View Full Version : HABEMUS PAPAM 3
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
nicksior
14/08/2015, 19:41
Η κυβέρνηση θα πάρει τα χρήματα , θα πάρει και ψήφο εμπιστοσύνης απο χμμ όλες τις "πλατφόρμες" και θα συνεχίσει..
Τα περι εκλογών τ ακούω βερεσέ..
Τρελό??
Διακινδυνεύω την πρόβλεψη.
η αριστερη πλατφόρμα είναι ότι πιο σουρεαλιστικό ότι πιο "διχασμένη προσωπικότητα" έχει περάσει ποτέ
από την ελληνική πολιτική σκηνή. δλδ τέτοια καραγκιοζιλίκια ούτε το ΚΚΕ.
πως γίνεται να δώσεις ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβερνηση ενώ μέχρι τώρα έχεις καταψηφίσει ότι
νομοσχέδιο έχει φέρει στη βουλή; γιατί δεν έχεις τα κότσια να τη ρίξεις για να παλέψεις για το δίκιο σου;
αφού δεν παίρνεις μωρή κότα Λαφαζάνη το πολιτικό κόστος, πως αύριο μεθαύριο θα κάνεις κόμμα
και θα ζητήσεις τη ψήφο του Έλληνα; σαν τη ΔΗΜΑΡ θα καταντησεις
Σε τρώει ο απ'αυτός σου:lol:
339549
Κάτι κουλά πάντως φοράει η συγκεκριμένη απ'ότι είδα γενικώς.
339550
339551
Μλκ μου...να πέσεις στον έρωτα της και να μην σε θέλει.:cry:
George_Sp
14/08/2015, 23:01
συμφωνία επετεύχθη. 25 από τα 85 δις της 3ετίας στις τράπεζες. Μνημόνιο 3 από Δευτέρα.
Καλά μπάνια λαέ.
MG-KTiNoS
15/08/2015, 00:35
Καλά μπάνια λαέ.
plats plouts.....
Πλαίει ανάμεσα στα πέη
η δική μου Τάι Πέι
:uplate:
Bob_o_mastoras
16/08/2015, 15:04
:ninja:
Δεινόσαυρος
17/08/2015, 12:23
η αριστερη πλατφόρμα είναι ότι πιο σουρεαλιστικό ότι πιο "διχασμένη προσωπικότητα" έχει περάσει ποτέ
από την ελληνική πολιτική σκηνή. δλδ τέτοια καραγκιοζιλίκια ούτε το ΚΚΕ.
Πέστο ψέμματα!
Εδώ ο ίδιος ο Τσίπρας δηλώνει οτι είναι εντελώς εναντίων της ίδιας της πολιτικής που εφαρμόζει! :lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol: :bawl:
Χωρίς να τον πλακώνουν αμέσως στα γιαούρτια.
Και μετά βρίσκεις ακόμα άτομα να σου λένε οτι η mainstream πολιτική έχει ακόμα κάποιo λόγο ύπαρξης.*
* Πέραν, να πούμε, απο το να εξασφαλίζει καρέκλες για καρεκλοκένταυρους.
Δεινόσαυρος
17/08/2015, 12:30
Η κυβέρνηση θα πάρει τα χρήματα , θα πάρει και ψήφο εμπιστοσύνης απο χμμ όλες τις "πλατφόρμες" και θα συνεχίσει.
Μα γιατί να μην πάρει ψήφο εμπιστοσύνης;
Αφού όλοι είναι εξ ίσου εναντίων στα μέτρα...
Αν η αριστερή πλατφόρμα δώσει τελικά ψήφο εμπιστοσύνης δεν είμαι σίγουρος πως θα είναι για καλό (του ΣΥΡΙΖΑ).
Θεωρητικά τον ΣΥΡΙΖΑ τον συμφέρει να γίνουν εκλογές όσο το δυνατόν συντομότερα, όσο είναι ακόμα 1ο κόμμα στις δημοσκοπήσεις.
Αν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης, τότε αναπόφευκτα οι εκλογές θα καθυστερήσουν οπότε το πολιτικό κόστος από τα νομοσχέδια του μνημονίου θα είναι μεγαλύτερο.
Εκτός κι αν θέλουν να κερδίσουν τις εκλογές όσο ήθελε και ο Καραμανλής το 2009...
tsompanis
17/08/2015, 15:45
, όσο είναι ακόμα 1ο κόμμα στις δημοσκοπήσεις...
1ο @ρχιδι είναι. Απο πότε οι δημοσκοπήσεις αποφάσισαν να λένε την αλήθεια?
http://www.naftemporiki.gr/finance/story/990024/l-katseli-seira-ton-politon-na-stiriksoun-to-trapeziko-sustima
:bawl::lol:
" Είναι τώρα σειρά του Έλληνα πολίτη να δείξει έμπρακτα τη στήριξή του στο δικό του τραπεζικό σύστημα "
:bawl:
George_Sp
17/08/2015, 16:07
Με αυτά που διαβάζω βγήκα το μεσημέρι στο μπαλκόνι και άκουγα τους τζίτζικες να γκαρίζουν και αναρωτήθηκα......έχουν όντως 2κύλινδρο εν σειρά ή μήπως είναι V με αρύθμιστες βαλβίδες. (και αν αναρωτιέστε για τις δικές μου βαλβίδες), βγείτε να ακούσετε κάνα τζίτζικα και πείτε μου αν έχω δίκιο.
Cpt. Haddock
18/08/2015, 13:45
:tooth::tooth::tooth:
339627
nicksior
18/08/2015, 18:15
Η κυβέρνηση θα πάρει τα χρήματα , θα πάρει και ψήφο εμπιστοσύνης απο χμμ όλες τις "πλατφόρμες" και θα συνεχίσει..
Τα περι εκλογών τ ακούω βερεσέ..
Τρελό??
Διακινδυνεύω την πρόβλεψη.
Σιγά μη πάμε εκλογές.. ή ψήφο εμπιστοσύνης και λοιπές αηδίες…
Δεν εγκρίνονται «άνωθεν».. Η αστάθεια δεν βολεύει τη στιγμή που ξένα κοινοβούλια ψηφίζουν .. Δηλαδή τι θα τους πούμε? Ψηφίστε εσείς αλλά εμείς ακόμη αμφιβάλουμε?
Η λειτουργία θερινών τμημάτων στη βουλή με επιλεγμένους βουλευτές μπορεί να ψηφίσει όλα τα επίμαχα «δύσκολα» νομοσχέδια..
Διαφορετικά οι «κουτόφραγκοι» χρήμα δεν…
Τεράστια η χρησιμότητα των αριστερών κυβερνήσεων γιατί μπορούν να ψηφήσουν νόμους που καμία δεξιά κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να περάσει.. Νομίζω το είχε πει ο Ανιέλι https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%8C%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%82_Fiat
Είναι αγαπητός (ή θα γίνει) ο Αλέξης στην Ευρώπη γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να πετύχει εκεί που οι άλλοι απέτυχαν.
Αριστερά – Δεξιά είναι για λαική κατανάλωση και στην πολιτική το αποτέλεσμα μετράει.
Δεξιά πολιτική - Αριστερή ψευδαίσθηση
και βέβαια είναι αδιανόητο ο Παύλος να διαπραγματευτεί με τεχνικές λεπτομέρειες (και όχι μόνο ο Παύλος).. Σιγά όμως μη διαπραγματευτούν..
Σύντομα πολλοί δεξιοί θα πίνουν νερό στ` όνομα του Αλέξη. Πραγματικοί δεξιοί κι όχι μικροπαπάρες που απέκτησαν BMW και Rolex (fake) και νόμισαν εαυτούς «πλούσιους»
Ο κόσμος θα είναι περήφανος, μέχρι να ξαναγραφτεί η ιστορία.
MG-KTiNoS
20/08/2015, 16:31
"...ΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ
Σε 10 δισ. ευρώ ανέρχεται η προκαταβολή για την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών. Τα κεφάλαια αυτά, υπό μορφή ομολόγων του ESM, θα δημιουργηθούν αυτόματα από τον Μηχανισμό Ευρωπαϊκής Σταθερότητας και θα διακρατούνται σε ειδικό λογαριασμό.
Τα 12,7 δισ. ευρώ θα διατεθούν για την εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους. Από αυτά τα 7 δισ. ευρώ αφορούν στην αποπληρωμή του δανείου-γέφυρα από τον ESM, 3,4 δισ. ευρώ για την αποπληρωμή των ομολόγων και των τόκων τους που έχει στην κατοχή της η ΕΚΤ και λήγουν σήμερα, 2,2 δισ. ευρώ κατευθύνονται προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για την πληρωμή δόσης και τόκων και 100 εκατ. ευρώ αφορούν στην εξυπηρέτηση άλλων δανείων.
1 δισ. ευρώ θα διατεθεί για την έναρξη αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του δημοσίου και repos (έχουν συναφθεί συμβάσεις συνολικού ύψος 9,7 δισ. ευρώ από τα οποία τα 3,5 δισ. ευρώ πρέπει σταδιακά να επιστραφούν στους φορείς της γενικής κυβέρνησης)
2,3 δισ. ευρώ θα διατεθούν για τη χρηματοδότηση του πρωτογενούς ελλείμματος της γενικής κυβέρνησης εκ των οποίων 500 εκατ. ευρώ θα κατευθυνθούν για συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ...
:a08:
20 Σεπτέμβρη
Έρχεται η ελπίδα;
:moutza:
Βαρέθηκα την κοροϊδία. ..........
Billymuse
20/08/2015, 19:03
20 Σεπτέμβρη
Το γαμάτο ειναι οτι θα λέιπω 2 ευδομάδες στο εξωτερικό και θα χάσω ολα τα καραγκιοζιλίκια που θα γίνουν στα ΜΜΕ.
Γυρνάω μια μέρα πριν τις εκλογές :D
amyroukai
20/08/2015, 21:43
Μάλιστα. Ο Αλέξης λες και ήρθε από τον Σείριο και δεν ζούσε εδώ τόσο καιρό, ο Μεϊμαράκης κουκουρούκου μανταλάκια καφενείο...
Ομαδικό τρολάρισμα και δούλεμα. Μπράβο παιδιά. Μπράβο.
Ολα θα πανε καλα....
βαση σχεδιου
με σταθερα τον ανθρωπο....
με υπευθυνοτητα....
με αξιοπρεπεια.....
amyroukai
21/08/2015, 09:11
Το ότι ουδείς ξένος εξεπλάγη ή διαμαρτυρήθηκε για τα έξοδα των εκλογών δείχνει ότι οι εκλογές ήταν μέρος της συμφωνίας.
Το ότι ουδείς ξένος εξεπλάγη ή διαμαρτυρήθηκε για τα έξοδα των εκλογών δείχνει ότι οι εκλογές ήταν μέρος της συμφωνίας.
Σωστοςςς...ξεφτιλες!!
ολοι αποχη θα βαρεσει τρελο νουμερο!
εγω προσωπικα δεν ψηφιζω κανεναν ξανα..:a3:
George_Sp
21/08/2015, 11:57
η αποχή δεν είναι ποτέ η λύση. ίσα ίσα τους δίνει άλλοθι να περνάνε τα πράγματα πιο εύκολα μιας και ενσωματώνεται στο 1ο κόμμα αλλά και κρύβεται τεχνητά μέσα στο επι μέρους ποσοστό όσων ψήφισαν.
για πολλούς ακόμα λόγους, πολιτικούς-βούλησης κλπ αλλά είναι μεγάλο θέμα να ανοιχτεί και δε θα το κάνω μιας και αυτό που επείγει είναι να βρεθεί μια λύση απέναντι σε αυτή τη τρέλα όπως μας την πασάρουνε κάθε φορά.
δηλαδή έτσι όπως έχουν μαγειρευτεί τα πράγματα δε γίνεται να πηγαίνουμε και εμείς με το σταυρό στο χέρι καθαγιάζοντας όσα ειρηνικά, νόμιμα και συνταγματικά όπλα έχουμε ως πολίτες αυτής της χώρας. δε μπορώ να διανοηθώ οτι αυτή η εκλογική διαδικασία έτσι όπως έχει καταντήσει είναι η μόνη λέξη που μπορώ να αρθρώσω, με τον τρόπο που με έχουν "αφήσει" να αρθρώνω.
παρόλαυτά η αποχή δεν βοηθά.
το πράγμα για μένα πάντως έχει ξεφύγει τόσο που δε διορθώνεται.
πάμε και στο υποθετικό ζουμί της ιστορίας.
ποσοστά σύριζα κατρακύλα ή στα ίδια τώρα που πήρε ο κόσμος 3ο μνημόνιο.
ποσοστά ανελ παρομοίως με από πάνω.
ποσοστά νδ κατρακύλα γιατί η κατάντια τους δεν έχει τελειωμό.
ποσοστά πασοκ κατρακύλα παρομοίως με νδ.
ποσοστά κκε κατρακύλα γιατί και η ρομαντική μλκια που τους έχει βαρέσει με τη στάση τους όχι σε όλα και όχι στον οποιοδήποτε διάλογο από μόνο του αποτελεί αιτία να μην ασχοληθεί κανείς μαζί τους.
με φοβίζει πολύ η τιμωριτική διάθεση των ψηφοφόρων....δε θα διανοηθώ να δω τα χρυσαύγουλα ίσως 2ο κόμμα σε ποσοστό μόνο και μόνο λόγω τιμωρίας για τα υπόλοιπα. μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν ακούγεται τίποτα άσχημο για τους φασίστες τελευταία. σαν να έπαιξε συγχωροχάρτι ξαφνικά από παντού.
λεβέντης εκεί που ήτανε θα είναι μιας και δε πείθει κανέναν.....
ο ποταμίσιος το ξέρουν και οι πέτρες για το ποιον μπόμπολα εξυπηρετεί και θα πατώσει επίσης...
ποιος ρε έμεινε ρε...ΚΑΝΕΙΣ.
ούτε αριστερή πλατφόρμα περιμένω ούτε λαφαζάνη, ουτε αλαβάνο που πλέον το τρένο πέρασε.
είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που ψηφίζω από το 2000 και δε ξέρω τι να κάνω μόλις θα μπω μέσα στο παραβάν.
