View Full Version : Καρμπυρατερ φλορετα
nikoskdx
13/06/2015, 10:01
Καλημερα παιδια. Κανω ανακατασκευη μια 5αρα φλορετα. Εχω ανοιξει και θεμα. Ρυθμιζοντας τις πλατινες με μεγιστο ανοιγμα 0.35 οταν το πιστονι βριακεται απο 0.9 εως 1.2 απο κορυφη το μηχανακι παιρνει τσακμακι. Ομως το καρμπυρατερ που αγορασα μεταχειρισμένο στις μιζιες φτυνει ενα νεφος βενζινης. Το μηχανακι αργει να μαρσαρει με αποτελεσμα να ξεκιναει με την βοηθεια των ποδιων....τι πιστευετε οτι φταιει?
Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα η Φλορετα δεν μπορεί τα πάρει τα πόδια τής γι'αυτο χρειάζονται και τα δικά σου:tooth::tooth:
nikoskdx
13/06/2015, 14:36
Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα η Φλορετα δεν μπορεί τα πάρει τα πόδια τής γι'αυτο χρειάζονται και τα δικά σου:tooth::tooth:
Ευχαριστω φιλε
sapila racing
13/06/2015, 19:54
Καλημερα παιδια. Κανω ανακατασκευη μια 5αρα φλορετα. Εχω ανοιξει και θεμα. Ρυθμιζοντας τις πλατινες με μεγιστο ανοιγμα 0.35 οταν το πιστονι βριακεται απο 0.9 εως 1.2 απο κορυφη το μηχανακι παιρνει τσακμακι. Ομως το καρμπυρατερ που αγορασα μεταχειρισμένο στις μιζιες φτυνει ενα νεφος βενζινης. Το μηχανακι αργει να μαρσαρει με αποτελεσμα να ξεκιναει με την βοηθεια των ποδιων....τι πιστευετε οτι φταιει?
Τι ακριβώς εννοείς οταν λες 'στις μιζιες φτυνει ενα νεφος βενζίνης' ?
Μιζα η φλορετα δεν εχει απ οσο ξερω, μανιβελα εχει.
Το νεφος βενζίνης που το βλεπεις? Δεν εχει φίλτρο αέρα?
nikoskdx
13/06/2015, 21:02
Τι ακριβώς εννοείς οταν λες 'στις μιζιες φτυνει ενα νεφος βενζίνης' ?
Μιζα η φλορετα δεν εχει απ οσο ξερω, μανιβελα εχει.
Το νεφος βενζίνης που το βλεπεις? Δεν εχει φίλτρο αέρα?
Στα μαρσαρισματα εννοουσα (σορρυ) βγαινει ενα μικρο νεφος. Οταν δεν εχω φιλτρο....
sapila racing
13/06/2015, 21:06
Στα μαρσαρισματα εννοουσα (σορρυ) βγαινει ενα μικρο νεφος. Οταν δεν εχω φιλτρο....
Χωρίς φίλτρο δεν θα δουλευει σωστά ετσι κι αλλιώς.
Με το φίλτρο αέρα στην θεση του πως δουλεύει?
mitsos1975
16/06/2015, 08:46
Στα άσπρα βελάκια είναι το σημείο που οι πλατίνες πάνε να ανοίξουνε, αυτό έχει σημασία και
στο κόκκινο απλά πρέπει να είναι το κένο 0.35 εως 0.40 το μέγιστο (πρέπει να συμβαίνουν και τα δύο).
το 'οτι δεν έχει δύναμη να ξεκινήσει οφείλεται στις πλατίνες. Aπλά άνοιξέ τες λίγο.
όταν το κενό στο κόκκινο είναι μικρότερο έχεις απώλεια δύναμης, ενώ όταν είναι μεγαλύτερο από 0.40 δεν πάιρνει ευκολα.
Ένας παλιός μάστορας μου είπε ότι για να πηγαίνουν πιο γρήγορα ανοίγανε τις πλατίνες και το διάκενο στο μπουζί, δεν το έχω δοκιμάσει.
Το δικό σου ξέρω ότι δεν έχει φτερωτή, αλλά δεν έβρισκα άλλη φώτο.
337259
ΤΟ καρμπυρατέρ δεν φταίει.