View Full Version : 24ωρο για ξενυχτι
aristosb
26/07/2015, 10:26
Καλησπερα
Ειμαι φοιτητης και κανω μια ερευνα για τα στεκια στην Αθηνα (και ειδικα στις εισοδους/εξοδους της πολης) και θελω να ρωτησω τους φιλους οδηγους φορτηγων αν εχουν καμια συμβουλη.
Ψαχνω για φαγαδικα 24ωρα ή ποταδικα που να προσφερονται για διανυκτερευση ή για μερικες ωρες μακρια απο το τιμονι.
Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη.
MG-KTiNoS
26/07/2015, 11:10
με γυναίκες ή χωρίς?
ΝIKOLTSOS
26/07/2015, 12:25
:a014:
άντε ρε Αθηναίοι...
με γυναίκες ή χωρίς?
:moutza: Μην τα πετάς έτσι στεγνά ρε :moutza:
:bawl::bawl:
nikolis!
26/07/2015, 14:59
Ειμαι φοιτητης και κανω μια ερευνα
Και για πες..
για ποιο μάθημα?
Τι σχολή?
Ποιο τμήμα?
Ο στόχος της έρευνας ποιος είναι?
Καλησπερα
Ειμαι φοιτητης και κανω μια ερευνα για τα στεκια στην Αθηνα (και ειδικα στις εισοδους/εξοδους της πολης) και θελω να ρωτησω τους φιλους οδηγους φορτηγων αν εχουν καμια συμβουλη.
Ψαχνω για φαγαδικα 24ωρα ή ποταδικα που να προσφερονται για διανυκτερευση ή για μερικες ωρες μακρια απο το τιμονι.
Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη.
και μιας και ειμαστε παρα πολλοι φορτηγατζήδες στο moto.gr, σιγουρα θα βρεις τις απαντησεις που ψάχνεις εδώ μεσα...
νταξ επειδης εχουν καναδυο εδω μεσα βαραντερο....... δε τους λες και φορτηγατζηδες.....
tsompanis
26/07/2015, 17:52
νταξ επειδης εχουν καναδυο εδω μεσα βαραντερο....... δε τους λες και φορτηγατζηδες.....
Αυτοί ανήκουν στο Εμπορικής Ναυτιλίας νομίζω. ..:look:
tsompanis
26/07/2015, 17:54
Και εγώ διαβάζοντας στον τίτλο 24ωρο για ξενύχτι, νόμιζα ότι κανονιζετε καμιά βραδινή για όπου βγάλει και ενθουσιαστικα! !
Και 'γω ψαρωσα .... λεω ωπα θα γινει καμια βραδινη μοτοβολτα σε φαση οπου μας βγαλει το ξημερωμα. :confused:
Κριμα, θα γουσταραν πολλοι με τα xenon των 800000 lumens 9Κ ....
η ομαδασ το fb "φορτηγατζηδες ελλαδος" ειναι το σωστο μερος για να ρωτησεις οτι αποριες εχεις...
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
27/07/2015, 16:03
Αυτοί ανήκουν στο Εμπορικής Ναυτιλίας νομίζω. ..:look:
εεεεεπππ στο ναυτιλίας είμαι εγω με το bmw k1200lt μου για προσεχεται τι λετε......
εεεεεπππ στο ναυτιλίας είμαι εγω μδε το bmw k1200lt μου για προσεχεται τι λετε......
ναι αλλα εσυ εισαι στη ποντοπορο, όχι στην ακτοπλοϊα..
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
27/07/2015, 21:20
κακε :lol: