View Full Version : Σπείρα είχε κλέψει οχήματα moto αξίας 1.000.000 ευρώ
Δεν ηξερα αν πρεπει να το βαλω εδω η στις κλοπες αλλα νομιζω ενδιαφερει αρκετους που τους εφαγαν τα μηχανακια τωρα τελευταια οι τσογλανοι..:hmm:
http://www.newsbeast.gr/society/arthro/1848643/spira-iche-klepsi-ochimata-axias-1-000-000-evro
skylaros
22/06/2015, 18:51
Tolis Σε φαντάζομαι με αυτή τη μάσκα να τους είχες αυτούς σε κάνα υπόγειο δεμένους ...
Από την περιγραφή και μόνο φαίνονται πολύ οργανωμένοι οι μάγκες. Από ανταλλακτικά μέχρι παραγγελίες.
Τελικά είναι λαίλαπα και δεν γλιτώνουμε με τπτ.
Παλούκωμα ρπμ, παλούκωμα δημόσια τους χρειάζεται μπας και τρομάξουν οι υπόλοιποι.
chester24
23/06/2015, 07:55
Πω πω ξύλο μακακα μουυυυυυ!!!
congate7
23/06/2015, 08:06
Tώρα γιατί δε βγάζουν τις φάτσες τους?
spyrakos35
23/06/2015, 08:19
337558
Tolis Σε φαντάζομαι με αυτή τη μάσκα να τους είχες αυτούς σε κάνα υπόγειο δεμένους ...
Από την περιγραφή και μόνο φαίνονται πολύ οργανωμένοι οι μάγκες. Από ανταλλακτικά μέχρι παραγγελίες.
Τελικά είναι λαίλαπα και δεν γλιτώνουμε με τπτ.
Παλούκωμα ρπμ, παλούκωμα δημόσια τους χρειάζεται μπας και τρομάξουν οι υπόλοιποι.
Πω πω ξύλο μακακα μουυυυυυ!!!
saw I, II, III & IV μαζί......
Όσο υπάρχουν παραγγελίες θα υπάρχουν και οι οργανωμένοι μάγκες. 337655
Τα σχόλια από κάτω (στο άρθρο) αλλά και όσα ειπώθηκαν εδώ νομίζω εκφράζουν κατά πολύ την πλειοψηφία.
Αλλά ναι, είναι αστείο σ' αυτή τη χώρα να σε πιάνουν για κάθε είδος έγκλημα και μετά από λίγο να μπορείς να συνεχίζεις να κάνεις αυτό που έκανες (το έγκλημα ντε) σα να μη τρέχει τίποτα...
menelaos46
23/06/2015, 19:40
Ορίστε τους πιάσαμε....
Ορίστε τους πιάσαμε....
φερε το μηχανάκι μου*-μας τότε.
Όχι δεν τους πιάσατε.
*Ολόκληρο.Συναρμολογημένο και να δουλευει.
macdeath_s
23/06/2015, 23:56
Mak;ari να πιάσαν αυτούς που χουν φάει τόσα μηχανάκια αλλά δεν το νομίζω δυστυχώς. Θα δείξει βέβαια όταν αρχίσουν να ανακοινώνουν αριθμούς πλαισίου κλπ.
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΑ.............
Σκέπτομαι πως όλοι εμείς που ψάχνουμε το φθηνό και αβεβαίας προελεύσεως κελεπούρι ανταλλακτικό
δεν είμαστε παρά ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΙ.
Όσο λοιπόν υπάρχει ζήτηση,θα υπάρχει και αυτό το φαινόμενο.Βλέπετε όταν ψάχνουμε να αντικαταστήσουμε
το όποιο πράμμα στη μοτό μας με πολύ ελαφρά συνείδηση αγοράζουμε την ευκαιρία που μας πασσάρουν
χωρίς να ψάξουμε την προέλευση της...!!!
Όταν βεβαίως διαβάζουμε για κάποια κλοπή ΟΛΟΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ και καταριόμαστε τους κακούς οι οποίοι
δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να εκτελούν παραγγελιές...!!!
ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ να παταχθεί ,να περιοριστεί αυτό το φαινόμενο..??
Γιατι να εξαλειφθεί δεν πρόκειται ποτέ,όπου άνθρωπος και αδικία.
ΚΑΝΤΕ μια καμπάνια μέσα από το φόρουμ αυτό που μπαίνω εδώ και 10 χρόνια από το 2006 και ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ...!!
Υποδείξτε τρόπους και τρόπους για αγορά ανταλλακτικών κ.λ.π...
Μην ανοίγετε μόνο θρεντάκια δακρύβρεχτα με φαρισαικές κατάρες για κάθε πικραμένο που έχασε την περιουσία του
και πληρώνει τις δόσεις....!!!
