PDA

View Full Version : εαν εχεις τυχη

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
31/07/2015, 11:27
Εάν έχεις τύχη……..
Εχτες της 8 το απόγευμα κάναμε βόλτα με την Κατερίνα στην γειτονιά μας με την σκυλίτσα μας και συζητούσαμε τα περί διακοπών κλπ. Κάποια στιγμή από την άλλη μεριά του δρόμου εμφανίζεται ένας τύπος ο όποιος έχει δεμένο με ένα σκηνή 6-8 μέτρα ένα τσόου -τσόου αυτά τα σκυλιά που είναι σαν μικρά λιοντάρια με την μπλε γλώσσα.
Λόγο του ότι το είχαμε ξανασυναντήσει περνώντας από κοντά από το σπίτι που ζει είχαμε δει ότι είναι επιθετικό . όποτε πήγαμε στην άλλη άκρη του δρόμου ανεβήκαμε στο πεζοδρόμιο για να περάσουν αυτοί από το απέναντι πεζοδρόμιο βάζοντας της σκυλίτσα μας πιο άκρη να την προστατεύουμε γιατί αυτή είναι παιχνιδιάρα και καλόψυχη. Την ώρα που μας έχουν περάσει και τους έχουμε αφήσει πίσω βλέπω κάτι λευκό να πέφτει στα πόδια της Κατερίνας από πίσω να αρπάζει το αριστερό της πόδι και να την τράβα να την πεταει κάτω και να την σέρνει . καθώς όρμισα στον σκύλο να βγάλω την Κατερίνα από τα δόντια του αυτός την άφησε και έφυγε . το πόδι της Κατερίνας είχε ένα σκίσιμο στην γάμπα και το αίμα και κομμάτια από την σακάτης ήταν διάσπαρτα. Με το ένα χέρι προσπαθώ να κλίσω την πληγή και με το άλλο περνώ τον γιο μου τον Γιάννη να πάρει το αμάξι και να έρθει αμέσως.
Σε χρόνο μηδέν είναι κοντά μας βάζουμε την Κατερίνα στο αμάξι και πάμε στο άγια Όλγα που εφημέρευε . εκεί της έκαναν ράμματα στην γάμπα και διαγνώστηκε και κάταγμα στον δεξί αγκώνα ,όπως την τραβαγε και την πέταξε κάτω έπεσε με το χέρι της και έσπασε στο ν αγκώνα. Της είπαν σε μια εβδομάδα να πάει να το δουν τα χέρι της πως πάει μήπως χρειαστεί επέμβαση σε χειρουργιο.
Στο νοσοκομείο ήρθε ο τύπος που είχε το σκυλί του ζήτησα το βιβλιάριο για να δω εάν έχει κάνει εμβόλια μου είπε ότι δεν έχει αλλά ο γιατρός του, του είπε ότι το σκυλί είναι υγιείς.
Του είπα γιατί αφού το σκυλί σου δαγκώνει δεν του βάζεις φίμωτρο η να έχεις κοντό σκηνή?
Η απάντηση του ήταν ότι δεν έχει ξαναδαγκοσει αλλά έξω από το σπίτι πότε . τον ίδιο τον έχει δαγκώσει 4-5 φόρες όμως όπως και αυτόν που προσπάθησε να το κουρέψει και εκείνον που προσπάθησε να το λούση. Και οποίον πάει να μπει σπίτι τους δαγκώνει.
Ρε μεγάλε ο σκύλος έχει δαγκώσει τόσες φόρες και έχει γευτεί ανθρώπινο αίμα και τον αφήνεις και ζει?
Ε τον λυπάμαι μου λέει.
Εγώ όμως είμαι καψική και δεν τον λυπάμαι ούτε αυτόν ούτε τον σκύλο του . κατέθεσα μήνυση και πήγα την Κατερίνα στον ιατροδικαστή να την εξετάσει και η αστυνομία κατόπιν αυτών κίνησε διαδικασία για σοβαρές σωματικές βλάβες… θα τον γαμίσω τον μαλακα

spyro
31/07/2015, 11:32
Εάν έχεις τύχη……..
.....

τον μαγνήτη που έχεις κάπως πρέπει να τον ξεφορτωθείς

alex14
31/07/2015, 11:33
Και πολυ καλα θα κανεις. Αμαν πια με τον καθε ανοητο.

borbos
31/07/2015, 11:34
Εγω οταν βγαζω τον σκυλο βολτα παντα εχω και "αξεσουαρ" μαζι μου, κανα ξυλο, κλαδι με ογκο...και παντα κοιταω πισω αν περασω σκυλο....
Και αυτο γιατι σε κανα δυο δρομους πιο κατω εχουμε μια αγελη απο ~10 αδεσποτα που στην πεφτουν σε χρονο μηδεν.

BLiTzER
31/07/2015, 11:35
Και πολύ καλά θα κάνεις. Περαστικά!

alex14
31/07/2015, 11:37
Εγω οταν βγαζω τον σκυλο βολτα παντα εχω και "αξεσουαρ" μαζι μου, κανα ξυλο, κλαδι με ογκο...και παντα κοιταω πισω αν περασω σκυλο....
Και αυτο γιατι σε κανα δυο δρομους πιο κατω εχουμε μια αγελη απο ~10 αδεσποτα που στην πεφτουν σε χρονο μηδεν.

Εγω εχω στυλιαρι απο γκασμα. Δεν παλευεται η κατασταση.

noodles
31/07/2015, 11:49
ο ιδιοκτητης περιμενει ο σκυλος να φαει καποιον και μετα να κανει κατι? ελεος. τι ανθρωποι υπαρχουν. περαστικα και καλα ξεμπερδεματα...

BLiTzER
31/07/2015, 11:52
Αυτό έχει συμβεί ήδη. Πιθανότατα περιμένει κάποιον να φάει τον σκύλο.

spyrakos35
31/07/2015, 11:52
Περαστικα....

Panos76
31/07/2015, 11:54
Τέτοια ανευθυνότητα δεν έχω ξανα δει όσων αφορά σκύλο-αφεντικό.

Έπραξες ακριβώς όπως έπρεπε πιστεύω. Καλά ξεμπερδέματα εύχομαι!

ps: Τα chow chow είναι από τα αγαπημένα μου σκυλιά, μου κάνει εντύπωση τέτοια επιθετικότητα χωρίς προφανή αιτία.

bulmont
31/07/2015, 12:00
Εδώ δεν κώλωσες μπροστά σε κοτζάμ Μπεμβέ, στο τσου-τσού θα κωλώσεις;;;;;;;;;;;;;

(κι' έχεις και δίκιο......)

BLiTzER
31/07/2015, 12:01
μου κάνει εντύπωση τέτοια επιθετικότητα χωρίς προφανή αιτία.

Αντίποινα για το περιστατικό στη Ζιμπάμπουε.

Bowleno
31/07/2015, 12:13
Εδώ δεν κώλωσες μπροστά σε κοτζάμ Μπεμβέ, στο τσου-τσού θα κωλώσεις;;;;;;;;;;;;;

(κι' έχεις και δίκιο......)

Και με την μπεμβε δίκιο είχε.....

Σκίστον Γιώργη

stam2
31/07/2015, 12:47
προσοχή, όσα σκυλιά είναι επιθετικά και δαγκώνουν, κατά πλειοψηφία των περιπτώσεων αφού έρθουν κυκλικά από πίσω σου τότε δαγκώνουν...
θέλει προσοχή...

Περαστικά εύχομαι και κοιτάχτε να αποζημιωθείτε στο ακέραιο για όλη την ταλαιπωρία σας και την οδύνη....

Ζεύκας
31/07/2015, 13:06
Εγώ όμως είμαι καψική και δεν τον λυπάμαι ούτε αυτόν ούτε τον σκύλο του . κατέθεσα μήνυση και πήγα την Κατερίνα στον ιατροδικαστή να την εξετάσει και η αστυνομία κατόπιν αυτών κίνησε διαδικασία για σοβαρές σωματικές βλάβες… θα τον γαμίσω τον μαλακα

έτσι μπραβο! τέτοια άτομα σαν κ σένα χρειαζόμαστε.

και να μη κάνει το μαλάκα, ούτε να παίρνει το νόμο στα χέρια του αλλά να τρέχει το κάθε πστη στα δικαστήρια

:beer::beer:

sergiosm
31/07/2015, 13:25
Κατ' αρχάς περαστικά.

Όσο για αυτό

Εάν έχεις τύχη……..
κατέθεσα μήνυση και πήγα την Κατερίνα στον ιατροδικαστή να την εξετάσει και η αστυνομία κατόπιν αυτών κίνησε διαδικασία για σοβαρές σωματικές βλάβες… θα τον γαμίσω τον μαλακα

Μην το αφήσεις μόνο στο ποινικό του κομμάτι.
Κάνε στον ιδιοκτήτη του σκύλου και μια ωραία αγωγούλα να πληρώσει για τις ζημιές και την ηθική βλάβη.
Μπας και βάλει μυαλό

:wave2:

Και μερικές :beer::beer: για την ανάρρωση ...

manhunter
31/07/2015, 13:28
Γιώργο, αν απλά δάγκωνε, και γινόντουσαν 2-3 ράμματα, δεν υπήρχε μόλυνση, και αυτός ήταν σωστός, θα σου έλεγα ότι μάλλον το τραβάς. Αλλά σπάσιμο αγκώνα αυγουστιάτικα, και κάνει και τον μαλάκα? Σκίστον.

skylaros
31/07/2015, 14:09
Σαφώς και να κινηθείς νομικά και να ζητήσεις αποζημίωση. Η ευθανασία όμως οικόσιτου ζώου που δεν έχει πρόβλημα υγείας που να οδηγεί σε άσχημη ποιότητα ζωής ή θάνατο τότε δεν επιτρέπεται. Ευθανασία γίνεται (και κακώς γίνεται) σε αδέσποτα ζώα και αφού περάσουν επιτροπή (με κτηνίατρο και μέλος φιλοζωικής) και αποδειχθεί πως έχουν επικίνδυνη συμπεριφορά. Αυτό με τη γεύση ανθρώπινου αίματος κλπ δεν έχει καμιά υπόσταση, ο άνθρωπος απλά έχει ένα ζώο που δε μπορεί να το ελέγξει, μπορεί να έχει και κάποιου είδους νεύρωση φυσικά το ζώο και να χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή. Αν και ο τρόπος επίθεσης που περιγράφεις δείχνει απλά ότι ο χειριστής του είναι στην κοσμάρα του. Το ζώο πολύ πιθανό να νομίζει πως παίζει εκείνη την ώρα απλά αφήνοντας τα ένστικτά του. Τέτοια ζώα χρειάζονται σοβαρό και υπεύθυνο άνθρωπο.

fournas
31/07/2015, 14:24
περαστικα και καλη δυναμη ..

sapila racing
31/07/2015, 14:29
Περαστικά στην σύζυγο. Κατακαλόκαιρο και καταγμα είναι δύσκολη κατασταση.
Φυσικά είμαι σίγουρος οτι θα τον κυνηγησεις όπως και του πρέπει.

spyro
31/07/2015, 14:30
Σαφώς .......Αυτό με τη γεύση ανθρώπινου αίματος κλπ δεν έχει καμιά υπόσταση, ο άνθρωπος απλά έχει ένα ζώο που δε μπορεί να το ελέγξει, μπορεί να έχει και κάποιου είδους νεύρωση φυσικά το ζώο και να χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή. Αν και ο τρόπος επίθεσης που περιγράφεις δείχνει απλά ότι ο χειριστής του είναι στην κοσμάρα του. Το ζώο πολύ πιθανό να νομίζει πως παίζει εκείνη την ώρα απλά αφήνοντας τα ένστικτά του. Τέτοια ζώα χρειάζονται σοβαρό και υπεύθυνο άνθρωπο. σωστός !

MikeG
31/07/2015, 15:09
Έτσι!

Καλά ξεμπερδέματα και περαστικά!

foogr01
31/07/2015, 21:40
Πολλά περαστικά εύχομαι !

Pan (dvs)
01/08/2015, 09:45
Καταρχην περαστικα.Ολα τα αλλα....

motoexelixis
01/08/2015, 09:58
Περαστικα στη συζυγο σαν πρωτο σχολιο,απο την αλλη επειδη στη θεση της θα μπορουσε να ειναι ενα παιδακι 3χρονο (οχι διχρονο ρε ρεμαλια, αυτα καινε και λαδι 2τ) με πολυ χειροτερα αποτελεσματα, στα καλαμπαλικια μας αν ο σκυλος νομιζε οτι επαιζε και επρεπε να γευτει γαμπα,γιατι ετσι του την εδωσε.

Το θεμα σαφως και πρεπει να το επωμισθει ο ιδιοκτητης του σκυλου, οποτε το σωστο και ηθικο,ειναι να του γ@μησεις τα ραματα,ανηλεως,ολα τ αλλα περι φιλικων αισθηματων περι του ζωντανου τα θεωρω ανουσια.

amyroukai
01/08/2015, 11:16
Περαστικά κλπ. Και αβαζελίνωτο τον "ιδιοκτήτη".

Απορώ πάντως πως δεν έχουν μπει ακόμα οι γνωστοί φιλόζωοι των άλλων θρεντ να γράψουν ότι πρέπει να ντρέπεται η γυναίκα σου που έβαλε το βρωμόποδό της στο πεντακάθαρο στόμα του σκυλιού που όπως είναι γνωστό το σάλιο του έχει και αντισηπτικές ιδιότητες (άρα καλό της έκανε), το πόσο προκλητικοί είστε σαν ζευγάρι που κοιτούσατε στραβά και με λίγο φόβο τον σκύλο και δεν του φερθήκατε με την πρέπουσα ευγένεια και σεβασμό (άρα καλά σας έκανε παλιοσνομπάκια), το πόσο εκδικητικός είσαι σαν άνθρωπος (αφού σου είπε συγγνώμη ρε φίλε ο ιδιοκτήτης, τι άλλο θε δηλαδήΣ), τι'στε'σεις ρε μερικοί μερικοί... Να τώρα τον άλλον θυμήθηκα που έκανε φασαρία για μιά μπότα να'ουμ κι έτς, που δεν σεβάστηκε το μεγαλείο της φύσης.

Πάντως το θέμα με τα αδέσποτα έχει γίνει λίγο κάπως. Στην γειτονιά εδώ έχουμε και κάμποσα τέτοια και "φιλόζωους" που τα συντηρούν. Όπως και δεσποζόμενα, τα οποία μία είναι εντός περίφραξης, μία κοιμούνται εκτός αλλά είναι επιθετικά σαν να είναι εντός, δημιουργώντας πρόβλημα. Τα εισαγωγικά διότι αν το θες κυρά/κύριέ μου, πάρτο σπίτι σου. Το να δημιουργείς περιοχές στις οποίες για να περάσω πεζός από 2-3 σκυλιά το σκέφτομαι (γιατί αρχίζουν τα γρυλίσματα με το που πλησιάζει άνθρωπος, ακόμα και μαμάδες με καροτσάκια και μωρά), με το σκύλο μου δε, δεν το συζητώ καν. Η σκυλοχούντα και σκυλοαπαγόρευση κυκλοφορίας με την σύμπραξη και ανοχή των "φιλόζωων" γειτόνων... Νομίζω ότι ο δήμος Ωρωπού θα πάρει μιά επιστολή εντός των ημερών. Το πάθημα αυτό βάρεσε καμπανάκι.

Nostradamus
01/08/2015, 11:56
περαστικα και καλα ξεμπερδεματα..

Να το τραβηξεις οσο παει..

Meni0s
01/08/2015, 12:14
Περαστικά λοιπόν και φρόντισε να το νιώσει καλά στο πετσί του ο ανεύθυνος τριμαλάκας . Αρκετά ποια με τα (δίποδα) ζώα!

Eversman
01/08/2015, 16:55
F@ck him up, Γιώργο.

Περαστικά στη σύζυγο. Στη βόλτα, όπως είπε και κάποιος συντροχος πιο πάνω, πάντα ένα ξύλο ή ραβδί μαζί σου. Εγώ έχω μια γκλίτσα (δεν αστειευομαι), όταν βγάζω το δικό μου κοριτσάκι βόλτα, καθώς είναι και αυτή αθώα και άδολη.

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
01/08/2015, 19:23
παιδια στην γυτονια μας εχουμε καμια 10ρια αδεσποτα τα οποια είναι ψυχούλες . παιζουν με τα παιδια και όταν παμω με την σκυλιτσα μας βολτα ερχονται και παιζουν μαζι μας δεν χρηαζοταν να εχω ουτε γλυτσα ουτε τυποτε γιατι δεν υπηρχε κυνδυνος από τα αδεσποτα την παθαμε από μαλακα ιδιοκτητη. η αστυνομια χαρακτιρισε <<309>> εάν θυμαμε καλα το κοδικο που κατέγραψαν οποτε θα ασκιθη διοξη για βαργιες - επικυνδυνες σωματικες βλαβες. πηγαμε και στον ιατροδικαστη και την εξετασε την καταρινα και την δευτερα στελνει το πορισμα στην αστυνομια και αυτή με την σηρα της στον εισαγκελεα. ότι κανω δεν το κανω για λευτα αλλα για να λυφθουν μετρα εναντιων του ώστε να μην βρεθει κανενας άλλος και μαλιστα κανενα μικρο παιδι στο δοντια του σκυλου του γιατι αυτος είναι αρχιμαλακας και ανεύθυνος. εχω σκυλι και όπως το εμαθα να είναι κοινονικο μια φιλικο μα τους ανθρώπους ετσι πρεπει να είναι ολλα τα σκιλια στην πολη και μαλιστα αυτά που τα βγαζεις βολτα και ερχονται σε επαφη με κοσμο . εάν το θες αγριο μην το βγαζεις από το σπιτη σου να φαει εσενα και μονο..

DrEvil
02/08/2015, 02:38
Αγαπητε,
το μονο που καταάαινει ο Ελλην, ειναι η χρηματικη ζημία.
Οποτε τραα του και μια αγωγη, γιατι μετα μαλλον θα παρει κανα "μπουλ" για να ειναι σιγουρος οτι δεν θα υπαρχουν επιζωντες,

Επισης, που στο καλο ειναι τωρα ολοι οι "φιλοζωοι" που κραζανε στα λοιπα θρεντ;
Γιατι δεν συνασπιζονται να γλυτωσει κανας ανθρωπος;
Ξεχασα......
αυτο ξερουν, εγω απλα καβαλω μοτο.

irinia
02/08/2015, 06:35
ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΩ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.........

Θα πάρω σαν αφορμή το περιστατικό να γράψω δυο λόγια.
Δυστυχώς κυκλοφοράνε πολλοί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ,κομπλεξικοί,ανεύθυνοι κ.λ.π. με ζώα φονιάδες που τα έχουν εκπαιδεύσει με παρόμοιο τρόπο.
Υπάρχει και το ένστικτο και ο χαρακτήρας του ζώου φυσικά.Αυτός θέλει γαμήσι.....το να κυκλοφορεί με ένα τέτοιο ζώο και μάλιστα χύμα είναι για σκότωμα.
Το ζώο ,δεν ξέρω τι επιτρέπεται και τι όχι,όταν συμπεριφέρεται έτσι ή το εξαφανίζεις κάπου σε ένα χωράφι μόνο του ή ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ..!!
Προχθές μπροστά μου μέσα στην πλατεία τον πεζόδρομο της Καλαμαριάς ένας πιτσιρικάς κυκλοφορούσε με ένα μείγμα πιτ-μπουλ μπόξερ.
Ευτυχώς ήξερε τι είχε μαζί του τουλάχιστον.Περνάει δίπλα μια μαμά με το μικρό 3 χρονών περίπου και ορμάει εντελώς ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΑ στο παιδί.
Το πρόλαβε τραβώντας το λουρί στα 20-30 εκατοστά από το πρόσωπο του παιδιού. ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ που επειδή δεν έγιναν
Σβαρτσενέγκερ νοιώθουν σιγουριά και αυτοπεποίθεση όταν κυκλοφοράνε με τέτοια ζώα...!!!
Τα σκυλιά κάποια στιγμή έγιναν φίλος του ανθρώπου μέσα από χιλιάδες χρόνια,το μεγάλο ΤΕΡΑΣ όμως ο άνθρωπος τα ξανάκανε με διάφορους
τρόπους ξανά θηρία...!!! ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΖΩΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΘΙΟ ΔΙΠΟΔΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....!!!!

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
02/08/2015, 07:53
τι χρωστα η κατερινα μου να βασανίζεται από τους πονους εχωντας αυτό? γιατι καποιος είναι μαλακας κομλεξικος? και εμεις εχουμε σκυλο αλλα την εχουμε κανει κοινονικη το μονο που κανει είναι όταν μπει καποιος στο σπιτη να γαυγηζη μεχρη να της πουμε να σταματισει. και μετα καθεται και την χαιδευουν

tsompanis
02/08/2015, 08:25
Όχι ρε φίλε. ...περαστικά και αγύριστα
Αφού πήγατε ιατροδικαστη όλα θα πάρουν τον δρόμο τους
Ελπίζω να μην είναι μακρύς
Σχιστου τα πρεκια!

motoexelixis
02/08/2015, 15:03
φιλε μου , πριν δω τη φωτο σου ειπα να του γαμησεις τα ραμματα, τωρα που την ειδα, γαμα του το σπιτι και ολη την οικογενεια.....ο χριστος και η παναγια δαγκωμα..

Ζεύκας
02/08/2015, 15:14
339142 τι χρωστα η κατερινα μου να βασανίζεται από τους πονους εχωντας αυτό? γιατι καποιος είναι μαλακας κομλεξικος? και εμεις εχουμε σκυλο αλλα την εχουμε κανει κοινονικη το μονο που κανει είναι όταν μπει καποιος στο σπιτη να γαυγηζη μεχρη να της πουμε να σταματισει. και μετα καθεται και την χαιδευουν

τίποτα δεν χρωστά η γυναίκα να βασανίζεται. σκίστον στις δίκες

pipe_smoker
02/08/2015, 17:26
Αρκούδα, πολλα περαστικά στη γυναίκα και καλή δύναμη για να το κυνηγήσετε.

Η φωτογραφία σβήστηκε για ευνόητους λόγους.

doctoras
03/08/2015, 12:24
περαστικά, καλα θα κάνεις να κινηθείς προς παραδειγματισμό, εχουν παραγίνει "μοδα" τα πετ και ακολουθείτε απο πολλούς ανεύθυνους κατόχους

οφ τοπικ να το ελαφρύνω, "κινεζιά" ο σκύλος? έτσι εξηγείτε η αναξιοπιστία :)

Bowleno
03/08/2015, 12:42
Ρε σεις.... διάβασα κάποια από τα παραπάνω σχόλια περί "μπουλ" , "μπόξερ" και δεν συμμαζεύεται....πάρτε χαμπάρι κάτι:

Κανένα σκυλί από την ΦΥΣΗ του δεν είναι Επιθετικό, κανένα! επιθετικά και άγρια τα κάνουν τα αφεντικά-ιδιοκτήτες τους....

Εχω στο περιβάλλον μου πολλούς που έχουν τέτοια σκυλιά και όλα τους είναι παιχνιδιάρικα/χαδιάρικα και ειδικά με τα παιδιά!

Έχω δει τσιουάουα(!) να δαγκώνει άγρια όποιον έβλεπε μπροστά του γιατί απλά, έτσι του έμαθε ο τριμάλακας που το έχει! τι να λέμε τώρα...σκίσιμο απλά σε τέτοιους ανθρώπους και όχι τα σκυλιά!

amyroukai
03/08/2015, 13:38
σκίσιμο απλά σε τέτοιους ανθρώπους και όχι τα σκυλιά!

δε με λες (σοβαρά το γράφω) ένα σκυλί το οποίο είναι επιθετικό και έχει κατ' επανάληψη δαγκώσει, θα το "εκπαιδεύσει" κάποιος να μην δαγκώνει πια; Και άιντε πες ότι έγινε αυτό, αφού θα γυρίσει στο ίδιο σπίτι με τον ίδιο καθυστερημένο που το "έμαθε" να δαγκώνει, δεν θα συνεχίσει τα ίδια; Ακόμα και να πεις ότι του αλλάζουν σπίτι, δεν είναι ρίσκο για τον νέο ανάδοχο το να υπερισχύσει το ένστικτο από την εκπαίδευση;

Επίσης θα μου επιτρέψεις την γνώμη ότι κάθε σκυλί έχει χαρακτήρα, με την εκπαίδευση θα αλλάξει η θα ελεγχθεί λίγο η φυσική του τάση για οτιδήποτε, δεν θα γίνει "άλλο σκυλί" ποτέ. Δεν το περιορίζω σε ράτσα αυτή τη στιγμή. Δύο σκυλιά η και δυο γατιά από την ίδια γέννα ακόμα, συχνά είναι "άλλα ζώα".

el_hymador
03/08/2015, 13:44
Πρώτα απ΄ όλα περαστικά και σκίστον! Όπως ήδη γράφτηκε, το ζωντανό είτε έχει υποστεί "εκπαίδευση" ή έχει βιώσει ποιος ξέρει τι για να την πέφτει έτσι αναίτια. Σε κάθε περίπτωση υπεύθυνος είναι ο ιδιοκτήτης και του αξίζει ένα καλό μάθημα.

Αγαπητε,
το μονο που καταάαινει ο Ελλην, ειναι η χρηματικη ζημία.
Οποτε τραα του και μια αγωγη, γιατι μετα μαλλον θα παρει κανα "μπουλ" για να ειναι σιγουρος οτι δεν θα υπαρχουν επιζωντες,

Επισης, που στο καλο ειναι τωρα ολοι οι "φιλοζωοι" που κραζανε στα λοιπα θρεντ;
Γιατι δεν συνασπιζονται να γλυτωσει κανας ανθρωπος;
Ξεχασα......
αυτο ξερουν, εγω απλα καβαλω μοτο.

Τουλάχιστον θλιβέρος... δηλαδή μπήκες στο νήμα για να γράψεις αυτή τη μ@λ@κι@, για ποιο λόγο ακριβώς; Ότι να ναι...

nickald
03/08/2015, 13:50
Τα σκυλια εχουν χαρακτήρα... αλλα είναι λιγοτερο επιθετικα και αλλα περισσοτερο (ακομα και στην ιδια ρατσα)....

ΑΝ δεν είναι τριπαπαρος ο ιδιοκτητης όμως κανενα από αυτά δεν παιρνει πρωτοβουλια να δαγκωσει ξεκάρφωτα οποιον γουσταρει στο δρομο...

αν ο ιδιοκτητης είναι μπαγλαμάς και τρισχαριτωμενο αρκουδακι παντα να εχει ή βραδύποδα παλι μαλακισμενο θα το κανει το ζωντανο...

el_hymador
03/08/2015, 13:57
δε με λες (σοβαρά το γράφω) ένα σκυλί το οποίο είναι επιθετικό και έχει κατ' επανάληψη δαγκώσει, θα το "εκπαιδεύσει" κάποιος να μην δαγκώνει πια; Και άιντε πες ότι έγινε αυτό, αφού θα γυρίσει στο ίδιο σπίτι με τον ίδιο καθυστερημένο που το "έμαθε" να δαγκώνει, δεν θα συνεχίσει τα ίδια; Ακόμα και να πεις ότι του αλλάζουν σπίτι, δεν είναι ρίσκο για τον νέο ανάδοχο το να υπερισχύσει το ένστικτο από την εκπαίδευση;

Επίσης θα μου επιτρέψεις την γνώμη ότι κάθε σκυλί έχει χαρακτήρα, με την εκπαίδευση θα αλλάξει η θα ελεγχθεί λίγο η φυσική του τάση για οτιδήποτε, δεν θα γίνει "άλλο σκυλί" ποτέ. Δεν το περιορίζω σε ράτσα αυτή τη στιγμή. Δύο σκυλιά η και δυο γατιά από την ίδια γέννα ακόμα, συχνά είναι "άλλα ζώα".

H αλήθεια είναι ότι έχουν υπάρξει και ακουστεί και άλλα περιστατικά με τη συγκεκριμένη ράτσα. Προσωπικά δεν πιστεύω στο ότι κάποιες ράτσες σκύλων είναι πιο επιθετικές από τις άλλες, συμφωνώ όμως στο ότι σκυλί με σκυλί (ακόμα και τις ίδιας γέννας) μπορεί να παρουσιάζουν διαφοροποιήσεις στον χαρακτήρα και να θέλουν διαφορετική προσέγγιση / μεταχείριση.

Όπως και να ΄χει, δεν είναι τυχαίο, ότι κατά καιρούς διάφορες ράτσες βγάζουν άσχημο όνομα... όλα έχουν να κάνουν με τη "μόδα". Τα τσόου - τσόου είναι εντυπωσιακά σκυλιά και τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολύ δημοφιλή λόγο του υψηλού συντελεστή πουλ - μουρ που έχουν... δυστυχώς υπάρχουν ηλίθιοι και κρετίνοι που αγοράζουν σκύλο με βάση τη μούρη που θα πουλήσουν... οπότε υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες ένα "μοδάτο" σκυλι να καταλήξει στα χέρια κάποιο τριμάλακα που δεν έχει ιδέα και του συμπεριφέρεται σαν ανικείμενο, με αποτέλεσμα το σκυλί να βγάλει εντελώς αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές.

Το ίδιο είχε γίνει παλιότερα και με τα Ντόπερμαν και πιο πρόσφατα με τα Πιτ Μπούλ τα οποία ήταν της μόδας... τα αγόραζαν οι πλέον ακατάλληλοι άνθρωποι με τα γνωστά αποτελέσματα...

stam2
03/08/2015, 14:02
Αν το σκυλί διδαχθεί από τον ιδιοκτήτη να να είναι επιθετικό προς τον οποιονδήποτε και ενδεχομένως να σκοτώσει αν του δοθεί η ευκαιρία, πράγμα που το καθιστά εν δυνάμει δολοφόνο,
από τη στιγμή που κατοικεί μέσα σε μία κοινωνία ανθρώπων, ποιά θα πρέπει να είναι η ενέργεια της κοινωνίας για να αποσοβήσει τον κίνδυνο μιας ενδεχόμενης σφαγής ανθρώπου από το ανεξέλεγκτο ζώο...?

nickald
03/08/2015, 14:15
Δυστυχως τα ζωντανα μαθαινουν να είναι πιστα ακομα και στα κακα "αφεντικα"....

Στην περιπτωση που καποιος εχει αποφασισει να κανει Killer τον σκυλο του, θεωρω ότι είναι εξαιρετικα απιθανο να μπορεσει να αντιστραφει η πορεια του σκυλου με "μετεκπαιδευση" .

Σε τέτοιες περιπτώσεις στο εξωτερικο τα θανατωνουν. Στην Ελλαδα μην το ψάχνεις.....

irinia
03/08/2015, 15:18
Ρε σεις.... διάβασα κάποια από τα παραπάνω σχόλια περί "μπουλ" , "μπόξερ" και δεν συμμαζεύεται....πάρτε χαμπάρι κάτι:

Κανένα σκυλί από την ΦΥΣΗ του δεν είναι Επιθετικό, κανένα! επιθετικά και άγρια τα κάνουν τα αφεντικά-ιδιοκτήτες τους....

Εχω στο περιβάλλον μου πολλούς που έχουν τέτοια σκυλιά και όλα τους είναι παιχνιδιάρικα/χαδιάρικα και ειδικά με τα παιδιά!

Έχω δει τσιουάουα(!) να δαγκώνει άγρια όποιον έβλεπε μπροστά του γιατί απλά, έτσι του έμαθε ο τριμάλακας που το έχει! τι να λέμε τώρα...σκίσιμο απλά σε τέτοιους ανθρώπους και όχι τα σκυλιά!

ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΟΥΚΛΕ............

Ναι μεν και τα ζώα έχουν το χαρακτήρα τους και η εκπαιδεύση είναι αυτή που προσδιορίζει τη συμπεριφορά τους ,
ΑΛΛΑ, όλες αυτές οι διασταυρώσεις που γίνονται εδώ και πολλά πολλά χρόνια ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ,να πετύχουν
ράτσες πιο άγριες,πιο αιμοβόρες....!!!
Μπορεί λοιπόν το ροτβάιλερ του γείτονα σου να έτυχε να είναι παιχνιδιάρικο γατάκι και το πεκινουά του άλλου σου
του γείτονα να είναι λιοντάρι,ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ που επιβεβαιώνει τον κανόνα ό οποίος λέει ότι......
οι άνθρωποι επειδή είναι τόσο διεστραμμένοι και επειδή δεν μπορούν να έχουν λιοντάρια για κατοικίδια,φρόντισαν
με χίλιους τρόπους να κάνουν λιοντάρια τα σκυλιά για χίλιους λόγους. Ένας λοιπόν από τους χίλιους τρόπους είναι
και η δημιουργία όλων αυτών των φυλών σκύλων που άλλες είναι για ιχνηλάτες,άλλες για κυνήγι,άλλες για συντροφιά
άλλες για να σέρνουν έλκυθρα,......................
και άλλες ΔΥΣΤΥΧΩΣ για να έχουν άγρια ένστικτα και να επιτίθενται όπου βρούνε ανεξέλεγκτα,στο τέλος δε,
μπορεί να φάνε και τα αφεντικά τους σε μια στιγμή που θα ξεφύγουν στη συμπεριφορά τους.Κάπως έτσι το ροτβάιλερ
του γαμπρού μου αφού έφαγε το λυκόσκυλο που ήταν μαζί χρόνια ΟΡΜΗΣΕ και στον ίδιον ,τον δάγκωσε κι αυτός το
έστειλε φυσικά,που μη ρωτάτε...!!!!
Εσύ άκουσες κανένα κόλευ,κανένα γκόλντεν ριτρίβερ,κανένα σέττερ κ.λ.π...κ.λ.π....να έφαγε κανέναν άνθρωπο...??
Γιατί έγώ άκουσα πολλά περιστατικά με τις ράτσες που ανέφερα.....!!!!
ΑΥΤΑ.

Bowleno
03/08/2015, 15:46
ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΟΥΚΛΕ............

Ναι μεν και τα ζώα έχουν το χαρακτήρα τους και η εκπαιδεύση είναι αυτή που προσδιορίζει τη συμπεριφορά τους ,
ΑΛΛΑ, όλες αυτές οι διασταυρώσεις που γίνονται εδώ και πολλά πολλά χρόνια ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ,να πετύχουν
ράτσες πιο άγριες,πιο αιμοβόρες....!!!
Μπορεί λοιπόν το ροτβάιλερ του γείτονα σου να έτυχε να είναι παιχνιδιάρικο γατάκι και το πεκινουά του άλλου σου
του γείτονα να είναι λιοντάρι,ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ που επιβεβαιώνει τον κανόνα ό οποίος λέει ότι......
οι άνθρωποι επειδή είναι τόσο διεστραμμένοι και επειδή δεν μπορούν να έχουν λιοντάρια για κατοικίδια,φρόντισαν
με χίλιους τρόπους να κάνουν λιοντάρια τα σκυλιά για χίλιους λόγους. Ένας λοιπόν από τους χίλιους τρόπους είναι
και η δημιουργία όλων αυτών των φυλών σκύλων που άλλες είναι για ιχνηλάτες,άλλες για κυνήγι,άλλες για συντροφιά
άλλες για να σέρνουν έλκυθρα,......................
και άλλες ΔΥΣΤΥΧΩΣ για να έχουν άγρια ένστικτα και να επιτίθενται όπου βρούνε ανεξέλεγκτα,στο τέλος δε,
μπορεί να φάνε και τα αφεντικά τους σε μια στιγμή που θα ξεφύγουν στη συμπεριφορά τους.Κάπως έτσι το ροτβάιλερ
του γαμπρού μου αφού έφαγε το λυκόσκυλο που ήταν μαζί χρόνια ΟΡΜΗΣΕ και στον ίδιον ,τον δάγκωσε κι αυτός το
έστειλε φυσικά,που μη ρωτάτε...!!!!
Εσύ άκουσες κανένα κόλευ,κανένα γκόλντεν ριτρίβερ,κανένα σέττερ κ.λ.π...κ.λ.π....να έφαγε κανέναν άνθρωπο...??
Γιατί έγώ άκουσα πολλά περιστατικά με τις ράτσες που ανέφερα.....!!!!
ΑΥΤΑ.

Εσυ διάβασες τα κεφαλαία γράμματα η μπα; είπα: απο την ΦΥΣΗ του...αν δεν καταλαβαίνεις δεν μπορώ να κάνω κάτι.... και αυτά που λέω δεν είναι η εξαίρεση, ο κανόνας είναι.
Εξαίρεση είναι οι βλαμμένοι κάτοχοι αυτών των άτυχων ζώων.
Και επίσης ο Κώστας (el hymador) τα είπε και καλύτερα από μένα.....

το ότι κάνουν διασταυρώσεις για να βγάλουν "αιμοβορα" (τρομάρα τους) σκυλιά δεν μου λέει κάτι...αν δεν εκπαιδευτεί ανάλογα, η δεν του φερθούν βάναυσα, θεωρώ ότι κανένα σκυλι καμίας ράτσας δεν επιτίθεται έτσι.....

RaGe_Raptor
03/08/2015, 15:56
περαστικά....!!!:beer:

irinia
03/08/2015, 16:03
ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ...........

Πάλι το κουράσαμε

skylaros
03/08/2015, 17:35
Αν ένα φορτηγό φύγει σε έναν πεζόδρομο θα λιώσει 200 άτομα, αν ένα αεροπλάνο πέσει σε κατοικημένη περιοχή θα σκοτωθούν ίσως χιλιάδες, αν έρθει ένα μετεωρίτης θα διαλυθεί η γη! Nα σκοτώσουμε οτιδήποτε είναι επικίνδυνο για εμάς ? Το μηχανάκι που καβαλάς είναι εν δυνάμει κίνδυνος για εμένα και τα παιδιά του γείτονα γιατί μπορεί να σου φύγει και να σκοτώσεις κόσμο, πόσο μάλλον ο τριμάλακας που πηγαίνει με 70 σε κατοικημένη περιοχή, να τον θανατώσουμε και δαύτον... Να θανατώσουμε και τις αρκούδες και τα φίδια και τα έντομα και ότι τέλος πάντων μπορεί να μας κάνει κακό, να ξεριζώσουμε τα λουλούδια και τα δέντρα γιατί η γύρη με πειράζει τι θέλετε να πάθω αλλεργικό σοκ? Να σκοτώσουμε και όποιον είναι πιο δυνατός από εμάς γιατί μπορεί να του γυρίσει το μάτι και να μας σπάσει κάναν σβέρκο, να σκοτώσουμε και όποιον την έχει μεγαλύτερη (την καρδία βρε) γιατί μπορεί να μας φάει τη γυναίκα... Πόσο εύκολα ο άνθρωπος μπορεί να λέει να αφαιρεθεί μια ζωή, φτάνει να μην είναι η δικιά του...

Στο Post αυτό είχε κρατηθεί ένα επίπεδο γιατί ο άνθρωπος που το ξεκίνησε δεν έγραψε σαν π@π@ρας, παρουσίασε τα πράγματα όπως συνέβησαν και αν και ήταν πάνω σε στα νεύρα του κράτησε και ο ίδιος ένα επίπεδο. Τώρα μερικοί τι ζόρια τραβάνε δε μπορώ να καταλάβω...

Ναι σε κάποιες χώρες του εξωτερικού θανατώνουν ζώα αν είναι επιθετικά, πράγμα ηλίθιο κατά τη γνώμη μου, όπως επίσης θανατώνουν και αδέσποτα αν δε βρουν εντός μήνα οικογένεια, επίσης στις ίδιες χώρες δεν έχουν πρόβλημα να στείλουν και τις κυράδες τους στο Φαληράκι μόνες τους. Αν γουστάρετε τον κεκαλυμμένο φασισμό της Ευρώπης να τον πάρετε ολόκληρο και όχι μόνο ότι δε διαταράσσει την κανονικότητα σας.

Για να κλείνει το θέμα. Το ζώο που επιτέθηκε στη συγκεκριμένη περίπτωση ούτε τρελό είναι ούτε και επικίνδυνο, είναι προφανές ότι επιτίθεται όταν έχει ερέθισμα. Θέλει κατάλληλο χειρισμό από άνθρωπο που θα κάτσει και θα ασχοληθεί με το ζώο και πάντα θα το έχει υπό την επίβλεψή του. Θεωρώ πως επειδή είναι γείτονας του καλό θα είναι να τα βρουν εξωδικαστικά κάποια στιγμή, με την προϋπόθεση ότι και θα αποζημιώσει την άτυχη γυναίκα αλλά και θα εκπαιδευτεί το ζώο και θα γίνει περισσότερο υπεύθυνος ο ιδιοκτήτης. Άστον να ψηθεί λιγάκι και μετά κάνε του την πρόταση σου, όπως φαίνεται δεν έχεις κάποιον σκατόψυχο να αναμετρηθείς απλά κάποιον μ@λ@κα.

GiorgosLa
03/08/2015, 20:46
Αν ένα φορτηγό φύγει σε έναν πεζόδρομο θα λιώσει 200 άτομα, αν ένα αεροπλάνο πέσει σε κατοικημένη περιοχή θα σκοτωθούν ίσως χιλιάδες, αν έρθει ένα μετεωρίτης θα διαλυθεί η γη! Nα σκοτώσουμε οτιδήποτε είναι επικίνδυνο για εμάς ? Το μηχανάκι που καβαλάς είναι εν δυνάμει κίνδυνος για εμένα και τα παιδιά του γείτονα γιατί μπορεί να σου φύγει και να σκοτώσεις κόσμο, πόσο μάλλον ο τριμάλακας που πηγαίνει με 70 σε κατοικημένη περιοχή, να τον θανατώσουμε και δαύτον... Να θανατώσουμε και τις αρκούδες και τα φίδια και τα έντομα και ότι τέλος πάντων μπορεί να μας κάνει κακό, να ξεριζώσουμε τα λουλούδια και τα δέντρα γιατί η γύρη με πειράζει τι θέλετε να πάθω αλλεργικό σοκ? Να σκοτώσουμε και όποιον είναι πιο δυνατός από εμάς γιατί μπορεί να του γυρίσει το μάτι και να μας σπάσει κάναν σβέρκο, να σκοτώσουμε και όποιον την έχει μεγαλύτερη (την καρδία βρε) γιατί μπορεί να μας φάει τη γυναίκα... Πόσο εύκολα ο άνθρωπος μπορεί να λέει να αφαιρεθεί μια ζωή, φτάνει να μην είναι η δικιά του...

Στο Post αυτό είχε κρατηθεί ένα επίπεδο γιατί ο άνθρωπος που το ξεκίνησε δεν έγραψε σαν π@π@ρας, παρουσίασε τα πράγματα όπως συνέβησαν και αν και ήταν πάνω σε στα νεύρα του κράτησε και ο ίδιος ένα επίπεδο. Τώρα μερικοί τι ζόρια τραβάνε δε μπορώ να καταλάβω...

Ναι σε κάποιες χώρες του εξωτερικού θανατώνουν ζώα αν είναι επιθετικά, πράγμα ηλίθιο κατά τη γνώμη μου, όπως επίσης θανατώνουν και αδέσποτα αν δε βρουν εντός μήνα οικογένεια, επίσης στις ίδιες χώρες δεν έχουν πρόβλημα να στείλουν και τις κυράδες τους στο Φαληράκι μόνες τους. Αν γουστάρετε τον κεκαλυμμένο φασισμό της Ευρώπης να τον πάρετε ολόκληρο και όχι μόνο ότι δε διαταράσσει την κανονικότητα σας.

Για να κλείνει το θέμα. Το ζώο που επιτέθηκε στη συγκεκριμένη περίπτωση ούτε τρελό είναι ούτε και επικίνδυνο, είναι προφανές ότι επιτίθεται όταν έχει ερέθισμα. Θέλει κατάλληλο χειρισμό από άνθρωπο που θα κάτσει και θα ασχοληθεί με το ζώο και πάντα θα το έχει υπό την επίβλεψή του. Θεωρώ πως επειδή είναι γείτονας του καλό θα είναι να τα βρουν εξωδικαστικά κάποια στιγμή, με την προϋπόθεση ότι και θα αποζημιώσει την άτυχη γυναίκα αλλά και θα εκπαιδευτεί το ζώο και θα γίνει περισσότερο υπεύθυνος ο ιδιοκτήτης. Άστον να ψηθεί λιγάκι και μετά κάνε του την πρόταση σου, όπως φαίνεται δεν έχεις κάποιον σκατόψυχο να αναμετρηθείς απλά κάποιον μ@λ@κα.

Χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης, μια απλή ερώτηση ενός αδαή.
Αν περπατώντας στο πεζοδρόμιο, δω να έρχεται προς τα μένα τύπος που τον σέρνει ένα πίτμπουλ (η κάτι ανάλογο), εγώ τι πρέπει να κάνω? Να περάσω και ας μου δείχνει τα δόντια του? Να γυρίσω και να φύγω από εκεί που ήρθα? Η να ρωτήσω τον ιδιοκτήτη αν είναι μαλάκας πρώτα?

nicksior
03/08/2015, 21:32
Αν περπατώντας στο πεζοδρόμιο, δω να έρχεται προς τα μένα τύπος που τον σέρνει ένα πίτμπουλ (η κάτι ανάλογο), εγώ τι πρέπει να κάνω? Να περάσω και ας μου δείχνει τα δόντια του? Να γυρίσω και να φύγω από εκεί που ήρθα? Η να ρωτήσω τον ιδιοκτήτη αν είναι μαλάκας πρώτα?

Σύντροφε διακρίνω στα λόγια σου έναν κεκαλυμμένο φασισμό της Ευρώπης

skylaros
03/08/2015, 23:18

Να σου απαντήσω με ερώτηση νύχτα και χωρίς φεγγάρι έχω πράσινο για πεζούς (πεζός και εγώ) και έρχεται κάγκουρας πατημένος, διακρίνω λάμψη στο μαλλί και το μούσι του κάνει έναν ακαταμάχητο συνδυασμό με τα μούσκουλα του , εγώ πάνω στη διάβαση, περνάω ή όχι ή μήπως να μπω στη μέση να τον δω αν θα κάνει ασκήσεις αποφυγής?

Πιστεύεις πως θα πρέπει να δώσω σοβαρή απάντηση, αλήθεια ρε παιδί μου η λογική σου εσένα τι λέει ? Αν ήταν παρεάκι με 4 ντούκια και σε κοίταγαν όπως θα κοίταγαν 4 ισοβίτες μια 18χρονη παρθένα με εσώρουχα, τι θα έκανες ?

skylaros
03/08/2015, 23:21
Σύντροφε διακρίνω στα λόγια σου έναν κεκαλυμμένο φασισμό της Ευρώπης

Το κάνεις συχνά σε πολλά θρέντ, δε θα δυναμιτίσω την ατμόσφαιρα, απλά κοίτα να το "κάνεις" συχνότερα...

DrEvil
03/08/2015, 23:59
Πρώτα απ΄ όλα περαστικά και σκίστον! Όπως ήδη γράφτηκε, το ζωντανό είτε έχει υποστεί "εκπαίδευση" ή έχει βιώσει ποιος ξέρει τι για να την πέφτει έτσι αναίτια. Σε κάθε περίπτωση υπεύθυνος είναι ο ιδιοκτήτης και του αξίζει ένα καλό μάθημα.

Τουλάχιστον θλιβέρος... δηλαδή μπήκες στο νήμα για να γράψεις αυτή τη μ@λ@κι@, για ποιο λόγο ακριβώς; Ότι να ναι...

Να πω οτι σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, ψεμα θα 'ναι.

Στον κυκλο των σοφων, ας ειμαι εγω αυτος που λεει τις μαλακιες.

Στο "οτι να 'ναι" συμφωνουμε απολυτα.

:wave2:

amyroukai
04/08/2015, 01:14

Για να κλείνει το θέμα. Το ζώο που επιτέθηκε στη συγκεκριμένη περίπτωση ούτε τρελό είναι ούτε και επικίνδυνο, είναι προφανές ότι επιτίθεται όταν έχει ερέθισμα.

Σκύλαρε συνήθως είσαι λίγο πιο... "λογικός" (τα εισαγωγικά γιατί λογικό θεωρείται ότι συμφωνεί με τον εκάστοτε αναγνώστη μιας άποψης) ή τουλάχιστον έχεις πιο ισχυρή επιχειρηματολογία.
Η γενίκευση του ότι αν θανατώνεις ένα ζώο, θα σου γαργαλάνε τη γυναίκα τα βλαχαδερά στο οπουδήποτε πουθενοχώρι είναι απλά κωμική, νομίζω ότι είναι προφανές (έχεις ενυδρείο είπαμε; ). Το ότι οι κουτόφραγκοι δεν κρατάνε στο δρόμο μερικές εκατοντάδες αγέλες αδέσποτων, συντηρούμενες από "φιλόζωους" που τα αγαπάνε μωλέ μωλέ τα ζωάκια μωλέ άχου τα, αλλά και μακριά από το σπίτι τους 'ή τον κήπο τους κιόλας γιατί που να έχεις την ευθύνη τώρα και έξοδα και σκλαβιά και βάλε μιά κούπα τροφή για να βγάλεις το συναίσθημα του ανώτερου στον καθρέφτη σου κάθε πρωί και το έκανες το καθήκον σου, είναι σημάδι φασίζουσας συμπεριφοράς;

Φορέας και σύστημα που θα κάνει τον όποιο μαλάκα άνθρωπο δεν υπάρχει, δεν υπάρχει ούτε για πιο απλά θέματα ούτε για πιο σύνθετα. Δεν υπάρχει φορέας που θα εκπαιδεύσει (δωρεάν) ένα ζώο επικίνδυνο, ο μαλάκας προφανώς δεν ενδιαφέρεται να το κάνει εξ ιδίων και δεν ξέρω αν υπάρχει ανάδοχος που θα δεχτεί στον χώρο του για κατοικίδιο ένα ζώο που έχει δαγκώσει κάμποσες φορές. Οπότε μπορεί να σου φαίνεται αποτρόπαιο, αλλά ουσιαστικά μία είναι η λύση, αυτή των φασίζοντων κουτόφραγκων. Το ζώο (με την επιφύλαξη του να γράφει ότι να'ναι ο αρκούδας - ας το δεχτούμε σαν πιθανότητα για τη συζήτηση) επιτέθηκε απρόκλητα και ανερέθιστα και είναι τρελό και επικίνδυνο. Σε επίπεδο ανθρώπων, έχει έναν μαλάκα να αναμετρηθεί και επειδή ο μαλάκας είναι ανίκητος και αδιάφορος βλέποντας ότι το τρέντι σκυλάκι του μωλέ τρώει κόσμο και δεν κάνει τίποτα για αυτό, ας πάει το σκυλάκι στα σκυλοπαράδεισα να τρώει όποιο πνεύμα θέλει και μπορεί και ο ιδιοκτήτης ας υποστεί τις όποιες νομικές ή και οικονομικές κυρώσεις γίνεται. Και ας ελπίσουμε ότι κάποτε θα γίνουμε πολιτισμένοι... (χωρίς κατ' ανάγκην τα βλαχαδερά στο όπουνάναι να μας βατεύουν τις συντρόφους).

bulmont
04/08/2015, 02:31
... (χωρίς κατ' ανάγκην τα βλαχαδερά στο όπουνάναι να μας βατεύουν τις συντρόφους).

Τι δηλαδή, θα πρέπει να τις πηδάμε μόνοι μας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:bawl:

nicksior
04/08/2015, 05:58
Το κάνεις συχνά σε πολλά θρέντ, δε θα δυναμιτίσω την ατμόσφαιρα, απλά κοίτα να το "κάνεις" συχνότερα...

Με το συμπάθιο αλλά..
Όταν ανακατεύεις .. Φορτηγά που λιώνουν 200 νομάτους , αεροπλάνα που σκοτώνουν χιλιάδες , μηχανάκια , αρκούδες , φίδια , έντομα , αγωνία μη μας «φάνε» τη γυναίκα ή μας «δείρουν» οι μπρατσωμένοι , ευρωπαίους που στέλνουν τις κυράδες τους μόνες στο Φαληράκι (άκου μόνες!) με τον φασισμό.. Και όλα αυτά με αφορμή ένα ατυχές γεγονός (περαστικά στην κυρία) και τον τρόπο αντιμετώπισης των αποδεδειγμένα επιθετικών ζώων (όχι για δάγκωμα μόνο, αλλά και για θάνατο μικρών κυρίως παιδιών ή ηλικιωμένων ) .

Τι περιμένεις σαν απάντηση?

Αντιπαρέρχομαι το τελευταίο σου σχόλιο ευελπιστώντας να βελτιώσω τις επιδόσεις μου όταν επισκεφτώ το Φαληράκι..

irinia
04/08/2015, 08:34
Σκύλαρε συνήθως είσαι λίγο πιο... "λογικός" (τα εισαγωγικά γιατί λογικό θεωρείται ότι συμφωνεί με τον εκάστοτε αναγνώστη μιας άποψης) ή τουλάχιστον έχεις πιο ισχυρή επιχειρηματολογία.
Η γενίκευση του ότι αν θανατώνεις ένα ζώο, θα σου γαργαλάνε τη γυναίκα τα βλαχαδερά στο οπουδήποτε πουθενοχώρι είναι απλά κωμική, νομίζω ότι είναι προφανές (έχεις ενυδρείο είπαμε; ). Το ότι οι κουτόφραγκοι δεν κρατάνε στο δρόμο μερικές εκατοντάδες αγέλες αδέσποτων, συντηρούμενες από "φιλόζωους" που τα αγαπάνε μωλέ μωλέ τα ζωάκια μωλέ άχου τα, αλλά και μακριά από το σπίτι τους 'ή τον κήπο τους κιόλας γιατί που να έχεις την ευθύνη τώρα και έξοδα και σκλαβιά και βάλε μιά κούπα τροφή για να βγάλεις το συναίσθημα του ανώτερου στον καθρέφτη σου κάθε πρωί και το έκανες το καθήκον σου, είναι σημάδι φασίζουσας συμπεριφοράς;

Φορέας και σύστημα που θα κάνει τον όποιο μαλάκα άνθρωπο δεν υπάρχει, δεν υπάρχει ούτε για πιο απλά θέματα ούτε για πιο σύνθετα. Δεν υπάρχει φορέας που θα εκπαιδεύσει (δωρεάν) ένα ζώο επικίνδυνο, ο μαλάκας προφανώς δεν ενδιαφέρεται να το κάνει εξ ιδίων και δεν ξέρω αν υπάρχει ανάδοχος που θα δεχτεί στον χώρο του για κατοικίδιο ένα ζώο που έχει δαγκώσει κάμποσες φορές. Οπότε μπορεί να σου φαίνεται αποτρόπαιο, αλλά ουσιαστικά μία είναι η λύση, αυτή των φασίζοντων κουτόφραγκων. Το ζώο (με την επιφύλαξη του να γράφει ότι να'ναι ο αρκούδας - ας το δεχτούμε σαν πιθανότητα για τη συζήτηση) επιτέθηκε απρόκλητα και ανερέθιστα και είναι τρελό και επικίνδυνο. Σε επίπεδο ανθρώπων, έχει έναν μαλάκα να αναμετρηθεί και επειδή ο μαλάκας είναι ανίκητος και αδιάφορος βλέποντας ότι το τρέντι σκυλάκι του μωλέ τρώει κόσμο και δεν κάνει τίποτα για αυτό, ας πάει το σκυλάκι στα σκυλοπαράδεισα να τρώει όποιο πνεύμα θέλει και μπορεί και ο ιδιοκτήτης ας υποστεί τις όποιες νομικές ή και οικονομικές κυρώσεις γίνεται. Και ας ελπίσουμε ότι κάποτε θα γίνουμε πολιτισμένοι... (χωρίς κατ' ανάγκην τα βλαχαδερά στο όπουνάναι να μας βατεύουν τις συντρόφους).

ΜΠΡΑΒΟ.....

:a18:

pipe_smoker
04/08/2015, 08:42
Ας μείνουμε στα περαστικά και στις ευχές για γρηγορη ανάρρωση κλπ.

Αν συνεχιστούν τα σχόλια "καλά σκυλιά VS κακά σκυλιά" και δε συμμαζευεται, θα πέσει σφουγγαρισμα.

irinia
04/08/2015, 08:56
ΑΜΕΣΩΣ ΕΣΥ........

Α πα...πα....πα
Κατευθείαν στο σφουγγαρόπανο πήγες.
Τι το κακό δηλαδή,από το να παίρνουμε αφορμή από ένα περιστατικό και να αναλύουμε το θέμα...??
Νομίζω πως και ο άνθρωπος δεν το έβαλε μόνο για τα περαστικά.
Εφόσον γίνεται κουβέντα σε πλαίσια όμορφα γιατί να σφουγγαρίσεις..??
Τώρα αν κάποιοι έχουν κακή γλώσσα και τρόπο,αυτούς να μαλώσεις και όχι όλους όσοι
γράφουμε τις απόψεις μας με ωραίο τρόπο...!!!!!!!!!!!!!!
Μη πάμε σε αρτηριοσκλήρωση τώρα,πονάει κεφάλι ....κόψει κεφάλι..!!
ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ,άσε να τα λέμε φίλε.

pipe_smoker
04/08/2015, 09:11
ΑΜΕΣΩΣ ΕΣΥ........

Ε οχι κι αμεσως.

Εφτασε στην 6η σελιδα το πραγμα για να μιλησω.

Το εχουμε ξαναπιασει το θεμα με τα αδεσποτα, και τους κακους σκυλους και τους κακους ιδιοκτητες, και το αν υπαρχουν κακα σκυλια και και και.

Κατι η ζεστη, κατι το καλοκαιρακι, κατι οι διακοπες που καποιοι δεν εχουν παει ακομα, το πραμα ζοριζει και η ατΙμόσφαιρα ειναι ηλεκτρισμενη.

Ακριβως επειδη δεν εχω ορεξη ουτε να κανω τη σφουγγαριστρα ουτε τον τιμωρο, ειπα αυτο που ειπα.