View Full Version : Σήμερα με ενόχλησε ο γείτονάς μου
Έχω έναν ΜΑΛΑΚΑ γείτονα. Ψέματα. Αρκετούς έχω. Αλλά σήμερα ανέλαβα τα ιδιαίτερα αυτού του ενός, στο μάθημα "Πώς να γίνετε άνθρωπος". Ένας κάθε φορά.
Λοιπόν ο συγκεκριμένος, ΚΑΘΕ Σαββατοκύριακο, πρωί, βάζει μουσική δυνατά, ώστε να ακούει όλη η γειτονιά και αράζει στο μπαλκόνι του, πίνοντας ατάραχος το καφεδάκι του. Καμιά φορά πιάνει συζήτηση με τον απέναντι μαλάκα γείτονα, ο οποίος τον ενθαρρύνει κιόλας. Εννοείται ότι ακόμα και οι "συζητήσεις" γίνονται δυνατά, αφού δε μπορούν να κάνουν αλλιώς, λόγω έντασης μουσικής. Προτιμάει ελληνική μουσική. Παλαιότερων εποχών που, ομολογουμένως, δεν είναι κακή, αλλά θα με ενοχλούσε το ίδιο ακόμα κι αν έπαιζε Chopin. Μιλάμε για ώρες 9, 10, 11 μέχρι 2 το μεσημέρι. Δεν είναι ώρες κοινής ησυχίας. Ουσιαστικά δε μπορώ να τον κάνω να ΣΚΑΣΕΙ νόμιμα. Σωστά;
Λοιπόν, πολύ καιρό ήθελα να κάνω το παρακάτω, αλλά βαριόμουν να μπω στον κόπο. Χτες, όμως, είχα - μουσική - πρόβα 22.00-00.00 και άργησα να κοιμηθώ. Γενικά κοιμάμαι δύσκολα και ξυπνάω πολύ εύκολα, οπότε ο ύπνος μου είναι ιερός. Πιο ιερός από κάθε θεό. Kαι μόνο ΣΚ μπορώ πραγματικά να ξεκουραστώ. Και αυτός ο ασεβής, άξεστος μαλάκας με σύγχυσε πρωινιάτικα. Πολύ.
Τα συστατικά:
* Το PC μου.
* Ο "φτωχός" Sony ενισχυτάκος μου.
* Τα 2 Bose ηχεία μου.
* Μακρύτερα καλώδια σύνδεσης ηχείων.
* Οι φίλοι μου Gojira, οι οποίοι πάντα με ξελασπώνουν από παρόμοιες καταστάσεις.
Η συνταγή:
Μεταφέρουμε τον ενισχυτή σε ένα τραπεζάκι για να έχουμε άμεση πρόσβαση στο πίσω μέρος του για τα επόμενα βήματα.
Αποσυνδέουμε τα παλιά, κοντά καλώδια μεταξύ ενισχυτή και ηχείων και συνδέουμε τα μακρύτερα.
Μεταφέρουμε τα ηχεία στο μπαλκόνι, στην άκρη του μπαλκονιού, πάνω σε τραπέζι, με κατεύθυνση προς τον μαλάκα γείτονα (βλέπε φωτό 2).
Ανάβουμε PC και ενισχυτή.
Ετοιμάζουμε τη λίστα των mp3 στον media player.
Βάζουμε την ένταση στο 60% (αφού έχει προηγηθεί ένα μικρό "ζέσταμα" εντός δωματίου).
Παίζουμε αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=QqB4YPcacdo
Τα αποτελέσματα:
Απέραντη ησυχία. Δε χρειάστηκε καν να παίξει το 2ο κομμάτι του album.
ΥΓ. Μη δίνετε σημασία στην ακαταστασία. Ήμουν πολύ συγχυσμένος για να συμμαζέψω οτιδήποτε.
ΥΓ2. Από σήμερα, αυτό θα γίνεται κάθε φορά μέχρι να μάθει. Εκπαίδευση. Σαν σκυλί.
amyroukai
27/06/2015, 12:05
XAXAXAXAXXAXAXAXAXXA έχω λιώσει λέμε....
Αντίστοιχο έκανα στον νταλικέρη γείτονα που το καλοκαίρι φεύγει νυστερινό δρομολόγιο και ζεσταίνει το φορτηγό ανάμεσα στα σπίτια μας και αντηχεί, 2 ή 3 το πρωί. Μερικές ξερογκαζιές με τη μηχανή "γιατί κάτι κοιτάω μωρέ" την ώρα που κοιμάται -και που δεν ήταν ώρα κοινής ησυχίας- τον έστρωσαν...
Ετσι θελουν.
Δε νιωθουν αλλιως.
Ειχα μια γρια εγω που απο τις 7 το πρωι καθοταν στο μπαλκονι και επιανε συζητηση σε οποιον περναγε.
Και εχει μια φωνη εκνευριστικη.Καλοκαιρι ειδικα που εχεις ανοιχτα παραθυρα δε παλευοταν.Παλι καλα το εκοψε.
AUFGEBRACHT
27/06/2015, 12:13
Χμμμμ, ολόκληρο θέμα είχα ανοίξει με μαλάκα γείτονα ρε μάστορα, γιατί δεν τους είχες αναφέρει αυτούς τους Gojira; Εγώ πάλευα με κάτι σκανδιναβικά metal συγκροτήματα...
Για μένα, η μεγαλύτερη (extreme) metal μπάντα που ξεπήδησε την τελευταία 15ετία. Μπορούσα να βάλω πολύ πιο βίαια/δύσηχα πράγματα, αλλά αυτοί είναι και απολαυστικοί, οπότε με ένα σμπάρο...
stefanos
27/06/2015, 12:19
Φτάνει μην βγεί ο γείτονας στο μπαλκόνι και φωνάζει:
"ΔΩΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:a54:
Έχω έναν ΜΑΛΑΚΑ γείτονα. Ψέματα. Αρκετούς έχω. Αλλά σήμερα ανέλαβα τα ιδιαίτερα αυτού του ενός, στο μάθημα "Πώς να γίνετε άνθρωπος". Ένας κάθε φορά.
Λοιπόν ο συγκεκριμένος, ΚΑΘΕ Σαββατοκύριακο, πρωί, βάζει μουσική δυνατά, ώστε να ακούει όλη η γειτονιά και αράζει στο μπαλκόνι του, πίνοντας ατάραχος το καφεδάκι του. Καμιά φορά πιάνει συζήτηση με τον απέναντι μαλάκα γείτονα, ο οποίος τον ενθαρρύνει κιόλας. Εννοείται ότι ακόμα και οι "συζητήσεις" γίνονται δυνατά, αφού δε μπορούν να κάνουν αλλιώς, λόγω έντασης μουσικής. Προτιμάει ελληνική μουσική. Παλαιότερων εποχών που, ομολογουμένως, δεν είναι κακή, αλλά θα με ενοχλούσε το ίδιο ακόμα κι αν έπαιζε Chopin. Μιλάμε για ώρες 9, 10, 11 μέχρι 2 το μεσημέρι. Δεν είναι ώρες κοινής ησυχίας. Ουσιαστικά δε μπορώ να τον κάνω να ΣΚΑΣΕΙ νόμιμα. Σωστά;
Λοιπόν, πολύ καιρό ήθελα να κάνω το παρακάτω, αλλά βαριόμουν να μπω στον κόπο. Χτες, όμως, είχα - μουσική - πρόβα 22.00-00.00 και άργησα να κοιμηθώ. Γενικά κοιμάμαι δύσκολα και ξυπνάω πολύ εύκολα, οπότε ο ύπνος μου είναι ιερός. Πιο ιερός από κάθε θεό. Kαι μόνο ΣΚ μπορώ πραγματικά να ξεκουραστώ. Και αυτός ο ασεβής, άξεστος μαλάκας με σύγχυσε πρωινιάτικα. Πολύ.
Τα συστατικά:
* Το PC μου.
* Ο "φτωχός" Sony ενισχυτάκος μου.
* Τα 2 Bose ηχεία μου.
* Μακρύτερα καλώδια σύνδεσης ηχείων.
* Οι φίλοι μου Gojira, οι οποίοι πάντα με ξελασπώνουν από παρόμοιες καταστάσεις.
Η συνταγή:
Μεταφέρουμε τον ενισχυτή σε ένα τραπεζάκι για να έχουμε άμεση πρόσβαση στο πίσω μέρος του για τα επόμενα βήματα.
Αποσυνδέουμε τα παλιά, κοντά καλώδια μεταξύ ενισχυτή και ηχείων και συνδέουμε τα μακρύτερα.
Μεταφέρουμε τα ηχεία στο μπαλκόνι, στην άκρη του μπαλκονιού, πάνω σε τραπέζι, με κατεύθυνση προς τον μαλάκα γείτονα (βλέπε φωτό 2).
Ανάβουμε PC και ενισχυτή.
Ετοιμάζουμε τη λίστα των mp3 στον media player.
Βάζουμε την ένταση στο 60% (αφού έχει προηγηθεί ένα μικρό "ζέσταμα" εντός δωματίου).
Παίζουμε αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=QqB4YPcacdo
Τα αποτελέσματα:
Απέραντη ησυχία. Δε χρειάστηκε καν να παίξει το 2ο κομμάτι του album.
ΥΓ. Μη δίνετε σημασία στην ακαταστασία. Ήμουν πολύ συγχυσμένος για να συμμαζέψω οτιδήποτε.
ΥΓ2. Από σήμερα, αυτό θα γίνεται κάθε φορά μέχρι να μάθει. Εκπαίδευση. Σαν σκυλί.
είσαι ο θεός των τρολ :lol:
κλαίω :bawl:
tzimidis
27/06/2015, 12:30
Bale taytoxrona 2 players na paizoun gojira o enas kai disturbed o allos. An kai kalytero apotelesma se palioteri dikia mou periptosi eixe o syndyasmos metal me laika.
y.g. poia akatastasia?? Emena etsi den einai oute meta to symmazema.......
thunder ace
27/06/2015, 12:40
φιλε το εχω κανει το 93 με κατι γομαρια KLH παιζοντας σεπουλτουρα.Συνηθως δεν βγαζεις ακρη.Καλη τυχη.
Μπα, θα βγάλω, είμαι σίγουρος. Δεν είναι κακός, επιτήδειος, είναι απλά βλάκας. Σήμερα μου πήρε μόνο 6.5 λεπτά (πιθανότατα λιγότερο, αλλά δε μπορούσα να ακούσω πότε το έκλεισε :P). Κι αν δε βγάλω, τουλάχιστον θα ακούω τη δική μου μουσική ^^
:lol::beer:
ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω με τον απέναντι, μόνο που αυτός βάζει σκυλάδικα κ κάθετε στο μπαλκόνι κ τραγουδάει που κ που
μέχρι τώρα δν έχω κάνει κάτι γιατί φοβάμαι μην αναστατώσω περισσότερο την γειτονιά
Αλλά δν πάει άλλο οπότε μάλλον θα δοκιμάσω την συνταγή σου
Δεν είναι κακό αυτό. Μπορεί η γειτονιά να τον πιέσει να κόψει τις μαλακίες για να αποφύγει εμένα. Still works for me :)
MG-KTiNoS
27/06/2015, 13:13
337807
KLAIV xaxaxaxaxaax
337807
KLAIV xaxaxaxaxaax
ΚΤιΝε δίνεις ρέστα σήμερα... είμαι και σκορπιός :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
ΚΤιΝε δίνεις ρέστα σήμερα... είμαι και σκορπιός :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Είδες φίλε μου τι συμβαίνει άμα πάει καλά η δουλειά και γεμίζει το ταμείο;;;;;;;;;;;;;
Είδες φίλε μου τι συμβαίνει άμα πάει καλά η δουλειά και γεμίζει το ταμείο;;;;;;;;;;;;;
;) :lol:
MG-KTiNoS
27/06/2015, 13:49
φτου φτου φτου σκόρδα....
:lol:
tsompanis
27/06/2015, 13:50
Ελπίζω να κάνεις πλάκα! :lol:
όταν κάποιος έχει χιούμορ το κουβαλάει πάντα μαζί του:beer:
low pass
27/06/2015, 13:51
Για ρίξε μια ματιά...
http://www.videoman.gr/79116
Για ρίξε μια ματιά...
http://www.videoman.gr/79116
Arduino για όλες τις δουλειές :lol:
Βρες το τηλέφωνό του και παίρνε τον κάθε Κυριακή στις 0530 να τον ρωτήσεις τι κομμάτια θα παίξει σήμερα.....
Billymuse
27/06/2015, 15:57
Aυριο το πρωι βάλε αυτό (https://www.youtube.com/watch?v=GZy1cVH8NjU) μαν
todoros78
27/06/2015, 16:20
εδώ είσαι.... https://www.youtube.com/watch?v=NQgCZasm6mU και το παρουσιάζεις σαν το νέο ακυκλοφόρητο του Γαιτάνου (παράνοια???)
atom_smasher
27/06/2015, 16:33
παλαιότερα είχα χρησιμοποιήσει σε γείτονα αγνό νορβηγικό μπλακ. Απόλαυση.
thunder ace
27/06/2015, 19:26
μα τη παναγια ,ουτε γω δεν αντεχω
τρόμαξα :a42:
Hell_Rider
27/06/2015, 21:12
2 λυσεις εχεις :P η αυτη... https://www.youtube.com/watch?v=qcS0CVJ1KPg Η Βαλε τερμα ΠΑΡΑΣΙΤΑ απο ραδιοφωνικο σταθμο..το εχω κανει με το αμαξι σε μποτιλιαρισμα...
strokt up
28/06/2015, 00:21
Αύριο το πρωί βάλε πάολα-αυτά μου είπε ο θεός και ο τύπος θα μετακομίσει :smokin:
Allst@rf
28/06/2015, 02:17
Γαμανε οι Gojira...
GiorgosLa
28/06/2015, 09:45
Πρόσεχε μόνο όταν ανοίγεις πόλεμο. Μην το πάρει εγωιστικά και κουβαλήσει σπίτι κάνα γομαροενισχυτή με έκο από κάνα πανηγύρι και τρίζουν τα τζάμια σου και τα μαχαιροπίρουνα όλη μέρα. :D
Pan (dvs)
28/06/2015, 10:13
Εχε το νου σου,μην παρει αναποδες κανας αλλος γειτονας και σας κανει ασηκωτους και τους δυο.:rotflmao:
GiorgosLa
28/06/2015, 10:19
Εχε το νου σου,μην παρει αναποδες κανας αλλος γειτονας και σας κανει ασηκωτους και τους δυο.:rotflmao:
Χα χα χα! Κι αν είναι σκορπιός (που λέει κι ο κτήνος παραπάνω) και πάρει κάνα καλάσνικοφ αλίμονο σ αυτόν που θα… επιζήσει! :D
Translatoras
28/06/2015, 23:22
Μα καλά!
Κανένας δεν έχει το προ δεκαετίας (ή μήπως παραπάνω) CD του ΜΟΤΟ με τους ήχους από διάφορες μοτοσυκλέτες;
Τεζάρεις το volume και μετά βγαίνεις και εσύ έξω να δεις ποιος είναι ο ασυνείδητος.
Για ακόμα χειρότερους γείτονες κρατάω το CD του Drive με ήχους από τη Formula 1.
motomaniac
28/06/2015, 23:55
Μα καλά!
Κανένας δεν έχει το προ δεκαετίας (ή μήπως παραπάνω) CD του ΜΟΤΟ με τους ήχους από διάφορες μοτοσυκλέτες;
Τεζάρεις το volume και μετά βγαίνεις και εσύ έξω να δεις ποιος είναι ο ασυνείδητος.
Για ακόμα χειρότερους γείτονες κρατάω το CD του Drive με ήχους από τη Formula 1.
εγω το εχω!! παραπανω απ 15χρονια μηπως?
Καλησπερα φιλε επειδη ειναι προσφατο ελπιζω να το δεις.
Να ξερεις την εχω πατησει παλιοτερα και ετρεχα σε τμηματα και δικαστηρια.
Αν εχεις το ηχειο εξω απο το σπιτι οπως στην φωτο που εχεις βαλει σου κανει μηνυση και εχεις τρεξιματα.
Γενικα δεν επιτρεπεται να παιζεις μουσικη και το ηχειο να ειναι εξω απο το σπιτι σου.
fidel_98_99
29/06/2015, 08:00
Που μενεις?Λες να εχουμε τον ιδιο μ@λ@κ@ γειτονα!!!
Αν εχεις το ηχειο εξω απο το σπιτι οπως στην φωτο που εχεις βαλει σου κανει μηνυση και εχεις τρεξιματα.
Γενικα δεν επιτρεπεται να παιζεις μουσικη και το ηχειο να ειναι εξω απο το σπιτι σου.
Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή, θα το φροντίσω :) Δυστυχώς Κυριακή πρωί έλειπα και δεν ξέρω αν το ξανάκανε.
Δ. προάστια μένω.
άσε Στέφανε την έχω πατήσει εγώ ρε φιλε έτσι. Ότι έκανε ο Blitz το έκανα πρίν απο 20 χρόνια σε ένα γείτονα στη γειτονιά οποίος είχε πάρει κάτι τεράστια στερεοφωνικά και έπαιζε όλο το απόγευμα τέρμα Καζαντζίδη. Αν και υπέρτατη η φωνή του εμένα μου βγαίνουν παιδικά τραύματα στο άκουσμα της.
που λέτε επειδή τότε εγώ δεν είχα πολλές επιλογές στο τι θα του βάλω, ούτε yutube υπήρχε να ψάξω κανα σατανιστικό, διάλεξα ότι πιο βαρύ είχα απο τις κασέτες μου. (κασέτα you know?)
Jimmy Hendrix η επιλογή μου η οποία έκανε τον τύπο να γουστάρει και να βγαίνει έξω στο μπαλκόνι και να ακούει όλο χαρά
:bawl:
doctoras
29/06/2015, 10:37
την επόμενη φορά βάλε καλύτερη κατεύθυνση στα ηχεία με κλίση μιας και απο οτι κατάλαβα είναι ένα όροφο κάτω
το έχω κάνει και εγώ (είμεθα ίδια μουσικής κουλτούρας), όμως ρε φούστη μου άν είναι κανα καιμένο γεροντάκη(και όχι μονο) δίπλα / απέναντι / πάνω τον παίρνουν τα ίδια "σκάγια" και αυτό ειναι ο ανασταλτικότερος παράγοντας να το μη το κάνω
νομίζω καλύτερη κατάσταση είναι να σηκωθείς απο τον ύπνο και να του ρίξεις ένα συγυρισμένο γαμωσταυρίδη του μπάσταρδου και άς μη είναι ώρα κοινής ησυχίας εάν θέλει να ακούει δυνατά μαζί του και όλη γειτονιά να πάει στα μπουρδέλα στα μπουζούκια
δυστυχώς σε κάθε γειτονιά υπάρχει και ένας μαλάκας τουλάχιστο
tzimidis
29/06/2015, 12:08
δυστυχώς σε κάθε γειτονιά υπάρχει και ένας μαλάκας τουλάχιστο[/QUOTE]
polloi. Oxi enas.
roukos_x
29/06/2015, 15:43
σας εχω ολους. πιανει σε ολα τα ζωα. απο διποδα, τετραποδα...τριποδα.............
https://www.youtube.com/watch?v=fSfc21RDkbw
transalpblack
30/06/2015, 20:59
Οι παλιοί λέγανε, "από κακό συγγενή γλυτώνεις, από κακό γείτονα ποτέ..."
Στο πίσω στενό, εχω τρεις οι οποίοι είναι πάρτον έναν και βάρα τον άλλον.
Οι αυλές μας και οι ακάλυπτοι επικοινωνούν και ο δεύτερος από τους τρείς, ο μεσαίος, είναι ακριβώς δίπλα μου, οπότε οι άλλοι είναι αριστερά και δεξιά.
Ο αριστερός βγαίνει στο μπαλκόνι στον 6ο όροφο και μιλάει στο κινητό, είναι σαν προεκλογική εκστρατεία.
Ο μεσσαίος έχει ένα κοπρόσκυλο στην ταράτσα που γαμιέται με το παραμικρό στο γαβγισμα.
Η δεξιά, βάζει Πάολα και τραγουδάει.
Μια, δυο, τρεις, έχω σπίτι 8 δεκαπεντάιτσα ηχεία επαγγελματικά γιατί παίζω μουσική σε γάμους.
Τα στείνω όλα στην ταράτσα, τα συνδέω και τους φωνάζω και τους τρεις.
Λοιπόν, τους λέω, ή σταματάτε ό,τι κάνετε ή ξεκινάω.
Μα... λέει ο ένας.
Τον διακόπτω αμέσως μετά το μα... και του λέω, κατάλαβα. ΞΕΚΙΝΑΩ!!!!!
Καταλαβαίνετε τι έγινε...
Πλάκα-πλάκα.. έχω έναν εκκολαπτόμενο σαματατζή στον ακάλυπτο, αλλά δεν τον έχω εντοπίσει.... Όλοι έχουμε την τρέλα μας, αλλά να μην γίνεται κατ' εξακολούθηση.
Κι εγώ γουστάρω μια στο τόσο να τα χώνω και να βαράει Manowar... αλλά μετά τις 11:30.... ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ...
Μ΄άρεσε η αντίδραση σου φίλε!!!
Hell_Rider
30/06/2015, 23:46
και να βαράει Manowar ...
τωρα μιλας σωστα... :wave2: