View Full Version : Παρακαλουνται οι τυπου variattor....
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
scooterman90
18/06/2015, 12:29
το ιδιο ακριβως εικαζουν και οι δημοσιογραφοι, γιατροι, δικηγοροι, και δε σημαζευετε, οταν ο κλαδος τους δεχθει καποιου ειδους δυσφημηση,δεν ειναι επιχειρημα αυτο
ξέρεις τι με ευχαριστεί εμένα; το ότι δεν έχετε επιχειρήματα να μου αιτιολογίσετε την όλη επίθεση γιατί αναφερθήκατε και συγκεκριμένα, οπότε ξερείς τι δείχνει αυτό έτσι; μεγάλο κόμπλεξ δυστυχώς..
amyroukai
18/06/2015, 12:30
πολύ λογική απάντηση αγορίνα, με κάλυψες! εσύ πας πάντα δεξιά και κατεβάζεις και χεράκι όταν είναι να στρύψεις όπως λέει και ο ΚΟΚ;
Είπα εγώ ότι εξαιρούμαι της μαλακίας γενικώς; Άλλο ρώτησες, σου απάντησα. *προσθήκη: αν διάβασες το θρεντ κιόλας, την πέφτεις σε λάθος άνθρωπο...
Χεράκι δεν χρειάζεται να βγάλω για να στρΙψω, έχω καθρέφτες και κοιτάω, φλας που τα ανάβω, όπως λέει ο ΚΟΚ.
scooterman90
18/06/2015, 12:32
Είπα εγώ ότι εξαιρούμαι της μαλακίας γενικώς; Άλλο ρώτησες, σου απάντησα. *προσθήκη: αν διάβασες το θρεντ κιόλας, την πέφτεις σε λάθος άνθρωπο...
Χεράκι δεν χρειάζεται να βγάλω για να στρΙψω, έχω καθρέφτες και κοιτάω, φλας που τα ανάβω κιόλας, όπως λέει ο ΚΟΚ.
και πολύ καλά κάνεις αλλά αφού αγορίνα δεν είσαι καλύτερος γιατί δε κοιτάς να καλυτερέψεις εσύ πρώτα; αυτό δε καταλαβαίνω..
Υ.Γ δε ξέρω αν τη πέφτω σε λάθος άνθρωπο αλλά από τη στιγμή που μου απαντάει κάποιος που ασχολείται και γράφει στο συγκεκριμένο ποστ θα του απαντήσω αναλόγως, εξάλλου το είπα και στην αρχή δε μπήκα ούτε για να μαλώσω ούτε για τίποτα, απλά θέλω να μου φύγει η απορεία του γιατί υπάρχει τέτοιο κόμπλεξ με τα σκούτερ..
andreas 400
18/06/2015, 12:41
Για τη κόντρα όλοι κοτεψαν. Αντι να βγουν σαν τον καλ τον ντρογκονΕ να πάρουν κεφάλια και τρόπαια ιμάντες.
Αίσχος.
αη γεια σου!!!σπαστο καλαμποκι να μοιρασουμε μην πνιγουν!!καποιο παιδι με φεηζερ μονο τσιμπησε για πρωινο τον εχουμε ο επομενος??!!
amyroukai
18/06/2015, 12:42
Αγόρι όμορφο 090 γράφτηκες "φυτευτός" και μπήκες με το καλημέρα σε ένα θρεντ το οποίο δεν διάβασες, για να τρολάρεις γενικώς και να πάρεις μεριά και να στηρίξεις την "ομάδα" σου, χωρίς να ξέρεις τι έχει γραφτεί και απλώς βαράς στα τυφλά γιατί θίγεται η "ομάδα". Και στην πραγματική σου ζωή έτσι κάνεις; Και ζητάς από τους άλλους να καλυτερέψουν;
Ξαναλέω, δεν με ξέρεις και ατυχώς για εσένα δεν με διάβασες να ξέρεις τη θέση μου στο παρόν ζήτημα, οπότε παρακαλείσαι να κόψεις την εξυπνάδα και τις προτροπές. Όταν και αν γνωριστούμε και έχεις ακόμα την ίδια γνώμη, θα την δεχτώ μαζί με την όποια παρατήρηση. Τα αγωνιστικά μου χαιρετίσματα.
andreas 400
18/06/2015, 12:43
παντως tdm xωρις νιτρα οταν βλεπει gp να βαζει τις mivv αγγελια και να κανει δεξια αλλιως εχει πολυ "ξυλο"....
spyrakos35
18/06/2015, 12:45
αη γεια σου!!!σπαστο καλαμποκι να μοιρασουμε μην πνιγουν!!καποιο παιδι με φεηζερ μονο τσιμπησε για πρωινο τον εχουμε ο επομενος??!!
ειδες που επιβεβαιώνεις οτι είσθε καΝγκουραίοι??? :lol:
scooterman90
Αγόρι όμορφο 090 γράφτηκες "φυτευτός" και μπήκες με το καλημέρα σε ένα θρεντ το οποίο δεν διάβασες, για να τρολάρεις γενικώς και να πάρεις μεριά και να στηρίξεις την "ομάδα" σου, χωρίς να ξέρεις τι έχει γραφτεί και απλώς βαράς στα τυφλά γιατί θίγεται η "ομάδα". Και στην πραγματική σου ζωή έτσι κάνεις; Και ζητάς από τους άλλους να καλυτερέψουν;
Ξαναλέω, δεν με ξέρεις και ατυχώς για εσένα δεν με διάβασες να ξέρεις τη θέση μου στο παρόν ζήτημα, οπότε παρακαλείσαι να κόψεις την εξυπνάδα και τις προτροπές. Όταν και αν γνωριστούμε και έχεις ακόμα την ίδια γνώμη, θα την δεχτώ μαζί με την όποια παρατήρηση. Τα αγωνιστικά μου χαιρετίσματα.
χρειάστηκε να διαβάσω μόνο το ποστ αυτουνού που το άνοιξε το όλο θέμα, δε χρειάζεται να διαβάσω κάτι άλλο για να καταλάβω πράγματα, όσο για το τι κάνω εγώ στη ζωή μου θα σου ξαναπώ να κοιτάξεις τη δική σου καμπούρα πρώτα :)
devil's animal
ααα μάλιστα, δηλαδή επειδή υπάρχουν 2-3 μλκς (που λέει ο λόγος) τους παίρνει όλους η μπάλα ε;;
οχι..η μπαλα παιρνει οσους πρεπει να παρει, αναλογως σκηνικου και καταστασης...
δεν θα κραξω τον ανθρωπο που εχει παρει σκουτερ ή μεγκασκουτερ και πηγαινει σαν ανθρωπος...
ουτε θα τον κραξω αν το εχει μαμα και πηγαινει σβελτα ή και γρηγορα (για τα δικα μου δεδομενα)...μπραβο και μαγκια του...
αν ομως δω τον αλλον να εχει βαλει την ακραποβιτς να πουλαει και μουρη ανοιγοντας τερμα απο φαναρι σε φαναρι, κανοντας χαζομπαντες και γενικα ψιλομ@λακισμενα στον δρομο, ε, και θα τον κραξω και αποπανω θα τον περασω και στην διηθηση θα του κορναρω αν πηγαινει φοβουμενος μην σπασει τ'αυγα και επειδη δεν χωραει το καραβι του...και αν τον δω να το παιζει "γρηγοροπουλος" στην ευθεια με υφος χιλιων καρδιναλιων αλλα μολις ερχεται η στροφη να ριχνει αγκυρα για να στριψει με 5, υπαρχουν tips and tricks να τον κανω να νοιωσει ασχημα...:evil:
Ρε σεις....
ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ, μα ολοι ομως!
Live and let live και καλη σας συνεχεια
amyroukai
18/06/2015, 12:46
χρειάστηκε να διαβάσω μόνο το ποστ αυτουνού που το άνοιξε το όλο θέμα, δε χρειάζεται να διαβάσω κάτι άλλο για να καταλάβω πράγματα, όσο για το τι κάνω εγώ στη ζωή μου θα σου ξαναπώ να κοιτάξεις τη δική σου καμπούρα πρώτα :)
Χαίρομαι που απλά επιβεβαιώνεις πράγματα... :bye:
scooterman90
18/06/2015, 12:47
ειδες που επιβεβαιώνεις οτι είσθε καΝγκουραίοι??? :lol:
υπάρχει δηλαδή πέρα από τις γυναίκες και τους παππούδες κάποιος από εμάς που να μη κάνει και τις καγκουριές του; δηλαδή εσύ είσαι κυρία;;;
spyrakos35
18/06/2015, 12:47
συντομο θα είναι το πέρασμά σου, το βλέπω.... ;)
amyroukai
18/06/2015, 12:48
συντομο θα είναι το πέρασμά σου, το βλέπω.... ;)
don't feed the troll anymore...
scooterman90
Χαίρομαι που απλά επιβεβαιώνεις πράγματα... :bye:
χαχαχαχαχα οκ, εσύ ξέρεις!
spyrakos35
υπάρχει δηλαδή πέρα από τις γυναίκες και τους παππούδες κάποιος από εμάς που να μη κάνει και τις καγκουριές του; δηλαδή εσύ είσαι κυρία;;;
με ωραίο (πούστικο δλδ) τρόπο πας να μου τη φέρεις, ναι?
με την απορία θα μείνεις φίλος..... :p
devil's animal
18/06/2015, 12:49
Αθηνα εισαι?
scooterman90
18/06/2015, 12:51
οχι..η μπαλα παιρνει οσους πρεπει να παρει, αναλογως σκηνικου και καταστασης...
δεν θα κραξω τον ανθρωπο που εχει παρει σκουτερ ή μεγκασκουτερ και πηγαινει σαν ανθρωπος...
ουτε θα τον κραξω αν το εχει μαμα και πηγαινει σβελτα ή και γρηγορα (για τα δικα μου δεδομενα)...μπραβο και μαγκια του...
αν ομως δω τον αλλον να εχει βαλει την ακραποβιτς να πουλαει και μουρη ανοιγοντας τερμα απο φαναρι σε φαναρι, κανοντας χαζομπαντες και γενικα ψιλομ@λακισμενα στον δρομο, ε, και θα τον κραξω και αποπανω θα τον περασω και στην διηθηση θα του κορναρω αν πηγαινει φοβουμενος μην σπασει τ'αυγα και επειδη δεν χωραει το καραβι του...και αν τον δω να το παιζει "γρηγοροπουλος" στην ευθεια με υφος χιλιων καρδιναλιων αλλα μολις ερχεται η στροφη να ριχνει αγκυρα για να στριψει με 5, υπαρχουν tips and tricks να τον κανω να νοιωσει ασχημα...:evil:
συμφωνώ μαζί σου, αν βέβαια τα κάνει αυτά σε μέρος όπου υπάρχει αυξημένη κίνηση οπότε και κίνδυνος για κάποιο ατύχημα, τώρα άμα ο δρόμος το επιτρέπει καλώς να τα κάνει για εμένα, όλοι κρύβουμε μια δόση καγκουριάς μέσα μας και δε πα να έχουμε και μοτοποδήλατο (με πετάλι)
Red Rider
18/06/2015, 12:52
Αθηνα εισαι?
Ωχ Ωχ Ωχ.....
Τα κυτεί αίμα :lol:
manhunter
Πες ώρα και μέρος. Φέρε και κυάλια...:smokin:
scooterman90
με ωραίο (πούστικο δλδ) τρόπο πας να μου τη φέρεις, ναι?
με την απορία θα μείνεις φίλος..... :p
όχι αγορίνα απλά πιστεύω ότι κι εσύ δεν είσαι καλύτερος από εμάς, αυτό είναι όλο :)
manhunter
Αθηνα εισαι?
Να περιμένεις την σειρά σου κύριος. Το είδα πρώτος το γκομενάκι :lol:
devil's animal
18/06/2015, 12:55
συμφωνώ μαζί σου, αν βέβαια τα κάνει αυτά σε μέρος όπου υπάρχει αυξημένη κίνηση οπότε και κίνδυνος για κάποιο ατύχημα, τώρα άμα ο δρόμος το επιτρέπει καλώς να τα κάνει για εμένα, όλοι κρύβουμε μια δόση καγκουριάς μέσα μας και δε πα να έχουμε και μοτοποδήλατο (με πετάλι)
μαζι σου...(οντως ολοι κρυβουμε μια δοση καγκουριας μεσα μας...αλλος μικρη...αλλος μεγαλυτερη)
αν ο δρομος το επιτρεπει και εχει και αλλους διπλα του και τους "τσιγκλαει", ας εχει μετα και τ'αντερα ν'αντεξει την καζουρα απο την φολα που θα φαει...
andreas 400
18/06/2015, 12:55
αθηνα ειμαι παιδια κι εχω γραψει σε προηγουμενο ποστο μηχανη περιξ 100αλογων οχι ολοκληρο ιπποδρομο...εγω δεν ειμαι τοσο δυνατος αλλα ο φιλος μου σε ενα βιντεο που ανεβασα μπορει να σας χαρισει αξεχαστες στιγμες παθους
scooterman90
18/06/2015, 12:56
μαζι σου...(οντως ολοι κρυβουμε μια δοση καγκουριας μεσα μας...αλλος μικρη...αλλος μεγαλυτερη)
αν ο δρομος το επιτρεπει και εχει και αλλους διπλα του και τους "τσιγκλαει", ας εχει μετα και τ'αντερα ν'αντεξει την καζουρα απο την φολα που θα φαει...
υπάρχουν και οι προκλητικοί τι να κάνουμε! χαχαχαχαχα
devil's animal
18/06/2015, 12:57
αμα αρχισει, τα "βγαλε εσυ 1 μπουζοπιπα", "βγαλε εσυ 2 για να'ρθουμε στα ισα"...σιγα μην βγαλουμε και τα λαστιχα...
ειναι ολη δικια σου...
εγω με ξινες δεν Μπαω...:p
devil's animal
18/06/2015, 12:58
υπάρχουν και οι προκλητικοί τι να κάνουμε! χαχαχαχαχα
ε, αυτο εξηγουμε τοση ωρα...
γι'αυτους τους προκλητικους γινεται ολη η φαση...
και δεν ειναι 3-4...;)
scooterman90
18/06/2015, 13:00
ε, αυτο εξηγουμε τοση ωρα...
γι'αυτους τους προκλητικους γινεται ολη η φαση...
και δεν ειναι 3-4...;)
αγάπα τον πλησίον σου με τα ελαττώματά του! :D
Y.Γ έχουμε κάτι χιλιάδες μέλη, προφανώς δε θα είναι 3-4!
andreas 400
18/06/2015, 13:01
αμα αρχισει, τα "βγαλε εσυ 1 μπουζοπιπα", "βγαλε εσυ 2 για να'ρθουμε στα ισα"...σιγα μην βγαλουμε και τα λαστιχα...
ειναι ολη δικια σου...
εγω με ξινες δεν Μπαω...:p
εσυ θες την καλυτερη βιζιτα της αθηνας και να σε πληρωσει κιολας!!!ειπαμε φιλος ξερουμε τι καβαλαμε και με ποιους μπορουμε να ανοιξουμε...
Ωχ Ωχ Ωχ.....
Τα κυτεί αίμα :lol: ... έμα
Εσείς που κακολογατε τα σκουτερς , αμα παίξετε τις άδειες στην κόντρα και κερδίσετε , να δω τι θα τα κάνετε…:lol:
scooterman90
18/06/2015, 13:06
εσυ θες την καλυτερη βιζιτα της αθηνας και να σε πληρωσει κιολας!!!ειπαμε φιλος ξερουμε τι καβαλαμε και με ποιους μπορουμε να ανοιξουμε...
ακριβώς, απλά τυχαίνει κάποια σκουτεράκια να τσαγιάζουν κάποιες μηχανές, τόσο κακό είναι πια; δεν είπαμε ότι έχουμε και τις SS προς Θεού..
manhunter
18/06/2015, 13:06
Σοβαρά τώρα. Δεν κράζω κανένα μηχανάκι (καλά, νταξ δεν παιρνω και όρκο). Κράζω αυτούς που νομίζουν ότι έπιασαν τον παπα απ'τα κοχονες, και ας καβαλανε BSA του 60 (Ατυχες παράδειγμα, αλλά λέμε τώρα). Οι συμπεριφορές είναι ίδιες ακόμα και με ποδήλατο.
Α, η κόντρα ισχύει, έτσι ???:smokin:
pipe_smoker
18/06/2015, 13:07
Εσείς που κακολογατε τα σκουτερς , αμα παίξετε τις άδειες στην κόντρα και κερδίσετε , να δω τι θα τα κάνετε…:lol:
:lol::lol::lol:
Υπάρχει λύση!!!!
Πού είναι ο Παπ όταν τον έχεις ανάγκη ρε πστ μου?
Τον δίνω το GSX γιατί εγώ δεν ξέρω να βάνω κόντρες, μαζεύει τις άδειες από τα σκούτερ, τις ξαναπουλάει στους σκουτεράδες για να κρατήσουν τα μηχανάκια τους, και μοιραζόμαστε τα κέρδη:tooth:
ΠΑΣΤΕΛΙ ΣΑΜΑΛΙ ΝΤΟΝΑΑΑΑΑΤΣ
ΕΧΩ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ
ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑΑ
ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΚΟΑ ΚΟΛΑ ΣΠΡΑΙΤ
ΕΧΩ ΣΠΑΣΤΟ ΦΡΑΠΕΕΕ ΝΕΡΟ
ΣΟΥΜΑΔΑ ΕΧΩΩΩΩ
ΠΑΡΕ
ΠΑΡΕ
ΠΑΡΕ
:lol::lol::lol:
Υπάρχει λύση!!!!
Πού είναι ο Παπ όταν τον έχεις ανάγκη ρε πστ μου?
Τον δίνω το GSX γιατί εγώ δεν ξέρω να βάνω κόντρες, μαζεύει τις άδειες από τα σκούτερ, τις ξαναπουλάει στους σκουτεράδες για να κρατήσουν τα μηχανάκια τους, και μοιραζόμαστε τα κέρδη:tooth:
ρε , ο παπ θα τρεξει με σκουτερ για να παρει μηχανη...:bawl:
devil's animal
18/06/2015, 13:08
αθηνα ειμαι παιδια κι εχω γραψει σε προηγουμενο ποστο μηχανη περιξ 100αλογων οχι ολοκληρο ιπποδρομο...εγω δεν ειμαι τοσο δυνατος αλλα ο φιλος μου σε ενα βιντεο που ανεβασα μπορει να σας χαρισει αξεχαστες στιγμες παθους
βρε φερε εσυ το πιο δυνατο σκουτερ που ξερεις...που εχεις...που εχει κατασκευαστει, δεν με νοιαζει...
και ασε τα υπολοιπα πανω μας...
μην λες για κοντρες και πετας ατακες εντυπωσιασμου και μετα αρχιζεις τα περι 100 αλογα εχω...και ενα φιλαρακι μου...και ο γνωστος γνωστου μηχανικου..κλπ..κλπ...
scooters vs μοτοσυκλετες δεν ειναι το θεμα?
δεν ειστε γρηγοροι που ανοιγετε στο σχιστο, στην μαυρη και δεν ξερω και εγω που?
ωραια φερτε τα σκουτερ σας...να φερουμε τα μηχανακια μας...:pipila:
devil's animal
18/06/2015, 13:09
θα τα πουλησουμε ακριβα στον Βυρωνα και σε σενα που τα συμπαθειτε...:lol:
scooterman90
18/06/2015, 13:10
ΕΧΩ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ
ΕΧΩ ΣΠΑΣΤΟ ΦΡΑΠΕΕΕ ΝΕΡΟ
ΣΟΥΜΑΔΑ ΕΧΩΩΩΩ
ΠΑΡΕ
ΠΑΡΕ
ΠΑΡΕ
κάνα μπιράλ παίζει;;
spyrakos35
18/06/2015, 13:10
όχι αγορίνα απλά πιστεύω ότι κι εσύ δεν είσαι καλύτερος από εμάς, αυτό είναι όλο :)
Μπα τον εχω μεγαλο και δε χρειαζομαι μπουρια και πειραγματα:lol:
Ναθινγκ περσοναλ
ΛΙΟΣΠΟΡΟ
ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ
ΑΡΑΠΙΚΟ ΦΥΣΤΙΚΙ
ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ
ΑΦΡΟΛΕΞ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΤΕ
ΕΧΩ ΜΠΥΡΕΣ ΠΑΓΩΜΕΝΕΕΕΕΕΣ
κάνα μπιράλ παίζει;;
για τα τρολάκια φρέσκα κωλαράκια έχω ολόκληρο εισαγωγέα https://www.youtube.com/watch?v=KzqqyG9l3dE
ΛΙΟΣΠΟΡΟ
ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ
ΑΡΑΠΙΚΟ ΦΥΣΤΙΚΙ
ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ
ΑΦΡΟΛΕΞ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΤΕ
ΕΧΩ ΜΠΥΡΕΣ ΠΑΓΩΜΕΝΕΕΕΕΕΣ
κατσε λιγο κατω ..δεν βλεπουμε το ματς,,:lol:
scooterman90
18/06/2015, 13:12
για τα τρολάκια φρέσκα κωλαράκια έχω ολόκληρο εισαγωγέα https://www.youtube.com/watch?v=KzqqyG9l3dE
γιατί έχεις 3 πόδια; από το τσέρνομπιλ σε βγάλανε;
andreas 400
18/06/2015, 13:16
ναι παιδια θα φερουμε σκουτερ 90-100αλογα να ανοιξει με ss 150+ hp
και το θεμα τελιωσε πως οι μηχανες την εχουν μεγαλυτερη ζητω ειστε ιδιοφυιες μερικοι!!!
wtf? :lol:
Καπετάνιε πες μου πότε θα φάει μπαν το νεούδι.
μη κάθομαι και πληκτρολογώ τζάμπα :lol:
manhunter
18/06/2015, 13:16
Ρε συ σκουτερμαν, τι ρόδα καβαλάς να ούμε?
manhunter
18/06/2015, 13:19
και το θεμα τελιωσε πως οι μηχανες την εχουν μεγαλυτερη ζητω ειστε ιδιοφυιες μερικοι!!!
Αυτό λέμε και εμείς. Πως γίνεται να λέτε ότι τσαγιάζετε κόσμο με 90-100 άλογα. Ποιους τσαγιάζετε, τα Transalp? Και τι? Αυτό θέλουμε να πούμε, είναι ανούσιο.
motoexelixis
18/06/2015, 13:19
ξέρεις τι με ευχαριστεί εμένα; το ότι δεν έχετε επιχειρήματα να μου αιτιολογίσετε την όλη επίθεση γιατί αναφερθήκατε και συγκεκριμένα, οπότε ξερείς τι δείχνει αυτό έτσι; μεγάλο κόμπλεξ δυστυχώς..
Ξερεις τι με ξετρελαινει εμενα απο την αλλη;
Οτι μπανεις σε ενα φορουμ με μοναδικο σκοπο να υπερασπιστεις μια κατηγορια ο θεος να τους κανει μοτοσυκλετιστες,που μονο αυτο δεν ειναι.
Θες επιχειρηματολογια;
παμε λοιπον.
Οταν σου λεω οτι διαφορες ομαδες ανθρωπων, και οχι μονο στον κοσμο της μοτοσυκλετας,απαντουν με το ιδιο ακριβως κλισε, περι τσουβαλιασματος, μου απαντας οτι δεν εχω επιχειρηματα να στηριξω την κατηγορια.
Την ιδια λοιπον καραμελα πιπιλατε ολοι οταν θιχτει ο κλαδος σας για καποιο λογο, το φυσιολογικο λοιπον θα ηταν οταν ο κλαδος δεχεται επιθεση και κατηγοριες ανυποστατες οπως θεωρεις,να προσπαθεις να αποδειξεις το αντιθετο, η εστω να πεισεις οτι δεν εισαι μεσα σε αυτους για τους οποιους γινεται λογος,δε βλεπω να το κανεις οποτε παμε παρακατω.
Ακριβως στο ιδιο μοτιβο θα εκεινειτο η κουβεντα και για τους vstromαδες (υποψιν εχω vstrom 650) που εχουν αγορασει το υπερτατο μηχανημα οδηγησης που κανεις δε μπορει να υπολογισει την τελικη του ταχυτητα,μιας και οποιον και να ρωτησεις απο την συγκεκριμενη κατηγορια που κραζει ο κοσμος θα σου πει για παλαβες τελικες.
Αυτο σημαινει οτι ντε και καλα πρεπει εμενα να με πειραξει αυτο και να την πεσω σε οποιον δε συμφωνει οτι το vstrom εχει τελικη 300;
Ακριβως στα ιδια θα πηγαινε η κουβεντα και για τους ssεδες με τα γαμηστερα r1 cbr ninja gsxr και δε ξερω κι εγω τι αλλο, που τα εχουν μονο για την καφετερια και την βρισκουν απλως διαβαζοντας στους αλλους τα τεχνικα χαρακτηριστικα της υπεργαματης μοτοσυκλετας τους, και οταν την κοιτας απο κοντα βλεπεις τα λαστιχα με 3 εκατοστα περιθωριο απατητο στο πλαι.
Εκει δε θα κραξεις;
Ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω τι δεν αντιλαμβανεστε οτι ειναι λαθος;
Το οτι το μηχανακι σας φτιαχτηκε για αλλη χρηση απο αυτη που εσεις του κανετε;
και επειδη εσας σας αρεσει αυτο που κανετε ειναι υποχρεωμενοι να συμφωνουν μαζι σας;
Οτι αλλο θες εδω ειμαστε να επιχειρηματολογησουμε
scooterman90
18/06/2015, 13:20
Ρε συ σκουτερμαν, τι ρόδα καβαλάς να ούμε?
αγορίνα εγώ κανεπεδάτος ταξιδιάρης είμαι, δεν είναι ούτε γρήγορο για 400 ούτε τίποτα, απλά κάθομαι και διαβάζω και βλέπω ότι έχετε ωραία εργαλεία και δυνατά και κάθεστε και λέτε να τα βάλετε με σκούτερ που είναι ανούσιο, ο Ανδρέας μιλάει συγκεκριμένα για κάποιες μηχανές που τσαγιάζει, δεν σας προκάλεσαι να τα βάλει και με τις SS σας..
devil's animal
18/06/2015, 13:20
ωραια...φερτε σκουτερ 150+ αλογα τοτε...
scooterman90
18/06/2015, 13:24
Ξερεις τι με ξετρελαινει εμενα απο την αλλη;
Οτι μπανεις σε ενα φορουμ με μοναδικο σκοπο να υπερασπιστεις μια κατηγορια ο θεος να τους κανει μοτοσυκλετιστες,που μονο αυτο δεν ειναι.
Θες επιχειρηματολογια;
παμε λοιπον.
Οταν σου λεω οτι διαφορες ομαδες ανθρωπων, και οχι μονο στον κοσμο της μοτοσυκλετας,απαντουν με το ιδιο ακριβως κλισε, περι τσουβαλιασματος, μου απαντας οτι δεν εχω επιχειρηματα να στηριξω την κατηγορια.
Την ιδια λοιπον καραμελα πιπιλατε ολοι οταν θιχτει ο κλαδος σας για καποιο λογο, το φυσιολογικο λοιπον θα ηταν οταν ο κλαδος δεχεται επιθεση και κατηγοριες ανυποστατες οπως θεωρεις,να προσπαθεις να αποδειξεις το αντιθετο, η εστω να πεισεις οτι δεν εισαι μεσα σε αυτους για τους οποιους γινεται λογος,δε βλεπω να το κανεις οποτε παμε παρακατω.
Ακριβως στο ιδιο μοτιβο θα εκεινειτο η κουβεντα και για τους vstromαδες (υποψιν εχω vstrom 650) που εχουν αγορασει το υπερτατο μηχανημα οδηγησης που κανεις δε μπορει να υπολογισει την τελικη του ταχυτητα,μιας και οποιον και να ρωτησεις απο την συγκεκριμενη κατηγορια που κραζει ο κοσμος θα σου πει για παλαβες τελικες.
Αυτο σημαινει οτι ντε και καλα πρεπει εμενα να με πειραξει αυτο και να την πεσω σε οποιον δε συμφωνει οτι το vstrom εχει τελικη 300;
Ακριβως στα ιδια θα πηγαινε η κουβεντα και για τους ssεδες με τα γαμηστερα r1 cbr ninja gsxr και δε ξερω κι εγω τι αλλο, που τα εχουν μονο για την καφετερια και την βρισκουν απλως διαβαζοντας στους αλλους τα τεχνικα χαρακτηριστικα της υπεργαματης μοτοσυκλετας τους, και οταν την κοιτας απο κοντα βλεπεις τα λαστιχα με 3 εκατοστα περιθωριο απατητο στο πλαι.
Εκει δε θα κραξεις;
Ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω τι δεν αντιλαμβανεστε οτι ειναι λαθος;
Το οτι το μηχανακι σας φτιαχτηκε για αλλη χρηση απο αυτη που εσεις του κανετε;
και επειδη εσας σας αρεσει αυτο που κανετε ειναι υποχρεωμενοι να συμφωνουν μαζι σας;
Οτι αλλο θες εδω ειμαστε να επιχειρηματολογησουμε
εγώ δε μπορώ να καταλάβω το γιατί ασχολείστε αφού είναι έτσι όπως τα λες τα πράγματα, και πίστεψε με η ομάδα μου όπως λες κι εσύ δεν έχει ανάγκη από τίποτα, δόξα το θεό υπάρχουν και θα υπάρχουν χιλιάδες μέλη τα οποία αγαπούν το σκούτερ, επίσης το σκούτερ φτιάχτηκε για κάποιο συγκεκριμένο λόγο ναι, αλλά η τεχνολογία προχωράει οπότε και το σκούτερ γίνεται όλο και πιο δυνατό οπότε κάποιοι θα μπουν στο τριπάκι του tuning και ας είναι και typhoon, δηλαδή τα παπάκια τι το παραπάνω έχουν και δε τα κράζετε; το τι κάνει ο καθένας είτε καλό είτε κακό είναι δικό του θέμα..
manhunter
18/06/2015, 13:27
αγορίνα εγώ κανεπεδάτος ταξιδιάρης είμαι, δεν είναι ούτε γρήγορο για 400 ούτε τίποτα, απλά κάθομαι και διαβάζω και βλέπω ότι έχετε ωραία εργαλεία και δυνατά και κάθεστε και λέτε να τα βάλετε με σκούτερ που είναι ανούσιο, ο Ανδρέας μιλάει συγκεκριμένα για κάποιες μηχανές που τσαγιάζει, δεν σας προκάλεσαι να τα βάλει και με τις SS σας..
Οταν ένας γράφει, ότι τσαγιάζει, εμείς απαντάμε. Τι να κάνουμε ? Και απλά τσουβαλιάζουμε ανθρώπινες συμπεριφορές, όχι μηχανάκια.
scooterman90
18/06/2015, 13:30
Οταν ένας γράφει, ότι τσαγιάζει, εμείς απαντάμε. Τι να κάνουμε ? Και απλά τσουβαλιάζουμε ανθρώπινες συμπεριφορές, όχι μηχανάκια.
δεν είπε ότι τσαγιάζει τους πάντες όμως αυτό μάλλον δε καταλαβαίνετε, τσαγιάζει συγκεκριμένα!
andreas 400
18/06/2015, 13:32
ωραια...φερτε σκουτερ 150+ αλογα τοτε...
δεν υπαρχει!!γι αυτο ποτε τα σκουτερ δεν θα γινουν μηχανες φανταζομαι το επομενο μνμ σου!!!με ισοπεδωσες ομολογω
manhunter
18/06/2015, 13:33
δεν είπε ότι τσαγιάζει τους πάντες όμως αυτό μάλλον δε καταλαβαίνετε, τσαγιάζει συγκεκριμένα!
Ωραία, εμείς τσαγιάζουμε τους πάντες,ότί έχει ρόδες και φτερά αμα λάχει, για αυτό προς στιγμή αγχωθήκαμε μήπως μας ξέφυγε κάτι.
δεν είπε ότι τσαγιάζει τους πάντες όμως αυτό μάλλον δε καταλαβαίνετε, τσαγιάζει συγκεκριμένα! hand picked τσάγιασμα ; Not ? joke !!!
scooterman90
18/06/2015, 13:35
Ωραία, εμείς τσαγιάζουμε τους πάντες,ότί έχει ρόδες και φτερά αμα λάχει, για αυτό προς στιγμή αγχωθήκαμε μήπως μας ξέφυγε κάτι.
μπράβο σας βρε
Για να μην παιζουμε την τσιγκολελετα.....
Ποια μηχανη των 100 αλογατων εχεις? Χορνετ, τζιεσαρ, Ζ, Φεηζερ? και τι εννοεις εχεις..... 30 μετρα από το φαναρι? γιατι μεχρι εκει μπορει να εισαι μπροστα..... μετα γειαχαρανταν....
Στροφη θα εχει το μενου ή θα παμε αεροδρομιο?
motoexelixis
18/06/2015, 13:37
εγώ δε μπορώ να καταλάβω το γιατί ασχολείστε αφού είναι έτσι όπως τα λες τα πράγματα, και πίστεψε με η ομάδα μου όπως λες κι εσύ δεν έχει ανάγκη από τίποτα, δόξα το θεό υπάρχουν και θα υπάρχουν χιλιάδες μέλη τα οποία αγαπούν το σκούτερ, επίσης το σκούτερ φτιάχτηκε για κάποιο συγκεκριμένο λόγο ναι, αλλά η τεχνολογία προχωράει οπότε και το σκούτερ γίνεται όλο και πιο δυνατό οπότε κάποιοι θα μπουν στο τριπάκι του tuning και ας είναι και typhoon, δηλαδή τα παπάκια τι το παραπάνω έχουν και δε τα κράζετε; το τι κάνει ο καθένας είτε καλό είτε κακό είναι δικό του θέμα..
Κατσε λιγο ρε παλικαρε, η ομαδα δεν εχει αναγκη απο τιποτα, αλλα εγω μπηκα οταν ειδα οτι κραζετε τα scooter δε παιζει,αντιλαμβανεσε οτι μεγαλα παιδια ειμαστε και εχουμε και μια στοιχειωδη ευφυια.
Δεν εκραξε κανεις την βελτιωση, αυτο ειναι τροπος εκφρασης πως να το κανουμε κανεις δεν ειπε το αντιθετο,αυτο που θες να το κανεις ποιο δυνατο θεμιτο ειναι και δικαιωμα σου, αλλο αυτο ομως ,αλλο το τσαγιαζω ΜΗΧΑΝΕΣ με το scooter μου.
Απο μονοι σας κανετε τον διαχωρισμο,και ψιλοφτιαχνεστε οταν μπορεσετε να ριξετε σε μια ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ με το scooter σας,ασχετως αν για να το καταφερετε αυτο εχετε ξοδεψει σε extra ενα μηχανακι ακομη, και οταν το πετυχετε, που λογικο ειναι οταν ενα scooter κοντεψει τα 1000cc να εναι και γρηγορο, μη τρελαθουμε κιολας,να νομιζετε οτι εχετε τετραγωνισει τον κυκλο.
Απο την αλλη ειστε τοσο οτι να ναι ορισμενοι και για αυτους ειναι το κραξιμο, που οταν ενα μηχανακι ειναι πολυ δυνατοτερο απο το φτιαγμενο δικο σας, και χασετε το επιχειρημα σας ειναι οτι ενταξει μωρε ειναι και μοτοσυκλετα με 150+ οποτε μου εριξε.
Στο ξαναλεω μηπως και το δεις οπως πραγματικα ειναι,καλα κανεις και πηρες scooter (εγω με piaggio beverly 250ie πηγα μεχρι αγιους σαραντα αυθημερον για καφε δικαβαλος),καλα κανεις κα ιτο φτιαχνεις και του πετας ενα τενεκε λεφτα απο extra μηπως και ξυπνησει,δε κραζει κανεις αυτο,οταν ομως με αυτο που δημιουργησες βγαινεις στο δρομο και εχεις το υφος βαρωνου κοκαινης,θα φας το κραξιμο που θα φανε ολοι οι υπολοιποι που κανουν το ιδιο....
μπράβο σας βρελύσε μου μια απορία , σε μηχανές μέχρι 100 άλογα κάνει κόντρες και μετά τα 50 μέτρα ή εκεί λέει άστο κέρδισα τώρα ;
devil's animal
18/06/2015, 13:41
δεν υπαρχει!!γι αυτο ποτε τα σκουτερ δεν θα γινουν μηχανες φανταζομαι το επομενο μνμ σου!!!με ισοπεδωσες ομολογω
οχι...μονος σου ισοπεδωθηκες...:owned:
scooterman90
18/06/2015, 13:41
Κατσε λιγο ρε παλικαρε, η ομαδα δεν εχει αναγκη απο τιποτα, αλλα εγω μπηκα οταν ειδα οτι κραζετε τα scooter δε παιζει,αντιλαμβανεσε οτι μεγαλα παιδια ειμαστε και εχουμε και μια στοιχειωδη ευφυια.
Δεν εκραξε κανεις την βελτιωση, αυτο ειναι τροπος εκφρασης πως να το κανουμε κανεις δεν ειπε το αντιθετο,αυτο που θες να το κανεις ποιο δυνατο θεμιτο ειναι και δικαιωμα σου, αλλο αυτο ομως ,αλλο το τσαγιαζω ΜΗΧΑΝΕΣ με το scooter μου.
Απο μονοι σας κανετε τον διαχωρισμο,και ψιλοφτιαχνεστε οταν μπορεσετε να ριξετε σε μια ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ με το scooter σας,ασχετως αν για να το καταφερετε αυτο εχετε ξοδεψει σε extra ενα μηχανακι ακομη, και οταν το πετυχετε, που λογικο ειναι οταν ενα scooter κοντεψει τα 1000cc να εναι και γρηγορο, μη τρελαθουμε κιολας,να νομιζετε οτι εχετε τετραγωνισει τον κυκλο.
Απο την αλλη ειστε τοσο οτι να ναι ορισμενοι και για αυτους ειναι το κραξιμο, που οταν ενα μηχανακι ειναι πολυ δυνατοτερο απο το φτιαγμενο δικο σας, και χασετε το επιχειρημα σας ειναι οτι ενταξει μωρε ειναι και μοτοσυκλετα με 150+ οποτε μου εριξε.
Στο ξαναλεω μηπως και το δεις οπως πραγματικα ειναι,καλα κανεις και πηρες scooter (εγω με piaggio beverly 250ie πηγα μεχρι αγιους σαραντα αυθημερον για καφε δικαβαλος),καλα κανεις κα ιτο φτιαχνεις και του πετας ενα τενεκε λεφτα απο extra μηπως και ξυπνησει,δε κραζει κανεις αυτο,οταν ομως με αυτο που δημιουργησες βγαινεις στο δρομο και εχεις το υφος βαρωνου κοκαινης,θα φας το κραξιμο που θα φανε ολοι οι υπολοιποι που κανουν το ιδιο....
φίλε μου καλώς η κακώς υπάρχουν και αυτοί πως να το κάνουμε τώρα; απλά κάποιος κάποιοι μίλησαν συγκεκριμένα και αυτό με πείραξε περισσότερο, δεν είμαστε όλοι άγιοι αυτό είναι το μόνο σίγουρο, πάντα θα υπάρχει και ο κομπλέξας και ο προκλητικός και 1002, τι να κάνουμε;
harris_x
18/06/2015, 13:42
[...]τα παπάκια τι το παραπάνω έχουν και δε τα κράζετε; εμ, βασικά τα παπάκια δεν το παίζουν μοτοσυκλέτες...
[...]το τι κάνει ο καθένας είτε καλό είτε κακό είναι δικό του θέμα..+675
scooterman90
λύσε μου μια απορία , σε μηχανές μέχρι 100 άλογα κάνει κόντρες και μετά τα 50 μέτρα ή εκεί λέει άστο κέρδισα τώρα ;
εγώ προσωπικά δε κάνω κόντρες, ατύχησες!
pipe_smoker
Σκουτεράμπο Νο14 VS Τζιξερόκυ Νο38
Η απολυτη αναμετρηση... ση... ση... η........
andreas 400
18/06/2015, 13:43
υποτιμας τη νοημοσυνη μου οταν λες ανοιγμα 50μετρα....τελος παντων οταν εχουμε ντοκουμεντα θα ενημερωσω το θεμα για την οποια εξελιξη ανοιγματος
scooterman90
18/06/2015, 13:43
εμ, βασικά τα παπάκια δεν το παίζουν μοτοσυκλέτες...
δε θα το 'λεγα, όταν βλέπεις τον άλλον να σκάει ξερογκαζιές στο φανάρι με μηχανές δίπλα τι το παίζει; είναι καθαρά θέμα καγκουριάς οπότε μπορώ να πω ότι εν μέρη ναι το παίζουν και αυτά!
harris_x
18/06/2015, 13:44
δε θα το 'λεγα, όταν βλέπεις τον άλλον να σκάει ξερογκαζιές στο φανάρι με μηχανές δίπλα τι το παίζει; είναι καθαρά θέμα καγκουριάς οπότε μπορώ να πω ότι εν μέρη ναι το παίζουν και αυτά!
απλα χαμογελάς και φεύγεις όσο το δυνατό πιο αργά για να τον ικανοποιήσεις :D
scooterman90
18/06/2015, 13:45
μωρέ ναι μαζί σου σε αυτό..
εγώ προσωπικά δε κάνω κόντρες, ατύχησες!πραγματικά δεν ατύχησα , αν έχεις δει δεν έχω αναφερθεί καθόλου στο θέμα για το τι κάνει ο καθένας . πραγματικά όταν δεν κινδυνεύω από τον άλλον δεν μ ενοχλεί τπτ . Εσύ μπήκες να υπερασπιστείς το "φίλο" απ το κλαμπ που κάνει κόντρες , εγώ απλά ρώτησα πότε οι κόντρες αυτές είναι βολικές και πότε όχι !
scooterman90
18/06/2015, 13:48
πραγματικά δεν ατύχησα , αν έχεις δει δεν έχω αναφερθεί καθόλου στο θέμα για το τι κάνει ο καθένας . πραγματικά όταν δεν κινδυνεύω από τον άλλον δεν μ ενοχλεί τπτ . Εσύ μπήκες να υπερασπιστείς το "φίλο" απ το κλαμπ που κάνει κόντρες , εγώ απλά ρώτησα πότε οι κόντρες αυτές είναι βολικές και πότε όχι !
εγώ μπήκα απλά μπας και καταλάβω για ποιο λόγο έγινε όλο αυτό, δεν έχει ανάγκη απο δικηγόρο ο φίλος, το τι κάνει και τι όχι είναι δικό του θέμα..
Όπως ακριβως κανω και όταν μου σκαει ξερογκαζια κλασομπανιερα τεμαξ με ακρανοβιτς και ακραποβιτς και υφος γαμισοβιτς και δερνοβιτς.......
Και μετα παει ο τυπος στο σκουτεροφορουμ και λεει ότι πατησε χορνετ στο φαναρι και ααααααανετα......
Εμεις την δημιουργούμε την σύγχυση μαλλον....
υποτιμας τη νοημοσυνη μου οταν λες ανοιγμα 50μετρα....τελος παντων οταν εχουμε ντοκουμεντα θα ενημερωσω το θεμα για την οποια εξελιξη ανοιγματος
Κι εσύ ρε φίλε πήρες σκούτερ για να κάνεις κόντρες ;Και μετά αναρωτιέσαι γιατί στην πέφτουν κάποιοι εδώ μέσα ;
pipe_smoker
18/06/2015, 13:51
Όπως ακριβως κανω και όταν μου σκαει ξερογκαζια κλασομπανιερα τεμαξ με ακρανοβιτς και ακραποβιτς και υφος γαμισοβιτς και δερνοβιτς.......
Και μετα παει ο τυπος στο σκουτεροφορουμ και λεει ότι πατησε χορνετ στο φαναρι και ααααααανετα......
Κάνε ένα ψυχικό, δε γαμιέται:bawl:
harris_x
18/06/2015, 13:53
κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό δεν λένε...
εγώ μπήκα απλά μπας και καταλάβω για ποιο λόγο έγινε όλο αυτό, δεν έχει ανάγκη απο δικηγόρο ο φίλος, το τι κάνει και τι όχι είναι δικό του θέμα.. μα δεν έγινε τπτ ... τα σκούτερ του κλαμπ σας ενοχλούν κάποιους στην πλατεία μεμά . προφανώς ν αλλάξουν αυτοί νοοτροπία δεν πρόκειται ούτε μετά τη συζήτηση . ε μετά ήρθαν και οι κατηγορίες εκατέρωθεν για το τι είναι κατάλληλο για τον καθένα .τελικά τα σκούτερ κάνουν και για κόντρες ; γιατί αυτό διαβάζω τις τελευταίες 15 σελίδες !
Συγνωμη για να μου λυσεις μια απορια σχετικα με τις κοντρες.....
Δηλαδη αμα ερθει ενας τωρα για παραδειγμα και σου προτεινει ...
Επαρχιακο μεγαρων -αλεποχωριου 20κμ.....
Ωρα ... 13.00 μεσημβρινη ( κατα προτιμηση καθημερινη με καυσωνα....)
Μοτο κτμ 690 πχ....
Θα εισαι συμφωνος...???
scooterman90
18/06/2015, 13:58
μα δεν έγινε τπτ ... τα σκούτερ του κλαμπ σας ενοχλούν κάποιους στην πλατεία μεμά . προφανώς ν αλλάξουν αυτοί νοοτροπία δεν πρόκειται ούτε μετά τη συζήτηση . ε μετά ήρθαν και οι κατηγορίες εκατέρωθεν για το τι είναι κατάλληλο για τον καθένα .τελικά τα σκούτερ κάνουν και για κόντρες ; γιατί αυτό διαβάζω τις τελευταίες 15 σελίδες !
κάνουν φτάνει να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης, αν πας να μου βάλεις ένα gp800 με ένα tmax πχ. θα έχει νόημα αλλά το να μου ζητήσεις να ανοίξω με μιας Α υποδύναμης μηχανή ε όχι δε θα έχει νόημα προφανώς..
andreas 400
18/06/2015, 13:59
Κι εσύ ρε φίλε πήρες σκούτερ για να κάνεις κόντρες ;Και μετά αναρωτιέσαι γιατί στην πέφτουν κάποιοι εδώ μέσα ;
το αντιθετο φιλε μου,αν διαβαζες απο την αρχη δεν θα χες αυτη την αποροια.
σκουτερ πηρα για να σταματαω στα κοφι αηλαντ σταδιου,ξεκρανωτος ντυμενος στην πενα,ατσαλακωτος και να περνω το καφεδακι μου,οδηγωντας με το ενα χερι να μην μου χυνεται και ν τραβαω 2-3τζουρες μεχρι να φτασω στη δουλεια μου...
τωρα αν καποιος μηχανοβιος στο φαναρι με εκνευρισει με το υφος τους και αφου τον ζυγισω πως τον εχω του ριχνω μια τσαπου και οαει στη γκομενα κλαιγοντας.....
ελπιζω να σ αρεσε το υφος γραφης μου πλησιαζει το στυλ των περισσοτερων εδω μεσα
Είναι.Πάμε λιμανάκια να στρίψουμε ναούμ?
scooterman90
18/06/2015, 14:01
Είναι.Πάμε λιμανάκια να στρίψουμε ναούμ?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα οκ, στρίψε κάνα τσιγαράκι καλύτερα!
notakos600
18/06/2015, 14:04
Τελικά αυτό το lifestyle (του κώλου, όπως το αποκαλώ εγώ) θέλει καλά φράγκα...
Αγορά mega scooter
Ρούχα στη πένα
αγορά καφέ σε κυπελάκι φελιζόλ...
Ρε τι διαβάζω ο έρμος. :bawl::bawl:
manhunter
18/06/2015, 14:05
σκουτερ πηρα για να σταματαω στα κοφι αηλαντ σταδιου,ξεκρανωτος ντυμενος στην πενα,ατσαλακωτος και να περνω το καφεδακι μου,οδηγωντας με το ενα χερι να μην μου χυνεται και ν τραβαω 2-3τζουρες μεχρι να φτασω στη δουλεια μου...
τωρα αν καποιος μηχανοβιος στο φαναρι με εκνευρισει με το υφος τους και αφου τον ζυγισω πως τον εχω του ριχνω μια τσαπου και οαει στη γκομενα κλαιγοντας.....
ελπιζω να σ αρεσε το υφος γραφης μου πλησιαζει το στυλ των περισσοτερων εδω μεσα
Μα χιούμορ δεν κάνουμε τόση ώρα ? Τι, όχι ?
Έχεις τσαγιάσει fazer?
scooterman90
18/06/2015, 14:07
Αγορά mega scooter
Ρούχα στη πένα
πολύ moto τρίτη και moto διαβάζεις αγορίνα :)
ελπιζω να σ αρεσε το υφος γραφης μου πλησιαζει το στυλ των περισσοτερων εδω μεσαρε φίλε εγώ μαζί σου είμαι μέχρι τον καφέ στη Σταδίου , μετά αρχίζει η υπερκάλυψη με χωράφια που δεν είναι για τα σκούτερ και όταν το κάνεις σημαίνει ότι πας γυρεύοντας για να τ ακούσεις και για να σε κάνουν ρόμπα ! Επίσης η κόντρα κατά το δοκούν είναι κάτι που δε σε τιμά ...
Αγορά mega scooter
Ρούχα στη πένα
Ναι ρε συ....
καφε στο χέρι και αν χρειαστεί φρένο απλά γάματα....
scooterman90
18/06/2015, 14:14
Ναι ρε συ....
καφε στο χέρι και αν χρειαστεί φρένο απλά γάματα....
γι αυτο υπαρχει το ABS για να μας σωζει σε κατι τετοια, ζηλευεις που δε μπορεις να το κανεις κι εσυ ε;
manhunter
Ωραίο θρεντ πάντως. Να ανάψει λίγο το φόρουμ.
scooterman90
Ωραίο θρεντ πάντως. Να ανάψει λίγο το φόρουμ.
οριστε σας κανουμε και διαφημιση τι αλλο θετε;;;
andreas 400
18/06/2015, 14:16
ρε φίλε εγώ μαζί σου είμαι μέχρι τον καφέ στη Σταδίου , μετά αρχίζει η υπερκάλυψη με χωράφια που δεν είναι για τα σκούτερ και όταν το κάνεις σημαίνει ότι πας γυρεύοντας για να τ ακούσεις και για να σε κάνουν ρόμπα ! Επίσης η κόντρα κατά το δοκούν είναι κάτι που δε σε τιμά ...
ενω η προσκληση ανοιγματος απο μπουσα σε σκουτερ χρηζει τιμητικης πλακετας!!ειμαι ποντικαρας φιλε στους αγνωστους....σιγα μην πιασω διαλογο στο φαναρι...μπαμ κι εξω η κ@λαντεραδα!
sapila racing
18/06/2015, 14:18
ημαστε μια μικρη παρεα με μπανιερες των 270κιλων φουλ πλαστικα το βγαζει η gilera και ο λακιωτης αυτο το μοντελο!!οποιος μηχανοβιος εχει 100-110 αλογα ροδα και θεωρειται γρηγορος μπορει οποτε θελει να το διαπιστωσει!!ακομα και βολτουλα στροφιλικια εχει το μενου!απαραιτητη προυποθεση να ειναι πλυμενοι και να χουν χαρτοσακουλες μαζι!!!
Διαθέτω μηχανακι 100 ίππων ακριβώς, ειναι Hornet 900 2005.
Σε ποιά διαδρομή σε βολευει να τον πιείς να ησυχάσουμε? Αι Γιαννη Ρωσσο πχ σε παίρνει? Θες να παμε Μεγαρα σε TD να ειναι και κόσμος?
Θες ευθείες μόνο?
Καλύτερα παντως να εχεις πλυθεί καλά κι εσύ και να εχεις κάνει και χωρίστρα. :D
Δεν κάνω καθόλου πλάκα.
manhunter
οριστε σας κανουμε και διαφημιση τι αλλο θετε;;;
Βόλτα με το GP 800, αλλά δεν το έχει κανένας γνωστός :(
andreas 400
Μα χιούμορ δεν κάνουμε τόση ώρα ? Τι, όχι ?
Έχεις τσαγιάσει fazer?
εγω οχι δεν ειμαι τοσο δυνατος ο φιλος μου την τεταρτη σχιστο αλλα δεν ημουν μπροστα να μεταφερω λεπτομερειες ανοιγματος και τι φοραγε το φεηζερ
manhunter
18/06/2015, 14:19
ενω η προσκληση ανοιγματος απο μπουσα σε σκουτερ χρηζει τιμητικης πλακετας!!ειμαι ποντικαρας φιλε στους αγνωστους....σιγα μην πιασω διαλογο στο φαναρι...μπαμ κι εξω η κ@λαντεραδα!
Ποιος μίλησε για μπουσα? Με KtM θα έρθω...
scooterman90
18/06/2015, 14:20
Βόλτα με το GP 800, αλλά δεν το έχει κανένας γνωστός :(
υγεία
andreas 400
18/06/2015, 14:21
Διαθέτω μηχανακι 100 ίππων ακριβώς, ειναι Hornet 900 2005.
Σε ποιά διαδρομή σε βολευει να τον πιείς να ησυχάσουμε? Αι Γιαννη Ρωσσο πχ σε παίρνει? Θες να παμε Μεγαρα σε TD να ειναι και κόσμος?
Θες ευθείες μόνο?
Καλύτερα παντως να εχεις πλυθεί καλά κι εσύ και να εχεις κάνει και χωρίστρα. :D
Δεν κάνω καθόλου πλάκα.
να κατσει βολτα φιλε γιατι οχι!!ομως αν εσυ εισαι χεράς μην νομιζεις πως η πλειοψηφια αναβατων γυμνων και ss ειναι...και το μνμ μου εκεινους ηθελε να χτυπησει...
Bob_o_mastoras
18/06/2015, 14:22
ΕΧΩ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ
ΕΧΩ ΣΠΑΣΤΟ ΦΡΑΠΕΕΕ ΝΕΡΟ
ΣΟΥΜΑΔΑ ΕΧΩΩΩΩ
ΠΑΡΕ
ΠΑΡΕ
ΠΑΡΕ
Πιασε μια σουμαδα μαστορα! :sun:
ενω η προσκληση ανοιγματος απο μπουσα σε σκουτερ χρηζει τιμητικης πλακετας!!ειμαι ποντικαρας φιλε στους αγνωστους....σιγα μην πιασω διαλογο στο φαναρι...μπαμ κι εξω η κ@λαντεραδα!καλά έχεις πιστέψει ότι θα έρθει το μπούσα να κάνει κόντρα μαζί σου ; γιατί , για να μαζευτούμε όλοι οι υπόλοιποι να του πετάμε πέτρες ;
εγω οχι δεν ειμαι τοσο δυνατος ο φιλος μου την τεταρτη σχιστο αλλα δεν ημουν μπροστα να μεταφερω λεπτομερειες ανοιγματος και τι φοραγε το φεηζερ
Εγώ ένα ταύρο βλέπω με φωτιές !!!!