View Full Version : DURACEL και μην ξεχάσω τον φορτιστή
Μανολης67
13/05/2015, 16:31
Η Victory Motorcycles ανακοίνωσε την πρόθεση της να συμμετέχει στο Isle of Man TT 2015, με μια... ηλεκτρική αγωνιστική πρωτότυπη μοτοσικλέτα και αναβάτες τους William Dunlop, και Lee Johnston.
Μετά την εξαγορά της Brammo από τη μαμά Polaris, ήρθε η ώρα για τη Victory Motorcycles να κάνει την πιλοτική της είσοδο στο Isle of Man TT. Αυτή θα είναι παράλληλα η πρώτη φορά που η εταιρεία θα συμμετάσχει σε αγώνες μοτοσικλέτας στην Ευρώπη, και φυσικά η πρώτη φορά που θα συμμετάσχει σε αγώνες ηλεκτρικών μοτοσικλετών.
335615
http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/%C7%EB%E5%EA%F4%F1%E9%EA%DE-Victory-%F3%F4%EF-TT-Zero!_105249.asp
Bob_o_mastoras
13/05/2015, 19:33
Γουσταρω ηλεκτρικα οχηματα!!
Καλη επιτυχια τους ευχομαι!! Και ορθιοι!!
Μανολης67
13/05/2015, 20:12
Γουσταρω ηλεκτρικα οχηματα!!
Καλη επιτυχια τους ευχομαι!! Και ορθιοι!!
Kαι εγω φίλε μου! εκεί πειραματίζεται και η YAMAHA, για να δούμε!
amyroukai
13/05/2015, 21:25
νομιζω κερδισαν pikes peak.
Bob_o_mastoras
13/05/2015, 22:13
Θα ηθελα πολυ να το δω εναντιων βενζινοκινητων μοτο. Θα ειχε πολυ ενδιαφερον.
Αν και η τεχνολογια των μπαταριων δεν επιτρεπει τετοιου ειδους ανταγωνισμο ακομα..
Soon... :evil:
LogOutGoRide
14/05/2015, 12:18
Συγνώμη αλλά εμένα οι ηλεκτρικές σκούπες με ξενερώνουν απίστευτα.
Ξέρω ξέρω, έχουν άλογα και σε λίγα χρόνια και και και....το περιβάλλον και μπλα μπλα μπλα ωραία
Bob_o_mastoras
14/05/2015, 12:49
Ξέρω ξέρω, έχουν άλογα και σε λίγα χρόνια και και και....το περιβάλλον και μπλα μπλα μπλα ωραία
Εγω γουσταρω την αμεση ροπη και αποκριση που εχουν. Ανοιγεις το γκα.. ε το ρευμα σε οποιαδηποτε περιπτωση και αμεσα εχεις ολη τη ροπη διαθεσιμη να σε κλωτσαει.
Επισης με ψαρωνει ο θορυβος που κανουν. Ββββζζζζζιιιιν :D Σαν να ακουγετε ενας μεγαλος τροχος οδοντιατρου.
και για αυτό σκας; Πάρε ηλεκτρική σε κτμ (http://www.motorcycle-usa.com/667/19279/Motorcycle-Article/2015-KTM-Freeride-E-SM-First-Look.aspx) έκδοση σε προνομιακή τιμή των 12-15Κ € :D
LogOutGoRide
14/05/2015, 13:15
Υπάρχει ρε παιδιά τίποτα καλύτερο από έναν ωραίο ήχο από μοτέρ; ωραίο είπαμε έτσι; όχι ινδιάνικο καγκούρικο.
Δεν ξέρω. Κάτι μου λέει πως, όταν θα πρέπει, θα μας τα επιβάλουν κάποια στιγμή και αυτά. Θα κυκλοφορούμε με power banks και θα μετράμε τα μηχανάκια με το S.O.T. ή όπως αλλιώς θα το λέμε.
zannisvel
14/05/2015, 16:55
Υπάρχει ρε παιδιά τίποτα καλύτερο από έναν ωραίο ήχο από μοτέρ; ωραίο είπαμε έτσι; όχι ινδιάνικο καγκούρικο.
Δεν ξέρω. Κάτι μου λέει πως, όταν θα πρέπει, θα μας τα επιβάλουν κάποια στιγμή και αυτά. Θα κυκλοφορούμε με power banks και θα μετράμε τα μηχανάκια με το S.O.T. ή όπως αλλιώς θα το λέμε.
Οπως ελεγε και ο Jeremy η τεχνολογια των ηλεκτρικων οχηματων και η μαζικη πωληση τους μονο καλο μπορει να κανει για εμας τους ρομαντικους του βενζινοκινητηρα.
Έλα τώρα με "τον μαλακα, φλεγματικό, ρατσιστή, μίασμα" κι τι άλλο που δεν μου έρχεται τώρα, που πήγες και θυμήθηκες..
Μπαταρία ρε...
Και η κρητικιά γριά δεν έχει μουστάκι.
skylaros
15/05/2015, 08:05
Μα και μόνο από περιέργεια δεν είναι ωραίο να αναπτύσσονται νέες τεχνολογίες ? Προς το παρών πάντως τα αυτοκίνητα που κινούνται με μπαταρίες (ακόμα και τα υβριδικά) έχουν ένα ελάχιστα μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα και ένα σαφώς χειρότερο αποτύπωμα σε βαρέα μέταλλα από τα συμβατικά. Φυσικά με τη γενικευμένη χρήση χρήση τους στο μέλλον αυτό θα βελτιωθεί.
Μπαταρία ρε...
Και η κρητικιά γριά δεν έχει μουστάκι.
Αν και γενικά μου αρέσουν οι ασπρουλιάρες, έχω παρατηρήσει πως στην Κρήτη έχει σε πολύ μεγάλα ποσοστά πολύ όμορφες μελαχρινές. Να εγώ αυτή και γριά με μουστάκι δε θα είχα πρόβλημα να μοιράζομαι το παξιμάδι μου μαζί της https://www.youtube.com/watch?v=7IEqmj_wYKU :p