View Full Version : Κρίκος 15-6-2015
amyroukai
15/06/2015, 12:14
Γενναίου Κολοκοτρώνη 49, Κουκάκι. Μετά τις 9.30, θα έχει και δροσιά ελπίζω.
ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ, Ε, ΑΓΑΠΗΤΟΙ;;; homage to orange is the new black.
Έχουμε να γελάσουμε με πολλά πράγματα, το εξής ένα, από Πέμπτη ξαναχαλάει ο καιρός. :moutza:
Έμαθα ότι θα έχουμε και όχι συνήθεις φιλικές συμμετοχές, ονόματα δεν λέμε, χονταίους δεν δίνουμε, έχουν και το ίδιο όνομα κιόλας...
Δεκταί συμμετοχαί και με σκούτερ. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει ρε. ΛεΦτερΓιά στα συμπαθή δίτροχα με χώρο για ΔΥΟ κατσαρόλες και μερικά τάπερ και σερβίτσια και αναΠΣυκτικά κάτω από τη σέλα. Ή μία ψησταριά και πολλά κιλά μπριζόλες. Ο εφιάλτης του "θέλω να αδυνατίσω και για αυτό δεν τρώω στις εκδρομές" καραφλού αγΚοριΓιού. Αν τα φέρετε και με κάποιο από τα προαναφερθέντα κονφιγκιουρέισονς θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. :bawl:
harris_x
15/06/2015, 12:50
:beer:
ο καιρός στο ΣΚ θα είναι μια χαρά :cool:
RizlaPlusPlus
15/06/2015, 12:53
Θα προσπαθησω να τα καταφερω. Πολλες φορες το ειπα, καμια δεν το καταφερα. Αλλα τωρα το γραφω κιολας, οποτε...
Billymuse
15/06/2015, 13:10
Αν καταφερω και βαψω τον μισο τοιχο θα ρθω :wave2:
pipe_smoker
15/06/2015, 13:39
Αν καταφερω και βαψω τον μισο τοιχο θα ρθω :wave2:
Μπορείς να μη βάψεις τον άλλο μισό. Θα κάνεις πιο γρήγορα:D
Εγώ μέσα κατά 90%
BELZEBOYLIS
15/06/2015, 15:25
Ελπίζω να τα καταφέρω σήμερα
ε τοτε θα ερθω με το μοτοποδήλατο! :D
OXI.. μια πλακα εκανα. :beer:
amyroukai
16/06/2015, 09:28
Το θρεντ με τις κριτικές ταινιώνΕ παρακαλώ. The vengeance trilogy, όχι τα κοπρολαγνικά που σας είχαν πιάσει ρε 100 μέρες στα Σόδομα...
:a014:
337260
:moutza:
:lol:
RizlaPlusPlus
16/06/2015, 09:38
Πανω στο καλυτερο εφυγα...
pipe_smoker
16/06/2015, 09:54
?....όχι τα κοπρολαγνικά που σας είχαν πιάσει ρε 100 μέρες στα Σόδομα...
Δεν την είδες όλη την ταινία ρε?:tooth:
@ζευκας
Tarkovski ποτέ καλοκαιρινούς μήνες.
Βλάπτει σοβαρά την υγεία:lol:
Το θρεντ με τις κριτικές ταινιώνΕ παρακαλώ. The vengeance trilogy, όχι τα κοπρολαγνικά που σας είχαν πιάσει ρε 100 μέρες στα Σόδομα...
Συγνώμη, σε κάτι τετοια θρεντ δεν κανονίζει συναντήσεις η Λέσχη Φίλων Κινηματογράφου & Scooter;
337261
Billymuse
16/06/2015, 12:52
Ωραία ταινία ^^
φίλαι εάν δεν έχεις δει κουλτουροτσόντα μεταξύ κωφαλάλων δεν πας πουθενά
pipe_smoker
16/06/2015, 13:23
φίλαι εάν δεν έχεις δει κουλτουροτσόντα μεταξύ κωφαλάλων δεν πας πουθενά
:lol::lol::lol:
Και για του λόγου το αληθές... (http://www.imdb.com/title/tt0310775/trivia?item=tr1406856)
amyroukai
16/06/2015, 13:33
:lol::lol::lol:
Και για του λόγου το αληθές... (http://www.imdb.com/title/tt0310775/trivia?item=tr1406856)
θα το ψαξω κλωτσοκωλι...
θα το ψαξω κλωτσοκωλι...
να βρεις και υποτιτλους...:bawl:
pipe_smoker
16/06/2015, 13:42
θα το ψαξω κλωτσοκωλι...
Να το ψάξεις indeed.
Λίγο πιο "αργή" από τις άλλες δυο της τριλογίας αλλά πολύ καλή ταινία.
ΥΓ. Όταν πρόκεται για κινηματόγραφο από του διαόλου το Γκώλο (Δανίες, Σουηδίες, Νορβηγίες, Κορέα και δε συμμαζεύεται), προσωπικά προτιμώ να πάω να τη νοικιάσω σε dvd, γιατί με τους υπότιτλους που υπάρχουν για τα τόρρεντ κάποιες φορές βλέπεις δράμα και γελάς.
Just saying....
Nikol1979
16/06/2015, 13:43
να βρεις και υποτιτλους...:bawl:
Ο λαβύρινθος, το εχω πει πολλάκις αλλα δε θυμάμαι σε ποιους, ειναι απο τις καλύτερες ταινίες ever...α ρε με τους κρίκους σας, δεν θα βρεθώ μια δευτερα Αθήνα, που θα μου παει......
taisteal
16/06/2015, 13:44
Ο λαβύρινθος, το εχω πει πολλάκις αλλα δε θυμάμαι σε ποιους, ειναι απο τις καλύτερες ταινίες ever...α ρε με τους κρίκους σας, δεν θα βρεθώ μια δευτερα Αθήνα, που θα μου παει......
Να μην μπλεξεις με δαυτους,ειναι κακη συναναστροφη..
:lol::lol:
Μπορείς να προτείνεις ταινίες ΕΔΩ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=60903&page=35&p=2450225&highlight=%C3%8F%E2%80%9E%C3%8E%C2%B1%C3%8E%C2%B9%C3%8E%C2%BD%C3%8E%C2%B9%C3%8E%C2%B5%C3%8F%E2%80%9A #post2450225).. :beer::beer:
Να μην μπλεξεις με δαυτους,ειναι κακη συναναστροφη..
:lol::lol:
:moutza:
θα τα πουμε στην ετησια...;)
Τι βραδιά κουλτούρας και αυτή? Από αμερικάνικο καλτ κινηματογράφο,τι οδηγούσε ο Tom Cruise στο Top GUN (gpz 900 - tomkat) και τα δυο σωστά μέχρι αναλύσεις περί ασιατικού κινηματογράφου και όχι μόνο.
Με τόση κουλτούρα που έφαγα νοιώθω ψηλότερος και βαρύτερος!!
Τον χειμώνα να οργανώσουμε βραδιές τέχνης και λόγου.
Παλιοκουλτουριάδηδες μηχανόβιοι. :beer:
Τι βραδιά κουλτούρας και αυτή? Από αμερικάνικο καλτ κινηματογράφο,τι οδηγούσε ο Tom Cruise στο Top GUN (gpz 900 - tomkat) και τα δυο σωστά μέχρι αναλύσεις περί ασιατικού κινηματογράφου και όχι μόνο.
Με τόση κουλτούρα που έφαγα νοιώθω ψηλότερος και βαρύτερος!!
Τον χειμώνα να οργανώσουμε βραδιές τέχνης και λόγου.
Παλιοκουλτουριάδηδες μηχανόβιοι. :beer:
α, ρε γμτ... έφυγες νωρίς…κριμα… προς το τέλος διαβάσαμε αποσπάσματα από τον «Μέγα Ανατολικό»….
“Η Γκρέτα, καταφανώς εν μεγάλη διεγέρσει διατελούσα, χωρίς την παραμικράν προφύλαξιν, ανέσυρε εν ριπή οφθαλμού το φόρεμά της, και, αποκαλύπτουσα, προς στιγμήν, ένα θαυμάσιον και προεξέχον πολύ, εν μέσω ολίγων αραιών τριχών………….."
Να το ψάξεις indeed.
Λίγο πιο "αργή" από τις άλλες δυο της τριλογίας αλλά πολύ καλή ταινία.
ΥΓ. Όταν πρόκεται για κινηματόγραφο από του διαόλου το Γκώλο (Δανίες, Σουηδίες, Νορβηγίες, Κορέα και δε συμμαζεύεται), προσωπικά προτιμώ να πάω να τη νοικιάσω σε dvd, γιατί με τους υπότιτλους που υπάρχουν για τα τόρρεντ κάποιες φορές βλέπεις δράμα και γελάς.
Just saying....
πφφ εγώ άμα πρόκειται για κινηματογράφο από του διαόλου το Γκωλο αγοράζω τις ταινίες σε φιλμ 8 χιλιοστών
και το βάζω σε χειροκίνητο προτζέκτορα και νοικιάζω και πιανίστα για live soundtrack
amyroukai
16/06/2015, 15:03
Να το ψάξεις indeed.
No greek subtitles επειδή ακριβώς -όπως έχουμε ξαναπεί- η δωρεάν παροχή υποτίτλων έχει και την προσωπική παπαρΓιά του μεταφραστή/δωρητή/σωτήρος του αγνώμωνου κοινού την οποία παπαρΓιά δεν γουστάρω, EN υπότιτλοι και τελείωσε, συνήθως ripped από την πηγή...
Αυτό είναι το άλλο που έλεγε ο κυρ ΜΑΕΘΡΑΤ http://www.athinorama.gr/cinema/movie.aspx?id=10009112 ???
α, ρε γμτ... έφυγες νωρίς…κριμα… προς το τέλος διαβάσαμε αποσπάσματα από τον «Μέγα Ανατολικό»….
“Η Γκρέτα, καταφανώς εν μεγάλη διεγέρσει διατελούσα, χωρίς την παραμικράν προφύλαξιν, ανέσυρε εν ριπή οφθαλμού το φόρεμά της, και, αποκαλύπτουσα, προς στιγμήν, ένα θαυμάσιον και προεξέχον πολύ, εν μέσω ολίγων αραιών τριχών…………..
Οχι ρε σύ,έχασα τέτοια κατάσταση.Την επόμενη φορα θα φέρω ροζ λογοτεχνία.
ΥΓ.Μέγας Ανατολικός για καλοκαίρι και διακοπές δεν ειν κακό!
amyroukai
16/06/2015, 15:07
ΥΓ.Μέγας Ανατολικός για καλοκαίρι και διακοπές δεν ειν κακό!
Nαι το είπαμε, έχεις και δωρεάν κοντάρι για την τέντα παραλίας.
Κορίτσια θέλετε κάθε δευτέρα να καθιερώσουμε στον Κρίκο βραδιά ποιήσης;
Όποια έχει ξυρισμένες μασχάλες δεν θα γίνεται δεκτή.
Υ.Γ. Μπορούμε να ξεκινήσουμε με Γκάτσο; θενκς
amyroukai
16/06/2015, 15:09
δεν είν' κακό.
Να φέρουμε και τις "λυσσασμένες σκύλες" να κάνουν απαγγελία. ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
η με Καρβέλα μιας και κατάγονται απο το ίδιο χωριό.
amyroukai
16/06/2015, 15:50
Μπάμπη δεν τα λες πολύ καλά.... http://www.gatso.com/
337272
pipe_smoker
16/06/2015, 16:54
No greek subtitles επειδή ακριβώς -όπως έχουμε ξαναπεί- η δωρεάν παροχή υποτίτλων έχει και την προσωπική παπαρΓιά του μεταφραστή/δωρητή/σωτήρος του αγνώμωνου κοινού την οποία παπαρΓιά δεν γουστάρω, EN υπότιτλοι και τελείωσε, συνήθως ripped από την πηγή...
Αυτό είναι το άλλο που έλεγε ο κυρ ΜΑΕΘΡΑΤ http://www.athinorama.gr/cinema/movie.aspx?id=10009112 ???
Ναι αυτό έλεγε.
Ότι ειναι απαράδεκτο έλεγε βασικά.
Εγω δεν το έχω δει.
Δες το με αγγλικούς. Μια χαρά.