View Full Version : Συνεργειο για CB 500 X
Καλησπερα παιδια. Ο πατερας μου μολις αγορασε ενα cb 500 x και επειδη γουσταρει τα μηχανακια του
να ειναι στην πενα, θα θελα να μου πειτε ενα καλο εξουσιοδοτημενο μαστορα.
Επισης αν εχετε να συμβουλεψετε κατι ,οι κατοχοι αυτου του μοντελου , που να προσεξει οσον αφορα την συντηρηση του.
Σκεφτεται να αλλαξει και τα φωτα σε xenon , προτεινεται καποια συγκεκριμενα ?
theofilos888
27/05/2015, 17:05
Καλοριζικο. Να αφησει τα φωτα στην ησυχια τους. Να μην εχει θεματα. Σε ποια περιοχη μενεις;
spyrakos35
27/05/2015, 17:14
Καλοριζικο. Να αφησει τα φωτα στην ησυχια τους. Να μην εχει θεματα.
+1300
αν θέλει ας αλλάξει λάμπα σε πιο εξτριμ
πχ
philips xenon effect / extreme vision κλπ κλπ που παράγουν καλύτερο/ποιοτικότερο φως
πες του μπαμπα και χωρις ξενον πενα θα ειναι και δεν θα τυφλωνει κιολας!Περιοχη;
κριμα να σφαξετε την πλεξουδα σε καινουριο μηχανακι χωρις λογο και μαλιστα ψεκαστο
και να παιζεις και την εγγυηση σου..........
Αθηνα ειναι το μηχανακι παιδια. Καλος μαστορας να ναι και οπου να ναι, δε χρειαζεται να ναι κεντρο. Για πλεξουδες κτλ του το ανεφερε ενας ηλεκτρολογος. Αρα παμε για αλλαγη σε extreme λαμπα. Εχει σημασια τι μαρκα θα ναι? Phillips οπως αναφερει ο Σπυρακος?
Προβολακια στα καγκελα παιρνει το μηχανακι ή παλι παιζει θεμα με ηλεκτρολογικα?
Κατι ακομα το μηχανακι φοραει τα λαστιχα scorpion της pirelli που δινει η εταιρεια , ο αντιπροσωπος του πε να βαζει πιεση 32 36 μπρος πισω αντιστοιχα. Πολυ μου ακουγεται, ισχυει?
Ευχαριστω για τις απαντησεις!!!
spyrakos35
27/05/2015, 20:49
Εχει σημασια τι μαρκα θα ναι? Phillips οπως αναφερει ο Σπυρακος?
αυτές ξέρω, αυτές έχω δοκιμάσει, αυτές εμπιστεύομαι....
κάποιος άλλος ενδεχομένως να έχει τις δικές του εμπειρίες και επομένως τις δικές του επιλογές
theofilos888
27/05/2015, 21:15
Τις πιεσεις τις λεει στο ψαλιδι αν θυμαμαι καλα. Δεν ειναι πολυ. Θα μπορουσε να ειναι 36 42.
telegonos
27/05/2015, 23:59
Επισης αν εχετε να συμβουλεψετε κατι ,οι κατοχοι αυτου του μοντελου , που να προσεξει οσον αφορα την συντηρηση του.
Να μην το πηγαίνει σε εξουσιοδοτημένους. Προσωπικά ΕΝΑΝ καλό εξουσιοδοτημένο έχω γνωρίσει, κι αυτός είναι στην Κατερίνη.
devil's animal
28/05/2015, 00:13
Σκεφτεται να αλλαξει και τα φωτα σε xenon , προτεινεται καποια συγκεκριμενα ?
Προβολακια στα καγκελα παιρνει το μηχανακι ή παλι παιζει θεμα με ηλεκτρολογικα?
γιατι θελει περισσοτερο φως ο ανθρωπος?
τι δεν του φτανει?
οδηγαει βραδυατικα σε βουνισιους επαρχιακους και φοβαται τις χαραδρες?
Billymuse
28/05/2015, 07:46
γιατι θελει περισσοτερο φως ο ανθρωπος?
τι δεν του φτανει?
οδηγαει βραδυατικα σε βουνισιους επαρχιακους και φοβαται τις χαραδρες?
+499
Αστο cb ησυχο :evil:
harris_x
28/05/2015, 08:35
Να μην το πηγαίνει σε εξουσιοδοτημένους. Προσωπικά ΕΝΑΝ καλό εξουσιοδοτημένο έχω γνωρίσει, κι αυτός είναι στην Κατερίνη.
Το μηχανάκι έχει εγγύηση και αν το πάει σε μη εξουσιοδοτημένο είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τη χάσει.
Να προσέχουμε τι προτείνουμε παρακαλώ.