MG-KTiNoS
21/07/2015, 23:35
Ταξιδιωτικά με τον παλιό κλασσικό τρόπο δεν γράφω πια....
Καλώς κακώς έτσι είναι, δεν μου βγαίνει.
Όταν κάποτε το έκανα, ο λόγος ήταν ν ανοίξει η πόρτα, να βγει ο κόσμος έξω, να ταξιδέψει, ν ανοίξει τα μάτια του και την ψυχή του ...
Σήμερα, όλα αυτά είναι μάλλον αστεία πράγματα.
Αφού λοιπόν τις τελευταίες μέρες η απογοήτευση κυρίεψε όλη τη χώρα...
Αφού η αξιοπρέπεια μας τσαλακώθηκε ακόμα μια φορά λέω...
Ρε δεν παίρνω τον Jr να πεταχτούμε μέχρι τους Φιλιππαίους Γρεβενών να δούμε αυτό
http://www.astroexormisi2015.gr/
338759
Τα καλά νέα είναι ότι οι Πελαργοί έξω από τα Τρίκαλα έχουν αυξηθεί κατά πολύ.
Έχουν χτίσει νέες φωλιές εκτός από την παλιά στο καμπαναριό και γενικά δείχνουν να περνούν καλά.
Τα άσχημα είναι ότι ο ποταμός Βενέτικος έχει μετατραπεί σε πλαζ, ενώ οι λουόμενες έχουν το χάλι τους.
:cry:
Σάββατο πρωί λοιπόν οι επιχειρήσεις ΜΟΥ παραμένουν κλειστές και οι χιλιάδες πελάτες ΜΟΥ κλαιν απαρηγόρητοι σε πλατείες και σοκάκια
Εμείς φεύγουμε πρωί και φτάνουμε μεσημέρι Σαμαρίνα.
(οι φωτό για λόγους ανωτέρας βίας μας άφησαν γεια αλλά κάποια στιγμή ο JR θα μου δόκει ένα βιντεάκι με το γαλαξία. )
Πλατεία Σαμαρίνας, μεσημέρι και ακούγεται μια κραυγή...
ΚΤιιιιιινουυυλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιι......
:eyepop:
Ήταν ο Μαρίνος (που ήξερα ότι θα πάει) αλλά είχε πλάκα!
Το βράδυ στην εκδήλωση μίλησε ο Καθηγητής στο Τμήμα Φυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ)
Γιαννης Σειραδακης (Αστροφυσικός)
Μίλησε για τις εκλείψεις, για τις φασματογραφίες που έκαναν, για τα λεφτά που έβαζε και από την τσέπη του για να γίνει η δουλειά καλά...
Έδειξε φωτογραφίες εκλείψεων έως και από το Β. πόλο.
Μετά μίλησε για τη μηχανή των Αντικυθήρων και είπε πολλές θαυμαστές ανακαλύψεις που είχαν κάνει μαζί με άλλους.
Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η κατηγορηματική του δήλωση πως αν η τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων δεν είχε καταστραφεί, ο άνθρωπος θα είχε πάει στο φεγγάρι 500 (πεντακόσια) χρόνια νωρίτερα.
Άξιζε το κάθε χιλιόμετρο που έκανα, την κάθε σταγόνα βενζίνης που ξόδεψα ν ακούσω τον άνθρωπο αυτό.
Ύστερα είχε την αστροπαρατήρηση, όπου ένας άλλος κυριούλης με τη βοήθεια ενός λέιζερ μας εξηγούσε τους αστερισμούς...
Η κόμη της Βερενίκης
Το Σμήνος τάδε
Ο τοξότης που σημαδεύει στην καρδιά των σκορπιό.
Η μεγάλη άρκτος, ο Δίας, ο Άρης κι ο Αντάρης (όχι παπάρης δεν υπάρχει)
Το τρίγωνο του καλοκαιριού...
Είχα ξαπλώσει σ ένα τσιμέντο και τα έβλεπα όλα.
Ποιός σε γαμεί ρε Σταύρακα???
Παραμύθι για μεγάλους, άνω θρώσκω και ότι πεις αυτό θα πιείς....
Όταν τελείωσαν όλα αυτά εκατοντάδες άνθρωποι με τηλεσκόπια, φωτογραφικές μηχανές επιδίδονταν σε ότι τους άρεσε...
Τα κόκκινα φωτάκια έδιναν μια απόκοσμη αίσθηση και κάποιος έπαιζε κλασσική ροκ...
Ο Jr φωτογράφιζε το γαλαξία για 3 ώρες περίπου.
Εγώ αραχτός με τον Μαρίνο να λέμε ιστορίες για... μηχανάκια....
Πήγαμε για ύπνο αργά, έτσουζε τη νυχτα στο μηχανάκι...
Αλλά ήμασταν ευτυχείς.
Καλώς κακώς έτσι είναι, δεν μου βγαίνει.
Όταν κάποτε το έκανα, ο λόγος ήταν ν ανοίξει η πόρτα, να βγει ο κόσμος έξω, να ταξιδέψει, ν ανοίξει τα μάτια του και την ψυχή του ...
Σήμερα, όλα αυτά είναι μάλλον αστεία πράγματα.
Αφού λοιπόν τις τελευταίες μέρες η απογοήτευση κυρίεψε όλη τη χώρα...
Αφού η αξιοπρέπεια μας τσαλακώθηκε ακόμα μια φορά λέω...
Ρε δεν παίρνω τον Jr να πεταχτούμε μέχρι τους Φιλιππαίους Γρεβενών να δούμε αυτό
http://www.astroexormisi2015.gr/
338759
Τα καλά νέα είναι ότι οι Πελαργοί έξω από τα Τρίκαλα έχουν αυξηθεί κατά πολύ.
Έχουν χτίσει νέες φωλιές εκτός από την παλιά στο καμπαναριό και γενικά δείχνουν να περνούν καλά.
Τα άσχημα είναι ότι ο ποταμός Βενέτικος έχει μετατραπεί σε πλαζ, ενώ οι λουόμενες έχουν το χάλι τους.
:cry:
Σάββατο πρωί λοιπόν οι επιχειρήσεις ΜΟΥ παραμένουν κλειστές και οι χιλιάδες πελάτες ΜΟΥ κλαιν απαρηγόρητοι σε πλατείες και σοκάκια
Εμείς φεύγουμε πρωί και φτάνουμε μεσημέρι Σαμαρίνα.
(οι φωτό για λόγους ανωτέρας βίας μας άφησαν γεια αλλά κάποια στιγμή ο JR θα μου δόκει ένα βιντεάκι με το γαλαξία. )
Πλατεία Σαμαρίνας, μεσημέρι και ακούγεται μια κραυγή...
ΚΤιιιιιινουυυλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιι......
:eyepop:
Ήταν ο Μαρίνος (που ήξερα ότι θα πάει) αλλά είχε πλάκα!
Το βράδυ στην εκδήλωση μίλησε ο Καθηγητής στο Τμήμα Φυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ)
Γιαννης Σειραδακης (Αστροφυσικός)
Μίλησε για τις εκλείψεις, για τις φασματογραφίες που έκαναν, για τα λεφτά που έβαζε και από την τσέπη του για να γίνει η δουλειά καλά...
Έδειξε φωτογραφίες εκλείψεων έως και από το Β. πόλο.
Μετά μίλησε για τη μηχανή των Αντικυθήρων και είπε πολλές θαυμαστές ανακαλύψεις που είχαν κάνει μαζί με άλλους.
Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η κατηγορηματική του δήλωση πως αν η τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων δεν είχε καταστραφεί, ο άνθρωπος θα είχε πάει στο φεγγάρι 500 (πεντακόσια) χρόνια νωρίτερα.
Άξιζε το κάθε χιλιόμετρο που έκανα, την κάθε σταγόνα βενζίνης που ξόδεψα ν ακούσω τον άνθρωπο αυτό.
Ύστερα είχε την αστροπαρατήρηση, όπου ένας άλλος κυριούλης με τη βοήθεια ενός λέιζερ μας εξηγούσε τους αστερισμούς...
Η κόμη της Βερενίκης
Το Σμήνος τάδε
Ο τοξότης που σημαδεύει στην καρδιά των σκορπιό.
Η μεγάλη άρκτος, ο Δίας, ο Άρης κι ο Αντάρης (όχι παπάρης δεν υπάρχει)
Το τρίγωνο του καλοκαιριού...
Είχα ξαπλώσει σ ένα τσιμέντο και τα έβλεπα όλα.
Ποιός σε γαμεί ρε Σταύρακα???
Παραμύθι για μεγάλους, άνω θρώσκω και ότι πεις αυτό θα πιείς....
Όταν τελείωσαν όλα αυτά εκατοντάδες άνθρωποι με τηλεσκόπια, φωτογραφικές μηχανές επιδίδονταν σε ότι τους άρεσε...
Τα κόκκινα φωτάκια έδιναν μια απόκοσμη αίσθηση και κάποιος έπαιζε κλασσική ροκ...
Ο Jr φωτογράφιζε το γαλαξία για 3 ώρες περίπου.
Εγώ αραχτός με τον Μαρίνο να λέμε ιστορίες για... μηχανάκια....
Πήγαμε για ύπνο αργά, έτσουζε τη νυχτα στο μηχανάκι...
Αλλά ήμασταν ευτυχείς.