PDA

View Full Version : Παρακαλουνται οι τυπου variattor....

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

007mastras
15/06/2015, 15:06
Πριν μία εβδομάδα ο γειτονάς μου έφυγε με τη βέσπα για κροατεία μαζι με ένα γκρούπ..έχει λέει παγοσμια συγκέντροση βέσπας εκει ετήσια...Εκίνηση απο Λάρισα..
Και αυτή που έχει είναι και 2χρονη..

ΝIKOLTSOS
15/06/2015, 15:10
Και ποιο είναι το συμπέρασμα..?

https://worldvespa.wordpress.com

007mastras
15/06/2015, 15:19
:DΕσυ πές μου

MG-KTiNoS
15/06/2015, 15:35
μη γινεσαι μιζερος. τα εχουμε ξαναπει.

337224

:rotflmao:

Ζεύκας
15/06/2015, 15:36
Μπαμπη εδώ νομίζω είναι το ζουμί…
Φυσικά και έχεις δίκιο για τον ρόλο του ρεζερβουάρ στην οδήγηση, την κατανομή βάρους κλπ ΑΛΛΑ σου πέρασε απ το μυαλό ότι αυτό μπορεί να μην ενδιαφέρει ή να μην το γνωρίζει πολύς κόσμος?
Όχι μονο με σκούτερ αλλά και με κανονικές μηχανές.
Εσυ (και όποιος) που έχεις μάθει να οδηγείς έτσι , μάλλον θα σου φανεί ίσως και επικίνδυνο ένα σκούτερ.
Για τον πολύ τον κόσμο όμως είναι μια χαρά και , μάλλον , θα του φαινόταν επικίνδυνο π.χ. το τουονο ή ενα βαρυ και ψηλο ον-οφφ κλπ

Τα μικρα σκουτερ μεχρι 200 είναι μια χαρα για μέσα στην πολη και κανουν την δουλειά τους.

Τα μεγαλα έχουν σαφείς περιορισμούς λόγο σχεδίασης έτσι ώστε να θεωρηθούν ότι λειτουργούν σαν μοτοσυκλέτες σε μεγαλες ταχύτητες και ταξιδια , όμως βλέπω ότι η τάση είναι να παντρέψουν τις ευκολίες των σκουτερ με τον σχεδιασμό των μοτοσυκλετών.
Ηδη οι κινητήρες τους έχουν μετατοπιστεί μπροστά για καλύτερο ΚΒ και η χονταρα βαζει την ευκολία του DCT και χωρους σε πάρα πολλά μοντέλα μοτοσυκλετών αμιγώς μεγα-τουριστικών. (VFR-Crosstourer-Africa)
Επισης , νομίζω ότι πρώτο μοντέλο σε πωλήσεις στις μοτοσυκλέτες είναι μακραν το NC700x dct πράγμα που σημαίνει ότι ο κόσμος αποδέχεται αυτό το πάντρεμα….
Περιμενω να δω αν θα μπουν και αλλοι σοβαρα στο παιχνιδι…

μανούλα μου η συζήτηση που κάνω με τον φίλο από το Λουτράκι γίνεται για τα megascooter

για τα μικρά δεν έχω αντίρρηση :wave2:

Ζεύκας
15/06/2015, 15:38
Παμε ενα ενα
Επειδη τωρα το πηρα δλδ το εχω 2 μηνες το περισσοτερο που εχω κανει ειναι 250 χλμ

Στην ιταλια θα παμε 3 σκουτερ 2 μπεβερλυ 500 και εγω
Αντι για βαλιτσες εχω τα πλαινα σαμαρια της givi συν την 47αρα βαλιτσα πισω
Βεβαια επιπλεον ολη η τεραστια πισω σελα του συνεπιβατη ειναι ελευθερη

Παμε και στη συγκριση
Μου θυμιζει συγκρισεις του στυλ γιατι πηρες station audi ενω την ιδια δουλεια θα την εκανες και με ενα kia station? η γιατι πηρες ρε χαζε 911 οταν με τα μισα θα επερνες ενα mitsu evo που ειναι και γουαου?
Τεσπα συνεχιζω να σου λυσω την απορια περι κυμκο

δικυλινδρο μοτερ εναντι μονοκιλυνδρο
60 αλογα εναντι 37
15αρηδες μπρος πισω τροχοι εναντι 15/14 του κυμκο
upside down πηρουνι εναντι απλου
ποιοτητα κατασκευης
Αξεσουαρ οπως ηλεκτρικη ζελατινα, θερμαινομενα γκριπ,θερμαινομενο καθισμα οδηγου,συνοδηγου ξεχωριστα κουμπια,
πλασιο
καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα

Αυτα τα ολιγα μου ερχονται στο μυαλο

οκ. :wave2:

Ζεύκας
15/06/2015, 15:42
οκ, ολίγον άκυρο το επιχείρημα. Δεν θέλω να το προχωρήσω, αλλά μην ορκίζεσαι κιόλας οτι είναι τόσο δραματικά τα πράγματα...σιγά μην δεν μπορείς να οδηγήσεις αν δεν σφηνώνεις γόνατα στο ντεπόζιτο. Υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία στις διαδρομές μου, που στρίβω πιο γρήγορα με το scooter παρά με το T...

για σένα μπορεί να μην είναι. για μένα είναι σημαντικό το ρεζερβουάρ ανάμεσα στα πόδια.

και όπως έχω αναφέρει μιλάω για βαριά μεγκασκούτερ. όχι για τα μικρά

byron
15/06/2015, 15:48
για σένα μπορεί να μην είναι. για μένα είναι σημαντικό το ρεζερβουάρ ανάμεσα στα πόδια.

και όπως έχω αναφέρει μιλάω για βαριά μεγκασκούτερ. όχι για τα μικρά

Α, οκ...
Με την ίδια λογική, το ρεζερβουάρ είναι σημαντικό για τα SS. Εγώ μιλάω για τα υπόλοιπα, τύπου CBR125 :D

devil's animal
15/06/2015, 15:50
απορω ακομα που καθεστε και συζητατε για την χρησιμοτητα των κλασιομπανιερων....:plaf:

αν θες ταχυτητα παιρνεις μηχανη...γιατι αν ηταν αλλιως τα πραγματα και αυτοι στο motogp και στο wsbk θα ετρεχαν με beverly...
αν θες χωρους βαζεις σαμαρια, βαλιτσες πλαϊνες, μπαγκαζιερα, tank bag...αν θες πιο πολλους χωρους παιρνεις αμαξι...ακομα πιο πολλους φορτηγο και κλεινεις...
αν θες να μην πιανεσαι, κανονιζεις στον προορισμο σου 3 μ0υναρες γυμνοστηθες (ξανθια, μελαχρινη, κοκκινομαλλα) να σου κανουν μασαζ, σιατσου, γιογκα και καμασουτρα..ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!

επισης μην πιστευετε οτι οι μεγαλοσκουτεροβιοι ειναι original μηχανοβιοι...ντεμεκ ειναι..για να χρησιμοποιησω και μια εκφραση των καρντασιων εδω πανω...
εποχιακοι που απλα ζεσταινονται και θελουν να εχουν μοστρα στην καφετερια...

οσοι καταλαβουν τι εστι μηχανη, τους βαζουν φωτια και τα καινε τα ρδελα τους...
οσοι δεν μπορουν να καταλαβουν, αφηστε τους στην αγνοια...καλυτερα!!

δεν μιλαω προφανως γι'αυτους που εχουν ΚΑΙ μηχανη και απλα ενα χαμαλη με το ονομα scooter για να κανει δουλειες και να μην φορτωνει το αλλο χλμ...
μιλαω για τους αλλους...που εχουν και ενα και μοναδικο scooter και νομιζουν οτι εχουν παρει το υπερεργαλειο που τα κανει ολα και σε καλες τιμες...

Ζεύκας
15/06/2015, 16:14
Πριν μία εβδομάδα ο γειτονάς μου έφυγε με τη βέσπα για κροατεία μαζι με ένα γκρούπ..έχει λέει παγοσμια συγκέντροση βέσπας εκει ετήσια...Εκίνηση απο Λάρισα..
Και αυτή που έχει είναι και 2χρονη..

