PDA

View Full Version : Βοηθεια επιλογης

Ste7
06/08/2015, 08:29
Καλησπερα σας. Καινουργιος στο forum καινουργιος (ευελπιστω) και στο χωρο της μηχανοκινησης.
Ειμαι 18 χρ. , 1,86 και καπου στα 80 κιλα και επισης ειμαι λατρης των στρογγυλοφαναρων με τα δυο ρολογια απο πανω αλλα δεν εχω βρει κατι αξιολογο στα 125 κυβικα η στις 11Kw που δικαιουμαι στο διπλωμα . Το budget βρισκεται στα +-2000 και προτιμοτερο προς το - .
Γι' αυτο λοιπον εχω καταληξει (ως στιγμης) σε δυο μηχανες εκτος κατηγοριας οι οποιες ειναι μια ktm duke 125 και μια sym wolf 125.

Τα ζητουμενα στοιχεια ειναι :

-να βοηθαει στην οδηγηση καποιον αμαθη και απειρο
-οικονομικη (φοιτητης με ο,τι συνεπαγεται αυτο)
-τα ανταλλακτικα της να μην ειναι ακριβα (καλο θα ηταν να μη χρειαζομαι συχνα να βρισκω ανταλλακτικα)

Η χρηση της θα ειναι καθημερινη για μετακινησεις εντος πολης αλλα αν χρειαστει σε τιποτα εκδρομες να μπορω να κανω και μια βολτα το νησι η το βουνο.
Επισης θα ηθελα να μαθω αν μια αποσταση 150 χιλιομετρων ειναι ανετη για αυτες τις μηχανες.

Χρειαζομαι τις γνωσεις πανω σε αυτες τις μηχανες ή και προτασεις σε αλλες που να καλυπτουν τα παραπανω.

Σας ευχαριστω :)

noodles
06/08/2015, 09:04
καλως ηρθες! απο το 2 πο γραφεις το ktm ειναι γενικα "ακριβο" 125αρι. δυσκολα να βρεις μεταχειρισμενο οποτε μαλλον πας για καινουριο το οποιο ειναι πολυ ακριβο για αυτα που προσφερει (και εχει λιγο τσιμπημενα σερβις και ανταλλακτηκα). το sym φενεται καλη επιλογη. επισης φθηνες και δοκιμασμενες επιλογες ειναι ο cbr 125, cbf 125 σε μεταχειρισμενα.

amyroukai
06/08/2015, 10:39
Και το YBR125 είναι στις απαιτήσεις του αλλά θυμάμαι και από άλλα παιδιά που έλεγαν ότι δεν έχει πολλά στο car

Ste7
06/08/2015, 18:31
Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Τα μηχανακια που μου ειπατε τα εχω σκεφτει μιας και το εχουν ξαναπροταθει εδω μεσα απειρες φορες. Το ybr ισχυει οτι δεν πολυυπαρχει στο car. Παρολα αυτα και τα cbr , cbf αλλα και το ybr δεν με ενθουσιαζουν μιας και θελω κατι πιο καινουργιο.

Bob_o_mastoras
06/08/2015, 18:59
Eχουμε την ιδια σωματικη διαπλαση και να ξερεις οτι δεν θα πολυβολευτεις επανω σε αυτα τα μηχανακια (cbf, cbr, ybr)..
Tωρα για το wolf και το duke δεν γνωριζω.
Εγω θα προτεινα XT, XR ή DR και μολις βγαλεις το μεγαλο διπλωμα παρε ενα hornet στρογγυλοφαναρο να γουσταρεις!! ;)

George_Sp
06/08/2015, 19:08
Με γεια το λυκάκι (wolf) :)

Ste7
06/08/2015, 19:12
Eχουμε την ιδια σωματικη διαπλαση και να ξερεις οτι δεν θα πολυβολευτεις επανω σε αυτα τα μηχανακια (cbf, cbr, ybr)..
Tωρα για το wolf και το duke δεν γνωριζω.
Εγω θα προτεινα XT, XR ή DR και μολις βγαλεις το μεγαλο διπλωμα παρε ενα hornet στρογγυλοφαναρο να γουσταρεις!! ;)

Για το Hornet εχεις μεγαλο δικιο. Στην αρχη και γω προς τη yamaha οδευα στο wr ομως στα 125 τετοιες μηχανες περαν του παιχνιδιου (στο πιο ευγενικο) δεν νομιζω οτι χρησιμευουν ιδιαιτερα με ολο το σεβασμο στους εχοντες.

Bob_o_mastoras
06/08/2015, 19:27
Δεν σε καλυπτει το διπλωμα για το WR παροτι ειναι 125. Ειναι διχρονο και ξεφευγει σε Kw. :(

Ste7
06/08/2015, 19:39
Με γεια το λυκάκι (wolf) :)

Πιο σαφης δεν γινεται!

Ste7
06/08/2015, 19:40
Δεν σε καλυπτει το διπλωμα για το WR παροτι ειναι 125. Ειναι διχρονο και ξεφευγει σε Kw. :(

Ανακουφιστηκαν οι οποιοι ενδοιασμοι μου...

ποπαϋ
06/08/2015, 23:33
Ανακουφιστηκαν οι οποιοι ενδοιασμοι μου...

Το wr125x/r είναι τετράχρονο ψεκαστό. Μπες στο site της Yamaha ΝΣ δείς πόσο το δίνει σε ίππουςκαι αν σε καλύπτει ψάξε για κανένα μεταχειρισμένο.

Ste7
07/08/2015, 01:42
Το wr125x/r είναι τετράχρονο ψεκαστό. Μπες στο site της Yamaha ΝΣ δείς πόσο το δίνει σε ίππουςκαι αν σε καλύπτει ψάξε για κανένα μεταχειρισμένο.

Εχεις δικιο, ειναι τσιμα τσιμα ωστε να με παιρνει.

Bob_o_mastoras
07/08/2015, 13:38

Εχεις δικιο, ειναι τσιμα τσιμα ωστε να με παιρνει.

Aααα... Εγω εχω μεινει στα παλια τα διχρονα.. (γερναω ρπστμ..) :a024:

est
07/08/2015, 13:42
Aααα... Εγω εχω μεινει στα παλια τα διχρονα.. (γερναω ρπστμ..) :a024:
Άσε που δεν έπαιζε WR125 δίχρονο.. μόνο DT125 έβγαινε δίχρονο. :beer: