Σύνδεση

View Full Version : τα νευρα μου

Σελίδες : 1 [2]

Dalt0n
19/08/2015, 02:44
Το λοιπόν. .σήμερα αποφάσισα να το πάω στον μηχανικό μ. ..πριν το φορτώσουμε στον αγρότη κάνουμε μια απόπειρα να το βάλουμε σκαστο και πήρε! ! το σβήνω δοκιμάζω να το βάλω με την μίζα τίποτα δεν σκάει...το φορτώνουμε το πάμε στον μηχανικό το ξεφωρτονουμε βαράει μιζια και πήρε! !τρελάθηκα
όταν το σβηναμε απ το Kill switch μετά αγκομαχουσε να πάρει ενώ όταν το σβηναμε απ το κλειδί σπίρτο. .μου έριξε λίγο σπρει στο Kill switch και τώρα το σβήνω απ το κλειδί. ..:evil:

wthanasis
19/08/2015, 03:24
όταν το σβηναμε απ το Kill switch μετά αγκομαχουσε να πάρει ενώ όταν το σβηναμε απ το κλειδί σπίρτο.

Εχεις και γ@μω τα κλειδια απ'οτι φαινεται!

Και νεκρους ανασταίνει το ατιμο !

pipe_smoker
19/08/2015, 07:53
.μου έριξε λίγο σπρει στο Kill switch και τώρα το σβήνω απ το κλειδί. ..:evil:

Μήπως εκτός απο την εξατμιση, πέσανε και στο kill switch τιποτα ζουμιά απο τα σουβλάκια και το γ@μησανε?

bulmont
19/08/2015, 08:04
.....το πάμε στον μηχανικό το ξεφωρτονουμε βαράει μιζια και πήρε!!!!!!

........θα φοβήθηκε....................

teogtp
19/08/2015, 08:23
Το λοιπόν. .σήμερα αποφάσισα να το πάω στον μηχανικό μ. ..πριν το φορτώσουμε στον αγρότη κάνουμε μια απόπειρα να το βάλουμε σκαστο και πήρε! ! το σβήνω δοκιμάζω να το βάλω με την μίζα τίποτα δεν σκάει...το φορτώνουμε το πάμε στον μηχανικό το ξεφωρτονουμε βαράει μιζια και πήρε! !τρελάθηκα
όταν το σβηναμε απ το Kill switch μετά αγκομαχουσε να πάρει ενώ όταν το σβηναμε απ το κλειδί σπίρτο. .μου έριξε λίγο σπρει στο Kill switch και τώρα το σβήνω απ το κλειδί. ..:evil:

Αληθως (https://www.youtube.com/watch?v=8ZSyTUsdpu0)................