View Full Version : MOTO GP ROUND 6 grand premio d Italia mugello 29/31/05-2015
Ε και Biaggi Capirossi και Gibernau δεν το λές και αφορμή να ανοίξεις τηλεόραση...
μετά από Lawson Mamola Spencer Rainey Schwantz και όλους τους κατασκευαστές στο παιχνίδι παλιότερα.
Ουσιαστικά από τα καραγκιοζιλίκια του Rossi υπάρχει ακόμα το άθλημα (όχι οτι δεν είναι οδηγάρας αλλά οδηγάρας ήταν και ο Doohan και κανένας δεν ασχολιόταν)
Μετά το 93 που έτρεχε μόνος τι ενδιαφέρον να έχει? Σε κάποιους (πολλούς) αγώνες, έβλεπε τους αντιπάλους μόνο στην εκκίνηση και μετά στην απονομή.
endopandou
03/06/2015, 07:55
Που και η κουτσή Μαρία ξέρει τον ROSSI αλλά κανέναν άλλο?
Σούτερ θα στο πω μια τελευταία και αν θέλεις κατάλαβέ το. Σε παρακαλώ μην με κάνεις να το ξαναγράψω
Το θέμα είναι πως η κουτσή μαρία γ@μάει τους αγώνες με την κωλοσυμπεριφορά της.
Το ο ρόσι να νικήσει και οι άλλοι να παν να γ@μηθούν δεν μπορώ να χωνέψω γιατί θεωρώ (μπορεί να κάνω λάθος βέβαια) πως δεν έχει θέση στους μοτοαγώνες, μα στα γήπεδα. Το πάρτα πο@στη σε αναβάτη που πέφτει είναι κατάντια για το άθλημα. Ποιον ρόσι και ποιον ούτσιο μου λες; Αυτός είναι άλλο θέμα για κράξιμο, για την πλέμπα λέμε τώρα.
Over & out στο θέμα πλιζ... :beer:
endopandou
03/06/2015, 08:11
Καμια εμπαθεια δεν εχω. Το θεμα ειναι να τα εξεταζουμε ολα στις πραγματικες τους διαστασεις.
συμφωνώ με τα έντονα
Mugello = "εδρα" του Rossi όπως λέμε τούμπα ή Καραϊσκάκη
Ιταλοι = βραζει το αιμα τους όπως λέμε παοκτζήδες ή γαύροι
Aγωνες μοτοσικλετας = οχι ακριβως πολιτισμενο αθλημα μπα; από πότε; επειδή το είπε το νούμερο ο Γουέμπ για να καλύψει τους εμβολισμούς του πουλέν τους στους άλλους αναβάτες; Ή μήπως το ότι είναι επικύνδινο άθλημα το κάνει μη πολιτισμένο;
οπως ενας σκακιστικος αγωνας και μόνο η υπερβολή του συσχετισμού δείχνει το λάθος της σκέψης...
Πιθανοτητες να υπαρχουν μερικοι πραγματικα μ@λ@κες μεσα σε χιλιαδες = αρκετες εδώ με τίμησες ασάλιωτα... Μερικοί;;;;; Μερικοί είναι τα αισχρά χαιρέκακα σχόλια που πρότεινα να διαβάσετε ή τα ελάχιστα που αναφέρθηκαν στο ότι ο μικρός δύσκολα θα συνεχίσει στη διεκδίκηση του τίτλου;;;; Αυτά τα σιχαμερά μιάσματα είναι τα μερικά ή τα απέναντι που έλεγαν κρίμα που έπεσε;;;
...
spyrakos35
03/06/2015, 08:31
...
Μάνο,
συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό "σιχαμερά μιάσματα" για όποιον εύχεται να πέσει κάποιος αναβάτης (εστω και χωρίς να τραυματιστεί), αλλά θεωρώ, οτι καλώς ή κακώς υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν και στο μέλλον...
εδώ πάνε σε αγώνες γυναικείου βόλευ και αντί να κοζάρουν τους κώλους (σορρυ, το αθλημα ήθελα να πω) πάνε για να φτύσουν (κυριολεκτικά)
εσύ, εγώ, ο καθένας από μας εχει την εξής επιλογή η οποία ισχύει για τα πάντα όλα: take it or leave it
φιλικά
SHOOTER045
03/06/2015, 08:43
Ο ρομαντισμός των 80ς- 90ς που οι αναβάτες ήταν λίγο πολύ στην αφάνεια, που τελείωνε πιο αγώνας και πίνανε μαζί μπύρες κάπνιζαν τσιγάρα, περνάνε παρέα τις γκόμενες κλπ, πέρασε ανεπιστρεπτί.
Το άθλημα εξελυχθικε .
Κάποτε οι πολίτες μοτοσυκλετιστές φόραγαν ένα περφεκτο.
Σήμερα τους βλέπεις με dainese alpinetars κλπ.
Θέλω να πω πως πουλάει ότι έχει σχέση με το άθλημα.
Τώρα αν τα πιο πολλά σχετίζονται με τον Rossi τι να κάνουμε.
Διαβάζω για τοίχους, για συμπεριφορές κλπ
Οκ that's the race.
Και άλλοι κάνουν.
Και άλλο το να λες πήγαινε γυρεύοντας και έπεσε και καλά να πάθει.
Και άλλο τσακίστηκε έγινε κομμάτια και γουστάρουμε.
Στο δια ταύτα.
Να μην μακρυγορουμε.
Γουστάρεις τους αγώνες κλπ αλλά δεν γουστάρεις τον rossi.
Οκ θα τον πάρω ένα τηλέφωνο να του το πω
endopandou
03/06/2015, 08:49
Ναι ρε συ Σπυράκο εννοείται φιλικά. Φιλικά είναι ουσιαστικά αυτό που φωνάζω αλλά δεν γίνεται πιστευτό ή κατανοητό.
Το μη φιλικά κράζω και επειδή το μη φιλικά αφορά σε οπαδούς του ρόσι διαστρεβλώνεται καταλήγει στο αντιρωσικός κλπ.
Διάβασε τα σχόλια των ζώων που αναφέρθηκα και θα δεις πως φιλικά δεν υπάρχει.
θεωρώ, οτι καλώς ή κακώς υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν και στο μέλλον...
Πάλι... Νιοστή φορά... ΌΧΙ δεν υπήρχαν, η μπίζνα τους έφερε για να τους μαζέψει το χρήμα και χρησιμοποίησε ως μέσον έναν αναβάτη ο οποίος ενώ στα πρώτα του χρόνια ήταν πραγματικά αξιαγάπητος και κατ εμέ αληθινός κατέληξε στο αρκουδάκι που του βαράνε τα κέρματα στο ντέφι και για να συνεχίσει αυτό κάνει τα πάντα.
Επι της ουσίας, το σημείο που έχω ανάγκη να συμφωνήσουμε είναι το ότι πάντα έλεγα μην βάζουμε αναβάτες πάνω απ τις όποιες σχέσεις μας, γιατί δεν θέλει πολύ να παρεκτραπούμε και να γίνει γήπεδο. Στο φιλικά που προτρέπεις συμφωνούσα πάντα. Αν εσύ που έχεις διαβάσει και μερικά παραπάνω σχόλια το αναγνωρίσεις, όλα καλά. :beer:
spyrakos35
03/06/2015, 09:03
Ναι ρε συ Σπυράκο εννοείται φιλικά. Φιλικά είναι ουσιαστικά αυτό που φωνάζω αλλά δεν γίνεται πιστευτό ή κατανοητό.
Το μη φιλικά κράζω και επειδή το μη φιλικά αφορά σε οπαδούς του ρόσι διαστρεβλώνεται καταλήγει στο αντιρωσικός κλπ.
λογικό μου ακούγεται.... αν έτρεχε ο δοντιας και αν είχε οπαδούς (:lol:) εκ των οποίων κάποιοι ενδεχομένως να γούσταραν να πέσει ο αντίπαλός του και τους έλεγες "σιχαμερά μιάσματα" κάποιοι θα κάνανε τον παραλληλισμό και θα σε βγάζανε "αντιδόντια"... πρέπει λοιπόν να ξεκαθαρίσεις οτι η στάση σου αφορά σε όλους τους οπαδούς που συμπεριφέρονται και σκεφτονται με αυτόν τον τρόπο ανεξαρτητως προσωπικών σου προτιμήσεων...
Διάβασε τα σχόλια των ζώων που αναφέρθηκα και θα δεις πως φιλικά δεν υπάρχει.
τα διάβασα, δεν με αγγίζουν, υπάρχουν και τα ζώα τι να κάνουμε, εγώ πάντως, φιλικός επιλέγω να παραμείνω....
Πάλι... Νιοστή φορά... ΌΧΙ δεν υπήρχαν, η μπίζνα τους έφερε για να τους μαζέψει το χρήμα και χρησιμοποίησε ως μέσον έναν αναβάτη ο οποίος ενώ στα πρώτα του χρόνια ήταν πραγματικά αξιαγάπητος και κατ εμέ αληθινός κατέληξε στο αρκουδάκι που του βαράνε τα κέρματα στο ντέφι και για να συνεχίσει αυτό κάνει τα πάντα.
μπορεί να είναι και έτσι, μπορεί και όχι.... δεν μπορώ να ξέρω με ασφάλεια και επομένως, επιλέγω να τον κρίνω σαν οδηγό και μονο.... και ξέρεις εεεε?
ΓΑΜΑΕΙ ο παππούς :D
σκέψου πάντως οτι μπορεί να υπήρχαν και πριν αυτά τα φαινόμενα, και επειδή δεν είχαμε το φατσοβιβλίο (κλπ κλπ) να μην ήταν τόσο εμφανή
Επι της ουσίας, το σημείο που έχω ανάγκη να συμφωνήσουμε είναι το ότι πάντα έλεγα μην βάζουμε αναβάτες πάνω απ τις σχέσεις γιατί δεν θέλει πολύ να παρεκτραπούμε και να γίνει γήπεδο. Στο φιλικά που προτρέπεις συμφωνούσα πάντα Αν εσύ που έχεις διαβάσει και μερικά παραπάνω σχόλια το αναγνωρίσεις, όλα καλά. :beer:
α, όλα και όλα.... εγώ σ' αγαπάω και ας είσαι αντιροσσικός.... :lol:
:winka:
sapila racing
03/06/2015, 09:06
Ο ρόσι είναι η δικαιολογία που ήρθε η πλέμπα στο άθλημα ρε συ. Η πλέμπα είναι το θέμα όχι ο ρόσι. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Αυτός είναι απλά ένας ανέντιμος γρήγορος κλοουν. Το αρκουδάκι που χορεύει για του πετάνε δεκάρικα απ τα μπαλκόνια
:cry: ξέρεις έβλεπα αγώνες και πριν τον πρίγκιπα και γνωρίζω καλά πως στο μόνο που υστερούσαν οι τότε αγώνες ήταν στο πλήθος των καμερών...
Τρομερή ανάλυση!!
Το ξέρω οτι δεν μπορείς να καταλάβεις οτι μόνο εσύ το πιστεύεις αυτό, αλλά θα έπρεπε να σε εχει ανησυχήσει εδώ και καιρό το οτι εισαι ενας και ειναι εκατομμυρια. ;)
Μας κούρασες όμως ρε φίλε με τα χαζοεπίθετα και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς που δίνεις στους παγκόσμιους τους οποίους φυσικά δεν φτανεις ουτε στο μικρο νυχάκι. Ούτε καν σε αυτό που εχασε ο lore.
Το οτι εβλεπες αγώνες και παλιότερα δεν σε κανει υπέρτατο γνώστη, ισα ισα. Και να ξέρεις οτι παντα υπαρχουν κι αλλοι που εβλεπαν αγώνες πριν κι απο εσένα, οπότε σταμάτα επιτέλους να το λες συνέχεια, ειναι κι αυτό κουραστικό.
Ολο τα ίδια και τα ίδια λες, και φετος και πέρσι και προπερσι, ενω ο όλος ο κόσμος προχωράει εσυ εισαι στασιμος σε ενα δικό σου παραλληλο σύμπαν.
Κανε μας τη χαρη επιτελους... :yuck:
endopandou
03/06/2015, 09:13
Τρομερή ανάλυση!!
Το ξέρω οτι δεν μπορείς να καταλάβεις οτι μόνο εσύ το πιστεύεις αυτό, αλλά θα έπρεπε να σε εχει ανησυχήσει εδώ και καιρό το οτι εισαι ενας και ειναι εκατομμυρια. ;)
Μας κούρασες όμως ρε φίλε με τα χαζοεπίθετα και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς που δίνεις στους παγκόσμιους τους οποίους φυσικά δεν φτανεις ουτε στο μικρο νυχάκι. Ούτε καν σε αυτό που εχασε ο lore.
Το οτι εβλεπες αγώνες και παλιότερα δεν σε κανει υπέρτατο γνώστη, ισα ισα. Και να ξέρεις οτι παντα υπαρχουν κι αλλοι που εβλεπαν αγώνες πριν κι απο εσένα, οπότε σταμάτα επιτέλους να το λες συνέχεια, ειναι κι αυτό κουραστικό.
Ολο τα ίδια και τα ίδια λες, και φετος και πέρσι και προπερσι, ενω ο όλος ο κόσμος προχωράει εσυ εισαι στασιμος σε ενα δικό σου παραλληλο σύμπαν.
Κανε μας τη χαρη επιτελους... :yuck:
Σαπίλα ρέισι. Ο σχολιαστής που θα μείνει στα φόρα ως αυτός που ποτέ δεν κατάλαβε τι διάβασε. Αυτός που διαστρέβλωνε τα πάντα (νομίζω αυτό επιφέρει ποινή...)
endopandou
03/06/2015, 09:16
ΓΑΜΑΕΙ ο παππούς :D
Συμφωνώ. Είναι ακόμα εξαιρετικός ο π@υστης :p
sapila racing
03/06/2015, 09:41
Σαπίλα ρέισι. Ο σχολιαστής που θα μείνει στα φόρα ως αυτός που ποτέ δεν κατάλαβε τι διάβασε. Αυτός που διαστρέβλωνε τα πάντα (νομίζω αυτό επιφέρει ποινή...)
:bawl: :bawl:
Billymuse
03/06/2015, 09:45
Αρη και Μανο θα σας δωσω το glx και θα πατε στα Μεγαρα...
Οποιος κανει τον καλυτερο χρονο ο χαμενος θα
σωπασει για παντα...τι λετε μεσα??
Billymuse
03/06/2015, 09:45
Α και για σενα ισχυει Βυρωνα η προταση-προκληση μου:a014:
sapila racing
03/06/2015, 09:46
Αρη και Μανο θα σας δωσω το glx και θα πατε στα Μεγαρα...
Οποιος κανει τον καλυτερο χρονο ο χαμενος θα
σωπασει για παντα...τι λετε μεσα??
Ας παρω εγω το GLX κι ας ερθει ο endo με το Superduke να ειναι και πιο δίκαιο. :D
sapila racing
03/06/2015, 09:51
Ενα φανταστικό video του αγώνα, απο τις κάμερες του Marquez! Οπότε δεν ειναι ακριβώς όλου του αγώνα.. :D
Ειναι πάρα πολύ εντυπωσιακό, τρομερή οδήγηση στα όρια συνέχεια. Εγώ βλέπω οτι το μπροστινό γλυστραει σε αρκετά σημεία αλλά αυτός δεν το βαζει κάτω.
Φαίνεται η πολύ στρωτή οδήγηση του Lorenzo, του Dovi και του Iannone, όπως και το γκάζι και το κούνημα των Ducati στο ανοιγμα του γκαζιού.
Φυσικά οι 2 πρωτοι γύροι ειναι το κατι αλλο, οπου πέρασε τους πάντες εκτος του Lorenzo σε χρόνο dt.
Το πόσταρε ο nktr σε αλλο φορουμ και το τσίμπησα κι εγω και το βαζω. Βαλτε HD.
:beer:
Aμα το στρωσουν το RCV θα τους κανει σκόνη και παλι, δεν εχει αυτός πρόβλημα, το μηχανακι εχει.
https://www.facebook.com/devino.class/videos/o.2204599634/1454783324819751/?type=2&theater
endopandou
03/06/2015, 10:01
Ας παρω εγω το GLX κι ας ερθει ο endo με το Superduke να ειναι και πιο δίκαιο. :D
Συμφωνώ υπέρτατε. Τα καταφέρνεις καλύτερα στην οδήγηση, μια δε μπιάνω μπροστά σου :beer:
Ωστόσο όσο αφορά τον σχολιασμό στα φόρα εξακολουθείς να μην έχεις καταφέρει ούτε έναν σοβαρό σχόλιο που να με αφορά. Τα σχόλιά σου κυμαίνονται πάντα στο πόσο με αντιπαθείς και παρόλα αυτά συνεχίζεις να ασχολείσαι (καλά το έγραψα;... ;) )
Προφανώς δεν έχεις διαβάσει το if you don't like me and still watch everithing I do .... you are a fan
υγ. ωραίο βίντεο...
συνδυάζοντας πράγματα που διάβασα πρέπει να πω ότι:
είναι καταπληκτικό το πώς το να χαρεί κάποιος γιατί έπεσε προς το τέλος κι όχι στην πρώτη στροφή (μετάφραση: έφυγε εκτός αγώνα χωρίς τραυματισμούς) ένας αντίπαλος είναι κατακριτέο, αλλά το να χαρεί κάποιος γιατί πχ ένας αναβάτης που δεν γουστάρεις (γιατί πχ είναι πλέμπα ή χάλασε τους αγώνες ή είναι αντιπαθητικός) επειδή έκανε κάποια λάθη σε μια στροφή και τον πέρασαν πολλοί είναι οκ.
Επίσης αυτό που δεν μπορείτε μερικοί να καταλάβετε είναι ότι ο Ρόσσι δεν προκάλεσε τίποτα. Δεν έφερε καμία κάμερα και δεν προσκάλεσε κανένα χορηγό. Αυτό που συνέβη είναι ότι βρέθηκε στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή. Το ποδόσφαιρο ήταν το ίδιο 15 χρόνια πριν; Το μπάσκετ; Ο στίβος; Έχετε καταλάβει ότι από ένα σημείο και μετά τα αθλήματα άρχισαν να αντιμετωπίζονται ως μία ιδιαίτερα προσοδοφόρα επιχείρηση; Και οι αθλητές ως κινητή διαφήμιση; (Στη φόρμουλα 1 πχ μέχρι και ζωγραφιστό ρολόι έχουν στο γάντι των οδηγών αφού δεν μπορούν για λόγους ασφαλείας να φοράνε κανονικό).
Ο Ρόσσι λοιπόν βρέθηκε εκεί όταν το άθλημα άρχισε να γίνεται γνωστό και να ενδιαφέρει περισσότερο κόσμο, αλλά αν κάτι έχει χαλάσει ή έχει εμπορευματοποιηθεί δεν φταίει αυτός ούτε κανένας από τους άλλους αναβάτες, φταίει το απλό γεγονός ότι οι χορηγοί είναι εκεί για να διαφημιστούν και θέλουν να το κάνουν στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Από την άλλη αν δεν ήταν εκεί ούτε θα είχαμε την εξέλιξη τη μηχανική που έχουμε (η οποία μας αφορά άμεσα) ούτε θα είχαμε την ίδια πρόσβαση στους αγώνες.
Επίσης το ποιον υποστηρίζει κάποιος δε σημαίνει ότι ντε και καλά τον έχει και πόστερ στο δωμάτιό του, κάποιοι ναι όχι όλοι. Ούτε το να λες δεν το πολυγουστάρω αυτόν σημαίνει ότι καταστρώνεις κρυφά σχέδια να τον εξοντώσεις με την πρώτη ευκαιρία.
Απολαύστε λοιπόν τους αγώνες και αφήστε τα υπόλοιπα.
devil's animal
03/06/2015, 10:26
Για δώσε τον ορισμό σου...
Νικο εσενα σου αρεσε που οταν επεσε ο Marquez την ωρα που βλεπαμε εκει τον αγωνα στο εφφε υπηρχαν καποιοι που ειπαν μπραβο και επευφημισαν το γεγονος? νομιζω οτι καποιος χειροκροτησε κιολας...
και οταν γυρισα και ειπα: "τι κανετε ρε μ@λακες? επεσε και εσεις χειροκροτατε? πατε καλα?"...σιωπησαν...
sapila racing
03/06/2015, 10:36
Νικο εσενα σου αρεσε που οταν επεσε ο Marquez την ωρα που βλεπαμε εκει τον αγωνα στο εφφε υπηρχαν καποιοι που ειπαν μπραβο και επευφημισαν το γεγονος? νομιζω οτι καποιος χειροκροτησε κιολας...
και οταν γυρισα και ειπα: "τι κανετε ρε μ@λακες? επεσε και εσεις χειροκροτατε? πατε καλα?"...σιωπησαν...
Δεν αξίζει να ασχολείσαι με τετοιους τύπους.
Απο κει και περα δεν εχω να σχολιάσω κατι αλλο περι τούτου.
Ειναι τουλαχιστον τραγικο να λεμε οτι χαλασε το αθλημα επειδη πηρε πιο επαγγελματικο χαρακτηρα και εγινε διαθεσιμο σε πολυ περισσοτερο κοσμο. Δηλαδη το γεγονος οτι οι αναβατες πλεον δεν ειναι τυποι που οδηγουν γρηγορα ενα γρηγορο μηχανακι αλλα υπεραθλητες που πιλοταρουν ενα υπερμηχανημα ειναι κακο και κατακριτεο? Το οτι για το μεσο ανθρωπο ειναι πλεον πολυ ευκολοτερο απο το σαλονι του να παρακολουθησει και να ενημερωθει για το αθλημα ειναι ασχημο και τον κανει πλεμπα? Αν ειναι δυνατον ρε φιλε τοσο πολυ αναγκη εχεις να επιβαιβεωνεσαι απο πραξεις αλλων και τωρα που αυτες οικειοποιηθηκαν σε περισσοτερους κανεις λες και σου πηραν τη μιση ζωη?
kostas777
03/06/2015, 10:43
Το πόσταρε ο nktr σε αλλο φορουμ και το τσίπμησα κι εγω και το βαζω. Βαλτε HD.
:beer:
Γαμάει το video, να βάζετε τέτοια αν βρίσκετε, για ..μελέτη :D :beer::beer:
sapila racing
03/06/2015, 10:58
Προφανώς δεν έχεις διαβάσει το if you don't like me and still watch everithing I do .... you are a fan
Για να τελειώνει η πλάκα.
Μονο fan σου δεν είμαι, αυτό έλειπε.
Σε άλλα μοτο φόρουμ σε εχω ignore list φυσικά κι ετσι δεν βλέπω καν τι γράφεις, στο moto.gr όμως είμαι mod οπότε αναγκαστικά πρεπει να βλεπω τι γραφουν ολοι ανεξαιρέτως....
Μην το συνεχίζεις λοιπόν.
el_hymador
03/06/2015, 11:13
Οκ, ας μην λιθοβολούμε την διαφορετική άποψη. Προσωπικά δεν με ενοχλεί ο ισχυρισμός ότι ο Rossi κουβάλησε την πλέμπα στους αγώνες (άσχετα αν δεν συμφωνώ καθόλου με αυτό) αλλά οι χαρακτηρισμοί για τον ίδιο τον Rossi. Τον μεγαλύτερο αναβάτη στην ιστορία των αγώνων μοτοσικλέτας δεν τον λες αρκουδάκι που χορεύει για τάληρα, πόσο μάλλον όταν αυτός στα 36 του χρόνια δεν περιφέρει απλά τον θρύλο του στα Paddocks αλλά εξακολουθεί να σπέρνει και να μοιράζει τσαγάκια στους αντιπάλους του, προσφέροντας απίστευτο θέαμα. Τον γουστάρουμε δεν τον γουστάρουμε, οφείλουμε όλοι να τον παραδεχτούμε και να αισθανόμαστε τυχεροί που ζήσαμε την εποχή του.
endopandou
03/06/2015, 11:14
Για να τελειώνει η πλάκα.
Μονο fan σου δεν είμαι, αυτό έλειπε.
Σε άλλα μοτο φόρουμ σε εχω ignore list φυσικά κι ετσι δεν βλέπω καν τι γράφεις, στο moto.gr όμως είμαι mod οπότε αναγκαστικά πρεπει να βλεπω τι γραφουν ολοι ανεξαιρέτως....
Μην το συνεχίζεις λοιπόν.
:plaf: Nα τελειώνει η πλάκα αλλά τη συνεχίζεις. Ούτε μια λογική πρόταση. Καμία.
Άλλο πράγμα το μοντιλίκι και άλλο να απαντάς μόνιμα σε υποτιμητικό ύφος ειρωνευόμενος.
Όπως σου έχω ξαναπεί, κράτα αν θέλεις την κοινή αντιπάθεια, αλλά μην απευθύνεσαι σε εμένα έμμεσα ή άμεσα κι εγώ θα συνεχίσω να σε αγνοώ εμπράκτως όπως έκανα έως τώρα. :beer:
endopandou
03/06/2015, 11:18
δεν τον λες αρκουδάκι που χορεύει για τάληρα Αν το κάνει γιατί να μην το πεις; Κι αν το πεις γιατί αυτό υποτιμά την αγωνιστική του παρουσία; Εσύ γιατί αποκαλείς τον Γιώργο αχώνευτο αντιγραφέα (και όπως αλλιώς τεσπα) αλλά τον λες και πιλοτάρα;
spyrakos35
03/06/2015, 11:18
https://youtu.be/58T0NlhNweA
Να το ληξουμε τωρα ρε παιδες;
sapila racing
03/06/2015, 11:39
Δεν τό είχα δεί αυτό.
οκ αμα θες ποινή ευχαρίστως να σου την ρίξω. :D
Α και για σενα ισχυει Βυρωνα η προταση-προκληση μου:a014:
Προτιμώ να ταίζω τους κλόουν του ενυδρείου μου (botia macracanthus για τους άσχετους, μην με κάνετε να το ξαναπω :D).
Είναι πολύ πιο ενδιαφέρον.
Δεν τό είχα δεί αυτό.
Μα είναι δυνατόν να χάνεις τα καλύτερα? :tooth: :tooth: :tooth:
spyrakos35
03/06/2015, 11:58
Προτιμώ να ταίζω τους κλόουν του ενυδρείου μου (botia macracanthus για τους άσχετους :D). Είναι πολύ πιο ενδιαφέρον.
αδερφος του nemo ή καμμία σχέση?
endopandou
03/06/2015, 11:59
Δεν τό είχα δεί αυτό.
οκ αμα θες ποινή ευχαρίστως να σου την ρίξω. :D
xaxa δεν κόβει με τίποτα, κοίτα τι βρήκε. Κάνε δουλειά σου λεβέντη μου :rolleyes:
Οκ, ας μην λιθοβολούμε την διαφορετική άποψη. Προσωπικά δεν με ενοχλεί ο ισχυρισμός ότι ο Rossi κουβάλησε την πλέμπα στους αγώνες (άσχετα αν δεν συμφωνώ καθόλου με αυτό) αλλά οι χαρακτηρισμοί για τον ίδιο τον Rossi. Τον μεγαλύτερο αναβάτη στην ιστορία των αγώνων μοτοσικλέτας δεν τον λες αρκουδάκι που χορεύει για τάληρα, πόσο μάλλον όταν αυτός στα 36 του χρόνια δεν περιφέρει απλά τον θρύλο του στα Paddocks αλλά εξακολουθεί να σπέρνει και να μοιράζει τσαγάκια στους αντιπάλους του, προσφέροντας απίστευτο θέαμα. Τον γουστάρουμε δεν τον γουστάρουμε, οφείλουμε όλοι να τον παραδεχτούμε και να αισθανόμαστε τυχεροί που ζήσαμε την εποχή του.
Για χαιρέκακο κιτρινογυαλάκια βαλεπιτζιώτη που δεν ξέρει τι του γίνεται και ανακάλυψε τους αγώνες προχθες σε κόβω...:moutza:
GIOTIS750
03/06/2015, 12:02
πιο παλια στο msfree παλι τα ιδια ειχαμε και το θεμα καταντησε ασχημο .
amyroukai
03/06/2015, 12:05
δυο χρονιες, νομιζω πως διαβαζω το ιδιο θρεντ. τα ιδια ακριβως ομως σε καθε αγωνα. γιατι ρε παιδες;
devil's animal
03/06/2015, 12:07
Δεν αξίζει να ασχολείσαι με τετοιους τύπους.
Απο κει και περα δεν εχω να σχολιάσω κατι αλλο περι τούτου.
δεν ειναι θεμα ασχολιας ή μη Αρη...
το αθλημα το βλεπουν καθαρα οπαδικα.-
δεν τους ενδιαφερει ποιος οδηγει υποδειγματικα...
δεν τους ενδιαφερει ποιος πιεζει και ποιος καθεται στ'αυγα του...
δεν τους ενδιαφερει η ουσια τους πραγματος...
ο rossi να κερδιζει και ολοι οι αλλοι να πανε να πνιγουν...
δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι οι περισσοτεροι απο αυτους ΟΠΑΔΟΙ του rossi...
το εχω πει πολλακις, και εγω απο τον rossi ξεκινησα να βλεπω gp...και αυτος ουσιαστικα εβαλε το αθλημα στην καρδια των περισσοτερων μοτοσυκλετιστων...
αλλα απο καποιο σημειο και μετα πρεπει να βλεπουμε αντικειμενικα καποια πραγματα...
και το χαιρομαι οταν οδηγει γ@ματα και με παθος, παρ'ολα τα χρονια του και τους τιτλους που εχει (που καποιος αλλος μπορει να ηταν χορτασμενος και να μην ασχολιοταν)...
και χαιρομαι οταν σηκωνει κουπες...
το ιδιο κανω και με τους αλλους...
και μπορει καποιον να τον συμπαθουμε περισσοτερο απο καποιον αλλον γιατι παιζουν και οι προσωπικες προτιμησεις του καθενος...δεν ευχομαι να πεσει ομως καποιος αντιπαλος...
ουτε χειροκροταω στην τουμπα...
ουτε σηκωνομαι να φυγω και δεν βλεπω αν πεσει ο αγαπημενος μου αναβατης...
οταν βλεπεις αυτες τις συμπεριφορες απο τον περισσοτερο κοσμο που βλεπει, ε, δεν παει στραβα ο γυαλος...αυτοι στραβα αρμενιζουν...
:wave2:
αδερφος του nemo ή καμμία σχέση?
Ας πούμε τίποτα άσχετο, μιας και ο κάθε καημένος πάει το thread σε ότι τον κάνει να παραληρεί και να πετάγεται ιδρωμένος μέσα στη νύχτα.
Οχι, δεν έχει σχέση. Ο Νέμο είναι Amphiprion percula ή clown fish και είναι θαλασσινού νερού. O clown loach ή botia macracanthus είναι γλυκού νερού.
Υπάρχουν όλες οι πληροφορίες, στα άπομνημονεύματα του Casey Stoner "Clowns. A complete guide through the eyes of a motoGP legend".
Bladerunner
03/06/2015, 12:16
Λοιπόν:
Η κουβέντα σχετικά με αρκουδάκια, οπαδούς, ζώα κλπ δεν έχει καμία σχέση με τον συγκεκριμένο αγώνα. Ούτε με κανέναν άλλον. Είναι γενικού περιεχομένου που επαναλαμβάνεται όμως σε κάθε θέμα και έχει κουράσει αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει.
Όποιος θέλει παρόλα αυτά να το συνεχίσει, ας ανοίξει άλλο σχετικό θέμα ή ας γράψει στο "Ο Rossi κατέστρεψε τους αγώνες;" (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=143178)
Να ψάξω σε 30 σελίδες για να ξεχωρίσω τα σχετικά από τα άσχετα με το θέμα μηνύματα δεν παίζει. Οπότε, από δω και κάτω, οποιοδήποτε άσχετο -με το θέμα επαναλαμβάνω που είναι ο αγώνας στο Muggelo- θα διαγράφεται.
RaGe_Raptor
03/06/2015, 13:26
https://www.facebook.com/devino.class/videos/o.2204599634/1455133891451361/?type=2&theater
Billymuse
03/06/2015, 13:35
https://www.facebook.com/devino.class/videos/o.2204599634/1455133891451361/?type=2&theater
Kακκη εκκίνηση έχασε τουλάχιστον 3 θέσεις, και πάλι σε μερικούς γύρους κατάφερε και μάζεψε τη διαφορά με πολυ αξιόλογους αντιπάλους
όπως ο Κράτσλοου και ο Σμιθ... αλλα σε κάθε αγώνα χάνει πολύτιμο έδαφος και στα qualify και κατα τη διάρκεια του αγώνα, τώρα είναι σε κομβικό
σημείο το πρωτάθλημα και η ψαλίδα βαθμολογικά έκλεισε..
sapila racing
03/06/2015, 13:39
Ωραίος! :beer:
Δεν μπορώ να το δω ολο τωρα, θα το δω το βραδυ απ το σπίτι.
Ποιός ειναι ο Pramac που παραλιγο να τους μαζεψει στην 1 στον πρωτο γυρο? Petrucci η Hernandez?
Διεσχισε λιγο αναξελεγκτα την πιστα απο την εσωτερική εως παραλια στα φρενα!
GIOTIS750
03/06/2015, 14:05
:beer::beer:
Billymuse
03/06/2015, 14:07
Δώστε βάση στο 0:04
https://www.facebook.com/MotoGP/videos/vb.58201805768/10153557518925769/?type=2&theater
το τρόπαιο παει σετ με το σεμεδάκι?
Ας δούμε λίγο και τα αριθμητικά δεδομένα μέχρι στιγμή...
Έχουν διεξαχθεί οι 6 από τους 18 αγώνες μέχρι τώρα. Δηλαδή το 1/3.
Βαθμολογίες:
336603
ΝIKOLTSOS
03/06/2015, 19:12
Μπράβο aprilia!!!
5 πόντοι είναι καλή δουλίτσα...
Μακάρι να μπεί μέσα στι 16αδα-15αδα.
MG-KTiNoS
04/06/2015, 06:57
Μπράβο aprilia!!!
5 πόντοι είναι καλή δουλίτσα...
Μακάρι να μπεί μέσα στι 16αδα-15αδα.
ζγα ζγα όλους απρίλια θα σας κάνω....
:cool:
spyrakos35
04/06/2015, 07:59
ζγα ζγα όλους απρίλια θα σας κάνω....
:cool:
μπσηνομαι
336620
RaGe_Raptor
04/06/2015, 17:47
'Vinales hard to beat in couple of years' (http://www.crash.net/motogp/news/219537/1/crutchlow-vinales-hard-to-beat-in-couple-of-years.html)
Δώστε βάση στο 0:04
https://www.facebook.com/MotoGP/videos/vb.58201805768/10153557518925769/?type=2&theater
το τρόπαιο παει σετ με το σεμεδάκι?
το γελάς ή όχι, αλλά είναι murano...!
στην Ιταλία είναι ούτως ή άλλως...!
Billymuse
08/06/2015, 22:05
Πολυ τουμπίδι ρε παιδια... ειδικά η τελευταια..απο μια χαλάρωση ..του έφυγε η ζελατίνα στο τέλος!!!!:uplate:
https://www.youtube.com/watch?v=HW4LxUnXW-s