δεν μου λέει κάτι αυτό. τσουκουτσουκου και ένας μπόμπος φτάνει στην ινδία

Ζεύκας
15/06/2015, 16:15
Α, οκ...
Με την ίδια λογική, το ρεζερβουάρ είναι σημαντικό για τα SS. Εγώ μιλάω για τα υπόλοιπα, τύπου CBR125 :D

για μένα το ρεζερβουάρ είναι σημαντικό στα cbr125

byron
15/06/2015, 16:28
για μένα το ρεζερβουάρ είναι σημαντικό στα cbr125

Ναι, μαζί σου...
Στα 100 χλμ/ωρα, όταν καρυδώνεις τα διπλά 320 full floating, και στραμπουλάς το USD, την ώρα που κάνεις pivot turn, την ώρα που γραπώνει το μπούτι στο stompgrip και το εξωτερικό πόδι είναι στον αέρα...από που αλλού μπορείς να κρατηθείς? :tooth: :tooth:

Προσωπικά, έχω σφηνώσει μια σκάφη γαλβανιζέ στο κενό και σφίγγω εκεί με τους προσαγωγούς. :tooth:

Ζεύκας
15/06/2015, 16:31
οκ ό,τι πεις

byron
15/06/2015, 16:42
οκ ό,τι πεις

Χαλάρωσε μωρέ μλκ...
Να σου δώκω το sh να αναθεωρήσεις?

Ζεύκας
15/06/2015, 17:04
Χαλάρωσε μωρέ μλκ...
Να σου δώκω το sh να αναθεωρήσεις?

πουτάνα το χεις κάνει το sh. το μισό φόρουμ θα το πάρει για δοκιμή :lol:

εσύ ένα ιταλικό σκούτερ δεν είχες;

byron
15/06/2015, 17:08
πουτάνα το χεις κάνει το sh. το μισό φόρουμ θα το πάρει για δοκιμή :lol:

εσύ ένα ιταλικό σκούτερ δεν είχες;

Για πουτάνα το πήρα, τι το πήρα...για να γκαζωνω έξω από το σπίτι του STOYBI? :tooth:

Το ιταλικό μου scooter μας άφησε χρόνους μετά από βρόντο με αρκετά χλμ

andreas 400
15/06/2015, 17:37
ημαστε μια μικρη παρεα με μπανιερες των 270κιλων φουλ πλαστικα το βγαζει η gilera και ο λακιωτης αυτο το μοντελο!!οποιος μηχανοβιος εχει 100-110 αλογα ροδα και θεωρειται γρηγορος μπορει οποτε θελει να το διαπιστωσει!!ακομα και βολτουλα στροφιλικια εχει το μενου!απαραιτητη προυποθεση να ειναι πλυμενοι και να χουν χαρτοσακουλες μαζι!!!

Ζεύκας
15/06/2015, 17:40
ώπα φίλαι ώπα. εγώ άκυρος, μόλις έχεσα το σωβρακό μου από τον φόβο

stefanos
15/06/2015, 17:46
τι το πήρα...για να γκαζωνω έξω από το σπίτι του STOYBI? :tooth:

Παρεμπιπτόντως η acrapovic βγάζει ένα πολύ ωραίο τελικό...

andreas 400
15/06/2015, 17:47
χαχαχα φιλε ο επομενος!!να μιλησουμε σοβαρα για το θεμα??δεν νομιζω !προσωπικα ειχα μηχανες τωρα σκουτερ οδηγω συμπλεκτη 10ωρες στη δουλεια το καθενα εχει υπερ και κατα κουραστικες οι ταμπελες ειδικα στα φορουμ.αυτα και την αγαπη μου σε ολους!

Ζεύκας
15/06/2015, 18:04
μια ερωτηση: σε καμιά πίστα το'χεις χώσει το εργαλείο να μάθουμε χρόνους; :D

andreas 400
15/06/2015, 18:07
οχι φιλε μου ειχαν παει καποια παιδια αλλα δεν θυμαμαι να σου πω χρονους παει πολυ καιρος

7Tolis
15/06/2015, 18:50
Γιατι τέτοιο μένος για τα μέγα σκουτερ βρε παιδιά;απο την τσέπη σας τα πήραν τα λεφτά στη τελική;
Μια χαρά μηχανάκια είναι,δε θα με χάλαγε και καθόλου ένα Tmax πάντως.
Ζωάρα λέμε,εχω και κάτι χαβαϊάνας για να το ταιριάξω μούρλια.

kemmotar
15/06/2015, 19:12
ενας γνωστος μου ειχε ενα μτ-07, το δωσε πηρε ενα μτ-09, το δωσε πηρε ενα ιντεγκρα 750, το δωσε πηρε ενα μτ-09 tracer, το δωσε με 3000 χλμ και πηρε ενα τιμαξ 530 2015 (upside down κλπ).
αυτος τι ειναι ντεμεκ μηχανοβιος?

εγω πχ ξεκινησα με φεηζερ 600 (2005 με τα 90φευγα αλογα) ως πρωτη μηχανη, εγραψα καποια χλμ εργασιας με xr125, ax250, κουραστηκα απο συμπλεκτες τοτες, εμενα και επαρχια και επειδη ηθελα να κανω και τα ταξιδακια μου ανετος και ωραιος και να "αισθανεται" ασφαλεια και η γυναικα πηρα μια μπανιερα των 270 κιλων (srv850 abs/atc με το traction control) που στην εθνικη με τριβαλιτσο και 210 ηταν ακλονητο, πηγαινε με το ενα χερι, εμπαινε σε ανοιχτες στροφες (οχι και φουρκετες) μια χαρα, τελικη 230 στον ταχογραφο (205 πραγματικη), 4πιστονα απο ντουκατι aftermarket και το χρησιμοποιουσα και στην αθηνα μια χαρα. σαφεστατα τα μεγκασκουτερ δεν εχουν την ευκολια των παπιων ή των μικρων σκουτερ (ως 300 κυβικα) αλλα σου προσφερουν ασφαλεια σε πολλους τομεις και ανεση...
δεν ειναι τυχαιο πως ενα πολυ μεγαλο κομματι πιτας αγορας καινουργιων αλλα και μτχ το περνουν τα σκουτερ (ειτε για πρακτικους ειτε για fun2ride καταστασεις). να αφοριζουμε και να ειμαστε απολυτοι ειναι λαθος. ο δικυκλιστης ειναι ενας, οποιος καβαλαει 2 ροδες διατρεχει τον ιδιο κινδυνο καο οφειλουμε να ειμαστε αλληλεγγυοι μεταξυ μας...
και ναι οπως εγραψε ενας φιλος απο πανω, τα τελευταια χρονια επειδη εχουν μπασταρδεψει οι οδηγοι (μπορει να εχουν σκουτερ ή και μεγαλες μηχανες, ξερω και αλλους που εχουν και μεγκασκουτερ αλλα και αγωνιστικα, πχ ρ1 2015 και τιμαξ) εχουν εξοπλισμο, μπουφαν κρανος γαντια κλπ. δεν βλεπεις απαραιτητα τον κιλαρα με την σαγιοναρα να καβαλα το βεσπακι....

μια φορα περσι το καλοκαιρι με το σρβ ημουν παραλιακη και φοραγα κρανος μπουφαν γαντια και μποτακια (dainese super speed, dainese metal rs)... σταματανε διπλα μου δυο καγκουρες με μηχανη ακρανωτοι και με διχαλο και βερμουδα και μου λενε γελωντας... καλα ρε φιλαρακι δεν ζεσταινεσαι και γελαγαν? σηκωνω την ζελατινα και τους λεω εγω ζεσταινομαι αλλα λεω να παω και σπιτι ορθιος και χωρις καψιματα και λοιπες ομορφιες και με το κεφαλι μου αθικτο εσεις λεβεντες θα πατε? μουγκα τα παλικαρια και γεια χαρα σας!

ΥΓ τωρα πια εδω και λιγο καιρο δεν εχω σρβ αλλα μηχανη με συμπλεκτη (ξανα) ετσι για να προλαβω τους καλοπροαιρετους

amyroukai
15/06/2015, 19:23
Α ωραία, αυτός του παραδείγματος εδώ αποπάνω να απολογηθεί παρακαλώ γιατί έχει αγωνιστικό αφού δεν τρέχει αγώνες και δεύτερη απολογία γιατί πήρε κλασομπανιέρα παρακαλώ. Ένα μεγαρόσημο και στην γραμματεία. :bawl:

teogtp
15/06/2015, 19:48
ενας γνωστος μου ειχε ενα μτ-07, το δωσε πηρε ενα μτ-09, το δωσε πηρε ενα ιντεγκρα 750, το δωσε πηρε ενα μτ-09 tracer, το δωσε με 3000 χλμ και πηρε ενα τιμαξ 530 2015 (upside down κλπ).

