Σύνδεση

View Full Version : Γιατι ρε Honda...

Bob_o_mastoras
19/07/2015, 21:09
...δεν βγαζεις κατι τετοιο να γουσταρουμε;;;

True adventure...?

338700

bulmont
19/07/2015, 21:26
HONDA FREEWING ????????????????????????

:bawl::bawl::bawl:

theofilos888
19/07/2015, 21:26
φτιαχτο μονος σου.... ενα μπροστινο εχει....

roukos_x
19/07/2015, 21:32
οτι δεν υπαρχει...το φτιαχνουμε!

nickald
19/07/2015, 21:33
Μη τους βαζεις ιδεες γιατι μπορει απο τα περισσεματα να μονταρουν κανενα "καινουριο" μοντελο και να το πουλανε για ενα νεφρο και μισο συκωτι.....

Μισο καθρεφτη απο χορνετ... ενα μπροστινο απο αφρικα... ενα υποπλαισιο απο τρανσαλπ..... μια εκτυπωση καινουρια γραμματοσειρα αυτοκολλητα στου Τζουζεπε το εκτυπωταδικο και ετοιμο....

Honda εισαι.....

lykourgi
19/07/2015, 21:48
Τι γωνία κάστερ έχει αυτό το πράγμα;

Χάλια είναι, πάντως. Χίλιες φορές τα XR και Dominator, όπως τα ξέρουμε.

Bob_o_mastoras
20/07/2015, 02:17
Πλαισιο και μοτερ ειναι απο XR650R, zαντολαστιχα μαζι με δισκοπλακες απο 990 adv και πηρουνι απο duke (?).. τα πλαστικα ειναι του καλλιτεχνη.
Τεσπα.. Το συγκεκριμενο το εβαλα ως παραδειγμα.
Το θεμα ειναι γιατι δεν βγαζει ενα ελαφρυ μονοκυλινδρο on-off με τα προϋπαρχοντα υλικα που εχει και μερικες καινοτομιες επιπλεον;;; Και επισης γιατι εγκατελειψε το υπεροχο μοτερ του 650R;;;
Και γιατι κανενας Ιαπωνας κατασκευαστης δεν ασχολειται με την κατηγορια των μονοκυλινδρων open enduro-on off-trail bikes (πες το οπως θες) οπως παλια με τα ΧR, TTR, DR, KLX κλπ και αναγκαστικα αν θελω τετοιο μηχανακι καινουργιο πρεπει να παρω ΚΤΜ 690 ή Husky;;;
Οχι οτι τα ΚΤΜ κλπ ειναι ασχημα, το αντιθετο, αλλα κριμα να μην υπαρχει ανταγωνισμος.. :(

Panos76
20/07/2015, 07:32
Τα CRF250L και KLX (http://www.ridermagazine.com/manufacturer/honda/rider-comparo-2013-honda-crf250l-vs-2013-kawasaki-klx250s-vs-2013-yamaha-wr250r.htm/);

theofilos888
20/07/2015, 07:57
Πλαισιο και μοτερ ειναι απο XR650R, zαντολαστιχα μαζι με δισκοπλακες απο 990 adv και πηρουνι απο duke (?).. τα πλαστικα ειναι του καλλιτεχνη.
Τεσπα.. Το συγκεκριμενο το εβαλα ως παραδειγμα.
Το θεμα ειναι γιατι δεν βγαζει ενα ελαφρυ μονοκυλινδρο on-off με τα προϋπαρχοντα υλικα που εχει και μερικες καινοτομιες επιπλεον;;; Και επισης γιατι εγκατελειψε το υπεροχο μοτερ του 650R;;;
Και γιατι κανενας Ιαπωνας κατασκευαστης δεν ασχολειται με την κατηγορια των μονοκυλινδρων open enduro-on off-trail bikes (πες το οπως θες) οπως παλια με τα ΧR, TTR, DR, KLX κλπ και αναγκαστικα αν θελω τετοιο μηχανακι καινουργιο πρεπει να παρω ΚΤΜ 690 ή Husky;;;
Οχι οτι τα ΚΤΜ κλπ ειναι ασχημα, το αντιθετο, αλλα κριμα να μην υπαρχει ανταγωνισμος.. :(

Πονεσες τωρα εσυ για τον ανταγωνισμο!!!!! Ασε τα ψοφια και πες τι προστυχο εχεις στο μυαλο σου...... Δε σου φτανει πια να παρεις το 650 ετσι; Θελεις true adventure καταστασεις με καλο γκαζι και λιγα κιλα; Στο ειπα και πιο πανω..... φτιαχτο εσυ. Δε θα ειναι και τοσο δυσκολο. Θελει λιγα φραγκα βεβαια, αλλα δε σε φοβαμαι. Το χεις!!!! Πραγματοποιησε το ονειρο σου!!!! :beer:

doctoras
20/07/2015, 11:49
(

λόγο τεχνολογιας φίλε, ετσι απλά

τα μονοκυλινδρα που τρέχαν τόσα χρόνια(1970-2002) στις κατηγορίες ψηλοφτερων ονοφ εγκαταλείφθηκαν λογο κραδασμων, δε ταξίδευαν όλο τον κοσμο, δεν είχαν ανετη σελα και λοιπά κουλά διοτι μας εφαγε αφενός η μαλακία(και ο καπιταλισμός)αφετέρου το μαρκετινκ ωσ γνήσια προβατάκια..και εκεί που ήθελες κανα 2εκ δρχ(6χιλιαρκα ευρω) το 1999 για ενα thumper 600-650 τωρα θες 15000++ για να πάρεις την "μοτοσυκλέτα της ζωής σου"(λενε αυτοί)...

μη ανησυχείς όμως το παρατεταμένο "κούνημα του χαλιού" που δημιουργεί το κεφάλαιο στις λαικες τάξης(ειδικα στη γκρικελαντ) τα επόμενα χρόνια η τάση λέει οτι θα πηγαίνουμε σε λογικότερες-τιμιοτερες κατασκευες και με την στροφή στην ρετρολαγνεία ολοένα αναβιώνουν θρυλικές κατασκευες του ενδόξου παρελθόντος, και ευτυχώς γιατί η πλειοψηφία των πωλήσεων σε μοτό γίνεται απο καθημερινούς μεροκαματιάρηδες αναβάτες και όχι από υψηλά οικονομικά στελέχη εταιριών..:winka:

Ζεύκας
20/07/2015, 11:55
...δεν βγαζεις κατι τετοιο να γουσταρουμε;;;

True adventure...?

338700

Έλα Μπομπ εδώ είναι το Χόντα της προκοπής που ψάχνεις (https://www.youtube.com/watch?v=CKjOo7TeTbA) :beer:

Bob_o_mastoras
20/07/2015, 12:10
Τα CRF250L και KLX (http://www.ridermagazine.com/manufacturer/honda/rider-comparo-2013-honda-crf250l-vs-2013-kawasaki-klx250s-vs-2013-yamaha-wr250r.htm/);

Αυτα ειναι μικρου κυβισμου. Λεω για κατι σε 600, 650 cc.

Πονεσες τωρα εσυ για τον ανταγωνισμο!!!!! Ασε τα ψοφια και πες τι προστυχο εχεις στο μυαλο σου...... Δε σου φτανει πια να παρεις το 650 ετσι; Θελεις true adventure καταστασεις με καλο γκαζι και λιγα κιλα; Στο ειπα και πιο πανω..... φτιαχτο εσυ. Δε θα ειναι και τοσο δυσκολο. Θελει λιγα φραγκα βεβαια, αλλα δε σε φοβαμαι. Το χεις!!!! Πραγματοποιησε το ονειρο σου!!!! :beer:

Sex με το Soichiro! :lol: :a07:

To να το φτιαξεις μονο σου ειναι σιγουρα μια πολυ καλη ιδεα. Απλα θελει χρημα και ενα καλο μηχανικο με ορεξη. Αν βρω τα λεφτα (οχι φετος) θα παρω το 690 (μεταχειρο) ομως..:look:
Αν υπηρχε ομως Ιαπωνικο θα το αγοραζα.

Αλλη ερωτηση που με ταλανιζει ειναι γιατι αχρηστευσαν το μοτερ του XR 650R?? :confused:

daz
20/07/2015, 14:52

Αν ήταν να καταντήσει σαν του χτ με τις τόσες προδιαγραφές ρύπων, καλύτερη η ανακύκλωση.

Όλα τα παραπάνω γίνονται αλλά όχι χωρίς κόστος. Ειδικά αυτό με το βάρος θέλει χρήμα από το σχεδιαστήριο μέχρι τα υλικά (βλέπε τενεκε). Ελαφρύ με υλικά από το ράφι αλλά να καλύπτει και τις προδιαγραφές, ενώ πρέπει να ανθεκτικό και αξιόπιστο!!! Μήπως θέλεις να είναι και δυνατό?
Δεν ειρωνεύομαι, τα ίδια θέλω και εγώ. Και εγώ τα ίδια ρωτάω αλλά το κάνω πιο πολύ εν είδει γκρίνιας παρά ερώτησης. :lol:

αναγκαστικα αν θελω τετοιο μηχανακι καινουργιο πρεπει να παρω ΚΤΜ 690 ή Husky;;;

Φίλε υπάρχει και το χτ - χτζ. :cry::lol:

daz
20/07/2015, 14:55
To να το φτιαξεις μονο σου ειναι σιγουρα μια πολυ καλη ιδεα. Απλα θελει χρημα και ενα καλο μηχανικο με ορεξη.

Όλοι οι μηχανικοί έχουν όρεξη όταν τους πληρώνεις! :lol:

Ή το κάνεις μόνος σου αφού διαβάσεις 1000 σελίδες σε διάφορα φορά για να αποφύγεις τις κακοτοπιές ή μείνε με αυτό που έχεις.

spyrakos35
20/07/2015, 15:01
Αποστολε με πλήγωσες.....

περίμενα από σένα μια πιο σουρεαλ απάντηση....

daz
20/07/2015, 15:48
Αποστολε με πλήγωσες.....

περίμενα από σένα μια πιο σουρεαλ απάντηση....

Κάνω συντήρηση δυνάμεων μέχρι να ανακοινώσει η χοντα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θρύλου. :lol:

spyrakos35
20/07/2015, 16:36
Κάνω συντήρηση δυνάμεων μέχρι να ανακοινώσει η χοντα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θρύλου. :lol:

Σατανικο.......

Bob_o_mastoras
20/07/2015, 18:26
Αν ήταν να καταντήσει σαν του χτ με τις τόσες προδιαγραφές ρύπων, καλύτερη η ανακύκλωση.

Όλα τα παραπάνω γίνονται αλλά όχι χωρίς κόστος. Ειδικά αυτό με το βάρος θέλει χρήμα από το σχεδιαστήριο μέχρι τα υλικά (βλέπε τενεκε). Ελαφρύ με υλικά από το ράφι αλλά να καλύπτει και τις προδιαγραφές, ενώ πρέπει να ανθεκτικό και αξιόπιστο!!! Μήπως θέλεις να είναι και δυνατό?
Δεν ειρωνεύομαι, τα ίδια θέλω και εγώ. Και εγώ τα ίδια ρωτάω αλλά το κάνω πιο πολύ εν είδει γκρίνιας παρά ερώτησης. :lol:

Φίλε υπάρχει και το χτ - χτζ. :cry::lol:

To XT, ΧΤΖ (εκτος του οτι ειναι Ιταλικο :p) δεν ειναι στην κατηγορια που εννοω. Δηλαδη XR 600, TTR 600, KLX κλπ κλπ.

Για τα πιο πανω δες.. Αν επαιρνε πχ η Honda πχ πλαισιο απο το υδροψυκτο XR, εκανε ενα ελαχιστο downgrade στο μοτερ και ενα μικρο επανασχεδιασμο ωστε να αραιωσουν τα διαστηματα σερβις και να αποδιδει περιπου 45 αλογα φιμωμενο,( Ηδη το Dalara (:a49:) (oχι αυτο :p) καλυπτε τις προδιαγραφες.) εβαζε μερικα επιπλεον οργανα, φωτα, κλειδαρια και πλαστικα και θα ηταν ετοιμο! Δυο εκδοσεις, μια enduro και μια με μικρο fairing αλα Τengai-domi κλπ.
Ευκολο. ;) (και ολα απο το ραφι)

Όλοι οι μηχανικοί έχουν όρεξη όταν τους πληρώνεις! :lol:

Ή το κάνεις μόνος σου αφού διαβάσεις 1000 σελίδες σε διάφορα φορά για να αποφύγεις τις κακοτοπιές ή μείνε με αυτό που έχεις.

Οχι και ολοι..
Επισης δεν εχω ορεξη να το φτιαξω μονος μου αλλα ουτε και γνωσεις.
Θα το πουλησω φετος το Domi διοτι χρειαζομαι λεφτα το χειμωνα και η σεζον παει γτπ.
Του χρονου καινουργιο thumper.. :lol:

Σατανικο.......

Τουλαχιστον σατανικο! :mad:
Ετοιμαζω την απολογια just in case... :D

dimmie_72
20/07/2015, 18:31
και ευτυχώς γιατί η πλειοψηφία των πωλήσεων σε μοτό γίνεται απο καθημερινούς μεροκαματιάρηδες αναβάτες

κι όμως... αν μπεις σε ένα club BMW είτε αυτ/των είτε μηχανών, η συντριπτική πλειοψηφία κατόχων προέρχεται απ αυτή ακριβώς την κατηγορία. :D

Bob_o_mastoras
20/07/2015, 18:50
Πιθανον να χρειαζοταν και ψεκασμος στη τροφοδοσια (για τους ρυπους) για το 650 αντι για το καρμπ. Αλλα οκ, δεν θα ανεβαινε τοσο το κοστος..

doctoras
20/07/2015, 19:03
κι όμως... αν μπεις σε ένα club BMW είτε αυτ/των είτε μηχανών, η συντριπτική πλειοψηφία κατόχων προέρχεται απ αυτή ακριβώς την κατηγορία. :D
bmw ψωμί και αλάτι; :)
Τωρα ομως που μας πήραν και το αλάτι;
Δε βγαίνουν τα κουλούρια..

Εγω ψήνομαι άσχημα(!) που θα μπορω να χαρακτηρίζω χαλβαδιαζοντας μια διακοσοπενηνταρα μηχανή ως μοτοσυκλέτα..ενώ λέξεις τύπου "το μηχανάκι" θα αναφέρονται μονο σε κατασκευές μέχρι 50cc!!
:)

Bob_o_mastoras
20/07/2015, 19:51
bmw ψωμί και αλάτι; :)
Τωρα ομως που μας πήραν και το αλάτι;
Δε βγαίνουν τα κουλούρια..

Εγω ψήνομαι άσχημα(!) που θα μπορω να χαρακτηρίζω χαλβαδιαζοντας μια διακοσοπενηνταρα μηχανή ως μοτοσυκλέτα..ενώ λέξεις τύπου "το μηχανάκι" θα αναφέρονται μονο σε κατασκευές μέχρι 50cc!!
:)

Μην το παμε εκει, αλλα ολα μηχανακια ειναι! :D

daz
20/07/2015, 20:21
Πιθανον να χρειαζοταν και ψεκασμος στη τροφοδοσια (για τους ρυπους) για το 650 αντι για το καρμπ. Αλλα οκ, δεν θα ανεβαινε τοσο το κοστος..

Δεν φτάνει μόνο ο ψεκασμός για να καλύψει τις τελευταίες προδιαγραφές. ;)

taisteal
20/07/2015, 21:08
Ας μπορεις να κανεις γουστα,και ελαχιστη σημασια εχει το μεσο
Το 80% απο τα αντβεντσουρ εργαλεια που κυκλοφορουν τα εχει φαει η ακινησια.

Εσενα σε βλεπω φουλ για Αφρικανα,περιμενε μονο να το παρει ο σουπιας
που θα το θαψει οπως και να'χει,ετσι ωστε να ξερεις τα κουσουρια του.

:lol:

daz
20/07/2015, 21:47
O νεκροθάφτης της γειτονιάς σας. Πήρα και καινούριο φτυάρι!

Μπορείτε να με φωνάζετε και Σόιμπλε αν θέλετε.

:evil::smokin:

amyroukai
21/07/2015, 01:46
Μπορείτε να με φωνάζετε και Σόιμπλε αν θέλετε.

Αυτός είναι κουτσός οχι κουλός. :)

MG-KTiNoS
21/07/2015, 08:42
338738

buckley
21/07/2015, 08:47
338738

Αφού βάλαμε και Νικολαιδη πρωί πρωί καλά θα πάμε.
Α ρε μαέστρο "οργισμένε Βαλκάνιε" ...

Bob_o_mastoras
21/07/2015, 12:40
Εσενα σε βλεπω φουλ για Αφρικανα,περιμενε μονο να το παρει ο σουπιας
που θα το θαψει οπως και να'χει,ετσι ωστε να ξερεις τα κουσουρια του.

To 750 ισως.. Για το καινουργιο δεν υπαρχει περιπτωση να βρεθουν χρηματα στο μεσοπροθεσμο μελλον, μη σου πω και στο διηνεκες (c).

Bob_o_mastoras
21/07/2015, 14:52
Eν τελει, για να το συγκεκριμενοποιησω, αυτο που ρωταω ειναι γιατι δεν παραγονται πλεον, εξ Ιαπωνιας, μη αγωνιστικα enduro ανω των 450cc ??????????????????????

daz
21/07/2015, 15:34
Αυτός είναι κουτσός οχι κουλός. :)

:a22:

amyroukai
21/07/2015, 20:31
Eν τελει, για να το συγκεκριμενοποιησω, αυτο που ρωταω ειναι γιατι δεν παραγονται πλεον, εξ Ιαπωνιας, μη αγωνιστικα enduro ανω των 450cc ??????????????????????

Ότι δεν τρέχει αγώνα, δεν έχει λόγο ύπαρξης. Απλό.

Στο Αμερικα, xr650, dr650, klr650 πωλούνται ακόμα.

Bob_o_mastoras
21/07/2015, 23:30
Ότι δεν τρέχει αγώνα, δεν έχει λόγο ύπαρξης. Απλό.

Στο Αμερικα, xr650, dr650, klr650 πωλούνται ακόμα.

To 690 τοτε γιατι το παραγει η ΚΤΜ;; Πουλαει ή οχι;;
Σωστο και κατανοητο αυτο με τους αγωνες αλλα δεν μπορω να καβαλησω ενα CRF και να κανω ταξιδι. Ενω με ενα ΧR 600 μπορω.

Τα XR 650 L, DR κλπ μπορει να βγαινουν καινουργια στο Αμερικα αλλα ειναι μηχανακια του '80.. Οποτε, μια ή αλλη με το να το παρεις και μεταχειρο να γλιτωσεις και τα εξοδα.. Ετσι και αλλιως αθανατα ειναι.

daz
22/07/2015, 01:54
To 690 τοτε γιατι το παραγει η ΚΤΜ;; Πουλαει ή οχι;;

To ktmh νομίζω σχεδιάστηκε για τους αγώνες baja στην αμερική.

amyroukai
22/07/2015, 09:09
το 690 έτρεχε Ντακάρ πριν μπει όριο στα 450. Και η νεφελιμ bmw εχει δυο νίκες με το funduro...

Bob_o_mastoras
03/08/2015, 19:24
Αγνοειστε το. Ειναι για να το δει ενας συμφορουμιτης.

339201

339202

339203

Ζεύκας
03/08/2015, 19:39
το βγαλες για πούλημα;

θες να πάρεις ιταλικό να γίνεις άντρας;

Bob_o_mastoras
03/08/2015, 19:45
το βγαλες για πούλημα;

θες να πάρεις ιταλικό να γίνεις άντρας;

Οχι, θελω να συνεχισω να ειμαι μια Γιαπωνεζικη αδελφη! :p:p

Δεν ξερω ακομα αν θα το πουλησω γι'αυτο και δεν βαζω αγγελια. Απλα ηθελε ενα παιδι να το δει και δεν μπορω να στειλω φωτο σε πμ. :)

tzimidis
03/08/2015, 20:46

Δεν ξερω ακομα αν θα το πουλησω γι'αυτο και δεν βαζω αγγελια. Απλα ηθελε ενα παιδι να το δει και δεν μπορω να στειλω φωτο σε πμ. :)

Ntax' , den ton les kai paidi , alla tou arese

spyrakos35
03/08/2015, 21:13

λελουδι πάντως

:beer:

RaGe_Raptor
03/08/2015, 21:19
νομίζω έχει βγει ένα καινούρΓιο πράμα,ιμέϊλ το λένε,στέλνεις και φωτογραφίες και απ'όλα,λένε........................

:lol::beer:

spyrakos35
03/08/2015, 21:43
νομίζω έχει βγει ένα καινούρΓιο πράμα,ιμέϊλ το λένε,στέλνεις και φωτογραφίες και απ'όλα,λένε........................

Για πες, για πες

:D

teogtp
03/08/2015, 22:10
Αγνοειστε το. Ειναι για να το δει ενας συμφορουμιτης.

339201

339202

339203

λελουδι πάντως

Νταξει;
Θα γινει ο γαμος;
Τελικα ολοι αντβεντσουρ θα καταληξετε..........

foogr01
03/08/2015, 22:34
Δε το 'καμες καλά πάντως με την πινακίδα. Στο δρόμο που χάραξε ο από πάνω αντί του smiley έπρεπε να βάλεις ένα ξενοδοχείο, μια reception ή το νησί τέλος πάντων. Καθόλου φαντασία εσείς οι χονταίοι τσ τσ τσ...

Ζεύκας
04/08/2015, 00:53

ασχέτως της πλάκας φαίνεται καλοσυντηρημένο. εύγε :beer:

Ζεύκας
04/08/2015, 00:53

και που να μιλήσουμε για dropbox :lol:

spyrakos35
04/08/2015, 06:33
Νταξει;
Θα γινει ο γαμος;

Ψηλο μπας και γλυτωσω καμμια δαγκωματια.....

Bob_o_mastoras
04/08/2015, 10:28
λελουδι πάντως

Νταξει;
Θα γινει ο γαμος;

Θα μου δωσει, λεει, ο Σπυρακος το FJR και 1000 € να τα κανουμε τραμπα.. Αμα θες (τρου) Αντβετσουρ θα πλερω!! :smokin:
:p

Δε το 'καμες καλά πάντως με την πινακίδα. Στο δρόμο που χάραξε ο από πάνω αντί του smiley έπρεπε να βάλεις ένα ξενοδοχείο, μια reception ή το νησί τέλος πάντων. Καθόλου φαντασία εσείς οι χονταίοι τσ τσ τσ...

Ειμαστε βαρετοι αλλα αξιοπιστοι! :lol:

ασχέτως της πλάκας φαίνεται καλοσυντηρημένο. εύγε :beer:

Ετσι το πηρα, τα μπραβο αξιζουν στον προηγουμενο ιδιοκτητη. Εγω λιγο καιρο το εχω και δεν εχω κανει πολλα χλμ.