PDA

View Full Version : Αγορά super motard για επαρχεία.Γνωμες

spikonstantinos
20/05/2015, 17:47
Καλησπερα στην ομαδα.καιρό τώρα σκευτομαι να αγοράσω καποια στιγμή ενα motard.είναι ενα όνειρο που ειχα απο τα 18 μου. Τελικα κάποια ατυχήματα με παπι μου στέρησαν την χαρα.τωρα στα 31 αρκετα ποιο ώριμος και ποιο προσγιομενος αλλα άπειρος απο μεγαλες μηχανές δυστυχώς σκευτικα να κανω μια έρευνα πρώτου κανω κατι βιαστικό και ίσος αποτυχημένο.Στην αρχη σκευτομουν για χτ 600 γιατι παντα μου άρεσε.τώρα ομως μου αρεσει πολύ ποιο πολυ το Wrf.

daz
20/05/2015, 17:48
Πόσα διαθέτεις?

spikonstantinos
20/05/2015, 18:28
Εως 2.000 2.500 γιατι σκευτομαι να παρω και εξοπλισμό για την ασφαλεια μου

daz
20/05/2015, 20:25
Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κάτι τέτοιο.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6138034/

ή κάτι τέτοιο.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6507358/
το οποίο ανάλογα με την χρονολογία μπορεί να είναι και φθηνότερο απ' αυτό που έβαλα.

Στα 400 το drz είναι καλύτερη επιλογή από το wrf σαν πιο αξιόπιστο. Το wr έχει τον αγωνιστικό κινητήρα της yamaha με πιο απαιτητική συντήρηση.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6345985/

Το χτ 600 ξέχνα το. Αν θα κοιτάξεις κάτι εκεί, ψάξε για 660 και απέφυγε τα πρώτα μοντέλα.

7Tolis
20/05/2015, 20:36
DRZ και στη μπάντα ο αθάνατος.Εκεί είσαι φίλε.DRZ.

@Daz το KTM εχει ενα ελαφρυ στραπάτσο.αυτό της αγγελίας εννοώ.

congate7
20/05/2015, 20:52
Ρε φίλε daz ο φίλος λέει δεν έχει οδηγήσει άλλη μηχανή εκτός από παπί και εσύ του προτείνεις 2 πιστόλια. Θα συμφωνήσω με την τρίτη αγγελία που φαίνεται και προσεγμένο

spikonstantinos χτύπα και εσύ ένα Drz να γίνουμε πολλές :whiteflag::a25:

Ζεύκας
20/05/2015, 20:56
Αποστόλη το 690 είναι γάματα και το drz του 04 νομίζω πως έβγαινε με ανάποδο μπροστινό

spikonstantinos
20/05/2015, 21:01
Για να είμαι ηληκρινεις το drz το ειχα απόκλιση γιατι μερικες φοτογραφιες που ειχα δει δεν μου ελεγε και πολυ.αλλα τωρα που μου είπατε το κοιταξα καλητερα και δεν ειναι άσχημο. Και το Ktm όμορφο ειναι αλλα ειναι λιγο μεγαλο.το Husqvarna οραιω ειναι. Βασικά το θελω για επαρχία για αποστάσεις 2-8 khm το πολυ και καμια φορα 40 κhm το πολυ για να κατεβενω στο κεντρο.δεν ειμαι fun τις μεγαλης ταχητιτας ουτε fun τον στροφών. Αυτο που μου αρεσει ειναι κανα σηκομα με την ροπη καμια παντα και κανα burn out.το drz μεχρι τι ταχύτητα συκονεται?απο ήχο τι λέει ?το wrf να το ξεχασω ετσι?? Εαν και ειναι πολυ ομορφο.πεχνιδιαρικο και κελαιδαει ΟρεΑ

congate7
20/05/2015, 21:06
Ε τότε αλλάζει το πράμα φιλαράκι μου πάρε το Husky ή ψάξε για κανένα Husaberg και ο θεός μαζί σου. Για σούζα μη με ρωτάς γιατί είναι η μόνη «καφρίλα» που δε με ενδιέφερε ποτέ.

spikonstantinos
20/05/2015, 21:29
Δεν λεω να το πηγενω ολη την διαδρομη στην μια..αλλα με το πραφφ να σηκώνεται και λιγο και να μην θελει σύμπλεγμα. Απο μεγαλες μοτοσηκλετες ειμαι άπειρος αλλα ειμουν πολυ κανγουρας μικρος.εκανα απίστευτα πραματα.αλλα και επικινδηνα.εχω καβαλισει κdx 125 και Dt 200 με μεγαλη ευκολία. Καλα το kdx το έλιωνα γιατι δεν πηγενε βημα.δεν νομιζω πως θα δυσκολευτο αλλα σιγουρα δεν θα προκαλώ το θανατο στο σημείο που τον προκαλουσα.

daz
20/05/2015, 21:38
Βασικά καμία αγγελία απ' αυτές που έβαλα δεν τις πρόσεξα. Τα μοντέλα ήθελα να δείξω.

Φίλε congate νομίζω ότι τα περισσότερα μονοκύλινδρα είναι μια χαρά μηχανάκια για κάποιον 30αρη, ανεξαρτήτως κυβικών.

Και λόγο βάρους και λόγο δύναμης και λόγο του τρόπου που αυτή βγαίνει.

daz
20/05/2015, 21:47
Δεν λεω να το πηγενω ολη την διαδρομη στην μια..αλλα με το πραφφ να σηκώνεται και λιγο και να μην θελει σύμπλεγμα. Απο μεγαλες μοτοσηκλετες ειμαι άπειρος αλλα ειμουν πολυ κανγουρας μικρος.εκανα απίστευτα πραματα.αλλα και επικινδηνα.εχω καβαλισει κdx 125 και Dt 200 με μεγαλη ευκολία. Καλα το kdx το έλιωνα γιατι δεν πηγενε βημα.δεν νομιζω πως θα δυσκολευτο αλλα σιγουρα δεν θα προκαλώ το θανατο στο σημείο που τον προκαλουσα.

Για παράδειγμα πιστεύω ότι με τέτοια μυαλά μπορεί κάποιος να φάει τα μούτρα του ακόμα και με 250αρι.
No Offence Κωστή! Δεν το λέω για να σε κατηγορήσω για κάτι απλά λέω ότι όταν ψάχνεις μηχανάκι για καγκουριλίκια (no problem with that, και εγώ θέλω ένα) βάση στατιστικής κάποια στιγμή θα το φας το καπάκι.

menelaos46
20/05/2015, 21:52
KTM θα πάρεις... ΤΕΛΟΣ!

daz
20/05/2015, 21:56
KTM θα πάρεις... ΤΕΛΟΣ!

Τα husky ήταν ανέκαθεν πολύ καλύτερα sm απ' τα κτμ και σήμερα τα παλιά 610 είναι καλύτερα απ' τα ktm με τον 640-660 κινητήρα και φθηνότερα απ' αυτά με τον 690.

daz
20/05/2015, 21:58
Τώρα κατά πόσο μπορεί να υπάρχει κάποιο σε αξιόλογη κατάσταση δεν το ξέρω.

Qspec λαμβάνει?

ΝIKOLTSOS
20/05/2015, 21:59
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6281950/

:evil:

teo_g7
20/05/2015, 22:00
Για να είμαι ηληκρινεις το drz το ειχα απόκλιση γιατι μερικες φοτογραφιες που ειχα δει δεν μου ελεγε και πολυ.αλλα τωρα που μου είπατε το κοιταξα καλητερα και δεν ειναι άσχημο. Και το Ktm όμορφο ειναι αλλα ειναι λιγο μεγαλο.το Husqvarna οραιωειναι. Βασικά το θελω για επαρχία για αποστάσεις 2-8 khm το πολυ και καμια φορα 40 κhm το πολυ για να κατεβενω στο κεντρο.δεν ειμαι fun τις μεγαλης ταχητιτας ουτε fun τον στροφών. Αυτο που μου αρεσει ειναι κανα σηκομα με την ροπη καμια παντα και κανα burn out.το drz μεχρι τι ταχύτητα συκονεται?απο ήχο τι λέει ?το wrf να το ξεχασω ετσι?? Εαν και ειναι πολυ ομορφο.πεχνιδιαρικο και κελαιδαει ΟρεΑ

Ελα πες αλήθεια τώρα,επίτηδες το κανεις έτσι;;;

Και μην ακούσω τίποτα δακρυβρεχτες ιστορίες για άσχημα παιδικά χρόνια και λοιπές αλλες polliticaly correct π%#&ς

daz
20/05/2015, 22:02

:lol: Yeah right!

ΝIKOLTSOS
20/05/2015, 22:05
:lol: Yeah right!

Γιατί ρε...? :D
Γα@@@μ@@ει... :D

congate7
20/05/2015, 22:07

Πάρε husaberg αν θες να κάνεις αυτά που λες. Ή husa ή το aprilia SXV και ξέχνα όλα τα άλλα και το fun στις στροφές θα έρθει από μόνο του.

Τώρα για τον ήχο που έχει το δρζ εγώ έχω βάλει αυτή την εξάτμιση https://www.youtube.com/watch?v=DCyyy-YLa5U

daz
20/05/2015, 22:10
Γιατί ρε...? :D
Γα@@@μ@@ει... :D

Συμφωνώ αλλά...

Υπάρχει ένα μεγάλο (ή πολλά μικρά) αλλά..

:cry:

ΝIKOLTSOS
20/05/2015, 22:14
Συμφωνώ αλλά...

Υπάρχει ένα μεγάλο (ή πολλά μικρά) αλλά..

:cry:

κολλάς σε κάτι λεπτομέριες... :D

+1 για το SXV (υπέροχο)... αλλά δεν νομίζω να βρει σε αυτά τα λεφτά...

daz
20/05/2015, 22:16
Μη το κάψουμε το θρεντ επειδή το παιδί είπε ότι θέλει να σηκώνεται σούζα. Όλοι θέλουμε, και εγώ θέλω.

Επίσης είναι 30 χρονών και νομίζω πως θα καταλάβει αμέσως τη διαφορά του dt που είχε στα 18 με ένα στα 600+ κυβικά.

Αν δεν το καταλάβει, δε θα καταλάβει μέχρι που τον παίρνει ούτε με 400 κυβικά.

Tycho Moon
20/05/2015, 22:38
Επαρχία;

Έχεις συνεργείο αξιόπιστο για να συντηρείς τα ευρωπαικά;

Αποστάσεις συνήθως 2-8km.. Πότε θα προλαβαίνουν να ανεβάσουν θερμοκρασια; Αργά ή γρήγορα θα πάρεις τα μοτέρια στο χέρι...

Αν θες να τα χρησιμοποιείς σαν παπία αλλά να κάνουν και σούζες, στη θέση σου θα κοίταγα: DRZ400 / XR 600 / XR 650 / KLX 650R

devil's animal
20/05/2015, 22:51
husaberg fs650
ή
sxv 550

daz
20/05/2015, 23:16
husaberg fs650
ή
sxv 550

Το ξέρεις ότι αυτά είναι αγωνιστικά έτσι?

Το ξέρεις ότι τα συντηρείς με ώρες λειτουργίας ε?

daz
20/05/2015, 23:17
Αποστάσεις συνήθως 2-8km.. Πότε θα προλαβαίνουν να ανεβάσουν θερμοκρασια; Αργά ή γρήγορα θα πάρεις τα μοτέρια στο χέρι...

Εδώ ένα δίκιο το έχεις!

ΝIKOLTSOS
20/05/2015, 23:22
husaberg fs650
ή
sxv 550

Πως και πως περίμενα την απάντηση σου σε αυτό το θέμα...
Ήμουν σίγουρος για αυτό σε πρόλαβα και έβαλα το πρώτο...
Αν και περίμενα και 3η επιλογή xr...:D:beer:

devil's animal
20/05/2015, 23:25
Το ξέρεις ότι αυτά είναι αγωνιστικά έτσι?

Το ξέρεις ότι τα συντηρείς με ώρες λειτουργίας ε?

ναι, και??

ειναι οτι πρεπει για σουζες, παντες και burn out που τα θελει ο φιλος...

devil's animal
20/05/2015, 23:25
Πως και πως περίμενα την απάντηση σου σε αυτό το θέμα...
Ήμουν σίγουρος για αυτό σε πρόλαβα και έβαλα το πρώτο...
Αν και περίμενα και 3η επιλογή xr...:D:beer:

το xr δεν κανει...

byron
20/05/2015, 23:28
Απειρος οδηγός, συντήρηση σε επαρχία, για χρήση 5'-10' και του προτείνετε FS & SXV...

Τι άλλα? Όλα καλά? :tooth:

byron
20/05/2015, 23:29
το xr δεν κανει...

Ενώ το SXV είναι γεννημένο για αυτή τη χρήση... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

spikonstantinos
20/05/2015, 23:31
Για παράδειγμα πιστεύω ότι με τέτοια μυαλά μπορεί κάποιος να φάει τα μούτρα του ακόμα και με 250αρι.
No Offence Κωστή! Δεν το λέω για να σε κατηγορήσω για κάτι απλά λέω ότι όταν ψάχνεις μηχανάκι για καγκουριλίκια (no problem with that, και εγώ θέλω ένα) βάση στατιστικής κάποια στιγμή θα το φας το καπάκι.

Κανενα πρόβλημα φιλε daz..δεν ειπα οτι δεν θα πεσω ποτε.να φανταστεις ώμος οτι εχω κανει πολλα χιλιόμετρα κανγουριας και δεν εχω χτυπήσει. Μπορει να ηταν και τυχερό. Και τα ατυχήματα να ηταν σαν προηδοπιοιση. Γιαυτο θελω να αγοράσω και καλο εξοπλισμό. Επίσης δεν θα τα κανω μεσα σε κηνιση.αλλα αμα θα πηγενω σε καμία παραλια η βουνό ειναι κακο??δεν νομιζω εφόσον θα τηρω τον κοκ.με ολο τον σεβασμό εσυ δεν εχεις ξεπεράσει ποτε τα ορια?δεν νομιζω παντος πως υπάρχει fun τις μοτοσυκλετας που δεν εχει κανει ποτε παντα,σουζα η να τρεχει παραπάνω απο τα ορια

BLiTzER
20/05/2015, 23:32
Το παιδί σκεφτόταν XT600. Πάρε το DRZ400 που είναι ελαφρύτερο και δυνατότερο, αλλά εξίσου αξιόπιστο και low maintenance και θα αργήσεις να το βαρεθείς.

spikonstantinos
20/05/2015, 23:38
Τι κανο επίτηδες ?

devil's animal
20/05/2015, 23:42
Απειρος οδηγός, συντήρηση σε επαρχία, για χρήση 5'-10' και του προτείνετε FS & SXV...

Τι άλλα? Όλα καλά? :tooth:

καλα μωρε..λιγη βαρεμαρα επεσε..

Ενώ το SXV είναι γεννημένο για αυτή τη χρήση... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

μια χαρα ειναι το sxv, οπως και το fs650 αρκει να πιασεις το σκεπτικο που λεει οτι στο πρωτο burn out θα σπασουν και δεν θα χρειαστει να σκοτωθει ο τυπος και να παρει και καποιον αλλον (πιθανοτατα) στον λαιμο του...:D

byron
20/05/2015, 23:42
Κανενα πρόβλημα φιλε daz..δεν ειπα οτι δεν θα πεσω ποτε.να φανταστεις ώμος οτι εχω κανει πολλα χιλιόμετρα κανγουριας και δεν εχω χτυπήσει. Μπορει να ηταν και τυχερό. Και τα ατυχήματα να ηταν σαν προηδοπιοιση. Γιαυτο θελω να αγοράσω και καλο εξοπλισμό. Επίσης δεν θα τα κανω μεσα σε κηνιση.αλλα αμα θα πηγενω σε καμία παραλια η βουνό ειναι κακο??δεν νομιζω εφόσον θα τηρω τον κοκ.με ολο τον σεβασμό εσυ δεν εχεις ξεπεράσει ποτε τα ορια?δεν νομιζω παντος πως υπάρχει fun τις μοτοσυκλετας που δεν εχει κανει ποτε παντα,σουζα η να τρεχει παραπάνω απο τα ορια

Φίλε, τα έχεις λίγο μπερδέψει, αν μου επιτρέπεις. Στην παραλία ή στο βουνό, δεν πας για σούζες. Μπορείς να πας επειδή γουστάρεις το βουνό ή την θάλασσα, και με οτιδήποτε. Αλλά όχι επειδή θέλεις να κάνεις σούζες και burn out.
Ποτέ δεν είναι αργά να μάθεις, αλλά όσο μεγαλώνει κάποιος τόσο πιο αισθητό είναι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Μην κάνεις το λάθος να πάρεις ένα πολύ δυνατό μηχανάκι, θεωρώντας οτι θα σε "μάθει" πιο γρήγορα. Ακριβώς το αντίθετο θα γίνει. Το DRZ μια χαρά επιλογή μου φαίνεται για την χρήση που θέλεις.

ΥΓ. Καλά κάνεις και σκέφτεσαι τον εξοπλισμό ως απαραίτητο, αλλά δεν θα σε κάνει άτρωτο.

spikonstantinos
20/05/2015, 23:45
Ωραία ακούγεται.

daz
20/05/2015, 23:48

Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα, ξαναδιάβασε.

Θεωρώ ότι περιέγραψες λάθος το γεγονός ότι θέλεις το μηχανάκι σου να έχει γκάζι.

AUFGEBRACHT
20/05/2015, 23:53
δεν νομιζω παντος πως υπάρχει fun τις μοτοσυκλετας που δεν εχει κανει ποτε παντα,σουζα

:a05:

spikonstantinos
20/05/2015, 23:53
Συγνώμη αλλα μπερδευομαι με το που να γραψω στο φόρουμ και τα στελνω μπερδεμένα.
Αλήθεια ξεφύγαμε λιγο απο το θεμα.
Λοιπον η αληθεια εναι οτι κατι wrf και duke ειμαι λιγο επιφιλακτικος γιατι ειναι πολυ δυνατα για εμενα.το drz μου φενεται το ποιο κατάλληλο και απο αυτα που μου ειπατε και απο καπιες μικρές έρευνες.
Και το αλλο καλο που εχει εινα απο τα λιγα που δεν εχει ασχημα φλας και καθρέφτες.

daz
20/05/2015, 23:54
ναι, και??

ειναι οτι πρεπει για σουζες, παντες και burn out που τα θελει ο φιλος...

Mlk μη το παίξεις πολιτικαλι κορεκτ θα σου πετάξω αυγό! :lol:

daz
20/05/2015, 23:56
Συγνώμη αλλα μπερδευομαι με το που να γραψω στο φόρουμ και τα στελνω μπερδεμένα.
Αλήθεια ξεφύγαμε λιγο απο το θεμα.
Λοιπον η αληθεια εναι οτι κατι wrf και duke ειμαι λιγο επιφιλακτικος γιατι ειναι πολυ δυνατα για εμενα.το drz μου φενεται το ποιο κατάλληλο και απο αυτα που μου ειπατε και απο καπιες μικρές έρευνες.
Και το αλλο καλο που εχει εινα απο τα λιγα που δεν εχει ασχημα φλας και καθρέφτες.

Φίνα. Ψάξε να βρεις ένα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και δε θα χάσεις. :beer:

don't worry για το θρεντ το μαζεύουμε εμείς. :D

spikonstantinos
21/05/2015, 00:07
Σας ευχαριστώ παρα πολυ..τωρα ξερω προς τα που να κοιταξω. Απλα δεν θελω να παρω ενα μηχανάκι και μετα να μην μου κανει η να σπαει ευκολα η να ειναι ακρος επικίνδυνο. Αλλα να εχει και λιγο δύναμη και να ειναι και καλεστητο.

ΥΓ.το καναμε μεγαλο το θεμα με τα κανγουριλικια.εγω ηπα να σηκώνεται λιγο ο τροχος.επίσης το burn out γίνεται με 5-10 κhm και το βλεπω σχεδόν ακίνδυνο γιατι εχω κανει.

AUFGEBRACHT
21/05/2015, 00:16
Απλα δεν θελω να παρω ενα μηχανάκι και μετα να μην μου κανει η να σπαει ευκολα η να ειναι ακρος επικίνδυνο. Αλλα να εχει και λιγο δύναμη και να ειναι και καλεστητο.

Και καλέστητο και Καλέξικο... Μια διευκρίνιση, τι εννοείς άκρως επικίνδυνο μηχανάκι;

spikonstantinos
21/05/2015, 00:25
Ενοω οτι κάποια μηχανακια ειναι πολυ ποιο ευκολο να με σακατεψει καθώς πιστεύω πως δεν υπαρχει τελειος οδηγος.με λιγα λογια υπαρχουν καποια μηχανακια που εχουν περισσότερα ποσοστα να παθει καποιος ατυχημα αποτι καποια αλλα.

devil's animal
21/05/2015, 00:27
Mlk μη το παίξεις πολιτικαλι κορεκτ θα σου πετάξω αυγό! :lol:

οχι και πολιτικαλι κορεκτ...μην τρελαθουμε..
διαβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το #36...
:wave2:

devil's animal
21/05/2015, 00:31
Ενοω οτι κάποια μηχανακια ειναι πολυ ποιο ευκολο να με σακατεψει καθώς πιστεύω πως δεν υπαρχει τελειος οδηγος.με λιγα λογια υπαρχουν καποια μηχανακια που εχουν περισσότερα ποσοστα να παθει καποιος ατυχημα αποτι καποια αλλα.

δεν ισχυει αυτο αρχηγε...
ολα στο μυαλο του αναβατη ειναι...

με παπια σκοτωνονται σωρηδον πιτσιρικακια που δεν ξερουν να τα πανε και εχουν τα μυαλα πανω απ'το κεφαλι τους...

δεν υπαρχουν μηχανακια με περισσοτερα ποσοστα να παθει καποιος ατυχημα...υπαρχουν αναβατες που στατιστικα θα παθουν ατυχημα γιατι οδηγανε βλακωδως...

AUFGEBRACHT
21/05/2015, 00:31
Από μόνο του κάποιο μηχανάκι αποκλείεται να σε σακατέψει, εκτός κι αν έχει ξαδέρφη μια κόκκινη Plymouth Fury που τη λένε Christine... Εάν μου δώσεις να πιλοτάρω ένα Cessna, ένα C-130, ένα Airbus κι ένα Boeing όλα είναι επικίνδυνα στα χέρια μου επειδή δεν είμαι πιλότος κι όχι επειδή κάποιο είναι πιο μεγάλο ή γρήγορο από τα άλλα...

spikonstantinos
21/05/2015, 01:06
Συμφωνώ και το λαθος δικο μου δεν το σηνταξα σωστά. Ειθελα να πω στα χέρια μου.δεν ειναι το ιδιο ενα R1 στα χέρια μου με ενα Drz. Οκ αμα παω γυρεύοντας και με το παπι θα σκοτοθω και το λεω απο εμπηρια.

spikonstantinos
21/05/2015, 01:14
Τελος πάντων. Επειδή ξεφύγαμε απο το θεμα παλι.και επιδη η ελληνες δυστυχώς εχουμε μαθει να κρίνουμε τα κουσούρια τον αλλον πρωτα και οχι τα δικα μας θα σταματήσω εδω.θα ευχαριστησω και τα θετικα και τα αρνιτικα σχολια αλα μονο οσα εγιναν καλοπροερετα.και εκτος δρομου μπορω να κάνω οτι κανγρουρια θελω.γιατι καποιος έγραψε με πλαγιο τροπο και αλαζονικο οτι καλητερα να σπασει το μηχανακι παρα να σκοτοσω καποιον.αφου ειναι μεντιουμ να μου πει και τα νουμερα του Τζόκερ.

notakos600
21/05/2015, 08:06
Απειρία και καύλ@ είναι πολύ κακό ζευγάρι.
Πρόσεξε την οδήγησή σου γιατί το κακό δεν αργεί να γίνει.
Καλές αγορές.

πυξιδας990
21/05/2015, 08:16
hysky 610 με κανα διπλο και τελος