View Full Version : Gas Gas - Δύσκολες ώρες για το ισπανικό εργοστάσιο
gior-gos
23/05/2015, 18:39
Κριμα. Μακαρι να τα καταφερει.
http://www.bikeit.gr/newsfromworld/175-newsfromworld/6428-nea-kosmou-2015-gas-gas-diskoles-ores-kleinei.html
notakos600
24/05/2015, 08:10
Κρίμα...
Κρίμα??? Γιατί???
Όποιος δεν μπορεί να σταθεί την αγορά, καλό είναι να την κάνει προτού φεσώσει όλο τον κόσμο!
Το μόνο κρίμα είναι για τους ιδιοκτήτες και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν με τα ανταλλακτικά και την απαξίωση των μηχανών τους!
akis_trevor
24/05/2015, 10:40
Κριμα για τους πολλους -φανταζομαι- υπαλληλους που θα μεινουν ανεργοι....
MG-KTiNoS
24/05/2015, 12:25
Κριμα για τους πολλους -φανταζομαι- υπαλληλους που θα μεινουν ανεργοι....
αφού δεν μπορούν να σταθούν στη αγωρά ρε......
:eleison:
notakos600
24/05/2015, 12:38
Καλά, αυτοί οι ξεφτιλισμένοι οι Αυστριακοί θα τους κλείσουν όλους πια;
gior-gos
24/05/2015, 13:01
Κρίμα??? Γιατί???
Όποιος δεν μπορεί να σταθεί την αγορά, καλό είναι να την κάνει προτού φεσώσει όλο τον κόσμο!
Σωστο. Όποιος δεν μπορεί να σταθεί την αγορά αναποφευκτα κλεινει. Το κριμα ομως παει στο οτι οταν φαληριζουν και κλεινουν οι κατασκευαστες - και ειδικα αυτοι που κανουν αξιολογες προσπαθειες - συρρικνωνεται και ο χώρος της μοτοσυκλετας. Τα buell πχ. Συμπαθητικα ή οχι, με τη μοναδικότητά τους συνεβαλαν στην ποικιλομορφια του χώρου. Παραλληλα δεν βλεπω να "γεννιουνται" νεοι κατασκευαστες. Κατασκευαστες, οχι βελτιωτες. Εκτος κι αν το μελλον της μοτοσυκλετας ειναι η βελτιωση, δε ξερω..
Προσωπικα δεν μου αρεσει αυτη η ομοιομορφια που επικρατει τα τελευταια χρονια πλεον στους αγωνες (dakar, enduro) με τη συντριπτικη πλειοψηφια των μοτοσυκλετων που συμμετεχουν να ειναι πορτοκαλί (γαμω τα μηχανακια τα πορτοκαλί, αλλά να δουμε και κατι άλλο βρε αδερφε).
:beer:
Ευκαιρία να γίνουν συλλεκτικά.
Ολοι όμως αγοράσατε γιαπωνέζικα.....................
(καλά όχι όλοι, οι περισσότεροι.....)
notakos600
24/05/2015, 20:29
Σωστο. Όποιος δεν μπορεί να σταθεί την αγορά αναποφευκτα κλεινει. Το κριμα ομως παει στο οτι οταν φαληριζουν και κλεινουν οι κατασκευαστες - και ειδικα αυτοι που κανουν αξιολογες προσπαθειες - συρρικνωνεται και ο χώρος της μοτοσυκλετας. Τα buell πχ. Συμπαθητικα ή οχι, με τη μοναδικότητά τους συνεβαλαν στην ποικιλομορφια του χώρου. Παραλληλα δεν βλεπω να "γεννιουνται" νεοι κατασκευαστες. Κατασκευαστες, οχι βελτιωτες. Εκτος κι αν το μελλον της μοτοσυκλετας ειναι η βελτιωση, δε ξερω..
Προσωπικα δεν μου αρεσει αυτη η ομοιομορφια που επικρατει τα τελευταια χρονια πλεον στους αγωνες (dakar, enduro) με τη συντριπτικη πλειοψηφια των μοτοσυκλετων που συμμετεχουν να ειναι πορτοκαλί (γαμω τα μηχανακια τα πορτοκαλί, αλλά να δουμε και κατι άλλο βρε αδερφε).
MG-KTiNoS
24/05/2015, 21:27
Εγώ ένα μοτο γκούτσι πήρα και πέσαν να με φάνε !!
Δεινόσαυρος
24/05/2015, 21:36
Κρίμα, γαιτί με τα σημερινά μυαλλά μας κάποιοι μαλάκες έχουν κάνει την «αγορά» θεότητα, και αναγκαζόμαστε να υπομένουμε της συνέπειες αυτού, ακόμα και όταν είναι φώς-φανάρι οτι η «αγορά» χρήζει ζουρλομανδύα.
MG-KTiNoS
24/05/2015, 21:54
Κρίμα, γαιτί με τα σημερινά μυαλλά μας κάποιοι μαλάκες έχουν κάνει την «αγορά» θεότητα, και αναγκαζόμαστε να υπομένουμε της συνέπειες αυτού, ακόμα και όταν είναι φώς-φανάρι οτι η «αγορά» χρήζει ζουρλομανδύα.
Μα δεν αυτορυθμίζεται ???
:hmm:
Δεινόσαυρος
24/05/2015, 22:10
Φυσικά αυτορυθμίζεται - με αρκετή υστέρηση ωστε ο,τι κινδύνευε να γαμηθεί να μην προλάβει να ορθοποδήσει.
Σαν να σε ληστεύω και να σου λέω «μην σε νοιάζει, ο νόμος θα με σωφρονήσει.... κάποτε» ένα πράγμα.
Bob_o_mastoras
24/05/2015, 22:12
Eν μερει μονο εχεις δικιο διοτι η gas-gas εβγαζε μονο enduro και trial. Αν αγοραζα προσωπικα enduro θα αγοραζα Ευρωπαϊκο και η gas-gas θα ηταν απο τις πρωτες επιλογες.
Αrriba Espana :p
:a10::beer:
Εννοειται... Πλακα κανεις..;;;
Αυτορυθμιζεται σταθερα και οι πλουσιοι γινονται πλουσιοτεροι και οι φτωχοι φτωχοτεροι..;)
:a020:Ελευθερη:yuck::a04:αγορα:a020::yuck:
Δεινόσαυρος
24/05/2015, 22:26
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με την ελευθερη αγορά αρκεί να αναγνωρίζουμε οτι πάντα θα προσανατολίζεται στον «χαμηλότερο κοινό παρονομαστή» με άλλα λόγια στην μάζα που μπορεί να επιρεάσει/παρασύρει πιο εύκολα και επίσης σε αυτήν που έχει την χαμηλότερη πιθανότητα να αντιδράσει.
Γιατί εκεί βγαίνουν τα φράγκα. Μην κοροϊδευόμαστε όμως οτι επειδή έτσι είναι το πιο προσοδοφόρο, είναι και το πιο ηθικό.
Στην τελική αν αξίζει κάτι να επιβιώσει από την Gas-Gas ή την οποιαδήποτε Gas-Gas, θα επιβιώσει είτε με την ίδια μορφή είτε με κάποια άλλη. Άπλώς μπορεί να χρειαστεί περισότερο αφοσίωση από όσους πραγματικά εκτιμούν κάτι.
Εγώ μια φορά το trial τόχω βάλει στο μάτι, και το σερβις στα δίχρονα είναι εύκολο... :)
Εαν βαλει λουκετο θα ειναι προσωρινο. Κινεζοι και Ινδοι καραδοκουν.
Coyote.V
25/05/2015, 08:05
Για εμένα καλύτερα να βάλει λουκέτο για να φανεί ακόμα περισσότερο το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ΕΕ... Εάν δεν υπάρχουν προβλήματα δεν πρόκειται να έρθει η λύση.
Βίβα ποδέμος παταρέμος !
Pan (dvs)
25/05/2015, 08:37
Εγώ ένα μοτο γκούτσι πήρα και πέσαν να με φάνε !!
Πηρες τετοιο πραγμα και ασχολουμαστε με τους Ισπανους????
notakos600
26/05/2015, 15:06
Για εμένα καλύτερα να βάλει λουκέτο για να φανεί ακόμα περισσότερο το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ΕΕ... Εάν δεν υπάρχουν προβλήματα δεν πρόκειται να έρθει η λύση.
Βίβα ποδέμος παταρέμος !
Καλό ξημέρωμα...
Βίβα ποδέμος παταρέμος !
Πες μου οτι το σκεφθηκες μονος σου αυτο και οτι δεν υπαρχει ομοιος σου........:sick:
sapila racing
26/05/2015, 15:28
Kαι η Marzzochi κλείνει οριστικά μαλλον αυτη την φορά...
http://www.motociclismo.it/marzocchi-chiude-e-cessa-la-fornitura-alle-case-a-esaurimento-scorte-moto-61768
Kαι η Marzzochi κλείνει οριστικά μαλλον αυτη την φορά...
http://www.motociclismo.it/marzocchi-chiude-e-cessa-la-fornitura-alle-case-a-esaurimento-scorte-moto-61768
Πες μου οτι κλεινει και ohlins να ξεμεινω και απο πισινη αναρτηση να παω να το πεταξω πακετο...... :(
Bob_o_mastoras
26/05/2015, 15:38
Πες μου οτι κλεινει και ohlins να ξεμεινω και απο πισινη αναρτηση να παω να το πεταξω πακετο...... :(
GasGas εχεις;; Την πατησες... :lol:
Περα απο την πλακα ολο και καποια εταιρια θα παρει τα ανταλακτικα. Δεν χανονται.. Πολυς κοσμος εχει gasgas.. ;)
Λευκάδιος
01/12/2015, 10:58
'The future of Gas Gas motorcycles looks bright according to plans laid out by Torrot in a recent takeover of the Spanish firm.
Recently announced as the new owners of Gas Gas, Torrot - a Spanish electric motorcycle manufacture - are planning a €13 million investment in the brand over the next three years.'
http://www.enduro21.com/index.php/40-general/307-gas-gas-rescued-with-13m-torrot-investment
Και μολις εψηνα αγορα μιας gas-gas με αναρτησεις Marzzochi σε τιμη κοψοχρονια....
παει χαλασε το deal!
Δεινόσαυρος
02/12/2015, 13:11
In terms of production figures, in 2016 it is expected to make a total of 6,000 motorcycles, 2,000 of which are from trials, 1,000 more enduro and 3,000 of MUVI model Torrot, an electric scooter that is connected at all times to the internet and with a battery life of over 100 kilometres.
WTF? Σοβαρά πράγματα.
Κανείς να μου εξηγήσει αυτό το connected at all times to the internet ;;;
Συνδεδεμένο μονίμως στο διαδίκτυο.
Στην Ελλάδα, μάλλον θα υπόκειται σε περιορισμούς αυτό.