίμα ρε φίλε...
Εύχομαι να το ξεπεράσεις σύντομα.

DrEvil
08/05/2015, 13:55
Το ξερω οτι θα ακουστει μαλακια.
Εσυ να εισαι καλα.

Κι ελπιζω να βρεθει συντομα κι με οσο το δυνατον λιγοτερες ζημιες.

7Tolis
08/05/2015, 14:02
Το ξερω οτι θα ακουστει μαλακια.
Εσυ να εισαι καλα.

Κι ελπιζω να βρεθει συντομα κι με οσο το δυνατον λιγοτερες ζημιες.

Δεν με ενδιαφέρει να βρεθεί ή δε ξερω τωρα,ψιλοχαμένα τα εχω..

Nostradamus
08/05/2015, 14:05
Απιστευτο..

Ευχομαι πραγματικα να βρεθει..και το μηχανακι και τα καργιολια...

theofilos888
08/05/2015, 14:08
Δεν το πιστεύω δεν το πιστευω!!!!!!! Οχι ρε τολη!!!!!!! Μακαρι να το βρεις!

Pan (dvs)
08/05/2015, 14:19
....................................

Billymuse
08/05/2015, 14:20
Φίλε κοίτα να μη σου φύγει το χαμόγελο σου, αν και ειναι αδύνατο κάτι τέτοιο.Εύχομαι να την βρεις άθικτη
για τα καλόπαιδα καλο καρκ...

7Tolis
08/05/2015, 14:35
Φίλε κοίτα να μη σου φύγει το χαμόγελο σου, αν και ειναι αδύνατο κάτι τέτοιο.Εύχομαι να την βρεις άθικτη
για τα καλόπαιδα καλο καρκ...
ίνο

nickald
08/05/2015, 14:38
Δεν υπαρχει ελπιδα ρε πουστη μου.....

στην κρεβατοκαμαρα πρεπει να τα βαζουμε

7Tolis
08/05/2015, 15:12
Παίδες το κράνος ήταν αυτό και ήταν γαμάτο http://nexx-helmets.com/pt/catalog/showproduct/plain-01xr201000 οπότε αμα το δει κανείς πουθενα ας μου πεί.

RaGe_Raptor
08/05/2015, 15:22
έλεος ρπστμ.............................................................

κακό ψόφο να'χουν..........................

Black Mamba
08/05/2015, 15:40
Εχει ξεφυγει το πραγμα...
Τολη ευχομαι να μην πεσουν στα χερια και στην αναγκη σου, λογω επαγγελματος.
Ψυχραιμια.

tsompanis
08/05/2015, 15:54
Όχι ρε φίλε! !! Που αλλού να βάλεις ένα μηχανάκι ρε γαμωτο! !!
Εύχομαι να το βρεις άθικτο.
Το ανεβάζω σε γειτονικό φόρουμ και ένα τοπικό εδώ μήπως και.
Βάλε και μια φωτο.
Τα μ@υνακια! !

7Tolis
08/05/2015, 16:15
Όχι ρε φίλε! !! Που αλλού να βάλεις ένα μηχανάκι ρε γαμωτο! !!
Εύχομαι να το βρεις άθικτο.
Το ανεβάζω σε γειτονικό φόρουμ και ένα τοπικό εδώ μήπως και.
Βάλε και μια φωτο.
Τα μ@υνακια! !

Το επόμενο θα το βάλω στο πάτο μου πάντως και με γερανάκι στο μπαλκόνι,δε πάει άλλο.

MikeG
08/05/2015, 16:18
Ευχομαι να το βρεις ολοκληρο. Ειλικρινα. Οσον αφορα τα πουστοπαιδα ευχομαι Καρκινο στα κοκκαλα τους.

H.A.Balafoutre
08/05/2015, 16:33
Αφού μπορούνε και είναι τόσο θρασείς σε τόσο καλά προστατευμένες μηχανές....ή μιλημένο ήτανε ή σε είχανε σταμπάρει καιρό....καλή δύναμη εύχομαι.

vaska
08/05/2015, 16:33
Τα είπαν όλα οι προηγούμενοι.
Εύχομαι κι εγώ να το βρεις αλλά πάνω απ' όλα να Τους βρεις.

7Tolis
08/05/2015, 16:41
Αφού μπορούνε και είναι τόσο θρασείς σε τόσο καλά προστατευμένες μηχανές....ή μιλημένο ήτανε ή σε είχανε σταμπάρει καιρό....καλή δύναμη εύχομαι.

η ομάδα Διας μου είπαν πως πάνε και στη τύχη σε κάποια γκαράζ.Στο συγκεκριμένο υπήρχαν 2 αυτοκίνητα πολλαπλάσιας αξίας και ενα χρέπι μηχανάκι bmw φ650 χρέπι ολκής.Δε πέιραξαν το bmw Z4,mercedes CLK,ηχοσύστημα μαγαζιού τρελλό,και πήραν το R1.δε ξέρω τι να πω.Πραγματικά δεν έχω τι να σκεφτώ.Αν θα είχα εχθρους,λόγω χαρακτήρα θα τα είχα λύσει τα θέματά μου

H.A.Balafoutre
08/05/2015, 16:54
Αναφέρομαι κυριολεκτικά για το σταμπάρισμα του R1, διότι αν ήτανε τόσο προστατευμένο όπως γράφεις, μόνον προς τα εκεί πάει το μυαλό μου, δηλαδή στο να το έβαλαν στο μάτι. Μετά τι πρέπει να κάνουμε όλοι οι υπόλοιποι για να προστατέψουμε τις μηχανές μας....!!! Από τύχη μόνον να το πέτυχαν και να μπήκανε στον κόπο να εξουδετερόσουνε και το gps....μπορεί να συμβεί, αλλά πρέπει να ξέρανε τι έπρεπε να κάνουνε ώστε να εκμεταλλευτούνε στο έπακρο τα 2-5 λεπτά της επιχείρησης... Τα αναφέρω όλα αυτά και σε σύγκριση με το βίντεο του hayabusa που τσιμπίσανε πρίν λίγο καιρό με αριστοτεχνικό τρόπο από το πεζοδρόμιο. Είναι απίστευτο πάντως. Και πάλι σου εύχομαι καλή δύναμη και μακάρι να το βρείς.

SHOOTER045
08/05/2015, 16:58
Φόβου τους ντελιβεραδες
Και πίτσα φέροντες.

skylaros
08/05/2015, 16:59
Λυπάμαι πολύ Τόλη.

Το εκνευριστικό είναι να ζεις συνέχεια με το άγχος για κάτι που υπάρχει μόνο για να σου δίνει χαρά.

Τόσες κλοπές, τόσα οχήματα και που τα πάνε και τι τα κάνουν και καλά οι υπηρεσίες δε ξέρουν τίποτα ... αν κλάσεις δυνατά το έχει μάθει όλος ο ντουνιάς και ένα - δύο μέρη που μπαινοβγαίνουν δεκάδες μηχανές και βανάκια δεν έχει γίνει αντιληπτό ...

Θα τα έχεις σκεφτεί αλλά τσέκαρε και αυτούς που μπαίνουν στο γκαράζ , διακριτικά φυσικά.

Και πάλι, λυπάμαι πολύ!

VANDA
08/05/2015, 16:59
Τόλη, ξέρεις αν δηλώθηκαν και άλλες κλοπές στην περιοχή την ίδια περίπου μέρα (νύχτα);

7Tolis
08/05/2015, 17:14
Τόλη, ξέρεις αν δηλώθηκαν και άλλες κλοπές στην περιοχή την ίδια περίπου μέρα (νύχτα);

2-5-15 ενα gsxr k7 μου είπαν στην ασφάλεια.

7Tolis
08/05/2015, 17:17
Λυπάμαι πολύ Τόλη.

Το εκνευριστικό είναι να ζεις συνέχεια με το άγχος για κάτι που υπάρχει μόνο για να σου δίνει χαρά.

Τόσες κλοπές, τόσα οχήματα και που τα πάνε και τι τα κάνουν και καλά οι υπηρεσίες δε ξέρουν τίποτα ... αν κλάσεις δυνατά το έχει μάθει όλος ο ντουνιάς και ένα - δύο μέρη που μπαινοβγαίνουν δεκάδες μηχανές και βανάκια δεν έχει γίνει αντιληπτό ...

Θα τα έχεις σκεφτεί αλλά τσέκαρε και αυτούς που μπαίνουν στο γκαράζ , διακριτικά φυσικά.

Και πάλι, λυπάμαι πολύ!

Οταν έμενα στη Δαφνη και ημουν τζόβενο ,η γειτονιά ήξερε τα πάντα μου.Οταν μου έφαγν τη ρωξάνη κανείς δεν ήξερε τίποτα.Μία απο τα ίδια πλέον και εγω με καλύτερη συνείδηση στο τι πρέπει να κάνω.Μόνη παρηγοριά η ασφάλεια κλοπής που είχα κάνει.

VANDA
08/05/2015, 17:22
Τι να ευχηθώ; Να τη βρεις;....

Αμόνι στην οροφή, πάνω από την καινούρια. Και ποτέ ξανά.

7Tolis
08/05/2015, 17:32
Τι να ευχηθώ; Να τη βρεις;....

Αμόνι στην οροφή, πάνω από την καινούρια. Και ποτέ ξανά.

Δε με νοιαζει να τη βρώ.Το γαμώτο με νοιαζει και ότι δεν θα πάω τη γυνάικα μου βόλτες που γουστάρει με νοιάζει.

Πάω να σπάσω τπτ να ξεδώσω.

macdeath_s
08/05/2015, 17:47
Μπράβο στην ψυχραιμία σου. Εγώ θα σου ευχηθώ να σαι πάντα καλά παρότι σε νιώθω τι πόνος είναι. ¨οσο κλισέ κι αν ακούγεται πάντα υπάρχει το χειρότερο το οποίο καμιά φορά βοηθάει να το σκέφτεσαι να μαλακώσεις το παρόν.

Να φανταστώ το μηχανάκι φορτώθηκε ή βρήκες disklocks παραβιασμένα ? Το γκαράζ είχε από κάπου ίχνη παραβίασης ?

Επιτέλους πάντως και μια φορά που ότι γράφουμε είναι λόγια συμπόνιας και όχι κριτική και εξυπνάδες σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Υ.Γ.: παρότι χλωμό μακάρι να βρεθεί.

7Tolis
08/05/2015, 18:06
Μπράβο στην ψυχραιμία σου. Εγώ θα σου ευχηθώ να σαι πάντα καλά παρότι σε νιώθω τι πόνος είναι. ¨οσο κλισέ κι αν ακούγεται πάντα υπάρχει το χειρότερο το οποίο καμιά φορά βοηθάει να το σκέφτεσαι να μαλακώσεις το παρόν.

Να φανταστώ το μηχανάκι φορτώθηκε ή βρήκες disklocks παραβιασμένα ? Το γκαράζ είχε από κάπου ίχνη παραβίασης ?

Επιτέλους πάντως και μια φορά που ότι γράφουμε είναι λόγια συμπόνιας και όχι κριτική και εξυπνάδες σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Υ.Γ.: παρότι χλωμό μακάρι να βρεθεί.

καμία παραβίαση στον χώρο.το disc lock κομμένο καθώς και το lock της κλειδαριάς.(βουτυρο λέμε).
Aσφάλεια κλοπής όμως οπου πιστευω όλα θα πάνε καλα.

pipe_smoker
08/05/2015, 18:08
Ρε Τόλη ήμαρτον δηλαδή ρε μλκ μου!!!!

Στην επόμενη ούτε συναγερμούς, ούτε gps, ούτε τίποτα.
Απλά παγίδευσέ τη με εκρηκτικά να τους πάρει όλους ο διάολος.

Εγώ καλή δύναμη θα πω και ό,τι επιθυμείς (είτε να βρεις τους κλέφτες, είτε να βρεις τη μηχανή, είτε οτιδήποτε).

pipe_smoker
08/05/2015, 18:08

Good!

Power Wings
08/05/2015, 18:11
Φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα ως παθών με προηγούμενη μότο, αλλά πραγματικά όπως είπε και ο φίλος από να έχεις πάντα την υγειά σου και πίστεψέ με θα κανονίσεις και τη βόλτα με τη γυναίκα σου αργά η γρήγορα.

Όσο για το άλλο κομμάτι, πραγματικά κι εγώ τόσο δεν ήθελα τη μηχανή όσο έναν τέτοιο πούστη να πιάσω και να σας φωνάξω να έρθετε για καφεδάκι. Την συνέχεια τη φαντάζεστε....

Περαστικά κι αγύριστα!!!

chester24
08/05/2015, 18:16
Τολη πολυ λυπαμαι φιλε... :(

Δεν σε γνωριζω προσωπικα αλλα καταλαβαινω την οργη σου, τα συναισθηματα σου και την αναμπουμπούλα να το πω ετσι, που δημιουργηθηκε στο μυαλο σου φιλε.

Ζω για την ημερα που καποιος θα βγει στο φορουμ και θα πει οτι τους επιασε στα πρασα.. Η μετα την κλοπη τελοσπαντων..

Σου ευχομαι την αρχη να την κανεις εσυ...

atom_smasher
08/05/2015, 18:24
Λυπάμαι

7Tolis
08/05/2015, 18:29
Ρε Τόλη ήμαρτον δηλαδή ρε μλκ μου!!!!

Στην επόμενη ούτε συναγερμούς, ούτε gps, ούτε τίποτα.
Απλά παγίδευσέ τη με εκρηκτικά να τους πάρει όλους ο διάολος.

Εγώ καλή δύναμη θα πω και ό,τι επιθυμείς (είτε να βρεις τους κλέφτες, είτε να βρεις τη μηχανή, είτε οτιδήποτε).

Στωωωω!

Φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα ως παθών με προηγούμενη μότο, αλλά πραγματικά όπως είπε και ο φίλος από να έχεις πάντα την υγειά σου και πίστεψέ με θα κανονίσεις και τη βόλτα με τη γυναίκα σου αργά η γρήγορα.

Όσο για το άλλο κομμάτι, πραγματικά κι εγώ τόσο δεν ήθελα τη μηχανή όσο έναν τέτοιο πούστη να πιάσω και να σας φωνάξω να έρθετε για καφεδάκι. Την συνέχεια τη φαντάζεστε....

Περαστικά κι αγύριστα!!!

Μέτριο με γάλα,ντεκαφ.Eυχαριστώ.

Τολη πολυ λυπαμαι φιλε... :(

Δεν σε γνωριζω προσωπικα αλλα καταλαβαινω την οργη σου, τα συναισθηματα σου και την αναμπουμπούλα να το πω ετσι, που δημιουργηθηκε στο μυαλο σου φιλε.

Ζω για την ημερα που καποιος θα βγει στο φορουμ και θα πει οτι τους επιασε στα πρασα.. Η μετα την κλοπη τελοσπαντων..

Σου ευχομαι την αρχη να την κανεις εσυ...

Δε χανεις και τπτ να με γνώριζες,σπάμερ ολκής.Ευχαριστώ.

Λυπάμαι

Να σαι καλά.Ειναι το δευτερο μηχανάκι απο τότε που ήρθα αθήνα.Μάλλον δε με πάνε τα R.

macdeath_s
08/05/2015, 18:38
καμία παραβίαση στον χώρο.το disc lock κομμένο καθώς και το lock της κλειδαριάς.(βουτυρο λέμε).

Αν έχεις ασφάλεια κλοπής εντάξει, δεν λέω παραμένει ασχήμια αλλά μπορείς να σκέφτεσαι και το επόμενο :)

Desperado
08/05/2015, 18:45
Όχι ρε φίλε τι γκαντεμιά είναι αυτή.......
Σου εύχομαι να το βρεις και να τους βρεις .......
Υγεία πάνω από όλα και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν!!!

sotostzav
08/05/2015, 18:51
Ρε Τολακο.....:( Τι να πω ρε φιλε,τα χουν πει ολα οι προηγουμενοι.....Υπομονη 3 μηνες να παρεις τα λεφτα της ασφαλειας μονο....

7Tolis
08/05/2015, 19:03
Ρε Τολακο.....:( Τι να πω ρε φιλε,τα χουν πει ολα οι προηγουμενοι.....Υπομονη 3 μηνες να παρεις τα λεφτα της ασφαλειας μονο....

Θα θυμάμαι τη σουζάρα στην Εκάλη.

akis_trevor
08/05/2015, 19:03
το οτι εχει πεσει καρφωτη και οτι μπηκε πλατη απο καποιον ειναι στανταρακι..απο εκει και περα,καλα ξεμπερδεματα θα ευχηθω...

Eversman
08/05/2015, 19:10
Θα θυμάμαι τη σουζάρα στην Εκάλη.

Και τι ωραία σουζα ηταν αυτή! Σε κοίταζα, με ανοικτό το στόμα! Κοίτα το επόμενο να μην είναι "R". Υπαρχουν και άλλα που σουζαρουν και στριβουν εξίσου όμορφα.

Εξακολουθώ να συμπασχω ....

Υ.Γ.
Μ' αρέσει που σου έλεγα για την υαλοταινια.

7Tolis
08/05/2015, 19:15
Και τι ωραία σουζα ηταν αυτή! Σε κοίταζα, με ανοικτό το στόμα! Κοίτα το επόμενο να μην είναι "R". Υπαρχουν και άλλα που σουζαρουν και στριβουν εξίσου όμορφα.

Εξακολουθώ να συμπασχω ....

Υ.Γ.
Μ' αρέσει που σου έλεγα για την υαλοταινια.

γαμστα..Σκαστός θα πάω.Δευτερο αξίας ρε πούστη μου τι να λέμε.

devil's animal
08/05/2015, 19:15
αφου εχεις κανει ασφαλεια κλοπης, μακαρι να κυλησουν ολα ομαλα, θα πω εγω...
ειτε να την βρεις ανεπαφη με μικρη ή και καθολου ζημια...
ειτε να σε αποζημιωσει η ασφαλιστικη για ολοκληρο το ποσο...

να ριξω και εγω τις καταρες μου...και που ξερεις? μπορει να πιασουν τοπο...
για οσα εχουν κλεψει να τους μαραινεται και να σαπιζει, και ενα μελος του σωματος τους...
οσες κλεψιες, τοσα σαπισμενα μελη και οργανα...

τα κ@ργιολοπαιδα του ελεους...:mad:

7Tolis
08/05/2015, 19:19
αφου εχεις κανει ασφαλεια κλοπης, μακαρι να κυλησουν ολα ομαλα, θα πω εγω...
ειτε να την βρεις ανεπαφη με μικρη ή και καθολου ζημια...
ειτε να σε αποζημιωσει η ασφαλιστικη για ολοκληρο το ποσο...

να ριξω και εγω τις καταρες μου...και που ξερεις? μπορει να πιασουν τοπο...
για οσα εχουν κλεψει να τους μαραινεται και να σαπιζει, και ενα μελος του σωματος τους...
οσες κλεψιες, τοσα σαπισμενα μελη και οργανα...

τα κ@ργιολοπαιδα του ελεους...:mad:

Μακάρι αλλά υπάρχει και μια διαλυμένη ψυχολογία ενδιάμεσα.Ξέρω πως μόνος μου θα το παλέψω το κομμάτι αυτό.Ενα αλλά όμως θα με τρωέι πάντα οπως και της πρώτης φοράς με το R6.

foreno
08/05/2015, 19:26
Κλοπολη η Αθηνα ρε πουστη
Κουραγιο φιλε κ εύχομαι άμεσα να πάρεις τα χρήματα της ασφάλειας, γιατί να μην γελιόμαστε η μηχανη δν πρόκειται να βρεθει. Με τον τρόπο που στην κλέψανε αυτό δείχνει.

vkats
08/05/2015, 19:29
My sympathy φίλε.....

7Tolis
08/05/2015, 19:30
Κλοπολη η Αθηνα ρε πουστη
Κουραγιο φιλε κ εύχομαι άμεσα να πάρεις τα χρήματα της ασφάλειας, γιατί να μην γελιόμαστε η μηχανη δν πρόκειται να βρεθει. Με τον τρόπο που στην κλέψανε αυτό δείχνει.

Το ξέρω δεν προκειται να βρεθει.Ευχαριστω για το κουράγιο,ευχαριστώ και τα παιδιά που με πήραν τηλέφωνο και όχι μόνο.Ειμαστε μια δυνατή παρέα.Γερά μωρέ! :beer:

Eversman
08/05/2015, 19:48
Το ξέρω δεν προκειται να βρεθει.Ευχαριστω για το κουράγιο,ευχαριστώ και τα παιδιά που με πήραν τηλέφωνο και όχι μόνο.Ειμαστε μια δυνατή παρέα.Γερά μωρέ! :beer:

Έτσι σε θέλω ρε σειρουλα! :beer:

7Tolis
08/05/2015, 20:00
Έτσι σε θέλω ρε σειρουλα! :beer:

Κααααααλό παιδί,καααααλό παιδί!!

HelenKoR
08/05/2015, 20:10
Δεν έχω λόγια... :(

PetranGR
08/05/2015, 20:17
ρε αγόρι τι κακό σε βρήκε ; είναι δυνατόν πάλι; τέλος πάντων,ελπίζω να ΜΗΝ βρεθεί,μην με πάρεις με τις πέτρες,το εννοώ ώς ότι να σε καλύψουν από την ασφάλεια να πάρεις καλύτερα λεφτά,να πάρεις καλύτερο μηχάνημα να πηγαίνεις βόλτα την γυναίκα και σε αυτούς να τους ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ και να μείνουν με το ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ .

Καλά ξεμπερδέματα μέσα από την καρδιά μου.

(Από τον φόβο που ακούω τόσα πολλά τις τελευταίες μέρες μιλάμε για 6 μηχανές όλες μέσω νετ να έχουν εξαφανιστεί από βίντεα κτλ. θα παραγγείλω σήμερα GPS και θα μπει η κάμερα στην αυλή με τα προβολάκια επιτέλους,δεν γίνεται διαφορετικά!)

Tedvj23
08/05/2015, 20:19
ΕΛπιζω να το βρεις..Εχει ξεφυγει η κατασταση παντως..

7Tolis
08/05/2015, 20:20
ρε αγόρι τι κακό σε βρήκε ; είναι δυνατόν πάλι; τέλος πάντων,ελπίζω να ΜΗΝ βρεθεί,μην με πάρεις με τις πέτρες,το εννοώ ώς ότι να σε καλύψουν από την ασφάλεια να πάρεις καλύτερα λεφτά,να πάρεις καλύτερο μηχάνημα να πηγαίνεις βόλτα την γυναίκα και σε αυτούς να τους ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ και να μείνουν με το ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ .

Καλά ξεμπερδέματα μέσα από την καρδιά μου.

(Από τον φόβο που ακούω τόσα πολλά τις τελευταίες μέρες μιλάμε για 6 μηχανές όλες μέσω νετ να έχουν εξαφανιστεί από βίντεα κτλ. θα παραγγείλω σήμερα GPS και θα μπει η κάμερα στην αυλή με τα προβολάκια επιτέλους,δεν γίνεται διαφορετικά!)

Καταλαβαίνω τι εννοείς και δεν σε παίρνω με τις πέτρες.
Ευχαριστώ.Μη βάλεις τίποτα.Όπλο πάρε καλύτερα.Μαζικής καταστροφής.

7Tolis
08/05/2015, 20:40
Tα ρέστα

335341

amyroukai
08/05/2015, 20:42
Tα ρέστα

Αυτό είναι το κομμάτι του λαιμού με το λαμάκι στο οποίο φωλιάζει ο πείρος της κλειδαριάς ή το disklock?

wthanasis
08/05/2015, 20:43
Δε με νοιαζει να τη βρώ.Το γαμώτο με νοιαζει και ότι δεν θα πάω τη γυνάικα μου βόλτες που γουστάρει με νοιάζει.

Πάω να σπάσω τπτ να ξεδώσω.

Τόλη παρότι δεν γνωριζόμαστε, επειδή τα έχω περάσει κι εγώ με την πρώτη μου μηχανή και σε νιώθω, αν βρεθείς Θεσσαλονίκη και θέλεις να πας μια βόλτα τη γυναίκα σου να νιώσετε καλύτερα, ευχαρίστως σας παρέχω τη δική μου. Δεν είναι R1 βέβαια, αλλά μια αξιοπρεπή βόλτα την κάνεις. (CBR 600) :beer:

7Tolis
08/05/2015, 20:43
Απο τον λαιμό είναι.Πρέπει να έφαγε χοντρό μπαμ για να κοπέι τόσο μέταλλο.

7Tolis
08/05/2015, 20:44
Τόλη παρότι δεν γνωριζόμαστε, επειδή τα έχω περάσει κι εγώ με την πρώτη μου μηχανή και σε νιώθω, αν βρεθείς Θεσσαλονίκη και θέλεις να πας μια βόλτα τη γυναίκα σου να νιώσετε καλύτερα, ευχαρίστως σας παρέχω τη δική μου. Δεν είναι R1 βέβαια, αλλά μια αξιοπρεπή βόλτα την κάνεις. (CBR 600) :beer:

Χίλια ευχαριστώ,να είσαι καλά.Ειναι η δευτερη φορά που το περνάω.χίλια ευχαριστώ πάντως.

kyo
08/05/2015, 20:56
κριμα τολη μακαρι να ξεμπλεξεις γρηγορα με τα διαδικαστικα και να πας για την επομενη

teo_g7
08/05/2015, 20:59
Ρε Τολαρε τι λες τώρα;;;
Το διάβαζα στην αρχή και νόμιζα οτι είναι για κάποιον άλλο , φιλο ξέρω γω και μετα κατάλαβα. Βασικά δε μπορουσα να το πιστέψω
Μη σε παιρνει απο κάτω , όλα γίνονται
Αμα θες γρήγορες βόλτες με τη γυναικα σου δανειζω το Beverly αλλά μονο για ευθεία.
:beer: :beer:

wthanasis
08/05/2015, 21:02
.Ειναι η δευτερη φορά που το περνάω.

Μμμμμ... το διάβασα. Θα σου δώσω κατ΄ελάχιστον δύο βόλτες τότε...