View Full Version : Ψάχνω ένα χαρακτηριστικό ακόμα!
spyrakos35
21/08/2015, 06:59
Μπραβο ρε Αντωνη.....
Και με αναρτησουλα βλεπω;
Καλοταξιδο
el-Gatto
21/08/2015, 08:03
ΚαλοΤάξιδο Αντώνη. :beer:
Καλοταξιδος ο Τιγρης Αντωνη!!!:beer::beer::beer:
Καλοτάξιδο το μασινι...
:beer::beer::beer:
Juohmaru!
21/08/2015, 11:23
Καλοτάξιδο Αντώνη!!!! Να το λιώσεις στις βολτες το εργαλείο!!!!:a013:
Μπραβο ρε αντουαν... :beer:
Θα χει και ο πακετανιος παρεα να λεει τωρα :D
alexxxcbr
21/08/2015, 12:15
Kαλες βολτες.:beer::beer:
argy_kap
21/08/2015, 12:58
Καλοτάξιδο φίλε.....αφού πάντα τίγρη ήθελες, γιατί ταλαιπωρήθηκες με τα ΚΤΜ και τα παλιο σκούτερ??
:beer:
Να πεις οτι δεν το ήξερες κι'ολας....!
GhostDog
21/08/2015, 13:04
Μεγειές καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο!!! :beer: :beer: :beer:
devil's animal
21/08/2015, 14:08
καλοταξιδος και καλοβολτος ο τιγρης...
Bob_o_mastoras
21/08/2015, 14:22
Καλοριζικο και καλοταξιδο φιλε!!! :beer::beer:
akis_trevor
21/08/2015, 14:54
welcome back αντωνη....καλοριζικο,καλοταξιδο,καλο microadventure-το!!! :D
:beer::beer:
nightraider
21/08/2015, 16:43
Καλόσκιστο!
Και δείξε λίγη συμπόνια στα φανάρια, έχουν ξενερώσει ήδη οι TDMαδες που δεν μπορούν να πάρουν δάνειο για Tracer, μην τους στείλεις και στον ψυχολόγο
GiorgosLa
21/08/2015, 18:34
Καλοτάξιδο! :beer:
Σας ευχαριστώ όλους, και για να μην με λέτε τσιγκουνη :D
339775
339776
339777
spyrakos35
21/08/2015, 19:42
Πανεμορφο, φτου φτου
Desperado
21/08/2015, 19:47
Πένα το εργαλείο φίλε μου, καλοτάξιδο !!!!
καλοριζικος ο τιγρης πολυ ωραιος ειναι!!!
Axxx έρωτας ειναι... Καλοτάξιδος :beer:
Nostradamus
21/08/2015, 20:58
κουκλι το μαμημενο... καλοταξιδο και παντα ορθιος..
akis_trevor
21/08/2015, 21:06
τουμπανο αντωνη!!!!να το χαρεις ρε φιλε....:beer:
Σας ευχαριστώ όλους, και για να μην με λέτε τσιγκουνη :D
339775
339776
339777
Επρεπε να παρει ο Γ.Γ τιγρη για να τα μαθετε.....................:tooth:
Καλοβολτο να ειναι!:beer:
Και ο προεδροτρέφεν τέτοιο δεν έχει και το έβγαλε για πούλημα;
Απο ποιον το πήρες είπες; :bawl::bawl::bawl:
Cpt. Haddock
22/08/2015, 02:18
E, το μαλακα τι πηγε κι αγορασε :lol::beer:
Καγκουρικο το εργαλειο και γι' αυτο λειπουν πραγματα (βαλιτσες, χουφτες). Υποψιν οτι εκει που ειναι η αναρτηση εμποδιζει να μπουν βαλιτσες ΟΕΜ (ουτε οι βασεις δε χωρανε.
Ζελατινα μαμα, αλλα οχι την ψηλη τουριστικη και η χαμηλοτερη μια χαρα κανει (οχι αυτο το αθλιο που εχει τωρα). Κανονισε με τον Σακη (ενας ειναι ο Σακης), να συνδεσει το ρελεδακι των φωτων ωστε να αναβουν και τα δυο.
Τσεκαρε ρουλεμαν τιμονιου και προστατευτικο αλυσιδας πισω.
Βαλιτσες μαμα βρισκεις στο ιμπέη αλλα χρειαζεσαι και βασεις. Μπορει να εχει και ο σακης. (ενας ειναι ο σακης)
Κουφαλες, ολοι στα μεγκλα θα καταληξετε :smokin:
Billymuse
22/08/2015, 05:55
Kαλορίζικος και καλοτάξιδος ο Τριγραρος Αντώνη :beer:
nightraider
22/08/2015, 17:22
Περιποιημένο, με την 17αρα του και την γεφυρούλα του. Πίσω η ζάντα τί πλάτος έχει; 180 φοράει; Λογικά θα έχει κοντύνει το βήμα, απο το λάστιχο και μόνο.
Είχα δεί ένα παρόμοιο σε ένα παλιό 0300, και έλεγαν οτι είχαν αλλάξει τον ατέρμονα (μάλλον) με άλλον απο Triumph εποχής που φορούσε 17αρη εμπρός.
Μέ την πρώτη ευκαίρια βάλε κάτι να για να προστατέυει τα καλάμια, και σίτες στα ψυγεία.
Δοκίμασε το και με την κοντή ζελατίνα. Ίσως είναι πιό ευχάριστο μέχρι τα 100 χλμ.
Καλορίζικος και καλοτάξιδος να είναι ο τίγρης :beer:
doctoras
23/08/2015, 10:08
πολυ καλή επιλογη! πολύ όμορφο και ειδικά με τον 17ρι μπροστινό!
καλοτάξιδος
Καλοτάξιδο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σας ευχαριστώ ;) :beer::beer:
Περιποιημένο, με την 17αρα του και την γεφυρούλα του. Πίσω η ζάντα τί πλάτος έχει; 180 φοράει; Λογικά θα έχει κοντύνει το βήμα, απο το λάστιχο και μόνο.
Είχα δεί ένα παρόμοιο σε ένα παλιό 0300, και έλεγαν οτι είχαν αλλάξει τον ατέρμονα (μάλλον) με άλλον απο Triumph εποχής που φορούσε 17αρη εμπρός.
Μέ την πρώτη ευκαίρια βάλε κάτι να για να προστατέυει τα καλάμια, και σίτες στα ψυγεία.
Δοκίμασε το και με την κοντή ζελατίνα. Ίσως είναι πιό ευχάριστο μέχρι τα 100 χλμ.
πολυ καλή επιλογη! πολύ όμορφο και ειδικά με τον 17ρι μπροστινό!
καλοτάξιδος
Ακόμα συστηνόμαστε με την κυρία, και είναι νωρίς για συμπεράσματα :p
Αλλά για τον 17αρη το σκέφτομαι :hmm:
Τώρα φοράει 120/70/17, 180/55/17 και μια πλήρως ρυθμιζόμενη Wilbers πίσω.
Κοιτάζω και το ενδεχόμενο μήπως βρω ένα 19αρη μπροστά και το γυρίσω στην μαμά διάσταση 110/80/19 150/70/17
Το σετάρισμα είναι πάντα σπαζοκεφαλιά και δεν το έχω πολύ καλά το άθλημα :confused:
(Πάντως και έτσι στην εθνική στις 200άρες είναι βράχος) :a13:
lykourgi
23/08/2015, 11:09
Ωραία επιλογή. Καλούς δρόμους να έχεις.
Cpt. Haddock
23/08/2015, 11:15
Αμα βαλεις 19αρι θα ψηλωσει το μηχανακι :p
taisteal
23/08/2015, 15:36
Πολυ ωραιο φιλε
Καλοβολτο να ειναι,και να το σκισεις στα ταξιδια :a46:
:beer::beer::beer::beer::beer:
gior-gos
23/08/2015, 16:45
Καλες διαδρομες :beer::beer::beer:
Αμα βαλεις 19αρι θα ψηλωσει το μηχανακι :p
Τιθερεκοντε, εσείς χαλατε τα μηχανάκια :p
nightraider
23/08/2015, 17:31
Και με την 17αρα μια χαρά πατάει χωματόΔΡΟΜΟ. Κοίτα μόνο να μην φοράει τίποτα φτηνιάρικα κινέζικα στεφάνια, γιατί δεν θα αντέξουν πολύ το βάρος+φόρτωμα+λακούβες και το γκάζι. Ίσως και να είναι καλύτερο ενα 170 πίσω, εκτός και αν πέσουν στα χέρια σου τίποτα "κεντροφόρια" απο Daytona...
Με την παραμικρή αφορμή αξίζει να ψαχτείς και με το τιμόνι. Αυτό που φοράει φαίνεται να έχει έξτρα αποστάτες για ύψος, αλλά και πάλι διαφέρει πολύ απο το μαμίσιο.
Cpt. Haddock
23/08/2015, 18:07
Τιθερεκοντε, εσείς χαλατε τα μηχανάκια :p
Το χαρτη τον ειδες ή απλα κανεις την παπια; :smokin:
Καλορίζικο Αντώνη! Νομίζω θα έβαζα 19αρι μπροστά.
Το χαρτη τον ειδες ή απλα κανεις την παπια; :smokin:
Βαλίτσες ψάχνω...
...έχεις χώρο ρε ή θα με βάλεις να κοιμηθώ με τα γουρουνάκια?
Oooooυ, ωραίο μεκανάκι πήρες Αντώνη και το χρωματάκι σούπερ. Να σαι καλά να λιώσετε παρέα στο χιλιόμετρο...
Κα όταν αρχίσεις να το βολτάρεις γράψε καμιά περιγραφή για την αίσθηση που σου αφήνει ο τίγρης οδηγικά.
Καλορίζικο :):beer::beer:
catmaster
24/08/2015, 20:16
Ωραίο μηχανάκι και όμορφος χρωματισμός! :beer: καλές βόλτες
Cpt. Haddock
25/08/2015, 00:33
Βαλίτσες ψάχνω...
...έχεις χώρο ρε ή θα με βάλεις να κοιμηθώ με τα γουρουνάκια?
Τα γουρουνακια ειναι μακρια απο εδω ρε. Εδω ειμαστε σε πολη
Επισης, για σερβις/κοιταγμα να στο δει και ο αποπανως ;)
μεγιές
καλή επιλογή, αν και απο οτι φάνηκε τελικά ήταν οτι τα άλογα υπερίσχυσαν των υπολοιπων χαρακτηριστικών που έψαχνες :D
καλα χιλιομετρα να εχεις με τον τιγρη
Για να είναι ολοκληρωμένο αυτό το θρεντάκι θα πρέπει να έχει και το ρεζουμέ της υπόθεσης. Ας βάλω λοιπόν τις εντυπώσεις από τα πρώτα 4000χλμ
Κατ αρχήν, Ναι. Το ένα χαρακτηριστικό ακόμα βρέθηκε, και μαζί και τα υπόλοιπα που έψαχνα.
Είναι μεγάλο και άνετο για δυο άτομα. Αν και βλέπω να τα κάνω μόνος μου τα χλμ, η γυναίκα δεν ανεβαίνει
Φορτώνεται καλά Αν είχα υπομονή να ψάξω λίγο παραπάνω θα έβρισκα με βαλίτσες, αλλά τόσο καιρό χαρμάνης...:blush:
Ταξιδεύει εθνική άνετα στα 150-160 Φυσικά αφού πέταξα την αηδία που είχε για μασκάκι, και έβαλα ένα aftermarket
Καίει 7,5lt/100km με νορμάλ οδήγηση. Αυτό σε συνδυασμό με τα 24 lt ρεζερβουάρ του δίνει καλή αυτονομία
Θα περάσει ένα χωματόδρομο. Ίσως το ποιο άχρηστο από τα χαρακτηριστικά που έβαλα. Θα μείνει πολύ πίσω στις προτεραιότητες μου.
και... έχει γκάζι, ωραίο χορταστικό γκάζι με πωρωτικό ήχο. Βοηθάει και η ελεύθερη εξάτμιση της Triumph που φοράει:evil:
Όλα αυτά σε ένα μηχανάκι του 2002 στα 2500 γιούρος, συν διάφορα πράγματα που έπρεπε να γίνουν για να έρθει στα ίσια του.
Με σημερινά κριτήρια αυτό που θα του έλειπε είναι ένα ABS.
345781
345782
spyrakos35
20/11/2015, 12:09
η κατανάλωση μου φαίνεται λίγο ψηλή ή τόσο καιν αυτά?
Cpt. Haddock
20/11/2015, 12:33
Κι εμενα ψηλη μου φαινεται, με τον ιδιο κινητηρα στο σπριντ καιω γυρω στα 5,5 λιτρα/100 σταθερα. Η αληθεια ειναι οτιο εδω δεν το ανοιγουμε το γκαζι, οποτε παιζει ρολο.
Ρε Αντουάν, ψαξε στο θρεντ που ειχα ανοιξει εγω για την αγγλιδα, δε θυμάμαι να μου εκαιγε τοσο (αλλα και παλι δεν εγραφα "φυσιολογικη οδηγηαη" τα 150-160 χαω στην εθνικη :p )
Κι εμενα ψηλη μου φαινεται, με τον ιδιο κινητηρα στο σπριντ καιω γυρω στα 5,5 λιτρα/100 σταθερα. Η αληθεια ειναι οτιο εδω δεν το ανοιγουμε το γκαζι, οποτε παιζει ρολο.
