View Full Version : Πωπωβρυσάκι
paramedic
09/05/2015, 17:56
To είδα σήμερα που το διαφημίζανε σε αττικό κανάλι και το θεώρησα φοβερό προιόν αλλά το καλύτερο είναι το όνομά του!!
http://www.popovrisaki.gr/
thunder ace
09/05/2015, 18:01
Αφου δεν ειναι "εξυπνο" δεν θα πουλησει.
:lol:
paramedic τα δοκιμάζεις ρε συ πριν τα χορηγήσεις?
Γαμάτο! :beer:
Θα πουλησει σαν ζεστο ψωμι...:bawl:
To είδα σήμερα που το διαφημίζανε σε αττικό κανάλι και το θεώρησα φοβερό προιόν αλλά το καλύτερο είναι το όνομά του!!
http://www.popovrisaki.gr/
λάθος όνομα έχει
τρικόχυλο έπρεπε να λέγεται
https://www.youtube.com/watch?v=OrWcEGDXOUg
Coyote.V
09/05/2015, 18:40
ΑΜΑΝ !
:cool:
https://www.youtube.com/watch?v=IOj66Jfr1rU
notakos600
09/05/2015, 19:09
Μας προετοιμάζουν για την έλλειψη χαρτιού υγείας σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή...:bawl::bawl::bawl:
Paramedic, έγραψες ρε φίλε. :beer:
dimmie_72
09/05/2015, 22:06
Ιστορικό λάθος timing του marketing :tooth:
http://www.thetoc.gr/diethni/article/i-tourkia-epitrepei-me-fetba-tin-xrisi-xartiou-ugeias
Βάλε και αυτό εδω μαζί με τα υπόλοιπα.
http://www.pamepreveza.gr/AllArticles/tabid/142/articleId/113398/Default.aspx
:eyepop::bawl:
Βάλε και αυτό εδω μαζί με τα υπόλοιπα.
http://www.pamepreveza.gr/AllArticles/tabid/142/articleId/113398/Default.aspx
:eyepop::bawl: μλκ τολη, πες μου ότι επεσες πανω του ψάχνοντας για ηλεκτρονικο πουρο, και όχι για αναλογο "παιχνιδι".. δε σε ειχα για τοσο kinky boy ρε συ.. :lol:
Eversman
10/05/2015, 16:31
μλκ τολη, πες μου ότι επεσες πανω του ψάχνοντας για ηλεκτρονικο πουρο, και όχι για αναλογο "παιχνιδι".. δε σε ειχα για τοσο kinky boy ρε συ.. :lol:
Μετά την "κάλτσα αιχμαλώτου", τώρα και άρωμα "στάχτη του γαμικου" :bawl:
turogalos
11/05/2015, 08:07
Δεν ξέρω για το ηλίθιο όνομα, αλλά είναι κάτι που υπάρχει σε όλα τα μπάνια στην Φινλανδία, μπορεί και στις υπόλοιπες χώρες τις Σκανδιναβίας. Πολύ πρακτικό και βοηθάει στην τοπική υγιεινή. Ο χώρος που πιάνει ένα ολόκληρο μπιντέ σε ένα ελληνικό μπάνιο είναι άχρηστος, ενώ με αυτό πλένεσαι αμέσως μετά το σκούπισμα.
notakos600
11/05/2015, 08:14
Έφτιαξα ένα τοστάκι και μπαίνοντας εδώ το παράτησα.
Το πιο αηδιαστικό thread ever λέμε...:bawl:
Ονομασια του κωλου του εδωσαν. Δε βρισκανε κατι πιο πιασαρικο? Πχ, πρωκτοcleaner :smokin:
Θα μπορούσε να λέγεται και Grover cleaner ή υδροβολιστη πατουρας.....
Θα μπορούσε να λέγεται και Grover cleaner ή υδροβολιστη πατουρας.....
:moutza::moutza: πάει (ξανά) ο καφές :moutza::bawl::bawl:
skylaros
11/05/2015, 11:33
Δηλαδή μόνο εγώ πάω μπανιέρα και πλένω τον κ@λο μου μετά από κάθε φορά που επισκέπτομαι την τουαλέτα ?
Δεν είσαι ο μονος τεκνον μου......
SHOOTER045
11/05/2015, 11:58
Κάποτε θυμάμαι το λέγανε < μπιντέ >335526
Τωρα έγινε πωπωβρυσακι???
http://bathroom-kitchen-faucets.com/el/benefits-of-using-a-bidet-for-better-hygiene/
Τι κωλοσυζητηση ρπστμ...
Τι κωλοσυζητηση ρπστμ...
Αφού για καθαρισμό κώλου μιλάμε ρε Μήτσ΄ :D
Αντε και τοπικη.....αποτριχωση ευχομαι στους χρηστες....!!!!
:evil:
Nikol1979
11/05/2015, 22:33
μμμμ σιγα, ειναι πολυ πισω αυτοι...πραγματικο γεγονος:
Ενα καιρο και για κατι χρονια δουλευα σε μια μεγααααλη αλυσιδα ξενοδοχειων. Κανανε λοιπον μια ανακαινιση και φτιαξανε ενα σουπερ πενταστερο εδω λιγο πιο εξω απο το Ρεθυμνο. Μια συναδελφο; πηγε να το δει οσο γινονταν οι εργασιες. Την ξεναγησε λοιπον η υπευθυνη οροφων και οταν την πηγε στα μπανια των δωματιων, της ειπε οτι η καθε λεκανη κανει 5000 ευρω. Ακουστε τι εκανε:
Ειχε ενσωματωμενο μπιντε, και τρια κουμπια στο πλαι της λεκανης. τελειωνες, παταγες το πρωτο, ψεκασμος νερου με πιεση. Το δευτερο κουμπι ειχε στεγνωτηρα (οπως αυτο των χεριων λεει) και το τριτο ψεκασμο αρωματισμου!!! ολα αυτα πριν να σηκωθεις καν!!!!
Τωρα για να πω την αληθεια, εγω με τα ματια μου δεν το ειδα, αλλα και γιατι να μου πει ψεμματα???
Μα το φανταζεστε?! 5000 η λεκανη?!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dimmie_72
11/05/2015, 22:40
μια που είχα δει εγώ είχε και 4ο κουμπί... :rolleyes:
SHOOTER045
11/05/2015, 22:46
Κάποτε είχα ακούσει ότι ένας γνωστός, ήθελε να κάνει πραξη το < χέσε ψηλά και αγνάντευε >
Βρήκε ένα ωραίο ψηλό δέντρο.
Αρχίζει να σκαρφαλώνει, πιάνεται από κλαδιά, συνεχίζει ανεβαίνει και άλλο.
Τελικά έφτασε.
Κατεβάζει το παντελόνι, ανάβει τσιγάρο και κάνει ότι κάνει.
Κάνει πράξη το shit high and watch it.
ΑΛΛΆ
Είχε ξεχάσει την κάθοδο.
Καταλάβατε
Τα κλαδιά
Κάθοδος...
Μα το φαντάζεστε!!!
Ξέχασε την κάθοδο......
Το δευτερο κουμπι ειχε στεγνωτηρα (οπως αυτο των χεριων λεει) αυτό πολύ θα ηθελα να το χρησιμοποιησω...:D
Μα το φανταζεστε?! 5000 η λεκανη?!!!!!!!!!!!!!!!!!!το συστημα το εχω δει (όχι Live) αλλα αυτό ακούγεται λιγο χλωμο! δε νομιζω να είναι τοσο ακριβη η κάθε λεκανη, ότι συστημα και αν εχει ενσωματωμενο
Nikol1979
11/05/2015, 22:50
Κάποτε είχα ακούσει ότι ένας γνωστός, ήθελε να κάνει πραξη το < χέσε ψηλά και αγνάντευε >
Βρήκε ένα ωραίο ψηλό δέντρο.
Αρχίζει να σκαρφαλώνει, πιάνεται από κλαδιά, συνεχίζει ανεβαίνει και άλλο.
Τελικά έφτασε.
Κατεβάζει το παντελόνι, ανάβει τσιγάρο και κάνει ότι κάνει.
Κάνει πράξη το shit high and watch it.
ΑΛΛΆ
Είχε ξεχάσει την κάθοδο.
Καταλάβατε
Τα κλαδιά
Κάθοδος...
Μα το φαντάζεστε!!!
Ξέχασε την κάθοδο......
...μου θυμισες αυτο το ανεκδοτο
Τα παπάκια.
Ήταν μια φορά κάποιος που έκανε περίπατο στο δάσος και θαύμαζε τη φύση. Βρισκόταν σε κατάσταση πλήρους ηρεμίας όπου ξαφνικά τον πιάνει ένα φοβερό κόψιμο. Κρατιόταν όσο μπορούσε και σκεφτότανε ότι ήταν αμαρτία να τα κάνει στο δάσος και να λερώσει ένα τόσο όμορφο μέρος. Στο τέλος όμως δεν άντεξε, σκάβει γρήγορα-γρή� �ορα μία τρύπα κάθεται πάνω της και ξαλαφρώνει.
Εκεί που βγάζει το χαρτομάντιλο για να σκουπιστεί βλέπει να περνάει από μπροστά του ένα παπάκι λερωμένο με σκατά.
– Πωπώ! λέει ο τύπος, τι έπαθε το κακόμοιρο. Βλέπει ότι έχει άλλα δύο χαρτομάντιλα οπότε αποφασίζει και το καθαρίζει.
Εκεί που πάει να βγάλει το ένα από τα δύο χαρτομάντιλα που του είχαν απομείνει για να σκουπιστεί ξαναβλέπει και άλλο παπάκι μέσα στο σκατό. Σκέφτεται ότι έχει ακόμη ένα χαρτομάντιλο για να σκουπιστεί ο ίδιος και είναι κρίμα να το αφήσει έτσι οπότε το καθαρίζε� � και αυτό.
Μένοντας τώρα με το τελευταίο χαρτομάντιλο στο χέρι πάει να σκουπιστεί…και τσουπ! και άλλο παπάκι περνάει από μπροστά του γεμάτο και αυτό σκατά. Θυσιάζει και το τελευταίο του χαρτομάντιλο γιατί πολύ το λυπήθηκε. Σηκώνεται τέλος πάντων, σκουπίζεται με λίγο χώμα και κάτι φύλλα που βρήκε εκεί γύρω πάει να βάλει το παντελόνι του και ακούει πίσω από τους θάμνους μία φωνή να του λέει.
– Ει, ψιτ φίλε μήπως έχεις κάνα χαρτομάντιλο να σκουπιστώ γιατί μου τελειώσανε τα παπάκια;!
wthanasis
11/05/2015, 23:42
Τώρα εσείς πείτε με χωριάτη αμα θέλετε, αλλά στο παλιό μας σπίτι που είχε μπιντέ, εγώ μονίμως έπλενα τα πόδια μου όταν γύριζα από το παιχνίδι στις αλάνες.:lol:
Ήμουν 6-7 χρονών και ο μπιντέΣ ήταν στο τέλειο ύψος, ώστε ούτε να προσπαθώ να σηκώσω το πόδι ως το νιπτήρα (ναι τόσο με έκοβε),
ούτε να μπαίνω ολόκληρος στη μπανιέρα και τα κάνω όλα χάλια.
Αλήθεια δεν θυμάμαι να το σκέφτηκα ποτέ οτι αυτό το πράγμα ήταν για τον απαυτό μου. :rolleyes:
* Νομίζω οτι η αδερφή μου (ακόμη μικρότερη τότε) το χρησιμοποιούσε και για κατούρημα.....:lol::lol::lol:
Nikol1979
11/05/2015, 23:46
Τώρα εσείς πείτε με χωριάτη αμα θέλετε, αλλά στο παλιό μας σπίτι που είχε μπιντέ, εγώ μονίμως έπλενα τα πόδια μου όταν γύριζα από το παιχνίδι στις αλάνες.:lol:
Ήμουν 6-7 χρονών και ο μπιντέΣ ήταν στο τέλειο ύψος, ώστε ούτε να προσπαθώ να σηκώσω το πόδι ως το νιπτήρα (ναι τόσο με έκοβε),
ούτε να μπαίνω ολόκληρος στη μπανιέρα και τα κάνω όλα χάλια.
Αλήθεια δεν θυμάμαι να το σκέφτηκα ποτέ οτι αυτό το πράγμα ήταν για τον απαυτό μου. :rolleyes:
* Νομίζω οτι η αδερφή μου (ακόμη μικρότερη τότε) το χρησιμοποιούσε και για κατούρημα.....:lol::lol::lol:
Κι εγω το ιδιο νομιζα οταν το εβλεπα στα σπιτια των συγγενων μικρη γιατι εμεις δεν ειχαμε...ελπιζω παντως να μην το χρησιμοποιουσες αμεσως μετα την αδερφη σου!!
wthanasis
11/05/2015, 23:58
Κι εγω το ιδιο νομιζα οταν το εβλεπα στα σπιτια των συγγενων μικρη γιατι εμεις δεν ειχαμε...ελπιζω παντως να μην το χρησιμοποιουσες αμεσως μετα την αδερφη σου!!
Δεν παίρνω και όρκο, αλλά και αυτοί με τέτοιο σχήμα και ροή, προκαλούσαν για κάτι τέτοιο μάλλον
335548
Απιστοι θωμάδες τώρα το πιστεύετε? 10,47
https://youtu.be/DZiDQy_qrnU?t=10m47s
10 thousand dollars KAI made in japan.
Καταλαβαίνουν και αν είσαι αγοράκι ή κοριτσάκι. :uplate:
:bawl:
andreaspetr
12/05/2015, 00:04
http://www.youtube.com/watch?v=kemzeYKQTGM
SHOOTER045
12/05/2015, 00:33
Ας προσθέσω άλλο ένα λιθαράκι σε αυτό το κατά τ άλλα εξαίσιο θρεντ του κώλου.
Τι είναι η κλασομπανιερα?
Για σκεφτείτε....
Νερό
Μπουρμπουλήθρες...
Γιες το τζακούζι σε τοπική ελληνική διάλεκτο ( χωρίς να θέλω να θίξω τοπικούς γλωσσικους ιδιοματισμους, που καλά κάνουν και υπάρχουν)
taisteal
12/05/2015, 00:35
:dizzy:
:a02:
skylaros
12/05/2015, 01:20
http://www.youtube.com/watch?v=kemzeYKQTGM
οι άνθρωποι είναι τόσο ούγκανοι που έχουν λεκάνη που τους πλένει τον κώλο και αυτοί νοιάζονται για το κωλόχαρτο ... είμαστε παλαιολιθικοί, ότι δε το έχουμε στην κουλτούρα μας ή δεν έχουμε συνηθίσει μια τεχνολογία την κράζουμε!
Νοιάζονται για το κωλόχαρτο επειδή η συγκεκριμένη δεν είχε στεγνωτήρα. :smokin:
Bob_o_mastoras
12/05/2015, 01:44
Στις Ισλαμικες χωρες παντως που απαγορευεται η χρηση κωλοχαρτου (γνωστο και ως χαρτι υγειας :p) ολοι πλενουν τον ποπο τους.
Εξου και ο μπιντες που προφανως δεν προκειται για ελληνικη λεξη.
Μικρος παντως και 'γω στο μπιντε κατουραγα γιατι ηταν πιο χαμηλος. :lol:
-Φαρμακοποιέ δώσε μου όλα τα αναβράζον depon που έχεις σε παρακαλώ.
-Τι θα τα κάνετε τόσα πολλά;
-Πούλησα παραμύθι σε ένα γκομενάκι ο,τι έχω τζακούζι στο σπίτι και είναι ήδη καθοδον.
amyroukai
12/05/2015, 06:39
Και πλεονέκτημα ότι το όχι απόψε έχω πονοκέφαλο δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία, κυρ Τόλη;
Άμα έχει ξεκινήσει για το σπίτι σου γυναίκα, πονοκέφαλο δεν θα έχει.
Nikol1979
12/05/2015, 11:33
Εκτος αν το βρει σε κακό χαλι απο άποψη καθαριότητας, οποτε αμεσως θα αποκτήσει.
spyrakos35
12/05/2015, 11:50
ναι αλλά με σβηστά φωτα μη βρεθείς προ εκπλήξεων που δε θες
ΔιαλΙεχτεεε ........
Abus,εχω....masterlock εχω....
..ελα τωρα και Yale
εχω........ο sniperλοκααααςς......
skylaros
12/05/2015, 12:16
Εκτος αν το βρει σε κακό χαλι απο άποψη καθαριότητας, οποτε αμεσως θα αποκτήσει.
Προφανώς δεν έχεις μπει και σε πολλά σπίτια γυναικών, σε πολλά από αυτά συχαίνεσαι και να μπεις μέσα.
Και για να μη φανεί σεξιστικό να πω πως και σε πολλά σπίτια αντρών ισχύει αλλά ως γνωστών εμείς είμαστε τα γουρούνια.
amyroukai
12/05/2015, 12:16
Άμα έχει ξεκινήσει για το σπίτι σου γυναίκα, πονοκέφαλο δεν θα έχει.
Ας ξεκινήσει. Και αν το βρει... :lol:
αν είναι να έρθουν οι γριές που κάνουν τα συμμαζέματα στην τηλεόραση, άστο δεν θέλω.
alexzafeir
12/05/2015, 12:19
Οπως διαβαζα το θέμα και εβλεπα το ποποβρυσάκι ηρθε διπλα μου η κορη μου(6 χρονων) και με ρωτάει τι είναι αυτο;
Δεν τις λέω πότε ψέματα οποτε της λεω:
Ντουζιέρα για την barbie σου.... Μεγα λαθος μου ..... εκανα παραγγελία ηδη ..... θα σας πω εντυπώσεις .......
dimmie_72
12/05/2015, 12:26
πόσο κρατάει το wd40;
ο sniper έριξε στο κλειδί χθες.
:tooth:
Ψαχνει να βρει που στον ουτσο εβαλε τις 30.06........:D
paramedic
12/05/2015, 13:12
Οπως διαβαζα το θέμα και εβλεπα το ποποβρυσάκι ηρθε διπλα μου η κορη μου(6 χρονων) και με ρωτάει τι είναι αυτο;
Ντουζιέρα για την barbie σου.... Μεγα λαθος μου ..... εκανα παραγγελία ηδη ..... θα σας πω εντυπώσεις .......
:lol::lol::lol::a029::a029:
el_hymador
12/05/2015, 13:40
Yπάρχει και η gay έκδοση του popοvrysaki, αλλά εκεί οι απαιτήσεις είναι αυξημένες...
335554
Nikol1979
12/05/2015, 13:54
Προφανώς δεν έχεις μπει και σε πολλά σπίτια γυναικών, σε πολλά από αυτά συχαίνεσαι και να μπεις μέσα.
Και για να μη φανεί σεξιστικό να πω πως και σε πολλά σπίτια αντρών ισχύει αλλά ως γνωστών εμείς είμαστε τα γουρούνια.
Εγω δεν εχω μπει βρε σκυλαρε;;!!! Δουλεια μου ειναι, και μάλιστα μετα τη μετακόμιση, οποτε δε φανταζεσαι και τι δεν εχω βρει παρατημένο και απο κοπέλες......αμα το χει ο άνθρωπος να ειναι γρουσουζης που λεμε εδω πέρα...... Αλλα αυτο ειναι αλλη κουβέντα
:lol::lol:
Aυτό θέλει βίντεο χαχαχαχαχχαα!!!
μμμμ σιγα, ειναι πολυ πισω αυτοι...πραγματικο γεγονος:
Ενα καιρο και για κατι χρονια δουλευα σε μια μεγααααλη αλυσιδα ξενοδοχειων. Κανανε λοιπον μια ανακαινιση και φτιαξανε ενα σουπερ πενταστερο εδω λιγο πιο εξω απο το Ρεθυμνο. Μια συναδελφο; πηγε να το δει οσο γινονταν οι εργασιες. Την ξεναγησε λοιπον η υπευθυνη οροφων και οταν την πηγε στα μπανια των δωματιων, της ειπε οτι η καθε λεκανη κανει 5000 ευρω. Ακουστε τι εκανε:
Ειχε ενσωματωμενο μπιντε, και τρια κουμπια στο πλαι της λεκανης. τελειωνες, παταγες το πρωτο, ψεκασμος νερου με πιεση. Το δευτερο κουμπι ειχε στεγνωτηρα (οπως αυτο των χεριων λεει) και το τριτο ψεκασμο αρωματισμου!!! ολα αυτα πριν να σηκωθεις καν!!!!
Τωρα για να πω την αληθεια, εγω με τα ματια μου δεν το ειδα, αλλα και γιατι να μου πει ψεμματα???
Μα το φανταζεστε?! 5000 η λεκανη?!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εμένα μου θυμίζει το ανέκδοτο με την τουαλέτα για γυναίκες στο αεροπλάνο που άφησαν έναν άντρα να μπει κατ εξαίρεση αλλά του παν μην πατήσεις το Α.Α.Τ. Αλλά μετά που είδε ότι το Ζ.Ν. ήταν ζεστό νερό και Ζ.Α. ήταν ζεστός αέρας το πάτησε και ... την πάτησε ;)
ΔιαλΙεχτεεε ........
Abus,εχω....masterlock εχω....
..ελα τωρα και Yale
εχω........ο sniperλοκααααςς......
κάπου θα έχει μπλέξει αυτός δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι τούτη η μαλακία ζει ακόμα.
Στα ανέκδοτα είμαστε αφού! :evil:
SHOOTER045
12/05/2015, 14:38
Αυτό που θα πω το έχω δει με τα μάτια μού.
Κάπου έτυχε να συγκατοικώ στον ίσιο όροφο με κάτι φοιτήτριες, οι οποίες κατά της άλλα ήταν στην πένα.
Αφού ήρθαν και τα υπόλοιπα πράγματα μού, είπα να κάνω μια γενική.
Σκούπα ειχα,σφουγγαριστρα και κουβά όμως όχι.
Πάω στις γειτονισες.
- κορίτσια την σφουγγαρίστρα θα ήθελα λίγο και τον κουβά
- δεν έχουμε
- τι δεν έχετε?
- κουβά
- και πως σφουγγαριζεται ?
- έλα να δεις
Με πηγαινει στην τουαλέτα, τραβάει καζανάκι, ρίχνει απορρυπαντικό, βάζει την σφουγγαρίστρα, την στιβει
- ορίστε, έτοιμη / μου λέει...
Μέτα Θυμήθηκα ότι έχω και άλλη δουλειά και έφυγα.
Bob_o_mastoras
12/05/2015, 14:40
Εμένα μου θυμίζει το ανέκδοτο με την τουαλέτα για γυναίκες στο αεροπλάνο που άφησαν έναν άντρα να μπει κατ εξαίρεση αλλά του παν μην πατήσεις το Α.Α.Τ. Αλλά μετά που είδε ότι το Ζ.Ν. ήταν ζεστό νερό και Ζ.Α. ήταν ζεστός αέρας το πάτησε και ... την πάτησε ;)
Τι ειναι το ΑΑΤ;;;
Αυτό που θα πω το έχω δει με τα μάτια μού.
Κάπου έτυχε να συγκατοικώ στον ίσιο όροφο με κάτι φοιτήτριες, οι οποίες κατά της άλλα ήταν στην πένα.
Αφού ήρθαν και τα υπόλοιπα πράγματα μού, είπα να κάνω μια γενική.
Σκούπα ειχα,σφουγγαριστρα και κουβά όμως όχι.
Πάω στις γειτονισες.
- κορίτσια την σφουγγαρίστρα θα ήθελα λίγο και τον κουβά
- δεν έχουμε
- τι δεν έχετε?
- κουβά
- και πως σφουγγαριζεται ?
- έλα να δεις
Με πηγαινει στην τουαλέτα, τραβάει καζανάκι, ρίχνει απορρυπαντικό, βάζει την σφουγγαρίστρα, την στιβει
- ορίστε, έτοιμη / μου λέει...
Μέτα Θυμήθηκα ότι έχω και άλλη δουλειά και έφυγα.
:yuck::a21::a31::a021::plaf: