View Full Version : MOTO GP ROUND 6 grand premio d Italia mugello 29/31/05-2015
SHOOTER045
01/06/2015, 10:57
Τον βόλεψε πού δεν ήταν τόσο μαχητικά τα ντουκατι.
Τον βόλεψε πού ο ΜΜ έχει χάσει την μπάλα τελευταία.
Τον βόλεψε πού ο γιατρός πελαγοδρομει στις κατατακτηριες και μετά πηγαίνει τάπα, και είτε μένει από λάστιχο, είτε ο αχώνευτος είναι πολύ μπροστά και απλά δεν.
Ο αχώνευτος έκανε τέλειο αγώνα δεν αναλωθηκε σε μάχες,δεν έκλεινε γραμμές έχοντας κολλημένο κάποιον πισω του ούτε τίποτα.
Με ψυχρή λογική οι χρόνοι γιατρού - αχωνευτου από την μέση τού αγώνα και μετά ( αφού ξεμπλεξε με την κίνηση) ήταν παρομοιοι.
Τώρα ότι χαιρέτησε στους ντουκαντιστι η στους βαλεντινικους η σε οποιονδήποτε άλλο μαγκιά τού.
Κέρδισε και το χαιρόταν ανάλογα.
Ασχετα αν σε πολλούς φαίνεται στημένο καραγκιοζιλίκι.
Δικαίωμα τού λοιπόν να το γλεντάει, δικαίωμα και των άλλων να μην τον χωνεύουν.
End of story
Ο fkol το έγραψε ρώτησέ τον..
Όντως, εγώ το έγραψα.
Υπεννοήθη από τους σχολιαστές μετά τη λήξη του αγώνα. Δεν έχω κάποια παραπάνω ένδειξη, μόνο κάποιος που θα ήταν εκεί θα μπορούσε να ξέρει.
Δεν το θεωρώ απίθανο να το «φούσκωσαν» και λιγάκι, πάντως μικρή σημασία έχει. Ωραίο αγώνα είδαμε, πάμε παρακάτω.
Εξάλλου έχει άλλους δύο μέχρι το πέντε σερί...:D
GIOTIS750
01/06/2015, 11:19
336477
http://www.yamahamotogp.com/news/31-05-2015-movistar-yamaha-make-mugello-magic
FOTO http://www.yamahamotogp.com/mediagallery/photo/circuit/31-05-2015-grand-prix-of-italy
VASOS:beer::beer:
MG-KTiNoS
01/06/2015, 11:23
Τον βόλεψε πού δεν ήταν τόσο μαχητικά τα ντουκατι.
Τον βόλεψε πού ο ΜΜ έχει χάσει την μπάλα τελευταία.
Τον βόλεψε πού ο γιατρός πελαγοδρομει στις κατατακτηριες και μετά πηγαίνει τάπα, και είτε μένει από λάστιχο, είτε ο αχώνευτος είναι πολύ μπροστά και απλά δεν.
Ο αχώνευτος έκανε τέλειο αγώνα δεν αναλωθηκε σε μάχες,δεν έκλεινε γραμμές έχοντας κολλημένο κάποιον πισω του ούτε τίποτα.
Με ψυχρή λογική οι χρόνοι γιατρού - αχωνευτου από την μέση τού αγώνα και μετά ( αφού ξεμπλεξε με την κίνηση) ήταν παρομοιοι.
Τώρα ότι χαιρέτησε στους ντουκαντιστι η στους βαλεντινικους η σε οποιονδήποτε άλλο μαγκιά τού.
Κέρδισε και το χαιρόταν ανάλογα.
Ασχετα αν σε πολλούς φαίνεται στημένο καραγκιοζιλίκι.
Δικαίωμα τού λοιπόν να το γλεντάει, δικαίωμα και των άλλων να μην τον χωνεύουν.
End of story
Μόνο ότι γράφει στο τέλος μετράει.
Όλα τ άλλα είναι να χουμε να λέμε.
Κι εγώ πίστευα ότι η Απρίλια έχει πιο καλό μηχανάκι απ τη σουζούκι και τώρα
ο Μάνος μου τη λέει σε κάθε μότο τζι πι.
:lol:
Εκ του αποτελέσματος ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Μην το κάνουμε σαν μερικούς
Εγώ δεν θέλω στη ζωή να κυβερνήσω..... κλπ κλπ
και την τρώνε από πίσω.... !
Έτσι είναι φίλε κι έτσι ήταν πάντα.
Ένας κερδίζει και είναι άξιος όλοι οι χάνουν
και είναι λίγοι...
Ποιός φταίει ποιός δε φταίνει τζάμπα κόπος
devil's animal
01/06/2015, 11:23
εγω αυτο που ειδα και εγραψα οτι εγραψα, ειναι οτι σε καποια στροφη, στον τελευταιο γυρο και ενω ειναι τερμα κατω σηκωνει το αριστερο χερι και κανει μια κινηση προς τους θεατες οπως καναμε παλια που χορευαμε τα παπακια...
του στυλ "πολυ μιλατε"...
δειτε το εδω (https://www.youtube.com/watch?v=9Oq6maCRfIc) στο 0:47...
μπορει βεβαια και να χαιρετουσε...
SHOOTER045
01/06/2015, 11:42
εγω αυτο που ειδα και εγραψα οτι εγραψα, ειναι οτι σε καποια στροφη, στον τελευταιο γυρο και ενω ειναι τερμα κατω σηκωνει το αριστερο χερι και κανει μια κινηση προς τους θεατες οπως καναμε παλια που χορευαμε τα παπακια...
Και τίποτα να μην έκανε.
Πάλι θα τον γιούχαραν.
Έχει το κατιτίς που σε προδιαθέτει να μην τον χωνεύεις.
Σαν εκείνο το αξύριστο τραβελι της γιουροβιζιον....
VALE. #46.
Λορένθο: μπράβο του, σταθερότατος, άξιες οι 3 σερί νίκες. Όσο για το τι έκανε στο τέλος του αγώνα...ε αυτά γίνονται, οκ. αλλά είναι καταξιωμένος αθλητής, δεν είναι 19χρονο στη μοτο2.
Ιαννόνε: καλός αγώνας αλλά για μένα δεν άξιζε τη θέση. Έκανε καταφανέστατη άκυρη εκκίνηση και έπρεπε να του δωθεί πέναλντυ.
Ρόσι: Έλα ρε Γιατρέ μη μας στεναχωρείς; έκανες φοβερό ξεκίνημα σεζόν; γιατί έπεσες έτσι;
Μαρκέζ: Δεν το έβαλε κάτω έκανε καταπληκτική προσπάθεια, φανερώθηκε για άλλη μια φορά το τελέντο του αλλά προδώθηκε από το Χόντα.
Ντόβι: Κρίμα ρε μαν... :(
Πεντρόζα: :lol:
LogOutGoRide
01/06/2015, 11:46
"Διαλύονται" και οι σκιές για τον Ianone. Τέλος πάντων, αν υπήρχαν και ποτέ.
http://www.crash.net/motogp/news/219461/1/race-direction-explains-iannone-start-line-incident.html
sapila racing
01/06/2015, 11:50
Λορένθο: μπράβο του, σταθερότατος, άξιες οι 3 σερί νίκες. Όσο για το τι έκανε στο τέλος του αγώνα...ε αυτά γίνονται, οκ. αλλά είναι καταξιωμένος αθλητής, δεν είναι 19χρονο στη μοτο2.
Ιαννόνε: καλός αγώνας αλλά για μένα δεν άξιζε τη θέση. Έκανε καταφανέστατη άκυρη εκκίνηση και έπρεπε να του δωθεί πέναλντυ.
Ρόσι: Έλα ρε Γιατρέ μη μας στεναχωρείς; έκανες φοβερό ξεκίνημα σεζόν; γιατί έπεσες έτσι;
Μαρκέζ: Δεν το έβαλε κάτω έκανε καταπληκτική προσπάθεια, φανερώθηκε για άλλη μια φορά το τελέντο του αλλά προδώθηκε από το Χόντα.
Ντόβι: Κρίμα ρε μαν... :(
Καλά τα λες και συμφωνω σε όλα εκτός απο το σχόλιο για τον Pedrosa και τον Rossi.
Ο Rossi οδήγησε πολύ καλά στον αγώνα, απλά άργησε να παρει μπρός και ξεκίνησε απο πολύ πίσω.
Ο Pedrosa εκανε πολύ καλό αγώνα, πίεσε όσο μπορούσε και ηταν ο μόνος Honda που δεν έπεσε απο μπροστινό. Και δεν ειναι ακόμα 100% μετα την εγχείρηση.
Εμένα μου έκανε εντύπωση ο Iannone που αντεξε μεχρι το τέλος, παρα τον πρόσφατο τραυματισμό.
devil's animal
01/06/2015, 11:54
Και τίποτα να μην έκανε.
Πάλι θα τον γιούχαραν.
Έχει το κατιτίς που σε προδιαθέτει να μην τον χωνεύεις.
Σαν εκείνο το αξύριστο τραβελι της γιουροβιζιον....
VALE. #46.
εισαι προκατελειμμενος.-
βεβαια το λες και το γραφεις σε καθε σου ποστ, οποτε η οποια αναφορα σε οτιδηποτε κατευθειαν σε βγαζει σεντρα...
εννοειται ομως οτι οταν φοραμε τα κιτρινα γυαλια και το λεμε δεν ειναι σαν το "αμαρτια ομολογημενη ουκ εστιν αμαρτια"...
τα παπάκια χόρευε κι αυτός :p
Και ένα σχόλιο για την αγαπημένη μου Χόντα:
Όπως έγραψα και δύο βδομάδες πριν, παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα με το μπροστινό της.
Χθες πάλι έφυγαν από μπροστινό ο Μαρκέζ και ο Κράτσλοου. Μόλις ένα Χόντα στη δεκάδα!!
Ατίμωση για το HRC που στόχος του είναι μονίμως 2 μηχανές του στο βάθρο.
Πρόβλημα και δυστυχώς αδιόρθωτο υπάρχει και με τον κινητήρα. Οι μηχανικοί σε μια προσπαθειά τους
να τον κάνουν πιο δυνατό, τον μετέτρεψαν σε πολύ άγριο κι έτσι το φετινό χόντα απλά δεν οδηγιέται.
Θα μπορούσαν να το διορθώσουν αλλά δεν πρόλαβαν γιατί τα 5 διαθέσιμα μοτέρ σφραγίζονται στην αρχή
του πρωταθλήματος. Υπάρχει η λύση να περιορίσουν κάπως το πρόβλημα μέσω των ηλεκτρονικών αλλά
πρέπει να βρουν άκρη ASAP γιατί από τον Ιούλιο "κλειδώνουν" και τα ηλεκτρονικά για τις ομάδες.
Όσοι πιστοί του Νακαμότο, κλάφτε, φέτος το Χόντα θα πάει άπατο, τρίτο και καταιδρωμένο.
Το πρωτάθλημα πάει στη Γιαμάχα, και εάν δεν αλλάξει κάτι, ο Λορένθο θα σηκώσει το πέμπτο.
endopandou
01/06/2015, 11:56
Κι εγώ πίστευα ότι η Απρίλια έχει πιο καλό μηχανάκι απ τη σουζούκι και τώρα
ο Μάνος μου τη λέει σε κάθε μότο τζι πι.
Δεν στη λέω σε κάθε gp Νικωλάκι, άλλοι μπουζουκοφάνς στη λένε. Εγώ ως άλλος υπέρμαχος των αδυνάμων σου συμπαραστέκομαι νοερά στις δύσκολες στιγμές που διανύεις :beer::tooth:
SHOOTER045
01/06/2015, 11:56
εισαι προκατελειμμενος.-
βεβαια το λες και το γραφεις σε καθε σου ποστ, οποτε η οποια αναφορα σε οτιδηποτε κατευθειαν σε βγαζει σεντρα...
εννοειται ομως οτι οταν φοραμε τα κιτρινα γυαλια και το λεμε δεν ειναι σαν το "αμαρτια ομολογημενη ουκ εστιν αμαρτια"...
Δεν το έκρυψα ποτέ...
VALE #46
devil's animal
01/06/2015, 12:04
καλα, Μπαμπη...οτι θελεις βλεπεις...:a21:
Ιαννονε: αξιζε και παρααξιζε την δευτερη θεση...μετα απο τραυματισμο οδηγησε στο οριο και εχασε μονο μια θεση απο την pole που πηρε...για την ακυρη εκκινηση τον λογο εχουν οι καμερες και οι αγωνοδικες....
ροσσι: οδηγησε με τακτικη...γρηγορα...και εκανε μεγαλη προσαπθεια να φτασει στο 3ο σκαλι σε σχεση με την pole που ειχε και πως εξελιχθηκε μετεπειτα ο αγωνας...
μαρκεζ: οδηγησε κ@υλωμενος, χωρις υπομονη και ενω εκανε τρομερο ξεκινημα και μπορουσε να μεινει μπροστα, λογω της ανυπομονησιας του εφαγε το γλιτριμα γιατι ηταν ΣΥΝΕΧΩΣ στο οριο...
πεντροσα: εδειξε οτι το εχει ακομα μετα την εγχειριση και επανερχεται σιγα σιγα...δεν θελει να μπλεκει σε μαχες και οδηγει εντελως αντιθετα απο τον ομοσταυλο του...δλδ με μυαλο και υπομονετικα...δεδομενων των συνθηκων τα πηγε μια χαρα με την 4η θεση και την υπεροχη των yamaha στην συγκεκριμενη πιστα...ανεβηκε 4 θεσεις απο την pole του και πηρε βαθμους...
Καλά τα λες και συμφωνω σε όλα εκτός απο το σχόλιο για τον Pedrosa και τον Rossi.
Ο Rossi οδήγησε πολύ καλά στον αγώνα, απλά άργησε να παρει μπρός και ξεκίνησε απο πολύ πίσω.
Ο Pedrosa εκανε πολύ καλό αγώνα, πίεσε όσο μπορούσε και ηταν ο μόνος Honda που δεν έπεσε απο μπροστινό. Και δεν ειναι ακόμα 100% μετα την εγχείρηση.
Εμένα μου έκανε εντύπωση ο Iannone που αντεξε μεχρι το τέλος, παρα τον πρόσφατο τραυματισμό.
Όχι όταν ο ίδιος ο Ρόσι δημιουργεί προσδοκίες και κίνητρα για τον εαυτό του, όταν όσοι τον λατρεύουμε τον έχουμε δει να παίρνει νίκες
ξεκινώντας από την 15η θέση, τότε ο χθεσινός Ρόσι ήταν επειικός μέτριος. Εάν δεν υπήρχε το τρενάκι με τα 2 χόντα και τα 2 ντουκάτι
να παλεύουν τόσο σκληρά μεταξύ τους δεν θα είχε ποτέ την τρίτη θέση.
Άσχετο, γιατί το Μουτζέλο θεωρήται ακόμα σπίτι του Ρόσι; Τελευταία νίκη πήρε το μακρινό 2008. Από τότε έχει γίνει εξοχικό του Λορένθο #natalemeafta.
Ο Πεντρόζα είναι τόσο ενδιαφέρον όσο ένα μισολερωμένο σφουγγάρι πιάτων. Η εγχείρηση έγινε κάτι μήνες πρίν.
Εάν δεν μπορεί το παλικάρι να σηκωθεί και να φύγει όπως έκανε ο Μπεν Σπις. Γιατί να λυπηθώ τον ατάλαντο κοντό;
Ο Λορένθο να θυμίσω έσπασε κλείδα Πέμπτη, έβαλε λάμες και Κυριακή έτρεξε αγώνα με αξιώσεις!
Ο Ιαννόνε έπαθε μια εξάρθρωση ώμου 1,5 μήνα πριν...
καλα, Μπαμπη...οτι θελεις βλεπεις...:a21:
Ιαννονε: αξιζε και παρααξιζε την δευτερη θεση...μετα απο τραυματισμο οδηγησε στο οριο και εχασε μονο μια θεση απο την pole που πηρε...για την ακυρη εκκινηση τον λογο εχουν οι καμερες και οι αγωνοδικες....
ροσσι: οδηγησε με τακτικη...γρηγορα...και εκανε μεγαλη προσαπθεια να φτασει στο 3ο σκαλι σε σχεση με την pole που ειχε και πως εξελιχθηκε μετεπειτα ο αγωνας...
μαρκεζ: οδηγησε κ@υλωμενος, χωρις υπομονη και ενω εκανε τρομερο ξεκινημα και μπορουσε να μεινει μπροστα, λογω της ανυπομονησιας του εφαγε το γλιτριμα γιατι ηταν ΣΥΝΕΧΩΣ στο οριο...
πεντροσα: εδειξε οτι το εχει ακομα μετα την εγχειριση και επανερχεται σιγα σιγα...δεν θελει να μπλεκει σε μαχες και οδηγει εντελως αντιθετα απο τον ομοσταυλο του...δλδ με μυαλο και υπομονετικα...δεδομενων των συνθηκων τα πηγε μια χαρα με την 4η θεση και την υπεροχη των yamaha στην συγκεκριμενη πιστα...ανεβηκε 4 θεσεις απο την pole του και πηρε βαθμους...
Μπορεί ο Ιαννόνε να ήταν ικανός αλλά έκανε μια καταφανέστατη άκυρη εκκίνηση. Εάν ήταν ο αγώνας στο Ώστιν ή οπουδήποτε αλλού δεν θα τη γλύτωνε αλλά μέτρησε ή έδρα.
Θα συνεχίζω να πιστεύω ότι δνε έφταιγε ο Μαρκέζ αλλά το Χόντα.
Τόσο χρόνια ακούω να δικαιολογείτε το Πεντρόζα εξαιτίας των τραυματισμών του. Έλεος. Αφού δεν το έχει το άθλημα. Ο μονίμως δεύτερος. ΠΟΥΛΟ!!
MG-KTiNoS
01/06/2015, 12:17
νΈΟ παιδί είναι ρε δεν είναι σαν κι εμένα.... (εσύ είσαι πιο φιτ)
Τόσο χρόνια ακούω να δικαιολογείτε το Πεντρόζα εξαιτίας των τραυματισμών του. Έλεος. Αφού δεν το έχει το άθλημα. Ο μονίμως δεύτερος. ΠΟΥΛΟ!!
γιατί ΠΡΙν που δεν ήταν τραυματίας έκανε τίποτε...???? ΠΟΥΛΟ !
devil's animal
01/06/2015, 12:20
εχει πλακα γιατι οταν πεφτει το διδυμο μαρκεζ-χοντα, φταιει το χοντα...
οταν πεφτει το διδυμο πεντροσα-χοντα, φταιει ο πεντροσα...
οταν νικαει το διδυμο μαρκεζ-χοντα, νικαει ο μαρκεζ...
οταν νικαει το διδυμο πεντροσα-χοντα, νικαει το χοντα...
εξαιρετικη λογικη...
:a46::a23::a10:
MG-KTiNoS
01/06/2015, 12:23
εξαιρετικη λογικη...
Αν ο ένας είναι χεράς κι άλλος κουλός λογικά κουμπώνει....
υγ
Βγάλε το Ντόβι που ήταν 3ος πιλότος ΟΛΟΙ οι άλλοι έχουν πα΄ρει ΠΠ με το χόντα
ΕΚΤΩΣ του Πετρογκαζάκη.
Μέχρι και ο Χέιντεν !!!!
Τι άλλο να πεις δηλαδή???
:a08:
Δεν είναι ακριβώς έτσι.Αν αδειάσεις το μυαλό σου και ξαφνικα σε ρωτήσουν πες τιμόνια του τώρα,σίγουρα τον συμπαθέστατο κατ'εμέ πεντρόζα δεν πρόκειται να τον σκεφτείς άμεσα.
Ξέρεις τι μουθυμίζει αυτό?
-Είναι ωραία η νύφη ?
-Καλή κοπέλα.... από σπίτι..... με προίκα !!!
εξαιρετικη λογικη...
Δεν είναι ακριβώς έτσι.Αν αδειάσεις το μυαλό σου και ξαφνικα σε ρωτήσουν πες τιμόνια του τώρα,σίγουρα τον συμπαθέστατο κατ'εμέ πεντρόζα δεν πρόκειται να τον σκεφτείς άμεσα.
devil's animal
01/06/2015, 12:30
γιατί ΠΡΙν που δεν ήταν τραυματίας έκανε τίποτε...???? ΠΟΥΛΟ !
και επειδη με τσιγκλατε...
ο pedrosa εχει περισσοτερα βαθρα απο τον lorenzo...και περισσοτερους γρηγορους γυρους αγωνα...
και εχει μεινει εκτος αγωνων, λογω τραυματισμων, πολυ περισσοτερο απο τον lorenzo...
στατιστικα...
336487
336488
εξαιρετικη λογικη...
Κοίτα, η ευφύια σου σου επιτρέπει να υποστηρίζεις Πεντρόζα. ΟΚ δεν πειράζει, τουλ κάνεις καλή παρέα :lol:
Αυτό όπως δεν σημαίνει ότι κατηγορώ τον Πεντρόζα ότι μονίμως φταίει που πέφτει.
Κάνε μου μια χάρη, πήγαινε στο θρεντ για το ΛεΜαν και θα δεις ότι κατακρίνω τη ΧΟΝΤΑ για τα low όχι τον ΠΕΝΤΡΟΖΑ.
Ευχαριστώ.
ο pedrosa εχει περισσοτερα βαθρα απο τον lorenzo...και περισσοτερους γρηγορους γυρους αγωνα...
και εχει μεινει εκτος αγωνων, λογω τραυματισμων, πολυ περισσοτερο απο τον lorenzo...
στατιστικα...
336487
336488
στ'@@ μας τα νούμερα.
τράβα έξω από την ΑΣΟΕΕ και κλάψε
devil's animal
01/06/2015, 12:35
κανεις λαθος...
σε απολυτους χρονους, ισως ειναι και ο γρηγοροτερος αυτη την στιγμη εκει μεσα...
ναι, πιο γρηγορος και απ'τον marquez...
ασχετα του οτι δεν μπλεκει σε μαχες και θελει να ειναι 1000% σιγουρος πριν κανει καποια προσπεραση κλπ...επειδη εχει σπασει οτι κοκκαλο υπαρχει πανω στο κορμι του...
φοβος λεγεται και ειναι κακο να υπαρχει σε μεγαλες ποσοτητες σ'αυτους τους αθλητες...γιατι τους κραταει πισω 1 και 2 δεν βλεπεις θεαματικους αγωνες με αλληλοπροσπερασματα...
δεν ειναι τυχαιο ρε μαγκες οτι τον κραταει η honda τοσα χρονια...δεν ειναι μονο η repsol...υπαρχουν και αλλοι Ισπανοι εκει μεσα τοσα χρονια...
ο τυπος ετρεξε το πρωτο του αγωνα το 2001...λες 14 χρονια μετα να μην υπηρξαν αλλα ταλεντακια...μικρα ή μεγαλα που να τα ειχε πλευρισει η χοντα? απλα δεν αξιζαν...
κανεις λαθος...
σε απολυτους χρονους, ισως ειναι και ο γρηγοροτερος αυτη την στιγμη εκει μεσα...
ναι, πιο γρηγορος και απ'τον marquez...
ασχετα του οτι δεν μπλεκει σε μαχες και θελει να ειναι 1000% σιγουρος πριν κανει καποια προσπεραση κλπ...επειδη εχει σπασει οτι κοκκαλο υπαρχει πανω στο κορμι του...
φοβος λεγεται και ειναι κακο να υπαρχει σε μεγαλες ποσοτητες σ'αυτους τους αθλητες...γιατι τους κραταει πισω 1 και 2 δεν βλεπεις θεαματικους αγωνες με αλληλοπροσπερασματα...
δεν ειναι τυχαιο ρε μαγκες οτι τον κραταει η honda τοσα χρονια...δεν ειναι μονο η repsol...υπαρχουν και αλλοι Ισπανοι εκει μεσα τοσα χρονια...
ο τυπος ετρεξε το πρωτο του αγωνα το 2001...λες 14 χρονια μετα να μην υπηρξαν αλλα ταλεντακια...μικρα ή μεγαλα που να τα ειχε πλευρισει η χοντα? απλα δεν αξιζαν...
Ισως και να συμφωνούσα αλλά εδωμπαίνει το άλλά.
Το αποτέλεσμα μετράει.
Μου ειναι συμπαθέστατος ο πετρογκαζ,αλλά δεν έχει τη ψυχή ενός πρωταθλητη.Επαναλαμβάνω,ευχομαι να είχε ενα πρωτάθλημα ή να ήταν σε τροχιά πρωταθληματος γιατί πραγματικά αξίζει αλλά,δεν το έχει.Άρα;;;
Αν εσυ ησουν ο αρχιμάγιστρος σε μια ομάδα τι θα έκανες;
Υγ με στεγνά αποτελέσματα και μαθηματικά,δε γ@@@@@σε κανείς.
devil's animal
01/06/2015, 12:40
Κοίτα, η ευφύια σου σου επιτρέπει να υποστηρίζεις Πεντρόζα. ΟΚ δεν πειράζει, τουλ κάνεις καλή παρέα :lol:
Αυτό όπως δεν σημαίνει ότι κατηγορώ τον Πεντρόζα ότι μονίμως φταίει που πέφτει.
Κάνε μου μια χάρη, πήγαινε στο θρεντ για το ΛεΜαν και θα δεις ότι κατακρίνω τη ΧΟΝΤΑ για τα low όχι τον ΠΕΝΤΡΟΖΑ.
Ευχαριστώ.
δεν υποστηριζω πεντροσα...
υποστηριζω αθλημα και αναφερω γεγονοτα..
και εγω τον εχω βρισει πολλες φορες για την μη συμμετοχη του σε μαχες...
κυριως επειδη εχει την δυνατοτητα και καθεται και το ψυριζει...
οπως τον εχω υποστηριξει και αλλες φορες...
οπως εχω υποστηριξει και τον rossi και αλλους τις φορες που κατα την γνωμη μου αξιζει...
δεν ειναι οπαδικο απο την μερια μου το ζητημα...
δεν ξερω απο την δικη σας μερια...
MG-KTiNoS
01/06/2015, 12:41
Καλά τα βάθρα αλλά οι τίτλοι μετράνε.
Τις μεγάλες μάχες ο κοντός τις έχασε ΟΛΕΣ
--------------------------
Εντύπωση μου έκανε ο ΓιαΝΝοΝε γιατί δείχνει ότι τα μαθήματα του Ρόσσι δεν πήγαν τζάμπα.
Δεν έκανε το λάθος να πολεμήσει σώμα με σώμα με τον Μάρκεζ.
Μόλις είδε ότι ο κοντός ρισκάρει κράτησε ρυθμό και τον άφησε να σκάσει κάτω μόνος.
Για μανιακό τον ήξερα για έξυπνο.... δεν τον είχα.
Κακές παρέες ρπστμ...
devil's animal
01/06/2015, 12:43
στ'@@ μας τα νούμερα.
τράβα έξω από την ΑΣΟΕΕ και κλάψε
φαινεται ποιος εχει την ευφυια να υποστηριζει αυτον-ους που υποστηριζει...
ευγε για ακομη μια φορα που αποδεικνυεις τα λεγομενα μου...
:beer::beer:
Καλά τα βάθρα αλλά οι τίτλοι μετράνε.
Τις μεγάλες μάχες ο κοντός τις έχασε ΟΛΕΣ
--------------------------
Εντύπωση μου έκανε ο ΓιαΝΝοΝε γιατί δείχνει ότι τα μαθήματα του Ρόσσι δεν πήγαν τζάμπα.
Δεν έκανε το λάθος να πολεμήσει σώμα με σώμα με τον Μάρκεζ.
Μόλις είδε ότι ο κοντός ρισκάρει κράτησε ρυθμό και τον άφησε να σκάσει κάτω μόνος.
Για μανιακό τον ήξερα για έξυπνο.... δεν τον είχα.
Κακές παρέες ρπστμ...
Αγαπητέ Εν Χριστώ βαζελινάρχη.
Μια ίσως μεγαλύτερη εικόνα είναι η ως εξής..
Ρόσι γνωρίζονας τα του χώρου και ο,τι έχουν χρωστούμενα ο Ιάννο με τον Μαρκ απο τα 250 και όχι μόνο,λέει,'Ας είμαι κοντά και αυτοι θα φαγωθουν μεταξύ τους οπότε,ας είμαι εκεί κοντά'.
devil's animal
01/06/2015, 12:48
Ισως και να συμφωνούσα αλλά εδωμπαίνει το άλλά.
Το αποτέλεσμα μετράει.
Μου ειναι συμπαθέστατος ο πετρογκαζ,αλλά δεν έχει τη ψυχή ενός πρωταθλητη.Επαναλαμβάνω,ευχομαι να είχε ενα πρωτάθλημα ή να ήταν σε τροχιά πρωταθληματος γιατί πραγματικά αξίζει αλλά,δεν το έχει.Άρα;;;
Αν εσυ ησουν ο αρχιμάγιστρος σε μια ομάδα τι θα έκανες;
Υγ με στεγνά αποτελέσματα και μαθηματικά,δε γ@@@@@σε κανείς.
αφου λοιπον εσεις, αν ησασταν αρχιμαγιστροι σε μια ομαδα θα τον διωχνατε χθες κιολας...αφηστε τους ασχετους στην honda να τον κρατανε και ζηστε με αυτη την παραφορη αδικια...
ολοι προπονητες...
ολοι αρχιμηχανικοι...
ολοι διευθυντες...
ολοι προεδροι...
ολοι πρωθυπουργοι (https://www.youtube.com/watch?v=dnsO-U8NRjw)...:lol:
MG-KTiNoS
01/06/2015, 12:49
τελικά ο Ντόβι τι πρόβλημα μπορεί να είχε στο πίσω γρανάζι???
Πήδαγε δόντια λέει....
ΚΟΥΦ!!!!
:uplate:
MG-KTiNoS
01/06/2015, 12:50
αφου λοιπον εσεις, αν ησασταν αρχιμαγιστροι σε μια ομαδα θα τον διωχνατε χθες κιολας...αφηστε τους ασχετους στην honda να τον κρατανε και ζηστε με αυτη την παραφορη αδικια...
ολοι προπονητες...
ολοι αρχιμηχανικοι...
ολοι διευθυντες...
ολοι προεδροι...
κοίτα τα έχουμε λύσει αυτά εδώ και χρόνια...
Μοτοτζιπολόγοι !
ΠΟΥΛΟ !
ολοι προπονητες...
ολοι αρχιμηχανικοι...
ολοι διευθυντες...
ολοι προεδροι...
Κανείς δεν είπα πως θα τον έδιωχνα.Μην λές πράγματα που προσωπικά ΔΕΝ εχω πει.
MG-KTiNoS
01/06/2015, 12:53
Κανείς δεν είπα πως θα τον έδιωχνα.Μην λές πράγματα που προσωπικά ΔΕΝ εχω πει.
Εγώ θα 'αλήφα με βαζελίνη και θα τον πέταγα στο λάκο με τα κωλοδ... λα !
:rotflmao:
Εγώ θα 'αλήφα με βαζελίνη και θα τον πέταγα στο λάκο με τα κωλοδ... λα !
Ουτε.Δεν φέρνει αντίρρηση,είναι συμβατός με οποιαδήποτε τεχνολογία,κάνει για τείχος,δεν υπάρχει άλλος με τέτοια εμπειρία που να τα κάνει όλα αυτά χωρίς να το ξέρει.
στατιστικα...
336487
336488
Πολύ ωραίο στατιστικό.
Βέβαια, για να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα, θα πρέπει να λάβεις υπόψη όλα τα στοιχεία που δείχνει, αλλά και τον συνδυασμό τους.
Για παράδειγμα, όντως ο Pedrosa έχει 94 βάθρα έναντι 88 του Lorenzo, δηλ. έξι περισσότερα. Από την άλλη, τρέχει και δύο χρόνια παραπάνω...
Επίσης, κοίτα πως μοιράζονται τα βάθρα του καθενός σύμφωνα με τα παραπάνω:
336490
Πολύ ωραίο στατιστικό.
Βέβαια, για να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα, θα πρέπει να λάβεις υπόψη όλα τα στοιχεία που δείχνει, αλλά και τον συνδυασμό τους.
Για παράδειγμα, όντως ο Pedrosa έχει 94 βάθρα έναντι 88 του Lorenzo, δηλ. έξι περισσότερα. Από την άλλη, τρέχει και δύο χρόνια παραπάνω...
336490
Βάλε και τα καπάκια. aka πρωταθλήματα.
MG-KTiNoS
01/06/2015, 13:07
Maurizio Arrivabene, attuale Team Principal della Rossa in Formula1,
“Dall’Igna ha avuto l’abilità e la capacità tecnica di fare quello che chiedeva Valentino anni fa”.
Read more: MotoGP, Arrivabene: Ducati? una vittoria e si sblocca http://www.gpone.com/en/2015053117051/Arrivabene-Ducati-una-vittoria-e-si-sblocca.html#ixzz3bo7ptfLI
.
Follow us: @gponedotcom on Twitter | GPOnecom on Facebook
--------------
Ο Μαουρίτσιο Αρίβαμπένε δ/ντης Φερράρι
Ο Νταλ Ίνια είχε τις τεχνικές ικανότητες να κάνει ότι ζητούσε ο Ρόσσι χρόνια πριν....
:D
-----------------
Ο Πετρογκαζάκης μου θυμίζει αυτό που έλεγε ο Χ Κλιν....
Το πετρωμένο φυγήν αδύνατον....
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΕ!!!!
devil's animal
01/06/2015, 13:10
Πολύ ωραίο στατιστικό.
336490
δεν εχω καταλαβει...
τα βαθρα σε 250 και 125 δεν μετρανε?
γιατι μετρανε μονο τα GP?
αν ειναι ετσι να ξερω να μετραω στον rossi 7 πρωταθληματα...
αλλα ξεχασα..ο pedrosa δεν εχει κανενα...και ας εχει παρει 3 στις αλλες κατηγοριες...
συνεχιστε μονοι σας...
εγω αδυνατω...
:whiteflag:
MG-KTiNoS
01/06/2015, 13:12
δεν εχω καταλαβει...
αλλα ξεχασα..ο pedrosa δεν εχει κανενα...και ας εχει παρει 3 στις αλλες κατηγοριες...
συνεχιστε μονοι σας...
εγω αδυνατω...
'Οταν τα έλεγα εγώ αυτά με λεγανε βλαμμένο....
Ο Πετρογκαζάκης έπρεπε να κάτσει στα 2,5.
Αλλά ήρθε η Ντόρνα και τα έκανε πουτάνα όλα.
Τα 125 και τα 250 είναι άλλο άθλημα.
Κακώς τα μετράνε ΟΛΑ μαζί !
δεν εχω καταλαβει...
συνεχιστε μονοι σας...
εγω αδυνατω...
Δεν χρειάζεται τέτοιος εκνευρισμός, τα στοιχεία είναι αυτά που εσύ παρέθεσες και εδώ συζητάμε για την καριέρα του καθενός στην μεγάλη κατηγορία...
Εντάξει όμως, και συνολικά να τα πάρεις, η εικόνα δεν αλλάζει και πολύ:
336491
Ειδικά αν λάβεις υπόψη πως ο Lorenzo τρέχει ένα χρόνο λιγότερο και είναι και 2 χρόνια μικρότερος.
endopandou
01/06/2015, 13:28
Νικωλάκι πλάκα πλά στο τελευταίο σου σχόλιο δεν ανέφερες ούτε μια φορά το όνομα ρόσι, άσε που δεν έκανες οποιονδήποτε συσχετισμό με αυτόν.
Όλα καλά φίλε; Χρειάζεσαι κάτι; :a48:
*Οι moto2 moto3 είναι άλλα πρωταθλήματα τα οποία οργανώνονται υπό την ίδια διεύθυνση και έχουν υποστηρικτικό ρόλο. Όχι καμία νίκη και κανένα βάθρο σε αυτά δεν γίνεται να προσμετρήσει στα motogp και φυσικά το αντίθετο. Αμάν, γεράσαμε...
MG-KTiNoS
01/06/2015, 13:34
Νικωλάκι πλάκα πλά στο τελευταίο σου σχόλιο δεν ανέφερες ούτε μια φορά το όνομα ρόσι, άσε που δεν έκανες οποιονδήποτε συσχετισμό με αυτόν.
Όλα καλά φίλε; Χρειάζεσαι κάτι; :a48:
τραβάς κάτι χειρόφρενα ρε Μάνο...
*Οι moto2 moto3 είναι άλλα πρωταθλήματα τα οποία οργανώνονται υπό την ίδια διεύθυνση και έχουν υποστηρικτικό ρόλο. Όχι καμία νίκη και κανένα βάθρο σε αυτά δεν γίνεται να προσμετρήσει στα motogp και φυσικά το αντίθετο. Αμάν, γεράσαμε...
ναι και οι σοφοί λένε ότι η μοτο 2 και 3 είναι σκαλοπάτια για το μοτο τζι πι...
ΜΑΛΑΚΙΕΣ
Μπορεί να είναι για κάποιους αλλά όχι για όλους.
Αν ο Πετρογκαζάκης είχε κάτσει στη μοτο 2 θα είχε γράψει ιστορία κατά τη γνώμη μου !
:)
To HRC θέλει μονίμως τα μηχανάκια του να είναι βάθρο. Άρα θέλει απλά γρήγορους οδηγός που να φέρνουν βαθμούς.
Χέστηκε για τον Ντούχαν,το Ρόσι παλιότερα, τον Πεντρόζα, τον Χείντεν, τον Στόνερ, τον Μαρκέζ.
Εάν και χιμπατζήδες -που λέει ο λόγος- να έβαζε, άμα ήταν γρήγοροι, ο Νακαμότο θα ήταν ευτυχισμένος.
Εγώ είμαι θεατής. Άρα θέλω θέαμα. Και θέαμα για μένα είναι μάχες ρόδα με ρόδα, να ξεκινάς από τα πιτς και να καταλήγεις βάθρο,
να σπας κόκκαλο και 3-4 μέρες μετά να είσαι βάθρο, να προσπερνάς από το πουθενά κτλ κτλ
εξαιρετικη λογικη...
φαινεται ποιος εχει την ευφυια να υποστηριζει αυτον-ους που υποστηριζει...
ευγε για ακομη μια φορα που αποδεικνυεις τα λεγομενα μου...
:beer::beer:
Κοίτα Σταύρο όταν έρχεσαι πρώτος και πετάς μπηχτές και ειρωνίες για την λογική μου, θα κάθεσαι και θα δέχεσαι πικάρισμα.
Εάν έχεις πρόβλημα με αυτό, να μην ξεκίναγες τον χορό. Γειά σου τώρα. :wave2:
MG-KTiNoS
01/06/2015, 14:00
Θέαμα είναι και τα τουμπίδια του Πετρογκαζάκι !
Θυμάμαι εκείνο που είχε γίνει χαλκομανία στα φουσκωτά....
(τότε που τον έλεγαν κινγκ της βροχής)
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ! ! ! ! !
vassilis88
01/06/2015, 14:27
imho
ο λορε απλα χαιρετησε απ οτι ειδα..... οπως στη χερεθ κ στο λεμαν που εκανε παλι βολτα
επισης σαν ροσσικος προτιμω να το παρει αυτος παρα ο μαρκ, νιωθω οτι ο μαρκ του χρωσταει το 13
κ οσο εχει θεμα, ο λορε θα συνεχισει θεωρω το domination......
εντ λαστ μπατ νοτ ληστ, οπως ειπε κ ο κτινος τα μηχανακια ειναι λαικο σπορ κ μακαρι να παραμεινει ετσι μακρια απο ντουμπαγια κ αμπου νταμπγια κ μονακΑ!
GIOTIS750
01/06/2015, 15:03
336493
336494
Το ντουκάτι πλέον πλεονεκτεί παντού (επιταχύνση, φρένα, τελική, πλάγιασμα) απο το χόντα.
Λείπει μόνο ένας σοβαρός αναβάτης για να πάνε για κούπα το 16.
MG-KTiNoS
01/06/2015, 15:41
Κακές γλώσσες λένε ότι ο Μελάντρι θα πάρει πούλο από την Απρίλια.
Ματία Πασίνι και Ντε ΆΝτζελις πιθανοί αντικαταστάτες.
Δυστυχώς θα χάσουμε και τη Μανουέλα (τούπου τούπου)
Η Ντουκάτι τελικά του κατΑστρεψε την καριέρα.
:moutza:
MG-KTiNoS
01/06/2015, 15:42
Το ντουκάτι πλέον πλεονεκτεί παντού (επιταχύνση, φρένα, τελική, πλάγιασμα) απο το χόντα.
Λείπει μόνο ένας σοβαρός αναβάτης για να πάνε για κούπα το 16.
:eek:
pipe_smoker
01/06/2015, 16:24
Ωραίος ο αγώνας.
Λόρε: Άξιος και μπράβο του πολλάν! Στους 3 πρώτους αγώνες ακλαυτίλα, και μετά 3 νίκες μονοκορδοσά. Τί να πει κανείς... Δεν ξέρεις τί να περιμένεις με δ'αύτονα! (περί χειρνομιών, χαιρετισμών κλπ δεν έχω ασχοληθεί και δεν πρόκειται, βαριέμαι).
Ιαννόνε: :uplate: :eleison:
Ρόσσι: Κάνει αυτό που μπορεί σε συνδυασμό με αυτό που ξέρει. Κρατιέται ακόμα στην κορυφή για πόντους αστείους, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Μαρκέζ: Κάνει αυτό που νομίζει ότι θα μπορέσει αλλά τελικά δεν μπορεί:lol: Παιδί είναι κ@υλες έχει:D Πιστεύω περνάει τη φάση του "πέφτω και μαθαίνω". Πολλοί την πέρασαν, άλλοι την ξεπέρασαν κι έμαθαν, άλλοι έμειναν εκεί και χειρότερα. Σίγουρα θα του στερήσει πολλούς βαθμούς όλη αυτή η κατάσταση και πιθανότατα να του στερήσει και το πρωτάθλημα, αλλά δε γινόταν νομίζω να μην την περάσει ποτέ. Κουσούρια και "φόβους" να μην του αφήσει και σε καλό πιστεύω θα του βγει στο μέλλον.
Πεντρόζα: Επειδή αχός βαρύς ακούγεται πολλά ντουφέκια πέφτουν, νομίζω κάπου έχει γίνει ένα μπέρδεμα σχετικά με τον Πεντρόζα. Αν ήταν κουλός δε θα ήταν εκεί. Και μπάρμπας του να ήταν ο Νακαμότο για motogp μιλάμε. Όχι για εκπομπή στην τελεόραση να τονε βάλει κάπου να κάνει τον ηθοποιό να μην του χαλάσει χατήρι. Εγώ προσωπικά δεν τον τρελογουστάρω γιατί του λείπει αυτό το τσαγανό, αυτή η στόφα του πρωταθλητή, αυτό το κάτι παραπάνω τέλος πάντων. Και πανγρήγορος είναι και το οδηγικό του στυλ είναι ωραίο και ταλέντο έχει. Απλά αυτά δεν αρκούν. Σχετικά με το αν πρέπει να κάτσει ή να φύγει, σίγουρα ξέρει καλύτερα η Χόντα, κι όπως είχε πει κι ο Χτήνος κάποτε "τη δουλειά του number 2 την κάνει άψογα, και καλύτερο δε θα βρει".
LogOutGoRide
01/06/2015, 16:36
Μπορεί να πιστεύουμε πως ο Pedrosa είναι στο HRC για πρωταθλητής γιαυτό και να τον κρίνουμε έτσι. Το HRC όμως δεν το ρωτήσαμε.
Όπως και να'χει, κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν είναι γρήγορος αλλά....τον Πούλο.
:eek:
Προς τι η έκπληξη;
Διαφωνείς οτι Ντόβι / Ιαννόνε δεν κάνουν για νίκες και τίτλους ή οτι η ντουκάτι είναι πλέον ανώτερη απο τη χόντα;
(...)...τον Πούλο.
Να πάρει... ποιόν στη θέση του;;;;:confused:
Μπορεί ο Ιαννόνε να ήταν ικανός αλλά έκανε μια καταφανέστατη άκυρη εκκίνηση. Εάν ήταν ο αγώνας στο Ώστιν ή οπουδήποτε αλλού δεν θα τη γλύτωνε αλλά μέτρησε ή έδρα.
Πέρα του ότι είναι αγχωμένος ο άνθρωπος(λογικό γιατί οι Γιαμαχαίοι και οι Ντουκατίστι δυναμώσαν αρκετά ) παρακάτω μόλις τώρα που διάβασα και στο crash.net λέει τα εξής:
“The problem was not like Le Mans because today the positive thing was the front [feeling] during the race," he explained. "I felt confident and I was riding only with the front wheel. The problem is that when the [rear] tyre dropped at lap 7-8 I had the same problems as always: Big slides on the entry [to the corners], no support on the rear and then I was riding only with the front tyre.
“When you are riding like this for 20 laps, in the end it is easy to lose the front one time.
“Like you see on TV, when I go into the corner I am sliding too much. Then I never stop the bike, so I push a lot on the front and then when I release the brakes still this slide continues and is the most difficult. We are working really hard to improve that.
“Last year I had those slides but always I controlled, always I felt the rear wheel. But this year for some reason I don't feel.
Στην καθομιλουμένη το μηχανάκι του τον πουλάει δεδομένου οτι το παλουκάρι το πιέζει στα όρια,GP τρέχει εξ'άλλου δεν είναι στον Περιφεριακό Άνω-Κάτω Ραχούλας...Ο πεδρόσα προφανώς έχει βρεί κάποιο άλλο στήσιμο που τον τον βολεύει ο μάρκ όμως δεν παίρνει αυτό που θέλει απο τη μηχανή,τουλάχιστον απο τα λεγόμενα του ιδίου,Τελος πάντων καλό θα του κάνει εγώ όπως βλέπω σαν θεατής να "ηρεμίσει" λιγουλάκι δεν έγινε κάτι που θα χάσει φέτος το πρωτάθλημα,έχει πολύ δρόμο μπροστά του και τίτλους να πάρει και ρεκόρ να σπάσει.Στην τελική γουστάρω φέτος που βλέπω ανταγωνιστικό GP.Αυτά τα ολίγα.
thunder ace
01/06/2015, 16:49
τον σκοτ,τον σκοτ.Αυτον να παρουν αν διωξουν-φυγει ο πετρογκαζ.
pipe_smoker
01/06/2015, 16:55
ή οτι η ντουκάτι είναι πλέον ανώτερη απο τη χόντα;
Να το πάω στις κουβέντες μεγάλων ανδρών ή μλκία?:bawl:
endopandou
01/06/2015, 17:12
Να το πάω στις κουβέντες μεγάλων ανδρών ή μλκία?:bawl:
Θέλει προσπάθεια να μην δεις πως οι ντούκοι είναι καλύτεροι σε δύναμη, είσοδο στροφής και αλλαγές στα εσάκια, ενώ παραμένουν τουλάχιστον ισάξιοι με χοντάι σε φρένα, καρδιά στροφής και έξοδο.
Άντε και δεν το βλέπεις σου λέω. Το τι λένε οι αναβάτες δεν το διαβάζεις;
Πήγαινέ το όπου θες αλλά το τι κάνουν τα μηχανάκια εξακολουθείς να μην το γνωρίζεις :D
έλα ρε Γιώργαρε
σκόρπα πόνο
:a25:
pipe_smoker
01/06/2015, 17:26
Θέλει προσπάθεια να μην δεις πως οι ντούκοι είναι καλύτεροι σε δύναμη, είσοδο στροφής και αλλαγές στα εσάκια, ενώ παραμένουν τουλάχιστον ισάξιοι με χοντάι σε φρένα, καρδιά στροφής και έξοδο.
Άντε και δεν το βλέπεις σου λέω. Το τι λένε οι αναβάτες δεν το διαβάζεις;
Πήγαινέ το όπου θες αλλά το τι κάνουν τα μηχανάκια εξακολουθείς να μην το γνωρίζεις :D
Εμ, ο καθένας ο,τι θέλει βλέπει κι όπως θέλει το ερμηνεύει όπως λέγατε και μερικές σελίδες νωρίτερα.
Εγω βλέπω ότι τα ντουκατια φέτος έχουν κάνει υπεραλματα κι έχουν βελτιωθεί τρομερά στους τομείς που υστερουσαν.
Αλλα αυτό, και το "η ντουκατι ειναι πλέον ανώτερη από τη χοντα" γενικά κι αόριστα, εγω τα βλέπω ως δυο τελείως διαφορετικά πράγματα.
Εσύ που γνωρίζεις (αν κατάλαβα καλά) τί κάνουν τα μηχανάκια, να μας λες κι εμάς να μαθαίνουμε:D
GIOTIS750
01/06/2015, 18:07
Suzuki to race with updated engines in Barcelona
http://www.motorcyclenews.com/sport/motogp/2015/june/suzuki-to-race-with-updated-engines-in-barcelona/
Danilo Petrucci apologises for causing Aleix Espargaro’s crash at the #ItalianGP and explains how it happened.
The Italian enjoyed a good race, crossing the nine in ninth in front of his passionate home support.
Danilo Petrucci: “I am very sorry for the contact with Aleix but unfortunately I had a problem with the gearbox that that made me lengthen braking and being unable to avoid the contact. I understand he is very angry, that's why I apologized. But telemetry confirms the problem I had. It was a very hard race for me, especially due to the very high temperature that made me sweat a lot from the beginning. Then I went better, doing a good battle with Yonny. I must say that we helped each other. Halfway through the race I was really struggling: due to the fall of yesterday I was very weak and I felt pain in the muscles. I recovered energy following him and then, in the last seven laps, I tried to lap stronger. The ninth place is a great satisfaction after a weekend made difficult by the two falls on Saturday. Yes, I admit it: this morning would have signed for this result.” http://www.motogp.com/en/news/2015/06/01/petrucci-i-am-very-sorry-for-the-contact-with-aleix/177145
stam2:beer::beer:
DoctoR_k6:beer::beer:
endopandou
01/06/2015, 18:13
Εμ, ο καθένας ο,τι θέλει βλέπει
Ε καλά έτσι είναι μην το κάνουμε και θέσφατο την παραδοχή. Στη συγκεκριμένη τα κουκιά μετρώνται, δεν υπόκεινται σε καμιά φιλοσοφική ανάλυση.
Δεν τρέχει μια αν δεν μπορεί κάποιος να τα δει αρκεί να διαβάσει δημοσιογραφικά σχόλια και φυσικά σχόλια αναβατών για το τι συμβαίνει.
ΑΝ πάραυτα δεν κάνει ούτε αυτό αλλά η άποψη... άποψη... απλά τιμάει τον Κλιντ Ίστγουντ... :D Καταλαβαίνεις και συμφωνείς φαντάζομαι
pipe_smoker
01/06/2015, 18:39
Στη συγκεκριμένη τα κουκιά μετρώνται, δεν υπόκεινται σε καμιά φιλοσοφική ανάλυση.
Ω, μα τα πάντα υπόκεινται σε φιλοσοφικές αναλύσεις.
Εδώ για το αν ψεύδονται τα νούμερα χωράει ανάλυση, και θα θεωρήσουμε "μετρήσιμα κουκιά" τα λεγόμενα των αναβατών και των δημοσιογράφων?
Τώρα για τις απόψεις και την ΙστγουνΔιαία άποψη περί των απόψεων, μπορεί κάλλιστα όποιος θεωρεί ότι κατάφερε να μετρήσει τα κουκιά και γνωρίζει τον αριθμό αυτών, να τα βράσει και να τα φάει.
Η άποψή του, εκτός του ότι θα ηχήσει δυνατότερα, αποκτά και μία επιπλέον ιδιότητα ιδιαιτέρως χρήσιμη τους καλοκαιρινούς μήνες για τους συνομιλητές του:)
endopandou
01/06/2015, 18:46
Ω, μα τα πάντα υπόκεινται σε φιλοσοφικές αναλύσεις.
Εδώ για το αν ψεύδονται τα νούμερα χωράει ανάλυση, και θα θεωρήσουμε "μετρήσιμα κουκιά" τα λεγόμενα των αναβατών και των δημοσιογράφων?
Τώρα για τις απόψεις και την ΙστγουνΔιαία άποψη περί των απόψεων, μπορεί κάλλιστα όποιος θεωρεί ότι κατάφερε να μετρήσει τα κουκιά και γνωρίζει τον αριθμό αυτών, να τα βράσει και να τα φάει.
Η άποψή του, εκτός του ότι θα ηχήσει δυνατότερα, αποκτά και μία επιπλέον ιδιότητα ιδιαιτέρως χρήσιμη τους καλοκαιρινούς μήνες για τους συνομιλητές του:)
Μια φιλική ερώτηση αν μου επιτρέπεις. Αυτή τη στιγμή είσαι νηφάλιος;
Προς τι η έκπληξη;
Διαφωνείς οτι Ντόβι / Ιαννόνε δεν κάνουν για νίκες και τίτλους ή οτι η ντουκάτι είναι πλέον ανώτερη απο τη χόντα;
O Dovizioso όντως δεν είναι για τίτλο, είναι ο Pedrosa της Ducati. Σταθερά καλός, αξιόπιστος αλλά κάτι λείπει.
Ο Iannone είναι αναβάτης που κάποια στιγμή θα το σηκώσει.
@ pipe_smoker
Για γενικά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, αλλά όταν βγαίνει ο Dovizioso και λέει πως έβλεπε τη Honda του Marquez να μην είναι ισορροπημένο μηχανάκι, τουλάχιστον για το Mugello συμπεραίνουμε πως η Ducati είχε καλύτερο πραπρά.
Για τις άλλες πίστες, σίγουρα παίζει να αλλάξει αυτό.
pipe_smoker
01/06/2015, 19:20
Μια φιλική ερώτηση αν μου επιτρέπεις. Αυτή τη στιγμή είσαι νηφάλιος;
Απόλυτα.
Αν μου επιτρέπεις να κάνω κι εγώ μια ερώτηση με τη σειρά μου.
Εφόσον αυτό που καθορίζει το εάν συμφωνεί/καταλαβαίνει (όπως είπες κι εσύ πριν) ο ένας τί γράφει/εννοεί ο άλλος κλπ είναι η νηφαλιότητα, και μιας και μόλις σε διαβεβαίωσα για τη δική μου, εσύ γιατί δεν είσαι?
endopandou
01/06/2015, 19:39
pipe_smoker
ok μαν ότι πεις :beer:
Αν και έχει φυσική ταχύτητα δεν ξέρω αν είναι άξιος να καταφέρει να ισορροπήσει μυαλό, τεχνική και κάψα ώστε να γίνει άξιος πρωταθλητής.
Το ότι στην εικοσαετία έκατσε μια στη Χάιδω το 2006 και άλλη μια στον Ρόμπερτς τζούνιορ και μάλιστα υπό άλλες συνθήκες πρωταθλήματος δείχνει πως είναι δύσκολο θέμα η κούπα.
Με αυτά που έχει δείξει έως τώρα δεν τον έχω πιο ικανό για κούπα ούτε καν από Ντάνο (αν είναι δυνατόν...).
Εχθές πάντως έκανε έναν υπέροχο αγώνα
pipe_smoker
ok μαν ότι πεις :beer:
Αν και έχει φυσική ταχύτητα δεν ξέρω αν είναι άξιος να καταφέρει να ισορροπήσει μυαλό, τεχνική και κάψα ώστε να γίνει άξιος πρωταθλητής.
Το ότι στην εικοσαετία έκατσε μια στη Χάιδω το 2006 και άλλη μια στον Ρόμπερτς τζούνιορ και μάλιστα υπό άλλες συνθήκες πρωταθλήματος δείχνει πως είναι δύσκολο θέμα η κούπα.
Με αυτά που έχει δείξει έως τώρα δεν τον έχω πιο ικανό για κούπα ούτε καν από Ντάνο (αν είναι δυνατόν...).
Εχθές πάντως έκανε έναν υπέροχο αγώνα
Διορθώνω σε «έχει τις δυνατότητες να το διεκδικήσει με αξιώσεις».
Γενικά, από ό,τι έχω παρατηρήσει, για να πάρει κάποιος πρωτάθλημα πρέπει εκτός από ταχύτητα (που ο Iannone την έχει), να «έχei» το προσπέρασμα σχετικά γρήγορα. Εκεί είναι το σημείο που χάνει ο Pedrosa πιστεύω, στο ότι το προσπέρασμα το παιδεύει πολύ. Ενώ οι Rossi, Marquez, Stoner, Lorenzo, βρίσκουν τρόπο να «χωθούν» ακόμα και αν δεν είναι πιο γρήγοροι από τον μπροστινό τους.
Ο Iannone φαίνεται να το έχει αυτό το χαρακτηριστικό. Το είχε δείξει στην Moto2 και το δείχνει κι εδώ.
Επίσης, δεν είναι βρόντακας σαν τον Crutchlow. Αν βελτιώσει λίγο και τη σταθερότητά του, πιστεύω θα δούμε πολύ περισσότερα από ό,τι ως τώρα.
MG-KTiNoS
01/06/2015, 20:09
O Dovizioso όντως δεν είναι για τίτλο, είναι ο Pedrosa της Ducati. Σταθερά καλός, αξιόπιστος αλλά κάτι λείπει.
@ pipe_smoker
Για γενικά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, αλλά όταν βγαίνει ο Dovizioso και λέει πως έβλεπε τη Honda του Marquez να μην είναι ισορροπημένο μηχανάκι, τουλάχιστον για το Mugello συμπεραίνουμε πως η Ducati είχε καλύτερο πραπρά.
Για τις άλλες πίστες, σίγουρα παίζει να αλλάξει αυτό.
ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣτΟΥ ΚΑΙ ΣτΟΥ ΘΕΟΥ Τ ΑΥΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΡΙΛΙΑ Ε????
Ο Ντόβι όταν έτρεχε ως 3 στη Χόντα έτρεχε με ότι του έδιναν και όπως του έλεγαν
Με τη γιαμάχα όπως τα ειχε πάει μια χαρά.
Η Ντουκάτι σε καμία περίπτωση δεν είναι Χόντα γιατί είναι νέο μηχανάκι και ως εκ τούτου
άγνωστο για όλους.
Θα το μάθουν θα το βελτιώσουν και βλέπουμε με τους νέους κανονισμούς τι θα γίνει
endopandou
01/06/2015, 20:10
Fkol Πολύ ωραία και συγκροτημένη η σκέψη σου και μακάρι να είναι έτσι.
Απλά συμπληρώνω πως σε αυτά τα κρίσιμα τελευταία δέκατα που χρειάζεται να μπει ο Γιαννόνε υπάρχει τόση πίεση ώστε δεν μπόρεσαν να τη διαχειριστούν πολλά ελπιδοφόρα παλικάρια στο παρελθόν.
Προσωπικά απ τη στιγμή που ο Aleix στις υπάρχουσες συνθήκες δεν μπορεί να δείξει το τεράστιο ταλέντο του δεν με απασχολεί όποιος και να σηκώσει κούπα.
Νταξ τη συμπάθεια σε Γιώργο και Ντόβι δεν κρύβω πως την έχω...
Φορ δε ρέκορντ... τον Μάβερικ τον θεωρώ σημαντικότερο ταλέντο απ τον Γιαννόνε
Ο Ντόβι όταν έτρεχε ως 3 στη Χόντα έτρεχε με ότι του έδιναν και όπως του έλεγαν
:a013:
Φορ δε ρέκορντ... τον Μάβερικ τον θεωρώ σημαντικότερο ταλέντο απ τον Γιαννόνε
Τον Maverick τον παρακολουθώ από τα 125, τότε που είχε το ροζ μηχανάκι της Paris Hilton :D
Αστεία αστεία, μόνο με τον Marquez τον συγκρίνω. Του χρόνου ο Aleix όσο και αν τον πάω, ούτε με κυάλια δεν θα τον βλέπει.
RaGe_Raptor
01/06/2015, 20:34
Τον Maverick τον παρακολουθώ από τα 125, τότε που είχε το ροζ μηχανάκι της Paris Hilton :D
Αστεία αστεία, μόνο με τον Marquez τον συγκρίνω. Του χρόνου ο Aleix όσο και αν τον πάω, ούτε με κυάλια δεν θα τον βλέπει.
όταν ανακοίνωνε η Suzuki επιστροφή το πρώτο και μόνο πράγμα που έλεγα ήταν "επένδυση σε οδηγούς"... τους είχα ικανούς να τρέχουν με τον RdP....ευτυχώς δεν το κάνανε...
και το δίδυμο είναι φωτιά....περιμένω ωραία πράγματα.....:D
endopandou
01/06/2015, 20:39
Τι ξεστόμισες βλάσφημε? :redcard:
Την ιστορία με την Χίλτον την θυμάσαι τότε; Η ομάδα δεν ήταν δικιά της αλλά την πλήρωναν για να βάλουν το όνομάτης πάνω στο μηχανάκι ώστε να προσελκύσουν άλλους σπόνσορες. Στο συμβόλαιό τους ήταν επίσης η υποχρέωσή της να παρευρίσκεται σε κάποιους αγώνες ως γλάστρα για τις κάμερες και όταν κάποια στιγμή εκείνη σταμάτησε να πηγαίνει γιατί της χρωστούσαν μερικά μηνιάτικα βγήκαν όλα στη φόρα. Οι αγώνες στις μέρες μας...
ripseventh
01/06/2015, 22:36
Ασχετο...επεσε πολυ τουμπα με την δοκιμη την επομενη μερα του αγωνα με μις-ελενhttp://http://www.gpone.com/en/2015060117073/Rossi-Marquez-Lorenzo-traditi-dalle-Michelin.html
MG-KTiNoS
01/06/2015, 22:44
Περί Χόντων...
http://www.motogp.com/en/news/2015/06/01/miller-it-was-a-rubbish-race-to-be-honest/177158
The Paddock Girls of the #ItalianGP (https://www.youtube.com/watch?v=M_pTBRgVrBk) :D
LogOutGoRide
02/06/2015, 15:51
The Paddock Girls of the #ItalianGP (https://www.youtube.com/watch?v=M_pTBRgVrBk) :D
Χαλαρά μπροστά τα κορίτσια της monster energy
Billymuse
02/06/2015, 19:30
https://www.youtube.com/watch?v=xh5MQffGWww
Χαλαρά μπροστά τα κορίτσια της monster energy
Συμφωνώ :beer:
Πλάκα πλάκα...:lol:
2 πλακες
πλάκα πλά
1 πλακα και μιση
spyrakos35
02/06/2015, 19:48
α μωρή χ@μούρα κτήνε, τώρα κατάλαβα γιατί μας έχεις πρήξει με τα απρίλια..... :lol:
endopandou
02/06/2015, 21:18
1 πλακα και μιση
:tooth: :a024: φίλε παίζει να ήταν μάλφάξιο' του κρόμ σαν ενός γνωστού μου που τα 'χασε και σφύριξε, αλλά έφταιγε ο κρομ...
Το παρακάτου βίντεο είναι η πτώση του μικρού μπροστά στους φανατικούς του μητσοτάκη
https://www.facebook.com/MotoGP/videos/vb.58201805768/10153555751135769/?type=2&theater¬if_t=video_comment
Τα χαιρέκακα σχολιάκια των καθυστερημένων βαλετζιπιωτών αφιερωμένα σε όσους δεν καταλαβαίνουν τι εννοούσε ο Μάριος όταν έλεγε πως ο πρίγκιπας κατέστρεψε το άθλημα. :wave2:
Φυσικά μιλάμε μόνο για τους "ξένους" καθότι στο μοτο.γρ φαντάζομαι δεν χάρηκε κανείς βαλετζιπιώτης ε; :tooth:
:tooth: :a024: φίλε παίζει να ήταν μάλφάξιο' του κρόμ σαν ενός γνωστού μου που τα 'χασε και σφύριξε, αλλά έφταιγε ο κρομ...
Το παρακάτου βίντεο είναι η πτώση του μικρού μπροστά στους φανατικούς του μητσοτάκη
https://www.facebook.com/MotoGP/videos/vb.58201805768/10153555751135769/?type=2&theater¬if_t=video_comment
Τα χαιρέκακα σχολιάκια των καθυστερημένων βαλετζιπιωτών αφιερωμένα σε όσους δεν καταλαβαίνουν τι εννοούσε ο Μάριος όταν έλεγε πως ο πρίγκιπας κατέστρεψε το άθλημα. :wave2:
Φυσικά μιλάμε μόνο για τους "ξένους" καθότι στο μοτο.γρ φαντάζομαι δεν χάρηκε κανείς βαλετζιπιώτης ε; :tooth:
Φυσικά και δε χαρήκαμε. Μας στέρησε τη χαρά να τον προσπεράσουμε :smokin:
Δεν πιστεύω πως διάβασα τέτοια ανοησία και μάλιστα από εσένα...:confused:
Δηλαδή η μαλακία που κουβαλάνε μερικοί (ή έστω και πολλοί ρε παιδί μου, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί), δίνει κατά κάποιον ανεξήγητο τρόπο κύρος στην ουρανομήκη μαλακία που πέταξε ο Μάριος;
Ότι δηλαδή για το άχυρο που κουβαλάνε αυτοί οι ηλίθιοι στο κεφάλι φταίει ο Rossi...
Άντε, να πούμε πως ο Rossi δεν ασχολούνταν με τις μοτοσυκλέτες. Άντε ότι γινόνταν παγωτατζής ή περιπτεράς που λέει ο λόγος...
Τότε τα παραπάνω βλήματα θα ήταν ευγενείς φίλαθλοι; Αυτό είναι δηλαδή το σκεπτικό;
Ε, τότε να διώξουμε τον Rossi να φτιάξουν τα πράγματα...
Καλά, μιλάμε σοβαρά τώρα;
Το τι είδους φίλαθλος είναι ο καθένας δεν εξαρτάται από το τι και ποιον υποστηρίζει.
Μερικές φορές όμως, ισχύει το αντίθετο.
Είναι λογικό οι περισσότεροι οπαδοί να είναι με τον Rossi. Ήταν για χρόνια στην απόλυτη κορυφή και ο οπαδός θέλει να κερδίζει, ποιον ήθελες να υποστηρίζουν, τον De Toumbe;
Αν δεν υπήρχε ο Rossi δεν θα ήταν καλύτεροι φίλαθλοι, τα ίδια σκατά θα ήταν. Απλά θα ήταν μοιρασμένοι σε 3-4 μέρη...
Αυτό που κανείς δεν προσέχει όμως (ή αν το προσέξει το «παραβλέπει» βολικά), είναι πως οι υπόλοιποι οπαδοί (όπως ο Μάριος που τον έφερες και για παράδειγμα...) είναι αντιRossiκοί για κάποιον δικό τους ανεξήγητο λόγο, μάλλον γιατί έχουν το σύνδρομο του κατατρεγμένου κι αδικημένου που τον πολεμάει το «σύστημα».
Λες και με κάποιον τρόπο ο Rossi έστηνε τους αγώνες...
Και είναι το ίδιο (αν όχι περισσότερο) βλαβεροί για την εικόνα του αθλήματος, γιατί δεν φτάνει που είναι τέτοιοι που είναι, διακυρήττουν κιόλας την ηθική τους υπεροχή. Παπάρια μέντολες που λέει κι ο Γεωργίου...
Ο Rossi όχι μόνο δεν έχει καταστρέψει το άθλημα, αλλά του έχει κάνει τόσο καλό όσοι δεν του έχουν κάνει μαζί όλοι όσοι έχουν αγωνιστεί από τότε που τραυματίστηκε ο Wayne Rainy ως και τώρα...
endopandou
02/06/2015, 23:28
Ο ρόσι είναι η δικαιολογία που ήρθε η πλέμπα στο άθλημα ρε συ. Η πλέμπα είναι το θέμα όχι ο ρόσι. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Αυτός είναι απλά ένας ανέντιμος γρήγορος κλοουν. Το αρκουδάκι που χορεύει για του πετάνε δεκάρικα απ τα μπαλκόνια
Ο Rossi όχι μόνο δεν έχει καταστρέψει το άθλημα, αλλά του έχει κάνει τόσο καλό όσοι δεν του έχουν κάνει μαζί όλοι όσοι έχουν αγωνιστεί από τότε που τραυματίστηκε ο Wayne Rainy ως και τώρα... :cry: ξέρεις έβλεπα αγώνες και πριν τον πρίγκιπα και γνωρίζω καλά πως στο μόνο που υστερούσαν οι τότε αγώνες ήταν στο πλήθος των καμερών...
el_hymador
02/06/2015, 23:46
Ο ρόσι είναι η δικαιολογία που ήρθε η πλέμπα στο άθλημα ρε συ. Η πλέμπα είναι το θέμα όχι ο ρόσι. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Αυτός είναι απλά ένας ανέντιμος γρήγορος κλοουν. Το αρκουδάκι που χορεύει για του πετάνε δεκάρικα απ τα μπαλκόνια
:cry: ξέρεις έβλεπα αγώνες και πριν τον πρίγκιπα και γνωρίζω καλά πως στο μόνο που υστερούσαν οι τότε αγώνες ήταν στο πλήθος των καμερών...
Στην εποχή μας είχαμε την σπάνια πλέον ευκαιρία να ζήσουμε από κοντά (τρόπος του λέγειν) τη γέννεση, την ακμή και την επάνοδο κατά πως φαίνεται ενός θρύλου. Ας μην είμαστε αχάριστοι, δεν θα έχουμε πολλές τέτοιες ευκαιρίες. Έναν Rossi και έναν Messi έχουμε.
endopandou
02/06/2015, 23:53
Στην εποχή μας είχαμε την σπάνια πλέον ευκαιρία να ζήσουμε από κοντά (τρόπος του λέγειν) τη γέννεση, την ακμή και την επάνοδο κατά πως φαίνεται ενός θρύλου. Ας μην είμαστε αχάριστοι, δεν θα έχουμε πολλές τέτοιες ευκαιρίες. Έναν Rossi και έναν Messi έχουμε.
Χυμαδόρ σε θεωρώ έναν από τους πιο ευφυείς ανθρώπους, μη μου το χαλάς βάζοντας την εμπάθεια πάνω απ την κατανόηση και κυρίως μην μου αλλάζεις τη σκέψη αν δεν μπορείς να την ακολουθήσεις (λόγω εμπάθειας και μόνο)
Το βίντεο και ο σχολιασμός που πόσταρα παραπάνω αφορά κάποιους σιχαμερούς βαλετζιπιώτες οι οποίοι είναι τόσο καθυστερημένοι που δεν μπορούν καν να κρύψουν τη χαιρεκακία τους και βγαίνουν με περηφάνια να καταθέσουν τη χαρά τους για την πτώση αναβάτη-αντιπάλου του πρίγκιπά τους. Δεν έγραψα τίποτα για τον πρινς βαλε, μα για κάποιους οπαδούς του. Τι είναι πια το τόσο δύσκολο για το οποίο πρέπει να αναδιατυπώνω επ άπειρον;
ΝIKOLTSOS
02/06/2015, 23:54
:cry: ξέρεις έβλεπα αγώνες και πριν τον πρίγκιπα και γνωρίζω καλά πως στο μόνο που υστερούσαν οι τότε αγώνες ήταν στο πλήθος των καμερών...
Για δώσε τον ορισμό σου...
endopandou
02/06/2015, 23:58
Για δώσε τον ορισμό σου... Σιγά φίλε. Το για δώσε τον ορισμό σου ακούγεται κάπως. Για... όχι. :nono:
Δεν δίνω ορισμούς κάθε που μου ζητάνε, ας διάβαζες από παλιότερα... Βασικά ας διάβαζες μερικά ποστ πρωτύτερα.
ΝIKOLTSOS
03/06/2015, 00:01
Σιγά φίλε. Το για δώσε τον ορισμό σου ακούγεται κάπως. Για... όχι. :nono:
Δεν δίνω ορισμούς κάθε που μου ζητάνε, ας διάβαζες από παλιότερα...
:uplate::uplate:
endopandou
03/06/2015, 00:04
:uplate::uplate:Τι; Άλλο εννοούσες και σε πήρα απ τη μύτη; Σόρυ ρε συ :)
Εσύ δεν καταλαβαίνεις.
H «πλέμπα» πάντα υπήρχε στο άθλημα.
Για μοτοσυκλέτα μιλάμε, αν δεν είσαι μοτοσυκλετιστής δεν βλέπεις MotoGP έρα από κάποιος αγώνες σποραδικά. Δεν είναι μπάσκετ ή βόλλεϋ.
Αν εννοείς πως το ποσοστό των φιλάθλων στο MotoGP αυξήθηκε λόγω της αίγλης που έδωσε η «δια-αθληματική» προσωπικότητα του Rossi (όπως είχε κάνει ο Jordan στο μπάσκετ κάποτε και ανέβασε όλο το άθλημα παγκοσμίως), τότε έχεις δίκιο, αλλά πρώτον και πάλι μοτοσυκλετιστές μπήκαν στο άθλημα και δεύτερον επ' ουδενί δεν δικαιούσαι ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος να βαπτίζεις ως «πλέμπα» το σύνολο όσων γνώρισαν το άθλημα μετά από εσένα.
Εδώ το 2ο κομμάτι της φράσης σου δεν δικαιολογεί το 1ο.
Το να κάνει κάποιος το αρκουδάκι για να του πετάνε δεκάρικα απ τα μπαλκόνια δεν είναι ανέντιμο. Αυτό σημαίνει πως αυτή η φράση χρειάζεται επεξήγηση.
Θα πρέπει να εξηγήσεις γιατί είναι ανέντιμος κλόουν, αλλιώς απλώς κατηγορείς κάποιον που δεν συμπαθείς για προσωπικούς λόγους. Και μη μου πεις για την εφορία του.
Αν αυτό που μου λες είναι πως έβλεπες GP 500 στην μετά-Rainey εποχή (γιατί αυτό ακριβώς έγραψα) και θεωρείς πως το άθλημα δεν είχε να ζηλέψει τίποτα τότε από την λίγο πιο μετά εποχή της κυριαρχίας του Rossi, τότε απλά δεν έβλεπες και με τρολλάρεις.
- Οι μη-μάχες του Doohan που κέρδιζε χωρίς ανταγωνισμό ήταν το ίδιο με τις μάχες Rossi-Biaggi, Rossi-Capirossi, Rossi-Gibernau?
- O KR Junior ήταν πρωταθλητής επιπέδου των μετά-Rossi και προ-Rainey αναβατών;
Να σοβαρευτούμε λιγάκι παρακαλώ...
el_hymador
03/06/2015, 00:43
Χυμαδόρ σε θεωρώ έναν από τους πιο ευφυείς ανθρώπους, μη μου το χαλάς βάζοντας την εμπάθεια πάνω απ την κατανόηση και κυρίως μην μου αλλάζεις τη σκέψη αν δεν μπορείς να την ακολουθήσεις (λόγω εμπάθειας και μόνο)
Το βίντεο και ο σχολιασμός που πόσταρα παραπάνω αφορά κάποιους σιχαμερούς βαλετζιπιώτες οι οποίοι είναι τόσο καθυστερημένοι που δεν μπορούν καν να κρύψουν τη χαιρεκακία τους και βγαίνουν με περηφάνια να καταθέσουν τη χαρά τους για την πτώση αναβάτη-αντιπάλου του πρίγκιπά τους. Δεν έγραψα τίποτα για τον πρινς βαλε, μα για κάποιους οπαδούς του. Τι είναι πια το τόσο δύσκολο για το οποίο πρέπει να αναδιατυπώνω επ άπειρον;
Καμια εμπαθεια δεν εχω. Το θεμα ειναι να τα εξεταζουμε ολα στις πραγματικες τους διαστασεις.
Mugello = "εδρα" του Rossi
Ιταλοι = βραζει το αιμα τους
Aγωνες μοτοσικλετας = οχι ακριβως πολιτισμενο αθλημα οπως ενας σκακιστικος αγωνας
Πιθανοτητες να υπαρχουν μερικοι πραγματικα μ@λ@κες μεσα σε χιλιαδες = αρκετες
Δεν φταιει ο Rossi για αυτο, δεν εχει καλλιεργησει ουτε μισος ουτε εχθρα με εμπρηστικες και προβοκατορικες δηλωσεις. Εξαιρεση αποτελλει η μαντρα αναμεσε σε αυτον και στον Lorenzo,ήταν γελοιοτητα και ειχα κραξει πολύ τοτε. Αυτο που πρεπει να κρατησουμε παντως ειναι οτι το "σεις" και το "σας" σε ανθρωπους που ρισκαρουν τη ζωη τους καθε δευτερο ΣΚ δεν εχει και δεν θα επρεπε να εχει χωρο. Ειναι ολοι τους κωλοπαιδια με ενα τεραστιο εγωισμο, δεν γινεται αλλιως... αλλοι ειναι κωλοπαιδια με ωραιο τροπο και αλλοι με πραγματικα ενοχλητικο τροπο. Ο Rossi ειναι κωλοπαιδι με ωραιο τροπο. Αν τον επινα σταθερα απο αυτον και μου εβγαινε μετα με τα φλουο χρωματα - καρναβαλι και αυτο το χαμογελο σαν εφηβος που μολις ειχε την πρωτη του "συνεδρια" σε *δελο, θα ηθελα να του σπασω τα μουτρα και να κανω burn out στην υποφυση του. Καταλαβαινω οτι αυτο το χαλαρο "δεν τρεχει και τιποτα που σας γ@μησα - μου ηταν ευκολο" υφακι που ειχε και εχει τους κανει πυρ και μανια ολους. Εμενα μου αρεσει και γελαω. Ο αλλος παει και καρφωνει σημαιες σαν κονκισταδορ.... γενικα παιζει πολυ ψυχολογικος πολεμος.
Ο Σουμαχερ ηταν ενας απο τους κορυφαιους, αν οχι ο κορυφαιος βαση των αριθμων οδηγος που περασε απο την F1... ε και; Ξενερωτος ηταν, σαν μπαγιατικο στρουντελ - οδηγικη μηχανη... ο Senna δεν ειχε πετυχει σε καμια περιπτωση αυτα που πετυχε ο Μικαελ... πως γινεται τωρα και περισσοτερο θρυλικη υποσταση εχει o Senna; Γιατι απλα ηταν και αυτος τσογλανος!
Φαντασου τωρα να παρει πρωταθλημα -λεμε- ο Pedrosa... γαμω τα γλεντια, ουτε Μεγαλη Παρασκευη τετοιο ξεφαντωμα... ποιο ξενερωτο οδηγο δεν εχω δει ποτε. Δεν σε προκαλλει ουτε καν να τον αντιπαθησεις! Αν εκανε ο Pedrosa αυτα που εχει κανει ο Rossi στα παπαρια μας θα τον γραφαμε, θα λεγαμε ολοι πολυ καλος οδηγος και τερμα, οπως λεγαμε για για τον Σουμι.
Οποτε με πληρη συναισθηση αυτων που γραφω, θα πρεπει να εισαι ευγνωμων που ο Rossi σου δινει τη δυνατοτητα να αγαπας να τον μισεις. Κανει το αθλημα πιο ωραιο.
stefanos
03/06/2015, 00:46
Ε και Biaggi Capirossi και Gibernau δεν το λές και αφορμή να ανοίξεις τηλεόραση...
μετά από Lawson Mamola Spencer Rainey Schwantz και όλους τους κατασκευαστές στο παιχνίδι παλιότερα.
Ουσιαστικά από τα καραγκιοζιλίκια του Rossi υπάρχει ακόμα το άθλημα (όχι οτι δεν είναι οδηγάρας αλλά οδηγάρας ήταν και ο Doohan και κανένας δεν ασχολιόταν)
SHOOTER045
03/06/2015, 01:06
Ρε εντο
Πραγματικά τι ζόρι τραβατε μερικοί.
Κερδίζει ο αχώνευτος μαζί του.
Κερδίζει ο ΜΜ
Ομοίως μαζί του.
Κερδίζει ή κουτσή Μαρία
Μαζί τής.
Τι σας έκανε το παλικάρι?
Φταίει που εξαιτίας τού ανέβηκε η τηλεθέαση στα τζι πι?
Που και η κουτσή Μαρία ξέρει τον ROSSI αλλά κανέναν άλλο?
Και το ότι έβλεπες αγώνες παλιά δεν σε κάνει αλάθητο αναλυτή μοτοτζιπολογο.
Κάποιοι μπορεί να βλέπανε τζί πι όταν βάζανε τα προϊστορικά τζαπονια σήμα του HRC στο γκοτζιλα και οι αντίπαλοι κρέμαγαν χαιμαλια που έγραφαν ντουλάπι πάνω στο Τ REX
endopandou
03/06/2015, 07:21
Εσύ δεν καταλαβαίνεις.
Για μοτοσυκλέτα μιλάμε, αν δεν είσαι μοτοσυκλετιστής δεν βλέπεις MotoGP έρα από κάποιος αγώνες σποραδικά. Δεν είναι μπάσκετ ή βόλλεϋ.
Αν εννοείς πως το ποσοστό των φιλάθλων στο MotoGP αυξήθηκε λόγω της αίγλης που έδωσε η «δια-αθληματική» προσωπικότητα του Rossi (όπως είχε κάνει ο Jordan στο μπάσκετ κάποτε και ανέβασε όλο το άθλημα παγκοσμίως), τότε έχεις δίκιο, αλλά πρώτον και πάλι μοτοσυκλετιστές μπήκαν στο άθλημα και δεύτερον επ' ουδενί δεν δικαιούσαι ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος να βαπτίζεις ως «πλέμπα» το σύνολο όσων γνώρισαν το άθλημα μετά από εσένα.
Εδώ το 2ο κομμάτι της φράσης σου δεν δικαιολογεί το 1ο.
Το να κάνει κάποιος το αρκουδάκι για να του πετάνε δεκάρικα απ τα μπαλκόνια δεν είναι ανέντιμο. Αυτό σημαίνει πως αυτή η φράση χρειάζεται επεξήγηση.
Θα πρέπει να εξηγήσεις γιατί είναι ανέντιμος κλόουν, αλλιώς απλώς κατηγορείς κάποιον που δεν συμπαθείς για προσωπικούς λόγους. Και μη μου πεις για την εφορία του.
Αν αυτό που μου λες είναι πως έβλεπες GP 500 στην μετά-Rainey εποχή (γιατί αυτό ακριβώς έγραψα) και θεωρείς πως το άθλημα δεν είχε να ζηλέψει τίποτα τότε από την λίγο πιο μετά εποχή της κυριαρχίας του Rossi, τότε απλά δεν έβλεπες και με τρολλάρεις.
- Οι μη-μάχες του Doohan που κέρδιζε χωρίς ανταγωνισμό ήταν το ίδιο με τις μάχες Rossi-Biaggi, Rossi-Capirossi, Rossi-Gibernau?
- O KR Junior ήταν πρωταθλητής επιπέδου των μετά-Rossi και προ-Rainey αναβατών;
ξεκινάς τις σκέψεις σου με αυτό
Δεν πιστεύω πως διάβασα τέτοια ανοησία και μάλιστα από εσένα
και τελειώνεις με αυτό
Αντιλαμβάνεσαι πως με δασκαλίστικο ύφος βάζεις τον συνομιλητή (που μόνος σου επέλεξες να συνομιλήσεις) σου σε αρνητικό μόουντ;
_____
Απαντώ περιληπτικά γιατί σε διαφωνία για τα κόμματα και τις δασείες δεν δύναμαι να μπω.
Τα λες ανάποδα. Πλέμπα δεν υπήρχε, άσε που αυτό πρέπει να είναι παγκόσμια πρώτη σε γραπτό. Νταξ είπαμε να γράφουμε και κάτι παραπάνω...
Οι μοτοσυκλέτες ήταν ανέγγιχτες από τους σιχαμερούς. Αυτοί ακολουθούν πάντα τα σόου και σόου ήταν τα μπάσκετ και οι μπάλες.
δεν δικαιούσαι ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος να βαπτίζεις ως «πλέμπα» το σύνολο όσων γνώρισαν το άθλημα μετά από εσένα.
Κακώς απαντώ για σκέψεις και λόγια τα οποία δεν μου ανήκουν, αλλά ρε παιδί μου ήμαρτον πια με την διαστρέβλωση στα πάντα.
Γράφω αναλυτικά για νοοτροπίες και συγκεκριμένων ζώων και μου προσάπτεται αυθαίρετα πως αναφέρομαι στο σύνολον; Στο σύνολον;;;;
Νταξ αυτό δεν είναι κουβέντα όπως καταλαβαίνεις, βόλια στα τυφλά είναι...
Θα πρέπει να εξηγήσεις γιατί είναι ανέντιμος κλόουν Πάλι; Να ξαναεξηγήσω για τη συμπεριφορά του στους teammates του, τους αντιπάλους του και τον τουρισμό στις ομάδες; Ή νααναφέρουμε την κατά καιρούς άθλια συμεριφορά του στις πίστες; Δεν είναι ένα-δυό να πεις οκ άνθρωποι είμαστε, είναι το σύνολο της συμπεριφοράς
Γενικά το γραπτό σου είναι εκτός θέματος. Ένα σεντόνι απλά... Η αρχική προτροπή ήταν να διαβάσει όποιος θέλει τα σχόλια των ζώων. 3 λεπτάκια παίρνει, κάντο και αν έχεις επ αυτού κάτι εδώ είμαστε.
endopandou
03/06/2015, 07:46
Ε και Biaggi Capirossi και Gibernau δεν το λές και αφορμή να ανοίξεις τηλεόραση...
μετά από Lawson Mamola Spencer Rainey Schwantz και όλους τους κατασκευαστές στο παιχνίδι παλιότερα.
Ουσιαστικά από τα καραγκιοζιλίκια του Rossi υπάρχει ακόμα το άθλημα (όχι οτι δεν είναι οδηγάρας αλλά οδηγάρας ήταν και ο Doohan και κανένας δεν ασχολιόταν)
Γιατί φίλε Στέφανε λες πως κανείς δεν ασχολιόταν; Μια χαρά κόσμο είχαν και τα gp500 και ιδιαίτερα τα sbk. Και οι φίλαθλοι ήταν φίλαθλοι-παρέες και δεν πανηγύριζε κανείς πτώση αναβατών. Η συμπεριφορά των φιλάθλων είναι αποτυπωμένη σε παλιά βίντεα αγώνων στο σωλήνα.
Δεν υπάρχει σύγκριση με την F1 αν το πας εκεί...
Παρέες μπύρες γέλια χαρά έβλεπες σε τοπικά και παγκόσμια πρωταθλήματα (διευκρίνηση γιατί η διαστρέβλωση είναι χόμπι για κάποιους... τα παγκόσμια τα βλέπαμε από το 88 και μετά που μας ξεστράβωσε το γιουροσπόρ' )
Η μόνη αρνητική διαφορά ήταν αυτό που έγραψα προηγουμένως. Η τηλεοπτική κάλυψη ωχριούσε. Έβλεπες sbk και μετά F1 και ήταν σαν να κατέβαινες απ τη στάνη στην πόλη. Τίποτα άλλο.
Το αν πχ στο Αssen το 90 είχαν 5 wc και μια κερκίδα και σήμερα 50 και 8 δεν μας αφορά νομίζω... :)