το μόνο που έμεινε είναι να μας κλοτσήσει η βίδα που μας έχει στρίψει προ πολλού και να μην γίνουν εκλογές γιατί θα κατέβουμε όλοι στα εκλογικά κέντρα με τις καραμπίνες και μετά πορεία στη βουλή.
Καλύτερα φτιάχτε ένα θέμα Εκλογές 2015 - Τhe Awakening παρά να το γεμίσουμε εδώ.Η εμπιστοσύνη έχει χαθεί προς πάσα πολιτική κατευθυνση.Προσωπικά κολώνω να προβώ και σε αγορές που με ενδιαφέρουν γιατί δε ξέρω τι θα μου ξημερώσει.Και τα λιγοστά μου χρήματα θα πάω να τα βγάλω απο τη γαμωτράπεζα αυτή τη φορά.
Καλύτερα φτιάχτε ένα θέμα Εκλογές 2015 - Τhe Awakening παρά να το γεμίσουμε εδώ..
Μην κανετε καμια πλακα...:lol:
Δεινόσαυρος
21/08/2015, 12:16
η αποχή δεν είναι ποτέ η λύση.
Νομίζω οτι κάνεις λάθος, μια «βροντερή σιγή» αποχής μπορεί να είναι πολύ πιο αποτελεσματική από ο,τι νομίζεις.
Σκέψου να πάει η αποχή στα 90% (λαιμαι). Δεν θα περάσει το μήνυμα λες;
Αντιθέτως, η συμμετοχή είναι που «τους δίνει άλλοθι να περνάνε τα πράγματα πιο εύκολα», μιας και μ' αυτήν μπορούνν να παριστάνουν οτι είναι η επιλογή του λαού, εκεί που στην ουσία δεν υπήρχε καμμία επιλογή*. Σαν να σου λέω: «προτιμάς να σε σκοτώσω με ρόπαλο ή με λαμαρίνα;» Άντε, άσκησε το πολιτικό σου καθήκον και πές μου!
είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που ψηφίζω από το 2000 και δε ξέρω τι να κάνω μόλις θα μπω μέσα στο παραβάν.
Κάνε το σωστό και μην μπείς στο παραβαν.
Ή, αν πια είσαι τόσο «εξαρτημένος» ΛΟΛ, ρίξε άκυρο. Φαντάσου 90% άκυρα. Δεν περνάει το μήνυμα, λες;
====
Ακούσα κάπου (δεν ξέρω αν στέκει, πιθανότατα όχι, ήταν από site πσεκαζμένων) οτι άμα υπάρξει αρκετό ποσοστό αποχής, στις επόμενες εκλογές απαγορεύεται να ξαναμπουν οι ίδιοι υποψήφιοι.
Γνωρίζει κανείς αν αυτό είναι αλήθεια; Κάπου θα υπάρχει ένας μηχανόβιος συνταγματολόγος ρε πιδιμ.
Και αν στέκει, το φαντάζεστε; Με τη μια να τους ξεφορτωθούμε ΟΛΟΥΣ;
* Υποστάσεις δεν θίγουμε, πρόσφατα δημοψηφίσματα δεν εξετάζουμε...
Φιλε όχι δεν περνάει το μηνυμα.Το μηνυμα δεν το πιάνουν ακόμη και όταν τους χτυπάνε.Στο λέω αυτό μιας και ημουν παρών σε αντιμετώπιση τραυμάτων μετά απο ξυλοδαρμό και ο άνθρωπας δεν είχε καταλάβει το γιατι,τι έγινε κτλ.Δε νοιώθουν σου λέω.
Δεινόσαυρος
21/08/2015, 12:39
Την απώλεια της καρέκλας την νοιώθουν, όμως.
Ας βγεί κόμμα χαβαλετζίδικο. Χειρότερο δεν θάναι.
Να γελάμε τουλάχιστον.
Δεινόσαυρος
21/08/2015, 12:40
Μην κανετε καμια πλακα...:lol:
Αφού ΔΕΝ HABEMUS PAPAM πια....
Δεινόσαυρος
21/08/2015, 12:42
θα κατέβουμε όλοι στα εκλογικά κέντρα με τις καραμπίνες και μετά πορεία στη βουλή.
Κρητικάτσι είσαι ωρε σύντεκνε; Έχει Βουλή τσια στην Κρήτη;
Γιατι τους υπόλοιπους Έλληνες με καραβίδες, ΟΚ, τους βλέπω, αλλά καραμπίνες... έ κακό να κοροῑδεύουμε τους πάσχοντες τώρα. (Με την πιθανή εξάιρεση ενός άλλου, αλλά είναι κι αυτός νησιώτης)
Αφού ΔΕΝ HABEMUS PAPAM πια....
εεε... κάτι θα βγει στις 21... από PAPAM δεν ξεμένουμε...
blackbusa
21/08/2015, 14:04
εεε... κάτι θα βγει στις 21... από PAPAM δεν ξεμένουμε...
ναι...η Πάπισα η Ιωάννα...
Bob_o_mastoras
21/08/2015, 14:29
Παντως με μια συντομη ανασκοπηση του εργου της, μονο ως ανεκδοτο (και δυστυχως κακογουστο) μπορει να θεωρηθει η διακυβερνηση Τσιπρα..
Παμε βουρ για τους επομενους μ@λακες.. (ή μηπως οι μ@λακες ειμαστε εμεις;; )
:a49::wlae:
MG-KTiNoS
21/08/2015, 15:05
339770
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Bob_o_mastoras
21/08/2015, 15:15
Φορας τα γαντια για τη μηχανη, παιρνεις το κρυσταλινο μπουκαλι και της το σπας με μανια στο κεφαλι!!! :a39:
Μουχαμουαχαχαχαχαχα ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑ μουαχαχαχαχααααααααα!!!!! :evil:
AUFGEBRACHT
21/08/2015, 17:35
Άντε πάλι ο κυρίαρχος λαός... :bawl:
MG-KTiNoS
24/08/2015, 08:05
Λοιπόν μια μαλακία που λένε πάντα εδώ χάμου είναι ο ανταγωνισμός που ρίχνει της τιμές κλπ κλπ
Εγώ απ όσο ξέρω τέτοιο πράμα δεν έγινε ποτέ αλλά ας μη μπω σε πολλά πολλά.
Ας μείνουμε στο προφανές
Το 23% δεν θα πάει σε όλα τα σχολειο. Στά καλά δεν θα μπει.
http://www.presspublica.gr/roysfeti-me-ejairesh-apo-to-23-toy-fpa-sta-idivtika-tvn-loysivn-poia-sxoleia-ejairoyntai/
Μετά σου λέει γιατί δεν κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα?
Μα γιατί αυριο θα κάνεις ακόμα ένα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΣΑΤΣΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ Γ......
:wave2:
nicksior
24/08/2015, 11:41
Παντως με μια συντομη ανασκοπηση του εργου της, μονο ως ανεκδοτο (και δυστυχως κακογουστο) μπορει να θεωρηθει η διακυβερνηση Τσιπρα..
Παμε βουρ για τους επομενους μ@λακες.. (ή μηπως οι μ@λακες ειμαστε εμεις;; )
:a49::wlae:
Ναι!
«Χαιρετίζει» τις πρόωρες κάλπες η Moody's
http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1356047/hairetizei-tis-proores-kalpes-h-moodys.html
MG-KTiNoS
24/08/2015, 13:05
Αυτή είναι η σελίδα ενός Σύριου φωτογράφου στο ΦουΜπου
Όποιος θέλει να δει τι... τρέχει ας ρίξει μμια ματιά.
ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000241271163
taisteal
24/08/2015, 14:07
Αυτή είναι η σελίδα ενός Σύριου φωτογράφου στο ΦουΜπου
Όποιος θέλει να δει τι... τρέχει ας ρίξει μμια ματιά.
ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000241271163
Το πιο θλιβερο μεσα σε ολα αυτα Νικο ειναι οτι τετοιες εικονες συνηθισαμε να τις βλεπουμε
και μας περνανε απαρατηρητες,λες και ειναι κατι το φυσιολογικο..
Εχουμε γινει ανιωθοι,αναισθητοι.
:(
George_Sp
24/08/2015, 14:29
Αν όχι σε όλα, τουλάχιστον στη πλειοψηφία τους και στο σκεπτικό αλλά και στο τρόπο που ξετυλίγει το σκεπτικό της με βρίσκει σύμφωνο η κοπελιά.
http://www.thepressproject.gr/article/80372/Kuklos-proeklogikis-periodou
MG-KTiNoS
24/08/2015, 15:08
Το πιο θλιβερο μεσα σε ολα αυτα Νικο ειναι οτι τετοιες εικονες συνηθισαμε να τις βλεπουμε
και μας περνανε απαρατηρητες,λες και ειναι κατι το φυσιολογικο..
Εχουμε γινει ανιωθοι,αναισθητοι.
:(
Άκου να δεις κάτι...
Εμάς τα λεφτουδάκια μας, μας ενδιαφέρουν....
Άκουγα χτες τους μεγάλους της ΕΕ.
Ούτε ένας δεν είπε τη λέξη ΕΙΡΗΝΗ, ούτε ένας δεν είπε μια λέξη συμπόνιας.
Αν δε ακούσεις Άγγλους και Ούγγρους θα φρίξεις.
Μόνο για λεφτά μιλούσαν.
Ως τώρα όμως ΜΟΝΟ εθελοντές έχουν βοηθήσει τους πρόσφυγες και η.... Ελλάδα.
(και μαγκιά μας)
:plaf:
Αν όχι σε όλα, τουλάχιστον στη πλειοψηφία τους και στο σκεπτικό αλλά και στο τρόπο που ξετυλίγει το σκεπτικό της με βρίσκει σύμφωνο η κοπελιά.
http://www.thepressproject.gr/article/80372/Kuklos-proeklogikis-periodou
Η κοπελιά (στο συγκεκριμένο άρθρο τουλάχιστον) δεν εκφράζει απολύτως κανένα σκεπτικό και καμία πολιτική σκέψη. Μόνο το ανούσιο και μηδενιστικό «μου βρωμάνε όλοι» και μάλιστα και αυτό «ντεμέκ» άποψη, μόνο και μόνο για να πάρει κανένα καλό λόγο το άρθρο μιας και αυτό πουλάει αυτές τις μέρες. Σιγά την πρωτοτυπία στη δημοσιογραφία...
Άντε και τα λέει σωστά, μετά τι; Τί προτείνει; Την κάνουμε απ' τη χώρα; Αφού τα ίδια σκατά λέει πως είναι και ο υπόλοιπος κόσμος. Εκτός αν είναι ν' ανοίξουμε καμία τρύπα να μπούμε μέσα από τώρα, μην παιδευόμαστε κιόλας.
Να κάνουν παράπονα από το πληκτρολόγιο μπορούν όλοι. Αυτό που είναι δύσκολο είναι να γράφεις κάτι με ουσία.
George_Sp
24/08/2015, 15:28
Η κοπελιά (στο συγκεκριμένο άρθρο τουλάχιστον) δεν εκφράζει απολύτως κανένα σκεπτικό και καμία πολιτική σκέψη. Μόνο το ανούσιο και μηδενιστικό «μου βρωμάνε όλοι» και μάλιστα και αυτό «ντεμέκ» άποψη, μόνο και μόνο για να πάρει κανένα καλό λόγο το άρθρο μιας και αυτό πουλάει αυτές τις μέρες. Σιγά την πρωτοτυπία στη δημοσιογραφία...
Άντε και τα λέει σωστά, μετά τι; Τί προτείνει; Την κάνουμε απ' τη χώρα; Αφού τα ίδια σκατά λέει πως είναι και ο υπόλοιπος κόσμος. Εκτός αν είναι ν' ανοίξουμε καμία τρύπα να μπούμε μέσα από τώρα, μην παιδευόμαστε κιόλας.
Να κάνουν παράπονα από το πληκτρολόγιο μπορούν όλοι. Αυτό που είναι δύσκολο είναι να γράφεις κάτι με ουσία.
είπα οτι με βρίσκει σύμφωνο στις διαπιστώσεις που κάνει.
από εκεί και πέρα αν παρακολουθείς το νήμα και όσους γράφουν θα δεις και τι έγραψα λίγο πιο πίσω.
οτι είναι η πρώτη φορά από το 2000 που είμαι ενεργός πολιτικά και δε ξέρω τι να πάω να κάνω στη κάλπη.
αφού λοιπόν σου απάντησα τώρα......θες να γράψεις και συ κάτι εποικοδομητικό ή να σου αντιστρέψω οτι και συ κάνεις στείρα κριτική στη κοπελιά χωρίς να προσφέρεις κάτι περισσότερο?
θες να γράψεις και συ κάτι εποικοδομητικό ή να σου αντιστρέψω οτι και συ κάνεις στείρα κριτική στη κοπελιά χωρίς να προσφέρεις κάτι περισσότερο?
Όχι, δεν θέλω να γράψω κάτι εποικοδομητικό, απλώς καταθέτω το δικό μου μερίδιο στη γκρίνια.
Αυτό δεν κάνουμε σε αυτό το thread;
amyroukai
24/08/2015, 15:40
Και η Τουρκία βοηθάει με το αζημίωτο. Γιατί ουσιαστικά προσδοκά σε φιλετάκι στα βόρεια και μην σου πω ότι κάπως ετσι σύντομα θα λήξει το Κουρδικό (και καραδοκεί και μην κάνουμε καμμιά μλκία και δεν σώσουμε εντός χωρικών υδάτων για να διεκδικήσει και εκεί)... Ένα φιλετάκι στην Τουρκία, ένα φιλετάκι στην Ρωσία, ένα φιλετάκι ίσως στο Ιράν, ότι μείνει στα Αμερικανά/Ισραηλινά. Όλοι ευτυχισμένοι. Ποιός τους χ3ζει τώρα τους.... πως τους είχε πει ο ανήρ ο δις-ιζ-σπαρτα τις προάλλες, πετσετοκέφαλους; Αναλώσιμοι.
Και η Ευρώπη με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες που δεν έχει που να τους βάλ... Ώπα χαζομάρα μου, η Ελλάδα που τους υποδέχτηκε ήθελα να πω, ξέχασα προς στιγμήν το Δουβλίνο2. Και όπως διάβασα σε ένα πολύ συναισθηματικό επίλογο σχετικού άρθρου από κάποιον στην Μυτιλήνη νομίζω "να τους βοηθήσουμε για να μην μας μείνει η ρετσινιά". Γιατί ο Έλληνας πάνω από όλα καθαρό κούτελο να έχει. Αλλά να του μείνει και ένα φραγκάκι από το ταξί ή να κονομήσει καμμιά εξωλέμβια τζαμπαντάν που έβλεπα χτες, να πάρει και μιά 60αρού εισητηριάκι ο πλοιοκτήτης που διαβάζουμε τόσες μέρες στο φατσοβιβλίο.
Αυτό που δεν ξεχνάω είναι το ρητό που λέει αν θέλεις κάποιος να μην πεινάσει τώρα δώσε του ένα ψάρι αλλά αν θέλεις να μην πεινάσει ποτέ μάθε του να ψαρεύει. Θάλασσα δεν έχουμε πιά, αν είχαμε και ποτέ τελικά. Τι θα γίνει στο μέλλον αναρωτιέμαι.
Κτήνε οι Άγγλοι, οι Ιταλοί, οι Πορτογάλλοι, οι Ολλανδοί, οι Βέλγοι (δεν ξέρω αν ξεχνάω κανέναν) δεν ήταν οι υπεύθυνοι για τις εικόνες με τα παιδάκια με τις τουμπανιασμένες κοιλιές που βλέπαμε το πάλαι ποτέ και μας έλεγαν οι μαμάδες "φάε γιατί δεν βλέπεις τα παιδιάκια στην Αφρική" με κατάληξη "σαν εκείνα θα γίνεις" ή "δεν ντρέπεσαι να πεινάνε και εσύ να μην τρως"; Γιατί να έχουν αλλάξει τροπάριο τόσα χρόνια μετά, δεν έβγαλαν λεφτά; Ε θα συνεχίζουν να βγάζουν και τώρα. Την παγκόσμια ειρήνη άσε την να την λένε στα καλλιστεία. Δεν την είπαν ούτε για την πρώην γιουγκοσλαβία ούτε πουθενά. Μιλάει το πράσινο του ντόλαρ. Ή το παρδαλό του ευρώ.
Και όντως έχω γίνει εντελώς άνιωθος και εντελώς αναίσθητος απέναντι στους μελοδραματισμούς γενικώς και ειδικώς εντός και εκτός, για τους δικούς μου λόγους.
Με λύπη μου βλέπω πως μετά τα βόρεια, τα ανατολικά και τα νότιά μας, έρχεται και 'δώθε το ίδιο τσουτσουνάμι. Και πάντα κερδίζουν οι ίδιοι "φίλοι και σύμμαχοι" κοίτα να δεις πράγματα. Να ζήσουμε (; ) να τους θυμόμαστε.
Ενφια μετά τις εκλογές είπαμε και εκκαθαριστικά πρώτη δόση άμεσα, μην ξεχάσω. Και ψήφο στην Λαϊκή διασπασ... Ενότητα ήθελα να πω γιατί κράτησε το λόγο της ψηλά και απείχε από την καταστροφική πορεία του γκουβέρνου. Ή στον Λαϊκό σύνδεσμο. Ή στο κόμμα που νοιάζεται για τον Λαό και δεν το εκτιμάει. Ή στον μέγα προφήτη που θα αλλάζει βουλευτές κάθε έξι μήνες για να κυβερνήσουν όλοι στην λίστα του. Ή στον Βαγγέλα. Ή στην κόρη του τάδε. Ή στον Αλέξη που δεν ήθελε αλλά εκβιάστηκε (Κωστάκη ζεις εσύ μας οδηγείς). Τόσες επιλογές, τόσο λίγος χρόνος...
Bob_o_mastoras
24/08/2015, 16:42
https://www.youtube.com/watch?v=f5lNzedF9Mg
Αχμμμ,αχμμ έρχεται η ανάπτυξη (http://www.huffingtonpost.gr/2015/08/24/life-aposyretai-apo-thn-ellada-h-groupon_n_8031926.html?1440429437&utm_source=Contra&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget);Τι έγινε και φεύγουν ρε σύ;Αφού ο άλλος τα ψήφισε τα μνεμόνια και περιμένουμε την ελ-πήδα......Σημειωτέον ήταν μια εταιρεία που νομίζω είχε βοηθήσει πιστεύω με το ταπεινό μυαλό μου αρκετούς ανθρώπους απο τεχνίτες μέχρι μικρομαγαζάκια που έβαζαν πολύ καλές προσφορές.Επίσης με όλο αυτό το πράμα που έχει γίνει απο τα κάπιταλ κ έπειτα μπήκα 2-3 φορές στο σκρουτζιο για να βρώ κάτι πραματάκια που ήθελα και βλέπω πως ακόμα και κεί έχει ψιλοπέσει περονόσπορος,απο απόθεμα δράμα και μου βγάζει και λιγότερα αποτελέσματα πλέον σε κάποια είδη και καταστήματα.Να χαρώ εγώ πράματα και θάματα!!!!!
Υ.Γ.Για να ευθυμήσουμε λιγάκι......
339904
AristidisZ
24/08/2015, 20:15
Ενφια μετά τις εκλογές είπαμε και εκκαθαριστικά πρώτη δόση άμεσα, μην ξεχάσω. Και ψήφο στην Λαϊκή διασπασ... Ενότητα ήθελα να πω γιατί κράτησε το λόγο της ψηλά και απείχε από την καταστροφική πορεία του γκουβέρνου. Ή στον Λαϊκό σύνδεσμο. Ή στο κόμμα που νοιάζεται για τον Λαό και δεν το εκτιμάει. Ή στον μέγα προφήτη που θα αλλάζει βουλευτές κάθε έξι μήνες για να κυβερνήσουν όλοι στην λίστα του. Ή στον Βαγγέλα. Ή στην κόρη του τάδε. Ή στον Αλέξη που δεν ήθελε αλλά εκβιάστηκε (Κωστάκη ζεις εσύ μας οδηγείς). Τόσες επιλογές, τόσο λίγος χρόνος...
φόλα στον σκύλο τον Ραντανπλαν (https://www.youtube.com/watch?v=jRAZ_VFKSjU)
amyroukai
24/08/2015, 20:24
...
Λόγω της κατάστασης και των εισαγωγών, έχουν ακριβύνει τα πάντα από ηλεκτρονικά... Το τηλέφωνό μου πχ πωλείται σήμερα περίπου 90 ευρώ παραπάνω από ότι το πήρα πριν 9 μήνες!!! Το αυτό με τηλεοράσεις και άλλα τέτοια πράματα του οξαποδώ. Δεν είναι μόνο το στοκ χάλια...
Λόγω της κατάστασης και των εισαγωγών, έχουν ακριβύνει τα πάντα από ηλεκτρονικά... Το τηλέφωνό μου πχ πωλείται σήμερα περίπου 90 ευρώ παραπάνω από ότι το πήρα πριν 9 μήνες!!! Το αυτό με τηλεοράσεις και άλλα τέτοια πράματα του οξαποδώ. Δεν είναι μόνο το στοκ χάλια...
Μαζί σου.Απλά πλέον επειδή έχουν δεσμέυσει και τα e-banking προς έξω τους επήδησε ολοσχερώς και πράγματα που μπορούσαν να τα έχουν "άμεσα" τώρα βλέπεις 2-5 μέρες διαθεσιμότητα κ άλλα τέτοια κουλά.
Pan (dvs)
24/08/2015, 21:07
Κατσε και σε λιγο αρχιζουνε ανατιμησεις σε ειδη πρωτης αναγκης.
MG-KTiNoS
24/08/2015, 21:30
Ως το μεγαλύτερο οικονομικό - πολιτικό σκάνδαλο από συστάσεως του νεοελληνικού κράτους χαρακτήρισε την υπόθεση της ΑΤΕ ο υπουργός Επικρατείας, Παναγιώτης Νικολούδης.
http://tvxs.gr/news/ellada/nikoloydis-i-ypothesi-tis-ate-megalytero-skandalo-apo-systaseos-toy-ellinikoy-kratoys
catmaster
24/08/2015, 21:59
Ως το μεγαλύτερο οικονομικό - πολιτικό σκάνδαλο από συστάσεως του νεοελληνικού κράτους χαρακτήρισε την υπόθεση της ΑΤΕ ο υπουργός Επικρατείας, Παναγιώτης Νικολούδης.
http://tvxs.gr/news/ellada/nikoloydis-i-ypothesi-tis-ate-megalytero-skandalo-apo-systaseos-toy-ellinikoy-kratoys
ναι ενώ πέραν της εποχής θαλασσοδανείων της ΑΤΕ όλες οι άλλες εποχές χαρακτηρίζονταν από πλήρη διαφάνεια :lol: (πάμπερς, πακέτα ντελόρ , εξοπλιστικά , Αθήνα 2004 και συνεχίζεται η λίστα.... ) :wave2:
AUFGEBRACHT
25/08/2015, 18:09
Ως τώρα όμως ΜΟΝΟ εθελοντές έχουν βοηθήσει τους πρόσφυγες και η.... Ελλάδα.
(και μαγκιά μας)
:plaf:
Αυτοί οι εθελοντές που βλέπω τόσο καιρό να θυμίζουν ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπιά και ανιδιοτέλεια σε αυτό τον σκατόσκοσμο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, είναι ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! Παρακολουθούσα μια μέρα στην τηλεόραση μια οργάνωση από γυναίκες με καταγωγή από Αφρική, αν δεν κάνω λάθος λεγόταν "Η ΜΕΛΙΣΣΑ"... Με το ΥΣΤΕΡΗΜΑ τους έφτιαχναν καθημερινά φαγητά και τα μοίραζαν στους πρόσφυγες στο Πεδίο του Άρεως. Σε αντιδιαστολή με τα παραπάνω, δεν έχω λόγια για τους υπάνθρωπους Έλληνες ξενοδόχους και ταξιτζήδες οι οποίοι χρεώνουν ένα δωμάτιο πανσιόν €100 τη βραδιά για να κοιμηθούν τα γυναικόπαιδα, για τους ταρίφες που χρέωναν €60 διαδρομή μέχρι την πόλη, ενώ την ίδια δουλειά έκαναν και πολλοί ιδιώτες με αγροτικά και φορτηγάκια... :a020: Ή η άλλη τραγική εικόνα που είδα χτες, να φτάνουν οι μετανάστες με την βάρκα από Τουρκία και πριν προλάβουν να βγουν, να τρέχουν οι ελληναράδες οι μάγκες και να απαλλοτριώνουν τη μηχανή του φουσκωτού... Σκατόψυχοι...
AUFGEBRACHT
25/08/2015, 18:11
Πανηγύριζαν τότε οι συνδικαλιστές της πρώην ΑΤΕ μόλις βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα την έπαιρνε από τον Σάλλα και θα την έκανε πάλι κρατική :lol:
catmaster
25/08/2015, 21:41
Πανηγύριζαν τότε οι συνδικαλιστές της πρώην ΑΤΕ μόλις βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα την έπαιρνε από τον Σάλλα και θα την έκανε πάλι κρατική :lol:
μάλλον θα νόμιζαν ότι θα ξαναγυρίσουν στις παλιές χρυσές εποχές της XiosBank και άλλων που κάθε στέλεχος τσίμπαγε και ένα μπόνους κοντά στα 500 χιλιάρικα (σε ευρώ μιλάμε) ... τους κορόιδεψαν και αυτούς τους φουκαράδες ...
dimmie_72
26/08/2015, 01:13
Προεκλογικά φέϊγ βολάν η ΑΤΕ, το μπλοκάρισμα της επένδυσης στις Σκουριές, κάθε μέρα θα βγάζουν κι από ένα.
Το ερώτημα είναι αφού οι υποθέσεις αυτές είχαν ωριμάσει γιατί δεν πήραν το δρόμο της δικαιοσύνης;
Γέρασα να παρακολουθώ τις ίδιες και τις ίδιες -υποτίθεται- τακτικές. Αύριο θα βγει κι ο Τέρενς Κουίκ να αποκαλύψει ένα ακόμα σκάνδαλο και η ζωή συνεχίζεται... :(
MG-KTiNoS
26/08/2015, 07:36
Προεκλογικά φέϊγ βολάν η ΑΤΕ, το μπλοκάρισμα της επένδυσης στις Σκουριές, κάθε μέρα θα βγάζουν κι από ένα.
Το ερώτημα είναι αφού οι υποθέσεις αυτές είχαν ωριμάσει γιατί δεν πήραν το δρόμο της δικαιοσύνης;
Γέρασα να παρακολουθώ τις ίδιες και τις ίδιες -υποτίθεται- τακτικές. Αύριο θα βγει κι ο Τέρενς Κουίκ να αποκαλύψει ένα ακόμα σκάνδαλο και η ζωή συνεχίζεται... :(
Οι σκουριές τον έχουν πάρει προ πολλού και στην ΕΕ αλλά και στις ΗΠΑ για απάτη (έρευνα)...
Η ΑΤΕ ας είναι καλά ο φίλος σου ο Στουρνάρας....
MG-KTiNoS
26/08/2015, 07:43
MA GIATI ????
ΓΙΑΤΙ?????
ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ?????
:lol:
http://www.newsit.gr/egklhma/Eskisan-ta-xartia-eforiakon-poy-pigan-gia-elegxo-sti-Mykono/426134
υγ
και μια μέρα σ ένα καφανείο εδώ δίπλα ήταν οι πελάτες που τους πλάκωσαν και όχι ο καφετζής
:rotflmao:
Cpt. Haddock
26/08/2015, 10:48
Που 'σαι φαρμακοτριφτη. ΚΑνε κανενα αποθεμα καλου κακου :lol::p
339995
tzimidis
26/08/2015, 12:18
Eseis pou kserete, an ayrio stis ekloges bgei alli kybernisi, mple i prasini as poume,
tin epomeni mera DEN tha exoume capitalia control?
to ebanking gia ekso tha anoiksei?
nicksior
26/08/2015, 12:23
Φοβερό!! Φάρμακο!!
O χιμπατζής μάλλον εντυπωσιάστηκε και επιδεικνύει τεκμήρια προς μελέτη στην επιστήμη.
Eseis pou kserete, an ayrio stis ekloges bgei alli kybernisi, mple i prasini as poume,
tin epomeni mera DEN tha exoume capitalia control?
to ebanking gia ekso tha anoiksei?
Τα cc δεν πρόκειται να αρθούν τόσο εύκολα. Θα χρειαστεί μήνες, ίσως χρόνια, για να επιστρέψουμε στην προ-cc εποχή. Απλά θα χαλαρώνουν σιγά σιγά, οπότε ναι, κάποια στιγμή θα μπορούν να γίνουν και αγορές εξωτερικού.
Και μέσα σε όλα τα άλλα διαβάζω ότι πέφτουν οι βάσεις σε όλα τα πανεπιστήμια και ΤΕΙ εκτός από:
Η μεγαλύτερη αύξηση μορίων υπάρχει εφέτος στο τμήμα Μουσικών Σπουδών Αθηνών (+8.000) που έφτασε εφέτος στα 13.000 μόρια
Μάλιστα. Αυτό χρειαζόμαστε, περισσότερους μουσικούς σε αυτή τη χώρα.
amyroukai
26/08/2015, 17:03
Θηβαίο, εσύ;
nikos_abel
26/08/2015, 17:08
Και μέσα σε όλα τα άλλα διαβάζω ότι πέφτουν οι βάσεις σε όλα τα πανεπιστήμια και ΤΕΙ εκτός από:
Η μεγαλύτερη αύξηση μορίων υπάρχει εφέτος στο τμήμα Μουσικών Σπουδών Αθηνών (+8.000) που έφτασε εφέτος στα 13.000 μόρια
Όχι, οικονομολόγους και δικηγόρους χρειαζόμαστε, και μάλιστα να μάθουν τη δουλειά από αυτούς που έχουμε.
Δεν με ενδιαφέρει τι χρειαζόμαστε, απλά βρίσκω περίεργο όλοι να θέλουν να γίνουν μουσικοί ξαφνικά τελευταία. Μακάρι να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους λοιπόν.
Αν πάντως ενδιαφέρει κάποιον η γνώμη μου χρειαζόμαστε νέους επιχειρηματίες, αγρότες και παραγωγικές εργασίες γενικά αυτό σχολίασα.
nicksior
26/08/2015, 17:15
Δεν με ενδιαφέρει τι χρειαζόμαστε, απλά βρίσκω περίεργο όλοι να θέλουν να γίνουν μουσικοί ξαφνικά τελευταία. Μακάρι να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους λοιπόν.
Αναμένουν τον ζουρνά και τα νταούλια μήπως?
Αναμένουν τον ζουρνά και τα νταούλια μήπως?
πολύ πιθανό χαχα
Θηβαίο, εσύ;
ναι τώρα ξεμπέρδεψα με την δημοσιογράφο και είπα να γράψω και στο μοτο
dimmie_72
26/08/2015, 17:17
μακάρι να γίνει... χρόνια τώρα προσπαθώ να πείσω τον teogtp να πάμε να παρακολουθήσουμε μια Άρια της Μπάλτσα στο Ωδείο και σε απάντηση ξερογκαζιάζει ο πστς.... :(
dimmie_72
26/08/2015, 17:21
έλα ρε μαθητές του βία 13 να μείνουν εκτός ανώτατης εκπαίδευσης, ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Πουσαι Τέρνεεες κκκουίκ! :lol:
amyroukai
26/08/2015, 18:02
ναι τώρα ξεμπέρδεψα με την δημοσιογράφο και είπα να γράψω και στο μοτο
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ :thumbsup:
radio-φονική παραγωγό :)
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ :thumbsup:
radio-φονική παραγωγό :)
ναι ναι, αυτό :)
αχαχαχχαχαχχαχχχχααααχχ
Δελτίο Τύπων της Ζωής Κωνσταντοπούλου:
"Την δεύτερη μέρα της ερχόμενης εβδομάδας και του επόμενου επταημέρου, θα δηλώσω, θα ανακοινώσω και θα γνωστοποιήσω στον ελληνικό λαό τη συγκρότηση, τη διαμόρφωση και το σχηματισμό του νέου, νεοπαγούς και νεότοκου πολιτκού κόμματος, ρεύματος και σχηματισμού που θα ζητήσει, θα διεκδικήσει και θα απαιτήσει την ψήφο, την επιλογή και την προτίμηση του ελληνικού, μεσογειακού και νοτιοβαλκανικού λαού μέσα στα όρια, στα πλαίσια και τις διατάξεις του Συντάγματος και των νόμων της προεδρευομένης,προεδρικής και πάλαι ποτέ, πρώην και τέως βασιλευομένης δημοκρατίας".
:tooth: :tooth: :tooth:
αχαχαχχαχαχχαχχχχααααχχ
"Την δεύτερη μέρα της ερχόμενης εβδομάδας και του επόμενου επταημέρου, θα δηλώσω, θα ανακοινώσω και θα γνωστοποιήσω στον ελληνικό λαό τη συγκρότηση, τη διαμόρφωση και το σχηματισμό του νέου, νεοπαγούς και νεότοκου πολιτκού κόμματος, ρεύματος και σχηματισμού που θα ζητήσει, θα διεκδικήσει και θα απαιτήσει την ψήφο, την επιλογή και την προτίμηση του ελληνικού, μεσογειακού και νοτιοβαλκανικού λαού μέσα στα όρια, στα πλαίσια και τις διατάξεις του Συντάγματος και των νόμων της προεδρευομένης,προεδρικής και πάλαι ποτέ, πρώην και τέως βασιλευομένης δημοκρατίας".
πρόσεχε!!!!
λίγα τα λόγια σου για την Ζωή
εκτός αν θες να σε φωνάξει και σένα για μια κουβεντούλα μαζί με τον Στουρνάρα :bawl:
πρόσεχε!!!!
λίγα τα λόγια σου για την Ζωή
εκτός αν θες να σε φωνάξει και σένα για μια κουβεντούλα μαζί με τον Στουρνάρα :bawl:
Εγω θα της πω "Δεν δίναμαι να προσέλθω, λόγω αδυναμίας εκκίνησης και κατα συνέπεια ασφαλούς κυκλοφορίας της μοτοσυκλέτας μου, μάρκας Aprilia Tuono"
Θα δείξει κατανόηση μόλις δει οτι έχω ιταλικό μηχανάκι.
αχαχαχχαχαχχαχχχχααααχχ
πεσμου οτι κανεις πλακα .. :eek:
:cry:
Εγω θα της πω "Δεν δίναμαι να προσέλθω, λόγω αδυναμίας εκκίνησης και κατα συνέπεια ασφαλούς κυκλοφορίας της μοτοσυκλέτας μου, μάρκας Aprilia Tuono"
έχεις ένα δίκιο και συ αλλά δεν μασάει από τέτοια η Ζωάρα! χαχαχα
έχεις ένα δίκιο και συ αλλά δεν μασάει από τέτοια η Ζωάρα! χαχαχα
θα το παίξω Κουτσόγιωργας τότε. Θα πάω ματωμένος-λερωμένος, με σκισμένα ρούχα και θα πω "Δεν δίναμαι κυρία Πρόεδρε. Εφαγα high στην Καλλιρόης και χρήζω περιθάλψης" Στο καπάκι θα γείρω στο έδρανο κρατώντας τον γοφό μου με έκφραση Randy De Puniet.
Ούτε αυτό θα πιάσει λές?
AUFGEBRACHT
28/08/2015, 16:59
θα απαιτήσει την ψήφο, την επιλογή και την προτίμηση του ελληνικού, μεσογειακού και νοτιοβαλκανικού λαού
Όταν λέει η Ζωή θα απαιτήσει την ψήφο τι εννοεί; Όποιος δεν την ψηφίσει θα τον μηνύσει; Θα τον λοιδορήσει; Θα βάλει τον άντρα της να τους σπάσει τα πόδια; Πάντως ο GPS προσδιορισμός του λαού να ξέρει ότι αποκλείει όσους νοιώθουν βορειοαφρικανοί και δυτικοασιάτες...
AUFGEBRACHT
28/08/2015, 17:01
στα πλαίσια και τις διατάξεις του Συντάγματος και των νόμων της προεδρευομένης,προεδρικής και πάλαι ποτέ, πρώην και τέως βασιλευομένης δημοκρατίας".
Πότε αποποινικοποιήθηκε η χρήση των ναρκωτικών; χαμπάρι δεν πήρα...
AUFGEBRACHT
28/08/2015, 17:07
Δίπλα στο νεοπαγές έπρεπε να γράψει και προσωποπαγές και με κεφαλαία γράμματα, για να μην πω να είναι από νέον και να αναβοσβήνουν... Αν δεν έχει βρει όνομα για το κόμμα προτείνω την ονομασία Κόμμα της Αριστεράς και της Ζωής, αρκτικόλεξο Κ.Α.ΖΩ.( το τονισμός στο άλφα)
nikos_abel
28/08/2015, 17:09
Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνετε ότι θα μπει Βουλή κανονικότατα.
AUFGEBRACHT
28/08/2015, 17:17
Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνετε ότι θα μπει Βουλή κανονικότατα.
Εννοείται, ο ελληνικός λαός έχει στείλει νούμερα και νούμερα στη βουλή, αυτή δεν θα στείλει;
θα το παίξω Κουτσόγιωργας τότε. Θα πάω ματωμένος-λερωμένος, με σκισμένα ρούχα και θα πω "Δεν δίναμαι κυρία Πρόεδρε. Εφαγα high στην Καλλιρόης και χρήζω περιθάλψης" Στο καπάκι θα γείρω στο έδρανο κρατώντας τον γοφό μου με έκφραση Randy De Puniet.
Ούτε αυτό θα πιάσει λές?
αν θες να πάρεις τα ρίσκα σου δικό σου πρόβλημα, εγώ δεν θα το ρίσκαρα με την Ζωάρα
σου υπενθιμίζω ότι μέχρι να γίνει πρόεδρος της βουλής η Ζωή, ο chuck norris όλο κατορθώματα ήταν. Μόλις βγήκε η Ζωάρα γατάκι και αυτός.
Τυχαίο?
Δεν νομίζω
Χιουμοριστική είναι η δήλωση ρε... :tooth:
Το ότι δεν το καταλάβατε, απλά δείχνει ότι η συγχώνευση του λημματος "παπαροπλημμυρα" και ΠτΒ έχει ολοκληρωθεί.
αν θες να πάρεις τα ρίσκα σου δικό σου πρόβλημα, εγώ δεν θα το ρίσκαρα με την Ζωάρα
σου υπενθιμίζω ότι μέχρι να γίνει πρόεδρος της βουλής η Ζωή, ο chuck norris όλο κατορθώματα ήταν. Μόλις βγήκε η Ζωάρα γατάκι και αυτός.
Τυχαίο?
Δεν νομίζω
Δεν έχεις άδικο...
Εχθές έγραψα λανθασμένα "Τζακ Νορις", αντί του ορθού "Τσακ Νόρις" και είχα 7 πμ να το διορθώσω πριν το δει η Ζωή.
Ευτυχώς ο Blitzer με προφυλαξε...
tzimidis
28/08/2015, 18:15
Ego blepo oti i aristera mprosta ston kindyno na parameinei kybernisi,
ayto-poly-diaspatai gia alli mia fora.
telima prepei na eixan dikio oi palioteroi pou elegan oti stoxoxs tous einai i asfaleia tis antipoliteysis.
mexri ekei ki oxi parapano.
As exoun oi alloi tin eythyni ton apofaseon.
amyroukai
28/08/2015, 18:18
απλώς δεν πάνε καλά...
nicksior
28/08/2015, 18:23
Ego blepo oti i aristera mprosta ston kindyno na parameinei kybernisi,
ayto-poly-diaspatai gia alli mia fora.
telima prepei na eixan dikio oi palioteroi pou elegan oti stoxoxs tous einai i asfaleia tis antipoliteysis.
mexri ekei ki oxi parapano.
As exoun oi alloi tin eythyni ton apofaseon.
Κι όμως οι Εγγλέζοι.. Τα κατάφεραν!!
Μια Ζωή Αριστερά!
dimmie_72
28/08/2015, 18:34
Εγω θα της πω "Δεν δίναμαι να προσέλθω, λόγω αδυναμίας εκκίνησης και κατα συνέπεια ασφαλούς κυκλοφορίας της μοτοσυκλέτας μου
Dalt0n... εσύ; :bawl:
340087
Χαχαχαχαχαχαχα :a012:
Και ανάσκελα ο κύριος πάνος χάμου να τον εξασκεί με την αριθμητική......https://youtu.be/xc0n_v2zBHE
Αααα ρε τσιώλη τρισμέγιστε.....
κλυταιμνήστρα ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟΥΟΥ
Χαχαχαχαχαχαχα :a012:
Και ανάσκελα ο κύριος πάνος χάμου να τον εξασκεί με την αριθμητική......https://youtu.be/xc0n_v2zBHE
Αααα ρε τσιώλη τρισμέγιστε.....
κλυταιμνήστρα ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟΥΟΥ
;):lol:
https://www.youtube.com/watch?v=Jfu9VtBZOzg
Άμα κάνεις κάτι, θα το κάνεις σωστά:
"Δεν δύναμαι, δεν μπορώ και δεν είμαι άξιος να προσέλθω, λόγω αδυναμίας, ατονίας και δυσχέρειας εκκίνησης, ξεκινήματος και αναχώρησης και κατά συνέπεια ασφαλούς, βέβαιης και σίγουρης κυκλοφορίας της μοτοσυκλέτας, μηχανής και δίκυκλου μου μάρκας Aprilia Tuono."
:lol:
taisteal
28/08/2015, 20:43
Βασιλης Λεβεντης γατακια....
:wlae:
akis_trevor
28/08/2015, 20:55
Βασιλης Λεβεντης γατακια....
:wlae:
ανετα.....θα μας ξεβρακωσει ολους..:cry: