PDA

View Full Version : Πώς θα νιώθατε αν ένας φτωχός σας έδινε λεφτά;

PetranGR
26/05/2015, 23:25
Όπως το λέει ο τίτλος παιδιά, ιδού το βίντεο το είδα 2-3 φορές γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω ότι "έτσι θα αντιδρούσαν" οι περισσότεροι.

https://www.youtube.com/watch?v=oZvYvOkqxA8

Λέτε , σαν θέμα συζήτησης να φταίει , ότι όλοι πλεόν πάνε με βάση ότι ο ένας είναι ανώτερος από τον άλλον;

Bob_o_mastoras
26/05/2015, 23:36
Aμερικη φιλε... Το πιο σαπιο μερος του πλανητη... :a04:

taisteal
26/05/2015, 23:44
Aμερικη φιλε... Το πιο σαπιο μερος του πλανητη... :a04:

Ενω η Ευρωπη ζουπεεερ!!!

Τα μονα μερη που βρισκεις φιλοτιμο και ανθρωπια,ειναι τα πιο φτωχα

7Tolis
26/05/2015, 23:47
Προσωπικά, κανένα πρόβλημα.Ευχομαι κάθε μέρα να βρω και μια βαλίτσα με χρήματα για να ΜΗΝ τη παραδώσω.

skylaros
27/05/2015, 00:06
Οι Τα Αμερικανάκια και οι Καναδοί είναι και γαμώ τα παιδιά σε πολύ μεγάλα ποσοστά! Ειλικρίνεια και ντομπροσύνη! Οι μαλάκες εκεί είναι αρκετά λιγότεροι από ότι εδώ και ας είναι εκεί τα πράγματα πιο σκληρά (ακόμα και αν το μέσο βιοτικό επίπεδο είναι καλύτερο από ότι στην Ελλάδα) Φυσικά οι πιο γαμάτοι από όλους είναι οι Ιρλανδοί :p Ok Τώρα αυτά που λέω μη τα δένεται και κόμπο, από προσωπικές εμπειρίες μιλάω και όχι στηριζόμενος σε κάτι πολύ πολύ ψαγμένο!

BLiTzER
27/05/2015, 00:52
Είδα το βίντεο και μετά από τα πρώτα 3-4 σκηνικά, το έψαξα παραπάνω γιατί οι αντιδράσεις μου φάνηκαν υπερβολικά μαλακισμένες για να είναι αληθινές. Αλλά τελικά είναι πραγματικό.

Προσπάθησα να τους δικαιολογήσω, γιατί κι εγώ πιθανότατα θα τον αγνοούσα και θα προσπερνούσα, λόγω καχυποψίας, αλλά σίγουρα δε θα τον μείωνα ή θα τον έβριζα. "I could buy you"? "That's a C-class"? Really? Καμία δικαιολογία.

Εξαιρετική η κοπέλα.

tools
27/05/2015, 04:06
μου ετυχε το σκηνικο και εφυγα με ενα ''ειμαι καλα, σ'ευχαριστω'', χωρις να ανοιξω συζητηση και χωρις να προλαβω να καταλαβω καλα-καλα τι συνεβει.
γιατι, συνηθως, οταν ανοιγεις συζητηση δεν εχει καλη καταληξη.
αλλα η καχυποψια/απαθεια που με/μας χαρακτηριζει πια, απεναντι σε αστεγους, χρηστες, απατεωνισκους και ολους οσους ζητουν ελεημοσυνη, δεν δικαιολογει αυτους που τον βριζουν.
δεν ξερω αν ειναι οντως τοσο σκατοψυχοι, αλλα ειναι το λιγοτερο αναγωγοι και φαντασμενοι.και μαλακες, αν ρωτας εμενα.

παντως, σχετικα με το τσουβαλιασμα των αντιδρασεων, δεν νομιζω πως εχει τοση μεγαλη σημασια η χωρα, αλλα η περιοχη.
οντως, εξαιρετικη η κοπελα.

spyrakos35
27/05/2015, 04:46
χαχαχα

αυτός που πήρε τα φράγκα αλλά τον αποκάλεσε "prick" είναι εβραίος...... χαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααα

υγ.... πείτε με αντισημίτη τώρα :lol:

toyar
27/05/2015, 06:41
προσωπικα δεν δινω λεφτα γιατι πιστευω οτι ετσι δεν τους βοηθαω
αν ειναι παιδι σιγουρα το εκμεταλλευονται μπορει να του παρω κατι και να του ζητησω να το φαει μπροστα μου
αν ειναι νεος ανθρωπος αρτιμελης πιστευω πως ειναι καλυτερα να ζοριστει και να δουλεψει
μονο σε ανημπορους ηλικιωμενους εχει νοημα να δινεις
οι αμερικανοι δεν ειναι κακοι ειναι επιτηδες αποχαυνωμενοι
αυτο προσπαθει να κανει το συστημα στις δυτικοευρωπαικες κοινωνιες και με σε μας

agamoi-thytai
27/05/2015, 07:21
Λόγω της δουλειάς μου έχω γνωρίσει ανθρώπους με πολλά, πάρα πολλά λεφτά και ανθρώπους που ίσα τα βγάζουν πέρα.
Δεν μου φαίνονται παράξενες οι αντιδράσεις των "πλουσίων".
Οι περισσότεροι από αυτούς πιστεύουν πως επειδή έχουν χρήμα μπορούν να κάνουν τα πάντα.

Αν είναι αληθινό το βίντεο και όχι σκηνοθετημένο, είναι αρκετά καλό.

Ζεύκας
27/05/2015, 08:57
Αυτά τα "κοινωνικά πειράματα" από το κάθε παπάρι που θέλει να πλουτίσει μέσω των κλικ έχει καταντήσει αηδία...

AUFGEBRACHT
27/05/2015, 09:13
Νομίζω έχει ξαναμπεί... https://www.youtube.com/watch?v=AUBTAdI7zuY

Συμπτωματικά πάντως μου έλεγε προχτές η γυναίκα μου για ένα παρόμοιο περιστατικό αλλά αληθινό κι όχι κοινωνικό πείραμα. Είναι κάποιος ο οποίος επαιτεί σε κάποιο συγκεκριμένο φανάρι, αλλοδαπός μάλλον, καλοσυνάτη φυσιογνωμία, του δώσεις δεν του δώσεις λεφτά σ΄ευχαριστεί φέρνοντας το χέρι του στο ύψος της καρδιάς. Πριν λίγες μέρες κάποιος προφανώς για να σπάσει πλάκα ανοίγει το παράθυρο και του λέει "ρε φίλε βγάζεις καλό μεροκάματο εδώ, δώσμου κι εμένα τίποτα που δεν έχω" και αμέσως βγάζει από το πιατάκι που ζητιάνευε και του δίνει 4 ευρώ...

Joyrider
27/05/2015, 09:22
Η φιλανθρωπία είναι κατακόρυφη, η αλλυλεγγύη είναι οριζόντια.

Γι' αυτό τσαντίζονται οι κοστουμάτοι, τους χαλάει την αίσθηση ανωτερότητας και εξουσίας που έχουν. :a36:

spyrakos35
27/05/2015, 09:29
Γι' αυτό τσαντίζονται οι κοστουμάτοι, τους χαλάει την αίσθηση ανωτερότητας και εξουσίας που έχουν. :a36:

εγώ πάντως μιας και είμαι κουστουμάτος στη δουλειά πλέον, δεν έχω πρόβλημα, πάσα δωρεά δεκτή :lol:

devil's animal
27/05/2015, 09:55
επρεπε να κανουν το ιδιο πειραμα με τον ιδιο τυπο κουστουματο, να σταματαει με την αμαξαρα του και με 5-6 ντουκια απο πισω και καλα για ασφαλεια, να ανοιγε χαρτοφυλακα και να ελεγε: "this is your lucky day"...

να δουμε τοτε αντιδρασεις απο τους: "και καλα πλουσιους"...

και να ξερετε κατι...
αυτοι που γεννηθηκαν μεσα στα λεφτα, και ειχαν γερο "τζακι", ειναι μια χαρα ανθρωποι...
οι νεοπλουτοι ειναι οτι χειροτερο εχει υπαρξει ποτε...

SHOOTER045
27/05/2015, 10:19
1)Συνεβη πριν λίγες ημέρες
Σε καφέ τής Πολης μού έρχεται ένας τύπος με απλωμένο το χέρι,υπήκοος Βουλγαρίας - αν έχει σχέση η καταγωγή - και γυρνάει από τραπέζι σε τραπέζι.
Την ίδια στιγμή σε διπλανή παρέα έλεγε ένας ότι έχει πολλές δουλειές και του ήρθαν τα ξύλα για τον χειμώνα και δεν βρίσκει κανεναν για μεροκάματο.
Τού λέει ένας φίλος του -γιατί δεν λες αυτόν? /τον Βούλγαρο πού ζητιάνευε.
Έρχεται αυτός ανάμεσα στα τραπέζια μας και με το χέρι απλωμένο ζητάει βοήθεια.
Του λέει ο τύπος - Έλα αύριο εκεί, έχω τόσους τόνους ξύλα για κουβάλημα στην αποθήκη 50 ευρώ μεροκάματο.
Λες και τον χτύπησε ρεύμα μεταβολή και εξαφανιζολ.
2)Ειμαι στην δουλειά και ο ένας συνάδελφος έχει κάτι ψιλά - κέρματα και παίζει, έρχονται προς το σημείο μας τρεις γνωστοί χρήστες.
Λέει ο ένας - κάνα ευρώ υπάρχει?
Τού απαντάει αυτός με τα κέρματα -Έχω τρία παιδιά και αυτά είναι μέχρι αύριο τα χρήματα μού.
Και τότε συμβαίνει το εξής, βάζει ο τύπος - χρήστης - το χέρι στην τσέπη,βγάζει ένα δεκάρικο και κάτι κέρματα, και του λέει - παρτα, έχεις μεγαλύτερη ανάγκη από μένα.
Φυσικά δεν τα πήρε και αφού τον ευχαρίστησε έφυγαν.
Αληθινά περιστατικά ,ούτε σκηνοθεσία ούτε τίποτα.
Τα συμπερασματα δικά σάς.

GFawkes
27/05/2015, 10:22
"Πώς θα νιώθατε αν ένας φτωχός σας έδινε λεφτά;"

Αν ηταν φτωχος τω πνευματι...αλλα φραγκατος ....κατι σαν τον ΓΑΠ ας πουμε, δεν θα με ενοχλουσε.

Εαν ομως του στερουσε κατι βασικο, για να παρω εγω κατι επιπλεον δεν θα το εκανα....

Εαν γενικα παιρνεις χρηματα απο τους φτωχους, για να γινεις εσυ πλουσιοτερος τοτε ονομαζεσαι ή πολιτικος ή ολιγαρχης!!!

Μανολης67
27/05/2015, 10:23
1)Συνεβη πριν λίγες ημέρες
Σε καφέ τής Πολης μού έρχεται ένας τύπος με απλωμένο το χέρι,υπήκοος Βουλγαρίας - αν έχει σχέση η καταγωγή - και γυρνάει από τραπέζι σε τραπέζι.
Την ίδια στιγμή σε διπλανή παρέα έλεγε ένας ότι έχει πολλές δουλειές και του ήρθαν τα ξύλα για τον χειμώνα και δεν βρίσκει κανεναν για μεροκάματο.
Τού λέει ένας φίλος του -γιατί δεν λες αυτόν? /τον Βούλγαρο πού ζητιάνευε.
Έρχεται αυτός ανάμεσα στα τραπέζια μας και με το χέρι απλωμένο ζητάει βοήθεια.
Του λέει ο τύπος - Έλα αύριο εκεί, έχω τόσους τόνους ξύλα για κουβάλημα στην αποθήκη 50 ευρώ μεροκάματο.
Λες και τον χτύπησε ρεύμα μεταβολή και εξαφανιζολ.
2)Ειμαι στην δουλειά και ο ένας συνάδελφος έχει κάτι ψιλά - κέρματα και παίζει, έρχονται προς το σημείο μας τρεις γνωστοί χρήστες.
Λέει ο ένας - κάνα ευρώ υπάρχει?
Τού απαντάει αυτός με τα κέρματα -Έχω τρία παιδιά και αυτά είναι μέχρι αύριο τα χρήματα μού.
Και τότε συμβαίνει το εξής, βάζει ο τύπος - χρήστης - το χέρι στην τσέπη,βγάζει ένα δεκάρικο και κάτι κέρματα, και του λέει - παρτα, έχεις μεγαλύτερη ανάγκη από μένα.
Φυσικά δεν τα πήρε και αφού τον ευχαρίστησε έφυγαν.
Αληθινά περιστατικά ,ούτε σκηνοθεσία ούτε τίποτα.
Τα συμπερασματα δικά σάς.

Δημήτρη όλοι αυτοί οι Βουλγαροι έρχονται το πρωι με το λεωφορείο, ζητιανεύουν στην πόλη, και το βράδυ πίσω στην Βουλγαρία, στην Πατρίδα τους έχουν Mercedes

SHOOTER045
27/05/2015, 10:36
Δημήτρη όλοι αυτοί οι Βουλγαροι έρχονται το πρωι με το λεωφορείο, ζητιανεύουν στην πόλη, και το βράδυ πίσω στην Βουλγαρία, στην Πατρίδα τους έχουν Mercedes

Σαν τον ψάλτη ένα πράμα

notakos600
27/05/2015, 11:48
Οι γραβατωμένοι με τα καγιένια πως έκαναν τα φράγκα;
Κλέβοντας εμμέσα το καρβέλι του ζητιάνου στα φανάρια, του πεινασμένου που ψάχνει να φάει από τους σκουπιδοτενεκέδες και πάει λέγοντας...

Bob_o_mastoras
27/05/2015, 12:08
Η φιλανθρωπία είναι κατακόρυφη, η αλλυλεγγύη είναι οριζόντια.

Πολυ σωστο!!
Η αλληλεγγυη με τη φιλανθρωπια ειναι εντελως διαφορετικες εννοιες. Η φιλανθρωπια ειναι η αλλη οψη της εκμεταλευσης. ;)

amyroukai
27/05/2015, 13:38
μισος ταξικο ρε.

τοσα χρονια μπροστα το κκε ρπμ...

lykourgi
27/05/2015, 15:18
Άλλο σχετικό περιστατικό :

Σε σταθμό μετρό, τύπος που ζητιανεύει πλησιάζει φίλο μου και του ζητάει ένα 20λεπτο.
Ο φίλος ψάχνει την τσέπη του, βρίσκει 50λεπτο και του το δίνει.
Τότε ο επαίτης κάνει το απίστευτο. Βγάζει 30 λεπτά ΡΕΣΤΑ, τα δίνει στον φίλο μου και του λέει : Ευχαριστώ, αλλά 20 λεπτά χρειάζομαι!!!!

Τελικά όλα μπορούν να συμβούν.

BLiTzER
27/05/2015, 15:23
Πολλά χρόνια πριν (δραχμή ακόμα), κάπου στα Εξάρχεια, συνοδεύομαι από 2 θηλυκά και περπατάμε στο πεζοδρόμιο, όταν με πλησιάζει ένας τύπος (είχε παρέα ακόμα έναν) και μου ζητάει λεφτά. Δε φαινόταν να τα έχει ιδιαίτερα ανάγκη, βαριόμουν να ασχοληθώ παραπάνω, οπότε του είπα απλά ότι "δεν έχω ψιλά". Με αποστομώνει λέγοντας "δώσε μου 5χίλιαρο, θα πάω να στο χαλάσω". Αφού με πιάνουν τα γέλια, ο τύπος είναι έτοιμος για τσαμπουκά κι όταν του κόβω τη φόρα, πετάει ένα "είσαι τυχερός που έχεις τις κοπέλες" και φεύγουν μαζί με τον φίλο του.

AUFGEBRACHT
27/05/2015, 15:26
Σαν τον ψάλτη ένα πράμα

Τον δεξί ή τον αριστερό;

mikes
27/05/2015, 21:58
καποιοι ανθρωποι είναι τοσο φτωχοι, που το μονο που εχουν είναι λεφτα....

congate7
27/05/2015, 22:08
Τρομερή αυτοσυγκράτηση ο τύπος.

Ichigo
28/05/2015, 01:09
Φαντάρος το 2006 στη Χαλκίδα όπου όταν γύρναγες από έξοδο έπρεπε να διανύσεις μια απόσταση 3-4χλμ από το σταθμό του τραίνου για να φτάσεις στην πύλη του στρατοπέδου. Ένα χειμωνιάτικο απόγευμα με καλό καιρό και κοντά στο σούρουπο αποβιβάζομαι από ένα Κιολεΐδικο βαγόνι που το έσερνε μια Adtranz στην Αυλίδα (Αυλίς :D) και βλέποντας ότι δεν υπήρχε περίπτωση να γλιτώσω το ποδαράτο πήρα για άλλη μια φορά την ανηφόρα στο δρόμο προς Ριτσώνα...

Έχοντας φτάσει στη μέση της διαδρομής με προσπερνάει ένα αγροτικό 4Χ4 με μελαμψούς τύπους Ρομά, σαν και αυτά που συναντάς στο Ζεφύρι και θα ήθελες ενστικτωδώς να αποφύγεις το συναπάντημα. Σταματά λίγα μέτρα μπροστά, κάνει όπισθεν και με πλευρίζει από δεξιά καθώς ανέβαινα φορτωμένος το σακβουαγιάζ σένιος ο δικός σου με στολή εξόδου με πουλάδες και σκαρπίνι: :D

-Εδώ παραπάνω στο στρατόπεδο πας;
-Ναι. αποκρίθηκα με ένα αίσθημα καχυποψίας και ξαφνικά να νιώθω σαν πιλότος που προσπαθεί να υπολογίσει το situational awareness που επέφερε το Incident και να πάρει τη σωστή απόφαση
-Ελα να σε πάμε εμείς.
-ΟΚ. είπα με ένα μικρό δισταγμό και πήδηξα στην καρότσα. κάτι το σκαρπίνι που με χτύπαγε κάτι και το βάρος του σακβουαγιάζ έγειρε την πλάστιγγα στο να επιλέξω την εύκολη λύση

Στη σύντομη διαδρομή πέρασαν χίλιες κακές σκέψεις στο τι θα μπορούσε να συμβει. Σταματάμε στην πύλη του στρατοπέδου και νιώθοντας ανακούφιση που αντίκρισα τη γνώριμη φάτσα της σειρούλας που ήταν σκοπός, πηδάω από την καρότσα αφού σχεδόν άρπαξα το σάκο μου μουρμουρίζοντας ένα ευχαριστώ και κατευθύνθηκα χαρούμενος προς την πύλη αφού είχα γλυτώσει τόσο ποδαρόδρομο αλλά και το ότι έφτασα σώος! Αφού δεν έχω διανύσει 3-4 μέτρα από το 4Χ4 με φωνάζει ο οδηγός να πάω κοντά του. Κοντοστέκομαι πάλι με απορία και λέω τι διάολο. Εν τέλει με λιγότερους ενδοιασμούς κατευθύνθηκα προς το παράθυρό του:

-Να ορίστε πάρε και αυτό το 5ευρο να πιεις ένα καφέ. Έχουμε και εμείς ένα παληκάρι τώρα που είναι φαντάρος σαν κι εσένα.
-Μουρμουρίζω και πάλι "ευχαριστώ" έχοντας πλέον μείνει κάγκελο ο δικός σου να τον κοιτάω με το βλέμμα της ορεσίβιας αγελάδας που κοιτάει το intercity :eek:

Στο ίδιο πάλι σημείο άλλη φορά που γυρνούσα από έξοδο με μάζεψε ένας Σύριος μετανάστης με παπί και με ανέβασε πάλι ως την πύλη του στρατοπέδου. Στο δρόμο μου έλεγε πόσο δύσκολα ήταν στη χώρα του και πως αναγκάστηκε και αυτός να κάνει 2,5 χρόνια φαντάρος λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν. Καμία σχέση με τη δική μας παιδική χαρά...

Μιλάμε σε εκείνο το μέρος έχω ζήσει τόσο σουρεάλ καταστάσεις που μόνο ένας Αλμοδοβάρ θα μπορούσε να αποτυπώσει πιστά με το φακό του! Μόνο ένα background ισπανικής υπαίθρου με ανεμογεννήτριες να γυρίζουν λείπει.... :lol:

Xlitos
28/05/2015, 02:19
Αυτά τα "κοινωνικά πειράματα" από το κάθε παπάρι που θέλει να πλουτίσει μέσω των κλικ έχει καταντήσει αηδία...

+

αυτό μόνο λες ή ότι γίνεσαι πείραμα παίρνοντας μέρος χωρίς τη συγκατάθεσή σου σε ένα σκηνοθετημένο γεγονός.Και κάνει και μαγκές το ζώο

Bowleno
28/05/2015, 08:07
και να ξερετε κατι...
αυτοι που γεννηθηκαν μεσα στα λεφτα, και ειχαν γερο "τζακι", ειναι μια χαρα ανθρωποι...

Μην το δένεις και κόμπο αυτό....:rolleyes:

Έχει να κάνει και με το ΠΩΣ σε μεγάλωσε το "τζάκι".....

