View Full Version : Αντιο BANDIT....
ilias integra R
05/08/2015, 08:14
Μετα απο 5 χρονια συμβιωσης με την καλη μου εφτασε ο καιρος να την αποχωριστω δυστυχως λογω μη χρησης.Περασα πολλα μαζι της,καναμε ταξιδια,στριψαμε,τελικιασαμε,χαλαρωσαμε ρεμβαζοντας,πεσαμε-σηκωθηκαμε με μια κουβεντα 40000χλμ απολαυσης.....απλα οταν εγινε η μεταβιβαση και ειδα αλλον να την καβαλαει γιατι ενιωσα ρε παιδια σαν μου ξεκολανε ενα κομματι απο πανω μου?....στεναχωρηθηκα αλλα δεν γινοτανε αλλιως.....τωρα τις διτροχες ανησυχιες μου τις βγαζω σε ενα σκουτερ που τα κανει ολα 'σχεδον' και βολευει....οικογενεια,σουπερ μαρκετ,μεταφορα εμπορευματων στην δουλεια μου,ανετες βολτες και ταιριαζει καλυτερα στις αναγκες μου την παρουσα στιγμη.......η μοτοσυκλετα ομως δεν βγαινει απο το μυαλο μου....
spyrakos35
05/08/2015, 08:21
είναι μέχρι να πάρεις το επόμενο....
και μετά το επόμενο
και μετά μόνο χαρά για το νέο
doctoras
05/08/2015, 13:01
νεος μπαμπας? εαν ναι μάλλον θα αναθεωρήσεις για την πώληση στο άμεσο μέλλον
Μη σκας για μηχανάκια. Για τον χρόνο που περνάει χωρίς μηχανάκι να σκας.
ilias integra R
05/08/2015, 13:19
νεος μπαμπας οχι ακομη....το σκουτερ μεχρι στιγμης με καλυπτει [ενα HONDA FJS 600]και οσο για μηχανη γλυκοκοιταζω κατι ZZR600,THUNDERCAT,CBR600F.....αλλα για αργοτερα...
νεος μπαμπας οχι ακομη....το σκουτερ μεχρι στιγμης με καλυπτει [ενα HONDA FJS 600]και οσο για μηχανη γλυκοκοιταζω κατι ZZR600,THUNDERCAT,CBR600F.....αλλα για αργοτερα...
αυτο ρε ηλια δεν ειναι σκουτερ! πολυθρονα με ροδες ειναι!
Ασε κι εγω εδωσα το αμαξι και τωρα μου προτειναν mx5 ανταλλαγη με το μηχανακι και εχω δαγκωθει... Λογικα θα το κρατησω το μηχανακι... Ειναι πολυ τιμιο το ατιμο και το γουσταρω.
Μετα απο 5 χρονια συμβιωσης με την καλη μου εφτασε ο καιρος να την αποχωριστω δυστυχως λογω μη χρησης.Περασα πολλα μαζι της,καναμε ταξιδια,στριψαμε,τελικιασαμε,χαλαρωσαμε ρεμβαζοντας,πεσαμε-σηκωθηκαμε με μια κουβεντα 40000χλμ απολαυσης.....απλα οταν εγινε η μεταβιβαση και ειδα αλλον να την καβαλαει γιατι ενιωσα ρε παιδια σαν μου ξεκολανε ενα κομματι απο πανω μου?....στεναχωρηθηκα αλλα δεν γινοτανε αλλιως.....τωρα τις διτροχες ανησυχιες μου τις βγαζω σε ενα σκουτερ που τα κανει ολα 'σχεδον' και βολευει....οικογενεια,σουπερ μαρκετ,μεταφορα εμπορευματων στην δουλεια μου,ανετες βολτες και ταιριαζει καλυτερα στις αναγκες μου την παρουσα στιγμη.......η μοτοσυκλετα ομως δεν βγαινει απο το μυαλο μου....
Καπως ετσι ενιωσα και εγω οταν την ειδα να την παιρνει ο άλλος!
Ηλια, συντομα θα θες να παρεις αλλη μηχανη....με το σκουτερ δεν σε βλεπω να την παλευεις για πολυ!:D:beer:
Χαθηκαμε ρε! Να'σαι παντα καλα:wave2:
motoexelixis
05/08/2015, 19:38
μη δενεστε με τα σιδερα ρε(εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων πχ ενθυμιο απο καποιον που δεν ειναι πλεον κοντα μας), με τους ανθρωπους να το κανετε, οπως ειπαν και οι ποιο πανω, οταν παρεις το επομενο θα σου περασει