PDA

View Full Version : HABEMUS PAPAM 2

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20

blackbusa
10/07/2015, 18:30
Ντροπή τους...γενικά δεν μου αρέσει να ζητάω συγνώμη αλλα...ο λαός έβαλε πλάτη και πήγε στο δημοψήφισμα ανεξαρτήτου αποτελέσματος...δεν ξέρω αν αυτό ειναι παρηγορία στον άρρωστο αλλα δεν θα μπορεί να τον κατηγορήσει πιά κανείς για τίποτα...τελικά όλα γίνονται για την καρέκλα...καλη τύχη σε όλους μας...

andgeo
10/07/2015, 18:31
Μάλλον έχει αποστείλει την ψήφο του ως "εγκρίνεται" , οπότε άκυρα τα μπινελίκια που του αράδιασα !

el_hymador
10/07/2015, 18:35
...κοίτα να δεις που θα βγάλει κάνα 20% το ΚΚΕ μ' αυτά και μ΄αυτά....

Billymuse
10/07/2015, 18:37

Εντάξει ουτε καν

THEOD
10/07/2015, 18:44
Πάντως αν θεωρήσουμε ότι το νέο μνημόνιο (γιατί τέτοιο είναι άσχετα αν θα βαφτίσουν το κρέας ψάρι) θα περάσει από την Βουλή, και αν οι εταίροι το βρουν αρκετό και συμφωνήσουν (έχω την αίσθηση ότι θα προσθέσουν και κάτι ψιλά…), το ενδιαφέρον είναι η επόμενη ημέρα….

Γιατί τα μνημόνια εύκολα τα υπογράφεις αλλά το μεγάλο ξύλο πέφτει όταν τα εφαρμόζεις… Είμαι πολύ περίεργος να δω τον Λαφαζάνη να υπογράφει ιδιωτικοποιήσεις, ή πως ο Στρατούλης θα μειώσει συντάξεις,, ή πως η Ζωή θα περάσει από την βουλή εν μια νυκτί με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου τους δεκάδες εφαρμοστικούς που θα ακολουθήσουν…
Δεν λέω, η κόλλα της εξουσίας είναι ισχυρή αλλά στην περίπτωσή μας το βλέπω να γέρνει το καράβι, οπότε κρατηθείτε καλά…

andgeo
10/07/2015, 18:48
Κοίτα όσοι πήγαν στο ΟΧΙ για να βγουν από την ΕΕ και μοιραία και απ το € , το ΚΚΕ είχε την πιο ξεκάθαρη πρόταση , ούτε να το συζητήσουμε , ούτε μα και μου , εκτός ΕΕ , εκτός ΕΖ , διαγραφή του χρέους και ο Στάλιν βοηθός . Κάτω από αυτές τις συνθήκες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ενισχυθεί αλλά για 20% το αποκλείω . Πώς το είπες πριν , "να το πάρουμε χαμπάρι ότι αυτοί είμαστε ... " ; Ε κάπως έτσι ! Όπως υπάρχει ενδεχόμενο να ενισχυθεί και η ΧΑ αρκετά .

THEOD
10/07/2015, 18:51
Κοίτα όσοι πήγαν στο ΟΧΙ για να βγουν από την ΕΕ και μοιραία και απ το € , το ΚΚΕ είχε την πιο ξεκάθαρη πρόταση

ΠΑΝΤΑ το ΚΚΕ έχει τις πιο ξεκάθαρες προτάσεις... Το πρόβλημα δεν είναι εκεί - είναι ότι αυτές μπορούν να εφαρμοστούν μόνο κάπου στο Alpha του Κενταύρου... :a014:

nick_VFR
10/07/2015, 19:00
Για τα capital controls, να ξέρετε ότι υπάρχουν άτομα που ΔΕΝ έχουν κάρτα για τα ΑΤΜ και ΔΕΝ είναι συνταξιούχοι (ή τουλάχιστον, δεν μπαίνει σύνταξη στον λογαριασμό τους στην τράπεζα) ενώ μπορεί να είναι ηλικιωμένοι, άτομα με ειδικές ανάγκες κτλ., οπότε αυτές τις μέρες, ούτε τα 120 € δεν πήραν από τα γκισέ! :eek:

Billymuse
10/07/2015, 19:02
Για τα capital controls, να ξέρετε ότι υπάρχουν άτομα που ΔΕΝ έχουν κάρτα για τα ΑΤΜ και ΔΕΝ είναι συνταξιούχοι (ή τουλάχιστον, δεν μπαίνει σύνταξη στον λογαριασμό τους στην τράπεζα) ενώ μπορεί να είναι ηλικιωμένοι, άτομα με ειδικές ανάγκες κτλ., οπότε αυτές τις μέρες, ούτε τα 120 € δεν πήραν από τα γκισέ! :eek:

Ας ελπίσουμε οι συγγενεις και φίλοι θα μεριμνήσανε επι του θέματος..

paramedic
10/07/2015, 19:04
Οτι και να είναι τα νέα μέτρα αν έρθουν μην ξεχνάτε οτι ο λαός είπε στην κυβέρνηση "μείνε στο €". Εφόσον θέλει να μείνει στο € λοιπόν δεν είναι δυνατόν να γίνει χωρίς μέτρα οπότε δεν μπορεί αυτός που έδωσε τέτοια εντολή στην κυβέρνηση να παραπονιέται μετά. http://www.newsit.gr/politikh/Dimoskopisi-I-syntriptiki-pleiopsifia-thelei-symvivasmo-kai-eyro/416659

andgeo
10/07/2015, 19:04
Πάντως αν θεωρήσουμε ότι το νέο μνημόνιο (γιατί τέτοιο είναι άσχετα αν θα βαφτίσουν το κρέας ψάρι) θα περάσει από την Βουλή, και αν οι εταίροι το βρουν αρκετό και συμφωνήσουν (έχω την αίσθηση ότι θα προσθέσουν και κάτι ψιλά…), το ενδιαφέρον είναι η επόμενη ημέρα….

Γιατί τα μνημόνια εύκολα τα υπογράφεις αλλά το μεγάλο ξύλο πέφτει όταν τα εφαρμόζεις… Είμαι πολύ περίεργος να δω τον Λαφαζάνη να υπογράφει ιδιωτικοποιήσεις, ή πως ο Στρατούλης θα μειώσει συντάξεις,, ή πως η Ζωή θα περάσει από την βουλή εν μια νυκτί με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου τους δεκάδες εφαρμοστικούς που θα ακολουθήσουν…
Δεν λέω, η κόλλα της εξουσίας είναι ισχυρή αλλά στην περίπτωσή μας το βλέπω να γέρνει το καράβι, οπότε κρατηθείτε καλά…
Αν τώρα πάνε να προσθέσουν κι άλλα είναι για σκότωμα , με συγχωρείς , ε τότε πρέπει να τους τα κάνουν Κούγκι να τελειώνει η ιστορία ! Δλδ τι πρεπει να κάνουμε μαζικές ανθρωποθυσίες για να πάρουν χαμπάρι οτι δεν υπάρχει παραπέρα ; Το μετά είναι εντελώς άλλη υπόθεση !

andgeo
10/07/2015, 19:08
ΠΑΝΤΑ το ΚΚΕ έχει τις πιο ξεκάθαρες προτάσεις... Το πρόβλημα δεν είναι εκεί - είναι ότι αυτές μπορούν να εφαρμοστούν μόνο κάπου στο Alpha του Κενταύρου... :a014:
Ούτε και της ΧΑ το "προγραμμα" έχει καμμία εφαρμογή , αλλά ενίσχυση μάλλον θα έχει . Άσε που το Άλφα του Κενταύρου το έχουν καβατζώσει οι φασίστες . Τι ψάχνεις ανωμαλία στο σύμπαν να φέρουν .

amyroukai
10/07/2015, 19:24
Εγώ γέλασα πάρα πολύ με τα κλεισίματα του Βρούτση και Μπάρμπι. "Θα κάνουμε ότι θέλετε και να το κάνετε άμεσα, υπογράψτε προχτές ότι να'ναι, αλλά δεν θέλουμε και να έχουμε ευθύνη". Και ακόμα επαναλαμβάνουν την παπαρολογία περί εξόδου και ευρώ... Μα πόσο...

andgeo
10/07/2015, 19:29
Υπουργός ...
338381

byron
10/07/2015, 19:37
Μάλλον έχει αποστείλει την ψήφο του ως "εγκρίνεται" , οπότε άκυρα τα μπινελίκια που του αράδιασα !

Χωρίς να επεκταθώ στο αισχρό του οτι πάει στην αίγινα για βουτιές...(!)...

"Όπως γνωστοποίησε μέσω Twitter, δεν θα συμμετάσχει στην ψηφοφορία, για οικογενειακούς λόγους και θα στείλει επιστολική ψήφο. Πρέπει να σημειωθεί όμως ότι σύμφωνα με το άρθρο 70Α του Κανονισμού της Βουλής, οι βουλευτές μπορούν να ψηφίζουν με επιστολική ψήφο όταν βρίσκονται σε αποστολή της Κυβέρνησης ή της Βουλής στο εξωτερικό."

Λογικά η Ζωή πρέπει να τον ακυρώσει αν θέλει να κρατήσει τα προσχήματα. Αφού έσκιζε τα καλτσόν της για την παρουσία των ΧΑυγητών στη Βουλή...

andgeo
10/07/2015, 19:41
αν δεν μπορεί να γίνει με επιστολική τότε να τσακιστεί να πάρει ένα δελφίνι και να πάει να ψηφίσει , αν δε το κάνει είναι ξεφτίλας ...

THEOD
10/07/2015, 19:41
Οτι και να είναι τα νέα μέτρα αν έρθουν μην ξεχνάτε οτι ο λαός είπε στην κυβέρνηση "μείνε στο €". Εφόσον θέλει να μείνει στο € λοιπόν δεν είναι δυνατόν να γίνει χωρίς μέτρα οπότε δεν μπορεί αυτός που έδωσε τέτοια εντολή στην κυβέρνηση να παραπονιέται μετά. http://www.newsit.gr/politikh/Dimoskopisi-I-syntriptiki-pleiopsifia-thelei-symvivasmo-kai-eyro/416659

Αφού λοιπόν οι δημοσκοπήσεις τα λένε καθαρά και ξάστερα, ποιός ο λόγος που κάναμε δημοψηφίσμα (και που τις συνέπειές του θα πληρώσουμε πανάκριβα) ?

andgeo
10/07/2015, 19:45
Αφού λοιπόν οι δημοσκοπήσεις τα λένε καθαρά και ξάστερα, ποιός ο λόγος που κάναμε δημοψηφίσμα (και που τις συνέπειές του θα πληρώσουμε πανάκριβα) ?

λάτρης του φαύλου κύκλου ; Το διάβασες το δημοψήφισμα ;

THEOD
10/07/2015, 19:51
λάτρης του φαύλου κύκλου ; Το διάβασες το δημοψήφισμα ;

Δεν μπήκα στον κόπο... Οπως έγραφα και στο αντίστοιχο thread τις ημέρες εκείνες το θεώρησα παραπλανητικό και καταστροφικό από την πρώτη στιγμή...

paramedic
10/07/2015, 19:53
Με πρόλαβε ο andgeo. Το τι ρώταγε το δημοψήφισμα το είδαμε. Άλλο πως θέλανε να το ερμηνέυσουνε τα κομματα που υποστήριξαν το ΝΑΙ και το λόμπι της δραχμής του ΣΥΡΙΖΑ φίλε μου.

byron
10/07/2015, 19:56
αν δεν μπορεί να γίνει με επιστολική τότε να τσακιστεί να πάρει ένα δελφίνι και να πάει να ψηφίσει , αν δε το κάνει είναι ξεφτίλας ...

Κάτι μου λέει πως ΔΕΝ είναι εν αγνοία του πως δεν επιτρέπεται η επιστολική ψήφος...και λέει ναι σας στηρίζω, και ξέρει πως πιθανότατα θα ακυρωθεί η ψήφος του.

ϊσως να είμαι καχύποπτος...:rolleyes:

andgeo
10/07/2015, 19:58
Δεν μπήκα στον κόπο... Οπως έγραφα και στο αντίστοιχο thread τις ημέρες εκείνες το θεώρησα παραπλανητικό και καταστροφικό από την πρώτη στιγμή...
αφού δεν έδωσες και πολύ σημασία τι να σε κουράζω τώρα , πάντως η δημοσκόπιση που έβαλε ο παραμέδικος ήταν για άλλη ερώτηση που έδειχνε τις προθέσεις του λαού για το ευρώ , αν δλδ το αγαπά ο κόσμος ή όχι .

nick_VFR
10/07/2015, 19:59
Αν τώρα πάνε να προσθέσουν κι άλλα είναι για σκότωμα , με συγχωρείς , ε τότε πρέπει να τους τα κάνουν Κούγκι να τελειώνει η ιστορία ! Δλδ τι πρεπει να κάνουμε μαζικές ανθρωποθυσίες για να πάρουν χαμπάρι οτι δεν υπάρχει παραπέρα ; Το μετά είναι εντελώς άλλη υπόθεση !

Μια ζωή, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, σε διάφορα μικρά και μεγάλα θέματα, κράζαμε το κράτος και τον δημόσιο τομέα για τις "πατάτες" (στην καλύτερη!) που κάνει ή έκανε. Και είναι πολλές! Βασικά, πλέον έχω την εντύπωση πως σχεδόν όπου εμπλέκεται το κράτος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τα κάνει μαντάρα (σε βαθμό να αναρωτιέσαι αν το κάνει επίτηδες...)

Τώρα ξαφνικά, όλα είναι καλώς καμωμένα και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να ξεπληρώσουμε τα χρέη μας είναι... "ανθρωποθυσίες"? :confused::confused::confused:

andgeo
10/07/2015, 20:00
Κάτι μου λέει πως ΔΕΝ είναι εν αγνοία του πως δεν επιτρέπεται η επιστολική ψήφος...και λέει ναι σας στηρίζω, και ξέρει πως πιθανότατα θα ακυρωθεί η ψήφος του.

Παίζει να έχεις και δίκιο ... βλαμμένος είναι ρε και ψωνισμένος μαζί και επειδή τον πήραν χαμπάρι πήρε το κουβαδάκι του πήγε να παίξει στην Αίγινα !

andgeo
10/07/2015, 20:01
Μια ζωή, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, σε διάφορα μικρά και μεγάλα θέματα, κράζαμε το κράτος και τον δημόσιο τομέα για τις "πατάτες" (στην καλύτερη!) που κάνει ή έκανε. Και είναι πολλές! Βασικά, πλέον έχω την εντύπωση πως σχεδόν όπου εμπλέκεται το κράτος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τα κάνει μαντάρα (σε βαθμό να αναρωτιέσαι αν το κάνει επίτηδες...)

Τώρα ξαφνικά, όλα είναι καλώς καμωμένα και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να ξεπληρώσουμε τα χρέη μας είναι... "ανθρωποθυσίες"? :confused::confused::confused:
δε σε πιάνω αδερφέ ! γίνε πιο σαφής γιατί δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις .

byron
10/07/2015, 20:02
Δεν εχω λόγια πραγματικά...:eek::eek:

338383

andgeo
10/07/2015, 20:06

338383
να μας τους πει και σε μας αυτούς τους ανθρώπους που σέβονται το ανθρώπινο αυτό δράμα που ζει ο μπαρουφάκης ...

Ζεύκας
10/07/2015, 20:06
Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται

STOYBI
10/07/2015, 20:09

Εισαι....!!!

Ξερεις με τι πονο ψυχης θα πινει τον καφε του στην ρεμβη η πως θα του στραβοκαθετε η σοκολατινα στο αιακειο..?

THEOD
10/07/2015, 20:09
Αν τώρα πάνε να προσθέσουν κι άλλα είναι για σκότωμα , με συγχωρείς , ε τότε πρέπει να τους τα κάνουν Κούγκι να τελειώνει η ιστορία ! Δλδ τι πρεπει να κάνουμε μαζικές ανθρωποθυσίες για να πάρουν χαμπάρι οτι δεν υπάρχει παραπέρα ;

Σε πληροφορώ ότι μπορεί να πάει πολύ παραπέρα... Επειδή ανήκουμε σε μια γενιά που σε αυτή την χώρα δεν γνώρισε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ φτώχεια δεν έχουμε βιώματα και εμπειρίες για το τι αυτή είναι και νομίζουμε ότι τώρα ζούμε στην κόλαση του Δάντη... πολλοί εδώ μέσα πιθανόν και να θεωρούν φτώχεια που δεν μπορούν να πάρουν το νέο Ρ1 ή να αλλάξουν το μηχανάκι τους στο εξάμηνο... Δεν είναι καθόλου έτσι παγκοσμίως και δεν ήταν καθόλου έτσι ούτε στην Ελλάδα μας πριν από μόλις 50 χρόνια... Ρωτήστε κανέναν παππού που δεν τον έχει χτυπήσει το Αλτσχαίμερ και θα σας τα πεί χαρτί και καλαμάρι...

paramedic
10/07/2015, 20:10
Ο Βαρουφάκης είναι πανέξυπνος παίδες και ότι κάνει το κάνει για δικό του καλό και μόνο.

andgeo
10/07/2015, 20:14
Ο Βαρουφάκης είναι πανέξυπνος παίδες και ότι κάνει το κάνει για δικό του καλό και μόνο.
μη βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά ...

paramedic
10/07/2015, 20:16
Και άλλα συμφέροντα να εξυπηρετεί βρε σύ τα εξυπηρετεί για να κάνει καλό στον εαυτό του οπότε το ίδιο είναι. Αν σε εννόησα τι εννοείς φυσικά...

amyroukai
10/07/2015, 20:16

Άφωνος...

(σαρδελίτσα και τσίπουρο στον Καραγιάννη μην ξεχάσει να φάει το κορίτσι)

nick_VFR
10/07/2015, 20:20
δε σε πιάνω αδερφέ ! γίνε πιο σαφής γιατί δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις .

Είναι αρκετά απλό: δεν χρειάζονται ανθρωποθυσίες. Μεταρρυθμίσεις χρειάζονται! Και λίγος κοινός νους όταν κυβερνάς και νομοθετείς.
"Πατάτες" όπως αυτή που περιέγραψα μόλις στην προηγούμενη σελίδα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145353&page=94) είναι ανεπίτρεπτες!

Ο λόγος που χρεοκοπήσαμε και είμαστε στην θέση που είμαστε τώρα δεν είναι ένας. Είναι πολλοί. Είναι αμέτρητοι!! Από τον διογκωμένο δημόσιο τομέα και τους υπεράριθμους (συγκριτικά με το έργο που παράγουν) δημοσίους υπαλλήλους και την διαφθορά μέχρι την φοροδιαφυγή μέχρι ακόμα-ακόμα και πράγματα όπως η κακοδιαχείριση των σκουπιδιών μας και τα πρόστιμα που πληρώνουμε στην ΕΕ για αυτό τον λόγο.
Πέφτουμε συχνά στην παγίδα και λέμε "μα, για αυτό χρεοκοπήσαμε? σιγά το πράγμα! να, τα ίδια έκανε και η τάδε και η δείνα χώρα!" Εμ, δεν είναι έτσι όμως. Πράγματι, ο καθένας από αυτούς τους λόγους από μόνος του δεν μπορεί να οδηγήσει μια χώρα σε χρεοκοπία. Όλοι μαζί όμως; Φυσικά και μπορούνε.
Όπως και 1-2 πληγές στο σώμα σου δεν μπορούνε να σε σκοτώσουνε, αλλά 100 πληγές, ακόμα και μικρές, μπορεί να σε κάνουν να χάσεις αρκετό αίμα και να πεθάνεις.
Και αν έχεις 100 πληγές, δεν μπαίνεις σε συζητήσεις του τύπου "όχι, δεν κλείνουμε αυτή την πληγή, να κλείσουμε την άλλη". Προσπαθείς να τις κλείσεις όλες.

paramedic
10/07/2015, 20:33
Και κάτι εύθυμο για το δημοψήφισμα : Ο καθένας το ερμηνεύει όπως το θέλει στην τελική https://www.youtube.com/watch?v=eO1yYBm5wSo

andgeo
10/07/2015, 20:33
Σε πληροφορώ ότι μπορεί να πάει πολύ παραπέρα... Επειδή ανήκουμε σε μια γενιά που σε αυτή την χώρα δεν γνώρισε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ φτώχεια δεν έχουμε βιώματα και εμπειρίες για το τι αυτή είναι και νομίζουμε ότι τώρα ζούμε στην κόλαση του Δάντη... πολλοί εδώ μέσα πιθανόν και να θεωρούν φτώχεια που δεν μπορούν να πάρουν το νέο Ρ1 ή να αλλάξουν το μηχανάκι τους στο εξάμηνο... Δεν είναι καθόλου έτσι παγκοσμίως και δεν ήταν καθόλου έτσι ούτε στην Ελλάδα μας πριν από μόλις 50 χρόνια... Ρωτήστε κανέναν παππού που δεν τον έχει χτυπήσει το Αλτσχαίμερ και θα σας τα πεί χαρτί και καλαμάρι...
Μιλάς για τους έξω σαν να τους γνωρίζεις καλά . Κάνεις μέγα λάθος , είναι ίδιοι και χειρότεροι από μας και γενικά όσο πιο έυκολα τα βρίσκεις τόσο πιο αιθεροβάμον γίνεσαι . ΟΙ σκανδιναβοί είναι οι καλύτεροι στα βιντεο γκειμς και πρώτοι στις αυτοκτονίες , οι αμερικανοί οι πρώτοι στα ναρκωτικά και στην ανέμελη ζωή , να μη συνεχίσω γιατί η λίστα δεν έχει τελειωμό .
Πάντα μπορούν να σε πάνε πιο κάτω , ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ και αν επιχειρήσουν να μειώσουν το εισόδημα του έλληνα (τουλάχιστον αυτών που έχουν ακόμα εισόδημα ) έστω και λίγο , θα εκραγεί ... Πιο απλά δεν μπορώ να στο πω , ήδη τεράστιο ποσοστό του πληθυσμού δεν τα φέρνει βόλτα , θέλουν να δούνε πόσο μπορούν να πάιζουν ακόμα με τις αντοχές μας , ας το δοκιμάσουν ... Μετά μην πούνε ότι δε φέρουν ευθύνη , γιατί θα γίνουν πολλά άσχημα πράγματα . Ξέρεις ότι για να προτείνω μνημόνια και προγράμματα , πάει κόντρα στις αρχές μου και την ιδεολογία μου . Δεν το κάνω γιατί μου σάλεψε ξαφνικά , το κάνω γιατί βλέπω τι μπορεί να γίνει αν μας πιέσεις λίγο ακόμα . Και αν πάμε σε δραχμή θα πιεστούμε ακόμα περισσότερο . Δεν πιστεύω ότι μας εξασφαλίζει κάτι ένα μνημόνιο , λίγο χρόνο κανονικότητας μήπως και βρούμε κάποια λύση να βοηθήσουμε αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη και να βρούμε μια ισοροπία . Αν γνωρίζεις ΦΥΣΙΚΗ θα ξέρεις ότι υπάρχουν 2 καταστάσεις ισοροπίας , η ασταθής που με μικρό ερέθισμα μπορεί να εκτραπεί και ευσταθής που αντέχει τεράστιες διαταραχές και να επιστρέψει στην ίδια κατάσταση . Εμείς ανήκουμε στην πρώτη περίπτωση .Μην ελπίζεις λοιπόν την όποια διαταραχή , μπορεί να μη βγει σε καλό . Μπορεί βέβαια και να πάει ζάχαρες αλλά επειδή δεν στο υπογράφει κανείς αυτό από πριν , καλό είναι να μην το δοκιμάσουμε .

catmaster
10/07/2015, 20:34

338383

ντάξει ο τύπος οδηγά ιπτάμενο δίσκο επίσημα πλέον .... και γιαυτό το μαλάκα και τις άλλες τρακόσες χαμούρες ο λαός γαμιέται πατόκορφα

ΚΙΜ ΠΑΤΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

Hayate
10/07/2015, 20:35

338383

Nα πω τη μαυρη αληθεια ελπίζω οτι είναι τρολλιά του γνωστού κ μή εξαιρεταιου Αθυροστομίξ...γιατί αν όντως τα εννοεί είναι κυριολεκτικά για φάπες το παλικάρι...

andgeo
10/07/2015, 20:37
Και άλλα συμφέροντα να εξυπηρετεί βρε σύ τα εξυπηρετεί για να κάνει καλό στον εαυτό του οπότε το ίδιο είναι. Αν σε εννόησα τι εννοείς φυσικά...
ότι παίζει μπάλα για πάρτυ του ναι συμφωνοι για το ύψος των ικανοτήτων του μη τσιμπάς

andgeo
10/07/2015, 20:43
Είναι αρκετά απλό: δεν χρειάζονται ανθρωποθυσίες. Μεταρρυθμίσεις χρειάζονται! Και λίγος κοινός νους όταν κυβερνάς και νομοθετείς.
"Πατάτες" όπως αυτή που περιέγραψα μόλις στην προηγούμενη σελίδα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145353&page=94) είναι ανεπίτρεπτες!

Ο λόγος που χρεοκοπήσαμε και είμαστε στην θέση που είμαστε τώρα δεν είναι ένας. Είναι πολλοί. Είναι αμέτρητοι!! Από τον διογκωμένο δημόσιο τομέα και τους υπεράριθμους (συγκριτικά με το έργο που παράγουν) δημοσίους υπαλλήλους και την διαφθορά μέχρι την φοροδιαφυγή μέχρι ακόμα-ακόμα και πράγματα όπως η κακοδιαχείριση των σκουπιδιών μας και τα πρόστιμα που πληρώνουμε στην ΕΕ για αυτό τον λόγο.
Πέφτουμε συχνά στην παγίδα και λέμε "μα, για αυτό χρεοκοπήσαμε? σιγά το πράγμα! να, τα ίδια έκανε και η τάδε και η δείνα χώρα!" Εμ, δεν είναι έτσι όμως. Πράγματι, ο καθένας από αυτούς τους λόγους από μόνος του δεν μπορεί να οδηγήσει μια χώρα σε χρεοκοπία. Όλοι μαζί όμως; Φυσικά και μπορούνε.
Όπως και 1-2 πληγές στο σώμα σου δεν μπορούνε να σε σκοτώσουνε, αλλά 100 πληγές, ακόμα και μικρές, μπορεί να σε κάνουν να χάσεις αρκετό αίμα και να πεθάνεις.
Και αν έχεις 100 πληγές, δεν μπαίνεις σε συζητήσεις του τύπου "όχι, δεν κλείνουμε αυτή την πληγή, να κλείσουμε την άλλη". Προσπαθείς να τις κλείσεις όλες.
Κοίτα μπορείς πάντα να περιορίσεις τις διαρροές και να να κάνεις συστηματικά βήματα βελτίωσης , ανάσα , βήματα βελτίωσης
, ανάσα κοκ . Όπως κάνουν οι αθλητές την προετοιμασίας τους , Κανείς δεν ξεκινά από τώρα ασταμάτητα να προπονείται μέχρι να αγωνιστεί . Και έτσι που είναι ο λαός μας θέλει και ανάσες . Αυτό δεν θέλουν να δούνε γιατί δεν τους το επιτρέπει ο άκρατος νεοφιλελευθερισμός που σε υπολογίζει σαν ΑΦΜ και όχι σαν άνθρωπο .
Στο τέλος όμως ο άνθρωπος θα εκραγεί , όχι το ΑΦΜ .

paramedic
10/07/2015, 20:44
ότι παίζει μπάλα για πάρτυ του ναι συμφωνοι για το ύψος των ικανοτήτων του μη τσιμπάς
Για βλάκά με τόσα πτυχία, δουλειές κλπ δεν τον έχω πάντως ρε συ. Εκτός αν είναι τόσο πειστικός για τις ικανότητές του ώστε να πείθει πολλούς οτι μπορεί να φέρει σε πέρας ένα δύσκολο έργο. Αλλά αυτό και μόνο είναι σημάδι ανεβασμένης ευφυίας έτσι δεν είναι?

amyroukai
10/07/2015, 20:45
ΚΙΜ ΠΑΤΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

Ντάξει, απλά να ξέρεις ότι η θεωρία του Ποσάδας που λέει για τα πυρηνικά, το μπαμ δεν διακρίνει καπιτάλες, νεοφολελέ, τρολέ ολέ κλπ, όλοι (πλην κατσαρίδων) στον ίδιο τάφο θα πάμε...

ggs
10/07/2015, 20:46
Τελικά,κυβέρνηση που ανέχεται τον Πανούση(όχι τον Τζιμη), μπορεί να αντεξει και τρίτο και τέταρτο μνημόνιο...

Μαλλον,κομμένες οι βόλτες από δω και πέρα χωρίς φρουρά...

andgeo
10/07/2015, 20:48
Για βλάκά με τόσα πτυχία, δουλειές κλπ δεν τον έχω πάντως ρε συ. Εκτός αν είναι τόσο πειστικός για τις ικανότητές του ώστε να πείθει πολλούς οτι μπορεί να φέρει σε πέρας ένα δύσκολο έργο. Αλλά αυτό και μόνο είναι σημάδι ανεβασμένης ευφυίας έτσι δεν είναι?
ή καλων δημοσίων σχέσεων ...

catmaster
10/07/2015, 20:58
Ντάξει, απλά να ξέρεις ότι η θεωρία του Ποσάδας που λέει για τα πυρηνικά, το μπαμ δεν διακρίνει καπιτάλες, νεοφολελέ, τρολέ ολέ κλπ, όλοι (πλην κατσαρίδων) στον ίδιο τάφο θα πάμε...

Και για τις κατσαρίδες Hoax είναι (μόνο ο μητσοτάκης θα την παλέψει), απλά το έγραψα στην απελπισία μου όταν είδα το tweet του πρώην υπουργού οικονομικών (και νυν navigator στο galactica) μιλάμε για μυαλό και τακτ όχι μαλακίες 338386

andgeo
10/07/2015, 21:01
εγώ γιατί νομίζω ότι ο Βαρούφας έχει σκάσει σε συνάντηση του moto στο Κουκάκι πριν 3-4 χρόνια ...

byron
10/07/2015, 21:05
Nα πω τη μαυρη αληθεια ελπίζω οτι είναι τρολλιά του γνωστού κ μή εξαιρεταιου Αθυροστομίξ...γιατί αν όντως τα εννοεί είναι κυριολεκτικά για φάπες το παλικάρι...

Δεν είναι μουφα, δυστυχώς. Το tweet είναι παντού...

Ακόμα και εγώ, που του έχω ρίξει το ατελείωτο κράξιμο από την εποχή που συναγωνιζοταν τον Καζακη σε μαλακίες, δεν περίμενα πως είναι τόσο καραγκιόζης.

bulmont
10/07/2015, 21:05
εγώ γιατί νομίζω ότι ο Βαρούφας έχει σκάσει σε συνάντηση του moto στο Κουκάκι πριν 3-4 χρόνια ...

Μήπως τον μπέρδεψες με τον σπυράκο;;;;;;; Ιδια καράφλα έχουνε....................

amyroukai
10/07/2015, 21:06
Στο πάλπ; Πήγα πρόσφατα πάλι, οι μπύρες ακόμα φτηνές, τα λουκάνικα έχουν ακριβύνει λίγο.
Δεν τον θυμάμαι και είναι και χαρακτηριστική φάτσα ο άτιμος.

Hayate
10/07/2015, 21:10

Ακόμα και εγώ, που του έχω ρίξει το ατελείωτο κράξιμο από την εποχή που συναγωνιζοταν τον Καζακη σε μαλακίες, δεν περίμενα πως είναι τόσο καραγκιόζης.

Α ρε βύρωνα.....εδώ καράβια χάνονται....βαρκούλες αρμενίζουν τελικά....η επιτομή της ξεφτύλας....

andgeo
10/07/2015, 21:10
Μήπως τον μπέρδεψες με τον σπυράκο;;;;;;; Ιδια καράφλα έχουνε....................
όχι ρε διακρίνω τα αεροδρόμια ...

andgeo
10/07/2015, 21:13
Στο πάλπ; Πήγα πρόσφατα πάλι, οι μπύρες ακόμα φτηνές, τα λουκάνικα έχουν ακριβύνει λίγο.
Δεν τον θυμάμαι και είναι και χαρακτηριστική φάτσα ο άτιμος.

Νομίζω καλοκαίρι Πετράλωνα . Πάντως είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ήταν αυτός .

RaGe_Raptor
10/07/2015, 21:19
-είστε χρόνια υπουργός οικονομικών?

-όχι,μόλις πρόσφατα Αίγινα...:bawl:

RaGe_Raptor
10/07/2015, 21:20
Μαλλον,κομμένες οι βόλτες από δω και πέρα χωρίς φρουρά...

http://www.protothema.gr/greece/article/492111/ftanodas-stin-aigina-o-varoufakis-epitethike-sto-thema/

andgeo
10/07/2015, 21:26
Υπευθυνότητα πρώην υπουργού ...
338388

και μερικές απαντήσεις που έλαβε στο τουίτερ

Βιάζεις και την οικογένειά σου έτσι; @e_stylianidis ;
@e_stylianidis όταν εσένα σου λένε όχι, είναι πάντα όχι. Επιβεβαιωμένο.
@e_stylianidis και μετα αναρωτιόμαστε γιατί παμε κατα διαόλου σε αυτη τη χώρα... Εσάς ποιος θα σας μαζέψει?
@e_stylianidis είσαι Διδάκτωρ στη μαλακία ..
@AggelikiTsiapou μόνο ντροπή @e_stylianidis
@Prodactiv Yeah, I translate it differently from @damomac. But @e_stylianidis is a sexist rape apologist regardless.
@e_stylianidis <3 Ψ Ο Φ Α Α Α Α Α <3
@e_stylianidis τραγικό. Να το αποσύρετε και να ζητήσετε συγνώμη.
Βιάζεις και την οικογένειά σου έτσι; @e_stylianidis ;
Είσαι απολύτως γελοίος και από αυτή τη στιγμή υπόλογος για τη βία εναντίων των γυναικών. Η Ευρώπη σας μάρανε κατσαπλιάδες. @e_stylianidis
Μαρια Συννεφια-Will ‏@mariawilliamson
.@e_stylianidis είστε απλά γελοίος. Αίςχος και Ντροπή. Το τελευταίο που χρειάζονται οι βιαστές στον τόπο μας ειναι το συγχωροχάρτι σας.
Tatiana ‏@tatiana_papan
Tatiana retweeted Ευρ. Στυλιανίδης
Ο @e_stylianidis, πρώην υπουργός, αναπτύσσει την εμετική λογική με την οποία δικαιολογούνται βιασμοί.
Ευρ. Στυλιανίδης @e_stylianidis
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν τη γυναίκα : • Όταν λέει ΟΧΙ εννοεί ΙΣΩΣ. • Όταν λέει ΙΣΩΣ εννοεί ΝΑΙ • Όταν λέει ΝΑΙ δεν είναι γυναίκα.
Enda ‏@EndaMaria 1h1 hour ago
@damomac @e_stylianidis Sounds just like what a rapist would say. ;)
Manos Moschopoulos ‏@maledictus
@e_stylianidis το όχι μιας γυναίκας σημαίνει όχι. Πρέπει να απολογηθείτε ΤΩΡΑ στα θύματα βιασμού στη χώρα λόγω της νοοτροπίας που μοιράζεστε
Νάντια Βαλαβάνη and 133 others follow
Damian Mac Con Uladh ‏@damomac 2
Damian Mac Con Uladh retweeted Ευρ. Στυλιανίδης
TR @e_stylianidis #Syriza is like a woman • No means maybe • Maybe means yes • If she says yes, she's not a lady
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν τη γυναίκα : • Όταν λέει ΟΧΙ εννοεί ΙΣΩΣ. • Όταν λέει ΙΣΩΣ εννοεί ΝΑΙ • Όταν λέει ΝΑΙ δεν είναι γυναίκα.
Φτηνός κι επικίνδυνος σεξισμός. Κάπως έτσι δικαιολογούνται κι οι βιασμοί, κ. @e_stylianidis
Θεόδωρος Ν Leporidae ‏@bunnysuicides
@e_stylianidis στο υπουργείο παιδείας το μάθατε αυτό;
Niki Vouimta ‏@Nikivo
@e_stylianidis ΝΔ. Το βαθιά σεξιστικό κόμμα!
Stathis Kalyvas and 176 others follow
helena chari ‏@helena_chari
@e_stylianidis Ντροπη σας
The Rat ‏@ant_triant
@e_stylianidis πω πω. Ποσό γελοίος, ποσό φτηνός και ποσό κοπανος μπορει να ειναι ένας άνθρωπος ταυτόχρονα...
iCathy ‏@Cathy13gr
@e_stylianidis δε ντρέπεστε λίγο παλιοσεξιστές. ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ. ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ.
Blue+White ‏@bluepluswhite
@e_stylianidis Πάρτε το πίσω καλύτερα. Είστε 49, όχι 19.
@e_stylianidis Εκεί στη ΝΔ θα βάλετε ποτέ μυαλό να μην κάνετε κλισέ αστειάκια του μέσου αγράμματου σεξιστή;
Βαθια προσβλητικό, σεξιστικό & καθόλου αστείο το σχόλιο σας @e_stylianidis Οφείλετε να ζητήσετε συγνώμη.
@e_stylianidis Μπορείς να μείνεις στο θέμα? Το ότι ΠΑΣΟΚ+Σύριζα "υιοθέτησαν" τα πελατάκια σου, δεν σημαίνει ότι οι διορισμοί ήταν επωφελείς
Mariana Pirgioti and 46 others follow
True Democracy ‏@DemocracyTrue 4
@e_stylianidis εγώ μίλησα για το βαθύτατο σεξιστικό σχόλιο για το οποίο πρέπει να ζητήσεις δημόσια συγγνωμη. Δεν αναφέρθηκα σε προσλήψεις!

amyroukai
10/07/2015, 21:26
Και κάπου σε ένα μακρινό σύμπαν, όπου οι κάτοικοι διαλύουν το περιβάλλον στο οποίο ζουν και καταστρέφουν τον τουρισμό, την κτηνοτροφία, το φυσικό τοπίο... Που δεν έχουν διαπλεκόμενα με μίζες στις προμήθειες ρεύματος απ'έξω, που δεν έχουν συνδικαλιστική ΔΕΗ κλπ...

http://gizmodo.com/denmarks-wind-energy-output-just-exceeded-national-dema-1717066802

George_Sp
10/07/2015, 21:34
http://www.protothema.gr/greece/article/492111/ftanodas-stin-aigina-o-varoufakis-epitethike-sto-thema/

πρώτοθέμα και βιντεάκι από το mega από κάτω.εγκυρότατος.... :lol:

RaGe_Raptor
10/07/2015, 21:36
πρώτοθέμα και βιντεάκι από το mega από κάτω.εγκυρότατος.... :lol:

και ο "τραυματισμός" σαν του Κούγια θα είναι αλλά το θέμα είναι ότι κυκλοφορεί με φρουρά πλέον...σύμφωνα με παλιότερες δηλώσεις του δεν την ήθελε(?)...ή κάνω λάθος....

andgeo
10/07/2015, 21:38
και ο "τραυματισμός" σαν του Κούγια θα είναι αλλά το θέμα είναι ότι κυκλοφορεί με φρουρά πλέον...σύμφωνα με παλιότερες δηλώσεις του δεν την ήθελε(?)...ή κάνω λάθος....
μάλλον κατάλαβε ότι έχει προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα με τις παπαριές του . Διαφορετικά δεν τους χρειάζεται .

7Tolis
10/07/2015, 22:55
Παίζει μια εφαρμογή με την οποία μπορείς να γράψεις τουί ως όποιο πρόσωπο θες. Για να το βρεις αν είναι αυθεντικό, θα πρέπει να μπεις στο tl του προσώπου αυτού ώστε να δεις αν όντως ισχύει.

byron
10/07/2015, 23:03
Παίζει μια εφαρμογή με την οποία μπορείς να γράψεις τουί ως όποιο πρόσωπο θες. Για να το βρεις αν είναι αυθεντικό, θα πρέπει να μπεις στο tl του προσώπου αυτού ώστε να δεις αν όντως ισχύει.

λολ...πες ρε Τόλη πως υπάρχει μια πιθανότητα να μην είναι τόσο γκάου...:tooth:

endometaxi ο ναιναικος τυροπιτάκιας της πλατείας Συντάγματος, μας εξηγεί γιατί θα ψηφίσει Ναι...:cry:

Δεν θα έχουμε χρηματοδότηση από ευρωπαϊκή ένωση
Δεν θα έχουμε χρηματοδότηση και από τις αγορές
Οι τράπεζες δεν θα παίρνουν χρήματα από τον ELA
Αρχίζουμε, λοιπόν, εσωτερική χρηματοδότηση με φόρους στους Έλληνες. Ήδη χρωστούν δεκάδες δις και δεν μπορούν να πληρώσουν.
Εσωτερική χρηματοδότηση από έκδοση εντόκων γραμμάτιων από τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία. Να ξέρουμε ότι ακόμα και όλα να τα πάρει το κράτος, δεν μαζεύει 4 δις.
Φορολόγηση καταθέσεων, αλλά τα λεφτά που είναι στις τράπεζες δεν είναι αληθινά, γιατί έχουν δοθεί σε δάνεια.
Οι ξένοι, σε πρώτη φάση, θα κατασχέσουν όλα τα περιουσιακά στοιχεία στο εξωτερικό.
Εισαγωγές δεν μπορούμε να κάνουμε, γιατί θέλουν αυτοί πρώτα τα χρήματα, αρά καύσιμα, φάρμακα και τρόφιμα τέλος.
Θα χρειαστεί χρόνος να τυπώσουμε δραχμή.
Θα χρειαστεί υποτίμηση 45% έως 85%.
Μέχρι να βρεθεί ισοτιμία δραχμής-ευρώ, με το νόμισμα σε πτώση, θα έχουμε αύξηση πληθωρισμού.
Μέχρι να δούμε τι γίνεται με ισοτιμία, ένας που έχει 5.000 ευρώ στην τράπεζα, θα έχει 5.000 δραχμές.
Το ΑΕΠ της Ελλάδος θα μειωθεί τουλάχιστον 20% σε μια τετραετία.
Έκρηξη ανεργίας.
Ανάπτυξη μαύρης αγοράς και παρατραπεζών.
Αποκοπή νησιωτικής Ελλάδος από ηπειρωτική, λόγω έλλειψης καυσίμων.
Συγκέντρωση πλούτου σε χέρια ελαχίστων.
Αφύλακτα σύνορα.
Έκρηξη εγκληματικότητας.
Τα ατομικά μας δάνεια θα πληρώνονται σε ευρώ και όχι δραχμές.
Αυτοί που έχουν χρήματα στο εξωτερικό και πολλοί από αυτούς κλεμμένα, θα αγοράσουν τσάμπα την Ελλάδα.
Επειδή δεν έχουμε επεξεργαστεί σχέδιο, εκτός την υποτίμηση, θα έχουμε και διολίσθηση 5% κάθε βδομάδα. :uplate:
Η κλοπή με τις ανισοτιμίες νομισμάτων θα είναι απρόβλεπτες.

OMG + 3 lol...

RaGe_Raptor
10/07/2015, 23:14
λολ...πες ρε Τόλη πως υπάρχει μια πιθανότητα να μην είναι τόσο γκάου...:tooth:

endometaxi ο ναιναικος τυροπιτάκιας της πλατείας Συντάγματος, μας εξηγεί γιατί θα ψηφίσει Ναι...:cry:

Δεν θα έχουμε χρηματοδότηση από ευρωπαϊκή ένωση
Δεν θα έχουμε χρηματοδότηση και από τις αγορές
Οι τράπεζες δεν θα παίρνουν χρήματα από τον ELA
Αρχίζουμε, λοιπόν, εσωτερική χρηματοδότηση με φόρους στους Έλληνες. Ήδη χρωστούν δεκάδες δις και δεν μπορούν να πληρώσουν.
Εσωτερική χρηματοδότηση από έκδοση εντόκων γραμμάτιων από τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία. Να ξέρουμε ότι ακόμα και όλα να τα πάρει το κράτος, δεν μαζεύει 4 δις.
Φορολόγηση καταθέσεων, αλλά τα λεφτά που είναι στις τράπεζες δεν είναι αληθινά, γιατί έχουν δοθεί σε δάνεια.
Οι ξένοι, σε πρώτη φάση, θα κατασχέσουν όλα τα περιουσιακά στοιχεία στο εξωτερικό.
Εισαγωγές δεν μπορούμε να κάνουμε, γιατί θέλουν αυτοί πρώτα τα χρήματα, αρά καύσιμα, φάρμακα και τρόφιμα τέλος.
Θα χρειαστεί χρόνος να τυπώσουμε δραχμή.
Θα χρειαστεί υποτίμηση 45% έως 85%.
Μέχρι να βρεθεί ισοτιμία δραχμής-ευρώ, με το νόμισμα σε πτώση, θα έχουμε αύξηση πληθωρισμού.
Μέχρι να δούμε τι γίνεται με ισοτιμία, ένας που έχει 5.000 ευρώ στην τράπεζα, θα έχει 5.000 δραχμές.
Το ΑΕΠ της Ελλάδος θα μειωθεί τουλάχιστον 20% σε μια τετραετία.
Έκρηξη ανεργίας.
Ανάπτυξη μαύρης αγοράς και παρατραπεζών.
Αποκοπή νησιωτικής Ελλάδος από ηπειρωτική, λόγω έλλειψης καυσίμων.
Συγκέντρωση πλούτου σε χέρια ελαχίστων.
Αφύλακτα σύνορα.
Έκρηξη εγκληματικότητας.
Τα ατομικά μας δάνεια θα πληρώνονται σε ευρώ και όχι δραχμές.
Αυτοί που έχουν χρήματα στο εξωτερικό και πολλοί από αυτούς κλεμμένα, θα αγοράσουν τσάμπα την Ελλάδα.
Επειδή δεν έχουμε επεξεργαστεί σχέδιο, εκτός την υποτίμηση, θα έχουμε και διολίσθηση 5% κάθε βδομάδα. :uplate:
Η κλοπή με τις ανισοτιμίες νομισμάτων θα είναι απρόβλεπτες.

OMG + 3 lol...

αυτοί δεν κάνανε απλώς ανώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα,συνετρίβησαν..... και μαζί τους κι εμείς.......

blackbusa
10/07/2015, 23:16
Μάγκες μαλακία κάναμε...τι Βαρουφάκηδες και Τσαλακωτούς...τον ΑΛΕΦΑΝΤΟ έπρεπε να στείλουμε με ενα ταπεράκι κεφτεδάκια να του μάθει μπαλίτσα....δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω η να γελάσω...

Hayate
10/07/2015, 23:18
Μάγκες μαλακία κάναμε...τι Βαρουφάκηδες και Τσαλακωτούς...τον ΑΛΕΦΑΝΤΟ έπρεπε να στείλουμε με ενα ταπεράκι κεφτεδάκια να του μάθει μπαλίτσα....δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω η να γελάσω...

Εγώ προς το παρών έβαλα τα κλάμματα στην κυριολεξία μόνο κ που άκουσα τον κυρ-Ευκλείδη.....δεν υπάρχει σωτηρία τελικά,είμαστε καταδικασμένοι.....

Ζεύκας
10/07/2015, 23:21
βλέπει κανείς τώρα αναμετάδοση από τη βουλή;

Red Bull X-Fighters Greek Edition

dimmie_72
10/07/2015, 23:28
OMG + 3 lol...

βρε τον τσίμπα-τσίμπα! :rotflmao:

amyroukai
10/07/2015, 23:34
O Tσακαλώτος όντως ήταν σαν να μιλάει το google translate.

Hayate
10/07/2015, 23:40
O Tσακαλώτος όντως ήταν σαν να μιλάει το google translate.

Καλύτερα να βάζανε την ανηψιά μου 1,5 χρονών που μεγαλώνει στις Βρυξέλλες να μιλήσει πιο καλά ελληνικά μιλάει απο αυτόν....έτσι που μιλάνε πάντως 1 σενάριο φοβάμαι πλέον,μη πας την Κυριακή γονατιστός όπως πάει τώρα και σου πούνε οι άλλοι κλάσε μου το γκιώνη και πάρε πούλο τώρα....και τα κάτσαμε και τα σκεφτήκαμε και είδαμε ότι μας συμφέρει και αφού κάματε τσιριμωνιές πάρτε τώρα το λουκάνικο να γλύφετε.......τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά απ ότι δείχνουν και με κλειστές τράπεζες ήδη και και και....λέω να πάρω το μπιτσικλέτ κ να πάω καμμια μεταμεσονύκτια γιατί έκανα το λάθος και έβαλα λίγο κανάλι Βουλής και κοντεύει να μου σαλέψει...

catmaster
10/07/2015, 23:43
Μαλάκα μου ...

ακούω τον Τσίπρα να μιλάει για αγορές και εμπιστοσύνη των μηχανισμών στήριξης κλπ κλπ κλπ

τι έγινε ρε πούστη μου ;; πήγανε στο γιούρογκρουπ και είδαν τον αντίχριστο ;; τι σκατά παίχτηκε λέμε ;; πως αλλάξανε έτσι ;;

θα λυκανθρωπιάσω λέμε μπαααααααα :a11::a018::a018:

amyroukai
10/07/2015, 23:48
Ο Αλέιξ καλά τα είπε μεν, αλλά φιλαράκι μου τα λάθη σου εμείς τα τρώμε. Αντε να δούμε το μη χείρον που έχεις διαλέξει...

Καλά, ο Ευάγγελος Βασίλειος δεν παίζεται, από άλλο πλανήτη και από άλλο κόμμα ήρθε... ΗΡΩΑΣ ο Μεϊμαρ. ΗΡΩΑΣ... Δεν κοιμόταν το βράδι επειδή τρώγαμε φόρους στο κεφάλι!!! Ένα ζάναξ ρε κτήνε στον άνθρωπο. Τι άλλο θα ακούσουμε...

Αντουάν αγόρι μου καλή βόλτα. Με τις μαλακίες που ακούμε απόψε... Δεν είναι να σαλεύεις, εγώ νιώθω θλίψη απλά.

RaGe_Raptor
11/07/2015, 00:03
...ΗΡΩΑΣ ο Μεϊμαρ. ΗΡΩΑΣ... Δεν κοιμόταν το βράδι επειδή τρώγαμε φόρους στο κεφάλι!!! Ένα ζάναξ ρε κτήνε στον άνθρωπο. Τι άλλο θα ακούσουμε...

καλά εντάξει:cry:....

τον Τσίπρα πάντως τον καλωσόρισε στον κόσμο των μνημονίων..... και τι να πει τώρα ο Τσίπρας,θα τα σκίσω?:cry:

Pan (dvs)
11/07/2015, 00:04

Mια βδομαδα μετα την υπουργοποιηση του,καπου εδω μεσα, ειπα οτι ο ανθρωπος ειναι Μπαρουφακης.

Ειναι οντως,αλλα το αστειο ειναι οτι τον πληρωνουμε απο πανω.

ΥΓ.Το καραγκιοζης,η το τενεκες ειναι χειροτερο?

amyroukai
11/07/2015, 00:08
καλά εντάξει:cry:....

τον Τσίπρα πάντως τον καλωσόρισε στον κόσμο των μνημονίων..... και τι να πει τώρα ο Τσίπρας,θα τα σκίσω?:cry:

Δάνειο χωρίς "μνημόνιο" δεν γίνεται.
Το ζήτημα, το οποίο ο Μεϊμαρ εντέχνως ξεχνάει, είναι το τι περιέχει αυτό και τι υπέγραφε το κόμμα του άκριτα και φτάσαμε ως εδώ. Καλό ύπνο Βαγγελάκη και όνειρα γλυκά τώρα που μπορείς να κοιμηθείς χωρίς άγχος.

Αυτό που με τρομάζει είναι ότι δεν λέει εντελώς χαζομάρες ο φύρερ.

RaGe_Raptor
11/07/2015, 00:12
Δάνειο χωρίς "μνημόνιο" δεν γίνεται.
Το ζήτημα, το οποίο ο Μεϊμαρ εντέχνως ξεχνάει, είναι το τι περιέχει αυτό και τι υπέγραφε το κόμμα του άκριτα και φτάσαμε ως εδώ...
ότι τώρα ας πούμε θα εντρυφήσουν στο μνημόνιο και θα κρίνουν και στη συνέχεια εγκρίνουν,ε? να ξέρουμε τι λέμε... χωρίς αυτό να δικαιολογεί τους προηγούμενους...

...Αυτό που με τρομάζει είναι ότι δεν λέει εντελώς χαζομάρες ο φύρερ.

σε ελεύθερη μετάφραση κι έχοντας ως δεδομένο ότι σε καμία περίπτωση δε θα ήθελες ταύτιση απόψεων με τον φύρερ Μιχαλολιάκο, πολύ καλά τα λέει...... ωωχχχχχ:cry:

RaGe_Raptor
11/07/2015, 00:17
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
338389

Μικe777
11/07/2015, 00:32
αυτα για οσους πιστεψαν τον τιτανοτεραστιο Αλεξ
πρωτη φορα αριστερα!
ζητω η εργατια και παει λεγοντας..
Μπεεε

amyroukai
11/07/2015, 00:36
Κάτι έχει το νερό της Βουλής σήμερα...

Μου άρεσε η ομιλία του Κουτσουμπίου!

blackbusa
11/07/2015, 00:38
Κάτι έχει το νερό της Βουλής σήμερα...

Μου άρεσε η ομιλία του Κουτσουμπίου!

ρε Γιαννάκη σοβάρα τώρα...κατάλαβες κατι απο αυτά που είπε???

catmaster
11/07/2015, 00:38
Να και ο ψεκασμένος με τη μούρη κόκκινη σαν το κώλο της μαϊμούς από τις καρπαζές ... τον κόβω να μπήγει και τα κλάματα μια γύρα για να ανέβει το contrast

catmaster
11/07/2015, 00:40

δυστυχώς μια χαρά τα είπε Παναγιώτη ... και πολύ φοβάμαι ότι στις επόμενες εκλογές ο κόσμος θα παίξει στα άκρα αφού δεν ακούγεται ..... και πολύ φοβάμαι επίσης ότι υπάρχει πιθανότητα το τέταρτο μνημόνιο να περάσει με τανκς πλέον ... (δικά μας όχι των γερμανών)

amyroukai

Ναι. Και είπε τις γνωστές μαλακίες του ΚΚΕ αλλά είπε και πάρα πολλά "ξεκολλημένα" από τον εργάτη και μόνο που συζητάει συνήθως.

Και είπε και αυτός ότι είπε και ο φύρερ για την πρωτογενή παραγωγή και την κακή συμφωνία με την ΕΕ από τότε που μπήκαμε, μεταξύ άλλων.

RaGe_Raptor
Να και ο ψεκασμένος με τη μούρη κόκκινη σαν το κώλο της μαϊμούς από τις καρπαζές ... τον κόβω να μπήγει και τα κλάματα μια γύρα για να ανέβει το contrast

έχει πολύ πέραση στο φέισμπουκ αυτό......:tooth:

blackbusa
11/07/2015, 00:44
οκ...ακόμα δεν το είπε ο Καμένος αλλα την κάνει...αυτό νομιζω...

εντι...το παιδι χαραμίζετε λέμε...θα σάρωνε τα Οσκαρ σε πολλές κατηγορίες...οτι ψάρωσα ψάρωσα...

blackbusa
11/07/2015, 00:45
δυστυχώς μια χαρά τα είπε Παναγιώτη ... και πολύ φοβάμαι ότι στις επόμενες εκλογές ο κόσμος θα παίξει στα άκρα αφού δεν ακούγεται ..... και πολύ φοβάμαι επίσης ότι υπάρχει πιθανότητα το τέταρτο μνημόνιο να περάσει με τανκς πλέον ... (δικά μας όχι των γερμανών)

για τον Κουτσούμπα εννοείς η για Φυρεράκο???

amyroukai
11/07/2015, 00:46
Σόρι, είπε για κωλάντερα και κατασχέσεις σπιτιών; άκουσα καλά;

catmaster
11/07/2015, 00:47
Σόρι, είπε για κωλάντερα και κατασχέσεις σπιτιών; άκουσα καλά;
ναι ότι και καλά απείλησαν οι ξένοι ότι θα μας πάρουν τα σπίτια ... κάπου το έχω ξανακούσει αυτό ...

catmaster
11/07/2015, 00:48
για τον Κουτσούμπα εννοείς η για Φυρεράκο???
και οι δύο άκρα είναι αλλά τα αυγούδια είναι που φοβάμαι περισσότερο ... kinder έκπληξη κυριολεκτικά ....

ΝΤΙΚ
11/07/2015, 01:08
sorry ρε μαγκες αλλα μονο εγω νιωθω μ@λ@κ@ς που ψηφισα οχι;
edit: σκατα στο στομα μου, και τα αυγα και τα πασχαλια με ακολουθουν

catmaster
11/07/2015, 01:17
sorry ρε μαγκες αλλα μονο εγω νιωθω μ@λ@κ@ς που ψηφισα οχι;
edit: σκατα στο στομα μου, και τα αυγα και τα πασχαλια με ακολουθουν

εσύ και το υπόλοιπο 62% οπότε μην τρελαίνεσαι , εγώ έχω λυκαθρωπιάσει ήδη γιατί θα πάει ο τσακαλώτος πάνω και θα αγοράσει αλυσίδες και μπάλες αξίας πάνω από 20 δις μέτρα (σιγά μην αρκεστούν στα 12 τώρα) οπότε ...:wave2:

amyroukai
11/07/2015, 01:17
αν είχες ψηφίσει ναι, θα ένιωθες καλύτερα τώρα;

ΝΤΙΚ
11/07/2015, 01:23
πιστευω πως ναι,
αν και να πω πως η ολη παρωδια με κουρασε,
σε 20 χρονια που θα μας ρωταν τα παιδια μας τι καναμε για να αλλαξουμε την κατασταση
εμεις θα λεμε ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ και θα συνεχισουμε το ψαξιμο στον καδο....

blackbusa
11/07/2015, 01:32
Νταξ λέμε ο σουρέαλισμος βαράει κόκκινα λέμε....Βενιζέλος δίνει δικιο στα αυγά αλλα δεν έχουν δίκιο...πραγματικά θα αρχίσω να πιστέυω οτι ο μόνος λογικός τελικά ήταν ο Yianis...Yippie Ki yeah...

catmaster
11/07/2015, 01:33
πιστευω πως ναι,
σε 20 χρονια που θα μας ρωταν τα παιδια μας τι καναμε για να αλλαξουμε την κατασταση

σε είκοσι χρόνια αν ακολουθήσουν αυτά που ψυλλιάζονται μερικοί θα έχουμε γίνει σκόνη ... επί της ουσίας σήμερα μια κυβέρνηση κυρίαρχου κράτους εξουσιοδοτεί ένα μηχανισμό-εταιρία να την καταλύσει ...

κοίτα βάση ποιου κανονισμού θα περάσει το τρίτο μνημόνιο και μετά μου λες ότι δεν σε αποδυναμώνει σαν χώρα

'Αρθρο 28: (Κανόνες του διεθνούς δικαίου και διεθνείς οργανισμοί)

1. Oι γενικά παραδεγμένοι κανόνες του διεθνούς δικαίου, καθώς και οι διεθνείς συμβάσεις, από την επικύρωσή τους με νόμο και τη θέση τους σε ισχύ σύμφωνα με τους όρους καθεμιάς, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού ελληνικού δικαίου και υπερισχύουν από κάθε άλλη αντίθετη διάταξη νόμου. H εφαρμογή των κανόνων του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συμβάσεων στους αλλοδαπούς τελεί πάντοτε υπό τον όρο της αμοιβαιότητας.
2. Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη, μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών.
3. H Eλλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας.

φοβάμαι ότι εμείς είμαστε η αρχή και όλα τα υπόλοιπα αδύναμα και φτωχά κράτη έπονται στο να γονατίσουμε όλοι μπροστά σε μια "ενωμένη ομοσπονδιακή διακυβέρνηση της ευρώπης "

και σε καμιά πεντάρα χρόνια ο χερ Σόιμπλε θα έρθει και θα πει τα κάτωθι στο περίπου

In order to ensure our security and continuing stability, the Republic will be reorganized into the first Galactic Empire for a safe and secure society....
https://www.youtube.com/watch?v=Lo4cFViNLes

blackbusa
11/07/2015, 01:34
πιστευω πως ναι,
μπορείς να χαλαρώσεις...οπως κατάλαβες Ναι η Οχι ίδιο αποτέλεσμα...

amyroukai
11/07/2015, 01:37
Ούτε καν. Όπως είπε ο φύρερ, με βάση το δίκαιο που υπεγράφη η αρχική συμφωνία, θα πει όπως όλοι συμφωνούν ότι θα γίνει με βάση τα σημερινά δεδομένα "πτωχεύσατε" και θα πάρει ότι του αρέσει ως έναντι οφειλής. Και θα χρωστάμε τότε τα διπλα;

ΝΤΙΚ
11/07/2015, 01:37
μπορείς να χαλαρώσεις...οπως κατάλαβες Ναι η Οχι ίδιο αποτέλεσμα...

ιδιο αποτελεσμα ναι,
αλλα οχι ιδιες απαιτησεις, συμφεροντα, ονειρα κτλ

catmaster
11/07/2015, 01:40
Ούτε καν. Όπως είπε ο φύρερ, με βάση το δίκαιο που υπεγράφη η αρχική συμφωνία, θα πει όπως όλοι συμφωνούν ότι θα γίνει με βάση τα σημερινά δεδομένα "πτωχεύσατε" και θα πάρει ότι του αρέσει ως έναντι οφειλής. Και θα χρωστάμε τότε τα διπλα;

μα γιατί λες να έγραψα ότι το μνημόνιο Νο 4 θα επιβληθεί με τάνκς ;

amyroukai
11/07/2015, 01:43
Τώρα η Ζωή τι λέει ακριβώς; Ο λαός είπε όχι σε νέα μέτρα εξαθλίωσης (τα οποία μόλις λάβαμε); Γουάτ δε φακ...

catmaster
11/07/2015, 01:45
Τώρα η Ζωή τι λέει ακριβώς; Ο λαός είπε όχι σε νέα μέτρα εξαθλίωσης (τα οποία μόλις λάβαμε); Γουάτ δε φακ...

ε και καλά προσπαθεί να σου περάσει ότι το σενάριο αυτό είναι το μοναδικό και there is no alternative ...