Ρε Αντουάν, ψαξε στο θρεντ που ειχα ανοιξει εγω για την αγγλιδα, δε θυμάμαι να μου εκαιγε τοσο (αλλα και παλι δεν εγραφα "φυσιολογικη οδηγηαη" τα 150-160 χαω στην εθνικη :p )
Βασικά σε χαλαρή διαδρομή έχω δει 6,5 αλλά τις προάλλες που γύριζα από Τρίπολη με 170-180 δεν μου το έβγαλε :p
Αντώνη χαίρομαι που ευχαριστιέσαι την καλλίπυγο, ντερέκο, ακόμα και χωρίς τακούνια, Βρετανίδα Τίγρη σου. :D Μη την λυπάσαι, δώσε της να καταλάβει τι εστί Ελλην αναβάτης ;):p :kiss: .
Ωραία μοτοσυκλέτα, πιο πολύ απ όλα μου αρέσει πολύ ο ήχος του 3 κύλινδρου μοτέρ. Για τσέκαρε και τα γρανάζια της τελικής μετάδοσης μη τυχόν εχει κάνει αλλαγές ο πρώην εραστής.
Καλές βόλτες...
Τωρα το ειδα. Καλιριζικο αντωνη και καλοβολτο!!!!!!!!
Γραφω απο κινητο no emoticons!!!!!
Επισης τωρα που εχεις τιγρη και πριν κτμ τι θα προυιμουσες περισσοτερο; τον τιγρη η το κτμ;
Cpt. Haddock
20/11/2015, 19:28
Βασικά σε χαλαρή διαδρομή έχω δει 6,5 αλλά τις προάλλες που γύριζα από Τρίπολη με 170-180 δεν μου το έβγαλε :p
Mα γιατι, δεν καταλαβαινω; :lol:
Τωρα το ειδα. Καλιριζικο αντωνη και καλοβολτο!!!!!!!!
Γραφω απο κινητο no emoticons!!!!!
Επισης τωρα που εχεις τιγρη και πριν κτμ τι θα προυιμουσες περισσοτερο; τον τιγρη η το κτμ;
Το 990 είχε την αίσθηση οδοστρωτήρα, ένα θηριώδες on-off που θα καταπιεί τα πάντα. Το Tiger έχει περισσότερο την αίσθηση ψηλού street με ότι αυτό συνεπάγεται.
Φυσικά πλαίσιο και αναρτήσεις του 990 είναι σε άλλο επίπεδο, το πράγμα έστριβε από μόνο του. Με το Tiger ξεσκονίζω ξανά αυτά που μας είχαν πει στο CSS Level1 μιας και τη δουλειά τώρα πρέπει να την κάνω εγώ :lol:
Από δύναμη είναι στα ίδια επίπεδα, με το Tiger να δείχνει πιο "γεμάτο" και με ήχο σκέτη κ@υλά. Επίσης είναι πιο οικονομικό σε κατανάλωση και με μεγαλύτερη αυτονομία. Στο ΚΤΜ ακόμα και τα 11 Lt/100km ήταν συχνό φαινόμενο :sick:
Θα φορτωθούν και θα ταξιδέψουν το ίδιο με το 990 να έχει καλύτερη κάλυψη από αέρα. Με το ΚΤΜ θα πας παντού. Με το Tiger θα πας μόνο άσφαλτο.
Σε γενικές γραμμές, αν εξαιρέσεις την εκνευριστική κατανάλωση, το 990 είναι ανώτερο σύνολο. Το δικό μου ήταν και πλήρες, με τα τριβάλιτσα, το τανκμπαγκ, τα θερμενόμενα, ABS κλπ. Το Tiger τώρα το στήνω σιγά σιγά.
Στην ερώτηση τι θα προτιμούσα η απάντηση είναι να μην είχε έρθει η κρίση. Θα είχα το 990 που το πλήρωσα κούτα το 11' φορτωμένο με όλα τα καλούδια. Η κρίση ήρθε, έμεινα δυο χρόνια χωρίς μηχανή, και τώρα πήρα το Tiger.
Η έκπληξη είναι πως όσο το οδηγάω και του βάζω χιλιόμετρα τόσο με κερδίζει περισσότερο.
Ένα μηχανάκι του 2002, που στοίχισε ένα κλάσμα των χρημάτων που έδωσα για το ΚΤΜ, μου κάνει τα γούστα όχι σαν υποκατάστατο, αλλά σαν αξιόμαχος αντικαταστάτης. Αυτή η τιμιότητα που βγάζει με κερδίζει κάθε μέρα και περισσότερο.
Να είμαστε καλά να γράφουμε χιλιόμετρα :beer::beer: