PDA

View Full Version : ΠΑΟ - ΠΑΟΚ

cityfly
31/10/2005, 07:23
Για να ακούσω σχόλια

τι δε σας άρεσε πάλι αυτή τη φορά;

Πάο όλε ολέ ολέ

γαυράκια θα σας πατήσουμε μέσα στο καραϊσκάκη

DUKASII
31/10/2005, 08:30
ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ...

ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ...

ΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ Χ ΑΧ ΑΧ ΧΑ ΑΧΑΧ:rotflmao: :lol:

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΗ SPORTDAY ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΡΑΒΑΚΟ!!!

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΟ -ΠΑΟΚ..

Ο ΠΑΟ ..ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΣ!!!!

ΑΙΝΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΡΕ..:rotflmao: :sad: :a9: :a9: :a3:

manos426f
31/10/2005, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ...

ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ...

ΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ Χ ΑΧ ΑΧ ΧΑ ΑΧΑΧ:rotflmao: :lol:

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΗ SPORTDAY ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΡΑΒΑΚΟ!!!

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΟ -ΠΑΟΚ..

Ο ΠΑΟ ..ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΣ!!!!

ΑΙΝΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΡΕ..:rotflmao: :sad: :a9: :a9: :a3:

Συμφωνω απολυτα!
Δηλαδη τι μπορει να σου αρεσε απο τον χθεσινο ΠΑΟ???

dukeandthecity
31/10/2005, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από manos426f
Συμφωνω απολυτα!
Δηλαδη τι μπορει να σου αρεσε απο τον χθεσινο ΠΑΟ???

+3 βαθμοί.

kalgeorge
31/10/2005, 12:36
κρατιεμαι κρατιεμαι αλλα.........

Δηλαδη τι ΔΕΝ σας αρεσε ρε απο την ομαδα;;;
Το οτι επαιξε καλη μπαλα απεναντι σε εναν ομολογουμενος καλο παοκ;
Το οτι εκανε ευκαιριες αλλα δεν τις εκμεταλευτηκε;;
Το οτι αν δεν ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕ off side ο εποπτης στην φαση του ολιζαντεμπε το σκορ θα ηταν 2-0 και δεν θα μιλαγε κανεις;;;

Εχει παιξει κανεις σας μπαλα;;
Ξερει τι σημαινει κανεις επομενος σημαντικος αγωνας;;;
Σημαινει προφυλασω οσο μπορω σκορ και ομαδα,παιρνωντας αυτο ακριβως που πρεπει.
Και μιλανε οι γαυροι για το αν τους αρεσε η ομαδα μας;;;
Δεν κοιτανε τα χαλια τους που στο παιχνιδι με τον παοκ στο πρωτο 20λεπτο επρεπε να εχαναν 2-0;;;;
Αντε γιατι εχουμε ξεφυγει.
Αλλα δεν φταιει αλλος, ο Μανος που ανοιγει τετοιο ποστακι:wave2:

manos426f
31/10/2005, 12:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
κρατιεμαι κρατιεμαι αλλα.........

Δηλαδη τι ΔΕΝ σας αρεσε ρε απο την ομαδα;;;
Το οτι επαιξε καλη μπαλα απεναντι σε εναν ομολογουμενος καλο παοκ;
Το οτι εκανε ευκαιριες αλλα δεν τις εκμεταλευτηκε;;
Το οτι αν δεν ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕ off side ο εποπτης στην φαση του ολιζαντεμπε το σκορ θα ηταν 2-0 και δεν θα μιλαγε κανεις;;;

Εχει παιξει κανεις σας μπαλα;;
Ξερει τι σημαινει κανεις επομενος σημαντικος αγωνας;;;
Σημαινει προφυλασω οσο μπορω σκορ και ομαδα,παιρνωντας αυτο ακριβως που πρεπει.
Και μιλανε οι γαυροι για το αν τους αρεσε η ομαδα μας;;;
Δεν κοιτανε τα χαλια τους που στο παιχνιδι με τον παοκ στο πρωτο 20λεπτο επρεπε να εχαναν 2-0;;;;
Αντε γιατι εχουμε ξεφυγει.
Αλλα δεν φταιει αλλος, ο Μανος που ανοιγει τετοιο ποστακι:wave2:

Καλως τον τον φιλο μου τον βαζελο!!
Κι ελεγα και εγω,δε θα σκασει μυτη...???
Καταρχην το post αυτο δεν το ανοιξα εγω!
Κατα τα αλλα φιλε Κalgeorge (ρισκαροντας να μη μου πεις ποτε για εκεινη τη μνημη που λεγαμε) νομιζω οτι η ομαδα σου ηταν ψιλοχαλι χτες...

Για το 2ο γκολ δικιο εχεις,αλλα και ο Σαλπιγγιδης αν δε προσπαθουσε να σκοτωσει τον Γκαλινοβιτς,θα ειχε ισοφαρισει!
Κατοχη της μπαλας και ελεγχο του παιχνιδιου στο μεγαλυτερο μερος του αγωνα ΔΕΝ ειχατε,παραδεξου το,και γενικα δε παιξατε στρωτη μπαλα!
Οχι οτι ο ΠΑΟΚ επαιξε καμια τρελη μπαλα,αλλα μια φορα,με τους παιχτες που εχει,το αξιζε και με το παραπανω χτες το Χ....

Κραταω μονο μια επιφυλαξη για την εμφανιση λογω του παιχνιδιου με την Μπαρτσα....

(Εντελως πληροφοριακα,εχω παιξει μπαλα στον Απολλων Αθηνων και εχω ειδικοτητα προπονητη ποδοσφαιρου απο ΤΕΦΑΑ.....)

DUKASII
31/10/2005, 12:56
Γιωργο μη σου φυγουνε ρε και εχεις κανα προβλημα.

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ..ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ..ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ..

ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ...

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΑΝΑ..ΚΑΙ ΤΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑ!!

ΑΙ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕ.

GST
31/10/2005, 13:06
παο λε ολε διπλο στη μπαρτσελονα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε δε παμε για διπλο ρεεεεεεεεεεεεεεεε που σε ρε idi:lol:

re spiros σημερα τι θα δεις ...την αεκ η το παρα 5 στο μεγκα;;;;;

DUKASII
31/10/2005, 13:09
ειμαι εγω για μπαλες και μαλακίες τωρα...

να μην εχει και Παπακαλιάτη σου λεω..

μαθαινω τις ατακες του..:rotflmao: :lol:

manos426f
31/10/2005, 13:13
Παντως αυτοι οι νεαροι παιχτες του ΠΑΟΚ Ηλιαδης,Μπαλαφας,Χριστοδουλοπουλος μαζι με Σαλπιγγιδη,Φερναντεζ και κατι αλλους μπορουν να τον κανουν πολυ αξιομαχο,οταν μαθουν να παιζουν σωστα μεταξυ τους και εχουν 2-3 εμπειρους παιχτες πλαι τους (οπως τον Ζαγορακη...)

Αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ 3 προβληματα εχει

1.Αμυνα που μπαζει απο παντου

2.Ελλειψη ενος παιχτη για στημενες φασεις

2.Ομοιογενεια στο παιχνιδι

....αλλα εχει μελλον!
(Σε αντιθεση με το ΚΑΠΗ του Ολυμπιακου.....)

kalgeorge
31/10/2005, 13:15
Kαταρχην φιλε Μανο..........δεν ξεχασα για την μνημουλα ρε, απλα δεν ηρθε σημερα αυτος και θα πρεπει να τον ρωτησω αυριο!!!

Δευτερον δεν ειπα οτι τους σκισαμε, ουτε οτι παιξαμε μπαλαρα.Αλλα δεν δεχομαι αυτο που παρουσιαζουν μερικοι, το οτι δεν βλεπομασταν.

Τριτον δεν ισχυριστηκα οτι μονο εγω ξερω απο μπαλα( και θα ηταν ηλιθιος ενας τετοιος ισχυρισμος), αλλα τος παντων οτι θελει καταλαβαινει κανεις.

Τεταρτον , duka;;; Μενεις στην δηλωση ενος παιχτη;; Για να ξερω δηλαδη, γιατι αν ειναι ετσι, και ο Μαυριδης ισχυριστηκε τα αντιθετα. Αρα, αντε βγαλε ακρη ε; Επειδη το ειπε ο Σαραβακος ετσι ειναι;;; Δεν λεω οτι ειχε τελειως αδικο, απλως μου αρεσει το επιχειρημα σου.
Α και που σαι,εχεις πολυ χιουμορ ρε. Εμαθα ζηταει ο Ζουγανελης ατομα για τις παραστασεις του, δεν ριχνεις μια ματια.
Αντε που θα μας πεις και αρρωστους.

manos426f
31/10/2005, 13:19
Εγω περιμενω να σας δω με την Μπαρτσα...

Περιμενω να το παλεψετε πολυ το παιχνιδι εκει!!!
(αλλιως δεν δικαιολογειται η εμφανιση με τιον ΠΑΟΚ...)
Και πιο πολυ περιμενω ξανα το διδυμο Βυντρα-Ροναλντινιο......

DUKASII
31/10/2005, 13:22
και σημασια και μου απαντας ρε Γιωργο. μπραβο ρε συ..
χαρας το κουραγιο σου.

αρρωστακι.

ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΠΕΣ ΤΟΝ ΑΛΟΝΑ??ΜΑΥΡΙΔΗΣ???
ΧΑ ΑΧ ΧΑ
ΧΑ
ΑΧ
ΑΧΑΧ ΑΧ
ΑΧΧΑΑΧΑΧ
:rotflmao: :lol: :bawl:

kalgeorge
31/10/2005, 13:23
Εγω περιμενω να σας δω με την Μπαρτσα...

Περιμενω να το παλεψετε πολυ το παιχνιδι εκει!!!
(αλλιως δεν δικαιολογειται η εμφανιση με τιον ΠΑΟΚ...)
Και πιο πολυ περιμενω ξανα το διδυμο Βυντρα-Ροναλντινιο......
Τι να δεις με Μπαρτσα ρε Μανο;;; Το πιο φυσικο αποτελεσμα ειναι να μαζεψουμε καμποσα.Απο κει και περα οτιδηποτε καλο, καλοδεχουμενο.
Αν και να σου πω και κατι;; Πιο πολυ με ενδιαφερει να δω την ομαδα να αποδιδει καλα, παρα να κατσω πισω για να γλυτωσω.
Τος, παντων οτι γινει.....

kalgeorge
31/10/2005, 13:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
και σημασια και μου απαντας ρε Γιωργο. μπραβο ρε συ..
χαρας το κουραγιο σου.

αρρωστακι.

ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΠΕΣ ΤΟΝ ΑΛΟΝΑ??ΜΑΥΡΙΔΗΣ???
ΧΑ ΑΧ ΧΑ
ΧΑ
ΑΧ
ΑΧΑΧ ΑΧ
ΑΧΧΑΑΧΑΧ
:rotflmao: :lol: :bawl:

???????????
:eyepop: :uplate:
ΟΤΙ ΠΕΙΣ :wave2:

manos426f
31/10/2005, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
Τι να δεις με Μπαρτσα ρε Μανο;;; Το πιο φυσικο αποτελεσμα ειναι να μαζεψουμε καμποσα.Απο κει και περα οτιδηποτε καλο, καλοδεχουμενο.
Αν και να σου πω και κατι;; Πιο πολυ με ενδιαφερει να δω την ομαδα να αποδιδει καλα, παρα να κατσω πισω για να γλυτωσω.
Τος, παντων οτι γινει.....

Κοιτα,αν δε κατσεις και λιγο πισω εκει μεσα,μαλλον θα αρπαξεις καμποσα...

Κατα τα αλλα,συμφωνω,οτι το αντι-ποδοσφαιρο ειναι ο,τι χειροτερο!
Κατι που ο Ολυμπιακος για να τα λεμε σωστα δεν κανει στα εκτος εδρας παιχνιδια του....

zzr2005
31/10/2005, 17:42
Κοιτα,αν δε κατσεις και λιγο πισω εκει μεσα,μαλλον θα αρπαξεις καμποσα...

Κατα τα αλλα,συμφωνω,οτι το αντι-ποδοσφαιρο ειναι ο,τι χειροτερο!
Κατι που ο Ολυμπιακος για να τα λεμε σωστα δεν κανει στα εκτος εδρας παιχνιδια του....
καλά μην υπερβάλουμε κιόλας!!!!
τα μόνα αποτελέσματα που έχει πάρει ο Ολυμπιακός εκξτός έδρας είναι με αντιποδόσφαιρο....βλέπε κάτι χ με Σοσιεδάδ...τώρα αν θεωρούν οι Ολυμπιακοί ότι το να μαζέβεις 5 τεμάχια πάει να πεις ότι πέζεις επιθετικά και γι αυτό τα τρώς τότε τι να πω.....
πρέπει να ξέρει η κάθε ομάδα τις δυνατότητές της και να μην γελιέται...δεν μπορείς να παίξεις στα ίσια την Μπαρτσελόνα μέσα στην έδρα της...για να γίνει αυτό πρέπει να διατηρήσεις κατοχή μπάλας...ποια ελληνική ομάδα έχει τόσο ποιοτικούς παίχτες για να κρατήσεις μπάλα υπο συνεχές πρέσινγ?????καμία μάλλον
οπότε γεμίζεισ το κέντρο με χαφ...ρίχνεις ατελείωτο τρέξιμο και περιμένεις....

zzr2005
31/10/2005, 17:45
όσο για τον αγώνα ΠΑΟ-ΠΑΟΚ η ομάδα μου ήταν πόλύ μέτρια έως κακή....σε καμία στιγμή δεν είχαμε ρυθμό..πάλι καλά που κερδίσαμε ένα μέτριο ΠΑΟΚ

manos426f
31/10/2005, 17:46
Ωπα περιμενε,το 2-2 με Λα Κορουνια ηταν καλο αποτελεσμα και με καλη μπαλα απο τον Ολυμπιακο αν θυμασαι....

Και στο Μονακο ειχε παιξει καλα και του ακυρωσαν γκολ του Οκκα ως οφσαιντ

Μη γινομαστε αδικοι....

manos426f
31/10/2005, 17:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
όσο για τον αγώνα ΠΑΟ-ΠΑΟΚ η ομάδα μου ήταν πόλύ μέτρια έως κακή....σε καμία στιγμή δεν είχαμε ρυθμό..πάλι καλά που κερδίσαμε ένα μέτριο ΠΑΟΚ

Εδω θα ελεγα οτι συμφωνουν οι αποψεις μας....

zzr2005
31/10/2005, 18:02
Ωπα περιμενε,το 2-2 με Λα Κορουνια ηταν καλο αποτελεσμα και με καλη μπαλα απο τον Ολυμπιακο αν θυμασαι....

Και στο Μονακο ειχε παιξει καλα και του ακυρωσαν γκολ του Οκκα ως οφσαιντ

Μη γινομαστε αδικοι....
αν θυμάσε το 2-2 με τη Λα κορούνια είχε προηγηθεί η Λα Κορούνια νωρίς και για κανα 20λεπτο είχε χαθεί το τόπι...μετά κάτσανε και κολοβαρούσανε παίζανε πασούλες...και τους ήρθε ο ταμπλάς από δύο αντεπιθέσεις Ολυμπιακού...μέχρι τότε ο οΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν είχε κάνει άλλη ευκαιρία...
με την Μονακό το πρώτο ημίχρονο ήταν παλι για τα γέλια...έπρεπε να φάει 5 γκολ...μετά όντως έπαιξε καλά στο β΄ημίχρονο αλλά εκεί δεν πήρε αποτέλεσμα..ας μιλήσουμε για παιχνίδια που πήρε αποτέλεσμα...
στα δύο τελευταία παιχνίδια που πήρε πήγε να πάρει αποτέλεσμα (ΡΕΑΛ-ΛΙΟΝ) μέχρι να βάλει το γκολ δεν είχε κάνει ούτε μια ευκαιρία ενώ οι άλλοι είχαν χάσει τουλάχιστον 5 κλασικές!!!!!
πρόσεχε πιο πολύ μη φάει και άλλο...μετά το 80 πήρε λίγο θάρος!!!βέβαι από άποψη κυκλοφορίας όντως ήταν σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με άλλες χρονιές και αν θες τη γνώμη μου οφείλεται κατά κύριο λόγο στον Τουρέ που βλέπει γήπεδο και μπορεί να ηρεμεί το παιχνίδι νώ δεν δίνει βιαστικά και λάθος την μπάλα σχεδόν ποτέ...

manos426f
31/10/2005, 18:10
Συμφωνω,αν και νομιζω οτι με την Κορουνια επαιξε γενικα καλα..
Οσο για την τοποθετηση σου για τον Τουρε,πολυ σωστο...!!!!:beer: :beer:

zzr2005
31/10/2005, 18:13
Συμφωνω,αν και νομιζω οτι με την Κορουνια επαιξε γενικα καλα..
Οσο για την τοποθετηση σου για τον Τουρε,πολυ σωστο...!!!!:beer: :beer:
δεν νομίζω ότι θα μείνει για πολύ καιρό αυτός ο παίχτης στην Ελλάδα...έχει στόφα μεγάλου παίχτη
όσο για την ομάδα μας...ο Κονσεϊσάο δεν τραβάει ρε γαμώτο ..γιατί δεν βάζει τους πιτσιρίκους (ΤΖΙΟΛΗ, ΛΕΟΝΤΙΟΥ) να τρέξουν λίγο.??..αναγκάζετε να τρέχει επιπλέον ο Γκονζάλες και δεν αναλαμβάνει επιθετικές πρωτοβουλίες

manos426f
31/10/2005, 18:24
Ομαδα μας...?Προφανως δεν εννοεις εμενα.αφου δεν ειμαι ΠΑΟ,αλλα anyway...

Λοιπον,προς τα εκει παει το πραμα,να βαλει σιγα σιγα ολους τους μικρους.Και θα ειναι μεγαλη μαγκια του Μαλεζανι να φτιαξει μια νεα,γρηγορη,ταλαντουχα ομαδα!Ρε συ με τους μικρους μεσα η ομαδα πιεζει,μαρκαρει και ψηλα,ειναι αλλη ομαδα!
Και ο Θεοδωριδης ειναι καλος παιχτης και ο Μπιδης,που δεν καταλαβαινω γιατι εφαγε πορτα και απο την 18αδα ακομα!
Τωρα για Γκονζαλες και Κονσεισαο ας μη μιλησω καλυτερα,για τον πρωτο εχω εκφρασει την αποψη μου.....

dimitris74
31/10/2005, 18:25
παντως το ματς ηταν πολυ καλο μιας και η μπαλα παιζοταν συνεχεια πανω κατω και μπορουσε καλλιστα να γινει απο 1-1, 1-2, 2-0, ο παοκ δειχνει με τον κωστικο να στρωνει σαν ομαδα και αμφιβαλλω αν περασουν ευκολα απο την τουμπα μεσα πολλοι.

οσο για την μπαρτσελονα, βοηθεια μας, εγω θα κανω μπανακι να ειμαι ετοιμος, θα παρω και μερικες ξυλοκαινες γιατι προβλεπω τρελλο ξεχειλωμα εκει μεσα, :cry: :cry: :cry:
θα φαμε πολλα τεμαχια.... ειναι πολλα τα γκολ αρη:wave2: :wave2:

manos426f
31/10/2005, 18:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
παντως το ματς ηταν πολυ καλο μιας και η μπαλα παιζοταν συνεχεια πανω κατω και μπορουσε καλλιστα να γινει απο 1-1, 1-2, 2-0, ο παοκ δειχνει με τον κωστικο να στρωνει σαν ομαδα και αμφιβαλλω αν περασουν ευκολα απο την τουμπα μεσα πολλοι.

οσο για την μπαρτσελονα, βοηθεια μας, εγω θα κανω μπανακι να ειμαι ετοιμος, θα παρω και μερικες ξυλοκαινες γιατι προβλεπω τρελλο ξεχειλωμα εκει μεσα, :cry: :cry: :cry:

Δε νομιζω,ο ΠΑΟ στην ευρωπη εχει αποδειξει οτι δυσκολα τον ξεφτιλιζει καποιος...
Παντως,το παιχνιδι ειναι πολυ επικινδυνο,ακομη και για κατι τετοιο αν βρεθουν 1-2 παικτες της Μπαρτσα σε μεγαλη βραδια.....

zzr2005
31/10/2005, 18:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74

φίλε δεν νομίζω ότι αυτό το μάτς ήταν πλύ καλό...αντίθετα είδα πολλές λάθος πάσες..ειδικά στην τελική προσπάθεια έξω από την περιοχή...και φυσικά η μπάλα δεν ήταν πάνω κάτω...τουλάχιστον όχι με συνδιασμένες προσπάθειες...από μακρινές μπαλιές μπορεί...αλλά αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο...
όσο για την μπάρτσα...στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟ-ΠΑΟΚ το γύριζα και έβλεπα λίγο ΜΠΑΡΤΣΑ στο ισπανικό πρωτάθλημα...άστα να πανε άλλο ποδόσφαιρο!!!!
καημένη ελλάδα!!!5 επίπεδα κάτω είμαστε...

manos426f
01/11/2005, 01:29
Τα του Ολυμπιακου τα μαθατε...????
Παιζει με Λυων χωρις Νικοπολιδη,Καψη,Κωνσταντινου.....
Και καλα,ο τελευταιος αχρειαστος θα ηταν σε αυτο το ματς,αλλα οι αλλοι δυο μαλλον θα λειψουν....(κυριως ο Καψης...)

la_villa
01/11/2005, 07:24
Αχρείαστος,ο καλύτερος φορ ίσως της Ελλάδας,με 3 γκολ στις 3 τελευταίες συμμετοχές του???Δεν νομίζω.
Και ρεζέρβα είναι ο Ντάνι που θα είναι έτοιμος μετά τα Χριστούγεννα και αν.
Στις άλλες θέσεις έχουμε καλές αλλαγές και δεν υπάρχει πρόβλημα.

kalgeorge
01/11/2005, 09:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
Αχρείαστος,ο καλύτερος φορ ίσως της Ελλάδας,με 3 γκολ στις 3 τελευταίες συμμετοχές του???Δεν νομίζω.

Ο Κωνσταντινου καλυτερος φορ της ελλαδας;;;;;;;;;:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Εγω εχω να πω οτι ειναι κολοφαρδοι οι γαυροι, τραυματιστηκε το κατσικι και θα παιξει αλλος που μπορει και να βαλει κανα γκολ

dimitris74
01/11/2005, 11:31
η απουσια του νιικοπολιδη μπορει και να αποβει σε καλο μιας και ο πιτσιρικας εχει δειξει καλα στοιχεια οσο εχει παιξει, και ο περνατοκανωτοφαουλ τον εχει πελατη τον αντωνη, 2 στα 2 εχει, ασε που ο μιχαλακης μαλλον δεν θα ξεκιναγε

manos426f
01/11/2005, 12:56

Ο Κωνσταντινου καλυτερος φορ στην Ελλαδα...????????????
Δε νομιζω,εδψ που τα λεμε.......

GST
01/11/2005, 12:59
re la villa μπας αγορινα σου εδωσε το παλτο του τωρα που ακριβυνανε και τα πετρελαια:confused:

manos426f
01/11/2005, 13:07

Παντως,ασχετος αξιας,ετσι κι αλλιως ο Κωνσταντινου,οπως και στο πρωτο παιχνιδι δεν θα επαιζε γιατι δεν ταιριαζει στο ματς αυτο
Ο Σολιντ το ξερει γι' αυτο και δεν τον ειχε χρησιμοποιησει
Ειναι βαρυ φορ και ο Ολυμπιακος θελει ταχυτητα με αυτη την ομαδα
Γι'αυτο και ο Ριβαλντο θα επρεπε να μπει αλλαγη σημερα και οχι να ξεκινησει.....
Ομως δυστυχως,ο Σολιντ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να τον αφησει στον παγκο....

la_villa
01/11/2005, 14:44
Ο Κωνσταντίνου σήμερα εννοείτε ότι θα ξεκίναγε βασικός.Εντός έδρας παίζουμε σήμερα.Προέρχοταν με πολύ καλή ψυχολογία λόγω γκολ την κυριακή και στα τρία τελευταία ματς που αγωνίστηκε (όχι στον ΟΦΗ και χάσαμε) σκόραρε.

Χαχαχα παλτό ο Κωνσταντίνου.
Χαχαχαχαχα τι ώρα?
Κι 'ομως ισως ο καλύτερος φορ στην ελλάδα είναι.Για φορ μιλάμε όχι 2ο επιθετικό.Για πέστε έναν καλύτερο.Έχω περιέργεια.
Ειδικά οι βάζελοι ήδη το καταλαβαίνουν αυτό γιατί άδειασε η περιοχή της επίθεσης τους.Το ότι εκεί δεν απέδωσε όπως έπρεπε δεν φταίει αυτός.

dimitris74
01/11/2005, 15:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από pantso_villa
Ο Κωνσταντίνου σήμερα εννοείτε ότι θα ξεκίναγε βασικός.Εντός έδρας παίζουμε σήμερα.Προέρχοταν με πολύ καλή ψυχολογία λόγω γκολ την κυριακή και στα τρία τελευταία ματς που αγωνίστηκε (όχι στον ΟΦΗ και χάσαμε) σκόραρε.

Χαχαχα παλτό ο Κωνσταντίνου.
Χαχαχαχαχα τι ώρα?
Κι 'ομως ισως ο καλύτερος φορ στην ελλάδα είναι.Για φορ μιλάμε όχι 2ο επιθετικό.Για πέστε έναν καλύτερο.Έχω περιέργεια.
Ειδικά οι βάζελοι ήδη το καταλαβαίνουν αυτό γιατί άδειασε η περιοχή της επίθεσης τους.Το ότι εκεί δεν απέδωσε όπως έπρεπε δεν φταίει αυτός.

οπως ξεκινησε και στο ηρακλειο βασικος, ξεκολατε και δειτε πραγματικα τα γεγονοτα, η λιον εχει επιθεση φωτια, αν κανετε το λαθος και παιξετε επιθετικα θα φατε πολλα γκολ. αν το πατε το ματς οπως στην γαλλια, προσεκτικη αμυνα, πρεσινγκ και χτυπημα στην κοντρα πιθανοτατα θα νικησετε, δεν μπορειτε να την χτυπησετε επιθετικα την λιον, μεγαλη απουσια του καψη που μπορουσε να κλεισει πισω χωρους και να βοηθησει,

la_villa
01/11/2005, 17:04
Το ότι θα έπαιζε ο Κωνσταντίνου δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση παίζω επιθετικά.
Το ότι η ομάδα κατέβηκε όπως κατέβηκε στο Ηράκλειο και στοίχησε και όλοι τα βάλαν με τις μαλακίες του Σόλιντ.Δεν πάει να πει ότι έπραξε σωστά.
Αν δεν κρατήσουμε λίγο χαμηλά την άμυνα της Λυόν,πράμα που κανει άνετα ο Κωνσταντίνου λόγω δύναμης,θα γίνει μεγάλο γλέντι σήμερα.Κοινώς τη γ@#@!αμε.
Αν παίξουμε όπως στην Λυών δεν έχουμε καμιά ελπίδα για νίκη.Το πολύ ισοπαλία αν δεν κυνηγήσει την νίκη η Λυών.

Δεν λέμε να παίξουμε όλοι-μπούγιο-μέσα-επίθεση εννοείται αλλά ο Μιχαλάκης θα λείψει πάαααρα πολύ σήμερα.
Ο Ντάνι δεν νομίζω να είναι ακόμα έτοιμος οπότε...

zzr2005
01/11/2005, 17:53
Ο Κωνσταντίνου μπορεί να μην ξέρει μπάλα πάντως είναι ότως πολύ χρήσιμος φορ...
Φυσικά το σύστημα του Σόλιντ τον καταστρέφει αλλά τι να κάνουμε αυτός είναι ο προπονητής...
Πάντως ο Παπαδόπουλος είναι σαφώς καλύτερος φορ από τον Κωνσταντίνου παρότι ντεφορμέ...επίσης καλύτερος είναι και ο Σαλπιγγίδης....στο στύλ του Κωνσταντίνου πιστεύω ότι και ο Μάτζιος είναι μια βελτιωμένη μορφή Κωνσταντίνου..αλλά θα δείξει ο χρόνος..μπορεί να παίζει καλά μόνο λόγω ενθουσιασμού και ψυχολογία...το μέλλον θα δείξει...

la_villa
01/11/2005, 19:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
Ο Κωνσταντίνου μπορεί να μην ξέρει μπάλα πάντως είναι ότως πολύ χρήσιμος φορ...
Φυσικά το σύστημα του Σόλιντ τον καταστρέφει αλλά τι να κάνουμε αυτός είναι ο προπονητής...
Πάντως ο Παπαδόπουλος είναι σαφώς καλύτερος φορ από τον Κωνσταντίνου παρότι ντεφορμέ...επίσης καλύτερος είναι και ο Σαλπιγγίδης....στο στύλ του Κωνσταντίνου πιστεύω ότι και ο Μάτζιος είναι μια βελτιωμένη μορφή Κωνσταντίνου..αλλά θα δείξει ο χρόνος..μπορεί να παίζει καλά μόνο λόγω ενθουσιασμού και ψυχολογία...το μέλλον θα δείξει...

Συμφωνώ σχεδόν σε όλα.
Ο Σόλιντ με το σύστημα που παίζει δυστυχώς δεν καταστρέφει μόνο τον κωνσταντίνου (και δεν εννοώ τον ριβάλντο).
Με αυτούς τους παίχτες και Μπάγεβιτς θα κάναμε πάρτυ φέτος.

Ο Παπαδόπουλος είναι καλός αλλά δεν φτάνει σε επίπεδο τον κωνσταντίνου.Βασικά δεν τους θεωρώ και ίδιους παίχτες.

Σαλπιγγίδης και Μάτζιος έχουν όλα τα προσόντα να γίνουν μεγάλοι φορ (φοβεροί παίχτες) και έχουν το μέλλον μπροστά τους να το αποδείξουν.Ειδικά ο Μάτζιος (που έχει και ένα πολύ καλό προπονητή πίσω του και μπορεί να μάθει πολλά αν θέλει).Αλλά ακόμα είναι είναι ελπίδες.Μακάρι να γίνουν

zzr2005
01/11/2005, 19:08
Συμφωνώ σχεδόν σε όλα.
Ο Σόλιντ με το σύστημα που παίζει δυστυχώς δεν καταστρέφει μόνο τον κωνσταντίνου (και δεν εννοώ τον ριβάλντο).

Ο Παπαδόπουλος είναι καλός αλλά δεν φτάνει σε επίπεδο τον κωνσταντίνου.Βασικά δεν τους θεωρώ και ίδιους παίχτες.

zzr2005
01/11/2005, 19:12
Συμφωνώ σχεδόν σε όλα.

φυσικά ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και Κωνσταντίνου δεν ΄χουν το ίδιο στιλ ..απλώς με τα κριτήρια μου τον θεωρώ καλύτερο παίχτη ...είναι πιο γρήγορος...πιο διεισδυτικός... πιο τεχνίτης...μου αρέσουν τα χαρακτηριστικά του ως παίχτη...
όσο για το υλικό του Ολυμπιακού δεν το θεωρώ πολύ κάλό...δεν έχει σηαντικές διαφορές με αυτό που είχε ο Μπάγεβιτς...ποιοι νέοι παίχτες θα έκαναν τη διαφορά αν ήταν ο Μπάγεβιτς προπονητής...σίγυρα όχι οι Ντάνι κ Μπαμπαγκίτα....
όσον αφορά το Σόλιντ επιμένει να παίζει ένα σύστημα 4-3-3 που είναι καταδικασμένο σε αποτυχία...
το εν λόγω σύστημα το έπαιχε η Ολλανδία με κακραίους παίχρς σαν τον οβερμαρς...πήγε να το παίξει και ο Μαλεζάνι και έφαγε απανωτές σφαλιάρες μέχρι να το αλλάξει σε 4-4-2...
δεν κάνουν οι έλληνες παίχτες για τόσο πολύπλοκα συστήματα

la_villa
01/11/2005, 19:28
Και γω το σύστημα εννοούσα.
Και αυτό που βλέπω είναι ότι ο Σόλιντ δεν φαίνεται διατεθειμένος να το αλλάξει στο καλό γνωστό για μας 4-4-2.
Σε αντίθεση με τον Μαλεζάνι και μπράβο του.
Ο Σόλιντ πιστεύω είναι πολύ καλός σαν προπονητής αλλά πρέπει να έχει και κάποια άσχημα κολλήματα.
Συμφωνώ για τον Παπαδόπουλο αν και δεν τον θεωρώ τεχνίτη.Γι'αυτο και μίλησα για φορ που ο Παπαδόπουλος δεν είναι.Τουλάχιστον όχι με τον κλασσικό ορισμό.

zzr2005
01/11/2005, 19:40
Και γω το σύστημα εννοούσα.
Και αυτό που βλέπω είναι ότι ο Σόλιντ δεν φαίνεται διατεθειμένος να το αλλάξει στο καλό γνωστό για μας 4-4-2.
Σε αντίθεση με τον Μαλεζάνι και μπράβο του.
Ο Σόλιντ πιστεύω είναι πολύ καλός σαν προπονητής αλλά πρέπει να έχει και κάποια άσχημα κολλήματα.
Συμφωνώ για τον Παπαδόπουλο αν και δεν τον θεωρώ τεχνίτη.Γι'αυτο και μίλησα για φορ που ο Παπαδόπουλος δεν είναι.Τουλάχιστον όχι με τον κλασσικό ορισμό.
το κακό με τον Ολυμπιακό είναι ότι στηρίζεται ακόμα στους ίδιους παίχτες που στηριζόταν πριν 5-8 χρόνια...
Ο Τζωρτζεβιτς δεν τραβάει πια..τουλάχιστον δεν μπορεί να ανταποκριθεί το ίδιο στα επιθετικά και αμυντικά του καθήκονα...τελευταία μαρκάρει με τα μάτια...
ο Γεωργάτος νεκρός....
η άμυνα στηρίζεται ακόμα στον Ανατολάκη...έλεος...δεξιά είναι ακόμα ο Μαυρογενίδης...
Ο Σόλιντ πιστεύω ότι ξέρει από μπάλα αλλά είναι δογματικός....
επιμένει στο ίδιο σύστημα σε όλους τους αγώνες και τις αλλαγές τις κάνει στο 92

la_villa
01/11/2005, 20:26
Εεεεεεε βελτιώθηκε ο χρόνος του λίγο.
Η τελευταία ήταν στο 84ο.:bigcry: :bigcry:
Τι να πούμε.Θα δείξει.

Γιατί καλά τα αποτελέσματα αλλά αν δεν βλέπεις ωραία μπάλλα τι να το κάνεις.
Πάω να δω τι θα γίνει και σήμερα.:wave2:

manos426f
01/11/2005, 22:57
Σημερα ημουν ετοιμος να γελασω με αυτα που εβλεπα αλλα τελικα δε γελασα,απλα διοτι δε μπορεις να γελας με τον ανημπορο!
Και ο Ολυμπιακος ηταν ανημπορος αποψε......
Που ηταν ολοι,μα ΟΛΟΙ?
Ειναι ωρα για αλλαγες στοι λιμανι....