PDA

View Full Version : κλοπες tuono

GIGEORGE
09/05/2015, 14:25
8/5 στο γαλατσι και 4/5 στο κουκακι αντιστοιχα κλαπηκαν 2 tuono 1000 και τα δυο μαυρα.

Ζεύκας
09/05/2015, 14:43
τα διάβασα στο απριλιαφόρουμ.

το μαύρο στο Γαλάτσι το φάγανε μέσα από το κλειστό γκαράζ :sick:

7Tolis
09/05/2015, 14:51
-Ναι ,ποτενομία εκει;;
-Χρρ...ΖζΖζΖ...Χρρρ....Ζζζζζζ

Billymuse
09/05/2015, 15:11
-Ναι ,ποτενομία εκει;;
-Χρρ...ΖζΖζΖ...Χρρρ....Ζζζζζζ

Μα γιατί η αστυνομία έχει σχέδιο βρε κακκούλη..
το πρωί ειναι τίγκα όλη η Αθήνα απο ΔΙΑΣ,Ζ,ΔΕΛΤΑ και περιπολικά..και πάλι γίνονται κλοπές αλλα λίγες
και το βράδυ κάνουν πάρτυ τα καθάρματα..στους δρόμους περιπολούν γύρω στους...μισο να μετρήσω γτ ειναι και πολλοί ..

BLiTzER
09/05/2015, 15:15
Να τα παρκάρετε κοντά σε everest.

pipe_smoker
09/05/2015, 15:18
Να τα παρκάρετε κοντά σε everest.

Γιατι εισαι τοσο απολυτος?

Και σε coffee island και σε γρηγορηδες μια χαρα δουλεια γινεται.

Ζεύκας
09/05/2015, 15:21
Σημείωση προς ενστόλους: Τα Μίκελ σας προσφέρουν έκπτωση (50% νομίζω)

sv1000s
09/05/2015, 15:22
τι εγινε ρε?τοσες κλοπες?που πανε τοσα μηχανακια γιατι ανταλακτικα δεν νομιζω να γινουν ολα αυτα?

μπατσεοι ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεε σε λιγο θα μας χτηπαν το κουδουνη και θα μας περνουν τα κλειδια με το ετσι θελω.

ουτε ενα δεν εχει βρεθει?ουτε ενα?μαλλον τα φορτονουν για βαλκανια.εδω ετσι εκαναν τα λινανε τα παπακια και τα εβαζαν σε βαλιτσες στο

λεωφοριο για ρουμανια.παπακια και ποδηλατα βεβαια,τους τι στισανε και αρπαξαν πολυ ξυλο απο παιδια που εχασαν μηχανακια.

οι μπαστοι παραλια και καμακι ολοι μερα.(και ειναι και πολυ γ@@@δες ολοι τους)

pipe_smoker
09/05/2015, 15:23

Καλα που το ειπες να μην ξαναπατησει κανεις.

Οι υπολοιποι τα δινουν τσαμπα, ο μικελ θελει και λεφτα?

sv1000s
09/05/2015, 16:19

και στα ασφαλιστρα εχουν εκπτωση και στα πιτταδικα και στα κολομπαρα.

γιατι να σκασουν να τρεξουν?στα παπαρια τους,αν και στην αθηνα εχει τρεξιμο το επαγγελμα.

στην επαρχια ειναι δραμα τα παλικαρια.και σουζα να περασεις δεν τους χαλας το καφε με τπτ.

motoexelixis
09/05/2015, 17:57
εχει ξεφυγει το θεμα, εχουν ξεσκιστει τον τελευταιο καιρο με τις κλοπες

notakos600
09/05/2015, 19:14
Το πιο ανησυχητικό είναι πως τα σηκώνουν από κλειστά parkings.

Hayate
09/05/2015, 19:36
Το πιο ανησυχητικό είναι πως οι άλλοι υπάρχουν για διακόσμηση των πεζοδρομίων και των γνωστών καφέ και πληρώνονται κιόλας...και υπάρχει κόσμος που ψάχνει για δουλειά απεγνωσμένα και πεινάει....Το να τα σηκώνουν απο πάργκινγκ αφού δεν υπάρχει τπτ να γυρνοβολάει στους δρόμους να διασφαλίζει την τάξη και την ηρεμία τους δίνει το ατού να μπουκάρουν ανενόχλητοι.Αρχίζω να πιστεύω πως θα βγάλουν οδηγίες πως να στηθείτε στα 4 αν μπουκάρουν σπίτι σας και κλέψουν και εσάς μαζί....Κανένας φραγμός πλέον και καμμία ισορροπία...

toyar
09/05/2015, 19:42
πρωτα πρεπει να βγουν στο δρομο αυτοι που φυλανε επωνυμους
μετα πρεπει να δωσουν λεφτα να συνεφερουν τα οχηματα που σημερα κινουνται με βενζινη ρεφενε
και μετα ας τα βαλουμε με το προσωπικο

Hayate
09/05/2015, 19:45
μετα πρεπει να δωσουν λεφτα να συνεφερουν τα οχηματα που σημερα κινουνται με βενζινη ρεφενε

Μαζί σου.Το πρόβλημα δεν είναι μόνο με τους ΔΙΑΣ αλλά αυτοί τυχαίνει να υπάρχουν προς το παρών και να τους βλέπουμε και καθημερινά μπροστά μας.Οι άλλοι είναι σα τα φίδια στο στρατό.....

sv1000s
09/05/2015, 19:49

με ολους πρεπει να τα βαλουμε οταν μου κλεψαν το μηχανακι παω στο α.τ. και του λεω του μπατσου ξερω ποιος το εχει παρει
το μηχανακι οι δουλεια του ηταν εξαλου να κλεβει.
μου λεει δεν κλεβει το παιδι τα περνει και τα φτιαχνει μονο!Ο ΜΠΑΤΣΟΣ.
οταν παιζαν λεφτα ηταν πιο κοπροσκυλα εδω στην επαρχια παντα!
σε σταματαγε για αλκοτεστ και ηταν πατατα ο μπατσος και το ουισκι το ειχε τσι πορτα του αστρα που ειχαν τοτε!

Nikos988
09/05/2015, 20:59
Σημειώστε και μία απόπειρα στο Χαλάνδρι στις 29/4 από πυλωτή!!! Μαύρο του 06. Τη γλύτωσε λόγω συναγερμού. Ζημιά στις κλειδαριές τιμονιού και σέλας.

byron
09/05/2015, 21:10
Εδώ μιλάτε για κλεμμένα tuono ?

Ζεύκας
09/05/2015, 21:30
Εχεις να προσθέσεις;

byron
09/05/2015, 21:51
Εχεις να προσθέσεις;

Που είναι το περίεργο δεν κατάλαβα. Καιρό κλέβουν tuono...ένας σκασμός στουκαρισμένα tuono υπάρχουν, σιγά μην δεν τα έκλεβαν. Βάλε και την καινούργια μόδα να βάζουν ζάντες από tuono σε Busa μπας και γλυτώσουν κανένα κιλό οι φάλαινες...:wave2:

Ζεύκας
09/05/2015, 22:35
προσωπικά 5-6 χρόνια που ασχολούμαι με τα τουόνο δεν θυμάμαι τόσα περιστατικά μαζεμένα.

motoexelixis
09/05/2015, 23:26
θα καταντησει το tuono σαν το tdm,που κλεβαν ολο το μηχανακι για το μουτρο....

GIGEORGE
09/05/2015, 23:30
ασε που μπορει να φτιαχνουν παλια tuono καινουρια με ενα γραψιμο στο σκελετο για ιδιοχρησια.σε οτι ειπε ο βυρωνας ισχυει παντως

GIGEORGE
09/05/2015, 23:33
κακα τα ψεματα.οσο ο καθε ασφαλιτης πρωτη εννοια εχει να φυγει απο το τοπικο τμημα κ να παει συνοδεια καπου για να τσιμπουριαζει η οσο το ολο ζητημα δεν εχει πολιτικο η επικοινωνιακο οφελος για την Ε.Λ.Α.Σ. δε θα δουμε φως

SHOOTER045
10/05/2015, 00:14
κακα τα ψεματα.οσο ο καθε ασφαλιτης πρωτη εννοια εχει να φυγει απο το τοπικο τμημα κ να παει συνοδεια καπου για να τσιμπουριαζει η οσο το ολο ζητημα δεν εχει πολιτικο η επικοινωνιακο οφελος για την Ε.Λ.Α.Σ. δε θα δουμε φως

http://policenet.gr/article/%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%BC%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BC%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%B8%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%82
Το νέο δόγμα

tzimidis
10/05/2015, 13:45
http://policenet.gr/article/%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%BC%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BC%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%B8%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%82
Το νέο δόγμα

εγω Δημήτρη βλέπω διαφορετικό νέο δόγμα : πρόσφατα έχω πακετάρει επαγγελματία κλέφτη και επαγγελματία κλεπταποδόχο,
και στο τμήμα να με απειλεί ο (νεομετατεθείς) ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του Αστ.τμήματος οτι αν ΤΟΛΜΗΣΩ να κάνω μήνυση θα έχω ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!!!!!!

ο δε αξυπ και οι λοιποί παριστάμενοι να έχουν μείνει εξίσου μαλάκες με εμένα...........
Δεν ξέρω αν είναι άνωθεν εντολή ή αν ενήργησε αυτοβούλως.

ο προηγούμενος διοικητής τουλάχιστον μου είχε ομολογήσει ότι υπάρχει εντολή μη φυλακίσεων λόγω αποσυμφόρησης των φυλακών , αλλά μέχρι εκεί.

Με τα νέα δεδομένα , χωρίς να είμαι συνομοσιολόγος , κάτι σε προσπάθεια αποσταθεροποίησης της κοινωνίας μου κάνει.

βασικά και τα 2 δόγματα μη αστυνόμευσης είναι

SHOOTER045
10/05/2015, 14:33
εγω Δημήτρη βλέπω διαφορετικό νέο δόγμα : πρόσφατα έχω πακετάρει επαγγελματία κλέφτη και επαγγελματία κλεπταποδόχο,
και στο τμήμα να με απειλεί ο (νεομετατεθείς) ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του Αστ.τμήματος οτι αν ΤΟΛΜΗΣΩ να κάνω μήνυση θα έχω ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!!!!!!

ο δε αξυπ και οι λοιποί παριστάμενοι να έχουν μείνει εξίσου μαλάκες με εμένα...........
Δεν ξέρω αν είναι άνωθεν εντολή ή αν ενήργησε αυτοβούλως.

ο προηγούμενος διοικητής τουλάχιστον μου είχε ομολογήσει ότι υπάρχει εντολή μη φυλακίσεων λόγω αποσυμφόρησης των φυλακών , αλλά μέχρι εκεί.

Με τα νέα δεδομένα , χωρίς να είμαι συνομοσιολόγος , κάτι σε προσπάθεια αποσταθεροποίησης της κοινωνίας μου κάνει.

βασικά και τα 2 δόγματα μη αστυνόμευσης είναι

Το έχω ξαναγράψει και το ξαναλέω.
Πριν μήνες εξαρτημένο άτομο που πήγε να πάρει φάρμακα απ το κ.υγειας που εργαζόταν η σύζυγος,της κλέβει το ποδήλατο,αξίας 200+ ευρό.
Για καλή μου τύχη λόγω ότι παράλληλα με αυτό έγινε και άλλο ποιο σοβαρό περιστατικό τους μάζευαν ως ύποπτους.
Έχω ήδη ενημερώσει για την κλοπή και μετά από λίγη ώρα με παίρνουν τηλέφωνο ότι βρήκαν το ποδήλατο.
Πηγαίνω βλέπω το ποδήλατο έλειπε το καλαθάκι και η κλειδαριά που παραβίασε και την πέταξε.
Μέσα στα νεύρα εγώ θέλω να το τραβήξω.
Μου λέει ότι θα τραβιέται η γυναίκα μού, ήταν ευτελους αξίας,θα ταλαιπωρηθώ τζάμπα και λοιπές πίπες.
Του λέω ότι αφού τον έπιασαν επ αυτόφωρο κατοχή κλπ, τότε ή δίωξη γίνεται αυτεπάγγελτα.
Ναι - μου λέει - αλλά δήλωσε ότι θα το επέστρεφε γιατί ήθελε να πάει να πάρει καμιά ψιλή ,αφού δεν του έδωσαν στο κ υγείας.
Και αφού ισχυρίστηκε χρησικτησια ο εισαγγελέας θα τον αθωωσει και θα βάλει την υπόθεση στο αρχείο!!!!!
Μετά έγινε της ποπης. Αλλά άκρη δεν βρήκα.
Δυο μέρες μετά το ίδιο άτομο είχε μπει στο νεκροταφείο τού χωριου μου και έβγαλε από μνημεία σταυρούς,καντηλια και λοιπά ορειχαλκινα αντικείμενα.
Τον είδαν τον κυνήγησαν συγχωριανοί τούς απείλησε με σύριγγα έτυχε να είμαι στο χωριό.
Τέλος πάντων τον οδήγησα ενώπιον του ίδιου διοικητή που ήταν και στην περίπτωση με το ποδήλατο.
Ξέρεις τι μού απάντησε.
Να πω στους χωριανούς μού να βάζουν πλαστικούς σταυρούς και αντικείμενα για να μην τα κλέβουν!!!!
Καταλαβαίνεις τι είπε το άτομο???
Του απαντάω αν ξαναπατήσει εκεί, αν πειράξουν τον τάφο του πατέρα μού δεν θα μείνω ψύχραιμος.
Και υπεύθυνος θα είσαι εσύ.
Δυστυχώς έχετε πολλά δίκια πολλοί εδώ μέσα.
Γιατί από βαρεμάρα, ασχετοσύνη, η και εγώ δεν ξέρω τι άλλο να δικαιώνονται τα λαμογια οι κοπρίτες και να την πατάνε οι νομοταγείς.
Αν μη τι άλλο ο κοσμάκης περιμένει τα αυτονόητα και όχι να εκβιάζεται για να μην προχωρήσει η διαδικασία και να λυμαίνονται κοπρίτες.
Το πρόσχημα γέμισαν τα κελιά δεν μού λέει κάτι.
Στα @@ μου, ας φτιάξουν και άλλες, ας απελάσουν ας τούς πάρουν σπίτι.
Να μην διαταζουν- ψηφίζουν αποσυμφόρηση.
Γιατί θα ξανακάνουν τα ίδια όσοι βγουν έξω, δεν θα γίνουν Παναγίες, και ειδικά όταν ξέρουν ότι θα τούς κλασουν τα @@ .
Πώς λες να σκέφτεται ένας έντιμος καθ αξιοπρεπής αστυνομικός όταν στελνονται μέσω εντολων για κάποιο περιστατικό με οποιοδήποτε κόστος η κίνδυνο και αφού γίνει η σύλληψη να αφήνεται ελεύθερος?
Διαβάζω κάθε μέρα και εδώ και αλλού για κλοπές, διαρρήξεις κλπ
Ο κόσμος χάνει περιουσίες και τι γίνεται?
Νομιζω πώς ξέρουν και μπορούν η δεν θέλουν ή δεν τούς αφήνουν.
Εδώ αηδιάζω εγώ προσωπικά μαθαίνοντας κάθε λίγο για κλοπές κλπ δεν θα αηδιάσει ο απλός πολίτης?
Δεν θα αγανακτήσει?

Για τα δικά σου έχεις πμ

toyar
10/05/2015, 15:17
καλα που δεν επεσε πουθενα με το ποδηλατο να σε τραβαει μετα για φθαρμενα λαστιχα:bawl::beer:

Specialized
10/05/2015, 15:59
Οι κλοπές έχουν πάρει μεγάλη έκταση και ότι και να λέμε, αστυνόμευση που θα επιδρούσε έστω και αποτρεπτικά, δεν υπάρχει. Να δεχθώ την "αποσυμφόρηση" στις φυλακές, θα μπορούσαν να πάρουν τα "εργαλεία" δουλειάς των κλεφτών (μηχανάκια, φορτηγάκια, κλοπιμαία) και να έλεγχαν πηγές πώλησης "μεταχειρισμένων" ανταλλακτικών.

Επίσης, για μένα, χειρότερες διαστάσεις έλλειψης ουσιαστικής αστυνόμευσης έχει να κάνει με την καθημερινή ζούγκλα που βιώνουμε ως οδηγοί μοτοσυκλέτας. Σε κάθε φανάρι περνά τουλάχιστον ένας με κόκκινο. Και δεν μιλάμε για τις γνωστές σκατόφατσες που το έκαναν τόσα χρόνια ανενόχλητοι αλλά και για νοικοκυρές με κινητό στο αυτί, κυριούληδες και κάθε είδους άλλου παραβάτη.

Ο αστυνομικός έχει φυσικά τεράστιο μερίδιο ευθύνης σε αυτό. Έχω βαρεθεί να ακούω παιδικές δικαιολογίες. Είναι ο χείριστος δημόσιος υπάλληλος και απόδειξη είναι είτε η απουσία του, είτε η παρουσία του σε δεκάδες ειδήσεις (μαστροπείες, εκβιασμοί, ληστείες κτλ) που φτάνουν στα νέα από καιρό σε καιρό.

AUFGEBRACHT
10/05/2015, 18:21
Φοβερό thread, θα μπορούσε να μετονομαστεί σε "μια κοινωνιολογική μελέτη της αστυνόμευσης με αφορμή τις κλοπές Tuono"... όταν με το καλό μπει στη συζήτηση και η μόνιμη επωδός και παράμετρος μετανάστες και χριστιανοί ορθόδοξοι, θα είναι πλέον ολοκληρωμένο...

GIGEORGE
10/05/2015, 23:50
Φοβερό thread, θα μπορούσε να μετονομαστεί σε "μια κοινωνιολογική μελέτη της αστυνόμευσης με αφορμή τις κλοπές Tuono"... όταν με το καλό μπει στη συζήτηση και η μόνιμη επωδός και παράμετρος μετανάστες και χριστιανοί ορθόδοξοι, θα είναι πλέον ολοκληρωμένο...

respect

macdeath_s
11/05/2015, 01:10
Eγώ το ξαναλέω και ας γίνω γραφικός:

-1: είναι να μην μπει στο μάτι. τι κλειστό γκαράζ και gps και τα @@ μας κουνιούνται. Είναι μερικοί που αναρωτιόνται "πώς γίνεται να χεις μηχανή χωρίς κλειστό γκαράζ". Την δουλειά τους εύκολη κάνεις σε ένα κλειστό γκαράζ. Το μόνο + του κλειστού γκαράζ είναι ότι είναι μικρότερες οι πιθανότητες να σταμπαριστεί. Την ίδια δουλειά κάνει και μια κουκούλα όμως

-2: όσον αφορά τους μπάτσους. Παρότι ναι είναι προκλητικοί να κάθονται να τα ξύνουν ολημερίς σε ένα Everest, δεν νομίζω αν πάρουν σήμα να περιμένουν να τελειώσουν τον fredo. Επίσης δεν μπορούν από μόνοι τους να πάρουν πρωτοβουλία και να αρχίσουν τις έρευνες. Καλώς ή κακώς πιόνια είναι και εντολές ανωτέρων περιμένουν. Και ρωτάω λοιπόν αν όσες μηχανές έχουν κλαπεί το τελευταίο 4μηνο ήταν ληστείες τραπεζών ή κάτι συναφές - ακόμη και αναίμακτα - τι θα είχε γίνει τώρα ? Πόσοι θα είχαν παραιτηθεί και σε τι εγρήγορση θα ήταν η Αστυνομία.

Υ.Γ.: Δημήτρη, με κάθε καλή πρόθεση σταμάτα να χρυσώνεις το χάπι. Αν θες όχι για εκεί που είσαι αλλά για την Αθήνα συνυπεύθυνοι είναι και οι συνάδελφοι σου που αποδέχονται και συντηρούν μια αρρωστημένη κατάσταση επειδή τους βολεύει. Δες την εικόνα που βγάζουν έξω και την σχέση που έχουν με την κοινωνία. ΑΝ και τα 2 νομίζεις ότι είναι έστω μέτρια απατάσαι. :beer:

sniper
11/05/2015, 10:52
Το έχω ξαναγράψει και το ξαναλέω.
...

Nαι αλλά φτάνει ρε Δημήτρη.

Οι περιπτώσεις είναι πολλές οπότε δεν τις λες πλέον τυχαία περιστατικά.
Κάνε τη δουλειά σου εσύ εκεί που είσαι κι άσε τα υπόλοιπα.

SHOOTER045
11/05/2015, 11:27
Νίκο
Δεν εκανα τίποτα ούτε την δουλειά μού, και στις δύο περιπτώσεις ήμουν εκτός.
Περιέγραψα την συμπεριφορά και την ανοχή κάποιων ανωτερων, σε παράνομες δραστηριότητες.

Bowleno
11/05/2015, 12:21
Νίκο
Δεν εκανα τίποτα ούτε την δουλειά μού, και στις δύο περιπτώσεις ήμουν εκτός.
Περιέγραψα την συμπεριφορά και την ανοχή κάποιων ανωτερων, σε παράνομες δραστηριότητες.

Να είσαι βέβαιος Μήτσο, κι αυτοί κατόπιν εντολών λένε και κάνουν αυτά που βλέπεις.

Νομίζεις ότι τα ανέχονται αυτοί; απλώς τους έχουν δεμένα τα χέρια. (και όχι μόνο αυτών....)

Πιστεύω, αν ήταν στο χέρι τους, θα τους άλλαζαν τον αδόξαστο....

byron
11/05/2015, 12:47
Πιστεύω, αν ήταν στο χέρι τους, θα τους άλλαζαν τον αδόξαστο....

Καλά, μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά...πάνε 30 χρόνια που μου έκλεψαν ένα XR που είχα, και καφενεία ήταν και τότε.
Κάποιο βράδυ με σταμάτησε τροχαία και ασφαλίτες με ένα 350 που είχα, και ο τροχαίος "έκανε" πως διάβαζε τα νούμερα του σκελετού. Μόνο που ήταν απ΄την άλλη πλευρά, και αυτός διάβαζε το "Off the road use only" που είχε κολλημένο στο λαιμό.
Όλα καλά είπε, εγώ έμεινα μαλάκας, και μου είπαν να φύγω.

macdeath_s
11/05/2015, 13:42
Καλά, μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά...πάνε 30 χρόνια που μου έκλεψαν ένα XR που είχα, και καφενεία ήταν και τότε.
Κάποιο βράδυ με σταμάτησε τροχαία και ασφαλίτες με ένα 350 που είχα, και ο τροχαίος "έκανε" πως διάβαζε τα νούμερα του σκελετού. Μόνο που ήταν απ΄την άλλη πλευρά, και αυτός διάβαζε το "Off the road use only" που είχε κολλημένο στο λαιμό.

Εμένα όσες φορές με έχουν σταματήσει μόνο μία φορά κοίταξαν αριθμό κινητήρα/πλαισίου. Καθημερινά που τους βλέπω να σταματάνε στο μοσχάτο για κλεμμένα υποτίθεται, μια άδεια κοιτάνε και γεια σας.

Bowleno
11/05/2015, 15:07

Κι εμένα μου έκλεψαν το GPZ500S το 1992 και είχα ανάλογη αντιμετώπιση.

Μου είχαν όμως βρει, 3 χρόνια νωρίτερα, το XL250S και με ειδοποίησαν.......

Όσο για αυτόν που "διάβαζε" to πλαίσιο......:uplate::bawl::bawl:

FotisFz1
11/05/2015, 15:10

αχαριστια ρε πστμ...
δεν φτανει που σου την χαρισε που το οδηγουσες on road ενω εγραφε πανω αλλα.....
εκτος και αν σε σταματησε σε κανενα χωραφι:lol:

byron
11/05/2015, 15:14
αχαριστια ρε πστμ...
δεν φτανει που σου την χαρισε που το οδηγουσες on road ενω εγραφε πανω αλλα.....
εκτος και αν σε σταματησε σε κανενα χωραφι:lol:

Σιγά μην καταλαβαινε τι έγραφε... Και ακόμα και αν καταλάβαινε, στον φουτσο του λουλούδια και γύρω γύρω μέλισσες.

spyrakos35
11/05/2015, 16:03
Επειδη ειστε αχρηστοι.....

Διαβαζε "of the road only"

Αλλιως θα σε εσκιζε βυρωνακο

:lol:

Bob_o_mastoras
11/05/2015, 17:17
Παιδια πουλαω 2 tuono μαυρα σε αριστη κατασταση, για ανταλακτικα ολοκληρα η σε κομματια. Μου τα αφησε κληρονομια μια θεια μου και δεν ξερω τι να τα κανω.. Τιμες χαμηλες!!!

Επισης ψαχνω πλαισιο και αδεια απο tuono. Mεχρι 500 ευρω.

:p:p:p:p