Αν σας πασσάρουν κάτι που κάνει 10 στην τιμή των 2 μη κάνετε αβαβά το κορόιδο,ψάχτε το ,ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ, ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ,αλλιώς
δουλειά δε γίνεται εφόσον η πολιτεία δηλώνει ΑΝΗΜΠΟΡΗ και ΑΝΙΚΑΝΗ για μένα ,να μας προστατεύσει...!!
Και μην κάνει κανείς την εντελώς ΒΛΑΚΩΔΗ ερώτηση,και που θες να ξέρω αν είναι κλεμμένο...????
Άμα ρε φιλαράκι όλη η αγορά το πουλάει 10 και εσύ το βρήκες 2 ψυχικό σου κάνει ο πωλητής...??
Επίσης υπάρχουν αποδείξεις κ.λ.π.....ζήτα απόδειξη αγοράς με περιγραφή του προιόντος,και όχι άρπα κόλα
από το πρεζόνι που στέκεται στα πόδια με το ζόρι.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι και πιστεύω ότι κανείς μας δεν είναι τόσο ΑΘΩΟΣ και ΑΦΕΛΗΣ που να μην ψιλιάζεται
από που προέρχεται το κελεπούρι που βρήκε..!!!
Δεν μιλάμε φυσικά για τις παραγγελίες που δίνονται,έπεσα με το ακριβό μου μηχανάκι και ψάχνω τα πλαστικά
για παράδειγμα που κάνουν χίλια ευρώ..........και ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ θα μου τα βρει......σχεδόν καινούργια,
από πουυυυυυυυυυυυυ ΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ......?????????????
Το γιατί η πολιτεία λειτουργεί έτσι,είναι μια άαααααααλλη ιστορία.....!!!!!!!!!
Black Mamba
24/06/2015, 09:05
Eχεις δικιο Terens.
Φταιμε και εμεις.
Και εγω πρωτος-πρωτος που αγοραζω πραγματα απο γνωστο site μεταχειρισμενων.
Το εχω σκεφτει αυτο που λες και πραγματικα αναρωτιεμαι,
αφου ειναι γνωστο το τι γινεται εκει μεσα,
γιατι δεν αναλαμβανει η αρμοδια υπηρεσια με 2-3 εν δυναμει αγοραστες σε κραγμενες αγγελιες
να μπαγλαρωσει μερικους-μερικους?
Ειναι τοσο δυσκολο?
Ρητορικη η ερωτησις...
:rolleyes:
kostas777
24/06/2015, 09:07
Σκέπτομαι πως όλοι εμείς που ψάχνουμε το φθηνό και αβεβαίας προελεύσεως κελεπούρι ανταλλακτικό
δεν είμαστε παρά ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΙ.
Μισό ρε φίλε, θέλεις ένα μεταχειρισμένο ανταλλακτικό, ψάχνεις σε εμπόρους και αγγελίες και βρίσκεις. Είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό. Πως θα καταλάβεις αν είναι κλεμμένο ή όχι; Δηλαδή τι θες, να αγοράζουμε μόνο καινούργια ανταλλακτικά, που πολλά από αυτά ειδικά αν είναι παλιά η μοτό δεν υπάρχουν στο εμπόριο; Άρα όταν μας λείπει κάτι τέτοιο να πετάμε το μηχανάκι και να παίρνουμε καινούργιο; Δεν είναι όλα τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά προϊόντα κλοπής, ούτε γίνεται ο καθένας από εμάς να ψάχνει την προέλευση και την ιστορία του κάθε ανταλλακτικού προκειμένου να το αγοράσει. Κλεπταποδόχος είσαι όταν έχεις κάνει συγκεκριμένη παραγγελία στα κλεφτρόνια και περιμένεις να στα φέρουν, όχι όταν αγοράζεις οτιδήποτε μεταχειρισμένο για το χαμηλό του κόστος. Αλλιώς να απαγορευθεί η πώληση μεταχειρισμένων και να επιτρέπεται μόνο πώληση ανταλλακτικών εντός και εκτός ελλάδας με επικυρωμένη βεβαίωση καινούργιου από το κατάστημα, να ησυχάσουμε.
spyrakos35
24/06/2015, 09:13
Eχεις δικιο Terens.
Φταιμε και εμεις.
Και εγω πρωτος-πρωτος που αγοραζω πραγματα απο γνωστο site μεταχειρισμενων.
Το εχω σκεφτει αυτο που λες και πραγματικα αναρωτιεμαι,
αφου ειναι γνωστο το τι γινεται εκει μεσα,
γιατι δεν αναλαμβανει η αρμοδια υπηρεσια με 2-3 εν δυναμει αγοραστες σε κραγμενες αγγελιες
να μπαγλαρωσει μερικους-μερικους?
Ειναι τοσο δυσκολο?
Ρητορικη η ερωτησις...
:rolleyes:
το σωστό είναι αυτό....
οτι ενδεχομένως κάποιοι στο σαιτ να πουλάνε από κλεμμένα είναι γνωστό..... σε όλους.... και επομένως και στους αρμοδίους...
εγώ σαν ιδιώτης, αν θέλω να ψωνίσω, δεν θα διστάσω να ψωνίσω από αυτό, καθώς, για μένα το ζητούμενο είναι να βρω αυτό που θέλω, στην κατάσταση που θέλω και σε καλύτερη τιμή από την τιμή του καινούργιου (ειδάλλως παίρνω καινούριο και ούτε γάτα ούτε ζημιά)
τωρα, αν, στην κουβέντα με τον πωλητή, καταλάβω οτι κάτι δεν πάει καλά, ναι, θα υπαναχωρήσω.... ενδεχομένως και να ενημερώσω τους αρμοδίους.... αμα θέλανε όμως τους βρίσκανε....
kostas777
24/06/2015, 09:26
Ο αδερφός μου, όταν ήταν έφηβος, πήγαινε σε μια «μηχανολογική σχολή» τύπου τεχνικού λυκείου. Εκεί «σπούδαζαν» μερικά ..πολύ καλά παιδιά, ένα εκ των οποίων λεγόταν «τανάλιας». Τα συγκεκριμένα, την έκαναν κάποιες ώρες κοπάνα από τη σχολή και έβγαιναν στη γύρα για ψάρεμα. Μετά επέστρεφαν με γεμάτες σακούλες και έστρωναν μουσαμά με την ψαριά της ημέρας. Όλα αυτά μέσα στη σχολή, πολλές φορές χρησιμοποιώντας τα εργαλεία των εργαστηρίων. Περνούσαν οι υπόλοιποι μαθητές και ο καθένας έπαιρνε αυτό που το έλειπε με ένα τάλαρο. Από μπουλόνια μέχρι εξατμίσεις και σέλες. Μπορούσες να τους κάνεις και παραγγελία και την επόμενη μέρα στο είχαν φέρει. Ψιλικατζήδες μεν, αλλά από εκεί ξεκινούν για τα μεγαλύτερα κόλπα, μπορούσες να τους παραγγείλεις και ολόκληρο μηχανάκι. Εκεί να δεις κλέφτες και κλεπταποδόχοι, είναι μη σου τύχει. Αν αγόραζες από αυτούς, ήταν δεδομένο ότι ήταν κλεμμένο. Αν όμως τα έσπρωχναν σε κάνα μαγαζί, δεν υπήρχε κανένας τρόπος να το διαπιστώσεις.
Εγώ κάποτε δούλευα σεκιουριτάς νύχτα και είχα τη μηχανή μπροστά στην κάμερα ακριβώς για να τη βλέπω. Θεωρητικά την έβλεπα όλη την ώρα και δεν την έχανα από τα μάτια μου. Και όμως μου έφαγαν κάποια πράγματα από πάνω μέσα σε μερικά λεπτά που δεν κοιτούσα την κάμερα! (είναι και κωλόφαρδοι) Τα οποία τα βρήκα φθηνά σε ανταλλακτικάδικο και τα αγόρασα, γιατί καινούργια έκαναν όσο η μισή μηχανή και λεφτά δεν έπαιζαν. Οπότε τι έγινε, απλά το είδα σαν πέσιμο, κάποιοι μου την έπεσαν στον δρόμο και μου πήραν ό,τι λεφτά είχα πάνω μου, εκτός την ταλαιπωρία του να ψάχνω τα πράγματα. Σαν να ξανααγόρασα τα δικά μου. Έφταιγα εγώ δηλαδή, ή να το άφηνα έτσι; Προχτές στον 16χρονο γιο μιας συναδέλφου ένα πρεζόνι έβγαλε μαχαίρι και του έσκισε τη μπλούζα και το παιδί επειδή δεν είχε λεφτά πάνω του, του έδωσε το κινητό του. Και όλα αυτά στο γκάζι, σε περιοχή πολυσύχναστη και υποτίθεται «ανεβασμένη» με πολλά ξενυχτάδικα, μπαρ και τέτοια. Μακάρι να πέθαιναν σήμερα κιόλας όλοι οι κλέφτες ομαδικώς, με φρικτό θάνατο, αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Όπως και το να εξαφανιστούν όλοι όσοι δεν γουστάρουμε.
Δεν σημαίνει όμως ότι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε συνεργάτες τους επειδή αγοράζουμε ένα μεταχειρισμένο είδος. Κάποιος που πουλάει το παλιό του κινητό γιατί να θεωρείται ύποπτος κλοπής; Τι να το κάνει, να το καταστρέψει, ενώ μπορεί να το πουλήσει φθηνά σε κάποιον άλλο και να το χαίρεται;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΘΙ...........
Για τα κινητά ατυχές το παράδειγμα,αποδεικνύεται 100% ο ιδιοκτήτης.
Εμένα δηλαδή που θέλησαν να μου πασσάρουν λάπτοπ σε τιμή ευκαιρίας γιατί
τους ζήτησα απόδειξη αγοράς,μαλάκας ήμουν..??
Κατ έσένα ναι μαλάκας και κορόιδο ήμουν...!!
Όμως με την απλή λογική ήξερα ότι ήταν κλεμμένο για χίλιους λόγους.
Όσο για τα ανταλλακτικά που λες ,ότι πιο εύκολο να διαπιστώσει κάποιος αν αυτό
που θα αγοράσει ΜΠΟΡΕΙ να είναι προιόν κλοπής.
Αν θέλεις να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου δικαίωμα σου,όταν όμως ψάχνεις την ευκαιρία
μετά ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ να μπαίνεις και να αναθεματίζεις τους κακούς που πριν λίγο
ΙΣΩΣ να τους αβαντάριζες δίνοντας τους δουλειά....!!!
Για να μην κάνω και την αφελή δυστυχώς ερώτηση.......
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ εντός παρενθέσεως ακόμα και έτσι ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ...????
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ....!!!
Δεν εξασφαλίζεις τίποτε,αλλά δεν ανοίγεις και τα πόδια στους κλέφτες,εφόσον δεν
μπορείς να αγοράσεις ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ....!!!
Προσοχή από που αγοράζεις γιατί μπορεί να σου πουλάνε αυτό που σου κλέψανε σε τελική.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΟΙ ΤΡΟΠΟΙ,αυτός όμως που θέλει να βγάλει την ουρά του απ'έξω
ψάχνει άλλοθι που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....!!!!
Διότι κοιτάει μέχρι τη μύτη του μπροστά και άσε τον κόσμο να καίγεται,όμως δε διστάζει
και με περίσσια οργή αναθεματίζει όταν διαβάζει για κάποιον δύστυχο που σηκώθηκε το πρωί
και δεν βρήκε την περιουσία του ,τον κόπο του....!!!
ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ
ΕΥΛΥΓΙΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ
ΕΠΕΙΔΗ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΦΤΩΧΟΥΣ Η ΜΟΙΡΑ....!!!
Και εγώ κάποτε πριν χρόνια που δεν είχα μία, το τρακαρισμένο μου μηχανάκι έκανα 6 μήνες
να το διορθώσω επειδή δεν δέχτηκα τις προσφορές που είχα,μαζεύοντας φράγκο - φράγκο
τα λεφτά....!!!
kostas777
24/06/2015, 11:25
Για τα κινητά ατυχές το παράδειγμα,αποδεικνύεται 100% ο ιδιοκτήτης.
Εγώ απόδειξη αγοράς κινητού δεν έχω, την έχω χάσει / πετάξει. Άρα για εσένα είμαι κλέφτης.
Εμένα δηλαδή που θέλησαν να μου πασσάρουν λάπτοπ σε τιμή ευκαιρίας γιατί
τους ζήτησα απόδειξη αγοράς,μαλάκας ήμουν..??
Κατ έσένα ναι μαλάκας και κορόιδο ήμουν...!!
Κατ' εσένα ο άλλος ήταν κλέφτης κι εσύ ήσουν τι, μάγκας ας πούμε.
Όμως με την απλή λογική ήξερα ότι ήταν κλεμμένο για χίλιους λόγους.
Ποιούς χίλιους (; ), έναν και μοναδικό λόγο είχες.
Όσο για τα ανταλλακτικά που λες ,ότι πιο εύκολο να διαπιστώσει κάποιος αν αυτό
που θα αγοράσει ΜΠΟΡΕΙ να είναι προιόν κλοπής.
Για λέγε...
Αν θέλεις να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου δικαίωμα σου,όταν όμως ψάχνεις την ευκαιρία
μετά ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ να μπαίνεις και να αναθεματίζεις τους κακούς που πριν λίγο
ΙΣΩΣ να τους αβαντάριζες δίνοντας τους δουλειά....!!!
Δηλαδή πράγματι, όποιος αγοράζει ή πουλάει μεταχειρισμένα, είναι κλέφτης και κλεπταποδόχος. Μάλιστα! Παραλήρημα.
Για να μην κάνω και την αφελή δυστυχώς ερώτηση.......
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ εντός παρενθέσεως ακόμα και έτσι ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ...????
Το παραλήρημα συνεχίζεται.
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ....!!!
Εγώ άλλαξα εξάτμιση, μανέτες, μαρσπιέδες και ζελατίνα. Αν θέλω να πουλήσω τα παλιά που μου έμειναν, πρέπει να πάω να γεννήσω αποδείξεις αγοράς, αλλιώς όποιος τα πάρει είναι κλεπταποδόχος. Γιατί όταν εσύ αγοράζεις μηχανή, παίρνεις απόδειξη αγοράς για το κάθε εξάρτημα ξεχωριστά, έναν τόμο 2000 σελίδων. Γιατί όταν εσύ θέλεις να αγοράσεις μοτοσυκλέτα μεταχειρισμένη από ιδιώτη, αυτός είναι υποχρεωμένος να σου κόψει απόδειξη, αλλιώς είναι κλέφτης. Και δεν τον καταγγέλεις στην αστυνομία επειδή είσαι πονόψυχος. Ή απλά Τέρενς.
tzimidis
24/06/2015, 12:05
..............Κλεπταποδόχος είσαι όταν έχεις κάνει συγκεκριμένη παραγγελία στα κλεφτρόνια και περιμένεις να στα φέρουν...........
Κατά το νόμο, Κλεπταποδόχος είσαι όταν δέχεσαι -έναντι χρημάτων ή δωρεάν ή σαν ανταλλαγή -προϊόν που γνωρίζεις ότι είναι προϊόν κλοπής. δεν χρειάζεται να το έχεις παραγγείλει εσύ ο ίδιος.
Τώρα αν τρέχεις στο μοναστηράκι να πάρεις κράνος arai/shoei με κανα 50άρικο , ή ηλίθιος και αφελής είσαι (γενικά αναφέρομαι το "είσαι") , ή/και επιπλέον ξεφτιλισμένος φτωχομπινές.
Επίσης , όταν ρωτάς στα γνωστά στέκια/site "παίζει κανά χ/ψ/ω φανάρι/φτερό/σασί" , τότε ναι , εγώ θεωρώ ότι το παραγγέλνεις. (ενδεχομένως να στέκει και νομικά αυτή η περίπτωση).
δηλαδή όταν βρίσκεις από αγγελία ζευγάρι φλας rizoma χωρίς φύσα, 20€ χέρι-χέρι στο χ σταθμό ΗΣΑΠ , πόσα θες να μας πείσεις ότι ΔΕΝ ήξερες????
kostas777
24/06/2015, 12:16
δηλαδή όταν βρίσκεις από αγγελία ζευγάρι φλας rizoma χωρίς φύσα, 20€ χέρι-χέρι στο χ σταθμό ΗΣΑΠ , πόσα θες να μας πείσεις ότι ΔΕΝ ήξερες????
Καλά αυτό φωνάζει από μακριά. Αλλά αν μπεις σε ένα ανταλλακτικάδικο και πάρεις π.χ. μια βάση μαρσπιέ μεταχειρισμένη, πως μπορείς να ξέρεις αν βρέθηκε εκεί από κάποιο τρακαρισμένο μηχανάκι ενός ιδιώτη ή αν εκλάπη;
Αν κι εδώ δεν είναι ο κατάλληλος χώρος να το αναλύσουμε αλλά ναι ο Τέρενς έχει σε πάρα μα πάρα πολλά σημεία δίκιο και δεν είναι με τπτ "παραλήρημα". Αν θες να είσαι σωστός οφείλεις με διάφορες διαδικασίες να τσεκάρεις ότι αυτό που πας να αγοράσεις δεν είναι κλεμμένο και όχι να κρύβεσαι πίσω από την "βολικότητα" (ας μου επιτραπεί η έκφραση) της οικονομικής σου κατάστασης, της πτάνας της κρίσης, του ανάδρομου Ερμή κλπ κλπ κλπ.
Μπορείς πάντα αν δεν πειστείς να κάνεις πίσω και να κοιτάξεις αλλού.
Βασικά και πολύ απλά πράγματα είναι, εύκολα κατανοητά από τον καθένα μας.
Υ.Γ.
Τέρενς μου άρεσε πολύ η έκφραση "Ευλύγιστη Συνείδηση" και θα την υιοθετήσω!
Καλά αυτό φωνάζει από μακριά. Αλλά αν μπεις σε ένα ανταλλακτικάδικο και πάρεις π.χ. μια βάση μαρσπιέ μεταχειρισμένη, πως μπορείς να ξέρεις αν βρέθηκε εκεί από κάποιο τρακαρισμένο μηχανάκι ενός ιδιώτη ή αν εκλάπη;
Για αυτά που μπορείς να τσεκάρεις μιλάμε ρε Κώστα, να μην κάνεις μαντεψές αλλά και να μην αγοράζεις ελαφρά τη καρδία τα "οικονομικά"
kostas777
24/06/2015, 12:29
Για αυτά που μπορείς να τσεκάρεις μιλάμε ρε Κώστα, να μην κάνεις μαντεψές αλλά και να μην αγοράζεις ελαφρά τη καρδία τα "οικονομικά"
Δηλαδή φέξε μου και γλύστρησα. Γιαυτό έγραψα πριν αυτό που μου έτυχε. Ότι κάλλιστα θα μπορούσαν να ήταν τα δικά μου που μου έκλεψαν αυτά που πήγα και αγόρασα. Από μαγαζί και όχι από το παζάρι της Ερμού. Τώρα άμα θέλετε να τσουβαλιάζετε και να χαίρεστε μεταξύ σας, καλώς.
Δηλαδή φέξε μου και γλύστρησα. Γιαυτό έγραψα πριν αυτό που μου έτυχε. Ότι κάλλιστα θα μπορούσαν να ήταν τα δικά μου που μου έκλεψαν αυτά που πήγα και αγόρασα. Από μαγαζί και όχι από το παζάρι της Ερμού. Τώρα άμα θέλετε να τσουβαλιάζετε και να χαίρεστε μεταξύ σας, καλώς.
Εγώ δεν τσουβάλιασα τπτ και κανέναν, τώρα όσο για μαγαζιά που έχουν "πολλά και οικονομικά" ανταλλακτικά, στην μικρή πόλη που ζω την Πάτρα έχουμε σίγουρα 2, φαντάζομαι πάνω στο μεγάλο χωνευτήρι που λέγεται Αθήνα θα έχετε πολλά περισσότερα. Με αυτό θέλω να πω ότι ακόμα κι έτσι αγορασμένα από μαγαζί και με αποδείξεις και με τα όλα τους δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.
tzimidis
24/06/2015, 12:51
Καλά αυτό φωνάζει από μακριά.
Σαν αυτό που λες ότι φωνάζει από μακριά, υπάρχουν χιλάδες αγγελίες/ευκαιρίες που άλλες φωνάζουν από μακριά , άλλες φωνάζουν από πολύ μακριά, άλλες από κοντά -φωνάζουν πάντως.
Ο ιδιώτης που πουλάει 6 διαφορετικές ακράπες για διαφορετικά μοντέλα, ήταν συλλέκτης εξατμίσεων και μάζευε, ή τις κέρδισε στο λαχείο και δεν έχει τι να τις κάνει?
Αυτός που πουλάει ανταλλακτικά κοψοχρονιά στο 20% της πραγματικής τιμής , όταν τον βλέπεις δεν μπορείς να κρίνεις αν όντως τα έχει ανάγκη τόσο πολύ τα χρήματα ή απλά βιάζεται να τα ξεφορτωθεί?
και στα ανταλλακτικάδικα , το κομμάτι που ψάχνεις και δεν το έχει σήμερα -έλα από βδομάδα να ψάξω στην αποθήκη, δεν καταλαβαίνεις ποια είναι η "αποθήκη" του?
Στο παζάρι των αθίγγανων ρακοσυλλεκτών, υπάρχουν ζευγάρια καθρεφτών -από πολύ καλά έως άριστα -για ΟΛΑ τα μηχανάκια, 2€ το τεμάχιο. όσο και να σε τρώει ότι είναι ευκαιρία, δεν θέλει πολύ μυαλό να φανταστεί κανείς από που τα βρίσκουν.
Και όσο υπάρχει πελατεία που παραβλέπει την προέλευση , τόσο θα βρίσκουμε τα μηχανάκια μας ορφανά από καθρέφτες και άλλα κομμάτια.
Εγώ προσωπικά τα θεωρώ καταραμένα (και είναι) και δεν τα βάζω ούτε στο μηχανάκι , ούτε πουθενά τα κλεμμένα.
Αλλά αν μπεις σε ένα ανταλλακτικάδικο και πάρεις π.χ. μια βάση μαρσπιέ μεταχειρισμένη, πως μπορείς να ξέρεις αν βρέθηκε εκεί από κάποιο τρακαρισμένο μηχανάκι ενός ιδιώτη ή αν εκλάπη;
Δεν το ξέρεις. αλλά :
αυτός όμως που θέλει να βγάλει την ουρά του απ'έξω ψάχνει άλλοθι που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....!!!!
και
να μην κάνεις μαντεψές αλλά και να μην αγοράζεις ελαφρά τη καρδία τα "οικονομικά"
κι εμένα μου ψειρίσανε φλάς και καθρέφτες , αλλά επειδή δεν έπαιζε φράγκο για καινούργια , από το να πάρω με 30€ μεταχειρισμένα μαμίσια αμφιβόλου προέλευσης , πήρα καινούργια chinese.
Coyote.V
24/06/2015, 13:34
Μήπως τελικά ο ποιο σωστός τρόπος όταν σου κλέβουν το μηχανάκι να ψάχνεις τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά μπας και γνωρίσεις κάτι δικό σου.... δεν γίνεται κάποιο σημαδάκι θα έχει στο ψαλίδι την ζάντα ή κάπου αλλού που το γνωρίζετε.... τουλάχιστον εάν δεν μπορείτε να το αποδείξετε θα τους στοχοποιήσουμε προς μελλοντικό μπουζούριασμα. ;)
ΤΡΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΝΕ..........ΜΠΙΡΙΜΠΑ..!!!
Ο καθένας ότι θέλει διαβάζει,όπως θέλει το ερμηνεύει,και αποσπασματικά μας βγάζει τρελλούς πουλώντας τρελίτσα...!!!
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου ΒΑΣΚΑ.
Εδώ οι άλλοι φιλιόντουσαν σταυρωτά και μετά εκτελούσε ο ένας τον άλλον..!! ΚΑΜΟΡΑ...ΜΑΦΙΑ
Αν δε λειτουργούσε ο πλανήτης σαν τον Κωστάκη μας σήμερα δεν θα υπήρχαν ούτε ΠΟΛΕΜΟΙ
ούτε ΣΦΑΓΕΣ,ούτε ΑΔΙΚΙΕΣ,ούτε εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο...!!!
ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑΚΗ αφού κοιμάσαι ήσυχα και γλυκά τα βράδυα γράψε εμένα που παραληρώ και τους ομοίους μου
ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ,είπαμε το Χρηστό σταυρώσανε και πλύνανε τα χέρια τους μετά.
Έχεις κανά τηλέφωνο σε καλή τιμή..?? Ευκαιρία που λένε,κι ας είναι χωρίς απόδειξη....!!!
Και ένας δικηγόρος παρακαλώ να μας εξηγήσει ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΣ...!!
Διότι μερικοί όσο λάστιχο συνείδηση και νάχουν πρέπει να μάθουν την αλήθεια.
Ο δικαστής βλέπετε σε χαρακτηρίζει συνυπαίτιο αν αγοράσεις κάτι με 2 ευρώ που κάνει 10 γιατί σου λέει
υπάρχει ΔΟΛΟΣ, και πας μέσα για κλεπταποδόχος...!! Άδικη πουτάνα κενωνία......
Όταν ο άνθρωπος δεν θέλει να ακούσει επειδή δεν τον βολεύει,θα παραποιήσει,θα κοροιδέψει,θα ειρωνευτεί,
θα διαστρεβλώσει την αλήθεια θα κάνει χίλια δυό,εκτός από το να παραδεχτεί αυτήν.
Σε περιμένω λοιπόν να ζήσουμε μαζί το δράμα,να κλάψουμε παρέα για τον επόμενο δύστυχο όταν δηλώσει
εδώ μέσα ότι του έφαγαν το μηχανάκι...!!!
Εγώ και κάποια άλλα κορόιδα θα ψάχνουμε για ότι μας λείπει με τον τρόπο που είπαμε,εσύ ΧΤΥΠΑ τις ευκαιρίες.
Είμαι σίγουρος ότι κι οι δύο θα κοιμώμαστε το βράδυ σαν πουλάκια.
Για άρση κάθε παρανόησης όπου εσύ ,όλοι όσοι δυσκολεύονται στις αγορές μεταχειρισμένων ανταλλακτικών
και ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ....!!!!Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι όπως ο φίλος μας BLACK MAMBA
που παραδέχεται δημόσια το λάθος και μας δείχνει τι πρέπει να έχουν οι άντρες κάτω από το σώβρακο...!!!
TZIMIDI φίλε μου τι ρωτάς..??Τα αυτονόητα,άμα ο άλλος δεν θέλει.....δε.
Σαββόπουλο Κωστάκη άκουσες ποτέ στα νιάτα του..??
Στο αφιερώνω https://www.youtube.com/watch?v=sWJp7kvz0pg
Ουφ,ανέβασα πάλι πυρετό............................λέμε,κάτι θα με πείραξε,μάλλον τροφική δηλητηρίαση.
:a56:
kostas777
24/06/2015, 19:52
Καλά εντάξει :lol:
Οτινάναι!
Εγώ πουλάω εξαρτήματα από το μηχανάκι μου σε πολύ καλύτερη τιμή από του εμπορίου, εσύ πίστευε ότι είμαι κλέφτης και δώσε με και στους μπάτσους. Είδες αυτή η πουτάνα η κενωνία, αντί να τα πάρει ένας παλιαζής, θα τα πάρει ένα ή πολλά παλληκάρια που τα χρειάζονται. Εγώ χρειάζομαι τα λεφτά για να πάρω άλλη μοτό γιατί δεν είμαι μεγιστάνας και προσπαθώ να κάνω ένα κωλοχόμπι και ίσα που τα καταφέρνω.
Εσύ που έχεις τα φράγκα, πήγαινε και ψώνισε καινούργια και βρίσε όλους εμάς τους υπόλοιπους. Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου. Προσωπικά παραδείγματα που έγραψα νωρίτερα δεν τα πήρες χαμπάρι. Τώρα αν πας να ψωνίσεις με ένα τάλαρο από το σχιστό, το ξέρεις ότι είναι κλεμμένο και θα συμφωνήσω ότι είναι μαλακία. Αλλά κλεμμένο μπορεί να είναι οτιδήποτε, ακόμη και αυτό που δίνω εγώ. Πως θα το ελένξεις; Ή μήπως να μην τα πουλήσω από σεβασμό στο ήθος του αγοραστή;
Τρία πουλάκια κάθονταν και ξήλωναν σουτιέν
Ταπεινή μου γνώμη ότι ο Κώστας είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα εκτός πια αν βγει ο Τέρενς και πει ότι 40 χρόνια που ασχολείται με τα δίτροχα δεν έχει φύγει από συνεργείο μοτό χωρίς να πάρει απόδειξη...
ΟΥΤΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
Για να καταλάβεις ότι κάτι βρωμάει,μερικές φορές γκαρίζει το πράμμα.
Σίγουρα πιο κοντά στην πραγματικότητα είναι ο φίλος μας ο Κώτσος,
όμως εγώ δεν περιγράφω την πραγματικότητα αλλά το ΠΩΣ θα έπρεπε
να είναι αυτή.
Δικαιολογίες για τον κακό τον κόσμο που ζούμε υπάρχουν πολλές.
Για το πως θα έπρεπε όμως να συμπεριφερόμαστε εδώ μέσα σε ένα μοτοφόρουμ
ΚΑΜΜΙΑ μα ΚΑΜΜΙΑ.....!!!
Είπαμε ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΛΑΣΤΙΧΟ και όλα καλά.Από τη μια να κλαίμε για την απώλεια
του διπλανού μας και από την άλλη να αγοράζουμε το κλεμμένο του
σε τιμή ευκαιρίας .Αυτό δεν είναι λάστιχο αλλά σαμπρέλλα απο τριαξονικό....!!!
Coyote.V
24/06/2015, 22:45
Καλά εντάξει :lol:
Οτινάναι!
Εγώ πουλάω εξαρτήματα από το μηχανάκι μου σε πολύ καλύτερη τιμή από του εμπορίου, εσύ πίστευε ότι είμαι κλέφτης και δώσε με και στους μπάτσους. Είδες αυτή η πουτάνα η κενωνία, αντί να τα πάρει ένας παλιαζής, θα τα πάρει ένα ή πολλά παλληκάρια που τα χρειάζονται. Εγώ χρειάζομαι τα λεφτά για να πάρω άλλη μοτό γιατί δεν είμαι μεγιστάνας και προσπαθώ να κάνω ένα κωλοχόμπι και ίσα που τα καταφέρνω.
Εσύ που έχεις τα φράγκα, πήγαινε και ψώνισε καινούργια και βρίσε όλους εμάς τους υπόλοιπους. Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου. Προσωπικά παραδείγματα που έγραψα νωρίτερα δεν τα πήρες χαμπάρι. Τώρα αν πας να ψωνίσεις με ένα τάλαρο από το σχιστό, το ξέρεις ότι είναι κλεμμένο και θα συμφωνήσω ότι είναι μαλακία. Αλλά κλεμμένο μπορεί να είναι οτιδήποτε, ακόμη και αυτό που δίνω εγώ. Πως θα το ελένξεις; Ή μήπως να μην τα πουλήσω από σεβασμό στο ήθος του αγοραστή;
Τρία πουλάκια κάθονταν και ξήλωναν σουτιέν
Όχι δεν θα σε δώσω στους μπάτσους αν αναγνωρίσω πχ το ψαλίδι από το μηχανάκι μου... θα την βρούμε αλλιώς την άκρη. Για εμένα μιλάω.... οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν, ας πάνε στους μπάτσους.
menelaos46
25/06/2015, 16:35
Ζουν ανάμεσά μας....