View Full Version : ΚΑΣΤΡΟ ΑΚΡΟΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 2/8/2015
Eversman
31/07/2015, 19:15
Φθάνοντας στην Κόρινθο και σηκώνοντας το κεφάλι ψηλά, δεν μπορείς παρά να μην αντικρύσεις, αυτό το τεράστιο κάστρο που στέκει χιλιετίες τώρα, φύλακας στην είσοδο από Ρούμελη πρός Μωριά.
Όλοι, ταξιδεύοντας είτε πρός Τρίπολη είτε πρός Πάτρα, έχουμε δεί και θαυμάσει αυτόν τον πανάρχαιο βράχο, καταφύγιο και οχυρό της περιοχής, αλλά ελάχιστοι το έχουμε επισκεφτεί. Αποτελεί ένα από τα αρχαιότερα και μεγαλύτερα κάστρα του Μωριά, με τεράστια στρατηγική σημασία και ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων.
http://www.kastra.eu/castlegr.php?kastro=acrocorinth
Πρωινή, Κυριακάτικη βόλτα λοιπόν στην Ακροκόρινθο, για μικρή περιήγηση στο οχυρό και καφέ στην καφετέρια του κάστρου, με την άπλετη θέα. Η συνάντηση θα είναι αρκετά νωρίς, έτσι ώστε να γλυτώσουμε ζέστη και κίνηση. Η διαδρομή είναι από Ν.Ε.Ο. και έχει διόδια. Ο λόγος είναι η αποφυγή της συμφόρησης στην Π.Ε.Ο. λόγω Κυριακάτικων εκδρομέων. Άν κατά τη πρωινή συνάντηση δούμε ότι δεν έχει κίνηση, το πάμε από Παλαιά.
Η διαδρομή:
https://www.google.gr/maps/dir/38.0135466,23.6015758/37.8898422,22.868326/@37.9522187,23.2195655,43580m/data=!3m1!1e3
Τόπος συνάντησης: Περίπτερο (νύν Σταθμός)
Ώρα συνάντησης: 0700
Ώρα αναχώρησης(αυστηρά): 0715
Ο καιρός:
http://www.meteo.gr/meteoplus/cf.cfm?city_id=56
Billymuse
31/07/2015, 19:25
Φθάνοντας στην Κόρινθο και σηκώνοντας το κεφάλι ψηλά, δεν μπορείς παρά να μην αντικρύσεις, αυτό το τεράστιο κάστρο που στέκει χιλιετίες τώρα, φύλακας στην είσοδο από Ρούμελη πρός Μωριά.
Όλοι, ταξιδεύοντας είτε πρός Τρίπολη είτε πρός Πάτρα, έχουμε δεί και θαυμάσει αυτόν τον πανάρχαιο βράχο, καταφύγιο και οχυρό της περιοχής, αλλά ελάχιστοι το έχουμε επισκεφτεί. Αποτελεί ένα από τα αρχαιότερα και μεγαλύτερα κάστρα του Μωριά, με τεράστια στρατηγική σημασία και ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων.
http://www.kastra.eu/castlegr.php?kastro=acrocorinth
Πρωινή, Κυριακάτικη βόλτα λοιπόν στην Ακροκόρινθο, για μικρή περιήγηση στο οχυρό και καφέ στην καφετέρια του κάστρου, με την άπλετη θέα. Η συνάντηση θα είναι αρκετά νωρίς, έτσι ώστε να γλυτώσουμε ζέστη και κίνηση. Η διαδρομή είναι από Ν.Ε.Ο. και έχει διόδια. Ο λόγος είναι η αποφυγή της συμφόρησης στην Π.Ε.Ο. λόγω Κυριακάτικων εκδρομέων. Άν κατά τη πρωινή συνάντηση δούμε ότι δεν έχει κίνηση, το πάμε από Παλαιά.
Η διαδρομή:
https://www.google.gr/maps/dir/38.0135466,23.6015758/37.8898422,22.868326/@37.9522187,23.2195655,43580m/data=!3m1!1e3
Τόπος συνάντησης: Περίπτερο (νύν Σταθμός)
Ώρα συνάντησης: 0645
Ώρα αναχώρησης: 0700
Ο καιρός:
http://www.meteo.gr/meteoplus/cf.cfm?city_id=56
Παναγιώτ φέρε και κανα μαγιό και στο γύρνα κατα τις 12 πέρνα απο Λουτράκι μηπως έχω ξυπνήσει να πάμε για καμια βουτια :wave2:
akis_trevor
31/07/2015, 19:35
πανο....αναβεις φωτιες και σημερα κοιταγα ενα οικονομικο καλοκαιρινο μπουφανακι......:rolleyes:
πανο....αναβεις φωτιες και σημερα κοιταγα ενα οικονομικο καλοκαιρινο μπουφανακι......:rolleyes:
αναγκάστηκα και πηρα κιλα οποτε και μπουφαν. και πωλειτε το προηγούμενο! :p αντε να σε εξυπηρετήσουμε. αλλα 6:45??
βρε Πανο αγορι μου. 1000 δικια εχεις, αλλα με περνει αργα να κοιμηθώ... αν ειμαι στο περίπτερο καλος αλιως μην παρεις τηλ θα κοιμαμε! :)
xarisiero
31/07/2015, 20:41
Κατα 99% θα ρθω Πανο...Οποτε τα λεμε περιπτερο.....
MG-KTiNoS
31/07/2015, 21:36
θα πεθάνεις στη ζέστη/.....
:)
Eversman
31/07/2015, 22:40
Παίδες δεν παίζει βόλτα ή ταξίδι για μένα, Αύγουστο μήνα, μετά τις 0700(και αργά είναι, αλλά ας οψεται που 0800 ανοίγουν οι πύλες του κάστρου).
Επιπλέον στις 0800 και στα 570 μέτρα υψόμετρο με 5 μποφορακια, θα είναι το απολυτο βάλσαμο μετά τα εγκεφαλικά των περασμένων ημερών.
Αν σε αυτά προσθέσετε και το ότι οι περισσότεροι θέλουμε γύρω στις 1100 να είμαστε στα σπιτια μας, φαντάζει ή ιδανική κοντινή.
το μηχανακι εμεινε εντελως....
σε αναμονη παραγγελειας σωματος ψεκασμου από βραζιλια..
καλο σεπτεμβρη πλεον..
καλα να περασετε!
Σε 6 ώρες αναχώρηση διακοπών....υπο άλλες συνθήκες ρε μεγάλε ξέρεις θα ακολουθούσα...Καλά να περάσουτε και προσοχή στα αμπάρια!!!!!
Eversman
31/07/2015, 23:10
καλο σεπτεμβρη πλεον..
καλα να περασετε!
Με στεναχωρησες. Έλα με το auto, για την παρέα.
Σε 6 ώρες αναχώρηση διακοπών....υπο άλλες συνθήκες ρε μεγάλε ξέρεις θα ακολουθούσα...Καλά να περάσουτε και προσοχή στα αμπάρια!!!!!
Καλές διακοπές Αντώνη :) Αμπάρια δεν έχει στο κάστρο, αλλά έχει κάτι υπόγειες δεξαμενές νερού, μουρλια :D
Φανταστικός τόπος επίσκεψης, αλλά η καλύτερη εποχή είναι η άνοιξη για όποιον θέλει να εξερευνήσει το κάστρο και να απολαύσει τη θέα από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Αφού γίνεται κατακαλόκαιρο, το μπάνιο στο μαγευτικό Λουτράκι-που προτείνει ο Billymuse-κρίνεται επιβεβλημένο.
Θα λείπω από αύριο και δεν μπορώ να ακολουθήσω, για όσους πάνε, καλή βόλτα!
AUFGEBRACHT
01/08/2015, 12:33
Αφού γίνεται κατακαλόκαιρο, το μπάνιο στο μαγευτικό Λουτράκι-που προτείνει ο Billymuse-κρίνεται επιβεβλημένο.
Μαγευτικό το Λουτράκι;...
καλο σεπτεμβρη πλεον..
καλα να περασετε!
Να γιατι ΚΤΜ............
Eversman
01/08/2015, 19:47
Φίλος, με παρακάλεσε να αναχωρήσουμε ένα τέταρτο αργότερα, για να προλάβει να περάσει από Σαλαμίνα.
Οπότε έχουμε:
Ώρα συνάντησης: 0700
Ώρα αναχώρησης(αυστηρά): 0715
Ενημερώθηκε και το αρχικό post.
theofilos888
01/08/2015, 22:10
Οσο παμε και το ξεφτιλιζουμε.... μεσα στη ζεστη θα παμε..... αλλα δεν πειραζει.... μου αρεσει η παρεα σας... κι ας βρωμανε τα ποδια και οι μασχαλες σας!!!!!! :bawl:
Eversman
01/08/2015, 22:38
Οσο παμε και το ξεφτιλιζουμε.... μεσα στη ζεστη θα παμε..... αλλα δεν πειραζει.... μου αρεσει η παρεα σας... κι ας βρωμανε τα ποδια και οι μασχαλες σας!!!!!! :bawl:
Εεεεετσι! Αντριλα ρε φίλε, όχι αστεία :bawl:
τρου αντβεσου θα ειναι η βόλτα;
Eversman
01/08/2015, 22:46
τρου αντβεσου θα ειναι η βόλτα;
Και Άφρικα έχουμε και λόφο θα ανεβουμε και κρυφτουλι στις επάλξεις θα παίξουμε! Είναι δυνατόν να μην είναι Τρου αντβε? :bawl:
akis_trevor
01/08/2015, 23:40
Καλη βολτα παιδες....
theofilos888
02/08/2015, 11:03
Η βολτα ηταν υπεροχη!!!!!! Η θεα απιστευτη και η παρεα γαματη!!!!!! Να ειστε καλα παιδια και να ξαναπαμε!!!!!! :beer:
καλο σεπτεμβρη πλεον..
καλα να περασετε!
...και πως πηγες στο χωριο σου ρε??
Χαρα στο κουραγιο σας με τετοια ζεστη...:beer::beer:
xarisiero
02/08/2015, 12:24
ολα ηταν ομορφα Πανο thanks για τα καφεδακια....:beer:
Billymuse
02/08/2015, 12:28
Καλημέρες :beer: πως πηγε παίδες?Φωτο έχουμε
Eversman
02/08/2015, 12:46
Καλημέρες :beer: πως πηγε παίδες?Φωτο έχουμε
Έρχονται, έρχονται :beer:
Eversman
02/08/2015, 13:34
Ότι λόγια και να γράψω, ή όσες φωτογραφίες και να ανεβάσω, δεν μπορούν να αποτυπώσουν, το μεγαλείο και το μέγεθος του σημερινού μας προορισμού. Μία πάρα πολύ ωραία βόλτα, η οποία τα είχε όλα:
Άσφαλτο, χώμα, χάσιμο, πολύ καλή παρέα, γέλιο, ψύχρα, ζέστη ... τα πάντα! Μέχρι και τουρίστριες!!
Συνάντηση λοιπόν στις 0700 στο Περίπτερο. Οι προσδοκίες για συμμετοχές δεν ήταν μεγάλες, μιάς και ο συνδιασμός, Αύγουστος-Κυριακή-πολύ πρωί, δεν δελεάζουν πολλούς. Έχουμε μαζευτεί τρείς νοματαίοι, ο φίλος από Σαλαμίνα-για τον οποίο το πήγαμε ένα τέταρτο αργότερα- άφαντος, η ώρα έχει πάει 0725, καβαλάμε και φεύγουμε.
Στο ύψος του δεύτερου τούνελ της Κακιάς Σκάλας και ενώ πάμε χαλαρωσά, σιγούλια-σιγούλια, ακούμε από πίσω ένα βουητό άλλο πράμα. "Κάποιο χιλιάρι θα τα χώνει" σκέφτομαι, για να σκάσει σε κλάσματα του δευτερολέπτου δίπλα μου, ο Θεόφιλος :bawl:
Αφού οργανωθήκαμε σε σχηματισμό των τεσσάρων πλέον, συνεχίσαμε πρός Κόρινθο. Και επειδή βόλτα χωρίς να χαθείς δεν γίνεται ... λίγο η κούραση της εβδομάδας που πέρασε, λίγο η χαλάρωση, την πάτησα σαν πρωτάρης και έκανα λάθος στην έξοδο για Αρχαία Κόρινθο, με αποτέλεσμα μερικά χιλιόμετρα παραπάνω. Ντροπή μου ..εξιλεώθηκα αργότερα όμως :D
Με τα πολλά καταφέραμε και φθάσαμε στο κάστρο, πατώντας ΚΑΙ χώμα, αφού 100 μέτρα πρίν το πάρκινγκ η άσφαλτος σταματά και αρχίζει βατός χωματόδρομος.
Το θέαμα, απίστευτο! Από την Ε.Ο. δεν μπορεί κανείς να φανταστεί το μέγεθος αυτού του οχυρού! ΤΕΡΑΣΤΙΟ! Μείναμε με ανοικτό το στόμα, να κοιτάμε μία το κάστρο και μία τη θέα που απλωνόταν εμπρός μας.
Θεόφιλος και Μάκης
339148
Χάρης
339149
Αμπάρης :D
339150
Eversman
02/08/2015, 13:52
Δίπλα στο πάρκινγκ υπάρχει ένα ωραίο και σκιερό καφενείο. Φυσάει ένα πάρα πολύ δροσερό αεράκι, είμαστε στη σκιά (7-8 βαθμούς Κελσίου μείον) και η πρώτη μας σκέψη είναι να κάτσουμε για καφεδάκι για να απολαύσουμε τη δροσιά. Δυστυχώς και παρόλο που η ώρα έχει πάει 0830, το καφενείο δεν έχει ανοίξει ακόμη.
Αποφασίζουμε να ανέβουμε πρός το κάστρο. Όσο πλησιάζουμε, τόσο πιό τεράστιο δείχνει! Προσωπικά έχω βρεθεί σε αρκετά κάστρα, τέτοιο πράμα δεν έχω ξαναματαδεί. Μπαίνουμε από την πρώτη πύλη που είναι και η είσοδος στο κάστρο. Η ανηφόρα αρχίζει.
339151
339152
Περνώντας την πρώτη πύλη, βρίσκεται το σπιτάκι του φύλακα. Ευγενέστατοι, όταν μας είδαν να κουβαλάμε κράνη, μπουφάν και τα συναφή, μας πρότειναν να τα αφήσουμε στο σπιτάκι.
339153
Eversman
02/08/2015, 13:59
Συνεχίσαμε να ανηφορίσουμε πρός τη δεύτερη πύλη. Από το περπάτημα, αρχίσαμε να ζεσταινόμαστε, όμως το όλο θέαμα ήταν σαγηνευτικό και δεν δώσαμε σημασία.
339154
339155
Κάπου εδώ, το στήσιμο και οι φωτογραφίες, μας θύμισαν φωτογραφίσεις από μπάντες, οπότε άρχισε και η πλάκα για το ποιό όργανο θα παίζει ο καθένας :D
Eversman
02/08/2015, 14:11
Συνεχίζουμε να ανηφορίζουμε πρός την τρίτη πύλη και η ζέστη κάνει αισθητή την παρουσία της.
339157
339158
Η θέα από την τρίτη πύλη. Στον μικρό λόφο, απέναντι από το κάστρο, οι Φράγκοι έκτισαν το δικό τους μικρό κάστρο, έτσι ώστε να εποπτεύουν την Ακροκόρινθο, η οποία υπερασπιζόμενη από τον Λέων Σγουρό, δεν έπεφτε με τίποτα.
339159
Eversman
02/08/2015, 14:17
Οι φωτό που βγάζαμε, συνέχισαν να μας θυμίζουν album cover, οπότε μετά και από αυτή τη φωτό, αποφασίσαμε να βγάλουμε το συγκρότημα "ΣΤΑΧΥΑ" :lol:
339160
Είχαμε ανέβει αρκετά ψηλά, αρχίσαμε να ζεσταινόμαστε πολύ και συγχρόνως ενημερωθήκαμε από ένα συμπαθέστατο ζευγαράκι, ότι λόγω εργασιών , δεν μπορούσαμε να ανέβουμε πιό πάνω. Ανανεώσαμε λοιπόν το ραντεβού μας με την περιήγηση στο κάστρο, για κάποια ημέρα του φθινοπωρου και αρχίσαμε την κατάβαση.
339161
Μία τελευταία ματιά
339162
Eversman
02/08/2015, 14:32
Κατεβαίνοντας, διαπιστώσαμε με χαρά ότι το καφενείο είχε ανοίξει! Ώρα για καφέ και ξεκούραση στη δροσιά!
339164
Η θέα που είχαμε
339163
Ξάφνου περνά και ένα πουλμανάκι γεμάτο τουρίστριες, οι οποίες στα καλά καθούμενα άρχισαν να μας χαιρετούν. Ανταποδώσαμε τον χαιρετισμό, άν και μετά που το καλοσκεφτήκαμε, μάλλον θα μας πέρασαν για αξιοθέατα/συμπληρώματα του κάστρου :bawl:
Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον δεν έχει πάει, να επισκεπτεί αυτόν τον ξεχασμένο,παραμερισμένο μα συνάμα επιβλητικό γίγαντα. Πρόκειται για ένα υπερμεγέθες φρούριο, που όπως μας είπε ο φύλακας, θέλει πνευμόνια και 2,5 ώρες περπάτημα για να το γυρίσεις ολόκληρο. Οι καλύτεροι μήνες για πλήρη περιήγηση είναι από τέλη Σεπτέμβρη, εώς τέλη Μάη.
Καλές διαδρομές σε όλους :wave2:
Μάκης Πάνο μου, Μάκης.
Γιατί είσαι ψεύτης? Γιατί δεν λες στα παιδιά και για το ποτάμι που περάσαμε?
Γιατί δεν λες ? στην φωτογραφία post 29 γιατί είμαστε όλοι τοίχο τοίχο εκτός από εσένα
Σε ευχαριστούμε για το καφεδάκι.
Υ.Γ. Με τόσα που άκουσα σήμερα για το stelvio όταν μπήκα Νέα Σμύρνη και άνοιξα το κράνος είχα την εντύπωση ότι άκουγα την μηχανή να διαλύει!!
Eversman
02/08/2015, 14:46
Μάκης Πάνο μου, Μάκης.
Γιατί είσαι ψεύτης? Γιατί δεν λες στα παιδιά και για το ποτάμι που περάσαμε?
Γιατί δεν λες ? στην φωτογραφία post 29 γιατί είμαστε όλοι τοίχο τοίχο εκτός από εσένα
Σε ευχαριστούμε για το καφεδάκι.
Υ.Γ. Με τόσα που άκουσα σήμερα για το stelvio όταν μπήκα Νέα Σμύρνη και άνοιξα το κράνος είχα την εντύπωση ότι άκουγα την μηχανή να διαλύει!!
Το διόρθωσα Μακούλη! Το πολύ οξυγόνο βλέπεις!
Αυτό δεν ήταν ποτάμι! Ο Πηνιός ήταν! Είπαμε ... ήταν τρού αντβέ η βόλτα!
Το γιατί πιάσατε τοίχο, δεν το ξέρω. Εγώ μιά φορά, ήμουν ευγενικός με όλους σας :D
Ευχαριστώ για την παρέα παίδες :beer:
RaGe_Raptor
02/08/2015, 15:08
όμορφα πράματα...!!!! να σας συμβαίνουν συχνά..!!!!!
:beer:
amyroukai
02/08/2015, 15:08
λολ. ξυπνήσατε την ώρα που πέφταμε για ύπνο...
Το θέαμα, απίστευτο! Από την Ε.Ο. δεν μπορεί κανείς να φανταστεί το μέγεθος αυτού του οχυρού! ΤΕΡΑΣΤΙΟ! Μείναμε με ανοικτό το στόμα, να κοιτάμε μία το κάστρο και μία τη θέα που απλωνόταν εμπρός μας.
είναι πληθωρικός ο Θεοφιλός μας, όχι αστεία :lol:
1ον να ζητησω συγνώμη για την αδικαιολόγητη και χωρίς ενημέρωση απουσία μου , και 2ον ακόμα μια εκ μέρους του φίλου από Σαλαμίνα που δεν ήρθε .
Συγνώμη Πάνο και οι υπόλοιποι που περιμένατε.
akis_trevor
02/08/2015, 15:36
Μπραβο ρε παιδες...εμενα μου βγηκε η κουραση ολη σημερα,μαλλον ξυπνησα την ωρα που γυρναγατε...:D
να στε καλα να βολταρετε..:beer:
Eversman
02/08/2015, 16:42
1ον να ζητησω συγνώμη για την αδικαιολόγητη και χωρίς ενημέρωση απουσία μου , και 2ον ακόμα μια εκ μέρους του φίλου από Σαλαμίνα που δεν ήρθε .
Συγνώμη Πάνο και οι υπόλοιποι που περιμένατε.
Στην επόμενη, έχει ποινολογιο :bawl:
Πάς καλά μωρέ? Μια χαρά όλα, φιλια :beer:
Μπράβοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:beer::beer::beer:
taisteal
02/08/2015, 18:03
Πως την παλευετε και ξυπνατε τοσο πρωι και γυρνατε με αυτα τα παλιομηχανακια....
:D
:beer::beer::beer::beer:
kerasaki
02/08/2015, 19:35
Παίδες η βόλτα έγινε από επαρχιακό η μπήκατε εθνική?
Eversman
02/08/2015, 19:55
Παίδες η βόλτα έγινε από επαρχιακό η μπήκατε εθνική?
Λόγω του ότι αργησαμε λίγο να ξεκινήσουμε και η κίνηση ήταν αυξημένη, προτιμησαμε να πάμε από Ν.Ε.Ο.
kerasaki
02/08/2015, 19:58
Λόγω του ότι αργησαμε λίγο να ξεκινήσουμε και η κίνηση ήταν αυξημένη, προτιμησαμε να πάμε από Ν.Ε.Ο.
κατάλαβα :beer:
εγώ με μοτάρδ προσπαθώ να αποφεύγω τις εθνικές, next time maybe
dimmie_72
02/08/2015, 20:32
Mπράβο σε όλους! :beer:
Παναγιώτη το "εκπαιδευτικό" το έχεις σε κάθε βόλτα, πάντως... :lol:
spyrakos35
02/08/2015, 21:06
Ωραια πραματα
xarisiero
02/08/2015, 22:16
339177
339178
339179
xarisiero
02/08/2015, 22:18
339180
339181
Αυτές και από μένα και στην επόμενη σύντομα εύχομαι.....:wave2:
...και πως πηγες στο χωριο σου ρε??
δεν πηγα ακομα ρε.. 15αυγουστο θα παω με το κτελ..
....... 15αυγουστο θα παω με το κτελ..
.......να γιατί ΚΤΜ..............:bawl::bawl::bawl:
taisteal
02/08/2015, 23:20
Γιατι καιει τα ιδια λιτρα καυσιμου με το λεωφορειο;;;
:lol::lol:
Γιατι καιει τα ιδια λιτρα καυσιμου με το λεωφορειο;;;
:lol::lol:
339182
:rotflmao::rotflmao:
μαστορη, με το κτελ δεν παω επειδή είναι χαλασμενο το μηχανακι...
παω γιατι συνηθως τετοια εποχη, τα λεωφορεια για λευκαδα είναι φορτωμένα πιπινακια τουριστριουλες.. ;) :smokin:
Ωραίοι ρε παίδες! (ναι, ξέρω..νωρίς απάντησα!! :D)
:beer: :beer: :beer:
Eversman
08/08/2015, 18:21
Ωραίοι ρε παίδες! (ναι, ξέρω..νωρίς απάντησα!! :D)
:beer: :beer: :beer:
Σήκω ένα πρωί και πήγαινε, εστω και μόνος. Θα παθεις πλάκα Στεφανε! Α ... βγάλε και καμιά διαδρομή για Σεπτέμβρη, να έχουμε επιλογές :beer:
George_M.
09/08/2015, 15:30
ωραιοι,
τσαρκα κουφη,κοντινη,αμμεση με πολλα να χωρεσει λογω τοποθεσιας,θεα,θαλασσα,βουνο...
Παναγιωτης, ο μετρ των μονοημερων αποδρασεων!
wthanasis
09/08/2015, 22:44
Παναγιωτης, ο μετρ των μονοημερων αποδρασεων!
Ναι ρε πστ μου και δεν έχουμε δυστυχώς κανέναν τέτοιο εδώ στα βόρεια να μας ξεσηκώνει κι εμάς που και που ! :(
Γεια σου ρε Παναγιώτη ! :beer:
Eversman
11/08/2015, 15:35
Ναι ρε πστ μου και δεν έχουμε δυστυχώς κανέναν τέτοιο εδώ στα βόρεια να μας ξεσηκώνει κι εμάς που και που ! :(
Γεια σου ρε Παναγιώτη ! :beer:
:beer::wave2:
amyroukai
17/08/2015, 12:04
τροφή για την επόμενη...
http://m.lifo.gr/now/culture/73499
μαστορη, με το κτελ δεν παω επειδή είναι χαλασμενο το μηχανακι...
παω γιατι ............ είναι πιο γρήγορο..................
:bawl::bawl:
:bawl::bawl:μα να σου πω... Ειτε με ΚΤΕΛ ειτε με τη μηχανή, ίδια ωρα θέλω να φτάσω...
Eversman
21/08/2015, 18:54
τροφή για την επόμενη...
http://m.lifo.gr/now/culture/73499
Μην το γελάς :D:wave2:
amyroukai
21/08/2015, 19:07
δεν αστειεύομαι εγώ με τέτοια κύριος.