View Full Version : Προβληματισμοι ενος νεου (κοντου)
knigh1996
23/05/2015, 21:15
Καλησπερα!Εδω και καιρο ταλαιπορουμαι με το θεμα της επιλογης μηχανης 125cc...η αληθεια ειμαι πως δεν με ενδιαφερουν τα παπακια (δεν εχω ως σκοπο να το χρησιμοποιισω για εργασια) και πως με τραβανε περισσοτερο τα streetακια....το θεμα ειναι πως ειμαι σχετικα κοντος 1,65 με υψος καβαλου στα 0,81..και εδω ειναι ο προβληματισμοσ μου....μην έχοντας διπλωμα ακομα θεωρω πως ειμαι πολυ κοντος για να κουμανταρω ενα streetaki...κοιταξα derbi aprillia yamaha....μονο το cbr της honda mου φανηκε πιο φισιολογικο για το υψος μου αλλα ειναι (σορρυ για οσους εχουν cbr 125) λιγο χτικιαρικο και το μοντελα του 13 και μετα εχουν κατωτατη τιμη 3χιλιαρικα...το ερωτημα λοιπον που πεφτει....εστω οτι θελω να αγορασω ενα yzf-125...υπαρχει πι8ανοτητα να το κουμανταρω εστω και στις μυτες? (σημειωση: ειναι καθαρα για βολτα και μετακινηση εντως πολης)Ευχαριστω πολυ :)
MG-KTiNoS
23/05/2015, 21:24
μια χαρά θα τα πας...
Αλλά αν δεις πως έχεις θέμα φάε το αφρολέξ της σέλας και καθάρισες.
Για την ιστορία ο Πεντρόζα είναι πιο κοντός από σένα.
;)
knigh1996
23/05/2015, 21:30
μια χαρά θα τα πας...
Αλλά αν δεις πως έχεις θέμα φάε το αφρολέξ της σέλας και καθάρισες.
Για την ιστορία ο Πεντρόζα είναι πιο κοντός από σένα.
;)
φιλε τα ιδια μου λενε και μεγαλυτεροι μου οτι ειμαι κομπλε αλλα να λεμε την αληθεια δεν εχει τυχει να καβαλησω yzf ποτε...θα μου πεις : μονο ετσι θα δεις αν σε βολευει ...απλα με τα πλαστικα ξερω γω που εχει στα πλαινα + το υψος της σελας ειναι τα 2 πραγματα που με κανουν να το ψιλοσκεφτομαι...και παλι ευχαριστω ομως για την συμβουλη :)
Φιλαρακι dont worry εδω καβαλανε πιπινια gsxr και τα κουμανταρουν το πολυ πολυ οπως ειπε και ο φιλος απο πανω πας σε εναν σελα και σου την φτιαχνει οπως την θελεις. Μονο μην κοιταξεις τιποτα τενερε στο μελλον :lol:
knigh1996
23/05/2015, 21:43
Φιλαρακι dont worry εδω καβαλανε πιπινια gsxr και τα κουμανταρουν το πολυ πολυ οπως ειπε και ο φιλος απο πανω πας σε εναν σελα και σου την φτιαχνει οπως την θελεις. Μονο μην κοιταξεις τιποτα τενερε στο μελλον :lol:
Ωραια θα το εχω και αυτο στον νου μου.ευχαριστω!
εχε υπ'οψιν σου ότι όλα τα μηχανάκια χαμηλωνουν μολις κατσεις επανω τους.. οποτε μη κοιτας τη υψος εχει η σελα όταν είναι αδειο...
+1 στο ότι είπαν οι από πάνω.
Όσοι έχουν θέμα με το ύψος πάνε και σε ένα σελά να τη "σκάψουν"
Επίσης μπορείς να σταματάς κοντά σε πεζοδρόμιο. :D
congate7
23/05/2015, 23:11
Ή να πατάς στα λάστιχα των αυτοκινήτων. Ούτε ο πρώτος θα είσαι ούτε ο τελευταίος
Βασικα δεν εχεις παρα να πας σε ενα μαγαζι και να τα καβαλησεις. ετσι κ αλλιως αυτα εχουν ιδια σελα με τα ss πολυ λεπτη δηλαδη. Ελπιζω να λεμε για το yzf εισαγωγικο στον κοσμο της μοτοσυκλετας και οχι το ξερο εκτος και αν κολησα εγω τωρα τι ειναι τι. Η σκετο yz ειναι το αλλο?
Ναι ρε, επίσης μπορεί το παλικάρι να πιάνεται από τους καθρέφτες των σταματημένων αυτοκινήτων.
ρε τι μαλακίες διαβάζω :lol:
Εγω παντος οταν ανεβηκα στου νταζ φωναζα δεν πατωνωω δεν πατωνωωω :lol: (ουτε στις μυτες)
Ναι ρε, επίσης μπορεί το παλικάρι να πιάνεται από τους καθρέφτες των σταματημένων αυτοκινήτων.
ρε τι μαλακίες διαβάζω :lol:
Ποιος ήταν αυτός που πήγε να ακουμπήσει σε παράθυρο και έριξε φάπα στον οδηγό επειδή ήταν ανοιχτό?
Εγω παντος οταν ανεβηκα στου νταζ φωναζα δεν πατωνωω δεν πατωνωωω :lol: (ουτε στις μυτες)
Ήταν τότε που ψάχναμε να σου πάρουμε μπρατσάκια ε?:lol:
:beer:
Και για να δώσουμε και μια σοβαρή απάντηση..
Απο κάτω το μοχλικό έχει δυο λαμάκια. Dog bones τα λέμε στο χωριό μου! Όταν τα δείτε θα καταλάβετε γιατί. Αν βάλεις πιο μεγάλα η μηχανή κατεβαίνει.
Αντίστιχα την κατεβάζεις και από μπροστά χαμηλώνοντας την τιμονόπλακα.
done!
amyroukai
24/05/2015, 09:05
δεν εχουν ολα μοχλικο ρε σουπα.
συν το οτι αν στα φτιαξει ο μαστορας απο τυρι, θα φας τα μουτρα σου.
Ήταν τότε που ψάχναμε να σου πάρουμε μπρατσάκια ε?:lol:
:beer:
Απεναντι απ τον κεδρινο λοφο με το νταρντανομωρο :lol:
AUFGEBRACHT
24/05/2015, 14:15
Και για να δώσουμε και μια σοβαρή απάντηση..
Απο κάτω το μοχλικό έχει δυο λαμάκια. Dog bones τα λέμε στο χωριό μου!
Αγγλοσαξωνικό το χωριό; :D
nikolis!
24/05/2015, 21:09
Απο κάτω το μοχλικό έχει δυο λαμάκια. Dog bones τα λέμε στο χωριό μου! Όταν τα δείτε θα καταλάβετε γιατί. Αν βάλεις πιο μεγάλα η μηχανή κατεβαίνει.
Αντίστιχα την κατεβάζεις και από μπροστά χαμηλώνοντας την τιμονόπλακα.
Δεν στέκει αυτό. Αν κατεβάσει απο το μοχλικό την πίσω ανάρτηση τότε θα πρέπει να κατεβάσει το μπροστινό μέρος απο την μπροστινή ανάρτηση. Όχι από την τιμονόπλακα.
amyroukai
24/05/2015, 21:39
νικολη ευκολο αυτο.
επισης, που ειναι αυτος ο γ.γ. ο εμπειρος σε θεματα vertically challenged ανθρωπων που λενε στο dazοχωρι να μας πει εμπειριες...
Noooμίιιζω ότι το 'πιασα!
Νικ εννοούσα "αντίστοιχα την χαμηλώνεις και από εμπρός, κατεβάζοντας την τιμονόπλακα".
Τώρα είναι πιο σωστό και δεν σηκώνει παρερμηνείες.
Ελπίζω!
nikolis!
25/05/2015, 09:12
Νικ εννοούσα "αντίστοιχα την χαμηλώνεις και από εμπρός, κατεβάζοντας την τιμονόπλακα".
Ελπίζω!
Όντως, το ίδιο πράγμα λέμε. :)
Παρε μια Guzzi Breva
πολλοι κοντοι την εχουν, και βολταρουν ανετα.
amyroukai
25/05/2015, 11:36
και το v7, και το μονστερ 600/620.