................

Μηπως ειναι προποτζης;:D

toyar
15/06/2015, 19:49
ολοι με σκουτερ λενε ''βαρεθηκα τον συμπλεκτη''
καλα τα μικρα και μες την πολη ειναι ευκολια
τα θηρια στην πολη που δεν χωρανε πουθενα και δεν στριβουν ειναι βολικα επειδη δεν εχουν συμπλεκτη;
ή τα παιρνετε μεγαλα γιατι σας κουραζει ο συμπλεκτης στο ταξιδι;
ο καθενας με τα λεφτα του ειναι ελευθερος να παρει οτι θελει
αλλα αυτοι που ειναι fashion victims μην προσπαθουν να μας πεισουν για το γαματο της επιλογης γιατι θα ειναι οι πρωτοι που θα τα παρατησουν μολις αλλαξει η μοδα:wave2:

andreas 400
15/06/2015, 20:07
φιλε μου μοδα δεν ειναι,οι πωλησεις ειναι τρομερες πανευρωπαικα και υπαρχει λογος γι αυτο.μοδα ειναι το αηφον κ.α. προσφατα ημουν ενα κλικ να ξαναγυρισω σε μηχανη.ευτηχως δεν εκανα το λαθος,ο καθενας κανει τις επιλογες του και τα ζυγιζει.δεν υπαρχει κατι που να πληρει τα παντα.σε ολα κανεις υποχωρησεις

thunder ace
15/06/2015, 20:15
ειναι το ιδιο ενας zippo με ενα bic;θα μου πεις ο bic ειναι ευκολια.

STOYBI
15/06/2015, 20:17
Για πουτάνα το πήρα, τι το πήρα...για να γκαζωνω έξω από το σπίτι του STOYBI? :tooth:

Το ιταλικό μου scooter μας άφησε χρόνους μετά από βρόντο με αρκετά χλμ

Θα σου πεταω νερατζια στους τροχους ρε να δω πως θα την γλυτωσεις με το φρεναρισμα............. :lol:

STOYBI
15/06/2015, 20:21
Παρεμπιπτόντως η acrapovic βγάζει ένα πολύ ωραίο τελικό...

Πατερα...... Μην τυχον νομιζουν οι περαστικοι οτι τσακισε καμμια φασολαδα το προηγουμενο βραδυ....??? :D

byron
15/06/2015, 20:23
Θα σου πεταω νερατζια στους τροχους ρε να δω πως θα την γλυτωσεις με το φρεναρισμα............. :lol:

Για μαλάκα ψάχνεις? Με ABS το πήρα...:D

STOYBI
15/06/2015, 20:25
[QUOTE=byron;2602222]Για μαλάκα ψάχνεις? Με ABS το πήρα...:D[/QUOTE

:lol::lol:
:lol:

kemmotar
15/06/2015, 20:38
τα θηρια στην πολη που δεν χωρανε πουθενα και δεν στριβουν ειναι βολικα επειδη δεν εχουν συμπλεκτη;
ο καθενας με τα λδεν ένας ειναι ελευθερος να παρει οτι θελει
αλλα αυτοι που ειναι fashion victims μην προσπαθουν να μας πεισουν για το γαματο της επιλογης γιατι θα ειναι οι πρωτοι που θα τα παρατησουν μολις αλλαξει η μοδα:wave2:

Για το δικό μου πρώην σκουτερ να μιλησω. Χώραγε πολύ πιο εύκολα από όλες τις μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού. Δυστυχώς δεν καβαλαγε πεζοδρόμια κ παγκάκια. Λόγω μακριου μετατροχιου ειχε δυσκολία στο ζιγκ ζιγκ επιτοπιο. Εκεί όμως δεν έτριβε ούτε το βεστρομ πολύ περισσότερο τα gs1200. ο συμπλεκτης δεν κουράζει στην εθνική μην παραφραζεις το νόημα μου. Αλλά στις καιρικές συνθήκες ναι προφυλάσσει καλύτερα το σκουτερ κ έχεις μεγαλύτερη δυνατότητα φόρτωσης. Επίσης σε τρακάρισμα ο αναβάτης είναι σχετικά ασφαλεστερος.

AristidisZ
15/06/2015, 20:43
ο καθενας με τα λεφτα του ειναι ελευθερος να παρει οτι θελει

το έχω ξαναγράψει, θα μου μείνει πραγματικά αξέχαστο το

"φιλαράκι εγώ με gp 800 πάω για μπάνιο και γυρνάω από Αθηνών Κορίνθου με 200, σταυροπόδι, με σαγιονάρα και τσιγάρο"...

πραγματική ατάκα, χωρίς ίχνος σάλτσας...

spyrval
15/06/2015, 20:48

Αυτός είναι bi :lol:
Πες του να πάρει μηχανή με συμπλέκτη γρήγορα γιατί θα αρχίσουν να τον κοροιδεύουν όλοι. "Τον αλλάζει τον ιμάντα", "τ' αλαφρώνει τα ράουλα" κλπ.:lol:

Άσε να λένε, ότι γουστάρει οδηγεί ο καθένας.

kemmotar
15/06/2015, 20:50
το έχω ξαναγράψει, θα μου μείνει πραγματικά αξέχαστο το

"φιλαράκι εγώ με gp 800 πάω για μπάνιο και γυρνάω από Αθηνών Κορίνθου με 200, σταυροπόδι, με σαγιονάρα και τσιγάρο"...

πραγματική ατάκα, χωρίς ίχνος σάλτσας...

Επικος τυπος και επικη ατακα! χαχαχαχα
σαγιοναρα δεν φορας ουτε στο βαπορι για διακοπες ημαρτον!

Αυτός είναι bi :lol:
Πες του να πάρει μηχανή με συμπλέκτη γρήγορα γιατί θα αρχίσουν να τον κοροιδεύουν όλοι. "Τον αλλάζει τον ιμάντα", "τ' αλαφρώνει τα ράουλα" κλπ.:lol:

Άσε να λένε, ότι γουστάρει οδηγεί ο καθένας.

βασικα ο τυπος εψαχνε προχτες απο πως κλεινει η ταπα ρεζερβουαρ του τιμαξ και το keyless start! xaxaxaxa

Μανολης67
15/06/2015, 21:03
Οχι μονο οι μπανιεραδες των σκουτερ....

Οποτε; χτ κιετς για τρου αντβεντσουρ και μονο;

Οχι φίλε μου, ειναι μηχανάκι πολυεργαλείο! καθημερινά στην πόλη, τωρα το καλοκαιράκι παραλία, βολτιτσες στο βουνό, χαλάρωτικό γενικά

toyar
15/06/2015, 21:12
Για το δικό μου πρώην σκουτερ να μιλησω. Χώραγε πολύ πιο εύκολα από όλες τις μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού. Δυστυχώς δεν καβαλαγε πεζοδρόμια κ παγκάκια. Λόγω μακριου μετατροχιου ειχε δυσκολία στο ζιγκ ζιγκ επιτοπιο. Εκεί όμως δεν έτριβε ούτε το βεστρομ πολύ περισσότερο τα gs1200. ο συμπλεκτης δεν κουράζει στην εθνική μην παραφραζεις το νόημα μου. Αλλά στις καιρικές συνθήκες ναι προφυλάσσει καλύτερα το σκουτερ κ έχεις μεγαλύτερη δυνατότητα φόρτωσης. Επίσης σε τρακάρισμα ο αναβάτης είναι σχετικά ασφαλεστερος.

και μονο που συγκρινεις σκουτερ με βεστρομ και gs δειχνει τι λαθος δρομο εχουν παρει μια και το κυριο προσον τους-θα επρεπε να-ειναι η πρακτικοτητα γι αυτο αλλωστε ειναι αυτοματα
μεγαλυτερη δυνατοτητα φορτωσης εχουν και τα τρικυκλα αλλα οι παλιατζηδες δεν κανουν παντηλικια
ο αναβατης ασφαλεστερος σε ατυχημα; γιατι;;;

ladams
15/06/2015, 21:14
Πολλοί μηχανόβιοι εχουν εγκλωβιστεί λόγω κρίσης και δεν μπορούν να κάνουν την αλλαγή από ενα vstrom , Tdm, Gsx να πανε σε ένα Tmax το οποίο συνδυάζει τις αρετές της μηχανης αλλα με την άνεση και την χλιδή των σκουτερ στην προνομιακή τιμη των 11650€ κι έτσι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Άρα κράζεις; Θαυμάζεις!

Pew
15/06/2015, 21:24
Νταξει εκλαψα λιγο με τον απο πανω.

Δικαιωματικα θελουν τρολλαρισμα οι χρηστες των 500cc+ σκουτερ...

lykourgi
15/06/2015, 21:30
Πολλοί μηχανόβιοι εχουν εγκλωβιστεί λόγω κρίσης και δεν μπορούν να κάνουν την αλλαγή από ενα vstrom , Tdm, Gsx να πανε σε ένα Tmax το οποίο συνδυάζει τις αρετές της μηχανης αλλα με την άνεση και την χλιδή των σκουτερ στην προνομιακή τιμη των 11650€ κι έτσι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Άρα κράζεις; Θαυμάζεις!

WiSe
15/06/2015, 22:02
Νταξει εκλαψα λιγο με τον απο πανω.

Δικαιωματικα θελουν τρολλαρισμα οι χρηστες των 500cc+ σκουτερ...

+1000000

andreas 400
15/06/2015, 22:09
συμφωνα με το σκεπτικο σου και τα αυτοκινητα επιδοσεων πρεπει αποκλειστικα να χουν χειροκινητα σασμαν και τα αυτοματα να μην υπερβαινουν τα 100αλογα αρκετα ειναι για να μεταφερουν παπουδες με αλτσχαημερ στο κοντινο ικα....

WiSe
15/06/2015, 22:31
συμφωνα με το σκεπτικο σου και τα αυτοκινητα επιδοσεων πρεπει αποκλειστικα να χουν χειροκινητα σασμαν και τα αυτοματα να μην υπερβαινουν τα 100αλογα αρκετα ειναι για να μεταφερουν παπουδες με αλτσχαημερ στο κοντινο ικα....

Δε μπορεις να μιλησεις μεταφορικα με παραδειγμα τα αυτοκινητα.... αλλο το ενα αλλο το αλλο!

devil's animal
15/06/2015, 22:36
Άρα κράζεις; Θαυμάζεις!

ενταξει...ελατε...παραδεχτειτε το...
δεν ερχεστε στο δασος για κυνηγι...

:lol::bawl::lol::bawl:

kemmotar
15/06/2015, 22:46
και μονο που συγκρινεις σκουτερ με βεστρομ και gs δειχνει τι λαθος δρομο εχουν παρει μια και το κυριο προσον τους-θα επρεπε να-ειναι η πρακτικοτητα γι αυτο αλλωστε ειναι αυτοματα
μεγαλυτερη δυνατοτητα φορτωσης εχουν και τα τρικυκλα αλλα οι παλιατζηδες δεν κανουν παντηλικια
ο αναβατης ασφαλεστερος σε ατυχημα; γιατι;;;

για τον απλο λογο πως τα ποδια ειναι μεσα στο σκουτερ. δεν ειναι εξω και δεν "περισσευουν" ουτε προεξεχουν. αν πεσει ενα αυτοκινητο πανω σε ενα σκουτερ ο κινδυνος πχ να λιωσει/πιεσει το ποδι ειναι μικροτερος απο το να εισαι σε μηχανη. αυτο απλα λεω.
συγκρινεις τωρα το τρικυκλο και τα παλιατζιδικα αναλογικα με την σχεση/συγκριση μεταξυ σκουτερ και μηχανης? τουλαχιστον γραφικο και αστειο και ανευ σχολιασμου

κρινεις πως μια μεσαια πρακτικη μηχανη των 250-400-500 κυβικων εχει καλυτερο handling και ειναι ασφαλεστερο μεταφορικο μεσο πχ απο ενα kymco xciting 400i ή ακομα καλυτερα απο ενα tmax/srv/gp?

devil's animal
15/06/2015, 22:46

τα σοβαρα αυτοκινητα επιδοσεων εχουν manual σασμαν...
γιατι απλουστατα δεν μπορει το αυτοματο να επιλεξει την ταχυτητα πριν την στροφη γιατι δεν ξερει τι ειδους στροφη ειναι μπροστα...
με το γκαζι-φρενο δεν μπορεις να πας γρηγορα...
αν μπορουσες να εισαι σιγουρος οτι οι πρωτοι που θα το επελεγαν ειναι αυτοι που τρεχουν αγωνες...f1, wrc, motogp, wsbk...

μην μας πουλατε φυκια για μεταξωτες κορδελες εδω μεσα...
δεν ειμαστε παιδακια 20 χρονων που κανουν κουβεντες του αερα σε καφετερια βλεποντας μηχανακια αραγμενα...(που δεν ειναι δικα τους)...

MG-KTiNoS
15/06/2015, 22:47
ενταξει...ελατε...παραδεχτειτε το...
δεν ερχεστε στο δασος για κυνηγι...
:lol::bawl::lol::bawl:

337242

ladams
15/06/2015, 22:49
Αφού ρε φιλαράκο το φορουμ σας δεν ειναι φιλικό σε οδηγούς σκουτερ πως να έρθουμε στο δάσος;

kemmotar
15/06/2015, 22:50
τωρα μιλαμε για πιστες και επιδοσεις μαλιστα...

devil's animal
15/06/2015, 22:54
Αφού ρε φιλαράκο το φορουμ σας δεν ειναι φιλικό σε οδηγούς σκουτερ πως να έρθουμε στο δάσος;

φιλικο σε ολους ειναι...
αλλα αμα αρχιζουν τα φιδια περι προνομιακης τιμης 11650 για tmax...συνδυασμος αρετων μηχανης με ανεση και χλιδη των scooter...."κραζεις, θαυμαζεις"...και ολα αυτα σε ενα υπεροχο πακετο...

ε, τοτε...
κυνηγος και αρκουδα... (http://asteiakia.gr/anekdota/o_kynigos_kai_i_arkouda2)

andreas 400
15/06/2015, 22:55
Δε μπορεις να μιλησεις μεταφορικα με παραδειγμα τα αυτοκινητα.... αλλο το ενα αλλο το αλλο!

δεν ειναι μεταφορα φιλε ειναι το ιδιο πραγμα σε αλλη εκτελεση
οσον αφορα για τα τιμαξ την ποιοτητα κατασκευης αλλα και το πλαισιο τους το ζηλευουν αρκετες μοτοσυκλετες πολλων χιλιαδων € που εχουν πλαισιο ακορντεον ή κοβεται σαν βιταμ.
το κακο με τους περισσοτερους που κρινουν τα σκουτερ ειναι πως ειναι παντελως ασχετοι με το αντικειμενο αλλα γνωστες πληκτρολογιου!!κλασικος ελληνας τρολ
στα λιγα που διαβασα αναφερθηκε πως κλεινεις γκαζι και δεν φρεναρει....αληθεια??απο ποτε το βηματικο μοτερ δινει επιταχυνση η κρουιζ κοντρολ??στα σκουτερ δεν φρεναρει ο κινητηρας κλεινοντας το γκαζι;;διεπονται απο αλλους νομους μηχανικης κινησης;;ή μηπως στις μηχανες φρεναρουμε μονο με κατεβασματα;;αν μας πληρωνει αλλος τα αλυσογραναζα και τις φθορες ευχαριστως αλλα η πραξη αλλα δειχνει

devil's animal
15/06/2015, 22:57
τωρα μιλαμε για πιστες και επιδοσεις μαλιστα...

οχι...εχουμε μηχανακια και θα μιλησουμε για πλεξιμο, γκολφ, σταυροποδι πανω στον καναπε με ροδες, φρεντο καπουτσινο γλυκο σε ποτηροθηκη διπλα στο τιμονι και 200χλμ υπερτουμπανο ταξιδι...

προσπαθηστε εσεις κι'αλλο να μας πεισετε οτι τα αυτοματα και οι κρεβατοκαμαρες που καβαλατε ειναι καλυτερα απο τις μηχανες...αν μη τι αλλο, εχει πλακα...:lol::lol:

kemmotar
15/06/2015, 23:01
φιλικο σε ολους ειναι...
αλλα αμα αρχιζουν τα φιδια περι προνομιακης τιμης 11650 για tmax...συνδυασμος αρετων μηχανης με ανεση και χλιδη των scooter...."κραζεις, θαυμαζεις"...και ολα αυτα σε ενα υπεροχο πακετο...

