View Full Version : Vstrom με ABS ή χωρίς;
gkantas1973
05/06/2015, 12:20
Γεια σας! Τον τελευταίο καιρό γλυκοκοιτάζω και το vstrom. Το θέμα μου είναι ότι ποτέ δεν είχα μηχανάκι με abs και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να δώσω παραπάνω χρήματα για την απόκτηση μοντέλου με abs που και βαρύτερο είναι (όχι σημαντικά φαντάζομαι) αλλά και που δε λειτουργεί (κατά την ταπεινή μου άποψη βέβαια) τόσο σωστά, στους ελληνικούς δρόμους με τις λακούβες και τις όποιες ανωμαλίες. Ένα ακόμα που θα ήθελα την άποψή σας είναι, η βελτίωση των μπροστινών φρένων. Όντως κρίνεται επιβεβλημένη μια τέτοια βελτίωση; Γιατί όσους έχω ρωτήσει μου έχουν απαντήσει πως είναι ένα σημείο στο οποίο πάσχει το συγκεκριμένο μοντέλο. Να αναφέρω βέβαια ότι, πριν από λίγες μέρες πούλησα ένα fazer 1000 (2005) και η σύγκριση με αυτό είναι αναπόφευκτη. Ευχαριστώ και ελπίζω να μην κούρασα....
spyrakos35
05/06/2015, 12:32
Εμενα παντως το αβς σε δυο-τρεις περιπτωσεις με εχει σωσει....
Ισως βεβαια να φταιει που πλεον φρεναρω εχοντας κατα νου οτι εχω αβς.....
-ειναι απαραιτητο
-δουλευει καλα
-κραταει αγοραστικη αξια
καλοταξιδο:D
zannisvel
05/06/2015, 12:44
Το θεμα ABS σηκωνει μεγαλη κουβεντα. Αλλοι το θελουν, αλλοι δε το θελουν, αλλοι θελουν να μπορουν να το απενεργοποιουν κλπ.
Εγω θα ελεγα να το παρεις με ABS γιατι κατα τη γνωμη μου ειναι σημαντικο για τη μια φορα που θα το χρειαστεις.
Τωρα τα φρενα του Vstrom θα σε τρομαξουν λιγο σε σχεση με το FZ1 αλλα με τοσα σχολια στο ιντερνετ απο αναβατες, νομιζω οτι μπορουν να βελτιωθουν.
akis_trevor
05/06/2015, 15:11
με .
το vstrom έχει άθλιο abs.
παρ' όλα αυτά είναι καλύτερα να το έχεις!