Ζεύκας
28/05/2015, 09:41
αποκρίθηκα με ένα αίσθημα καχυποψίας και ξαφνικά να νιώθω σαν πιλότος που προσπαθεί να υπολογίσει το situational awareness που επέφερε το Incident και να πάρει τη σωστή απόφαση

σε εκείνο το μέρος έχω ζήσει τόσο σουρεάλ καταστάσεις που μόνο ένας Αλμοδοβάρ θα μπορούσε να αποτυπώσει πιστά με το φακό του! Μόνο ένα background ισπανικής υπαίθρου με ανεμογεννήτριες να γυρίζουν λείπει.... :lol:

καλα μιλάμε σκλήρυναν οι ρώγες μου! :a07::lol:

vaska
28/05/2015, 09:50

τι μλκς είσαι :bawl:

devil's animal
28/05/2015, 10:09
Μην το δένεις και κόμπο αυτό....:rolleyes:

Έχει να κάνει και με το ΠΩΣ σε μεγάλωσε το "τζάκι".....

ok...δεν μπορω να μιλησω για ολο τον κοσμο...
δεν ξερω και εσυ τι εχεις στο μυαλο σου, αλλα εγω μιλαω για παλιες οικογενειες με πολλα και ΣΟΒΑΡΑ λεφτα...
δλδ στην τωρινη μας κατασταση, δεν σου μιλαω για ανθρωπους που εχουν "απλα" εκατομμυρια €...και τα εχει βγαλει ο μπαμπας τους ή ακομα ακομα και ο παππους τους...
μιλαω για δις και οικογενειες που ειχαν πριν το 40...γιατι μεταπολεμικα δημιουργηθηκαν "ντεμεκ τζακια"....ουσιαστικα νεοπολουτοι της εποχης και λογω καταστασης...

Ichigo
28/05/2015, 13:36
τι μλκς είσαι :bawl:

Τι γελατε ρε τομαρια :smokin: ?? Αλλο να σας το λενε και αλλο να το ζειτε :bawl:

Bowleno
28/05/2015, 15:36
ok...δεν μπορω να μιλησω για ολο τον κοσμο...
δεν ξερω και εσυ τι εχεις στο μυαλο σου, αλλα εγω μιλαω για παλιες οικογενειες με πολλα και ΣΟΒΑΡΑ λεφτα...
δλδ στην τωρινη μας κατασταση, δεν σου μιλαω για ανθρωπους που εχουν "απλα" εκατομμυρια €...και τα εχει βγαλει ο μπαμπας τους ή ακομα ακομα και ο παππους τους...
μιλαω για δις και οικογενειες που ειχαν πριν το 40...γιατι μεταπολεμικα δημιουργηθηκαν "ντεμεκ τζακια"....ουσιαστικα νεοπολουτοι της εποχης και λογω καταστασης...

Ρε Σταύρο... Άσχετα από το μέγεθος του πορτοφολιού και πόσο παλιό είναι, αν ο μπαμπάς, παππούς, θείος η ότι άλλο σε μεγάλωνε στα όπα όπα και είχες ¨ΟΤΙ ήθελες την στιγμή που το ήθελες τι θα γινόσουν νομίζεις;
Γνωρίζω ΚΑΛΑ περιπτώσεις εκατέρωθεν των πλευρών...

στην μια με το παράδειγμα που σου έδωσα πιο πάνω, ο κανακάρης είναι από τα πιο καθίκια και μπλαζέ άτομα που έχω δει.

Και στην άλλη όπου και το πορτοφόλι είναι ΠΟΛΥ μεγαλύτερο (για παλιότερο δεν ξέρω :lol: ) ο παπούς αλλά και ο μπαμπάς μόλις άκουσαν τον γιο να ζητάει "χαρτζιλίκι" (λέγε με κάμπριο κ.λ.π....) του είπαν: βλέπεις την σκούπα; ξεκίνα με αυτήν και βλέπουμε.... αποτέλεσμα; είναι από τα καλύτερα άτομα!

Ας μην τα τσουβαλιάζουμε όλα μαζί, λοιπόν.... για μένα είναι αυτό που είπα στο 1ο ποστ. :wave2:

όσο για το τομάρι τον vaska πάρε κι από μένα μια :moutza: πάει ο καφές ρε! :bawl: