View Full Version : στριφτερο βαπορι
panavour
26/07/2015, 18:16
https://www.youtube.com/watch?v=KsGS5OHaO-A
LogOutGoRide
26/07/2015, 19:24
Ωραία κλιπ ονς είχε το RR.
Να βάλω και εγώ.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω και πολύ το νόημα αυτών των ασκήσεων. Έχω δει αρκετά τέτοια βίντεο κατά καιρούς και εντάξει, πλαγιάζουν και κάνουν γενικότερα πολλούς και δύσκολους ελιγμούς, και; Τι σημαίνει αυτό;
Δεινόσαυρος
26/07/2015, 19:51
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω και πολύ το νόημα αυτών των ασκήσεων. Έχω δει αρκετά τέτοια βίντεο κατά καιρούς και εντάξει, πλαγιάζουν και κάνουν γενικότερα πολλούς και δύσκολους ελιγμούς, και; Τι σημαίνει αυτό;
Άθλημα (https://www.youtube.com/watch?v=bVDNlo507QA) είναι φίλε μου σαν οποιοδήποτε άλλο. Σαν τί θες να σημαίνει;
Σαν να λέμε μα τί έννοια έχει το εντούρο, πλατσουρίζουν στις λάσπες, ή τί έννοια έχει το motogp πάνε συνέχεια γύρω-γύρω σαν χαζοί... (Για να μην πιάσω το κλωτσοτόπι) :p
LogOutGoRide
26/07/2015, 19:54
Α δεν το γνώριζα.
Νόμιζα πως προσπαθούσαν να αποδείξουν κάτι.
Δεν μου αρέσει το άθλημα αυτό, συγγνώμη για το σπαμ
και βρεμενο εχω
https://www.youtube.com/watch?v=p_u9yeHk_IA
RaGe_Raptor
26/07/2015, 22:28
...Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω και πολύ το νόημα αυτών των ασκήσεων. Έχω δει αρκετά τέτοια βίντεο κατά καιρούς και εντάξει, πλαγιάζουν και κάνουν γενικότερα πολλούς και δύσκολους ελιγμούς, και; Τι σημαίνει αυτό;
με κάλυψε ο προλαλήσας ..... συμφωνώ με τα λεγόμενά του... το βρίσκω βαρετό για τον θεατή άθλημα....αν θεωρείται καν άθλημα..!!!!!
panavour
27/07/2015, 00:05
Παρτε κι αυτο και μην ακουσω οτι ο χαγιαπουστης δεν ειναι για πολη γιατι θα μαλωσουμε ασχημα:lol::lol::lol:
https://www.youtube.com/watch?v=8oaathrV8Hg
Bob_o_mastoras
27/07/2015, 00:24
Kλαϊν! :p
Καποιος ειχε ποσταρει το χειμωνα κατι αμερικανους μπατσους που τα κανανε αυτα με υπηρεσιακα Χαρλεϋ (τα μεγαλα). Μπροστα τους το Busa ειναι motard 250. :lol:
Παντως, παραμενει εντυπωσιακο πως τα πλαγιαζουν τοσο κινουμενοι με τοσο χαμηλες ταχυτητες..
spyrakos35
27/07/2015, 00:31
:rolleyes:
Kλαϊν! :p
Καποιος ειχε ποσταρει το χειμωνα κατι αμερικανους μπατσους που τα κανανε αυτα με υπηρεσιακα Χαρλεϋ (τα μεγαλα). Μπροστα τους το Busa ειναι motard 250. :lol:
Παντως, παραμενει εντυπωσιακο πως τα πλαγιαζουν τοσο κινουμενοι με τοσο χαμηλες ταχυτητες..
Το έχω δει αυτό που λες, όντως εντυπωσιακό (αυτό με την χάρλει) ενώ ο άχρηστος με το μμπούσα έριξε και κορίνα :moutza: :p
Α δεν το γνώριζα.
Νόμιζα πως προσπαθούσαν να αποδείξουν κάτι.
Δεν μου αρέσει το άθλημα αυτό, συγγνώμη για το σπαμ
Προσπαθουν να αποδειξουν ποσες δυνατοτητες εχει η μοτοσυκλετα μας ( ανεξαρτητου βαρους δυναμης ) σε χαμηλες ταχυτητες και ελιγμους ειδικα μεσα στην πολη...!!!
Φυσικα για τους ελληναρες γενικα το φυσιολογικο στη κινηση στην πολη ειναι.....
Σταματαω την μοτοσυκλετα...
Κατεβαζω το ποδι....
Και προσπαθω σιγα σιγα να στριψω με την μοτοσυκλετα παντα σε ορθια θεση.....
( Καθως ως ξερουμε οι καλοι στριφτεροι αρχιζουν πανω απο τα 150......;) )
LogOutGoRide
27/07/2015, 09:33
Δεν ξέρω αν κατάλαβα τι θέλεις να πεις, αλλά έτσι σταματάω μέσα στην πόλη.
Τώρα για το στρίψιμο πάνω από 150 δεν ξέρω και πολλά άλλα το μηχανάκι μου έχει ακόμη clipons και το μαμά γρανάζωμα.
Νόμιζα πως το California SBK school ήταν μια αρχή και μετά όσο γίνεται πιο πολύ πίστα.
RaGe_Raptor
27/07/2015, 09:42
Προσπαθουν να αποδειξουν ποσες δυνατοτητες εχει η μοτοσυκλετα μας ( ανεξαρτητου βαρους δυναμης ) σε χαμηλες ταχυτητες και ελιγμους ειδικα μεσα στην πολη...!!!
Φυσικα για τους ελληναρες γενικα το φυσιολογικο στη κινηση στην πολη ειναι.....
Σταματαω την μοτοσυκλετα...
Κατεβαζω το ποδι....
Και προσπαθω σιγα σιγα να στριψω με την μοτοσυκλετα παντα σε ορθια θεση.....
( Καθως ως ξερουμε οι καλοι στριφτεροι αρχιζουν πανω απο τα 150......;) )
Για όλα αυτά τα όμορφα χρειάζεσαι καρατιμονάρα...!!!
Τα κλιπ-ον βολεύουν για στριψίματα από 150 και πάνω με φαίνεται :p
Δεν ξέρω αν κατάλαβα τι θέλεις να πεις, αλλά έτσι σταματάω μέσα στην πόλη.
Τώρα για το στρίψιμο πάνω από 150 δεν ξέρω και πολλά άλλα το μηχανάκι μου έχει ακόμη clipons και το μαμά γρανάζωμα.
Νόμιζα πως το California SBK school ήταν μια αρχή και μετά όσο γίνεται πιο πολύ πίστα.
Καλο το California SBK school αλλα η μποτιλιαρισμενη πειραιως και τα στενακια δεν ειναι πιστα........!
Αποροιφησε και Προσπαθησε να κανεις εστω και το 10% παντα με ασφαλεια απο αυτα που κανουν στα παραπανω "αχρηστα " βιντεο .....
Και η σχεση σου με την μοτοσυκλετα σου σε στραμπουλιχτες καταστασεις να εισαι σιγουρος οτιο θα γινει σαφως καλλυτερη...
Για όλα αυτά τα όμορφα χρειάζεσαι καρατιμονάρα...!!!
Τα κλιπ-ον βολεύουν για στριψίματα από 150 και πάνω με φαίνεται :p
Μιλησα για τις ασκησεις που κανουν και οχι για την ταχυτητα και την ροη που εχουν .....
Δεν χρειαζετε ουτε καρατιμοναρα .... Ουτε πισινα γραναζια 252 δοντια οπως εχουν καποιοι στα βιντεο..!
Η ροη των οριζετε απο τις δυνατοτητες του καθε οδηγου....!!
LogOutGoRide
27/07/2015, 10:00
Για να μην παρεξηγηθώ.
Δεν λέω ότι αυτό που κάνουν είναι εύκολο ή ότι είναι μ@λ@κια κλπ.
Απλά λέω ότι δεν βλέπω νόημα και δεν μου αρέσει κιόλας.
Δηλαδή περί ορέξεως...
