View Full Version : MOTO GP ROUND 5 GRAND PRIX DE FRANCE
δεύτερο λάθος φρενάρισμα για το Μάρκεζ...
ματιασμένο είναι;
SHOOTER045
17/05/2015, 14:10
Αυτος ο πορτοκάλι κωνος που κύλαγε στην πίστα
Ο κοντός ήταν???
Ένας πορτοκαλι έφυγε, έναν τον πέρασε και ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ
FORZA VALE #46
ποιος έγγραψε να χουμε καλό αγώνα ΧΩΡΙΣ ΠΤΩΣΕΙΣ;
ελπίζω το πρώτο μισό να ισχύσει :p
SHOOTER045
17/05/2015, 14:15
O κοντός θα ξαναπέσει...
απίθανο προσπέρασμα στον Ιαννόνε
FotisFz1
17/05/2015, 14:18
Παμε ευκολα για νικη
Gooooooooooooo Valeeeeeeeee
SHOOTER045
17/05/2015, 14:20
οσο νυχτώνει η τσαπου μεγαλώνει...
Παμε ευκολα για νικη
Gooooooooooooo Valeeeeeeeee
έχει σειρά ο Ντόβι, στη ρόδα του είναι
ripseventh
17/05/2015, 14:20
ΛΟΡΕ .....ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΥΥΥΥ....εεεερχεται ο τιτανομεγιστος
ΛΟΡΕ .....ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΥΥΥΥ....εεεερχεται ο τιτανομεγιστος
έ έ έρχεται
Who's your daddy bitch? σε λίγο...
SHOOTER045
17/05/2015, 14:25
έ έ έρχεται
Μόλις του έβγαλαν πινακίδα του γλυφιτζουρη...
σφιξου!!!!
ΕΡΧΕΤΑΙ...
σφιξου!!!!
ΕΡΧΕΤΑΙ...
λίγο πολύ μένει σταθερή η διαφορά
ο Πωλ πόσο κοντά είναι στο Μάρκεζ;
λίγο πολύ μένει σταθερή η διαφορά
ο Πωλ πόσο κοντά είναι στο Μάρκεζ;
Κοντά, αλλά δεν μπορεί να τον περάσει? :confused:
LogOutGoRide
17/05/2015, 14:32
Αυτήν την χρονιά θα θέλει γρήγορα να την ξεχάσει το HRC.
σφιξου!!!!
ΕΡΧΕΤΑΙ...
Δεν...:(
Μα τι κάνει το Honda του ΜΜ ????
SHOOTER045
17/05/2015, 14:37
Κοντά, αλλά δεν μπορεί να τον περάσει? :confused:
WTF!!!!
Πολύ ξύλο με μαρκ και Ιαννόνε.
Το προσπέρασμα πάνω στην κατηφορική με τον τροχό στον αέρα, ήταν άντε γειά...:uplate:
κολλημένος κι ο Σμιθ πάνω τους
SHOOTER045
17/05/2015, 14:39
O ΜΜ κωλοτρωγεται...
Ωραίοι οι ΜΜ και Iannone ! Ειδικά ο τελευταίος :a012:
ΝIKOLTSOS
17/05/2015, 14:40
Δώασε ξύλο maniac joe με το ducati σου!!!
Ρομποτάκι από τα παλιά ο Lore.
Arxagelos
17/05/2015, 14:45
Αλάνθαστος ο lore...:beer:
FotisFz1
17/05/2015, 14:46
Κριμα για Ιαννονε
Μπραβο στον αχωνευτο Λορενθο
Μπραβο κ στον Γιατρο
Θα κάνει πάλι μαλακίες για να το "γιορτάσει" ; :lol:
Ευτυχώς που κατα τ'άλλα είχε πλεονέκτημα το Honda....όλο τσιφτετέλι χόρευε στην πίστα...
Θα κάνει πάλι μαλακίες για να το "γιορτάσει" ; :lol:
είναι με τη σημαία και ψάχνει για μαλακό σημείο :p
edit: την γύρισε πίσω
άμα καείς στο χυλό.....
Αλάνθαστος ο jorge. Respect.
RaGe_Raptor
17/05/2015, 14:50
μπράβο μεγάλο στον Χόρχε..!!!!!!!!!!! έχει μπει σε τροχιά τίτλου για τα καλά...άντε γεια Ντόβι στη βαθμολογία κι έχει "κλειδώσει" στο Γιατρό.....
ωραίος αγώνας του Γιατρού αλλά κάτι πρέπει να κάνει με το Γιώργο....:cool:
Vstrommer71
17/05/2015, 14:51
Μπραβο στον Λορενθο,φανταζομαι μετα τα σημερινα θα αρχισει για τους επομενους τεσσερις πεντε αγωνες να επιστρεφει στα συνηθη(4ος-5ος-DNF):a014:
Ο Γιατρος αψογος τακτικα.Συνεχιζει στην κορυφη!
335769
από το επίσημο σάιτ
The Spaniard (Μάρκεζ) typically runs a carbon cover on his brake discs to retain temperature, but he didn't use this part in Le Mans.
το πρώτο λάθος πάντως έγινε στο πρώτο γύρο τι θερμοκρασίες να είχε ανεβάσει;
LogOutGoRide
17/05/2015, 14:56
Ο καημένος ο Smith πρέπει να ζαλίστηκε όταν τον πέρασαν σουβλάκι. Μπορεί να του έφυγε και μια κλανίτσα.
μπράβο μεγάλο στον Χόρχε..!!!!!!!!!!! έχει μπει σε τροχιά τίτλου για τα καλά...άντε γεια Ντόβι στη βαθμολογία κι έχει "κλειδώσει" στο Γιατρό.....
ωραίος αγώνας του Γιατρού αλλά κάτι πρέπει να κάνει με το Γιώργο....:cool:
Μπραβο στον Λορενθο,φανταζομαι μετα τα σημερινα θα αρχισει για τους επομενους τεσσερις πεντε αγωνες να επιστρεφει στα συνηθη(4ος-5ος-DNF):a014:
Ο Γιατρος αψογος τακτικα.Συνεχιζει στην κορυφη!
335769
για να δούμε ποιος θα αποδειχθεί ο βασικός αντίπαλος
335770
Ο καημένος ο Smith πρέπει να ζαλίστηκε όταν τον πέρασαν σουβλάκι. Μπορεί να του έφυγε και μια κλανίτσα.
μετά καθόταν από κοντά - αλλά σε απόσταση ασφαλείας - περιμένοντας να πέσουν μεταξύ τους αλλά δεν του έκατσε :p
AUFGEBRACHT
17/05/2015, 15:03
Το προσπέρασμα πάνω στην κατηφορική με τον τροχό στον αέρα, ήταν άντε γειά...:uplate:
Αυτό δεν ήταν μάχη, αερομαχία ήταν, κανονικό dogfight...
Αυτήν την χρονιά θα θέλει γρήγορα να την ξεχάσει το HRC.
έτσι είναι τώρα
:panic::panic::panic:
335771
Innersense
17/05/2015, 15:07
Respect στον Ιανονε!
Ρε το ποστη τον Γιωργη,σα να επεστρεψε για τα καλα..
Γιατρε,αμα δεν κανεις κατι με τις κατατακτηριες,δεν εχει 10το μου φαινεται...
Πολυ ωραιος και ο μανιακος με τον Μαρκεζ!
AUFGEBRACHT
17/05/2015, 15:07
Την επόμενη Παρασκευή στο φως στο τούνελ η Νικολούλη θα προσπαθήσει να βρει τις εξαφανισμένες Honda από το podium...
thunder ace
17/05/2015, 15:08
Iannone παραλιγο να μας τρελανεις......δεν πειραζει ,εχουμε καιρο.Ο Λορε αμα ειναι στη μερα του,δεν πιανεται.Ο ντοτορε ξερει πολυ καλα τι κανει.Παει για κουπα και οταν πρεπει να προσεξει.........δεν κανει μαλακιες.
AUFGEBRACHT
17/05/2015, 15:08
Respect στον Ιανονε!
Έχει κάνει ζημιά ο Βαρουφάκης με τα νι που κόβει... :D
AUFGEBRACHT
17/05/2015, 15:12
Το μωρο διπλα στον ΔΔ δεν βλεπω να βγαζει αγωνα χωρις να σπασει το κουμπι......
Βάλε ντε καμιά φωτό να κάνουμε επιστημονική ανάλυση (όχι του ΔΔ ε; )
MG-KTiNoS
17/05/2015, 15:23
Ξέρει κανείς αν ο Πετρογκαζάκης είναι σ ένα κομμάτι όλος?
---------------
Ο Ντόβι σήμερα δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση που ίσως ήταν και τίτλος.
Ο ΜΜ δεν κατάλαβα τι πρόβλημα είχε? Δεν πήγανε μια το μηχανάκι!
Χόρχες από τα παλιά μου κάτσε έφυγα άντε γεια... (δεν τον είχα ότι μπορούσε να το κάνει)
Ο Γιατρός βήμα τίτλου...
Γιατί όταν μπορείς και οδηγείς πάνω από τα προβλήματα και φέρνεις αποτελέσματα
εκεί που όλα πάνε στραβά..
Ωραίος ο ΓιαΝΝοΝΕ δεν χαρίσε κάστανα και παραλίγο να του κάτσει.
Μοτερούκλα η Ντουκάτι όμως ε?
:lol:
FotisFz1
17/05/2015, 15:26
πονταρω απο τωρα για Μουτζελο
1-2 η Ντουκ
3ος ο Γιατρος
και παμε φουλ για το 10ο......
Ξέρει κανείς αν ο Πετρογκαζάκης είναι σ ένα κομμάτι όλος?
---------------
Ο Ντόβι σήμερα δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση που ίσως ήταν και τίτλος.
Ο ΜΜ δεν κατάλαβα τι πρόβλημα είχε? Δεν πήγανε μια το μηχανάκι!
Χόρχες από τα παλιά μου κάτσε έφυγα άντε γεια... (δεν τον είχα ότι μπορούσε να το κάνει)
Ο Γιατρός βήμα τίτλου...
Γιατί όταν μπορείς και οδηγείς πάνω από τα προβλήματα και φέρνεις αποτελέσματα
εκεί που όλα πάνε στραβά..
Ωραίος ο ΓιαΝΝοΝΕ δεν χαρίσε κάστανα και παραλίγο να του κάτσει.
Μοτερούκλα η Ντουκάτι όμως ε?
Στην εκκίνηση που ο Λορένθο χτύπησε με τον Ιαννόνε ήταν κι ο ΜΜ εκεί και τον έσπρωξαν λίγο, κάπως έτσι άνοιξε η γραμμή του και μετά πέρασε και ξέχασε να φρενάρει. ΑΛΛΑ έκανε πολύ αργή εκκίνηση και βρέθηκε δίπλα τους.
Ο Χόρχε κέρδισε τον αγώνα όταν κατάφερε να περάσει πρώτος μετά με 1,7 και με όλους να έχουν τα ίδια λάστιχα που τα έφαγαν περισσότερο και με την ίδια μηχανή θα ήταν πολύ δύσκολο να τον φτάσει ο Ρόσσι.
GIOTIS750
17/05/2015, 15:39
335772
GIOTIS750
17/05/2015, 15:40
335773
foogr01:beer:
LogOutGoRide
17/05/2015, 15:40
Η οροσπού που κάθετε πάντα δίπλα στον Nick Harris στην συνέντευξη τύπου, ποια είναι;
GIOTIS750
17/05/2015, 15:44
335774
Chequered Flag μετά βλέπει κανείς;
Μόλις έμαθα ότι υπάρχει κι άλλη Pippa εκτός από τη Middleton :lol:
GIOTIS750
17/05/2015, 15:57
O Marguez σε συνεντευξη μετα τον αγωνα δηλωσε οτι πιστευαν οτι η ανοδο της θερμοκρασιας θα λειτουργουσε υπερ τους
αλλα τελικα εγινε το αντιθετο γλυστρουσε συνεχεια και εχανε το μπροστινο .
Για την μαχη με τον Ιαννονε ειπε οτι του αρεσε πολυ αν και δεν ειχε τον πληρη ελεγχο της μηχανης.
μοτο3 φουλ ρεης [πανω δεξια περιμενεις 5 δευτερα και SKIP AD σε παει στον αγωνα]
οσο παιζει φτιαχνει η ποιοτητα.
http://adf.ly/1HKMgQ
μοτο 2
http://adf.ly/1HKMd7
τζι πι
http://adf.ly/1HL0Vq
http://adf.ly/1HL0Uk
byron :beer:
Μόλις ανέβηκε με ελληνικό σπικάζ στο γνωστό Ελληνικό μαγαζί.
amyroukai
17/05/2015, 21:29
και στο κλωτσοκωλι τορεντς.
H.A.Balafoutre
17/05/2015, 21:33
27/04/2015, 10:11 Άκου άλλον έναν....θα κάνω μια παρακινδυνευμένη πρόβλεψη....o Λόρε τα επόμενα 5 Grand Prix, 1ος μέχρι και το Άσσεν. Μια που ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, να ανακατευτεί κι άλλο η τράπουλα.
2 έφυγαν....3 μένουν..... Έλα, μωρή, Yamaha.....!!!!
RaGe_Raptor
17/05/2015, 21:47
2 έφυγαν....3 μένουν..... Έλα, μωρή, Yamaha.....!!!!
κι εσύ πελάτης του τουρέ?:lol:
Cpt. Haddock
17/05/2015, 21:50
:a29::a018:
"Οικογενειακες υποχρεωσεις" με αναγκασαν να ειμαι στο αλλο ακρο της Βρετανης. Γαμω τους καιρους ολο το ΣΚ και στην επιστροφη σημερα χιλιαδες μηχανες στο δρομο να γυρνανε απο την πιστα.
Και μενω και μονο 120 χλμ μακρια απο το LeMans.... :a52:
Επνιξα τον πονο μου στο κρασι...
"Οικογενειακες υποχρεωσεις" με αναγκασαν να ειμαι στο αλλο ακρο της Βρετανης. Γαμω τους καιρους ολο το ΣΚ και στην επιστροφη σημερα χιλιαδες μηχανες στο δρομο να γυρνανε απο την πιστα.
:moutza::moutza::moutza:
MG-KTiNoS
18/05/2015, 00:15
335794
Innersense
18/05/2015, 07:18
Καλό!
Έχει κάνει ζημιά ο Βαρουφάκης με τα νι που κόβει... :D
Ευτυχώς το ακσεντ παραμένει το ίδιο, πως λέμε March = Μαρτ'ς :beer:
spyrakos35
18/05/2015, 08:04
νταξ, καταλάβαμε...... :pantofla:
σώπα σώπα....
:a9:
πυξιδας990
18/05/2015, 08:33
οταν λεω εγω οτι ο γιαννος ερχεται δεν με ακουτε
Μόλις ανέβηκε με ελληνικό σπικάζ στο γνωστό Ελληνικό μαγαζί.
το οποιο ειναι?για εμας που δεν τα κατεχουμε αυτα
LogOutGoRide
18/05/2015, 11:25
Έχετε παρεξηγήσει ορισμένοι λίγο τα πράγματα.
Όταν λέμε ότι κάποιος έρχεται, ή ένα μηχανάκι είναι κοντά και "δείτε πόσο καλό έγινε", πρέπει να μιλάμε για τους ίδιους όρους και κανόνες.
Ποιος έρχεται λοιπόν; το Dulapi και ο Iannoneς που καβαλάει κάτι σαν μηχανάκι με περισσότερους κινητήρες διαθέσιμους, οπότε κλαιν η όποια διαχείριση ή (σήμερα έστω και λιγότερο) περισσότερο διαθέσιμο καύσιμο, οπότε " πω ρε πστμ τι μοτεράκλα και πόσα άλογα έχει". Ακόμη και τα διαφορετικά λάστιχα που τους επιτρέπουν, έχουν πλεονέκτημα στις κατατακτήριες. Όσο περνάει ο καιρός μικρότερο, αλλά υπάρχει.
Κανένας δεν έρχεται κατά την άποψη μου. Η Dorna έρχεται για να βγάλει φράγκα και αν χρειαζόταν θα είχαν και άγκυρες σε Honda και Yamaha.
Μάγκες ήταν όταν πήρε το πρωτάθλημα ο Stoner, με ίδιους κανόνες με τους άλλους και στα ίσια τους νικούσαν. Ναι εκεί όχι μόνο είχαν "έρθει", αλλά είχαν νικήσει κιόλας.
Δηλαδή επειδή η Barca δεν παίζεται και είναι ομαδάρα, αν παίξει μαζί της ο ολυμπιακός να είναι 11 εναντίον 15 και αυτοί ντοπέ. Και αν πάρουμε ισοπαλία θα λέμε "είμαστε κοντά είδατε, έχει κλείσει η ψαλίδα".
από motogp.com
Lorenzo:
με ανησυχούσε η θερμοκρασία στο μπροστινό και στον 3ο 4ο γύρο άρχισε να φθήρεται σε σημείο που με ανησύχησε αλλά ευτυχώς έμεινε λίγο πολύ το ίδιο. Αυτή τη φορά ήμασταν τυχεροί, ξέρω ότι άλλοι αναβάτες είχαν πρόβλημα με το μπροστινό.
ήταν σημαντικό να είμαι δεύτερος και να περάσω τον Μαρκ στην αρχή και τον Ντοβι στην πρώτη στροφή γιατί έτσι μου αρέσει να οδηγώ, όταν δεν είναι κανείς μπροστά μου μπορώ να φρενάρω τέλεια να διατηρήσω την ταχύτητα στην στροφή και να αυξήσω τη διαφορά.
Το Μουγκέλο είναι καλή πίστα για τις Γιαμάχα και ειδικά για μένα - είναι η αγαπημένη μου - αλλά κι ο Βαλεντίνο είναι πολύ γρήγορος εκεί οπότε θα δούμε τι θα συμβεί.
FotisFz1
18/05/2015, 11:51
Δυστυχως για σενα Χορχε δεν ειναι καθε μερα του Αι Γιαννιου
Δεν μπορεις καθε φορα να εισαι πρωτος απο την αρχη
Πρεπει να κανεις και κατι οταν τα πραγματα πανε λιγο
στραβα
Το ιδιο ισχυει και για τον Μαρκ
φετος που η Χοντα δεν εχει την τεραστια διαφορα που ειχε απο ολους περσι
που μπορουσε να κερδισει ακομα και απο τελευταιος
δειχνει οτι εχει ευκολα το λαθος..
Η φετινη χρονια σε μεγαλο βαθμο θα μας δειξει αν πραγματικα
εχει τα αντερα και την κλαση
Σιγουρα ειναι πιλοταρα
σιγουρα ειναι εντυπωσιακος
Αλλα μονο οταν σφιγγουν οι κ@λοι
φαινονται οι πραγματικα ΜΕΓΑΛΟΙ
από motogp.com
Rossi:
είμαι χαρούμενος αλλά δυσκολευτήκαμε πολύ να βρούμε τις σωστές ρυθμίσεις στις δοκιμές οπότε αποφασίσαμε να ρισκάρουμε και να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις πριν τον αγώνα. Πρέπει να ευχαριστησω την ομάδα μου γιατί δούλεψαν πολύ καλά η μηχανή στον αγώνα ήταν φανταστική και μπόρεσα να πιέσω να ανακάμψω και να προσπεράσω και μπόρεσα να διασκεδάσω τον αγώνα. Ξεκίνησα στην τρίτη σειρά και ο Χόρχε είναι πάντα γρήγορος στην εκκίνηση. Είχα μια μικρή απόσταση αλλά απόλαυσα τον αγών γιατί μπορούσα να προσπεράσω και να οδηγήσω στο φουλ.
Κάπου στα μισά έφτασα δεύτερος, ήμουν γύρω στα δύο δευτερόλεπτα πίσω, δηλαδή όχι τόσο πολύ και προσπάθησα στο φουλ γιατί ένοιωθα καλα, αλλά ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, ήταν μπροστά και πολύ συγκεντρωμένος, όταν ειναι έτσι είναι δύσκολο να τον πλησιάσεις. Αυτό το ΣΚ ήταν πιο δυνατός από μας και καλύτερα προετοιμασμένος για τον αγώνα οπότε του άξιζε να νικήσει, είμαι όμως χαρούμενος για τη Γιαμάχα γιατι φέτος η μηχανή είναι πολύ δυνατή, Οι 20 βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί για το πρωτάθλημα, φτάσαμε αργά μπροστά αλλά φτάσαμε και ήταν υπέροχος αγώνας.
Δυσκολευτήκαμε στις δοκιμές αλλά νομίζω για αυτό φταίει και λίγο η μηχανή γιατι και ο Χόρχε δυσκολεύτηκε, ενώ συνήθως είναι πολύ καλός στο να κάνει ένα γρήγορο γύρο. Αυτό είναι το αδύναμό μας σημείο, από την άλλη όμως στον αγώνα η μηχανή είναι φανταστική. Φτάνω στο Μουγκέλο με αυτήν την υπέροχη συνθήκη, είμαι μέσα και είμαι χαρούμενος. Το πρόβλημα είναι ότι είναι η αγαπημένη πίστα και του Χόρχε. Σήμερα ήταν εξαιρετικό το αποτέλεσμα για την ομάδα με το 1-2 και ελπίζουμε στο Μουγκέλο να αντιστρέψουμε τη σειρά
thunder ace
18/05/2015, 11:54
στραβα
Σιγουρα ειναι πιλοταρα
Σωστος μεχρι πολυ σωστος.
από motogp.com
Dovizioso:
Είμαι χαρούμενςο γιατί είναι πάντα σημαντικό να τερματίζεις στο πόντιουμ και το σημερινό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είμαστε ανταγωνιστικοί. ι συνθήκες ήταν καλές αλλά μετά τα μισά του αγώνα δεν μπορούσα να διατηρήσω την επαφή μου με το Λορένθο
Δυστυχώς το λάστιχο έχασε την πρόσφυσή του και δεν μπορούσαν να είμαι όσο αποτελεσματικός ήμουν στο πρώτο μισό. Νόμιζα ότι η ταχύτητά μου θα ήταν αρκετή μέχρι το τέλος για να διεκδικήσω τη νικη αλλά δεν ήταν δυνατό. Αυτό δείχνει ότι ακόμα μας λείπει κάτι και παρόλο που πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από ένα ακόμα βάθρο πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να βελτιώσουμε κι άλλο την GP15.
από motogp.com
Marquez:
Η θερμοκρασία ανέβηκε απότομα. Δεν είχαμε οδηγήσει καθόλου υπό αυτές τις συνθήκες μέσα στο σαββατοκύριακο. Στον τέταρτο γύρο άρχισα να παρατηρώ ότι είχα πολλά προβλήματα με το μπροστινό. Νομίζω ότι το ίδιο πρόβλημα είχαν όλα τα Honda. Μάλιστα πολλά έπεσαν αφού έχασαν το μπροστινό, γιατί ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο. Το ξέραμε ότι με την άνοδο της θερμοκρασίας θα άλλαζαν οι συνθήκες αλλά περιμέναμε ότι θα ήταν για καλύτερα αλλά αυτή τη φορά ήταν για χειρότερα. Πρέπει να μάθουμε από αυτόν τον αγώνα και ειδικά από τα δεδομένα που συλλέξαμε.
από motogp.com
Crutchlow:
Φυσικά και είμαι απογοητευμένος. Φαίνεται πώς όλα τα Honda είχαν πρόβλημα με το μπροστινό αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που έπεσα. Γλύστρισε το πόδι μου από το πίσω φρένο και εκείνη την ώρα γράπωσα το μπροστινό φρένο....
endopandou
18/05/2015, 12:08
+27 :a013::a013:
LogOutGoRide
18/05/2015, 12:12
στραβα
Σιγουρα ειναι πιλοταρα
Συμφωνώ σχεδόν σε όλα.
Εκεί που έχω μια διαφωνία ή όχι ακριβώς είναι σε σχέση με τον Marquez. Δεν ξέρω αν φταίει ο ίδιος που πιέζεται και κάνει λάθη. Τουλάχιστον δεν φταίει μόνο αυτός. Ρίχνω τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την κατάντια του HRC στον τελευταίο αγώνα, να παλεύει με το Dulapi για την τέταρτη θέση και 20 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο, στο ίδιο το HRC και τις επιλογές του. Μου δίνουν την εντύπωση πως νομίζουν πως θα κερδίζουν κα οι άλλοι θα κάθονται να τους κοιτάνε. Αυτό μάλιστα θα συμβαίνει κάνοντας ότι τους κατέβει στο κεφάλι. Θα αλλάζουν λάστιχα όποτε θυμηθούν, το ίδιο και για εξαρτήματα. Κάποιος δεν φαίνεται να κάνει σωστά την δουλειά του και το κυριότερο δεν μαθαίνει από τα λάθη του. Με τα λίγα που καταλαβαίνω, αυτό βλέπω.
από motogp.com
Iannone:
Ήταν πολύ δύσκολος αγώνας για μένα, ίσως ο πιο δύσκολος της καριέρας μου. Στην αρχή ήμουν καλά, είχα καλό ρυθμό και ήμουν ευχαριστημένος με τον τρόπο που εξελισσονταν τα πράγματα. Μέχρι τον 10ο γύρο γύρισα γρήγορα πίσω από το Λορένθο και το Ντοβιτζιόζο, αλλά τότε άρχισε να με πονάει το αριστερό μου χέρι και έπρεπε να χρησιμοποιώ περισσότερο το δεξί για να το αντισταθμίσω. Το αποτέλεσμα ήταν ότι δεν μπορούσα πια να φρενάρω όπως θα ήθελα. Έκανα και μερικά λάθη χάνοντας χρόνο και με έφτασαν ο Σμιθ με τον Μάρκεζ με τον οποίο είχα μια πολύ καλή μάχη.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαι χαρούμενος για σήμερα γιατί ήταν πολύ δύσκολο να τερματίσω τον αγώνα και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που μού έδωσε μια πολύ ανταγωνιστική μηχανή που μου επέτρεψε να φέρω αυτό το αποτέλεσμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στα παιδιά της Clinica Mobile που με φρόντισαν όλο το σαββατοκύριακο
LogOutGoRide
18/05/2015, 12:16
+27 :a013::a013:
αν καταλαβαίνω το σχόλιο σου, αυτός δεν ήταν που στα δύσκολα τον κρατούσαν δυο; Μόλις έσφηξαν οι κώλοι, δεν πήγε και τα βρόντηξε;
Πάντως και εγώ μαζί σου. Θα τον ήθελα πίσω.
Αν πάλι δεν κατάλαβα καλά, αγνόησε το.
LogOutGoRide
18/05/2015, 12:18
από motogp.com
Iannone:
Ήταν πολύ δύσκολος αγώνας για μένα, ίσως ο πιο δύσκολος της καριέρας μου. Στην αρχή ήμουν καλά, είχα καλό ρυθμό και ήμουν ευχαριστημένος με τον τρόπο που εξελισσονταν τα πράγματα. Μέχρι τον 10ο γύρο γύρισα γρήγορα πίσω από το Λορένθο και το Ντοβιτζιόζο, αλλά τότε άρχισε να με πονάει το αριστερό μου χέρι και έπρεπε να χρησιμοποιώ περισσότερο το δεξί για να το αντισταθμίσω. Το αποτέλεσμα ήταν ότι δεν μπορούσα πια να φρενάρω όπως θα ήθελα. Έκανα και μερικά λάθη χάνοντας χρόνο και με έφτασαν ο Σμιθ με τον Μάρκεζ με τον οποίο είχα μια πολύ καλή μάχη.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαι χαρούμενος για σήμερα γιατί ήταν πολύ δύσκολο να τερματίσω τον αγώνα και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που μού έδωσε μια πολύ ανταγωνιστική μηχανή που μου επέτρεψε να φέρω αυτό το αποτέλεσμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στα παιδιά της Clinica Mobile που με φρόντισαν όλο το σαββατοκύριακο
ο οποίος πόνος τον έκανε και πάλευε για τέσσερες γύρους στο τέλος του αγώνα, που και εγώ από το σπίτι που τον έβλεπα κουράστηκα στο τέλος. Της κοντής της ψωλής τις φταίει ο ώμος. Το μπάζο έγινε και οδηγός παγκόσμιος και έχει και δικαιολογίες
ΝIKOLTSOS
18/05/2015, 12:18
στραβα
Σιγουρα ειναι πιλοταρα
Πολύ σωστό όλο...
Όταν λέμε ότι κάποιος έρχεται, ή ένα μηχανάκι είναι κοντά και "δείτε πόσο καλό έγινε", πρέπει να μιλάμε για τους ίδιους όρους και κανόνες.
Ποιος έρχεται λοιπόν; το Dulapi και ο Iannoneς που καβαλάει κάτι σαν μηχανάκι με περισσότερους κινητήρες διαθέσιμους, οπότε κλαιν η όποια διαχείριση ή (σήμερα έστω και λιγότερο) περισσότερο διαθέσιμο καύσιμο, οπότε " πω ρε πστμ τι μοτεράκλα και πόσα άλογα έχει". Ακόμη και τα διαφορετικά λάστιχα που τους επιτρέπουν, έχουν πλεονέκτημα στις κατατακτήριες. Όσο περνάει ο καιρός μικρότερο, αλλά υπάρχει.
Κανένας δεν έρχεται κατά την άποψη μου. Η Dorna έρχεται για να βγάλει φράγκα και αν χρειαζόταν θα είχαν και άγκυρες σε Honda και Yamaha.
Μάγκες ήταν όταν πήρε το πρωτάθλημα ο Stoner, με ίδιους κανόνες με τους άλλους και στα ίσια τους νικούσαν. Ναι εκεί όχι μόνο είχαν "έρθει", αλλά είχαν νικήσει κιόλας.
Δηλαδή επειδή η Barca δεν παίζεται και είναι ομαδάρα, αν παίξει μαζί της ο ολυμπιακός να είναι 11 εναντίον 15 και αυτοί ντοπέ. Και αν πάρουμε ισοπαλία θα λέμε "είμαστε κοντά είδατε, έχει κλείσει η ψαλίδα".
Η ducati θα έρθει θέλουμε δεν θέλουμε.... γιατί πλέον έχει στο team ,αυτόν, Gigi Dall’Igna.
Ξέρει να φτιάχνει αγωνιστικές μοτοσυκλέτες και θα φτιάξει και την ducati.
To ότι νίκησε με τον stoner ενώ δεν μπορούσε να την οδηγήσει κανένας άλλος μου λέει μόνο ότι πέτυχαν απλά μια συγκεκριμένη συνθήκη και μόνο έτσι ήταν ικανοί να νικούσαν.
Αν έλειπε ο stoner τότε δεν μπορούσε να έρθει αποτέλεσμα.
Η yamaha και η honda είναι μεγάλες γιατί έχουν ως βάση μοτοσυκλέτες στις οποίες μπορούν να δουλέψουν οδηγοί να τις φέρουν στα μέτρα τους και να κερδίσουν.
Πράγμα που φαίνεται ότι αρχίζει σιγά σιγά να κάνει και η ducati εξαιτίας αυτού.. Gigi Dall’Igna
LogOutGoRide
18/05/2015, 12:22
Πολύ σωστό όλο...
Η ducati θα έρθει θέλουμε δεν θέλουμε.... γιατί πλέον έχει στο team ,αυτόν, Gigi Dall’Igna.
Ξέρει να φτιάχνει αγωνιστικές μοτοσυκλέτες και θα φτιάξει και την ducati.
To ότι νίκησε με τον stoner ενώ δεν μπορούσε να την οδηγήσει κανένας άλλος μου λέει μόνο ότι πέτυχαν απλά μια συγκεκριμένη συνθήκη και μόνο έτσι ήταν ικανοί να νικούσαν.
Η yamaha και η honda είναι μεγάλες γιατί έχουν ως βάση μοτοσυκλέτες στις οποίες μπορούν να δουλέψουν οδηγοί να τις φέρουν στα μέτρα τους και να κερδίσουν.
Πράγμα που φαίνεται ότι αρχίζει σιγά σιγά να κάνει και η ducati εξαιτίας αυτού.. Gigi Dall’Igna
διαφωνώ σε όλα. Σε όλα όμως.
Εκτός και ο Rossi είναι μικρός οδηγός και δεν ξέρει να στήνει μηχανάκια και τώρα έμαθε ο Γιαννόνες
τώρα που το σκέφτομαι, ούτε ο Μπέρτζες ήξερε από μηχνάκια.
Μακάρι να έρθει φίλε μου και η ducati και η Suzuki και η Kawasaki και η aprilia και η bmw. Αυτό δεν θέλουμε όλοι; αγώνες και συναγωνισμό και στο τέλος να κερδίζει ο καλύτερος, όχι αυτός που έχει πιο πολύ βενζίνη και δύο γύρους αβάντσο και μερικά μοτέρ περίσσευμα
FotisFz1
18/05/2015, 12:22
Βάλε ντε καμιά φωτό να κάνουμε επιστημονική ανάλυση (όχι του ΔΔ ε; )
επειδη το χρωστουσα...
335804
endopandou
18/05/2015, 12:28
αν καταλαβαίνω το σχόλιο σου, αυτός δεν ήταν που στα δύσκολα τον κρατούσαν δυο; Μόλις έσφηξαν οι κώλοι, δεν πήγε και τα βρόντηξε;
Πάντως και εγώ μαζί σου. Θα τον ήθελα πίσω.
Αν πάλι δεν κατάλαβα καλά, αγνόησε το.
χαχαχα αυτό που πετάει κάποιος ένα βαλεντινικό μύθο και παίρνει σε dt χρόνο λάικ από βαλεντινικό είναι θαυμαστό
LogOutGoRide
18/05/2015, 12:32
χαχαχα αυτό που πετάει κάποιος ένα βαλεντινικό μύθο και παίρνει σε dt χρόνο λάικ από βαλεντινικό είναι θαυμαστό
δεν φαίνεται να με ξέρεις οπότε, όλα καλά. :beer:
εγώ όμως σε θυμάμαι
endopandou
18/05/2015, 12:45
δεν φαίνεται να με ξέρεις οπότε, όλα καλά. :beer:
εγώ όμως σε θυμάμαι
ωπ είμαστε γνωστοί; :) πμ...
ΝIKOLTSOS
18/05/2015, 16:28
διαφωνώ σε όλα. Σε όλα όμως.
Εκτός και ο Rossi είναι μικρός οδηγός και δεν ξέρει να στήνει μηχανάκια και τώρα έμαθε ο Γιαννόνες
τώρα που το σκέφτομαι, ούτε ο Μπέρτζες ήξερε από μηχνάκια.
Μακάρι να έρθει φίλε μου και η ducati και η Suzuki και η Kawasaki και η aprilia και η bmw. Αυτό δεν θέλουμε όλοι; αγώνες και συναγωνισμό και στο τέλος να κερδίζει ο καλύτερος, όχι αυτός που έχει πιο πολύ βενζίνη και δύο γύρους αβάντσο και μερικά μοτέρ περίσσευμα
Ο Rossi θεωρείται από τους καλύτερους στο να στήνει μηχανάκια... αλλά,
Προφανώς δεν ξέρεις τον Gigi Dall’Igna ούτε την δουλεία που κάνει...
Όπως επίσης δεν έχεις διαβάσει και πολλές δηλώσεις του ίδιου για την φιλοσοφία της Ducati που παρέλαβε...
(και πλέον είναι ο λόγος που θεωρώ πως δεν μπόρεσε ο Rossi να βγάλει άκρη με την μηχανή)
και την φιλοσοφία σχεδιάσης που θέλει να περάσει στην Ducati...
Λορένθο: Σταθερότατος έκανε έναν αλάνθαστο αγώνα και δικαίως πήρε τη νίκη
Ρόσι: Όλο το ΠΣΚ ψαχνόταν για σωστές ρυθμίσεις, πήρε ένα ρίσκο και του βγήκε και πήρε τη δεύτερη θέση.
Πρέπει να βελτιωθεί στα χρονομετρημένα γιατί άμα συνεχίσει εβδομόγδοος δεν τον βλέπω για πολύ στην κορυφή.
Ντοβιτσιόζο: Δίκαιο βάθρο.
Μαρκέζ: Χάλια αγώνας, πολλά λάθη, φαίνεται να πάσχιζε με το μπροστινό, το μόνο χαιλαιτ η διπλή προσπέραση.
Ιανόνε: Ο ήρωας του αγώνα, έκανε φοβερό αγώνα κι αν δεν έπασχε από το τραυματισμό στον ώμο θα ήταν τέταρτος.
Καθαρότατη οδήγηση σε αντίθεση με τον Μαρκέζ που ήταν βάρκα στο γυαλό.
Γιαμάχα: Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ με το καινούριο κιβώτιο.
Ντουκάτι: Σε κάθε αγώνα αναγνωρίζω πόσο πολύ έχει βελτιωθεί. Μπράβο Τζίτζι!!
Χόντα: Τρίτη και καταιδρωμένη. Οι άνθρωποι που έχουν μόνιμα την έπαρση να βλέπουν 3 χόντα στο βάθρο και να νικούν
με οποιόδηποτε αναβάτη φέτος έχουν φάει τρελή σφαλιάρα και δεν μπορούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Ο πεντρόσα
έφυγε από μπροστινό, ο ρέντινγκ το ίδιο. Ο μαρκέζ φαίνεται πια ότι άμα δεν έχει το καλύτερο μηχανάκι δεν μπορεί να κάνει
και πολλά πράγματα. μέχρι πέρισυ είχε κακομάθει, δεν πειράζει, έχει ταλέντο πάντως.
endopandou
18/05/2015, 17:12
:tooth::tooth::tooth: γατάκια :owned::owned::owned::owned::owned:
https://www.dropbox.com/s/5n3gpg3wb1o9u48/Record_2015_05_18_17_28_00_697.mp4?dl=0
H.A.Balafoutre
18/05/2015, 18:19
ωπ είμαστε γνωστοί; :) πμ...
Έχει μνήμη ελέφαντα αυτός...να τον προσέχεις, για να σου δόσω να καταλάβεις, θυμάται ακριβώς τα σέττινγκς, από το GP500 το εβδομηντατέσσερο (tm αλλουνού αυτή η έκφραση) στο Βελγικό Grand Prix στο Spa-Francoρchamps στο MvAgusta του Phil Read, όπου ήθελε ειδική ρύθμιση για την Eau Rouge όπου bottόmιαζε αρκετά για να μη χάνει την αίσθηση του γκρίπ. Είναι αλλού σου λέω.
endopandou
18/05/2015, 18:32
ευκολάκι, αλλοι θυμούνται το εβδομηνταδυό σε πιο καρμπυρατέρ είχε βουλώσει ζιγκλέρ στη Yamaha του Ράτερ και του πήρε ο Αγκοστίνι με την Αγκούστα
τη νίκη μέσα απ τα χέρια (στα μικρά πάντα)
H.A.Balafoutre
18/05/2015, 18:44
:moutza: I rest my case.....:lol::lol::lol:
endopandou
18/05/2015, 19:20
:tooth:
To γυρισαμε στα στονερικα και τα "πετρωμενα", αφου, να πω και γω την μλκια μου....
Στονερ: Ισως το πιο καλο τιμονι της τελευταιας 15ετιας.
Εφυγε απο τους αγωνες νωρις, μα αυτο δεν αποτελει λογο να τον απαξιωνουμε.
Επισης το οτι υπηρξε οδηγαρα (στην πρωτη 3αδα των προτιμησεων μου, με 4ο-5ο τον Ροσσι) δεν παει να πει οτι θα πινουμε νερο στο ονομα του ακομα. Αυτα τα κανει η κυρια Λουκα.
Δεν παει να πει οτι δεν γουσταρω το τι κανει κι ο Ροσσι ομως... που ακομα ειναι αξιομαχος και βαζει γυαλια.
Χρονους γραφουν αυτοι που ειναι ακομα στους αγωνες, οι αλλοι γραφουν την δικη τους ιστορια, μακρια απο τα ΜοτοΧεΠε.
MG-KTiNoS
18/05/2015, 20:33
Όπως έχω ξαναπεί -κι έχω βαρεθεί να λέω τα ίδια και τα ίδια- αν η Χόντα και η Γιαμάχα θεωρούν ότι η Ντουκατι έχει πλεονέκτημα δεν έχουν
παρά να πάρουν κι αυτοί ένα όπεν μηχανάκι από αυτά που πουλάνε εδώ κι εκεί και να τρέχουν μ αυτό.
:D
MG-KTiNoS
18/05/2015, 20:43
Na σου θυμίσω ότι στον τελευταίο αγώνα πριν αναλάβει ο Στόνερ ένας άλλος Αυστραλός που είχε έρθει ως γουάιλντ κάρτ τους πήγε κωλοφεράντζα απ την αρχή ως το τέλος, με το ντουκάτι του Στόνερ ή περίπου.
Την χρονιά εκείνη αν δεν είχε είχαν φάει λάχανο τον Καπιρόσσι έπαιζε για τίτλο μια χαρά.
Κι όλα αυτά τη στιγμή που ο πολύς Στόνερ έπεφτε ακόμα και με τα... μάτια με το δορυφορικό Χόντα.
Για την ιστορία την χρονια που ο Στόνερ πήρε ΠΠ έκανε ρεκόρ προσπερασμάτων στην ευθεία.... Πέρασε το Ρόσσι 8 ή παραπάνω φορές (δε θυμάμαι) στον ίδιο αγώνα.
Να υποθέσω πως ήταν η τρομερή πορδή του που έδινε κάτι χιλιάδες στροφές στο μοτέρ παραπάνω?
Έχω βαρεθεί να λέω τα ίδια και τα ίδια...
Ξανά και ξανά.
RaGe_Raptor
18/05/2015, 21:39
άντε πάλι ποιος την έχει πιο μακριάααααα................!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ρε μαλάκες συνέλθετε και χαρείτε τους αγώνες....!!!!!!!!!
ripseventh
18/05/2015, 22:23
εε τα παμε αυτα,,,,πιο μακρια και βαρια την εχει ο Γεροντας:wave2::wave2:
ripseventh
18/05/2015, 22:27
,....ααα endo-μεταξυ,του νακαμοτο του κοπηκανε αυτα τα ζουζουνιαρικα χαμογελακια...ποσο μου χουν λειψει,ποσο!!:evil::evil:
endopandou
18/05/2015, 22:37
αλήθεια τον νακαμότο γιατί δεν τον γουστάρετε κάποιοι;