Σύνδεση

View Full Version : Υπάρχει ασφαλές παρκινγκ στην Αθήνα?

GiorgosLa
20/05/2015, 18:46
Ξαναέβαλα την ερώτηση σε πρόσφατο θρεντ με κλοπή και δεν πήρα καμία απάντηση.
Ίσως και να μην υπάρχει απάντηση.
Θέλω να πάω μέχρι Σούνιο με μηχανάκι και να κάνω μια διανυκτέρευση στην Αθήνα (κατά προτίμηση κεντρικά γιατί βολεύει την επόμενη μέρα) αλλά με όσα ακούω δεν ξέρω αν υπάρχει ασφαλές μέρος. Βέβαια δεν είναι απ τα «ζηλευτά» μηχανάκια (ένα cbf και ένα bandit είναι) αλλά είναι ότι έχουμε και ο φόβος υπάρχει. Οι δυο τρεις γνωστοί που έχω στην Αθήνα μένουν σε πολυκατοικία οπότε εκεί δεν παίζει.
Να βάλεις στην ασφάλεια και κλοπή για μια βραδιά μόνο, είναι λίγο βαρύ. Οι περισσότεροι λένε σε παρκινγκ. Στα περισσότερα όμως παρκινγκ έχουν τεράστιες πινακίδες που λένε ότι δεν ευθύνονται για τίποτα. Σε παρκινγκ ενός μέτριου (σε τιμή) ξενοδοχείου μήπως είναι καλύτερα? Υπάρχει κάποια άλλη «κάπως» πιο σίγουρη πρόταση? Φυλασσόμενο παρκινγκ η κάτι άλλο?

theofilos888
20/05/2015, 18:49
Εξαιρετικες οι ερωτησεις σου με μια μονο απαντηση..... ΟΧΙ. Ασφαλες και σιγουρο δεν ειναι. Αν εχεις τοσο φοβο, μη το φερεις αθηνα. Στατιστικα δε θα τα παρουν παντως. Τοση τυχη πια;

Billymuse
20/05/2015, 18:50
Αυτο (https://www.facebook.com/Moto.Station.parking) το πάρκινγκ ειναι τσεκαρισμένο και ασφαλές κατα την γνωμη μου
περιοχή Πατήσια. Γαλατσίου και Πατησίων γωνία

George_Sp
20/05/2015, 18:51
έξω από την τροχαία στο σταθμό Λαρίσης :)

Ζεύκας
20/05/2015, 19:10
ψαξε για παρκινγκ με φύλακα 24/7

GiorgosLa
20/05/2015, 19:24
Εξαιρετικες οι ερωτησεις σου με μια μονο απαντηση..... ΟΧΙ. Ασφαλες και σιγουρο δεν ειναι. Αν εχεις τοσο φοβο, μη το φερεις αθηνα. Στατιστικα δε θα τα παρουν παντως. Τοση τυχη πια;

Στατιστικά ε? Αν τα πάρουν δηλαδή να παίξω και ένα λότο την άλλη μέρα μήπως βγω και κερδισμένος. Χαχα! Ρε που καταντήσαμε πες… Πάντως θα το ρισκάρω γιατί την σκέφτομαι χρόνια αυτήν την βόλτα. :)

AristidisZ
20/05/2015, 19:27
Στατιστικά ε? Αν τα πάρουν δηλαδή να παίξω και ένα λότο την άλλη μέρα μήπως βγω και κερδισμένος. Χαχα! Ρε που καταντήσαμε πες… Πάντως θα το ρισκάρω γιατί την σκέφτομαι χρόνια αυτήν την βόλτα. :)

Ένα ξενοδοχείο με κλειστό πάρκινγ νομίζω ότι είναι μια χαρά, μη γινόμαστε υπερβολικοί...
Για Πειραιά ξέρω να σου πω συγκεκριμένο, αν θες πες να σου στείλω pm :wave2:

GiorgosLa
20/05/2015, 19:27
Αυτο (https://www.facebook.com/Moto.Station.parking) το πάρκινγκ ειναι τσεκαρισμένο και ασφαλές κατα την γνωμη μου

Καλό ακούγετε σαν πρόταση. Και καλό φαίνετε και στης φώτο. Θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ. :rolleyes:

GiorgosLa
20/05/2015, 19:28
έξω από την τροχαία στο σταθμό Λαρίσης :)

:nono: :)

lykourgi
20/05/2015, 19:33
Σε οποιοδήποτε πάρκινγκ η μοτοσυκλέτα θα είναι ασφαλής. Μην ψάχνεις το 100% της ασφάλειας. Απλά δεν υπάρχει.

Νομίζω ότι ανησυχείς υπερβολικά.

Βρες ένα πάρκινγκ κοντά στον προορισμό σου και απόλαυσε τη βόλτα σου στην Αθήνα.

congate7
20/05/2015, 19:46

Και γιατί να μην το αφήσει λίγο πιο κάτω στο τμήμα?

Αν θα είσαι πάντως στην περιοχή των Πατησίων υπάρχει κλειστό πάρκινγκ, με 24/7 φύλακα απέναντι απ' την πλατεία Κολιάτσου στην οδό Κέας. Πολύ καλό και δοκιμασμένο

daz
20/05/2015, 19:57
Ρε φίλε και να υπάρχει, θα πάψει να είναι ασφαλές αν το γράψουμε εδώ μέσα! :lol:

Billymuse
20/05/2015, 20:03
Και γιατί να μην το αφήσει λίγο πιο κάτω στο τμήμα?

Αν θα είσαι πάντως στην περιοχή των Πατησίων υπάρχει κλειστό πάρκινγκ, με 24/7 φύλακα απέναντι απ' την πλατεία Κολιάτσου στην οδό Κέας. Πολύ καλό και δοκιμασμένο

Δεν ξέρω την περιοχή και τόοοσοο καλά για να ξέρω και το τμήμα που βρίσκεται.. :beer:

7Tolis
20/05/2015, 20:04
Οχι δεν υπάρχει.Θα πεθάνουμε όλοι.

toyar
20/05/2015, 20:07
πας σβελτα εξω απο την αμερικανικη πρεσβεια το παρκαρεις και φευγεις τρεχοντας
σε χρονο 0 εχουν μαζευτει ασφαλεια, αντιτρομοκρατικη και πυροτεχνουργοι στη μαζευουν με γερανο προσεκτικα για να μην αλλοιωθουν τυχον στοιχεια και στην πανε στα υπογεια της ΓΑΔΑ
την παραλαμβανεις απο εκει οποτε θες πληρωνοντας απλα το προστιμο για παρανομη σταθμευση:smokin:

GiorgosLa
20/05/2015, 20:08
Οχι δεν υπάρχει.Θα πεθάνουμε όλοι.

Εσύ μη μιλάς. Από σένα ξεκίνησε όλο το άγχος που μ έπιασε. :beer:

GiorgosLa
20/05/2015, 20:34
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις – προτάσεις. Έχω δει σε πολλά παρκινγκ ξενοδοχείων μηχανάκια, αλλά τώρα δεν ξέρω τι μ έπιασε. Ίσως είμαι όντος λίγο υπερβολικός.

macdeath_s
20/05/2015, 21:23
πας σβελτα εξω απο την αμερικανικη πρεσβεια το παρκαρεις και φευγεις τρεχοντας
σε χρονο 0 εχουν μαζευτει ασφαλεια, αντιτρομοκρατικη και πυροτεχνουργοι στη μαζευουν με γερανο προσεκτικα για να μην αλλοιωθουν τυχον στοιχεια και στην πανε στα υπογεια της ΓΑΔΑ
την παραλαμβανεις απο εκει οποτε θες πληρωνοντας απλα το προστιμο για παρανομη σταθμευση:smokin:

αφού πας μια βόλτα από γκουαντάναμο πρώτα με συνοπτικές διαδικασίες... εκεί μετά από μερικούς μήνες θα καταλάβουν τι μέρος του λόγου είσαι και γυρνάς να πάρεις τη μηχανή :P

Nostradamus
20/05/2015, 21:30
μηπως υπερβαλουμε λιγο???

George_Sp
20/05/2015, 21:37
Ο μόνος λόγος που δικαιολογεί οτι υπερβάλλουμε είναι οτι πρόκειται για 2 μηχανές εκτός Αθήνας που θα μείνουν σε έναν σχετικά ελεγχόμενο χώρο για 1 βράδυ (σκάρτα 8-10ώρες).
Συνήθως η κλοπή γίνεται αφού η μηχανή σταμπαριστεί αρκετό καιρό και γίνει έρευνα από τα κλεφτρόνια για το ποιος-που-ποτε-ποση ωρα-κλπ.
Νομίζω δηλαδή οτι αφενός τσάμπα αγχώνονται τα παιδιά για 1 βράδυ σε ένα κλειστό πάρκινγκ, αφετέρου όμως σίγουρα δεν είναι σωστό να τα παρατήσουν και χύμα στο δρόμο ένα ολόκληρο βράδυ κάπου στο κέντρο της πρωτεύουσας.

amyroukai
20/05/2015, 23:49
ρε ζουζουνε, τοση ανταρα για ενα μπαντιτ και ενα σιμπιεφ; δηλαδη τωρα μην τρελαθουμε κιολας... οταν ερθεις με καμμια εμμεβου, καμμια μπιμοτα, ψαξου λιγο, ναι.

pipe_smoker
20/05/2015, 23:56
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις – προτάσεις. Έχω δει σε πολλά παρκινγκ ξενοδοχείων μηχανάκια, αλλά τώρα δεν ξέρω τι μ έπιασε. Ίσως είμαι όντος λίγο υπερβολικός.

Αν είναι να μείνεις σε ξενοδοχείο τσάμπα νομίζω αγχώνεσαι.

Αν έχει πάρκιγνκ στο οποίο βλέπει η ρεσεψιόν, λες στο ρεσεψιονίστα που θα κάνει τη νυχτερινή βάρδια να "έχει το νου του έξω".

Αλλιώς κοιμηθείτε με βάρδιες και βαράτε σκοπιά να τα φυλάτε, τί να πω.

GiorgosLa
21/05/2015, 06:03
ρε ζουζουνε, τοση ανταρα για ενα μπαντιτ και ενα σιμπιεφ; δηλαδη τωρα μην τρελαθουμε κιολας... οταν ερθεις με καμμια εμμεβου, καμμια μπιμοτα, ψαξου λιγο, ναι.

Ε πόση αντάρα ρε συ? Μια ερωτησούλα έκανα ο φουκαράς. Και είπα ευχαριστώ για να μην καταντήσει νταλτονική η ερώτηση, αλλά…!
Πάντως παρόλο που το είπα κι εγώ απ την αρχή ότι δεν είναι απ τα «ζηλευτά» μηχανάκια, το ζόρι αν γίνει η στραβή είναι το ίδιο. Ίσως και περισσότερο. Είναι θέμα τσέπης και όχι μάρκας. Τες πα. Όντος πήρε διάσταση μεγαλύτερη από ότι είναι. :confused:

notakos600
21/05/2015, 07:49
Μόνο μην γράψεις το parking που θα το πας και τη μάρκα της μοτοσυκλέτας. Τελικά καταφέραμε, όσα κλεφτρόνια μπαίνουν στο forum να ψάχνουν το μηχανάκι σου...:bawl:

amyroukai
21/05/2015, 08:58
Ναι ρε γμτ, που να βρεθεί cbf στα μέρη μας, περιμένει ο κλέφτης κανέναν πλούσιο Λαρισαίο να έρθει... :lol:

7Tolis
21/05/2015, 09:35
Ασε το έξω απο έναν φουρνο τη νύχτα.Το πιο σωστό νομίζω είναι εξω απο ποτενομικό τμήμα.Ή που δεν θα γίνει τίποτα,ή την άλλη μέρα θα γελάει όλη η Ελλάδα με τη ποτενομία οπότε ίσως ευαισθητ..εβεσθητ...ευεσθιτ..κάνουν κάτι τέλος παντων. :D

GiorgosLa
21/05/2015, 13:03
Μόνο μην γράψεις το parking που θα το πας και τη μάρκα της μοτοσυκλέτας. Τελικά καταφέραμε, όσα κλεφτρόνια μπαίνουν στο forum να ψάχνουν το μηχανάκι σου...:bawl:

Εγκυκλοπαιδικά σας λέω ότι το μηχανάκι μου είναι ένα ροζ TDM με δίχτυ παραλλαγής και μοβ φωτάκια από κάτω που φέγγουν τον δρόμο σαν ντισκοτεκ. Θα κοιμηθώ στης φυλακές κορυδαλλού τελικά. Έχω ένα γνωστό εκεί και μου είπε ότι είναι ασφαλές. (Εκτός αν πέσουμε σε καμιά απόδραση, μου είπε) Οπότε δεν τίθεται θέμα…. Ουφφφ!!!

Το έσωσα??? :bawl: :D

kostas777
21/05/2015, 13:23
Ξέρω κάποιους που παρκάρουν «χύμα» στο πεζοδρόμιο για χρόνια, να τα τρώει η βροχή και το κρύο ένα πράγμα, με κουλούρα στη ρόδα και κανα disc lock. Ενώ άλλα τα σηκώνουν μέσα από πυλωτή, αυλή ή υπόγειο κλειστό γκαράζ. Πρέπει να έχουν κάνει μέρες παρακολούθηση οι οργανωμένοι για να κάνουν μια μεγάλη δουλειά, αλλιώς θα πρόκειται για ψιλικατζήδες.

AUFGEBRACHT
21/05/2015, 14:36
Παρκάρεις έξω από τη Βουλή, βρίσκεις έναν αστυνομικό και του λες ότι θέλεις να κάνεις μοτοπορεία διαμαρτυρίας, καπάκι παίρνεις τηλέφωνο και ζητάς την Πρόεδρο της Βουλής (και την ιδιοκτήτρια να ζητήσεις το ίδιο είναι) και της καταγγέλεις ότι θες να επιδώσεις ψήφισμα διαμαρτυρίας και ο αστυνομικός σε παρεμπόδισε. Θα μείνει εκεί να στη φυλάει σαν ντόπερμαν όλη νύχτα (απλά αν είσαι λίγο φιλάνθρωπος πάρε κανένα λεξοτανίλ για τον καημένο τον ένστολο για να την αντέξει...).

SHOOTER045
21/05/2015, 17:39
Ασε το έξω απο έναν φουρνο τη νύχτα.Το πιο σωστό νομίζω είναι εξω απο ποτενομικό τμήμα.Ή που δεν θα γίνει τίποτα,ή την άλλη μέρα θα γελάει όλη η Ελλάδα με τη ποτενομία οπότε ίσως ευαισθητ..εβεσθητ...ευεσθιτ..κάνουν κάτι τέλος παντων. :D

Ξέρω πολλούς που όταν φεύγουν διακοπές / ταξίδια κλπ χωρίς την μότο.
Την παρκάρουν με συνεννόηση έξω από αστυνομικά τμήματα.

daz
22/05/2015, 01:51
Ξέρω κάποιους που παρκάρουν «χύμα» στο πεζοδρόμιο για χρόνια, να τα τρώει η βροχή και το κρύο ένα πράγμα, με κουλούρα στη ρόδα και κανα disc lock. Ενώ άλλα τα σηκώνουν μέσα από πυλωτή, αυλή ή υπόγειο κλειστό γκαράζ. Πρέπει να έχουν κάνει μέρες παρακολούθηση οι οργανωμένοι για να κάνουν μια μεγάλη δουλειά, αλλιώς θα πρόκειται για ψιλικατζήδες.

Από πυλωτή είναι πιο εύκολο να στο φάνε γιατί δεν τους βλέπει κανένας όσο δουλεύουν με τα αντικλεπτικά.

Billymuse
22/05/2015, 09:17
Εγκυκλοπαιδικά σας λέω ότι το μηχανάκι μου είναι ένα ροζ TDM με δίχτυ παραλλαγής και μοβ φωτάκια από κάτω που φέγγουν τον δρόμο σαν ντισκοτεκ. Θα κοιμηθώ στης φυλακές κορυδαλλού τελικά. Έχω ένα γνωστό εκεί και μου είπε ότι είναι ασφαλές. (Εκτός αν πέσουμε σε καμιά απόδραση, μου είπε) Οπότε δεν τίθεται θέμα…. Ουφφφ!!!

Το έσωσα??? :bawl: :D

Πάντως μη φοβάσαι το bandit είναι τοσο άσχημο που κανείς δε θέλει να το κλέψει :lol:

GiorgosLa
22/05/2015, 13:40
Πάντως μη φοβάσαι το bandit είναι τοσο άσχημο που κανείς δε θέλει να το κλέψει :lol:

Έχεις δίκιο. Άλλωστε δεν με νοιάζει και τόσο για το bandit. Για την ομορφιά την άλλη φοβάμαι. Χαχαχα!

amyroukai
23/05/2015, 11:18

ξεχασμενα κλειδια, εξαρχεια, 2008; το βρηκα απειραχτο.

7Tolis
23/05/2015, 11:51
Εγώ χθες πάντως άρχισα να κοιτάζω γερανάκια..

congate7
23/05/2015, 11:54
Και αν μείνει στη μέση της διαδρομής?

7Tolis
23/05/2015, 11:57
Ουπς..

GiorgosLa
23/05/2015, 13:01
Εγώ χθες πάντως άρχισα να κοιτάζω γερανάκια..

Τι εννοείς? Από R1 θα «ξεπέσεις» σε cbf??? H κατάλαβα λάθος?

7Tolis
23/05/2015, 14:02
Τι εννοείς? Από R1 θα «ξεπέσεις» σε cbf??? H κατάλαβα λάθος?

γερανάκι ανύψωσης.

macdeath_s
23/05/2015, 14:33
Από πυλωτή είναι πιο εύκολο να στο φάνε γιατί δεν τους βλέπει κανένας όσο δουλεύουν με τα αντικλεπτικά.

Σε ένα υπόγειο ή κλειστό γενικότερα εκεί πραγματικά δεν τους βλέπει κανένας.