ε, τοτε...
κυνηγος και αρκουδα... (http://asteiakia.gr/anekdota/o_kynigos_kai_i_arkouda2)

εννοειται οτι ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ακριβοτερα απο αυτο που θα επρεπε, ελεω μαρκετινγκ αλλα και πλαστικων τζιτζιπλικιων. εννοειται οτι το τιμαξ θα επρεπε πχ να κανει 9000 ευρω μαξ καινουργιο και οχι 11-12κ. ομως τα πραγματα στον χωρο των σκουτερ εχουν βελτιωθει παρα πολυ, εξελιγμενα abs τελευταιας γενιας, πλευστοι δισκοι 4πιστονες δαγκανες, upside down, μονο αμορτισερ, 16αρες και 17αρες ροδες σε καποια μοντελα κλπ....

εννοειται οτι οδηγικα οι μηχανες ειναι σωστοτερες απολαυστικοτερες (πανω απο τον μεσο ορο μιλαμε παντα) οπως το ιδιο ισχυει και σε καποια μεγκα σκουτερ. δεν συγκρινουμε σκαραμπεο με μουλτι ουτε ax dominator με τιμαξ

ladams
15/06/2015, 23:01
Όλη ενότητα και οι 17 σελίδες που διάβασα απο την αρχή ειναι γεμάτη ειρωνικά σχολια για τους ηλίθιους που καβαλάνε σκουτερ και ιδίως τα Tmax, εσένα το κράζεις θαυμάζεις σε πείραξε;

kemmotar
15/06/2015, 23:02
οχι...εχουμε μηχανακια και θα μιλησουμε για πλεξιμο, γκολφ, σταυροποδι πανω στον καναπε με ροδες, φρεντο καπουτσινο γλυκο σε ποτηροθηκη διπλα στο τιμονι και 200χλμ υπερτουμπανο ταξιδι...

προσπαθηστε εσεις κι'αλλο να μας πεισετε οτι τα αυτοματα και οι κρεβατοκαμαρες που καβαλατε ειναι καλυτερα απο τις μηχανες...αν μη τι αλλο, εχει πλακα...:lol::lol:

αδελφε εγω tracer εχω! απλα ξερω τι μου γινεται αλλοι ειναι ασχετοι!

andreas 400
15/06/2015, 23:03

στις 17σελιδες καταλαβες πως σκουτεραδες την επεσαν στο forum για να αποδειξουν οτι ναι καλυτερα απο μηχανες;;υπαρχει λογος να συζητησει κανεις περαιτερω με αυτα που λες;;ξαναδιαβασε αν θες για να μην ξαναγραφουμε τα ιδια ειναι κουραστικο για οσους διαβαζουν

7Tolis
15/06/2015, 23:04

Απο κάποιες μηχανές,ναι είναι καλύτερα.Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

andreas 400
15/06/2015, 23:08

για μενα η προστασια απο κρυο και βροχη συν την ελλειψη συμπλεκτη ειναι το παν αυτη την περιοδο ειδικα μετα απο 10ωρες καβαλα μηχανης στο κεντρο.σε ολα καπου χανεις καπου κερδιζεις

devil's animal
15/06/2015, 23:12
εννοειται οτι ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ακριβοτερα απο αυτο που θα επρεπε, ελεω μαρκετινγκ αλλα και πλαστικων τζιτζιπλικιων. εννοειται οτι το τιμαξ θα επρεπε πχ να κανει 9000 ευρω μαξ καινουργιο και οχι 11-12κ. ομως τα πραγματα στον χωρο των σκουτερ εχουν βελτιωθει παρα πολυ, εξελιγμενα abs τελευταιας γενιας, πλευστοι δισκοι 4πιστονες δαγκανες, upside down, μονο αμορτισερ, 16αρες και 17αρες ροδες σε καποια μοντελα κλπ....

εννοειται οτι οδηγικα οι μηχανες ειναι σωστοτερες απολαυστικοτερες (πανω απο τον μεσο ορο μιλαμε παντα) οπως το ιδιο ισχυει και σε καποια μεγκα σκουτερ. δεν συγκρινουμε σκαραμπεο με μουλτι ουτε ax dominator με τιμαξ

για το ποσο θα επρεπε να εχουν τα scooters ή και τα megascooters δεν εχω αποψη...
εγω προσωπικα δεν θα εδινα ουτε 10€...
αλλα επειδη ολος ο κοσμος δεν ειμαι εγω, σαφως και υπαρχει κοινο που τα ακολουθει...

το κοινο βεβαια ειναι ομοιογενες και ουδεμια σχεση εχει με το κοινο που ακολουθει τις μοτοσυκλετες...

τωρα οσον αφορα το δευτερο σκελος, να πω οτι εννοειται οτι η συγκριση γινεται μεταξυ ομοιων πραγματων (και απο την μια μερια και απο την αλλη)
τι νοημα θα ειχε να μου συγκρινεις ενα 500αρι scooter με ενα 125 μοτοσυκλετακι...??
ή αντιστοιχα ενα ss με ενα 125 typhoon...

η ζυγαρια παντως, γερνει στην μερια των μηχανων either way...

devil's animal
15/06/2015, 23:13

για πες...
ιδια μεγεθη θελω να διαβασω..

andreas 400
15/06/2015, 23:16
θα συμφωνησω μαζι σου πως η ζυγαρια γερνει προς τις μηχανες καθως σκουτερ που μπορουν να συγκριθουν με μηχανες ειναι μονο 3-4

devil's animal
15/06/2015, 23:26
θα συμφωνησω μαζι σου πως η ζυγαρια γερνει προς τις μηχανες καθως σκουτερ που μπορουν να συγκριθουν με μηχανες ειναι μονο 3-4

αυτο που εγραψες απο μονο του τι λεει?

οτι ενω υπαρχουν εκατονταδες μοντελα σκουτερ στην αγορα, μονο 3-4 μπορουν να συγκριθουν με τις μηχανες...
οποτε ακομα και οι ιδιοι οι κατασκευαστες θετουν σε αλλη βαση τα scooters και τα πουλανε με το marketing και οχι με τις αρετες τους (που δεν εχουν)...γιατι αν ειχαν απλουστατα θα ηταν μοτοσυκλετες....

το συμπερασμα βγαινει αβιαστα απο την προταση που εγραψες, με την οποια θα συμφωνησω...

αρα, οταν καποιος περνει μια κλασομπανιερα 300 κιλων και 124,3265 αλογων στην πισω δεξια δισκοπλακα και του βαζει και akrapovic και παει και το "πουλαει" σαν το υπεργαμιστεροτατο μηχανημα που βγηκε ποτε απο μοναδα παραγωγης...ε, θελει δουλεμα πως να το κανουμε?:D

andreas 400
15/06/2015, 23:35
ξαναγραφεις τα αυτονοητα στα οποια συμφωνω μαζι σου!!ολα τα σκουτερ παραγωγης ακομα και αυτα των 10.000€ δεν εχουν φτιαχτει με γνωμονα την μελλοντικη καγκουροποιηση απο τους ιδιοκτητες τους.οπως και τα βεστρομ τδμ gs κ.α. δεν φτιαχτηκαν για να κατεβαινουν τη κηφισιας για κολωνακι,οπως και τα ss δεν φτιαχτηκαν για μοστρα στο μπουρναζι οποτε καταληγουμε οτι ολα καπου εξυπηρετουν και η καθε κατηγορια εχει το κοινο της το τσουβαλιασμα και οι ταμπελες προσωπικα με ενοχλουν

MG-KTiNoS
15/06/2015, 23:38
337243

stefanos
15/06/2015, 23:39
Πατερα...... Μην τυχον νομιζουν οι περαστικοι οτι τσακισε καμμια φασολαδα το προηγουμενο βραδυ....??? :D

Καλά θα περιμένω να βγάλουν gear change sound simulator τελικό.:D

MG-KTiNoS
15/06/2015, 23:44
πας λέει στο μπαρ μ αυτό και όλοι πιάνουν τ @@ τους ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

337244

devil's animal
15/06/2015, 23:52
ξαναγραφεις τα αυτονοητα στα οποια συμφωνω μαζι σου!!ολα τα σκουτερ παραγωγης ακομα και αυτα των 10.000€ δεν εχουν φτιαχτει με γνωμονα την μελλοντικη καγκουροποιηση απο τους ιδιοκτητες τους.οπως και τα βεστρομ τδμ gs κ.α. δεν φτιαχτηκαν για να κατεβαινουν τη κηφισιας για κολωνακι,οπως και τα ss δεν φτιαχτηκαν για μοστρα στο μπουρναζι οποτε καταληγουμε οτι ολα καπου εξυπηρετουν και η καθε κατηγορια εχει το κοινο της το τσουβαλιασμα και οι ταμπελες προσωπικα με ενοχλουν

και εμενα με ενοχλουν...
το ολο ζητημα εγκειται στο πως παρουσιαζεται απο τον εκαστοτε ιδιοκτητη στους υπολοιπους, το διτροχο του...

το να βαζεις λοιπον εξατμιση στο scooter ειναι ΗΛΙΘΙΟ...γιατι δεν αποσκοπει το ιδιο το μηχανημα για γρηγορες βολτες...
οπως και το να βαζεις μπαγκαζιερα στο ss ειναι ΗΛΙΘΙΟ....γιατι δεν αποσκοπει το ιδιο το μηχανημα για κουβαλημα...και αυτοι τρωνε κραξιμο...

ελα ομως που απο την 2η κατηγορια ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου ενω απο την 1η κατηγορια εχει βρωμισει ο τοπος...:rolleyes:

andreas 400
15/06/2015, 23:59
νταξη απο μερακι το κανουν!!!οι εξατμισεις ξεταπωτες ειναι το ιδιο εκνευριστικες σε ολα τα μοτο

devil's animal
16/06/2015, 00:02
νταξη απο μερακι το κανουν!!!οι εξατμισεις ξεταπωτες ειναι το ιδιο εκνευριστικες σε ολα τα μοτο

δεν ειναι θεμα εκνευρισμου...προσωπικα ο ηχος δεν με ενοχλει...
με ενοχλει που το παιζουν γρηγοροι...

byron
16/06/2015, 00:25
δεν ειναι θεμα εκνευρισμου...προσωπικα ο ηχος δεν με ενοχλει...
με ενοχλει που το παιζουν γρηγοροι...

Ακυρο επιχείρημα...
Αντίστοιχα θα έπρεπε να σε εκνευρίζουν το 90% των μοτό που βάζουν εξατμίσεις για να το παίζουν γρήγοροι. Εκτός και είναι αποδεκτός ο κάθε μονοκύλινδρος τάφος που θα κερδίσει 1,5hp στα 105db. Ή οι acrapovic στα TDM, ή οι κλάιν μάιν σε ΧΤ και κάθε φύσεως κουκουνάρι. Και οι νεροσωλήνες στα harley επίσης. Και οι Ακράπες στα 640

Την χάσαμε την μπάλα με τις ταμπέλες παίδες. Ξεκολλάτε με τα σκαλώματα του τι ανήκει και ποιός ανήκει στην ευγενή κάστα των μοτοσυκλετιστών, γιατί είναι αστεία πλέον η συζήτηση.
Δεν έχει δηλαδή σημασία αν σου σπάνε τα @@ οι εξατμίσεις, σημασία έχει σε τι είναι φορεμένη η αρχιδοζαλίστρα εξάτμιση...

Αλλάζει το μέγεθος το πρηξίματος δλδ? :lol:

MG-KTiNoS
16/06/2015, 07:59
Δεν έχει δηλαδή σημασία αν σου σπάνε τα @@ οι εξατμίσεις, σημασία έχει σε τι είναι φορεμένη η αρχιδοζαλίστρα εξάτμιση...

'Οποιος συλλαμβάνεται με αρχιδοζαλίστρα εξάτμιση να κυκλοφορεί σε κατοικημένη περιοχή πρέπει να συλλαμβάνεται και να του τη χώνουν ΚΑΥΤΗ ΣΤΟ ΓΚΩΛΟ
Αν είναι και αργός επιπλέον θα πέφτουν και 40 βουρδουλιές...

Αγιατολάχ ΚΤιΝοδαλί
:p

buckley
16/06/2015, 08:20
και εμενα με ενοχλουν...
το ολο ζητημα εγκειται στο πως παρουσιαζεται απο τον εκαστοτε ιδιοκτητη στους υπολοιπους, το διτροχο του...

το να βαζεις λοιπον εξατμιση στο scooter ειναι ΗΛΙΘΙΟ...γιατι δεν αποσκοπει το ιδιο το μηχανημα για γρηγορες βολτες...
οπως και το να βαζεις μπαγκαζιερα στο ss ειναι ΗΛΙΘΙΟ....γιατι δεν αποσκοπει το ιδιο το μηχανημα για κουβαλημα...και αυτοι τρωνε κραξιμο...

ελα ομως που απο την 2η κατηγορια ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου ενω απο την 1η κατηγορια εχει βρωμισει ο τοπος...:rolleyes:

Για πάρτη σου το εργαλείο, είναι και classic λέμε.

337258

amyroukai
16/06/2015, 08:49

Φυσικά και αλλάζει και ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΥΤΕΡ κύριοι, έχει αρκετό χώρο εμπρός από τα πόδια του οδηγού για να τοποθετήσεις το πρησμένο σου όσχεο, ακριβώς εκεί που οι μοτοσικλέτες στο ζουλάνε γιατί έχουν τη βενζίνη.

Panos76
16/06/2015, 08:53
Για να λέμε κ του στραβού το δίκιο, το σκούτερ έχει νόημα ύπαρξης (μεγαλύτερο τουλ.) αν έχει πάτωμα μπροστά και όχι τούνελ. ή περιορισμένο χώρο.

Αλλά πραγματικά ρε παίδες, έχει νόημα όλη αυτή η κουβέντα;; Μόνο αγχολυτική ίσως.

spyrakos35
16/06/2015, 08:57
Αλλά πραγματικά ρε παίδες, έχει νόημα όλη αυτή η κουβέντα;;

έλα μου ντε.... αφού είναι γνωστό

εγώ την έχω πιο μεγάλη :lol:

nikos_abel
16/06/2015, 09:01
ΕΓΩ

αγαπάω Βύρωνα

Ζεύκας
16/06/2015, 09:12
συλλαμβάνεται και να του τη χώνουν ΚΑΥΤΗ ΣΤΟ ΓΚΩΛΟ

ευτυχώς που έχω τιτανίου. αλλά είναι ζευγάρι :( φτου!

MG-KTiNoS
16/06/2015, 09:54
337243

To βαρέθηκα το κονσερβοκούτι!
Πότε θα πάρεις μηχανή είπες?

MG-KTiNoS
16/06/2015, 09:57
Για πάρτη σου το εργαλείο, είναι και classic λέμε.

337258

Υπάρχουν και χειρότερα...

337262

bujinkan
16/06/2015, 09:57
Τελικα ρε παιδες με εχετε μπερδεψει
Εγω τι να βαλω?
mivv
abramovich
sc project η
gpr?
ΘΕλω να γινω και εγω γληγορος:lol:

devil's animal
16/06/2015, 10:22
Ακυρο επιχείρημα...
Αντίστοιχα θα έπρεπε να σε εκνευρίζουν το 90% των μοτό που βάζουν εξατμίσεις για να το παίζουν γρήγοροι. Εκτός και είναι αποδεκτός ο κάθε μονοκύλινδρος τάφος που θα κερδίσει 1,5hp στα 105db. Ή οι acrapovic στα TDM, ή οι κλάιν μάιν σε ΧΤ και κάθε φύσεως κουκουνάρι. Και οι νεροσωλήνες στα harley επίσης. Και οι Ακράπες στα 640

Την χάσαμε την μπάλα με τις ταμπέλες παίδες. Ξεκολλάτε με τα σκαλώματα του τι ανήκει και ποιός ανήκει στην ευγενή κάστα των μοτοσυκλετιστών, γιατί είναι αστεία πλέον η συζήτηση.

καθολου ακυρο...
με εκνευριζει οτι βαζει εξατμιση και δεν παει...οπως τα παπια, τα scooters και οτιδηποτε δεν εχει βγει απο το εργοστασιο με σκοπο τις επιδοσεις...και μετα να το παρουσιαζει ο ιδιοκτητης σαν τον πυραυλο εδαφους εδαφους....
επισης τα αλογα πανε αναλογικα...αν το μονοκυλινδρο με μια ολοσωμη βγαζει 4 αλογα στα 40, ειναι μια χαρα αναλογια...
δλδ αν βαλει ο αλλος στο 1400 ολοσωμη και ελευθερωθει το εργοστασιο παραγωγης δυναμης και παρει 14 αλογα θα ειναι μια χαρα επειδη ειναι 4κ??

και ξαναλεω, δεν με πειραζει ο θορυβος...με πειραζει η συμπεριφορα και η σταση που εχουν στον δρομο...
οτι εχουν το υπεργ@ματο μηχανημα και το πιο γρηγορο και το πιο στριφτερο και δεν ξερω και εγω τι αλλο μπορει να σκεφτεται το κεφαλι τους...

αν δεις τον αλλον ανοιγει το γκαζι, κανει θορυβο (που το ξαναλεω, δεν με ενοχλει) και ειναι ακομα εκει..ε, δεν θελει δουλεμα? και στα παπια ισχυει αυτο...

και μετα σε κοβουν στην κινηση γιατι δεν μπορουν να κανουν διηθηση γιατι φοβουνται ή δεν χωραει το πλοιο τους, ριχνουν αγκυρες πριν την στροφη για να στριψουν με 5χλμ/ωρα και αλλα πολλα...

αφου ρε φιλε δεν βγηκε γι'αυτον τον λογο ο κουβας που καβαλας, τι το παιζεις καμποσος?

ας παρει ο καθενας οτι θελει...και scooter και παπι και husaberg και Η2R, αλλα ας καταλαβει τι ειναι αυτο που καβαλαει και για ποιο σκοπο εχει βγει, και ας το αποδεχτει...

my 2 cents...

sniper
16/06/2015, 10:26
Ξανά:

Το πρόβλημα δεν είναι το όχημα αλλά ο οδηγός του. Όσο παπ@ρας μπορεί να είναι ένας με σκούτερ στο δρόμο, το ίδιο μπορεί να είναι κι ένας με μηχανή. Κάθε μέρα το βλέπουμε, και περισσότερους παπ@ρες βλέπουμε με "μηχανές".

Το πρόβλημα προκύπτει γιατί λόγω της κρίσης, ανακάλυψαν οι κουτάκηδες τα σκούτερ και τα οδηγούν όπως και τ' αυτοκίνητά τους.

RaGe_Raptor
16/06/2015, 10:28
και γαμώ τα φρεντ....!!!!!!!:a46::wlae::hypnotize::eleison::tooth:

RaGe_Raptor
16/06/2015, 10:29
Ξανά:

Το πρόβλημα δεν είναι το όχημα αλλά ο οδηγός του. Όσο παπ@ρας μπορεί να είναι ένας με σκούτερ στο δρόμο, το ίδιο μπορεί να είναι κι ένας με μηχανή. Κάθε μέρα το βλέπουμε, και περισσότερους παπ@ρες βλέπουμε με "μηχανές".

Το πρόβλημα προκύπτει γιατί λόγω της κρίσης, ανακάλυψαν οι κουτάκηδες τα σκούτερ και τα οδηγούν όπως και τ' αυτοκίνητά τους.

δε νομίζω πως λόγω κρίσης ανακάλυψαν οι κουτάκηδες τα μεγκεσκουτεροειδή των 10Κ €

spyrakos35
16/06/2015, 10:34

και πριν από αυτό γιατί λεφτά υπήρχαν και για την ευκολία της μετακίνησης κάποιοι (πολλοί) ανακάλυψαν τις μοτό....

και βέβαια, κατά την επιλογή της μοτοσυκλέτας προς αγορά, ουδεμία σημασία είχε γι αυτούς η χρήση για την οποία προοριζόταν παρά το πρεστίζ....

RaGe_Raptor
16/06/2015, 10:38
δε μπορώ να κράξω κανέναν για το τι θα κάνει με τα χρήματά του...άρα δε θα κράξω κανένεν που πήρε μεγκασκούτερ...θα τον κράξω όμως όταν θα μου το συγκρίνει με αντίστοιχης κατηγορίας μοτοσυκλέτα...δεν είναι μοτοσυκλέτα το σκούτερ γιατί έχει τον κινητήρα του για ψαλίδι και πάει λέγοντας,γνωστά και χιλιοειπωμένα....και όσα έχουν διάταξη μοτοσυκλέτας με κανονικό ψαλίδι και τον κινητήρα στο πλαίσιο χάνουν επειδή έχουν πολυθρόνα για θέση οδήγησης...είναι για εΚΖέκιουτιβς κι έτσ'....όποιος δεν το καταλαβαίνει ή δεν καβάλησε ποτέ μοτοσυκλέτα ή και να καβάλησε ήταν για σκούτερ απ'την αρχή...

προσωπικές απόψεις:beer:

sniper
16/06/2015, 10:40
δε νομίζω πως λόγω κρίσης ανακάλυψαν οι κουτάκηδες τα μεγκεσκουτεροειδή των 10Κ €

Ναι, βγαίνω έξω και το μόνο που βλέπω είναι τέτοια σκούτερ... Οι περισσότεροι είναι στα μικρομεσαία... Τα σκουτερ των 10Κ είναι πολύ λίγα.

και πριν από αυτό γιατί λεφτά υπήρχαν και για την ευκολία της μετακίνησης κάποιοι (πολλοί) ανακάλυψαν τις μοτό....

και βέβαια, κατά την επιλογή της μοτοσυκλέτας προς αγορά, ουδεμία σημασία είχε γι αυτούς η χρήση για την οποία προοριζόταν παρά το πρεστίζ....

Προφανώς. Αυτό λέω κι εγώ πιο πάνω - το όχημα από μόνο του δεν λέει τίποτα. (Εκτός αν έχεις TDM, οπότε λέει πολλά :bawl:)

RaGe_Raptor
16/06/2015, 10:40

ολόσωστος ο Σπυράκος:beer:

RaGe_Raptor
16/06/2015, 10:42
Ναι, βγαίνω έξω και το μόνο που βλέπω είναι τέτοια σκούτερ... Οι περισσότεροι είναι στα μικρομεσαία... Τα σκουτερ των 10Κ είναι πολύ λίγα.

Προφανώς. Αυτό λέω κι εγώ πιο πάνω - το όχημα από μόνο του δεν λέει τίποτα. (Εκτός αν έχεις TDM, οπότε λέει πολλά :bawl:)

καλά και 5-6-7Κ είναι πάρα πολλά....:D

teo_g7
16/06/2015, 10:42
Ξανά:

Τόσο απλά!!!!!!
Δε χρειάζεται να πει κανείς τίποτα παραπάνω.

:beer::beer:

andreas 400
16/06/2015, 11:33
καθημερινα κατεβαινω απο μαρουσι για κεντρο,πολλες φορες εκνευριζομαι υπερβολικα..τα αμαξια πανε με 5χλμ και καποια μοτο με 7χλμ.παπακια χαρβαλα με ταινιες δεμενα τα πλαστικα και τα φαναρια,κινεζικα σκουτερακια αλλα και καποιες μηχανες που για να περασουν αναμεσα απο αμαξια κανουν σπασιμο μεσης αλα νικου γκαλη στο ευρωπαικο....η κατασταση ειναι απελπιστικη δημιουργουν τρενακι μεγαλο,εκνευρισμο και πολλες φορες κανω μια λαλακια για να τους αποφυγω και ρισκαρω.

byron
16/06/2015, 11:33
εγώ εξακολουθώ να πιστεύω, πως το θέμα που έχετε με τα scooter, δεν αφορά τα scooter, αλλά αναβάτες και μόνο. Περίεργα πρότυπα συμπεριφοράς, που συνοψίζονται στο οτι πρέπει να είναι κυκλοφορούν/συμπεριφέρονται/προβάλλουν, σύμφωνα με το χρηστά ήθη που επιβάλλουν ποιοί ?
Οι ίδιοι μοτοσυκλετιστές που αποδέχονται την εξάτμιση και το καγκουριλίκι ως αποδεκτό τρόπο αν γίνεται με on-off και SS, το κατακρίνουν αν γίνεται με scooter-TDM-Vstrom-Varadero-Harley-XT ??

Ti θα πει ρε μάγκες "σε εκνευρίζει γιατί νομίζουν οτι πάνε"? Τι ίδια απορία που έχεις εσύ, την έχει ένα Busa για το ZX-10 για το Tuono για το TDM για το XR650 για το ΧΤ για το scooter για το παπι. Όλοι με την σειρά τους, έχουν την ίδια απορία...αφού δεν πάει το μπουρδέλο σου, τι κουνιέσαι...?

Τι θα πει "δεν έχει ντεπόζιτο", "δεν έχει φρένο κινητήρα", "δεν έχει αλυσίδα" και άρα δεν θεωρείται μοτοσυκλέτα ?

Τι θα πει να ξέρει για ποιό λόγο έχει βγεί? Χα...εδώ έχει βρωμίσει ο τόπος από καθαρά που έγιναν supermotard και κάνουν πάντες στο Μπουρνάζι, SS τουμπανιασμένα που έχουν 10cm chicken stripes και λινά στο κέντρο, R1200GS Adv Roung the Athens, εκατοντάδες ξεσκισμένα κλασσικά ή "κλασσικά" σε bobber-cafe-hipster φάση, TDM & Tiger που στα κάνουν τσουρέκια στην παραλιακή...αυτοί δλδ ξέρουν και χρησιμοποιούν τα μηχανάκια τους, ανάλογα με τον σκοπό που έχουν βγεί?

Omg + 3 Lol λέμε...

ΥΓ: Υπάρχει approved list of bikes που δεν υπόκεινται σε dress & behaviour code, ή όλα στη πυρά αν δεν είναι το δικό μας? To srx να το κάψω που δεν έχει 50 ρόδα και φοράω Race Tech?

byron
16/06/2015, 11:41
δεν είναι μοτοσυκλέτα το σκούτερ γιατί έχει τον κινητήρα του για ψαλίδι και πάει λέγοντας,γνωστά και χιλιοειπωμένα....και όσα έχουν διάταξη μοτοσυκλέτας με κανονικό ψαλίδι και τον κινητήρα στο πλαίσιο χάνουν επειδή έχουν πολυθρόνα για θέση οδήγησης...είναι για εΚΖέκιουτιβς κι έτσ'....όποιος δεν το καταλαβαίνει ή δεν καβάλησε ποτέ μοτοσυκλέτα ή και να καβάλησε ήταν για σκούτερ απ'την αρχή...

προσωπικές απόψεις:beer:

ΟΚ...Τα Ζ750 που έχουν ψαλίδι από προφίλ αλουμινίου, τα SS των 80's & 90's που είχαν κάτι νεροσωλήνες για ψαλίδι/σκελετούς, έχουν "κανονικό ψαλίδι" ?
Τα cruiser κάθε είδους που κάθεσαι σαν να έχεις καταπιεί σπαθί, είναι μοτοσυκλέτες?
Τα mega touring που φοράνε μισό μοτέρ αυτοκινήτου και έχουν μετάδοση φορτηγού, είναι μοτοσυκλέτες?
To FJR του spyrakou είναι μοτοσυκλέτα?

Για πε...:D

RaGe_Raptor
16/06/2015, 11:45
ΟΚ...Τα Ζ750 που έχουν ψαλίδι από προφίλ αλουμινίου, τα SS των 80's & 90's που είχαν κάτι νεροσωλήνες για ψαλίδι/σκελετούς, έχουν "κανονικό ψαλίδι" ?
Τα cruiser κάθε είδους που κάθεσαι σαν να έχεις καταπιεί σπαθί, είναι μοτοσυκλέτες?
Τα mega cycles που φοράνε μισό μοτέρ αυτοκινήτου και έχουν μετάδοση φορτηγού, είναι μοτοσυκλέτες?

πότε γίνανε τα cruiser μοτοσυκλέτες...!!!!:cry:
και το Ζ που λες πάλι καλύτερα είναι από το να έχει όλο το βάρος του κινητήρα στο ψαλίδι ρε μαν....
όσο για το παρελθόν γιατί το σταματάς στο '80 πάμε ακόμη πιο πίσω...:p

byron
16/06/2015, 11:58
πότε γίνανε τα cruiser μοτοσυκλέτες...!!!!:cry:
και το Ζ που λες πάλι καλύτερα είναι από το να έχει όλο το βάρος του κινητήρα στο ψαλίδι ρε μαν....
όσο για το παρελθόν γιατί το σταματάς στο '80 πάμε ακόμη πιο πίσω...:p

Ρε Γιώργο, αυτό που προσπαθώ να πω είναι οτι "βάζουμε" με το ζόρι σε καλούπια συμπεριφοράς έναν άνθρωπο από τι καβαλάει και όχι απ΄το πως οδηγάει.
Το επιχείρημα σου οτι ακόμα και δεν έχουν μετάδοση στο ψαλίδι, έχουν όρθια θέση οδήγησης αντέχει κριτικής?
Δηλαδή είναι πιο μοτοσυκλέτα η φτερωτή έλικα με τον boxer 50ετίας, κιβώτιο ταχυτήτων αυτοκινήτου και μετάδοση με άξονα...από το 530 που έχει σκελετάρα και ψαλιδάρα...επειδή το δεύτερο έχει όρθια θέση? Και επειδή το θεωρείς έτσι για ανεξήγητους λόγους, θα περιμένεις από το TMAX να πάει κότα και όχι όπως μπορεί?

Εσύ πιστεύεις οτι οδηγάω διαφορετικά το SH, το SRX ή το Tuono? Αν ναι, για ποιό λόγο πιστεύεις πως πρέπει να έχω συγκεκριμένο τρόπο οδήγησης ανάλογα το με όχημα?

Λογικές απορίες έχω, όποιος έχει λογική απάντηση ας την πει.:a014:

nikos_abel
16/06/2015, 12:02
Ρε θέλω να τρολάρω μιλάμε, θέλω πολύ σας λέω :a018:

RaGe_Raptor
16/06/2015, 12:07
Ρε Γιώργο, αυτό που προσπαθώ να πω είναι οτι "βάζουμε" με το ζόρι σε καλούπια συμπεριφοράς έναν άνθρωπο από τι καβαλάει και όχι απ΄το πως οδηγάει.
Το επιχείρημα σου οτι ακόμα και δεν έχουν μετάδοση στο ψαλίδι, έχουν όρθια θέση οδήγησης αντέχει κριτικής?
Δηλαδή είναι πιο μοτοσυκλέτα η φτερωτή έλικα με τον boxer 50ετίας, κιβώτιο ταχυτήτων αυτοκινήτου και μετάδοση με άξονα...από το 530 που έχει σκελετάρα και ψαλιδάρα...επειδή το δεύτερο έχει όρθια θέση? Και επειδή το θεωρείς έτσι για ανεξήγητους λόγους, θα περιμένεις από το TMAX να πάει κότα και όχι όπως μπορεί?

Εσύ πιστεύεις οτι οδηγάω διαφορετικά το SH, το SRX ή το Tuono? Αν όχι, για ποιό λόγο περιμένεις να έχω συγκεκριμένο τρόπο οδήγησης ανάλογα το με όχημα?

Λογικές απορίες έχω, όποιος έχει λογική απάντηση ας την πει.:a014:

γι'αυτό είπα ρε φίλε αντίστοιχης κατηγορίας έπρεπε να προσθέσω και χρονολογίας,φαίνεται.. για να μη συγκρίνεις το σύγχρονο τμαξ με το δεινόσαυρο....
τώρα να σου πω την αλήθεια δε νομίζω πως μπορείς να οδηγήσεις το sh όπως το tuono όχι γιατί έχει όρθια θέση οδήγησης (όρθιο σχετικά είναι και το tuono) δεν είναι εκεί το πρόβλημα μα στο ότι σε βάζει σε τέτοια θέση που δε μπορείς να εφαρμόσεις αυτά που κάνεις κατα την οδήγηση του tuono (stompgrip έβαλες στο σκούτερ?:D)ούτε μπορεί να σου δώσει την αντίστοιχη αίσθηση (όπως και τα τσόπερ by the way) αλλιώς τζάμπα καις βενζίνες και τρως λάστιχα με το tuono... τα καλούπια προσπαθώ να τα αποφεύγω...

spyrakos35
16/06/2015, 12:08
............
To FJR του spyrakou είναι μοτοσυκλέτα?

φιλαράκ κόφτις μαλακίες μη γινουμπίλιες να ουμ, έτσ???