View Full Version : Σκέφτομαι να πάρω ένα scooter χρέπι
Bob_o_mastoras
31/07/2015, 11:40
Σκατα συμπεριφορα εχουν..
Κανεις ταμα να σταματησει οταν μαζευει χλμ
Ειχα το 180 το διχρονο
Το 180 ηταν υπερβολη οπως και να εχει.. Το 125 ηταν μια χαρα. Για τα φρενα ομολογω πως δεν θυμαμαι (αρα δεν νομιζω να με προβληματισαν και πολυ) αλλα απο στριψιμο ηταν αστερι.
Υπήρχε και πρωτάθλημα. Έτρεχε ένας γνωστός μου τότε με καλές θέσεις.
Λεω και εγω δεν θα γραψει σε θεμα που παιζει εντος εδρας.....:bawl:
:ninja:
Τα lead ακριβά τα δίνουν. Τα πεζω μου τα βγάζετε άχρηστα, δε κάνουμε δουλίτσα έτσι παίδες.
15 χρόνια το έχω για την ίδια δουλειά που το θέλεις κ εσύ (Speedfight 2 50cc) έχει καμιά 40Κ, δν έχει πάθει το παραμικρό πέρα απ το ότι δν δουλεύει πλέον το κοντέρ.
Αν θέλει καινούργια λάστιχα να υπολογίζεις ένα 100αρι μαξ κ για τα δύο, ιμάντας 15€ γενικά απειροελάχιστο το κόστος κ πραγματικό σκυλί
taisteal
31/07/2015, 14:15
15 χρόνια το έχω για την ίδια δουλειά που το θέλεις κ εσύ (Speedfight 2 50cc) έχει καμιά 40Κ, δν έχει πάθει το παραμικρό πέρα απ το ότι δν δουλεύει πλέον το κοντέρ.
Αν θέλει καινούργια λάστιχα να υπολογίζεις ένα 100αρι μαξ κ για τα δύο, ιμάντας 15€ γενικά απειροελάχιστο το κόστος κ πραγματικό σκυλί
Τα παλια πεζο ηταν αξιοπιστα,τα καινουργια ειναι για πεταμα κυριολεκτικα.
akis_trevor
31/07/2015, 14:58
αφηστε τα ρανερ για τα 16 χρονα...
ειχα κανει τον μαστορα μαγκα...
Τα παλια πεζο ηταν αξιοπιστα,τα καινουργια ειναι για πεταμα κυριολεκτικα.
Σωστόόόόόόςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
339087
yiannis172
31/07/2015, 17:01
Παιδια,μην τα φουσκωνουμε....οχι και υπερβολη το 180....στη τελικη σαν ενα 300ρι συγχρονο παει με λιγο πιο απολυτη συμπεριφορα,δεν ειναι και κανα καθαροαιμο.Καποιος που εχει επαφη με το αντικειμενο το εχει ανετα το μηχανακι.Τα υπολοιπα ειναι αστικοι μυθοι.Οσο για την τελικη ειναι στα 115-120 πραγματικα με ενδειξη κοντα στα 140 στο παλιο κοντερ και 120 και κατι ψιλα στα τελευταια μοντελα με το πιο ακριβες κοντερ.Τα φρενα του ειναι υπεραρκετα ακομα και για ταχυτητες πανω απο 120,δηλαδη κοντα στα ορια του.
Αυτα απο καποιον που εχει φαει αρκετα καλα στη μαπα,το εν λογω μοντελο :wave2:
Επισης κατι οσον αφορα τα φρενα.Τα τελευταια μοντελα,με το συμβατικο πηρουνι και την μεγαλη αεροτομη,φορουσαν αλλες τρομπες φρενου οι οποιες ηταν πολυ καλυτερες και σε αισθηση και σε αποδοση.
Bob_o_mastoras
31/07/2015, 17:12
Παιδια,μην τα φουσκωνουμε....οχι και υπερβολη το 180....στη τελικη σαν ενα 300ρι συγχρονο παει με λιγο πιο απολυτη συμπεριφορα,δεν ειναι και κανα καθαροαιμο.Καποιος που εχει επαφη με το αντικειμενο το εχει ανετα το μηχανακι.Τα υπολοιπα ειναι αστικοι μυθοι.Οσο για την τελικη ειναι στα 115-120 πραγματικα με ενδειξη κοντα στα 140 στο παλιο κοντερ και 120 και κατι ψιλα στα τελευταια μοντελα με το πιο ακριβες κοντερ.Τα φρενα του ειναι υπεραρκετα ακομα και για ταχυτητες πανω απο 120,δηλαδη κοντα στα ορια του.
Yπερβολη οχι ως προς το γκαζι. Υπερβολη ως προς τη χρηση που προοριζεται.
Χρειαζεται ενα σπορ σκουτερ ή η δουλεια τους ειναι να ειναι εργαλεια για την πολη;; Χρειαζονται τα επιπλεον κυβικα ή μια χαρα γκαζακι ειχες και με τα 125;;
Παντως προσωπικα το εχω ψηλα το runner ως σκουτερ. Αυτο και το typhoon απο παλια διχρονα. Γραψαν ιστορια αλλωστε! :D
Κατα τα αλλα αν αγοραζα σκουτερ SH θα επαιρνα αλλα θα επρεπε να τα σκασω.. :cry:
yiannis172
31/07/2015, 18:45
Το Runner,εχει ενα τεραστιο καλο το οποιο ειναι και το μειονεκτημα του ταυτοχρονα....Ειναι εθιστικο και πολυ fun to ride,με αποτελεσμα να πηγαινεις συνεχεια ταπα και να καις αναλογως.Αν λοιπον καποιος ειναι τυπος που τον εκφραζει η φιλοσοφια του Runner,για μενα αξιζει η βενζινη που πετας.
Επισης κατι οσον αφορα τα φρενα.Τα τελευταια μοντελα,με το συμβατικο πηρουνι και την μεγαλη αεροτομη,φορουσαν αλλες τρομπες φρενου οι οποιες ηταν πολυ καλυτερες και σε αισθηση και σε αποδοση.
Παντως το ειχα απο καινουργιο και για 30-32.000 χιλ. και μπορω να πω οτι μου αρεσε, αν εξαιρεσουμε την καταναλωση... Τωρα οσων αφορα τις τελικες, δεν θα συμφωνησω μαζι σου... Μετα τις 20.000 ειχε ανοιξει και το μοτερ και επιανε 150 κοντερισια ανετα και αν το κρατουσες ανοικτο εγραφε 160...(140 γνησια μετρημενα)...
Το τι πλακες σκαγαμε στα φαναρια με xt, afrika, transalp, klr 250...:lol:....δε λεγεται...
Bob_o_mastoras
31/07/2015, 20:16
Aποκλειεται να παταγε το ΧΤ σε εκινηση! Ειχες αλλαξει variator ή και κατι αλλο πανω του;;; (τζιζ λεξη το βαριατορ εδω μεσα.. :lol:)
yiannis172
31/07/2015, 20:36
339091 λογικα ειχες αυτο το κοντερ για να σου εγραφε τα νουμερα αυτα.
Τωρα οσον αφορα τις εκκινησεις θα πω ενα δικο μου παραδειγμα και ο καθενας θα βγαλει τα συμπερασματα του....
Με το πρωτο μου Runner (172 Malossi,γραναζι απο 125 (εντελως κοντο δηλαδη),μπιλιες 13 απο Typhoon,Καρμπ 25 Dellorto με φιλτροχοανη (μονο με αυτη βλεπεις τη δουλεια που κανει το καρμπ) και ριντιερα malossi),εκανα πατημα απο σταση με μαμα ΧΤ 500 και δε προλαβα καν να πεταχτω οποτε μαλλον αν ανοιξες με μεγαλο μονοκυλινδρο,οσο ψοφιο και να ηταν,μαλλον δεν το καταλαβε ο οδηγος του (χωρις ιχνος ειρωνιας).
160 δεν ειχα δει ποτε σε κανενα μου Runner για να ειμαι ειλικρινης,μονο 150 περιπου σε ψιλοκατηφορα (και το μηχανακι εκεινο πηγαινε περιεργα καλα σε σχεση με αλλα).
Επισης με τα 15,5 γρ ραουλα που φοραει μαμα το Runner,σε εκκινησεις δε δειχνει τις δυνατοτητες του πριν τα 80 χλμ και δε παει οπως περιμενει καποιος...η καλυτερη λυση ειναι ή 12,5 malossi ή 13 piaggio.
339091 λογικα ειχες αυτο το κοντερ για να σου εγραφε τα νουμερα αυτα.
Τωρα οσον αφορα τις εκκινησεις θα πω ενα δικο μου παραδειγμα και ο καθενας θα βγαλει τα συμπερασματα του....
Με το πρωτο μου Runner (172 Malossi,γραναζι απο 125 (εντελως κοντο δηλαδη),μπιλιες 13 απο Typhoon,Καρμπ 25 Dellorto με φιλτροχοανη (μονο με αυτη βλεπεις τη δουλεια που κανει το καρμπ) και ριντιερα malossi),εκανα πατημα απο σταση με μαμα ΧΤ 500 και δε προλαβα καν να πεταχτω οποτε μαλλον αν ανοιξες με μεγαλο μονοκυλινδρο,οσο ψοφιο και να ηταν,μαλλον δεν το καταλαβε ο οδηγος του (χωρις ιχνος ειρωνιας).
160 δεν ειχα δει ποτε σε κανενα μου Runner για να ειμαι ειλικρινης,μονο 150 περιπου σε ψιλοκατηφορα (και το μηχανακι εκεινο πηγαινε περιεργα καλα σε σχεση με αλλα).
Επισης με τα 15,5 γρ ραουλα που φοραει μαμα το Runner,σε εκκινησεις δε δειχνει τις δυνατοτητες του πριν τα 80 χλμ και δε παει οπως περιμενει καποιος...η καλυτερη λυση ειναι ή 12,5 malossi ή 13 piaggio.
Μιλαω για ''μαμισιο'' μηχανακι... το οτι εγραφε 160 δεν σημαινει πως ηταν και τα αληθινα(το ξαναειπαμε)...
Δεν εχω λογω να πω ψεμματα... σχεδον με οοτι μηχανη της εποχης υπηρχε, το runner εφευγε μπροστα στα φαναρια...Ειδικα με τα tenere & τα afrika που ηταν και πιο βαρια...
Με xt500 δεν ξερω...παντως με 600 του 98 ανετα...
Πηγαινε και τσιμπα το...
http://www.car.gr/parts/view/1882424/
Έχω δει τρία ως τώρα αλλά δεν ήταν το chosen one. Θα βρω δε βιάζομαι.
Bob_o_mastoras
06/08/2015, 13:11
Έχω δει τρία ως τώρα αλλά δεν ήταν το chosen one. Θα βρω δε βιάζομαι.
https://www.youtube.com/watch?v=nIyHJFiBUkk
Για runner VXR 180 τι ξέρουμε;Δε με χαλάει που είναι τετράχρονο.Ειδα καποια στο car όπως:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6593508/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6804589/ αυτό λέει 200cc ??
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6802602/ επίσης 200cc
theofilos888
20/08/2015, 06:49
Τα τετραχονα ηταν 200 κυβικα. καλα παει.
spyrakos35
20/08/2015, 07:17
Ρε Τολη......
Παρε ρε πουλακι μου ενα μοτοσακο και ασε τα χρεπια.....
Ρε Τολη......
Παρε ρε πουλακι μου ενα μοτοσακο και ασε τα χρεπια.....
Τον βλεπω να παιρνει κανενα R1 & το χρεπι για να πηγαινει μεχρι την δουλεια...:look:
yiannis172
20/08/2015, 17:16
Τα τετραχονα ηταν 200 κυβικα. καλα παει.
Μεχρι το '02 εβγαιναν και 180,απο κει και επειτα εγιναν 200ρια.
Κάτι τέτοιο ψάχνω
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=9qFw5oqcHn8
Κάτι τέτοιο ψάχνω
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=9qFw5oqcHn8
Ελα να σου δωσω το αμαξι μου......
Billymuse
21/08/2015, 13:18
Φαντάσου και με βάρος πάνω στο μοτόρι και επιπλέον γκάζι για να επιταγχύνει..:lol:
Bob_o_mastoras
21/08/2015, 13:41
Διχρονο diesel?? περιεργος θορυβος.. :confused:
θελει οπως και δηποτε ενα dpf φιλτρο παντως!!!!! :lol:
Βρήκα μεκανάκι.Αυριο η μεταβίβαση.Σας έχω όλους λέμε.Ερχόμαcτε!
Bob_o_mastoras
24/08/2015, 14:34
Bαλε φωτο αλλιως δεν πιστευουμε απολυτως τιποτα! :p
Καλοριζικο!!! :beer:
Diesel ειναι;;; :lol:
Αυιο βρε που θα κάνω rolling burnout.Ενα speedfight 100cc.
Το καβάλησα σήμερα και πήγα να πέσω 3 φορές.
Δηλαδή κάθησαν και σκέφτηκαν στη peugeot,'Μαλάκες θα φτιάξουμε ένα μπροστινο για τα κνέλια' και όλοι οι υπόλοιποι στο τραπέζι είπαν:Και γαμώ,ας το φτιάξουμε!!
:bawl::bawl::bawl::moutza:
Bob_o_mastoras
24/08/2015, 14:48
Αυιο βρε που θα κάνω rolling burnout.Ενα speedfight 100cc.
Δηλαδή κάθησαν και σκέφτηκαν στη peugeot,'Μαλάκες θα φτιάξουμε ένα μπροστινο για τα κνέλια' και όλοι οι υπόλοιποι στο τραπέζι είπαν:Και γαμώ,ας το φτιάξουμε!!
:bawl::bawl::bawl::moutza:
Γιατι μαστορα Peugeot?? Δεν σου τα κραξαμε αρκετα τα συγκεκριμενα;;;
Μακαρι να σου βγει απροβληματιστο! :priest::priest::priest:
Γιατι μαστορα Peugeot?? Δεν σου τα κραξαμε αρκετα τα συγκεκριμενα;;;
Μακαρι να σου βγει απροβληματιστο! :priest::priest::priest:
το γούσταρα απο πιτσιρικάς (Εστω,στα 21 μου) γιαυτό δεν έχω κάποια άλλη σοβαρή σκέψη.
Τι λάστιχα είναι της προκοπής να βάλω άυριο γιατί έχει κάτι συλλεκτικά το χρέπι.120/70/12 εμπρός και 130(Τρομάρα του)/70/12 πίσω.
Runner επρεπε να παρεις, αφου ηθελες 2χρονο...
Anyway, καλες βολτες!:beer:
andreaspetr
25/08/2015, 23:20
ειναι που δεν ηθελες παπι γιατι θα επεφτες... :smokin:
Μα με το παπί ΘΑ έπεφτα 100%.Συν οτι δε τα γουστάρω μια.
Για πείτε τώρα τι διχρονόλαδο να πάω να πάρω.Μου είπε ένα παληκάρι για ένα 'άκαπνο;' Castrol.Ισχύει;
Φόρεσα και αυτά εδώ http://www.michelin.gr/motorcycles/michelin-city-grip?fromTyreSelector=true&brand=peugeot&selectorMode=byCar&model=speedfight%2050%20&%20wrc&year=1997&zp=false&frontSize=TWXXX671895&rearSize=TWXXX814939&fromTyreSegment=6&carId=TWXXX3548
Billymuse
26/08/2015, 07:13
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Έτοιμο για τη Βροχή
Έχει επιλεγεί από τους εγκυρότερους κατασκευαστές σκούτερ του κόσμου
πςςςςςςς
Bob_o_mastoras
26/08/2015, 12:13
Μα με το παπί ΘΑ έπεφτα 100%.Συν οτι δε τα γουστάρω μια.
Για πείτε τώρα τι διχρονόλαδο να πάω να πάρω.Μου είπε ένα παληκάρι για ένα 'άκαπνο;' Castrol.Ισχύει;
Φόρεσα και αυτά εδώ http://www.michelin.gr/motorcycles/michelin-city-grip?fromTyreSelector=true&brand=peugeot&selectorMode=byCar&model=speedfight%2050%20&%20wrc&year=1997&zp=false&frontSize=TWXXX671895&rearSize=TWXXX814939&fromTyreSegment=6&carId=TWXXX3548
Ναι, castrol βαζε εσυ στο χρεπι.. Σε δυο μηνες να το εχεις ξαναπληρωσει σε λαδια.
Παρε ενα φθηνο διχρονολαδο και τελος, μη σου πω να βαζεις το τηγανολαδο που περισσευει.. :lol:
Χτσάαακ να το το Γαλλικό υπόθετο.
339997
Αν ειναι καλό το λάδι γιατί να μη βάλω ρε φίλαι;Δε ξέρω γιαυτό ρωτάω.
339997
Μλκ!
Στην μπαγαζιερα βαζεις το μηχανακι;
:bawl:
δυο μανιταρια στη μπαγκαζιερα του λειπουν και ενα paddock girl δικαβαλο:lol:
gior-gos
26/08/2015, 13:18
339997
Γκαζοφονιας φαινεται :vroum:! :p
Καλοριζικο Τολη! :beer:
Μεγειές, καλοτάξιδο κτλ!
Τέρμα αγωνιάρικο το μπιστόλι ^^
Ευχαριστώ παιδιά :beer::beer:
Μη βρίζετε τη μπαγκαζιέρα ρε.
Χωράει μπύρες μέσα.Δοκιμάστηκε ήδη.
339999
Bob_o_mastoras
26/08/2015, 13:32
339997
Ειναι ομορφο παντως!! Καλοριζικο και καλοβολτο!!! :beer::beer: Ειναι και wrc παναθεμα το!! :D
Και φαινεται τζιτζι εξωτερικα. Καθολου χρεπι.
Λαδακι βαλε ενα φθηνο. Δεν εχει κανενα μοτερ επιδοσεων να θελει καλο λαδι. Μια ζωη στα ενοικιαζομενα τα δουλευαμε με διχρονολαδο για τον μπεο και ουδεποτε παρουσιαστηκε βλαβη σχετιζομενη με αυτο.
Τωρα αν θελεις να βαλεις καλο λαδακι βαλε, κακο δεν θα κανεις προφανως, για οικονομια το λεω.
Ενα μπαλωματάκι στη σέλα έχει.Το είχε ενας κυριος για τη γυναίκα του αλλά δεν ευδοκίμησε.
13.000 χλμ είχε μέσα και είναι μαμά.Θέλει λίγη συνήθεια το μπροστινό του πάντως λόγω της ανάρτησης που έχει.Το τσέκαρε μάστορας μπλα μπλα,ήταν κομπλέ και πλέον θα κάνει τον χαμάλη.Δικάβαλος στη Ποσειδώνος με πήγε μέχρι 75.Πολύ βολική η κουλούρα που βγαίνει απο την ουρά για να το δένεις.Αντε να δούμε πόσους μήνες θα φτουρήσει δαυτο.
καλοριζικο τολη ωραιο ειναι:a016::a016:
zannisvel
26/08/2015, 13:43
Καλοβολτο Τολη!!!!!
:beer:
GiorgosLa
26/08/2015, 14:11
Όμορφο! Καλοτάξιδο. :beer:
Το καλοτάξιδο υποθέτω εννοείτε μέχρι τη Σαρωνίδα ε;
Ευχαριστω παιδιά :beer::beer:
Καλόβολτο ρε Αποστόλ΄.Τούμπανο το αργαλείο!
akis_trevor
26/08/2015, 14:18
Καλοριζικο....:beer:
GiorgosLa
26/08/2015, 14:19
Το καλοτάξιδο υποθέτω εννοείτε μέχρι τη Σαρωνίδα ε;
Ευχαριστω παιδιά :beer::beer:
Αν πάει 75χιλ. δικάβαλο, δεν κάνεις ένα ντου μέχρι… Μενδενίτσα να το δούμε? ;)
Καλοτάξιδο Τόλη ! Τώρα μόνο διάβασα ότι έκανες την κίνηση !
Με το καλό να κάνει τη δουλειά που προορίζεται και σύντομα και με μία μεγάλη :beer:
taisteal
26/08/2015, 15:40
Belray λαδι για διχρονα βαλτου..
Δοκιμασμενο χρονια στη δικη μου μαυρη διχρονη θυελλα των 50cc
andreaspetr
26/08/2015, 16:14
Περα απο την πλακα καλοταξιδο να ειναι!!
Ιδιο ακριβως 100σταρι ειχε ο κολλητος μου παλιοτερα.
ειναι ζορικο να το μαθεις στην αρχη αλλα αν το μαθεις παταει καλα.
το μονο προβλημα που ειχε ειναι που χαλασε καποια στιγμη η τρομπα λαδιου και κολλησε.
α και τα 75 ειναι πολυ λιγα,εμεις περναγαμε τα 100 σχετικα ευκολα παντου.
κανε εναν ελεγχο σε καρμπυρατερ αν ειναι καιρο στην ακρη θα θελει καθαρισμα
και σε ιμαντα-ραουλα.
ΠριΓιόνι...καλές βόλτες Τόλη. :beer:
theofilos888
26/08/2015, 17:12
Καλοβολτο!!!!!!
catmaster
26/08/2015, 17:33
339997
χαχχαχαχχ WRC βάψιμο κι ετς , αυτό το κοιτάς και νομίζεις ότι βγάζει 300 άλογα
μεγάλη μαγκιά που έχει και μανιβέλα
καλόβολτο :beer:
Καλοταξιδο τελικα επεσα μεσα εξ αρχης με την προταση μου!
Να στε καλά παίδες ευχαριστώ.
@Αndreaspetr Αν ήμανε 10 χρόνια ελαφρύτερος θα πήγαινε και παραπάνω τελική σίγουρα.
Bob_o_mastoras
26/08/2015, 18:46
@Αndreaspetr Αν ήμανε 10 χρόνια ελαφρύτερος θα πήγαινε και παραπάνω τελική σίγουρα.
Ή 10 κιλα νεοτερος! :lol:
Αυτό ακριβώς.Απο μια ηλικία και μετά σταματάς τα χρόνια και μετρας με τα κιλά.Πχ 'Σε αυτη τη φωτο ειμαι 10 κιλα νεότερος κτλ κτλ'.
Nostradamus
26/08/2015, 18:49
λουλουδι το εργαλειο...:lol:
αντε καλοβολτο να ειναι και να κανει τον χαμαλη για χρονια..
spyrakos35
26/08/2015, 19:59
Καλοστριφτο το ρεισονι.....
dimmie_72
26/08/2015, 21:03
μια χαρά τελική, βάλε και μια ram mount για το kayfun να το απολαμβάνεις. ;)
Billymuse
26/08/2015, 21:46
ωραίο μαν,καλορίζικο...
αα και βάλτου κανένα αυτοκολητο να το ομορφύνεις λίγο :beer:
lykourgi
28/08/2015, 19:06
Γιατί όχι; Αφού κάποιοι τα αγοράζουν. :evil:
Πέστα. :lol:
Τόλη, με 'γειά και καλές βόλτες. :beer:
Ευχαριστώ και πάλι παιδιά. Έχω έρθει δικάβαλος και με ελαφρες αποσκευές σε νησί. Θα ακολουθήσει ταξιδιωτχαχαχαχαχα!
RaGe_Raptor
29/08/2015, 11:07
Νταμπλιγιουαρσι ρε σκύλε...;;;;!!!!!
Καλοτάξιδο.... (Αφού πας και ταξίδια...!!!!):beer:
Έκανα και προσπεραση 2 αμάξια. Βέβαια οι οδηγοί τους ήταν συνταξιούχοι και γυναίκες αλλά μετράει για προσπεραση. Ε παιδιά;
GiorgosLa
29/08/2015, 11:26
Έκανα και προσπεραση 2 αμάξια. Βέβαια οι οδηγοί τους ήταν συνταξιούχοι και γυναίκες αλλά μετράει για προσπεραση. Ε παιδιά;
Αν δεν σε κοιτούσαν κάνα τέταρτο δίπλα τους (προσωπική εμπειρία) μετράει και παρά μετράει. :D
dimmie_72
29/08/2015, 11:38
Αν δεν σε κοιτούσαν κάνα τέταρτο δίπλα τους (προσωπική εμπειρία) μετράει και παρά μετράει. :D
μπορεί να παίζανε μπιρίμπα και νάταν απασχολημένοι. :D
Μιας και αισίως κοντευω στο 6ο έτος που δεν πήγα πουθενά με το αμόρε καλοκάιρι,είπαμε άντε για το γαμώτο ας δουμε τι μπορεί να παίξει μπας και.Αιγινα λοιπόν (Μη γελάτε ρε μλκς δεν έιχα πάει ποτέ).
340220
Αναχώρηση και ωπ φτάσαμε κιόλας;Nice..
Ένα μικρό tour μέχρι να φτάσουμε στην Αγιά Μαρίνα στο ξενοδοχείο.
340221
Πρωινό και ξάπλα στη ξαπλώστρα.Δεν ήθελα να κάνω τίποτα άλλο παρά να πλατσουρίζω στη πισίνα.Φαγητο και κουβεντούλα και η μέρα πέρασε.Το βράδυ ήταν η πανσέληνος.Πήγαμε στον Αρχαιολογικό χώρο της Αφαίας οπου τον είχαν φωτίσει και στεκόταν επιβλητικός.Ειχε και ένα μυστήριο χορευτικό έξω απο τον ναό οπου εκεί μαλλον κατάλαβα ακόμη καλύτερα την έννοια των ναρκωτικών και την επίδραση του στις μικρότερες ηλικίες.Μια μουσική πολύ μυστήρια,σε σημείο που κοιτούσα τον ουρανό μπας και εμφανιστεί κανένα μητρικό ufo και ξεμπερδέψουμε μια και έξω όμορφα και ωραία.Που τέτοια τύχη.
340222
Καθήσαμε κανα 20' εκεί στην Αφαία αλλά το χορευτικό που έπαιζε με κάτι στίχους μυστήριους δεν κόλλαγε πουθενά.Κοπελιά αυτά τα κάνει μόνο η Diamanda Galas και εσύ,δεν είσαι η Galas. https://www.youtube.com/watch?v=VBzP7Z9DYKs
Συνέχεια απ κατ'.
Γυρίσαμε στο ξενοδοχείο μετά απο μια βόλτα ανάμεσα στα πευκα.τη μυρωδιά τους που ξεχύλιζε τον τόπο.Οσο περισσότερο ευωδίαζαν αυτά,τόσο περισσότερο θέριευε η σκέψη μου για νυχτερινές διαδρομές.
-Πάμε και παραπέρα; λέω στη γυναίκα
-Δεν είμαστε καν εδω αποκρίθηκε.
Πάνω κάτω μέσα στη νύχτα σε έναν έρημο δρόμο με μυρωδιές,αρώματα,αισθήματα και εικόνες.Εικόνες που είχα καιρό να καταγράψω και τις είχα ξεχάσει.Όλα αυτά πάνω σε ένα μικρό μηχανάκι που έβαζε και αυτό τα δυνατά του να μας κάνει χαρούμενους.Ξαφνικά σε μια κλειστή στροφή, είχε ένα άνοιγμα και θέα όλο τον κόσμο να τον κλείσεις σε ένα πετάρισμα των βλεφάρων σου.Μαγεία και ποίηση.Δεν υπάρχει άλλη λέξη να το περιγράψει.Καθήσαμε στην άκρη και δε μιλούσαμε παρά μόνο κοιτάζαμε τον απέραντο ουρανό με τα στολίδια του που συντρόφευε τη θάλασσα.Ισως η μυθολογία να μην είναι και τόσο μυθος τελικά..
Το επόμενο πρωί είπαμε να κάνουμε ένα Tour de l'Île.
Ημέρα αναχώρησης.Πάντα τη βαριέμαι αυτή την ημέρα.Δε με στεναχωρεί.Απλά την βαριέμαι και έχω μπεί ήδη σε mood φευγα.
Είπαμε να κάνουμε τον γύρο του νησιού κάπως χονδρικά έτσι για το about της υπόθεσης.
Αγιος Νεκτάριος.Μεγάλο μαγαζί λέμε.Και τα έργα εντός ναού συνεχίζονται.God loves you and he needs your money (Ζeitgeist).
Πάραυτα,είναι ένας πολύ ωραίος χώρος και σίγουρα ένας που πιστευει μπορεί να φιλτράρει το θέμα πουλάω μουρη vs πίστη.
340225
Όλα τα λεφτά η κολυμπήθρα
340226
Συνεχίσαμε τον δρόμο μας.Το μηχανάκι πλάκα πλάκα μια χαρά μας έβγαλε παντου ακόμη και σε χωματόδρομο που επιλέξαμε να περάσουμε.Εντάξει καταλαβαίνεις τις αδυναμίες του αλλά εμπειρικά διορθώνεις όμορφα και χωρίς πολλά πολλά.Πραγματικά δεν το περίμενα και άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες για ga-off ουπς on-off ήθελα να πω.
Αυτά τα ολίγα,και μία φωτό που έβγαλα εχθές κατά την επιστροφή η οποία με έκανε και χαμογελούσα για ώρα.
340228
Eversman
31/08/2015, 11:48
Ωραίος φιλαρακ' :beer::beer::beer:
dimmie_72
31/08/2015, 12:19
Αιγινα λοιπόν (Μη γελάτε ρε μλκς δεν έιχα πάει ποτέ).
Πρωινό και ξάπλα στη ξαπλώστρα.Δεν ήθελα να κάνω τίποτα άλλο παρά να πλατσουρίζω στη πισίνα.
πε την αλήθεια τη βίλα του ακατανόμαστου νοίκιασες, όλο και σε κάποιο μοτοφόρουμ τον συνάντησες. πήρε τουλάχιστον σήμα απ τον ΕΟΤ, η .... ;)
Τζίζας ρε Τόλη...
Πήγες τουρ στον Αγιο Νεκτάριο ως αξιοθέατο? :tooth: :tooth:
Τζίζας ρε Τόλη...
Πήγες τουρ στον Αγιο Νεκτάριο ως αξιοθέατο? :tooth: :tooth:
Baby steps μέχρι να πάρω κάτι μεγαλύτερο.Εδω οι άλλοι πήγαν στο ΚΑΣΤΡΟ της Μενδενίτσας και δεν έιχε κάστρο μουαχαχαχαχαχα!!
taisteal
31/08/2015, 15:34
Baby steps μέχρι να πάρω κάτι μεγαλύτερο.Εδω οι άλλοι πήγαν στο ΚΑΣΤΡΟ της Μενδενίτσας και δεν έιχε κάστρο μουαχαχαχαχαχα!!
Ελα δεν θελω τετοια
Μια χαρα καστρο εχουμε :D
:beer::beer::beer:
Bob_o_mastoras
31/08/2015, 21:03
:beer::beer:
:beer: :beer: :beer:
Ωραίες περιγραφές !
Το "mothership" και το "God loves you and he needs your money" όλα τα λεφτά !
Και στα επόμενα !
Με το μπρελοκ αυτο πήρε μισό άλογο στάνταρ..
341319
lykourgi
17/09/2015, 20:39
Αυτό δεν είναι μπρελόκ, είναι χαλινάρι. Από 'κει θα το κουμαντάρεις τώρα; :giggle:
amyroukai
17/09/2015, 20:40
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ το είπε και το έκανε ο άτιμος!!!!
Καλοφόρετο λοιπόν και πρόσεχε μλκ μην πάρεις την κλειδαριά στο χέρι!
Bob_o_mastoras
17/09/2015, 20:54
341319
Τετοιο μπρελοκ ειχε βαλει ενας ξαδερφος μου (απο το χωριο εννοειται) στο σκουτερ του και κερδισε 2 αλογα (δυναμομετρημενα).
Πολλοι βελτιωτες προτεινουν και αυτοκολλητο malossi μαζι με το μπρελοκ. Κερδιζει τουλαχιστον αλλο 1 αλογο ψηλα αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι γεμιζει τη καμπυλη ροπης σε ολο το φασμα της και ομαλοποιει την αποδοση του μοτερ.
Αρκετοι βαζουν και αυτοκολλητο monster αλλα ξεφευγει μετα, θες αλλα 2,3 αυτοκολλητα για να δουλευει σωστα.
Nostradamus
17/09/2015, 21:10
341319
:uplate::uplate::uplate::bawl::bawl::bawl:
Τώρα έχει μόνο αυτό το ngk γαμώτο.Bob μου άνοιξες τα μάτια ρε φίλε.Συγκίνηση.Αν βρω κανα παλιό no fear κάνει λες δουλειά;
λολ ρε το πες και το κανες!
Τωρα θες να μου πεις οτι με αυτο το ματζαφλερι να ανεμιζει,εσυ κοβεις βολτες;
:lol:
Nostradamus
17/09/2015, 21:59
ΣΙγα που ανεμιζει.... Ισα που πρεπει να καθεται ο Τολης μονοπαντα για να κραταει ισορροπια...
Ειναι statement μωρέ.
amyroukai
17/09/2015, 22:58
φασιονίστα μου εσύ.
Τωρα,γιατι μου θυμισε αυτο;
341326
andreaspetr
18/09/2015, 01:09
Με την σημαια που του εβαλες εχεις χασει 10-15χλμ τελικης πιστευω :p
Bob_o_mastoras
18/09/2015, 01:59
Τώρα έχει μόνο αυτό το ngk γαμώτο.Bob μου άνοιξες τα μάτια ρε φίλε.Συγκίνηση.Αν βρω κανα παλιό no fear κάνει λες δουλειά;
Kοιτα, με το NGK αυτοκολλητο ειναι πολυ πιθανον να μπερδευει λιγο ψηλα..
Αυτο που εχω να σου προτεινω, αν θες να κανεις το μοτορι σου true adventure, ειναι αυτο το αυτοκολλητο:
341331
Το πουλαω 200€ αλλα ειναι η πιο ολοκληρωμενη on-off βελτιωση που υπαρχει!!