View Full Version : Moto gp round 9 Sachsenring
εισαι λιγουλακι υπερβολικος...! Ας πηδηξει μονο τον Χορχε σημερα, ευχαριστημενος θα ειμαι εγω!
spyrakos35
12/07/2015, 13:57
εισαι λιγουλακι υπερβολικος...! Ας πηδηξει μονο τον Χορχε σημερα, ευχαριστημενος θα ειμαι εγω!
δημιουργώ κλίμα, είμαι προβοκάτορας...... :lol:
κι εγώ αλλά δεν έγινε καλή αρχή :P
ή μάλλον είναι έτσι κι έτσι
λόρε
μάρκεζ
πεντρόσα
ρόσι
Αουτς ρε doc, μην μας κόβεις το αίμα...
Αουτς ρε doc, μην μας κόβεις το αίμα...
τώρα όμως; μας έφτιαξε ;)
blackbusa
12/07/2015, 14:08
MADOMOYNI.....O KATHENAS SE ALLI GRAMMI....GOOOOOOOOOOOOOOO VALEEEEEEEEEEE....
πρεπει να περασει αμεσα ο γιατρος τον λορενθο γτ ο μαρκεζ θα ξεφυγει
πρεπει να περασει αμεσα ο γιατρος τον λορενθο γτ ο μαρκεζ θα ξεφυγει
ένα δευτερόλεπτο και κάτι είναι ;)
ο λόρε πάει
edit. 1,7
Πω πω θα σφαχτούνε μεταξύ τους....
θα ρισκαρει για τη νικη τωρα ο γιατρος; χμμ
blackbusa
12/07/2015, 14:12
1,8 KAI MAZEVEI....GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO VALEEEEEEEEEEEEEEEEEE GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO....
spyrakos35
12/07/2015, 14:13
φύγε ρε μλκ γλυφειτζούρια απ τη μέση λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Τώρα είδα ότι ο ΜΜ φοράει hard αντί για το asymmetric πίσω...
Να έχει θέματα πιο μετά στις πολλές αριστερές ;
τρίτος ο πεντρόσα τώρα
νέο ρεκόρ ο μάρκεζ
μάρκεζ +2.4 ρόσι + 0.2 πεντρόσα
spyrakos35
12/07/2015, 14:16
ατσα ο κοντος
Δύσκολα τα Yamaha... Ο ντανος γυρνάει σχεδόν μισό κάτω από vale...
blackbusa
12/07/2015, 14:18
Τώρα είδα ότι ο ΜΜ φοράει hard αντί για το asymmetric πίσω...
Να έχει θέματα πιο μετά στις πολλές αριστερές ;
TA 2 HONDA EXOUN HARD TA 2 YAMAHA ASYMMETRIC...GIA TIN WRA I APOFASI GIA HARD VGAINEI SWSTI...
Μόλις είδα το Ντόβι να αγοράζει το οικόπεδο.. Είμαι πολύ πίσω :cry: :lol:
πέρασε δεύτερος ο πεντρόσα, έχουμε ακόμα 13 γύρους, να δούμε τι θα πούνε τα λάστιχα προς το τέλος
blackbusa
12/07/2015, 14:25
PEDROSA DEYTEROS.....TA SYMMETRIC GAMIOUNTAI...
blackbusa
12/07/2015, 14:25
πέρασε δεύτερος ο πεντρόσα, έχουμε ακόμα 13 γύρους, να δούμε τι θα πούνε τα λάστιχα προς το τέλος
MM 5 SEC BROSTA LEME...
61 μοίρες σε δεξιά ο πεντρόσα από πίσω του ο ρόσσι με 58
MM 5 SEC BROSTA LEME...
για τον πεντρόσα λέω ο μάρκεζ την έκανε από ώρα
Όντως, αν και θα επιδιώξει να μείνει όσο κοντά μπορεί μπας και τον περάσει στο τέλος τον Dani. Χλωμό γιατί τα γυρολογια των Honda κατεβαίνουν ενώ τα Yamaha τον πίνουν.
blackbusa
12/07/2015, 14:28
για τον πεντρόσα λέω ο μάρκεζ την έκανε από ώρα
an kataferei na meinei konta tou isws alla den to vlepw...
spyrakos35
12/07/2015, 14:29
δε σπάνε τα χονΔα εεεε?
blackbusa
12/07/2015, 14:30
δε σπάνε τα χονΔα εεεε?
hahahahhahahha....oxi...kai oute apo venzina menoun....elpizoume stin looserosyni tou Pedrosa....:priest:
an kataferei na meinei konta tou isws alla den to vlepw...
ναι δύσκολο μοιάζει δείχνει να μεγαλώνει (αργά) η διαφορά, αλλά έχει ακόμα 9 γύρους, αν υπάρξει δραστική αλλαγή στη συμπεριφορά στα λάστιχα μπορεί να μειωθεί ή και να αυξηθεί κι άλλο, για να δούμε, πάντως έχει ενδιαφέρον ;) :wave2:
δε σπάνε τα χονΔα εεεε?
Όχι, αλλά το γιούργια block pass θα το κάνει ο doc αφού δεν μπορεί παραπάνω ο Dani
blackbusa
12/07/2015, 14:36
molis eipe stin Ispaniki TV enas Yamaheos oti elpizoun na kratisoun ta lastixa mexri to telos gia na prospathisei na perasei o Vale ton Pedrosa alla an den prepei na exei to nou tou sto prwtathlima kai ston Lorenzo...
spyrakos35
12/07/2015, 14:36
http://playtv.pw/sky-sport-motogp/
αψογη εικόνα αλλά στα ιθπανικά
spyrakos35
12/07/2015, 14:37
μαλλον συμβιβάζεται ο γιατρος
Όχι, αλλά το γιούργια block pass θα το κάνει ο doc αφού δεν μπορεί παραπάνω ο Dani
αν διατηρηθεί η διαφορά δεν γίνεται, θα ειναι μακρυά
edit: δε διατηρείται, αυξάνεται
αν διατηρηθεί η διαφορά δεν γίνεται, θα ειναι μακρυά
Έτσι δείχνει...
blackbusa
12/07/2015, 14:40
Έτσι δείχνει...
telos...ekopse...
This round goes to Honda :(
spyrakos35
12/07/2015, 14:41
telos...ekopse...
ναι, μπράβο στον ντάνο....
telos...ekopse...
Μόνο ο ΜΜ λυσσάει.
στο eurosport αναρωτιούνται αν αυτό είναι η επιστροφή του μαρκέζ και αν έχει ακόμα ελπίδες (εκτός από τις μαθηματικές) για τίτλο
ναι, μπράβο στον ντάνο....
+990 ωραία οδήγησε.
blackbusa
12/07/2015, 14:44
στο eurosport αναρωτιούνται αν αυτό είναι η επιστροφή του μαρκέζ και αν έχει ακόμα ελπίδες (εκτός από τις μαθηματικές) για τίτλο
o Rossi panigyrizei kai exei gammithei na kanei souzes...simera nomizw oti milasan (kai) ta lastixa...
Εξαιρετικά χλωμό να χτυπήσει τίτλο, εκτός και κουλαθουν όλοι τους.
MG-KTiNoS
12/07/2015, 14:47
άλλο ένα -μικρό- βήμα ο Ρόσσης....
Με 10 αγώνες ακόμα όμως πολλά μπορεί να γίνουν
RaGe_Raptor
12/07/2015, 14:47
μπράβο κοντέ...!!!!! ωραία προσπέραση και hammerιασμα μετά....... ο Δόκτωρ δοκίμασε από το φάρμακό του...!!!
ωραίος κι ο Βάλε..
αναμενόμενα για τον Μαρκ...
o Rossi panigyrizei kai exei gammithei na kanei souzes...simera nomizw oti milasan (kai) ta lastixa...
Εξαιρετικά χλωμό να χτυπήσει τίτλο, εκτός και κουλαθουν όλοι τους.
έτσι νομίζω κι εγώ
λογικά άμα ο Ρόσσι παίξει συνέχεια στην πρώτη τριάδα (με ποικιλία θέσεων όμως όχι τρίτος) θα το πάρει
RaGe_Raptor
12/07/2015, 14:48
έτσι νομίζω κι εγώ
λογικά άμα ο Ρόσσι παίξει συνέχεια στην πρώτη τριάδα (με ποικιλία θέσεων όμως όχι τρίτος) θα το πάρει
κάτσε βρε έχει ακόμη δρόμο.....πολύ.....
σε ερώτηση αν έπαιξε ρόλο το λάστιχο ο Ρόσσι είπε
"όχι αλλά νομίζω ότι σήμερα ο .... Ντάνι είχε κάτι στην τσέπη του ;)"
RaGe_Raptor
12/07/2015, 14:51
ωραίος ρε βάλε...ούτε δικαιολογίες,ούτε μισόλογα.....(στις δηλώσεις του για τη μάχη με τον Γκοντό)
Vstrommer71
Αγωνας τακτικης!
Και τωρα παμε για ανασυνταξη,αναληψη δυναμεων και ετοιμασια για την τελικη ευθεια του πρωταθληματος.
Η επιλογη ελαστικων σε τετοιες συνθηκες θερμοκρασιας ειναι τζογαρισμα.Καποτε πιανει,καποτε οχι.Τα asymmetric παντως τα δουλεψε πολυ καλα ο Γιατρος,παροτι τελικα δεν αποδειχθηκαν η καλυτερη επιλογη.
Ετσι ομως ερχονται τα πρωταθληματα,τσιμπωντας τα πολυτιμα βαθμουλακια(και τερματιζοντας μπροστα απο τον κυριο ανταγωνιστη σου) ακομη κι οταν δεν ειναι η καλυτερη μερα σου!
338456
blackbusa
kai ena koutsobolistiko...oi aggalitses kai ta filakia VR kai MM telos kai episima...
VR megali poutana...anti na pei gia ta lastixa eipe oti o Dani evgale lago apo to kapelo stous teleftaious gyrous...
κάτσε βρε έχει ακόμη δρόμο.....πολύ.....
ε ναι στα μισά είμαστε, γι αυτό έβαλα υπόθεση στην πρόταση ;)
devil's animal
12/07/2015, 14:52
"o Danni ειχε κατι στην τσεπη του"....:bawl:
Vstrommer71
12/07/2015, 14:55
"o Danni ειχε κατι στην τσεπη του"....:bawl:
Ηθελε να πει κομψα οτι ειχε τ' @@ του που τα παιρνει κανονικα τοσα χρονια στις μεταξυ τΩν μονομαχιες :lol:
Τπτ δεν ειχε ο Ντανι στην τσεπη του, η μπιστα ελεγε Χοντα μακραν, ο Γιατρος εμεινε κοντα μπας και, αλλα ειδε οτι επρεπε να ρισκαρει παραπανω για να παρει την δευτερη θεση και οταν εχεις τον Χορχε πισω σου ειναι μαλακια να ρισκαρεις. Εχει απολυτο στοχο τον 10 τιτλο ο Γιατρος κ για την ωρα, περα καποιας συνταρακτικης ανατροπης, τον νοιαζει τι κανει ο Χορχε σε σχεση μ αυτον...
Pos. Rider Bike Nation Points
1 Valentino ROSSI Yamaha ITA 179
2 Jorge LORENZO Yamaha SPA 166 (-13)
3 Andrea IANNONE Ducati ITA 118 (-61)
4 Marc MARQUEZ Honda SPA 114 (-65)
Τι κύπελλα είναι αυτά ; :bawl:
Τι κύπελλα είναι αυτά ; :bawl:
βάλανε την gopro πάνω για να πάρουν μάλλον 5-6 ενδιαφέρουσες πόζες και να καταστρέψουν όλες τις άλλες :p
Billymuse
12/07/2015, 15:03
Mark
Rossi
Dani
Λεω εγώ..
Κοντά έπεσα περίπου..δε περίμενα τοσο καλο τον Ντάνι
Αρκετα βαρετός αγώνας τλκ ..Δε ξέρω και τι έχει παθει ο Ντόβι και ειναι όλο τουμπες τελευταια..
Στα αξιοσημειωτα η ξύστρα του Σμιθ που του είχε ξεκολήσει και έκανε 10 γύρους αν ακουσα καλά χωρις τη ξυστρα στο αριστερο του ποδι!!
338457
LogOutGoRide
12/07/2015, 15:12
Η αλήθεια είναι ότι έπεσα λίγο έξω. Είχα πει σε φίλο ότι ο MM θα είναι χαλαρά μπροστά και πίσω σφαγή Rossi και Lorenzo.
Με λίγο τύχη ο Rossi εκεί που είχε το γλίστρημα και παρά λίγο να έχει high side.
Περίμενα πιο δυνατό τον Lorenzo και λίγο με απογοήτευσε. Έχει δρόμο ακόμη.
Αναμενόμενα τα αποτελέσματα στον αγώνα.
Τα δύο Honda ήταν καθαρά μπροστά, τα Yamaha δεν βολεύτηκαν σ' αυτήν την πίστα.
Ο Marquez κλασσικός πύραυλος, από ό,τι φαίνεται βρήκε ένα σασί να τον βολεύει οπότε παίζει για πολλές νίκες από εδώ και πέρα.
Για πρωτάθλημα δεν το βλέπω, γιατί τα Yamaha κάτω από 4η (άντε 5η) θέση δεν πέφτουν και υπάρχουν και πίστες που θα παίξουν και για τη νίκη. Ατυός ήταν άτυχος με τις πτώσεις. Αν έμενε λίγο πιο πίσω και έχανε απλά μερικές θέσεις αντί να πιέζει μέχρι την πτώση, θα είχε βάσιμες ελπίδες να ανακάμψει.
Ο Lorenzo αναμενόμενα πίσω από Rossi, μια και ήταν σε πίστα που δεν του αρέσει (μέχρι και μονομαχία από τον Pedrosa έχει χάσει εκεί...) και με λάστιχο που δεν τον βολεύει.
Γενικότερα, με το περσινό λάστιχο απλώς είναι πιο αργός από τον Rossi.
Ήταν πιο αργός στο Assen, ήταν πιο αργός εδώ και θα είναι και πιο αργός στην Indianapolis. Απλά θα κοιτάει να περιορίσει τη ζημιά όσο γίνεται και μάχη θα δούμε στις πίστες που θα έχουν το φετινό λάστιχο. Πολλά για παράδειγμα θα δούμε στο Silverstone που και οι δύο (Rossi κ' Lorenzo) πάνε καλά.
Αυτό που χάρηκα πιο πολύ είναι που είδα τον Vinales τόσο κοντά στον Aleix. Δεν πειράζει που έχασε στο νήμα, στη μέση της σεζόν είμαστε ακόμη. Μέχρι να τελειώσει η σεζόν θα είναι σταθερά μπροστά του και από του χρόνου ΓΙΟΥΡΓΙΑΑΑ!!!!!! :vroum::vroum:
ΥΓ.
Το επετειακό χρωματάκι είναι μούρλια μιλάμε!!!! :a2::a2::a2:
338458
Ακριβως οπως τα λέι ο απο πανω. Μετα την αλλαγη πλαισιου και ψαλιδιου νομιζω ο MM δειχνει να ξαναμπαινει στο παιχνιδι... μπορει να ειναι μεγαλη η διαφορα, αλλα θα αυξηθει η πιεση στα yamaha και ισως υποπεσουν σε λαθη. 10 αγωνες ειναι πολλοι και ολα παιζονται ακομα απλα δεν αρκει για τον MM να βγαινει μονο πρωτος... οπως και να χει πιστευω οτι θα εχει ενδιαφερον το πρωταθλημα μεχρι το τελος...
FotisFz1
12/07/2015, 17:21
στο επομενο μισο του πρωταθληματος
θελουμε μονο το γιατρο να ειναι μπροστα απο Λορενθο
πιο κατω απο την 4η θεση δεν βλεπω να μπορει να πεσει η Yamaha για κανενα λογο
αν δεν εχει πτωση ο Γιατρος πιστευω οτι με 2 νικες μπορει να το παρει το 10ο
RaGe_Raptor
12/07/2015, 21:15
...Το επετειακό χρωματάκι είναι μούρλια μιλάμε!!!! :a2::a2::a2:
338458
είναι λέει...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
338474
Ο μικρός με το πλαίσιο του '14 πετάει... Ο γιατρός το έχει πάρει σοβαρά... Ο Χόρχε έχει πεισμώσει... και ο Ντάνος θέλει να ρεφάρει...
Γαμώ!!!!! Θα γίνει της πτάνας!!!
πρωτάθλημα παίρνεις άμα είσαι ανταγωνιστικός από την αρχή.
ο Μαρκέζ για να παίξει για τον τίτλο πρέπει να κουλαθούν όλοι οι αποπάνω του που είπαν κ εδώ πριν.
μακάρι να έχουμε μάχες, καλό για τον θεατή είναι αλλά ο τίτλος θα παιχτεί μεταξύ Ρόσι/Λόρε.
άμα καταφέρει ο γιατρός κ είναι συνήθως μπροστά από τον χόρχε το έχω το δέκατο στο τσεπάκι του.
Συμφωνώ.. αλλά όσο κωλόπαιδο να είναι ο μικρός, δεν μου άρεσε να είναι συνέχεια κάτω.. Γουστάρω να το πάρει ο Βάλε ή ο Χόρχες, αλλά μ' αρέσει που ο Ντάνος ξυπνάει. Δεν θέλω να ψοφήσουν τα φτουκάτι, γιατί τους ζορίζουν στις τελικές :D
Τι να πω... είμαι Γιαμαχάκιας , αλλά θέλω τζέρτζελο!!!!
Mεγαλη η διαφορα αναμεσα στις δυο εταιριες και φανηκε απο την 2η θεση του ανικανου. Στις λοιπες πιστες που δεν θα ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα δεν νομιζω οτι θα μπορει να απειλησει ο ΜΜ. Το αγχος ετσι και αλλιως θα το εχει αυτος που με μια τουμπα η ενα κακο αποτελεσμα τελειωνουν και οι μαθηματικες ελπιδες του. Ο Γιατρος πολυ καλυτερος σημερα απο το Λορεντζο που με τοση φορα τον περιμενα πιο ανταγωνιστικο.
LogOutGoRide
13/07/2015, 05:13
Ο μοναδικός που δεν έχει άγχος είναι ο Marquez.
Οι άλλοι τρείς έχουν τους λόγους τους.
Οι δυο για το πρωτάθλημα και ο ένας για την θέση του.
spyrakos35
13/07/2015, 08:17
είναι λέει...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
338474
ναι, πολύ όμορφο το μπουζούκι, τρίχορδο είναι ή τετράχορδο???
:p
devil's animal
13/07/2015, 09:26
marquez απλα ενα με δυο σκαλοπατια πανω απο τους υπολοιπους...εβαλε κεφαλι κατω και ανοιξε διαφορα ασφαλειας ακομα και απο τα μισα του αγωνα....πολλα μπραβο...
pedrosa, οδηγησε κλασικα μαζεμενος στην αρχη και μετα βρηκε ρυθμο (ειπε οτι του εφταιγε το γεματο ντεποζιτο και μετα που αδειασε το βρηκε πιο "σωστο" το μηχανακι)...ενταξει ειχε την ταχυτητα για την 2η θεση, αυτη την φορα εκανε και τις προσπερασεις και κρατησε τον ρυθμο του οπως επρεπε..ισως ειχε δικιο με το χειρουργημενο του χερι...αν τον ενοχλουσε θα παρεδιδε πνευμα στην 4η θεση...
rossi, παλεψε, το ηθελε πολυ αλλα δεν μπορουσε...δεν ξερω αν φταιει το λαστιχο (αυτος ειπε οχι) αλλα ειχε εναν καλο ρυθμο τον οποιο τον κρατησε μεχρι το τελος και πηρε αξια την 3η θεση...
lorenzo, ξεκαθαρα του εφταιξε το λαστιχο σε συνδυασμο με την θεμροκρασια της πιστας...πριν ξεκινησουν ο emmett ειπε οτι ηταν 45οC..:eek:..μικρο το κακο εφ'οσον ο rossi δεν ανεβηκε πολυ ψηλα...του ανοιξε μεν την διαφορα στο πρωταθλημα οχι ομως φοβερα...
νομιζω οτι απο εδω και μπρος το πρωταθλημα θα εχει πολυ ενδιαφερον...
ειναι πολυ κοντα και σε βαθμους και σε δυναμικοτητα οι 2 διεκδικητες...και οι αλλοι 2 θα παιξουν ξεκαθαρα για το γοητρο και να κρατησουν την honda ψηλα στο κατασκευαστων και στο ομαδων...
:beer::beer::beer:
GIOTIS750
13/07/2015, 10:23
https://www.youtube.com/watch?v=bWXazVhlyxQ
https://www.youtube.com/watch?v=bWXazVhlyxQ
:a08::a08::a08::a08:
Billymuse:beer::beer:
MG-KTiNoS
13/07/2015, 10:33
Ο μοναδικός που δεν έχει άγχος είναι ο Marquez.
Οι άλλοι τρείς έχουν τους λόγους τους.
Οι δυο για το πρωτάθλημα και ο ένας για την θέση του.
Ποιά θέση του ρε φίλε????
:lol:
Ο Σούπο έχει πάρει ένα τεράστιο πριόνι και του πριονίζει τα πόδια απ΄τη γκαρέκλα...
γρούτσου γρούτσου γρούτσα
αργά και βασανιστικά
:D
LogOutGoRide
13/07/2015, 10:51
Έστω, έχει τουλάχιστον άγχος για το επόμενο συμβόλαιο.
Πάντως δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι υπάρχει κάποιος αυτήν την στιγμή πιο γρήγορος από τον κοντό για το No2 στην ομάδα.
Και να τα παρατούσε δεν θα μου έκανε και πολύ εντύπωση. Ίσως συμβιβαστεί στα WSBK. Λίγο δύσκολο όμως.
thunder ace
13/07/2015, 10:54
Πάντως δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι υπάρχει κάποιος αυτήν την στιγμή πιο γρήγορος από τον κοντό για το No2 στην ομάδα.
Και να τα παρατούσε δεν θα μου έκανε και πολύ εντύπωση. Ίσως συμβιβαστεί στα WSBK. Λίγο δύσκολο όμως.
δεν υπαρχει οντως.
RaGe_Raptor
13/07/2015, 14:02
αφού ρε θα έρθει ο ψαράς........τι, όχι?
chillipf
13/07/2015, 14:04
Τώρα έχουνε διακοπές τα παιδιά...
Μετά τις διακοπές θα δούμε :cool:
Billymuse
13/07/2015, 14:08
Γάμησετα..9/8 στην Ινδιαναπολις..
Billymuse
13/07/2015, 19:36
https://www.youtube.com/watch?v=8Gu23WAp7I8
Billymuse
13/07/2015, 19:36
https://www.youtube.com/watch?v=8k_gvTw8D3c
Billymuse
13/07/2015, 19:38
Και για τον Χτήνο
https://www.youtube.com/watch?v=64onkGMURyc
MG-KTiNoS
13/07/2015, 22:25
κονσέρβα να το ξαναδώ παιζει?
(ήταν μαλακία η σύνδεση κι έχασα τα πιο καλά...)
:vava:
GIOTIS750
13/07/2015, 23:21
κονσέρβα να το ξαναδώ παιζει?
(ήταν μαλακία η σύνδεση κι έχασα τα πιο καλά...)
:vava:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145450&p=2613456&viewfull=1#post2613456
Και για τον Χτήνο
https://www.youtube.com/watch?v=64onkGMURyc
ξέρουμε τι είναι αυτό το φλαπ με το 04 πάνω του;;
bikerted
14/07/2015, 01:16
ξέρουμε τι είναι αυτό το φλαπ με το 04 πάνω του;;
Το πισο φρενο..:cool:
τι διάολο; αναστήθηκε ο ντούχαν; :uplate:
LogOutGoRide
14/07/2015, 03:05
αφού ρε θα έρθει ο ψαράς........τι, όχι?
Σιγά μην φύγει τώρα που τσιμπάει.
Έκανε και μπασμά, που να τρέχει τώρα.
Τώρα έχουνε διακοπές τα παιδιά...
Μετά τις διακοπές θα δούμε :cool:
Ναι ρε συ, κουραστήκαν. Ξέρεις τι είναι να οδηγείς κάθε μέρα τέτοια μηχανάκια με τα πάντα πληρωμένα;
Καλύτερα στο εργοστάσιο με βάρδιες σου λέω...
Υ.Γ. Ακόμη θυμάμαι μια φωτογραφία του MM όταν είχε πάρει το πρώτο πρωτάθλημα σε μια πισίνα, από αυτές που νομίζεις πως στην άκρη υπάρχει καταρράκτης και ακόμη στεναχωριέμαι.
GIOTIS750
14/07/2015, 18:17
338542
338543
gixxerman:beer::beer:
foogr01:beer::beer:
devil's animal
14/07/2015, 18:46
338542
338543
ρπμ αυτος ο pedrosa σαν να 'χει δυσκοιλιοτητα ειναι καθε φορα που βγαινει φωτο....:bawl::bawl:
MG-KTiNoS
14/07/2015, 18:53
ρπμ αυτος ο pedrosa σαν να 'χει δυσκοιλιοτητα ειναι καθε φορα που βγαινει φωτο....:bawl::bawl:
Και όταν οδηγάει είναι σα να έχει δυσκοιλιότητα. Μετά όπως πέφτει και ξεκαθαρίζουν τα πράματα....
Ενίοτε σπάει και μερικά οστά και του βάζουν βίδες και μπουλόνια!
Έχει μακελευτεί αυτό το παιδί.
Πιο καλά να πάει σπίτι όσο είναι ακόμα καιρός ! ! ! ! !
:uplate:
GIOTIS750
14/07/2015, 19:25
:lol::lol::beer:
RaGe_Raptor
14/07/2015, 19:33
ρε με τα μνημόνια και τις μαλακίες χάσαμε το μπούσουλα....
απ'τον προηγούμενο αγώνα μιας και είναι κλειδωμένο:
sour grapes,bad loser για τον Μαρκ........!!! (http://cyclenews.uberflip.com/i/538021-cycle-news-2015-issue-27-july-7) σελίδα 134
ρε με τα μνημόνια και τις μαλακίες χάσαμε το μπούσουλα....
απ'τον προηγούμενο αγώνα μιας και είναι κλειδωμένο:
sour grapes,bad loser για τον Μαρκ........!!! (http://cyclenews.uberflip.com/i/538021-cycle-news-2015-issue-27-july-7) σελίδα 134
έτσι εξηγείται τελικά
θέλει να κάνει κολλητούς φίλους
338555
ωραίο άρθρο :wave2:
devil's animal
14/07/2015, 21:39
Και όταν οδηγάει είναι σα να έχει δυσκοιλιότητα. Μετά όπως πέφτει και ξεκαθαρίζουν τα πράματα....
Ενίοτε σπάει και μερικά οστά και του βάζουν βίδες και μπουλόνια!
Έχει μακελευτεί αυτό το παιδί.
Πιο καλά να πάει σπίτι όσο είναι ακόμα καιρός ! ! ! ! !
:uplate:
λες οτι να'ναι...
η ταχυτητα του ειναι αποδεδειγμενη πολλακις...
μενει ο τσαμπουκας και η διαθεση για μαχες...
δεν πρεπει να το βλεπετε το αθλημα σαν αρενα που εχει μονομαχους που "ταϊζουν" το πληθος με αιμα, σαρκα και κομμενα μελη...:yuck:
GIOTIS750
15/07/2015, 00:50
Καμπανα ο Κρατσλοου http://www.paddocktalk.com/news/html/story-284258.html
MotoGP » MotoGP Germany: software freeze underway
14 July 2015
Honda, Yamaha and Ducati freeze their factory ECU software from German MotoGP
If a software modification is unanimously requested by Honda, Yamaha and Ducati then it must be adopted. Likewise the manufacturers must unanimously approve any changes requested by Dorna's ECU development team, with the exception of maintenance or bug fixing.
The likelihood of the three manufacturers being in unanimous agreement is a matter for debate... http://www.crash.net/motogp/news/221100/1/motogp-software-freeze-underway.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss
MG-KTiNoS
15/07/2015, 01:10
λες οτι να'ναι...
η ταχυτητα του ειναι αποδεδειγμενη πολλακις...
μενει ο τσαμπουκας και η διαθεση για μαχες...
δεν πρεπει να το βλεπετε το αθλημα σαν αρενα που εχει μονομαχους που "ταϊζουν" το πληθος με αιμα, σαρκα και κομμενα μελη...:yuck:
Αυτός πρέπει να πάει σπίτι του γιατί θα γίνει η αρένα η ίδια....
Το λέω γιατί δε θέλω να πάθει κακό!
Ρόμποκοπ έχει γίνει.
Οκ φτάνει τώρα. Να χαρεί και τα λεφτουδάκια που χει μαζέψει !