View Full Version : πανελληνια μοτοσυγκεντρωση 2015
arisrodolivos
02/06/2015, 19:29
καλησπερα βλεπω πως δεν αναφερεται πουθενα υπαρχει καποιος λογος...δεν πηγε κανεις απο εδω:confused:
spyrakos35
02/06/2015, 19:30
:a014:
Shaolin Monk
02/06/2015, 19:31
Πηγαμε καποιοι και περασαμε φανταστικα. Αλλα επειδη υπαρχει ενα αρνητικο κλιμα εδω μεσα, δεν αναφερομαστε σε αυτην ποτε.... :cry:
lykourgi
02/06/2015, 19:32
:a014:
:lol:
Μπουρλότοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλησπερα βλεπω πως δεν αναφερεται πουθενα υπαρχει καποιος λογος...δεν πηγε κανεις απο εδω:confused:
Γιατί κανεις δεν ανέβασε κάποιο σχετικό θέμα.
harris_x
02/06/2015, 21:16
Πηγαμε καποιοι και περασαμε φανταστικα. Αλλα επειδη υπαρχει ενα αρνητικο κλιμα εδω μεσα, δεν αναφερομαστε σε αυτην ποτε.... :cry:
ναι, είναι σαν το fight club ενα πράμα.... :bawl:
endopandou
02/06/2015, 21:57
επειδη υπαρχει ενα αρνητικο κλιμα εδω μεσα, δεν αναφερομαστε σε αυτην ποτε.... :cry:
ελπίζω να μην έπεσαν βαθμοί ποινής και στην πανελλήνια :tooth:
Κάθε χρόνο τα ίδια? :D:lol:
Shaolin Monk
02/06/2015, 22:25
Κάθε χρόνο τα ίδια? :D:lol:
Ναι μωρε!!! Πηγαμε και φετος, καψαμε λαστιχα, καναμε κοντρες, ηπιαμε αλκοολ και πατουσαμε γριουλες (οι νανοι εδινα εξτρα μπονους), ετσι μαζευαμε ποντους (12 γριες=10 μπυρες)... Ηταν εκει ο Σακης ο "πεταλουδας"με το Νιντζα, ο Τζιμης ο "Σουγιας" με το τουμπανιασμενο Ροενα και ο Λακης ο "πινεζας" με το Σαμουράι που εχει τους 7 σταυρους πανω στο τεποζιτο... Μας κυνηγουσαν δεξια-αριστερα οι μπατσοι και καπως ετσι απλα και λιτα περνουσε η καθε μερα... :lol::lol::bawl:
Πλάκα πλάκα εφέτο δεν ακούσαμε τίποτα!
peterTHErider
02/06/2015, 23:37
ακομα...:giggle::giggle:
νομιζω ότι ηταν από τις πιο < ησυχες > μοτοσυγκεντρωσεις..το κάμπινγκ και η περιοχη γενικα ηταν πολύ καλα..οι συναυλιες καλες..αν και τα χαλασε λιγο η βροχη..πιστευω ότι οσοι ηρθαν περασαν πολύ καλα
taisteal
03/06/2015, 00:49
Μαλλον θα πεταξαν τους μαρτυρες στη λιμνη
:lol::lol:
Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ
Είναι ένα αμφιλεγόμενο πανηγύρι όπου θα δεις κάθε καρυδιάς καρύδι,από περιθωριακά στοιχεία μέχρι σικ μηχανόβιους..!!
Κάτι σαν μια έκθεση με όλων των ειδών τα φιντάνια..!!
Ό σκοπός της..?? Σίγουρα όχι το να ανεβάσει το πνεύμα των μηχανόβιων και να το προωθήσει.
Άλλά και αυτό να ήθελε θα ήταν αδύνατον να το πετύχει,αυτή είναι ταυτόχρονα και η ομορφιά της..!!
Όσες φορές πήγα τα συναισθήματα ήταν από ομορφιά μέχρι φρίκη..!!!
Το θέμα υποθέτω δεν είναι το τι είναι αλλά πως και δεν ειπώθηκε τίποτα εδώ για την ύπαρξη.
Shaolin Monk
03/06/2015, 07:10
Το θέμα υποθέτω δεν είναι το τι είναι αλλά πως και δεν ειπώθηκε τίποτα εδώ για την ύπαρξη.
Απλα γιατι καθε χρονο διαβαζουμε τα ιδια απο ατομα που δεν ηταν εκει... Εγω πηγαινω καθε χρονο, περναω φανταστικα και δεν μπορω να γραψω τιποτα στο μοτο.γρ, γιατι θα φαω κραξιμο... Η πανελληνια εδω μεσα περναει καθε χρονο σαν μαζωξη απο καγκουρες και απλα ειναι κριμα.
spyrakos35
03/06/2015, 07:11
Γιατι ακομα και καποιος να το εγραφε το κραξιμο θα πηγαινε συννεφο....
Πιουρ φακτ....
spyrakos35
03/06/2015, 07:12
Με προλαβες στη στροφη ρε μονκ..... :D
Shaolin Monk
03/06/2015, 07:15
Με προλαβες στη στροφη ρε μονκ..... :D
Αφου ειμαι καγκουρας ρε.... :lol::lol:
spyrakos35
03/06/2015, 07:17
Αφου ειμαι καγκουρας ρε.... :lol::lol:
Το καταλαβα αφου ησουν στην πανελληνια.....:lol:
redfantomas
03/06/2015, 12:45
Το καταλαβα αφου ησουν στην πανελληνια.....:lol:
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:επιβεβαιωνω και εγω την καγκουριλα του ντοκτορ!!!!!!!!!!
Shaolin Monk
03/06/2015, 18:14
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:επιβεβαιωνω και εγω την καγκουριλα του ντοκτορ!!!!!!!!!!
Κοιτα ποιος μιλαει.... :moutza::lol::lol::lol: