View Full Version : Περι αυτης της αγωνιστικης....
manos426f
29/10/2005, 18:42
Κερδισε ο γαυρος λοιπον 2-1 ε?
Δεν το ειδα το παιχνιδι τελικα,για πειτε τι ελεγε?Αληθευει οτι ο Παπας δεν επαιζε τελικα?
Παντως η γκρινια δε νομιζω να περναει με τετοια αποτελεσματα!
manos426f
Δεν το ειδα το παιχνιδι τελικα,για πειτε τι ελεγε?
ΤΙΠΟΤΑ.. :mad:
Και επιτελους καποιος να παρει το μπλοκακι απο τον ΣΟΛΙΝΤ..:mad:
manos426f
29/10/2005, 18:50
Μπορει να ζωγραφιζει ο ανθρωπος....
πλάκα έχεις:lol: :lol:
άφησες τα περιοδικά κι έπιασες άλλο θέμα:rotflmao:
να σου πώ:D έχεις να πουλήσουμε τίποτα άλλο?:winka:
:lol: :lol: :lol:
(σε πειράζωωωωωωωωωωωωωω )
manos426f
29/10/2005, 19:14
Αλλαζω post ολη την ωρα!
Το δικο σου το κοιταξες????:wave2: :wave2: :wave2:
ναι το είδα, σε ευχαριστώ:winka:
manos426f
29/10/2005, 19:23
Τι γινεται ρε,κανεις δεν ειδε μπαλα σημερα???
Κανεις γαυρος?????
Είδα εγώ λίγο.Το πέτυχα πάνω στο γκολ της Καλαμαριάς(ωραίο γκολ 1-1).Τίποτα άμυνα για κλάματα ο γαύρος και η Καλαμαριά τον έπαιζε στα ίσα..Το δεύτερο γκολ από ριμπαουντ σε άδειο τέρμα το έβαλε το Παλτό μετά απο σουτ του τζόρτεβιτς.Θα έχει πολύ ενδιαφέρον το προσεχές του ματς στο C.L. χεχε :evil:
manos426f
29/10/2005, 19:31
Παει για νικη εκει ετσι????????:lol: :lol: :lol:
HotDog
Είδα εγώ λίγο.Το πέτυχα πάνω στο γκολ της Καλαμαριάς(ωραίο γκολ 1-1).Τίποτα άμυνα για κλάματα ο γαύρος και η Καλαμαριά τον έπαιζε στα ίσα..Το δεύτερο γκολ από ριμπαουντ σε άδειο τέρμα το έβαλε το Παλτό μετά απο σουτ του τζόρτεβιτς.Θα έχει πολύ ενδιαφέρον το προσεχές του ματς στο C.L. χεχε :sick:
Ti να γινει ρε παιδια. Τα ιδια λεγατε με Λυων και Ρεαλ δυστηχως για εσας το εργο δεν ειχε δρακο σε αναμονη λοιπον μπας και φαει ο φουστης ο γαυρος την πενταρα και σκασει το χειλακι σας γιατι με αξιοπρεπεις ηττες δεν γινετε τιποτα...:evil:
manos426f
29/10/2005, 19:50
Μπα,παει η εποχη των 5αρων.......
Τωρα παιζει καλα,αλλα αποτελεσμα δε παιρνει!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
HotDog :sick:
Ti να γινει ρε παιδια. Τα ιδια λεγατε με Λυων και Ρεαλ δυστηχως για εσας το εργο δεν ειχε δρακο σε αναμονη λοιπον μπας και φαει ο φουστης ο γαυρος την πενταρα και σκασει το χειλακι σας γιατι με αξιοπρεπεις ηττες δεν γινετε τιποτα...:evil:
koita den lew. Oi pentares eiani korifaies.
Alla telika exei apoliti idoni to na blepeis tis fatses twn gavrwn otan exoun faei gkol sto 90.
Pisteyo tous ponaei pio poly.
manos426f
30/10/2005, 15:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από skous
koita den lew. Oi pentares eiani korifaies.
Alla telika exei apoliti idoni to na blepeis tis fatses twn gavrwn otan exoun faei gkol sto 90.
Pisteyo tous ponaei pio poly.
Ναι αλλα υπαρχει,η μαλλον θα επρεπε να υπαρχει και η ικανοποιηση οτι η ομαδα εκανε καλη εμφανιση!
Βεβαια το σκορ μενει στην ιστορια τελικα,αλλα δεν αναιρει και ολα τα υπολοιπα...
manos426f
30/10/2005, 15:33
Aκουω προγνωστικα για το σημερινο ντερμπυ (?)......
Αρχικά δημιουργήθηκε από manos426f
Aκουω προγνωστικα για το σημερινο ντερμπυ (?)......
οι κατάντια του Παναθηναίκύ να θεωρείται ντέρμπι ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ...ΑΧ που πήγαν οι εποχές που κατέβαινε και έχανε 4-0 στο 35???
ο ολυμπιακός πάλι ήταν για κλάματα χτες...αλλά και η Καλαμμαριά δεν δικαιούταν κάτι παραπάνω...το φοβήθηκε πολύ το παιχνίδι και δεν το χτύπησε σε κανένα σημείο παρότι έφτασε να ισοφαρίσει απο μια πολύ ωραία ενέργια του Ελ Λομάρι (ποιος είναι αυτός???ξέρω εγώ....)
manos426f
30/10/2005, 17:00
Ναι αλλα μια φορα τον Ολυμπιακο τον περιποιηθηκε (και) φετος ο ΠΑΟΚ....
Δε νομιζω να ειναι ευκολο παιχνιδι για τον ΠΑΟ σημερα.....
Ναι αλλα μια φορα τον Ολυμπιακο τον περιποιηθηκε (και) φετος ο ΠΑΟΚ....
Δε νομιζω να ειναι ευκολο παιχνιδι για τον ΠΑΟ σημερα.....
και εγώ πιστεύω ότι δεν θα είναι εύκολογιατι η ομάδα μου δείχνει πολύ ασταθής....αλλά σαν ποιότητα παιχτών και ομάδας γενικότερα ο ΠΑΟ είναι 3 έπίπεδα πάνω.
manos426f
30/10/2005, 17:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
και εγώ πιστεύω ότι δεν θα είναι εύκολογιατι η ομάδα μου δείχνει πολύ ασταθής....αλλά σαν ποιότητα παιχτών και ομάδας γενικότερα ο ΠΑΟ είναι 3 έπίπεδα πάνω.
Παω να το δω λοιπον το παιχνιδι και τα λεμε μετα.....
:wave2: :wave2: :wave2:
Παω να το δω λοιπον το παιχνιδι και τα λεμε μετα.....
:wave2: :wave2: :wave2:
και ε΄γώ αλλά αμα χάσουμε δεν θα τα πούμε θα έχω σπάσει ον υπολογιστή μαζί με άλλα πράγματα στο σπίτι...σα αγνός φίλαθλος που είμαι!
manos426f
31/10/2005, 02:15
Κερδισατε τελικα αν και δε πιστευω να μην παραδεχεσαι οτι ο ΠΑΟΚ αξιζε το Χ.....
manos426f
01/11/2005, 01:27
Kερδισε και η ΑΕΚ τον Πανιωνιο και το τρενακι της κορυφης καλα κρατει.......