Καλύτερα να ξέρω φρένα πανικού παρά να κάνω τέτοια πράγματα στην "πηγμένη" Α. Δημητρίου.
Δεν πιστεύω δηλαδή ότι αυτό το "άθλημα" με βοηθάει κάπου.
εχω πολλα τετοια βιντεακια με ιαπωνες αστυνομικους, αμερικανους σεριφηδες κτλ (σχεδων σε ολα, τα ss εχουν τιμονι γυμνου και οχι clip-on). νομιζω με λιγη προπονηση γινονται σχετικα ευκολα αυτα που κανουν με αυτες τις τεραστιες μηχανες, αλλα μην ξεχναμε πως οι δημοσιοι δρομοι τους ειναι πολυυυ ανοιχτοι. οσο τιμονι και να ειναι καποιος θα ηθελα να τους δω πως θα χειριστουνε μια pan european μεσα στην κινηση της αθηνας.
Desperado
27/07/2015, 17:02
Εμένα μου φάνηκαν σαν ασκήσεις επιδεξιότητας!! Περισσότερο ενδιαφέρον θα έχει να προσπαθήσει κάποιος να το κάνει παρά ίσως να το βλέπει.....Απλά παρακολουθώντας το μου θυμίζει, κατά μια έννοια, εξετάσεις υποψήφιων οδηγών για δίπλωμα!!! :bawl:
Δεινόσαυρος
28/07/2015, 09:33
Δηλαδή περί ορέξεως...
1000% περί ορέξεως. Εμένα προσωπικά μου μοιάζει για ποίηση και παρακολουθώ με μεγάλη ευχαρίστιση.
Εδώ η Γιαπονέζα πρωταθλήτρια γυναικών του 2011 Μομοκο Τσουκιχάρα με ΖRΧ-1200 (https://www.youtube.com/watch?v=-mS2nMiQpLU). Ε, μη μου πείς...
Καλύτερα να ξέρω φρένα πανικού παρά να κάνω τέτοια πράγματα στην "πηγμένη" Α. Δημητρίου.
Φρένα πανικού εννοείται οτι πρέπει να ξέρεις.
Αλλά αυτές οι ασκήσεις δεν προορίζονται για μέσα στην κίνηση βρε.
Και το τένις άθλημα είναι, αλλά δεν βγαίνεις στην Αγ Δημητρίου με ρακέτα να βαράς τους ταριφες κατακούτελα αν δεν πάνε καλά.
Αν νομίζεις οτι το να έχεις άριστο έλεγχο της μηχανής σου σε συνθήκες εμποδίων «δεν βοηθάει κάπου», πάσο.
Επίσης πιστεύω οτι κάτι τέτοιο θα βελτιώσει την οδήγηση σε κλειστούς ορεινούς δρόμους σε τεράστιο βαθμό.
Παρεπιμπτόντως, στη Γιαπωνένικη σχολή, τα χρώματα στα φανελάκια είναι ως εξής: Κιτρινο - νουμπάς (όπως ο Χαγιαμπούσας), ανοιχτοπράσινο 2°, σκουροπράσινο 3° (όπως η κοπελιά), μπλέ 4°, κόκκινο 5ος και υψηλότατος βαθμός, σαν «μαυρη ζώνη».
Δεινόσαυρος
28/07/2015, 10:35
Ιαπωνέζικη αστυνομία μες στη βροχή.
Αν μου πεί κάποιος οτι δεν ζηλέυει θα δυσκολευτώ να τον πιστέψω.
https://www.youtube.com/watch?v=ajOQOPe5Bxs
Και οι αρχάριοι! LOL
Αυτά τα κάνουμε και εμείς!!
https://www.youtube.com/watch?v=GxMnFoGBSAk
RizlaPlusPlus
28/07/2015, 11:21
Ειχα αποβλακωθει με αυτα τα βιντεο, χρονια πριν. Καταπληκτικο σκιλλ. Το αγαπημενο μου:
https://www.youtube.com/watch?v=fXWVYtsf43Y
dimmie_72
28/07/2015, 12:40
θα ηθελα να τους δω πως θα χειριστουνε μια pan european μεσα στην κινηση της αθηνας.
η οποία είναι για γατάκια σε σχέση με τα μποτιλιαρίσματα σε ΝΥ και LA. :D
To TOKYO ας μη το πιάσουμε καλύτερα...
Ναι, αλλά εμείς έχουμε μποτιλιάρισμα ΚΑΙ Έλληνες οδηγούς. Beat that.
spyrakos35
28/07/2015, 13:14
........ οσο τιμονι και να ειναι καποιος θα ηθελα να τους δω πως θα χειριστουνε μια pan european μεσα στην κινηση της αθηνας.
η οποία είναι για γατάκια σε σχέση με τα μποτιλιαρίσματα σε ΝΥ και LA. :D
To TOKYO ας μη το πιάσουμε καλύτερα...
καλά, πεταχτείτε μεχρι το παρίσι να δειτε πως τα πανε τα παπορια της μπεμβέ και τα γκολντγουινγκ-ταξί και μετά τα ξαναλέμε.....
"Και το τένις άθλημα είναι, αλλά δεν βγαίνεις στην Αγ Δημητρίου με ρακέτα να βαράς τους ταριφες κατακούτελα αν δεν πάνε καλά."
:bawl:
Για να μην παρεξηγηθώ.
Δεν λέω ότι αυτό που κάνουν είναι εύκολο ή ότι είναι μ@λ@κια κλπ.
Απλά λέω ότι δεν βλέπω νόημα και δεν μου αρέσει κιόλας.
Δηλαδή περί ορέξεως...
Θα με συγχωρησεις αλλα με την λογικη οτι..... Αυτο το αθλημα δεν σε βοηθαει καπου......
Τοτε πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω σε τι σε βοηθαει το αθλημα οπου....
Τρεχουν καμμια 15αρια ατομα με μεσο ορο ταχυτητας τα 200 κμ την ωρα σε μια πιστα , πλαγιολισθαινοντας στις στροφες, και με τα γονατα να τριβονται στην ασφαλτο...???
Εαν πιστευεις οτι το συγκεκριμενο αθλημα σου ειναι χρησιμο στην καθημερινοτητα σου με την μοτοσυκλετα σου στην πολη...
Να μου λες τι ωρα βγαινεις βολτα να μενω σπιτι.....!!;) ( μην το παρεις προσωπικα πλακα κανω..)
LogOutGoRide
28/07/2015, 14:28
Τουλάχιστον τα "άλλα" με 200 τάπα με διασκεδάζουν. Αυτό όχι τόσο πολύ, έως καθόλου θα έλεγα, πέρα από το να παρακολουθήσω ένα, άντε δύο βιντεάκια των τριών λεπτών.
Τι κακό υπάρχει στο να τρίβονται τα γόνατα στην άσφαλτο της πίστας;
Αυτά.
Τουλάχιστον τα "άλλα" με 200 τάπα με διασκεδάζουν. Αυτό όχι τόσο πολύ, έως καθόλου θα έλεγα, πέρα από το να παρακολουθήσω ένα, άντε δύο βιντεάκια των τριών λεπτών.
Τι κακό υπάρχει στο να τρίβονται τα γόνατα στην άσφαλτο της πίστας;
Αυτά.
Kανενα κακο.....
Αλλα μην μπερδευεσε.... Δεν συγκρινουμε τα δυο αθληματα.....
Εσυ μιλησες για χρησιμοτητες......!
LogOutGoRide
28/07/2015, 14:49
OK έχεις δίκιο.
Να το πω αλλιώς. Μου είναι το ίδιο άχρηστο σαν άθλημα όπως και τα motogp, wsbk, world edurance, παγκόσμιο MX κλπ.
Απλά αυτό δεν μου αρέσει να το βλέπω.
Καλύτερα;
panavour
28/07/2015, 18:51
Παλι τσακωνεστε για το τιποτα
Οποιανου του αρεσουν τα βλεπει
Οποιανου δεν του αρεσουν δεν τα βλεπει
Το ιδιο ισχυει για ολους και για ολα
Τα γιαπωνεζακια τοχουν κανει αθλημα,τους αρεσει και ειναι κορυφη σ αυτο που κανουν.
Θελει πολυ προπονηση και αριστη φυσικη κατασταση
Οποιος νομιζει οτι ειναι ευκολο ας το επιχειρησει
Και γενικως τοχουμε το κομπλεξ σαν λαος για οτι κανουν οι αλλοι και δεν το κανουμε εμεις
Ο λαος το λεει ακριβωςοσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια
Παλι τσακωνεστε για το τιποτα
Οποιανου του αρεσουν τα βλεπει
Οποιανου δεν του αρεσουν δεν τα βλεπει
Το ιδιο ισχυει για ολους και για ολα
Τα γιαπωνεζακια τοχουν κανει αθλημα,τους αρεσει και ειναι κορυφη σ αυτο που κανουν.
Θελει πολυ προπονηση και αριστη φυσικη κατασταση
Οποιος νομιζει οτι ειναι ευκολο ας το επιχειρησει
Και γενικως τοχουμε το κομπλεξ σαν λαος για οτι κανουν οι αλλοι και δεν το κανουμε εμεις
Ο λαος το λεει ακριβωςοσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια
Τον τσακωμο..?? Που τον ειδες...???
RaGe_Raptor
28/07/2015, 21:47
ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΟ ΛΕΜΕ...!!!!!!!
:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::beer:
LogOutGoRide
29/07/2015, 04:36
Τον τσακωμο..?? Που τον ειδες...???
Έλα ντε
ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΟ ΛΕΜΕ...!!!!!!!
:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::beer:
Vroom
:bawl:
Ειχα αποβλακωθει με αυτα τα βιντεο, χρονια πριν. Καταπληκτικο σκιλλ. Το αγαπημενο μου:
https://www.youtube.com/watch?v=fXWVYtsf43Y
απιστευτο throttle control!!! εχει τιμονι γυμνου ομως :)
RizlaPlusPlus
29/07/2015, 11:13
απιστευτο throttle control!!! εχει τιμονι γυμνου ομως :)
Να και κατι που δεν ειχα προσεξει ποτε. Ποοοοοοοτε ομως!
Και για να ριξω και τα 5 σεντς μου, οι ασκησεις που κανουν αυτοι οι ανθρωποι ειναι παρα πολυ διασκεδαστικες. Εγω οταν ξεκινησα να οδηγω μοτοσυκλετα, ελιωσα να παιζω με τετοιες ασκησεις μεσα σε ανοιχτα παρκιγκ κ στο παλιο αεροδρομιο. Φυσικα και δεν πλησιαζω ουτε στο ελαχιστο αυτα που κανουν, αλλα και παλι ειναι πολυ ενδιαφερον το να καταλαβει κανεις τι ακριβως κανουν για να υποχρεωσουν το μηχανακι να κανει τετοιους ελιγμους...
Δεινόσαυρος
29/07/2015, 16:42
Δεν είναι πια μόνο στην Ιαπωνία, έχει αρχίσει να διαδίδεται παντου.
Εδώ βλέπουμε στην Αλαμπάμα, από το 0:15 ως το 0:50 Γκόλντγουινγκ με τρέιλερ.
https://www.youtube.com/watch?v=azTxryjZBA0#t=73
Εδώ, άλλος τύπος από την Αλαμπάμα κάνει stunt με μπεμπε GS, αλλά εξηγει γιατί το gymkhana και γενικα ο έλεγχος σε χαμηλές ταχύτητες είναι η βάση όλων των skillz. Αρκετά καλή εξήγηση για την χρήση του πίσω φρένου σε κλειστές στροφές χαμηλής ταχύτητας.
https://www.youtube.com/watch?v=jbx7SvIloiE
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
29/07/2015, 19:53
εδώ είναι το στριφτερο βαπορι ρε:lol:
https://www.youtube.com/watch?v=jmVZ_-pDeQw&feature=share
εάν κανετε κεφι δειτε το μεχρι εκει που κολαει είμαι με την κατερινα και φορτομενες της βαλιτσες μικτο βαρος πανω από 600 κιλα δηλαδη