View Full Version : αυτα ειναι κοριτσια!!!!!!!!!!
el_hymador
10/11/2005, 00:32
Καλα φιλε nakano εισαι αμετανοητος και τρελα καψουρης.....αλλα δυστυχως η μονακριβη σου εχει δεσμο.....λυπαμε που στο λεω αλλα πρεπει να αντιμετωπισεις την σκληρη πραγματικοτητα.......ο φωτογραφικος φακος συνελαβε τον γκομενο της την ωρα που προσπαθει να την φιλησει.....
27782
FestoNero
10/11/2005, 00:35
Αχχχχ....
Γιατι δεν προβαλλουν το Dark Angel στην Ελλαδα;;;:bigcry: :bigcry: :sad:
Γιατι να κανουν 140Ε τα DVD της σειρας;;;
Γιατι δεν προλαβα το Sin City;;;
Γιατι στο Sin City παιζει μονο 5 λεπτα;;;
Ειναι Θεα...
:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Αχχχχ....
Γιατι δεν προβαλλουν το Dark Angel στην Ελλαδα;;;:bigcry: :bigcry: :sad:
Γιατι να κανουν 140Ε τα DVD της σειρας;;;
Γιατι δεν προλαβα το Sin City;;;
Γιατι στο Sin City παιζει μονο 5 λεπτα;;;
Ειναι Θεα...
:sad:
πσσστ ταχω ολα αυτα ......................
για κοιτα και δω !
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=12786
27783
Nakano!
Ενα αυτογραφο μονο για παρτι σου!
(Μη ακους κανεναν, το παιδι ειναι πολυ δυνατό!)
:beer:
27814
NAKANO-1100
10/11/2005, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Για αυτην εδω τι λες? τακουνια δεν φοραει και απο υψος αλλο τιποτα!! γουσταρεις?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το ομορφοτερο θηλαστικο της Αφρικης...
ενας καμηλοπαρδαλος φτανει τα 6 μετρα μεν αλλα η ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΗ (female) ta 5.5m
ενδιαφεροντα τεχνικα χαρακτηριστικα...
1-κοιμομαστε ορθιοι/ες
2-το κανουμε ορθιοι/ες
3-γενναμε ορθιοι/ες (χωρις φοβο μην παθει καμια κρανιοεγκεφαλικη το μωρο πεφτοντας διοτι γεννιεται 1,80 με 2,00 μετρα).
4-εχουμε την ισχυροτερη καρδια στον πλανητη εμεις κι οχι οι φαλαινες που απλα εχουν μεγαλη παροχη διοτι εχουμε φοβερα υψηλο μανομετρικο αφου εχουμε να στειλουμε κι αιμα στον εγκεφαλο εκει ψηλα που δεν φτανει αλλο ζωο γιατι τι ειναι η καρδια?...ΜΙΑ ΑΝΤΛΙΑ!
5-εχουμε 2,5 μετρα λαιμουδακι με μονο 7 σπονδυλους (χαρην ευκινησιας).
6-ο καμηλοπαρδαλος τρωει κυριως τα πανω φυλλα των δεντρων οχι μονο ως ψηλοτερος αλλα σε μια επιδειξη τρυφεροτητας αφηνει τα πιο κατω για την μπασμενη θηλυκια
ο Ιβαν του αττικου παρκου στα σπατα ειναι μετεγγραφη απο ζωολογικο κηπο ουγγαριας (μα πως διαολο τον μετεφεραν? παντως οχι ορθιο) και περυσι που ειχα παει σπατα και τον ειδα συνεβει κατι πολυ συγκινητικο (μονο για μενα μαλλον...) απο φαγητο του ειχανε κατι ταιστρες ολο με σανο που προφανως και θα ειχε σιχαθει, ωσπου σε μια βολτα του ειδε στο εδαφος μια μολοχα (ή εστω καποια πρασιναδα) και καρφωθηκε (αλλο πραγμα το φρεσκο!) Για κατεβασε ομως το στομα σου απο τα κοντα 6 μετρα στο εδαφος για να φας! (αυτα ειναι προβληματα κι οχι το αν διακοσαριζεις σε κατω απο 9 δευτερολεπτα).
Ο ΙΒΑΝ κοντοσταθηκε 2-3 μετρα μπροστα απο τη μολοχα και στηριζομενος στα πισω ποδαρακια πηδουσε με τα μπροστινα προσπαθωνταςνα ανοιξουν λιγο τα ποδια ωστε να χαμηλωσει...μετα απο καμια δεκαρια αλματακια ειχε ψιλοχαμηλωσει οποτε εβαλε σε εφαρμογη το δευτερο μερος της επιχειρησης.
Αρχισε να περιστρεφει το λαιμο συνεχως και μετα απο κανα διλεπτο εσκυψε και πηρε το επαθλο του
ΜΠΡΑΒΟ ΙΒΑΝ
κι αφου παρουσιασαμε τον ομορφοτερο φιλοξενουμενο του αττικου παρκου περναμε τωρα και στον ασχημοτερο...
ΤΟ ΜΑΡΑΜΠΟΥ (απο την πινακιδα το εμαθα) γιατι ως ονομα το γνωριζα απο ποιηματα του καββαδια (κουλτουρα και μορφωση ντε και καλα) αλλα πρωτη φορα το ειδα ζωντανα
πτηνο που πεταει οσο η κοτα κι η στρουθοκαμηλος
εμφανιση...
ποδια σα σιδεροβεργες σε παχος κι οχι σε αντοχη και σωμα σαν αγριογουρουνο
συμφωνα με το νικο (τον Καββαδια καλε) πολυ ηλιθιο πουλι
27853
NAKANO-1100
10/11/2005, 13:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από gollum
Nakano!
Ενα αυτογραφο μονο για παρτι σου!
(Μη ακους κανεναν, το παιδι ειναι πολυ δυνατό!)
ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΕΥ
ΓΙ'΄ΑΥΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΛΙΑ ΦΩΤΟ
27854
NAKANO-1100
10/11/2005, 14:21
Καλα φιλε nakano εισαι αμετανοητος και τρελα καψουρης.....αλλα δυστυχως η μονακριβη σου εχει δεσμο.....λυπαμε που στο λεω αλλα πρεπει να αντιμετωπισεις την σκληρη πραγματικοτητα.......ο φωτογραφικος φακος συνελαβε τον γκομενο της την ωρα που προσπαθει να την φιλησει.....
ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Η ΙΣΙΝΜΠΑΓΙΕΒΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ
Α! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗ ΦΙΛΗΣΕΙ
ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ
ΠΡΟΙΣΤΥΧΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΘΕΕΣ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ
27860
FestoNero
10/11/2005, 15:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από NAKANO-1100
το ομορφοτερο θηλαστικο της Αφρικης...
ενας καμηλοπαρδαλος φτανει τα 6 μετρα μεν αλλα η ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΗ (female) ta 5.5m....
....οδια σα σιδεροβεργες σε παχος κι οχι σε αντοχη και σωμα σαν αγριογουρουνο
συμφωνα με το νικο (τον Καββαδια καλε) πολυ ηλιθιο πουλι
Nταξ παιδια.. τωρα τα ειδα ΟΛΑ ΛΕΜΕ!! ο ΝΑΚΑΝΟ-1100 Εκανε ποστ χωρις να αναφερει ουτε ΜΙΑ φορα τη GAMOVA!!!:eek: :eek: :eek:
Σε λιγο θα αρχισει να συζηταει κ για μηχανες!!!!
:a25: :a25: :a46: :a54:
NAKANO-1100
10/11/2005, 18:27
ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ Η ΣΤΕΠΑΝΟΒΑ
ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΠΟΣΤ ΑΝΕΥ ΤΗΣ ΘΕΑΣ
27877
NAKANO-1100
10/11/2005, 18:39
ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ
ΣΕ 2,20 ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΛΕΤΕ ΑΧΑΡΗ ΑΝΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ
27878
ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΕΥ
ΓΙ'΄ΑΥΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΛΙΑ ΦΩΤΟ
Τα καλά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια...;)
Η κοπέλα μπορεί να έχει ωραίο σώμα, να είναι πανύψηλη αλλά όμορφη δεν είναι. Συν τοις άλλοις γυναίκα είναι το θέμα να βρεις όχι μπογιατζή για το ταβάνι!
NAKANO-1100
10/11/2005, 20:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTakias
Τα καλά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια...;)
Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΕΝΩ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ
Η κοπέλα μπορεί να έχει ωραίο σώμα,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ
να είναι πανύψηλη
2,06 ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ
αλλά όμορφη δεν είναι.
ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΓΟΞΥΛΙΝΔΡΟ ΝΙΚ ΣΟΥ
Συν τοις άλλοις γυναίκα είναι το θέμα να βρεις
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΣΤΕΠΑΝΟΒΑ 2,04 (ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΣΕ ΞΝΘΟ) Ή ΜΕΡΚΟΥΛΟΒΑ 2,05 ΑΛΛΑ ΑΓΓΟΥΡΩ
όχι μπογιατζή για το ταβάνι!
ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΙ ΗΤΑΝ ΚΙΝΕΖΑ 2,48 ΒΛΕΠΕ ΦΩΤΟ
27881
NAKANO-1100
10/11/2005, 20:51
ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΙΟ
ΕΙΝΑΙ 3 ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΚΙ ΕΧΩ ΚΟΛΛΑΣΤΕΙ
6 ΕΤΩΝ 1,55 ΚΙ 8 ΕΤΩΝ 1,70 18 2,01 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 21 2,05 ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ 17 ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ?
ΘΑ ΘΥΜΗΘΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΞΜΕΝΟ ΜΟΥ ΒΙΝΤΕΑΚΙ
ΔΩΡΟ ΑΣΧΕΤΗ ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΑ 2,31
27882
Αυτός πρέπει να έχει φετίχ με το ύψος.
ξέρεις, υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά στους ανθρώπους που δείχνουν καλύτερα το ποιόν του από το πόσο μακρουλά κόκκαλα έχει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
Αυτός πρέπει να έχει φετίχ με το ύψος.
ξέρεις, υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά στους ανθρώπους που δείχνουν καλύτερα το ποιόν του από το πόσο μακρουλά κόκκαλα έχει...
:a18: :a20: :a23: :a23:
"Zeng Jinlian"
Και για πες μας, νακάνο, γιατί και στις δύο φωτογραφίες που μας έδειξες, σε καμία δεν είναι όρθια η κοπελιά;
Όχι, δεν είναι για να μπορεί να χωρέσει στη φωτογραφία, ούτε για να μη βρίσκει στο ταβάνι...
Αφού μάθεις περισσότερα (http://en.wikipedia.org/wiki/Zeng_Jinlian) για αυτή την κοπέλα που πέθανε 17 ετών, πες μας, τότε, καλό ήταν που είχε τέτοιο ύψος;
Τώρα τι ανωμαλία είναι τώρα αυτή να επιμένεις να επιδεικνύεις την αρέσκειά σου δεν καταλαβαίνω... Δε με πειράζει το φετίχ σου, γουστάρεις τις πανύψηλες. Εντάξει, δεκτόν, όλοι τώρα πια εδώ που ζούμε όλο και κάτι μας "τσιτώνει"... αλλά, του πούστη, δε ξεκινάμε να βγάζουμε φωτογραφιές για το κάθε τι μουρλό έχουμε στο μυαλό μας!
Μπορεί εσένα να σου φαίνεται ωραίο και καλό, να το κάνεις αυτό, αλλά πες ότι εγώ είχα φετίχ τον νανισμό (όπως συ έχεις τον γιγαντισμό (http://en.wikipedia.org/wiki/Gigantism) ...) πως περιμένεις ότι θα φαινόταν στους άλλους (άσε σε σένα...) άμα έβαζα φωτογραφίες νάνων; Ε;
As valei o kathenas oti thelei re paidia... pou einai to problima?
...gigantismos, (av)nanismos...
NAKANO-1100
11/11/2005, 09:45
ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΡΕΚΟΡΝΤΜΑΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
(ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ 2.72) ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ 20-22 ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΠΠΣΗ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΛΑ ΑΙΜΑΤΟΣ Η ΚΑΡΔΙΑ=ΑΝΤΛΙΑ
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ 10 ΕΤΩΝ ΗΤΑΝ 1 ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟΣ ΜΟΥ
Α! ΒΑΛΕ Ο,ΤΙ ΝΑΝΟ ΘΕΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΑΙ
ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΩΣΙΔΕΣ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ 1,90 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ
27911
NAKANO-1100
11/11/2005, 09:54
ΜΕΤΑ απο κουβεντα με το ΚΑΤΕΡΙΝΙΟ στον ιππνο μου οπως παντα μου ιππε να ξεχασω τις DNEPR και να επιστρεψω στις URAL που βγαζουν και sidecar...ωστε να βγαινουμε μαζι!
-Γιατι? εχεις την εντυπωση πως θα χωρας μεσα? ρωτησα και νομισα πως το εσωσα προς στιγμην...
αλλα η ΚΑΤΕΡΙΝΑ γατα γαρ μου το γυρισε εκει που πονουσα
-Μα θα καταδεχτεις μια δικυλινδρη μαλακια με 26,5KW (πιο ψοφιο κι απο εναν κυλινδρο του τιμημενου ZZR1100?) ΚΑΙ τελικη μικροτερη κι απο μια σπασμενη πρωτη του?
η ΘΕΑ ειχε δικιο για μια ακομα φορα κι ετσι περιμενουμε παλι το ZZR1400 που θα παρω απο Ιαπωνια το 2008 κι επιστεφοντας περναω κι απο ενα πεκινο να πανηγυρισουμε και το χρυσο ολυμπιακο που μας λιππι (το μονο) στο βολευ
ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΕΝΑ NAKED SIBIRIAN WOLF
27912
adam_tsouk
11/11/2005, 09:54
ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΩΣΙΔΕΣ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ 1,90 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ
τι στο διάολο, όλες ίδια φάτσα έχουν;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:yuck:
adam_tsouk
11/11/2005, 09:55
ΜΕΤΑ απο κουβεντα με το ΚΑΤΕΡΙΝΙΟ στον ιππνο μου οπως παντα μου ιππε να ξεχασω τις DNEPR και να επιστρεψω στις URAL που βγαζουν και sidecar...ωστε να βγαινουμε μαζι!
-Γιατι? εχεις την εντυπωση πως θα χωρας μεσα? ρωτησα και νομισα πως το εσωσα προς στιγμην...
αλλα η ΚΑΤΕΡΙΝΑ γατα γαρ μου το γυρισε εκει που πονουσα
-Μα θα καταδεχτεις μια δικυλινδρη μαλακια με 26,5KW (πιο ψοφιο κι απο εναν κυλινδρο του τιμημενου ZZR1100?) ΚΑΙ τελικη μικροτερη κι απο μια σπασμενη πρωτη του?
η ΘΕΑ ειχε δικιο για μια ακομα φορα κι ετσι περιμενουμε παλι το ZZR1400 που θα παρω απο Ιαπωνια το 2008 κι επιστεφοντας περναω κι απο ενα πεκινο να πανηγυρισουμε και το χρυσο ολυμπιακο που μας λιππι (το μονο) στο βολευ
ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΕΝΑ NAKED SIBIRIAN WOLF
έχεις βγάλει τα κομοντίνα από δίπλα;
είναι επικίνδυνα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
NAKANO-1100
11/11/2005, 10:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
τι στο διάολο, όλες ίδια φάτσα έχουν;
:yuck:
ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ DIRECTORY ψηλεσς ειναι διπλα στο GAMOVA
NAKANO-1100
11/11/2005, 12:21
Παν μέτρον άριστον…κι ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ
Όσο μου αρέσουν γυναίκες ψηλοτερές μου τόσο κι ακόμα περισσότερο με αηδιάζουν άντρες τέτοιων διαστάσεων (οι ΑΧΑΡΟΙ δηλαδή).
Θυμάμαι διάλογο με άχαρο συμφοιτητή μου στα 2,03-2,05m
- μπορείς να μου πέις γιατί όποτε μου μιλάς σκύβεις αφού είμαι ψηλότερός σου?
- Για λόγους αρχής, σε βλέπω με το μάτι ξεσκισμένο προς τα πάνω, διότι είναι απαράδεκτο να κοιτάω προς τα πάνω κάποιον!!!
Ακολουθεί λιβελογράφημα με τίτλο…
« καφεζυθεστιατόριον Ο ΨΗΛΟΣ»
ΤΡΙΤΗ 1 Νοεμβρίου μεσημερι.
ΠΗΛΙΟ
Οικογενειακώς είχε αποφασιστεί πως θα πηγαίναμε για φαγητό στο Νεοχώρι στο συνεργαζόμενο μαγαζί «τα μπακαλιαράκια» οπού θα τρώγαμε οι γονείς μπακαλιάρο σκορδαλιά κι εγώ κρεατοσφαιρίδια!
Για άγνωστους λόγους το «συνεργαζόμενο» ήταν κλειστό, οπότε και πήγαμε στην εναλλακτική λύση 50 μέτρα δίπλα που είχε αλλάξει διεύθυνση (ιδιοκτήτη) κι είχε μετονομαστεί σε…
« καφεζυθεστιατόριον Ο ΨΗΛΟΣ». βγαίνοντας από το αυτοκίνητο και ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια για το μαγαζί αρχικά παρατηρήσαμε πως δεν έφταναν βήματα αλλά κάναμε αλματάκια και μετά είδαμε να βγαίνει και κάποιος 1,60λίγο κι είπα μάλλον κάνας τάπας τύπου ντεβίτο θα είναι και κάνει πλάκα με το ύψος του…αυτοσαρκασμός ντε και καλά!
Αμ δε! Μπαίνοντας βλέπουμε ένα θηρίο (ο ψηλός προφανώς) 2+πολύ εφόσον του έφτανα μέχρι τον ώμο περίπου…
-ΝΑ, ο ψηλός λοιπόν πληροφόρησα την μητέρα.
Αυτός είναι πιο ψηλός από σένα είπε…έχοντας μάθει μόνο να λέει Γιώργο φέρε αυτό ή εκείνο όταν δε φτάνει κάποια πράγματα στο σπίτι για να αποφύγει να ανέβει στη σκαλίτσα με τα 2-3 σκαλοπάτια
-το βλέπω γιατί ψηλός δε λέγεται όποιος είναι ψηλότερος από σένα
Λες να’ ναι 2 μέτρα? Συνέχισε
-Γιατί σου δίνει την εντύπωση πως με περνά μόνο 11 πόντους? Αν δεν είναι 2,10 είναι 2,05 χαλαρά τουλάχιστον.
Αφού καθίσαμε κι έστρωσε ο άχαρος σε λίγο ήρθε και μια κλώσσα (η κυρία «ψηλού» προφανώς) για την παραγγελία…
Εν ολίγοις ο πατήρ ζήτησε γίδα βραστή κι εγω με την μητέρα ψητό γάστρας που ήταν τουρλού τουρλού κρέατα από ό,τι ζώο κυκλοφορούσε κι είχε ξεμείνει, όταν έφτασαν τα φαγητά αφού επισκέφτηκαν το φούρνο μικροκυμάτων ο γίδα-βραστή ενθουσιάστηκε ενώ οι γάστρες μας οδήγησαν στο συμπέρασμα πως αν δεν ήταν ξαναζεσταμένα από την Κυριακή ως απομεινάρια κυριακής τότε ήταν της 28ης οκτωβρίου, πάντως γευστικά ήταν σύμφωνα με μένα.
Εγώ παρέμενα σοκαρισμένος βλέποντας για πρώτη φορά στη ζωή μου από τόσο κοντά έναν τόσο άχαρο άνθρωπο (που ήταν και χοντρός). Όπως είπε κι η μητέρα
Συμφώνησα αρχικά αλλά Απέφυγα να πω όμως πως αν ήταν γυναίκα με τέτοιο ύψος θα ήταν κούκλα, γιατί μια φορά που είχε δει την Ντόρα Μπακογιάννη από κοντά (στα 2-3 μέτρα) μου την περιέγραψε χαρακτηρίζοντάς την γκαμήλα και θεόρατη (θεόρατη με 1,82…) κι όταν της είπα εγω που είμαι 7 πόντους ψηλότερος δηλαδή πως χαρακτηρίζομαι?
-Άλλο εσύ, αυτή είναι γυναίκα!
SO WHAT??? Απλά είναι ψηλή σε σχέση με την μέση Ελληνίδα…
Κι έτσι δεν της μίλησα για την GAMOVA που είναι και 24cm ψηλότερη της μπακογιάννη
NO PHOTO
NAKANO-1100
11/11/2005, 14:17
ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΞΕΚΙΝΑΓΕ ΤΟ ΠΟΣΤ, ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
27932
ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΙ ΗΤΑΝ ΚΙΝΕΖΑ 2,48 ΒΛΕΠΕ ΦΩΤΟ
Καλά εσύ πάρε Μυρτώ σε μπουκάλι δίλιτρο και βάφτισε το άρωμα.
Όσο και αν επιμένεις η ρωσσίδα αγγούρω θα παραμείνει ψηλή (ΠΡΟΦΑΝΕΣ), κτλ κτλ (ΠΡΟΦΑΝΗ)
αλλά ποτέ της δεν θα γίνει ωραία.(ΥΠΕΡ-ΠΡΟΦΑΝΕΣ)
Εάν θες συγκριτικό τότε πες Αντζελίνα Τζολί. Αλλά μιλάμε για χαόδη διαφορά!
Υπάρχει διαφορά μεταξύ ψηλού και πραγματικά ωραίου!
NAKANO-1100
11/11/2005, 17:20
ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ
Η ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ=GAMOVA-30cm
ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΤΕΠΑΝΟΒΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ? ΑΝ ΚΑΙ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΑ
ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΟΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑΜΠΑΣΚΟ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΛΙΤΡΟΥ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΤΑΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ
ΠΑΡΕ ΛΙΠΠΟΝ ΜΙΑ 1,90 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΙ ΟΧΙ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
27936
adam_tsouk
11/11/2005, 17:32
ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΟΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑΜΠΑΣΚΟ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΛΙΤΡΟΥ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΤΑΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ
ΠΑΡΕ ΛΙΠΠΟΝ ΜΙΑ 1,90 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΙ ΟΧΙ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
χααχαχχααχχααχχα
σωστός!
ρε συ gtsiros, το εμπεδωσαμε οτι ανακαλυψες το wikipedia. Καιρος ν "ανακαλυψεις" οτι δεν ειναι κι οτι πιο αξιοπιστο υπαρχει :D
adam_tsouk
11/11/2005, 17:46
Και ότι αποκλείεται να ξέρει περισσότερα από τον ΑΚΙRΑ!
:D :D :D
ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ
Η ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ=GAMOVA-30cm
ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΤΕΠΑΝΟΒΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ? ΑΝ ΚΑΙ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΑ
Χααχααχαχαχαχαχ(χωρίς ειρωνία)μηχανή από εταιρεία μουσικών οργάνων. ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΠΑΛΗΚΑΡΕ!!!!!
Καλά εσύ πάρε ταμπάσκο σε συσκευασία λίτρου και πιες το στην υγεία της αθλήτριας σου.
Πιες και μια μπύρα 2λιτρη να γουστάρεις!!!
Ρε μην επιμένεις η κουτελομαζόχτρα είναι άσχημη. Φέρνει λίγο και σε Βασιλειάδου.
Αντζελίνα Τζολίιιιι λέεεεεεεεεεμε!
ΟΥΣΤ με την χάλια ρωσσίδα!!!
Μεγάλο μονοκύλινδρο εργαλείο Ο XTαρος!!!Συν τοις άλλοις παίρνω και κιθάρα αν γουστάρω και το κάνω μουσικό μηχανάκι. Εσύ μπορείς;;;;;;Μπορεί το Καουασάκι; (Κάβα-σακί):yuck:
el_hymador
11/11/2005, 18:19
:lol: ο ΝΑΚΑΝΟ εχει φαει κολλημα απιστευτο!!!! οτι και να λεμε αυτος εκει!!!! η gamova και η gamova!!!!
Ωραιος!!! στην κοσμαρα του εντελως......
:rotflmao: :rotflmao:
εισαι κορυφαιος NAKANO!!! μην ακους κανενα....
..μονο προσεχε !!!! για τσεκαρε τι παιρνεις:lol: :lol: :lol:
27938
:lol: ο ΝΑΚΑΝΟ εχει φαει κολλημα απιστευτο!!!! οτι και να λεμε αυτος εκει!!!! η gamova και η gamova!!!!
Ωραιος!!! στην κοσμαρα του εντελως......
εισαι κορυφαιος NAKANO!!! μην ακους κανενα....
..μονο προσεχε !!!! για τσεκαρε τι παιρνεις:lol: :lol: :lol:
Χχααχαχχααχαχχααχχααχαχ:bigcry: :beer: :beer:
Κορυφη και συ!!!!!
Στηρίζω Νακάνο για τις Λανθασμένες επιλογές του στο γυναικείο φύλο.
Κάποια στιγμή θα βρεις το γούστο σου!!!!:beer:
NAKANO-1100
11/11/2005, 21:58
ΘΕΛΩ ΤΗΝ GAMOVA ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΧΟΥ/ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΛΙΓΟΚΥΛΙΝΔΡΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΙΓΚΟΥΛΑΣ??? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΙΣΧΟΣ
ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΥΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΧΑΡΟ DYDEK-2.18.5
Η ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Νο12 (ΟΧΙ ΠΩΣ Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ)
27985
Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
ρε συ gtsiros, το εμπεδωσαμε οτι ανακαλυψες το wikipedia. Καιρος ν "ανακαλυψεις" οτι δεν ειναι κι οτι πιο αξιοπιστο υπαρχει :D
για τους σκοπούς της συγκεκριμένης κουβέντας, μια χαρά αξιόπιστο είναι. Τώρα τί θες να κάνω; να σκανάρω την πάπυρος-λαρούς;
το κόλλημα με τις ψηλές κοπέλες οκ να το δεχτούμε.
αλλα το κόλλημα να νομίζει κάποιος οτι είναι ιδιαίτερα ψηλός με το 1.89 δέν νομίζω :wave2:
NAKANO-1100
12/11/2005, 08:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από island
το κόλλημα με τις ψηλές κοπέλες οκ να το δεχτούμε.
ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?
αλλα το κόλλημα να νομίζει κάποιος οτι είναι ιδιαίτερα ψηλός με το 1.89 δέν νομίζω :wave2:
ΜΑ ΨΗΛΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 1,89 ΑΠΟ 1,90 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΧΑΡΟΙ
27999
adam_tsouk
12/11/2005, 09:52
Η ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Νο12 (ΟΧΙ ΠΩΣ Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ)
αχαχαχαχαχαχαχ.....
:beer: :beer: :beer:
adam_tsouk
12/11/2005, 09:53
ΜΑ ΨΗΛΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 1,89 ΑΠΟ 1,90 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΧΑΡΟΙ
ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1,89 ΠΙΝΕΖΕΣ...........
NAKANO-1100
12/11/2005, 10:19
ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟΚΑΘΡΕΠΤΗ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Η ΝΕΛΛΗ ΦΟΝΟΒΑ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΙΣΑ ΜΕ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΗ ΕΝΩ ΤΟ Νο1 Η ΙΡΙΝΑ ΤΕΜΠΕΝΙΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑ ΜΕ ΜΕΝΑ
28002
NAKANO-1100
12/11/2005, 10:23
ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1,89 ΠΙΝΕΖΕΣ...........
ΣΟΦΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! ΕΣΥ ΤΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ????
ΠΑΡΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΑ 2,18.5 ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΝΑ ΚΙ ΑΣ ΠΕΘΑΙΝΑ
28003
adam_tsouk
12/11/2005, 10:25
ΣΟΦΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! ΕΣΥ ΤΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ????
μπαααααα
NAKANO-1100
12/11/2005, 14:17
μπαααααα
ΙΠΠΑ ΚΙ ΕΓΩ!!!! ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ?
ΠΑΡΕ ΛΙΠΠΟΝ ΠΑΛΙ ΤΗ ΝΕΛΛΗ
28007
NAKANO-1100
12/11/2005, 19:50
ΑΝ ΚΑΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΦΩΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ
ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΦΩΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ 2,06.5 ΞΥΠΟΛΗΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ
28031
αμάν ρε συ με αυτές τις αλλοδαπές γυναίκες. Εχεις γνωρίσει ποτέ ελληνίδα που να την γουστάρεις;
Οσες εχεις βάλει είναι πραγματικά κακάσχημες.
Σκέψου πως αρκετές κοπέλες μπορούν να ψηλώσουν, ενώ οι ψηλές σου δεν μπορούν να ομορφύνουν!!!!
ixnilatis
14/11/2005, 18:33
αμάν ρε συ με αυτές τις αλλοδαπές γυναίκες. Εχεις γνωρίσει ποτέ ελληνίδα που να την γουστάρεις;
Οσες εχεις βάλει είναι πραγματικά κακάσχημες.
Σκέψου πως αρκετές κοπέλες μπορούν να ψηλώσουν, ενώ οι ψηλές σου δεν μπορούν να ομορφύνουν!!!!
+1 :D
NAKANO-1100
15/11/2005, 13:31
ΑΛΛΟ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΡΩΣΙΔΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ
ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΜΠΗΛΕ ΜΟΝΟ ΌΓΩ ΤΟΥ 2,06,5 ΤΗΣ
ΞΑΝΑ ΣΤΕΠΑΝΟΒΑ ΛΙΠΠΟΝ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 2,04
28122
Ρε, τον έχει πιάσει ντελίριο αυτόν!
NAKANO-1100
15/11/2005, 17:05
ΜΕΡΚΟΥΛΟΒΑ ΣΤΑ 2,05 ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΣΤΕΠΑΝΟΒΑ
28130
devil's animal
15/11/2005, 17:23
Ρε, τον έχει πιάσει ντελίριο αυτόν!
:lol: :lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol: :lol:
Ζητώ ο τίτλος του τόπικ αυτού να αλλάξει σε:
"Νακάνο. Θαυμάζοντας τις άσχημες γυναίκες"
Ήμαρτον. Βάλε έστω μια μέτρια. Για όμορφη δεν το συζητώ γιατί από γούστο...Μηδέν!
Τόσες ωραίες γυναίκες γιατί στις άσχημες ρε παιδί μου;
Άσε που η Γκάμοβα, αν την παρατηρήσεις έχει πρησμένα φρύδια. Θυμίζει κάτι από Ρόκυ Μπαλμπόα όταν έχει φάει πολύ ξύλο.
:uplate: :lol:
ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΞΥΛΑΓΚΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΤΑ ΟΡΘΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
:a029:
NAKANO-1100
15/11/2005, 20:18
ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗ ΣΤΕΠΑΝΟΒΑ
ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΩ ΚΙ ΑΠΟ 2 ΜΕΤΡΑ...ΤΙΣ ΑΚΡΙΑΝΕΣ
28135
NAKANO-1100
15/11/2005, 20:20
ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗ ΣΤΕΠΑΝΟΒΑ
ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΩ ΚΙ ΑΠΟ 2 ΜΕΤΡΑ...ΤΙΣ ΑΚΡΙΑΝΕΣ
ΩΧ ΛΑΘΟΣ ΦΩΤΟ ΠΑΛΙ
28136
NAKANO-1100
15/11/2005, 20:22
ΩΧ ΛΑΘΟΣ ΦΩΤΟ ΠΑΛΙ
ΦΤΟΥ... ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡΤ
28137
Runner Ducati
15/11/2005, 20:58
ρε ψηλε, αυτη εκει στο αβαταρ σου που εχεις αγκαλια καπου την ξερω...
προσεξε τι θα πεις...
:D
adam_tsouk
15/11/2005, 21:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
ρε ψηλε, αυτη εκει στο αβαταρ σου που εχεις αγκαλια καπου την ξερω...
προσεξε τι θα πεις...
:D
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=67926#post67926
Runner Ducati
15/11/2005, 22:16
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=67926#post67926
Εγω ειχα βγαλει τις φωτο :D ... ολο τις ψηλες επερνε ο φουστης... και εγω τις "κοντουλες"... τοτε ομως ειχα το Ρανερ ομως και αυτος το ΖΖR... :lol: :lol:
28145
Loipon exoume kai leme ...
-1000
gia ta psilagkoura pou blepoume se ayto to post:yuck: :a14:
Aytes tis foto prepei na tis ektypwsei to ypourgeio amhnys kai na ti mirazei sta stratopeda ws antikoukou.
kai pali -1000
Οποιος βλεπει "desperate housewifes" ξερει...
Carmella DeCesare.
Αντικειμενικα, υποκειμενικα και οπως θελετε. Απλα Perfect!
:wave2:
28191
Δεν πειστηκατε ακομα?
Τωρα μηπως?
28193
devil's animal
16/11/2005, 11:54
Δεν πειστηκατε ακομα?
Τωρα μηπως?
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eyepop: :eyepop:
τωρα νομιζω ξαναμπηκαμε στο θεμα....
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
και τα καλυτερα τα φυλαω ακομα...
απλα φανταζομαι οτι θα φανε σουτ!:eyepop:
Carmella rules!
bonepeeler
16/11/2005, 12:26
Δεν πειστηκατε ακομα?
Τωρα μηπως?
Μαύρο χάλι είναι.:yuck:
Αν η γυναίκα δεν είναι 3,50 μέτρα ψηλή,κακάσχημη και σαν κούτσουρο δε λέει μία.
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Εγω θα βαλω αλλη μια, κι ας φαει σουτ.
Πιστευω οτι αυτο ειναι τεχνη και οχι απλα γυμνο...
Gia deite kai ayto to mpazo
bonepeeler
16/11/2005, 15:20
:yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
Τι αηδίες είναι αυτές που βάζετε ρε;
Σοβαρευτείτε επιτέλους.:lol: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
ρε σεις, μαζεψτε τις κακασχημες....
:a14:
:a020:
:hypnotize :uplate: :eyepop: :dizzy:
:a03: :a03: :a03: :a03: :a03: :a03:
stavrogin
16/11/2005, 16:50
Παρακαλω ...
stavrogin
16/11/2005, 16:52
Παρακαλω να αποφευγεται να δημοσιευετε σεξιστηκα συμβολα που προκαλουν το δημοσιο αισθημα
28217
Επιτέλους. ΜΠΡΑΒΟ στον 620. Το παιδί έχει γούστο. :a012: :a012: :a012: :a08: :a08: :a19: :a19: :a18: :a18: :a20:
Στηρίζουμε όλοι 620!!!!
Βάλε και άλλες από αυτές τις κοντές τις άσχημες(για τον Νακάνο)
johnpagr
16/11/2005, 21:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
Bazo ksebazo ..... gia sisthse to mou kai 8a deis posa bazakia 8a tou kanw !!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
johnpagr
16/11/2005, 21:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Παρακαλω να αποφευγεται να δημοσιευετε σεξιστηκα συμβολα που προκαλουν το δημοσιο αισθημα
oups den to proseksa .... exeis dikio ...
kokkinhsa
:winka: :uplate: :hypnotize :o :smokin: :eek: :a018:
makis206
17/11/2005, 07:54
Εγω θα βαλω αλλη μια, κι ας φαει σουτ.
Πιστευω οτι αυτο ειναι τεχνη και οχι απλα γυμνο...
Ναί...έχεις δίκιο φίλε gollum...συμφωνώ μαζί σου.
Θα το αναπτύξω αργότερα όμως, γιατί τώρα έχω μια δουλίτσα στην... τουαλέτα!
NAKANO-1100
17/11/2005, 10:25
Εγω ειχα βγαλει τις φωτο :D ... ολο τις ψηλες επερνε
Ε Ε ΕΠΑΙΡΝΕ...ΑΛΦΑΓΙΩΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΕ!!!
ο φουστης... και εγω τις "κοντουλες"... τοτε ομως ειχα το Ρανερ ομως και αυτος το ΖΖR... :lol: :lol:
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕ ΒΓΑΛΑΜΕ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΒΕΤΛΑΝΑ (ΑΝΕΤ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ) ΔΙΟΤΙ ΑΣΚΗΣΕ ΒΕΤΟ Ο ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΟΠΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΛΙ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ
:eyepop::bigcry: :sad: :cry: :confused:
28262
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕ ΒΓΑΛΑΜΕ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΒΕΤΛΑΝΑ (ΑΝΕΤ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ) ΔΙΟΤΙ ΑΣΚΗΣΕ ΒΕΤΟ Ο ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΟΠΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΛΙ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ
:eyepop::bigcry: :sad: :cry: :confused:
Μη με πεις πως πανω στη ζελατινα εχεις γραψει τ' ονομα της γιατι θ' αρχισω να χοροπηδαω !!
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
NAKANO-1100
17/11/2005, 12:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Μη με πεις πως πανω στη ζελατινα εχεις γραψει τ' ονομα της γιατι θ' αρχισω να χοροπηδαω !!
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
ΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ, ΕΙΧΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ AKIRA-1100
ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ YANAGAWA EIXE PARELUON MONO SE 750 ΚΙ ΩΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ GP-PROJECT ΗΤΑΝ ΨΙΛΟΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΙΠΠΑ ΠΩΣ 1,80 ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΩΣ 26cm πιο κοντη απο την GAMOVA και 24 απο STEPANOVA:wave2: :wave2:
Kala re paidia bgalate thn foto pou ebgala hmarton.
Toso prosblitiki htan diladi ???:confused:
NAKANO-1100
17/11/2005, 20:50
ΚΑΤΙΜΑ620 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ
28314
Runner Ducati
17/11/2005, 21:01
ΚΑΤΙΜΑ620 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ
πουςαπς τετοια ωρα ρε???
:lol:
johnpagr
17/11/2005, 21:01
πουςαπς τετοια ωρα ρε???
:lol:
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
NAKANO-1100
17/11/2005, 22:17
ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΔΕ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ 1100
ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΝΩΣΤΗ ΣΑΣ ΠΙΑ
ΣΤΕΠΑΝΟΒΑ
28318
Re den pame kala mou fenetai.Sbysate thn dikia mou foto kai afhnete ayta ta ektromota??
:a21:
Να θυμάστε μόνο σε ποια κατηγορία του φόρουμ βρίσκεται αυτή η συζήτηση...
Να θυμάστε μόνο σε ποια κατηγορία του φόρουμ βρίσκεται αυτή η συζήτηση...
στα ανεκδοτα humor! Άρα οι κοπέλες που έχει ποστάρει ο nakano-1100 είναι για γέλια!!!:evil: :evil: :lol: :lol: :evil:
NAKANO-1100
18/11/2005, 15:57
ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ
R. FEYNMAN
11/05/1918-15/02/1988 NOBEL PHYSICS 1965 QUANTUM ELECTRODYNAMICS
28407
Τον Feynman πως σου ήρθε να τον βάλεις;
έχει δίκιο ο 620. Αφήνουμε την Γκάμοβα και βγάζουμε μια πραγματικά όμορφη γυναίκα; Τς τς τς. Έλλειψη γούστου.
Νακάνο βάλε μια όμορφη γυναίκα.
ρε νακανο δεν με λες, η γάμοβα εχει κοκινίλες στη μούρη απο τα φτισίματα ή ειναι απλά σπιριάρα?:rotflmao: :rotflmao:
NAKANO-1100
18/11/2005, 18:34
Τον Feynman πως σου ήρθε να τον βάλεις;
ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ 43 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ NIELS BOHR
28416
FestoNero
18/11/2005, 20:10
Οποιος βλεπει "desperate housewifes" ξερει...
Carmella DeCesare.
Αντικειμενικα, υποκειμενικα και οπως θελετε. Απλα Perfect!
ΡΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!:nono:
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ desperate housewifes ΑΥΤΗ!!!!
αυτη που λες ειναι η Eva Longoria:
28424
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ρε νακανο δεν με λες, η γάμοβα εχει κοκινίλες στη μούρη απο τα φτισίματα ή ειναι απλά σπιριάρα?:rotflmao: :rotflmao:
αφού κατάφερες να παρατηρήσεις αυτό το "πράμα" στην μάπα είσαι κορυφή!!:a23: :a23: :a23: :a23: :a22: :a22:
Ακου όνομα γκάμοβα.
Δηλαδή κατά τη διάρκεια της "πράξης" τι της λες;
Εγκώ γκ@μήσω γκάμοβα;
Ασε που όταν θα σου απαντήσει δεν θα καταλάβεις και πολλά!
Κάτω οι άσχημες ψηλές γυναίκες.
:a25:
NAKANO-1100
18/11/2005, 21:28
αφού κατάφερες να παρατηρήσεις αυτό το "πράμα" στην μάπα είσαι κορυφή!!:a23: :a23: :a23: :a23: :a22: :a22:
Ακου όνομα γκάμοβα.
ΕΠΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΕ
Εγκώ γκ@μήσω γκάμοβα;
ΤΙΣ ΘΕΕΣ ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ
Ασε που όταν θα σου απαντήσει δεν θα καταλάβεις και πολλά!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΚΑΛΑ
ΕΔΩ Ο ΜΠΑΡΤΑΛ ΕΜΑΘΕ ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ...
ΚΙ ΑΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΙΠΠΑΡΧΕΙ ΚΙ Η ΤΑΤΙΑΝΑ (ΤΟΥ ΑΒΑΤΑΡ)
Κάτω οι άσχημες ψηλές γυναίκες.
ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΑΛΙ "ΑΣΧΗΜΗ" ΨΗΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ 2,28
:a25:
28427
Ιδια με την ΓΚάμοβα είναι αυτή στην φωτό που έβαλες. όπως και να χουν και οι δύο είναι φλόμπες.
Βάλε έστω μια μέτρια.
Με τις ελληνίδες πάντως δεν πρέπει να τα πηγαίνεις και πολύ καλα...
NAKANO-1100
19/11/2005, 10:00
Ιδια με την ΓΚάμοβα είναι αυτή στην φωτό που έβαλες. όπως και να χουν και οι δύο είναι φλόμπες.
Βάλε έστω μια μέτρια.
Με τις ελληνίδες πάντως δεν πρέπει να τα πηγαίνεις και πολύ καλα...
ΠΟΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,83 Ε?
ΚΙ ΑΝ ΠΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ???
28454
Ε και; Δηλαδή αν ειναι 1.70 σε χαλάει;
Να σε δω να σου την πέφτει γυναίκα 1.70 και να λές οχι..
NAKANO-1100
19/11/2005, 17:01
Ε και; Δηλαδή αν ειναι 1.70 σε χαλάει;
Να σε δω να σου την πέφτει γυναίκα 1.70 και να λές οχι..
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ?
ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΑΦΟΥ ΕΛΙΠΠΑ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ
28498
johnpagr
19/11/2005, 18:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
me ti thn ftinoun re sy Tai ??? Me koukoutsia apo elies??
h' enweis alou eidous ftisimata ?? :confused: gia na katalavw !!
Εγκώ γκ@μήσω γκάμοβα;