Σύνδεση

View Full Version : Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες τα γυμνά κάνουν τους άντρες!

Σελίδες : 1 [2] 3

pipe_smoker
19/08/2015, 11:25
Εγω παντως οταν εβαλα ζελατινα στο γυμνο μηχανακι μου, ετρωγα δεκαπλασιο ξυλο απο τον αερα απ'οτι χωρις....

Ιδέα σου είναι.

Το ίδιο ξύλο έτρωγες (και λιγότερο) με τη ζελατίνα, απλά όταν μπήκε η ζελατίνα η αντρίλα πήγε περίπατο κι άρχισες να το χαμπαριάζεις.

Όταν ξανάβγαλες τη ζελατίνα και άντρεψες πάλι, δεν καταλαβαίνεις χριστό:D

wthanasis
19/08/2015, 11:40
Εγω παντως οταν εβαλα ζελατινα στο γυμνο μηχανακι μου, ετρωγα δεκαπλασιο ξυλο απο τον αερα απ'οτι χωρις....

Ωραία .

Και τώρα τελικά που θες να ενταχθείς στα μπρατσωμένα αγόρια ή στα ανάλαφρα ?

:lol:

nicksior
19/08/2015, 12:24
Εδώ ένα "γυμνό" ψάχνει τη ζελατίνα του..

339671

Hayate
19/08/2015, 12:27
Ναι βρε παλούκαρε.

Λες να έχω προσωπικά μαζί σου και να μην το ξέρω?

Απάντησα στην ερώτησή σου, "γιατί σε έβαλα επικεφαλής στο παρόν θρεντ", εξηγώντας σου ότι έφερα εδώ τα ποστ για να πούμε τα χαζά μας με την ησυχία μας και να μη "λερώνουμε" εκεί που ο άλλος ψάχνει μηχανάκι.

Τώρα όταν λες ότι τα γυμνά είναι μόνο για τους μπρατσωμένους και για τη μόστρα, ε τί να σε πω?
Για να το είπες και στο παιδί που ψάχνει μηχανάκι μάλλον το εννοείς.
Μπορεί βέβαια και να εκανες πλάκα.

Δε θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας:beer:

Στο γυρισμό πάντως χτες για το σπίτι βλέπω δίπλα μου στο φανάρι στη Θηβών μπρατσωμένο με ραντάκι και μαντέψτε τι οδηγούσε.....Ζ1000,ε μετά λέω απο μέσα μου πως να μην έχει δίκιο ο Τερενς........

spyrakos35
19/08/2015, 12:52
Εσυ εισαι φλωρακι...............
Δες εμας τους μπρατσομενους ...............:D

Τον ειδα κατι σελιδες πισω....

Φουξια και συ;

teogtp
19/08/2015, 12:56
Τον ειδα κατι σελιδες πισω....

Φουξια και συ;

To ανησυχητικο ειναι οτι μπορεις να ξεχωριζεις τα χρωματα............εκτος και αν εισαι ελαιοχρωματιστης.:D
Men in black ρε!

Ζεύκας
19/08/2015, 13:34
:a014:

mikes
19/08/2015, 13:59
Ωραία .

Και τώρα τελικά που θες να ενταχθείς στα μπρατσωμένα αγόρια ή στα ανάλαφρα ?

:lol:ανοικω εδω και χρονια στα ζουμπουρλουδικα....

Joyrider
19/08/2015, 14:27
Κύριε Τέρενς εμείς που κάνουμε ταξίδια με γυμνό απλά επειδή έτυχε να μας αρέσει το τάδε γυμνό μηχανάκι, χωρίς να ψάχνουμε "αυθεντικότητες" και να μοστράρουμε "δηθενιές", πειράζουμε κανέναν επειδή έτυχε και να αντέχουμε;

GFawkes
19/08/2015, 14:33
ολα αυτα που ειδα γραμμενα πιο πανω
πολυ θα ηθελα να τα δω και live στον δρομο...

π.χ. γυμνο που παει ταξιδι "ανετα" με 160~180+, το τελικιασα και δεν με πονεσε το σβερκο μου, στυβω την μπλουζα μου απ τον ιδρωτα και μαζευω την βαρβατιλα σε μπουκαλακια 5ml προς πωληση με τιμη 200€/gr, ετσι το βρηκα κυρ-αστυνομε, δεν ειναι δικο μου το παιδι και αλλες λοιπες ιστοριες με αρκουδες...

amyroukai
19/08/2015, 14:40
Ταξίδι άνετα 180 και γυμνό.

Εγώ με το Ζ στα 500 ημερήσια με λίγο εθνική σήκωνα λευκή σημαία... ντάξει εχει και σέλα γτπ.

Αλλά κόψτε κανένα χιλιόμετρο μη σκοτώσω όλο το χωριό...

Bob_o_mastoras
19/08/2015, 14:41

Εγώ με το Ζ στα 500 ημερήσια με λίγο εθνική σήκωνα λευκή σημαία... ντάξει εχει και σέλα γτπ.

Eνταξει! :rolleyes:
179! :cool:

Ζεύκας
19/08/2015, 14:44
:a014::a014:

Bob_o_mastoras
19/08/2015, 14:55
:a014:

+

:a014::a014:

= :a014::a014::a014:

:D

devil's animal
19/08/2015, 15:47
ολα αυτα που ειδα γραμμενα πιο πανω
πολυ θα ηθελα να τα δω και live στον δρομο...

π.χ. γυμνο που παει ταξιδι "ανετα" με 160~180+, το τελικιασα και δεν με πονεσε το σβερκο μου, στυβω την μπλουζα μου απ τον ιδρωτα και μαζευω την βαρβατιλα σε μπουκαλακια 5ml προς πωληση με τιμη 200€/gr, ετσι το βρηκα κυρ-αστυνομε, δεν ειναι δικο μου το παιδι και αλλες λοιπες ιστοριες με αρκουδες...

'νταξει ας κανουμε και κανενα define στον ορο "ταξιδι" γιατι αλλος θεωρει ταξιδι το Αθηνα - Χαλκιδα, αλλος το Αθηνα - Θεσσαλονικη και αλλος το Αθηνα - Ζαγκρεμπ...

γενικα 300-400χλμ τα κανεις με γυμνο και 180...δεν θελει iron balls και carbon fibre neck...:p

spyrakos35
19/08/2015, 16:14
+

= :a014::a014::a014:

:D

Πως γινεται παντα στα τρια να καταληγουμε ρπστμ.....

pektis
19/08/2015, 16:57
'νταξει ας κανουμε και κανενα define στον ορο "ταξιδι" γιατι αλλος θεωρει ταξιδι το Αθηνα - Χαλκιδα, αλλος το Αθηνα - Θεσσαλονικη και αλλος το Αθηνα - Ζαγκρεμπ...

γενικα 300-400χλμ τα κανεις με γυμνο και 180...δεν θελει iron balls και carbon fibre neck...:p

...εξακολουθω να πιστευω πως τα 180 σε naked ειναι πολλα και πιανεσαι ανετα, εκτος αν πας μεχρι την Χαλκιδα που λες!(& παλι πολυ ειναι...);)

Bob_o_mastoras
19/08/2015, 17:14
...εξακολουθω να πιστευω πως τα 180 σε naked ειναι πολλα και πιανεσαι ανετα, εκτος αν πας μεχρι την Χαλκιδα που λες!(& παλι πολυ ειναι...);)

Eνο και ειται οτι θα πιαστεις!!! Γι'αυτο δεν πας πορειες με naked με 180. Αλλιως παρε fairingατο να πας και με 200 ολη μερα.
Αλλα γιατι να βιαζεσαι τοσο στα ταξιδια;; Δεν υπαρχει λογος.. Σκοπος ειναι να βλεπεις και τη θεα.. ;)

Pan (dvs)
19/08/2015, 17:26
ΒΡΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ..........

Μην ξεχνάς όμως ότι πάμε μπροστά,ο κόσμος αλλάζει και οι νέοι δεν είναι όπως εμείς.
Μαλακοί,μαλθακοί,καλοπερασάκηδες,φλορούμπες γενικά...!!!
Στα 30 ξεκινάνε δουλειά γιατί μέχρι τότε κάνουν 10 μεταπτυχιακά κ.λ.π....κ.λ.π...
Μέχρι και το στρατό τους τον έκαναν 9 μήνες γιατί ζορίζονταν τα πουλάκια μου...!!!
Μαζί προχωράει και η τεχνολογία όμως και πες μου εσύ πόσες μοτό χωρίς ζελατίνα
βγαίνουν σήμερα και πόσες από αυτές πουλιούνται..???
Ναι στα 18 μας επιλέγαμε με το κάτω κεφάλι και δεν μας ένοιαζε τίποτε...!!!
Όμως ήταν και άλλες εποχές.Άλλες αντοχές ,σύμφωνοι.
Τα ΧΤ και τα XL δεν είχαν ζελατίνα το 80 ,ένα νυχάκι μικρό μπροστά,τώρα όμως..??
Βλέπεις τα τέστ..?? Όλοι σου γράφουν ,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από καιρό,από αέρα,ΑΝΕΣΗ κ.λ.π..
Μπορείς αυτά να τα αγνοήσεις ακόμα και 18 να είσαι..??
Γιατί μήπως είχαμε κράνη..?? Μπουφάν..??
Περνούσα το Μπράλο Χριστούγεννα επειδή δούλευα Πελοπόννησο και ερχόμουν Θεσσαλονίκη,
εκείνον τον παλιό Μπράλο όχι τον σημερινό που πάνε και ακουμπάνε γόνατα,με χιονόνερο και παγωνιά
και είχα από μέσα εφημερίδες για να μην ξεραθώ....!!!
Δηλαδή σήμερα οι 18άρηδες δεν φοράνε τον εξοπλισμό που βοηθάει τόσο πολύ...??
Αντίστοιχα και με τα μηχανάκια,υπάρχουν και ξεβράκωτα αλλά πόσα είναι και πόσο πουλάνε..??
Και για ποια χρήση κάνουν..?? Εντάξει το ξέρουμε,και το Λάντα πάει Αθήνα - Θεσσαλονίκη και η bmw.
Αλλά πως πάει το ένα και πως το άλλο.Εκεί αναφέρομαι,όμως φαίνεται πως έπεσα σε πολύ .......
ΑΝΤΡΟΥΑ ΦΟΡΟΥΜ,όλα τα σκληρά αγόρια εδώ μαζεύτηκαν...!!!

Δεν διαφωνουμε.Οσες δεν εχουμε προστασιες ειναι καταδικασμενες.Απλα ειπα τον πονο μου.:D

teogtp
19/08/2015, 18:40
Και φέτος γεμίσαμε απο ξενους μπρατσαραδες νταβατζήδες.
Κάποιος να τους πει ότι καβαλανε λαθος μηχανάκια. ....

nightraider
19/08/2015, 18:47
"Η σημερινή νεόλαια που είναι όλοι φλώροι, και δεν θα γίνουν ποτέ γνήσιοι λεβέντες μηχανόβιοι σαν κι εμάς, που δουλέυαμε απο τριώ χρονώ και στύβαμε την πέτρα, μέχρι να μας διορίσουν στο Δημόσιο... και αυτοί δεν έχουν έναν κάλο στα χέρια... και έχομεν υποχρέωσιν να τους προστατέψωμεν, γιατι έχει χαλάσει η κενωνίαν κύριοι... εδώ στην Αθήνα κυκλοφορείς και δεν ακούς μια ελληνική κουβέντα, έστω μια καλημέρα του Θεόυ βρε αδερφέ..."

όπου να 'ναι θα μου έρθει και το έμφραγμα... καταραμένο άγχος, γέρασα πρόωρα...

Bob_o_mastoras
19/08/2015, 18:59
"Η σημερινή νεόλαια που είναι όλοι φλώροι, και δεν θα γίνουν ποτέ γνήσιοι λεβέντες μηχανόβιοι σαν κι εμάς, που δουλέυαμε απο τριώ χρονώ και στύβαμε την πέτρα, μέχρι να μας διορίσουν στο Δημόσιο... και αυτοί δεν έχουν έναν κάλο στα χέρια... και έχομεν υποχρέωσιν να τους προστατέψωμεν, γιατι έχει χαλάσει η κενωνίαν κύριοι... εδώ στην Αθήνα κυκλοφορείς και δεν ακούς μια ελληνική κουβέντα, έστω μια καλημέρα του Θεόυ βρε αδερφέ..."

Εχω καλο στα χερια αλλα ειναι απο τη μ@λακια..! :lol::p

ggs
19/08/2015, 19:58

πες τα...:lol:

Μικe777
19/08/2015, 20:05

εγω το ειπα οτι ειμαι παθων!να πεις οτι δεν το ειπα!:lol:
αλλα αλλη καυλα το γυμνο μηκανακι!!:beer:

devil's animal
19/08/2015, 21:20

οχι δεν ειναι πολλα...ειναι ανεκτα...ειναι οριο...

εννοειται οτι οταν λεω 300-400χλμ βαζω και τις στασεις για βενζινη...αλλωστε (σχεδον) κανενα μηχανακι δεν εχει αυτονομια 300χλμ με 180χλμ/ωρα σταθερα στο κοντερ...

mikes
19/08/2015, 22:05
...αλλωστε (σχεδον) κανενα μηχανακι δεν εχει αυτονομια 300χλμ με 180χλμ/ωρα σταθερα στο κοντερ...ναι ε? Τι μας λες....
(Καλά νταξ, 180 ουτε στα όνειρα μου...)

irinia
19/08/2015, 22:10
Κύριε Τέρενς εμείς που κάνουμε ταξίδια με γυμνό απλά επειδή έτυχε να μας αρέσει το τάδε γυμνό μηχανάκι, χωρίς να ψάχνουμε "αυθεντικότητες" και να μοστράρουμε "δηθενιές", πειράζουμε κανέναν επειδή έτυχε και να αντέχουμε;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ............

Αν πρόσεξες αναφέρθηκα σε εσάς με κεφαλαία,κατηγορία ΜΑΖΟΧΕΣ...!!!

spyrakos35
19/08/2015, 22:13
Καταγγελω οτι ο πιπακιας πηρε γυμνο με 100 κ εκ παραπανω για να μου τη λεει.....

Joyrider
19/08/2015, 22:16
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ............

Αν πρόσεξες αναφέρθηκα σε εσάς με κεφαλαία,κατηγορία ΜΑΖΟΧΕΣ...!!!

Το οποίο προυποθέτει να σ'αρέσει να υποφέρεις. Οπότε και αυτό άκυρο.

pektis
19/08/2015, 22:17
οχι δεν ειναι πολλα...ειναι ανεκτα...ειναι οριο...

εννοειται οτι οταν λεω 300-400χλμ βαζω και τις στασεις για βενζινη...αλλωστε (σχεδον) κανενα μηχανακι δεν εχει αυτονομια 300χλμ με 180χλμ/ωρα σταθερα στο κοντερ...

Τότε, δεν έχω συνηθίσει τα naked!
Μια φορα έκανα ταξίδι με 140-150(με naked)& το θυμάμαι ακομα... :)

theofilos888
19/08/2015, 22:29
Καταγγελω οτι ο πιπακιας πηρε γυμνο με 100 κ εκ παραπανω για να μου τη λεει.....

Ναι το πηρε και δεν περναει τις 2000 στροφες για να μην καιει..... χαχαχαχαχαχαχα

Bob_o_mastoras
19/08/2015, 23:21
Ναι το πηρε και δεν περναει τις 2000 στροφες για να μην καιει..... χαχαχαχαχαχαχα

Γι'αυτο θα του παρουμε δωρο αυτο το υπεροχο στροφομετρο απο λεωφορειο. Ετσι και αλλιως πανω-κατω την ιδια ροπη εχουν.. :tooth:

339701

devil's animal
20/08/2015, 00:17
Τότε, δεν έχω συνηθίσει τα naked!
Μια φορα έκανα ταξίδι με 140-150(με naked)& το θυμάμαι ακομα... :)

δεν θελει κοπο, θελει τροπο Τζαννη...
με καλο κρανος, πας τερμα πισω τον κωλο και φιλας ντεποζιτο ουτως ωστε να βρεις την θεση που σου ταιριαζει και να κανεις προεκταση του ντεποζιτου με το κρανος...
προσπαθεις οι αγκωνες να μην ειναι ψηλα (εγω τους ξεκουραζα πανω στα γονατα μου) και να αποφορτιζονται (οσο γινεται) οι τραπεζοειδεις...

στο περιπου:
339704
339705

irinia
20/08/2015, 00:31
Το οποίο προυποθέτει να σ'αρέσει να υποφέρεις. Οπότε και αυτό άκυρο.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟ............

Πονάω αλλά μ'αρέσει..??

irinia
20/08/2015, 00:35
με καλο κρανος, πας τερμα πισω τον κωλο και φιλας ντεποζιτο ουτως ωστε να βρεις την θεση που σου ταιριαζει και να κανεις προεκταση του ντεποζιτου με το κρανος...
προσπαθεις οι αγκωνες να μην ειναι ψηλα (εγω τους ξεκουραζα πανω στα γονατα μου) και να αποφορτιζονται (οσο γινεται) οι τραπεζοειδεις...

στο περιπου:
339704
339705

ΚΑΙ ΠΑΣ ΕΤΣΙ 3-4 ΩΡΕΣ...??

Εκτός αυτού κλέβεις,λες και ψέμματα διότι αυτό το μηχανάκι έχει ζελατίνα ρε φίλε...!!!

Bob_o_mastoras
20/08/2015, 00:36

στο περιπου:
339704
339705

Στη δευτερη φωτο κινδυνευει να του φυγει πορδη του αναβατη με τη σταση που πηρε!! :lol:

Αμα εισαι ομως απο ενα υψος και πανω ξερεις ποσο βασανο ειναι να κατσεις ετσι για πανω απο κανα δεκαλεπτο;; :cry:

devil's animal
20/08/2015, 00:43

Εκτός αυτού κλέβεις,λες και ψέμματα διότι αυτό το μηχανάκι έχει ζελατίνα ρε φίλε...!!!

ποιο εχει ζελατινα βρε καλο μου αγορι?
εγω εβαλα 2 φωτο για την σταση σωματος του αναβατη..

και ξαναλεω, 3-4 ωρες και μικρο ξεμουδιασμα στις στασεις για βενζινη γιατι κανενα δεν εχει τοση αυτονομια με 180 στο κοντερ...

εσυ απο την αλλη βλεπεις ζελατινες...:a21:
αρα και αυτο εχει ζελατινα:
339706
και αυτο:
339707

να δουμε δλδ τι θεωρεις γυμνο...
εγω παντως στο cb1 δεν ειχα ουτε ενα τοσο δα ζελατινακι..μονο το φαναρι ειχα μπροστα...

teogtp
20/08/2015, 00:47

Πες τα.........και κλεφτης ειναι και εχει και υγραεριο............

Dalt0n
20/08/2015, 02:20

στο περιπου:
339704
339705

+1000 :beer:

dimmie_72
20/08/2015, 03:06
+1000

φίλε, αυτοί το κάνουν εν κινήσει... :bawl:

AristidisZ
20/08/2015, 06:30

στο περιπου:
339704
339705

είχα κάνει Λαμία - Πειραιά μια μέρα που βιαζόμουν με το Hornet (200 χλμ, τα μισά από όσα λες) κάπως έτσι με 150~160 σταθερά
το κράνος ακούμπαγε στο tankbag, το οποίο είναι μικρό, δηλαδή να ήμουν καμιά 10αριά πόντους πάνω από το τεπόζιτο

ακόμα προσπαθώ να σταθεροποιήσω τον σβέρκο μου...

για 180 κρατημένα, δε θέλω να το σκέφτομαι καν

οκ φυσικά παίζει και ρόλο η φυσική κατάσταση, αλλά μη μου λες ότι έτσι είσαι άνετα, αυτή η στάση βολεύει για να πιάσεις ταχύτητες με το γυμνό, δε βολεύει για να το πας 2 ώρες συνεχόμενες επ ουδενί

irinia
20/08/2015, 06:40

και ξαναλεω, 3-4 ωρες και μικρο ξεμουδιασμα στις στασεις για βενζινη γιατι κανενα δεν εχει τοση αυτονομια με 180 στο κοντερ...

339706
και αυτο:
339707

εγω παντως στο cb1 δεν ειχα ουτε ενα τοσο δα ζελατινακι..μονο το φαναρι ειχα μπροστα...

AΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΕΛΑΤΙΝΑ........

http://www.suzukicycles.org/photos/suzuki-history/1982/1982_GSX1100E_side_500.jpg

Όσο για τη στάση...............να μη σχολιάσω θα γίνω πολύ κακός...!!!

theofilos888
20/08/2015, 06:44
Ωρα ειναι τωρα να τσακωθειτε για το ποιος εχει τον καλυτερο σβερκο! Κανενας δεν ειπε, πως δεν πανε τα γυμνα 180 πορεια! Αλλα δεν ειναι για ολους! Λυστε μου τωρα την απορια.... τα γυμνα κανουν σουζα η οχι; :evil: :bawl:

irinia
20/08/2015, 06:47
είχα κάνει Λαμία - Πειραιά μια μέρα που βιαζόμουν με το Hornet (200 χλμ, τα μισά από όσα λες) κάπως έτσι με 150~160 σταθερά
το κράνος ακούμπαγε στο tankbag, το οποίο είναι μικρό, δηλαδή να ήμουν καμιά 10αριά πόντους πάνω από το τεπόζιτο

οκ φυσικά παίζει και ρόλο η φυσική κατάσταση, αλλά μη μου λες ότι έτσι είσαι άνετα, αυτή η στάση βολεύει για να πιάσεις ταχύτητες με το γυμνό, δε βολεύει για να το πας 2 ώρες συνεχόμενες επ ουδενί

EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ..............

Αιαθάνομαι μεγάλη αδερφή εδώ μέσα.
Όλο σε μπρατσό αγόρια έπεσα..??
Ρε μπας και είδατε κανέναν να ταξιδεύει σε τέτοια στάση σήμερα..???
Πόσο να αντέξεις πάνω από 2-3 λεπτά..??
Και άντε και αντέχεις,είναι αυτή θέση οδήγησης για βόλτα..??
Και 180..??
Μετά φταίνε τα 60 χρόνια στην πλάτη μου..!!!
ΠΑΕΙ ΜΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ...!!!!!!!!

irinia
20/08/2015, 06:49
Ωρα ειναι τωρα να τσακωθειτε για το ποιος εχει τον καλυτερο σβερκο! Κανενας δεν ειπε, πως δεν πανε τα γυμνα 180 πορεια! Αλλα δεν ειναι για ολους! Λυστε μου τωρα την απορια.... τα γυμνα κανουν σουζα η οχι; :evil: :bawl:

ΠΑΛΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ...??

Εντάξει θα το πάρω απόφαση............είμαι αδερφή.

theofilos888
20/08/2015, 06:50
EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ..............

Αιαθάνομαι μεγάλη αδερφή εδώ μέσα.
Όλο σε μπρατσό αγόρια έπεσα..??
Ρε μπας και είδατε κανέναν να ταξιδεύει σε τέτοια στάση σήμερα..???
Πόσο να αντέξεις πάνω από 2-3 λεπτά..??
Και άντε και αντέχεις,είναι αυτή θέση οδήγησης για βόλτα..??
Και 180..??
Μετά φταίνε τα 60 χρόνια στην πλάτη μου..!!!
ΠΑΕΙ ΜΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ...!!!!!!!!

Μικρη απορια, ειχες μαλλια;;; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

irinia
20/08/2015, 06:51
Πες τα.........και κλεφτης ειναι και εχει και υγραεριο............

ΕΣΥ ΜΗΝ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ............

Και για πες μας τι μηχανάκι έχεις,..???
Όχι μόνο λόγια.

amyroukai
20/08/2015, 07:46
Η στάση ταξιδίου "σκυψε ευλογημένη" είναι αυτή.

teogtp
20/08/2015, 07:50
Κ1300r

pektis
20/08/2015, 07:53
Κ1300r

Τα 'θελες & τα 'παθες!
Γιατι δεν πηρες το s?:a014:

teogtp
20/08/2015, 08:21
Τα 'θελες & τα 'παθες!
Γιατι δεν πηρες το s?:a014:

Έβρισκαν τα μπρατσα μου στην ζελατίνα ρε φιλε.......

pektis
20/08/2015, 08:39

GiorgosLa
20/08/2015, 08:56

:D :D :bawl: :bawl:

Ήθελα να έρθω και στο βόλο για καφέ! Άσε ρε φίλε. Να φάμε κάνα σκατόξυλο στα καλά καθούμενα!!!

amyroukai
20/08/2015, 09:07
μη φας τίποτα άλλο σκυμμένος έτσι να λες

GiorgosLa
20/08/2015, 09:13
μη φας τίποτα άλλο σκυμμένος έτσι να λες

Ποιος εγώ σκυμμένος? Μη σου πω ότι τεντώνομαι και λίγο να δω πάνω απ την τζαμαρία. Εκεί σκέφτομαι να πάω όρθιος. :D

theofilos888
20/08/2015, 09:36
Εγω ξερω πως ο βολος εχει τρομερες μακαροναδες...... και παιδια πολυυυυυυυ σφιχτα!!!!! Πορτα σε μαγαζια ενα πραμα.... χαχαχαχαχχαχαχαχ :p

devil's animal
20/08/2015, 09:55

και μονο που λες οτι ειχες tankbag, χανει την λογικη του το εγχειρημα...ακομα και αυτοι οι 10 ποντοι, κανουν την διαφορα στο να σε ποναει ο αυχενας ή οχι...
και παλι δεν μιλησα για 2 ωρες συνεχομενες...

αφου η Λαμια ειναι 200χλμ απο Αθηνα, αντε να πηγαινες για μια ωριτσα και κατι, αν πηγαινες με 180 σταθερα...
ασε που λογικα θα ηθελες ανεφοδιασμο..δεν τα βγαζει τα χλμ μονοκοπανια το ντεποζιτο...

επισης εισαι και 1,80 φευγα παλικαρι... σε μας με τα πιο "προσγειωμενα" υψη, δεν ειναι τοσο χαλια τα πραγματα...

ggs
20/08/2015, 10:14
Η μικρή εμπειρία μου μου naked μηχανή και ταξίδι έδειξε ότι :

1.θες ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ κρανος.
2. όσο ποιο ψηλός , τόσο ποιο πολύ ξύλο τρως .η θεση που δείχνει ο ντεβιλς είναι αυτή που πρέπει να εχει κάποιος για να μην υποφέρει στα πολλά χλμ και όσο ποιο ψηλός είναι , τόσο ποιο δύσκολα έρχεται σε αυτή την θέση.

Για εμενα (που ειχα και ΚΑΚΟ κρανος και ειμαι ψηλος) η ΑΝΕΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ταχύτητα ταξιδιού ήταν μέχρι τα 150 που δεν καταλάβαινα τίποτα.
Από εκεί και πάνω , μέχρι τα 180 -190 έκανες εύκολα τις προσπεράσεις σου αλλά δεν μπορούσες να τα κρατήσεις για πολλή ώρα γιατί κούραζαν και από τα 200+ πάλευα να κρατήσω τον σβέρκο μου.
Αλλα ήταν ωραία…

devil's animal
20/08/2015, 10:16

1.θες ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ κρανος.
2. όσο ποιο ψηλός , τόσο ποιο πολύ ξύλο τρως .η θεση που δείχνει ο ντεβιλς είναι αυτή που πρέπει να εχει κάποιος για να μην υποφέρει στα πολλά χλμ και όσο ποιο ψηλός είναι , τόσο ποιο δύσκολα έρχεται σε αυτή την θέση.

Για εμενα (που ειχα και ΚΑΚΟ κρανος και ειμαι ψηλος) η ΑΝΕΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ταχύτητα ταξιδιού ήταν μέχρι τα 150 που δεν καταλάβαινα τίποτα.
Από εκεί και πάνω , μέχρι τα 180 -190 έκανες εύκολα τις προσπεράσεις σου αλλά δεν μπορούσες να τα κρατήσεις για πολλή ώρα γιατί κούραζαν και από τα 200+ πάλευα να κρατήσω τον σβέρκο μου.
Αλλα ήταν ωραία…

οριστε ενας λογικος ανθρωπος!!
:beer::beer:

που σημειωτεον ειναι και 1,90...:rolleyes:

teogtp
20/08/2015, 10:29

1.θες ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ κρανος.

Αλλα ήταν ωραία…

Συμφωνώ μαζι σου και μην είσαι μπρατσαρας.:D

theofilos888
20/08/2015, 10:35
Περα απο την πλακα, αυτα που λεει ο ggs στεκουν. Εγω εχω ενα πολυ καλο κρανος και ο αερας δε με ενοχλει στα πολλα χιλιομετρα. Ζελατινακι φοραω στο ρημαδι μου (ειναι η ιδια ζελατινα, που ξεφορτωθηκε ο mikes, ευχαριστω αδερφε!), αλλα δουλεια κανει μεχρι περιπου τα 140-150 χλμ/ω. Μετα τρωω το αερα κανονικα. Με την κοιλια που εχω δεν παιζει το πολυ σκιψιμο. Μονο ορθιος παω. Και επειδη ειμαι και ψηλο αγορι (sic), αν το κρανος δεν ηταν τοσο της προκοπης δε θα ξεπερνουσα τα 160 ουτε για πλακα!

Billymuse
20/08/2015, 10:50
Οπως ειπε και ο Σταυρος με ενα κακο κρανος και να εχεις το κεφαλι υπο συγκεκριμενη γωνια για τον αερα πας ανετα με το γυμνο με 140+ ετσι το εκανα περυσι που πηγα σερι μεχρι τη χαλκιδικη με χιλιοφορτωμενο το cbf εκανα 670χιλιομετρα με μεση ταχυτητα 150-160 και καμια προστασια για τον αερα. Δν ειπα οτι εφτασα ξεκουραστα αλλα πας ευκολα εκτος αν εισαι κανας μπαρμπας η δεν εχεις αντοχες στα 30 σου ;-)

Joyrider
20/08/2015, 10:52

1.θες ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ κρανος.

Αλλα ήταν ωραία…
Πέστα μοντεράτορα. Έχεις και άλλο πρεστίζ πως να το κάνουμε :D

Ακριβώς όμως :beer:

ggs
20/08/2015, 11:10
Πέστα μοντεράτορα. Έχεις και άλλο πρεστίζ πως να το κάνουμε :D

Ακριβώς όμως :beer:

βρε μην λετε σαχλαμαρες... prestige ηταν μοντελο της ΚΤΜ και δεν ειχα ποτε...:lol:

7Tolis
20/08/2015, 11:12
Περα απο την πλακα, αυτα που λεει ο ggs στεκουν. Εγω εχω ενα πολυ καλο κρανος και ο αερας δε με ενοχλει στα πολλα χιλιομετρα. Ζελατινακι φοραω στο ρημαδι μου (ειναι η ιδια ζελατινα, που ξεφορτωθηκε ο mikes, ευχαριστω αδερφε!), αλλα δουλεια κανει μεχρι περιπου τα 140-150 χλμ/ω. Μετα τρωω το αερα κανονικα. Με την κοιλια που εχω δεν παιζει το πολυ σκιψιμο. Μονο ορθιος παω. Και επειδη ειμαι και ψηλο αγορι (sic), αν το κρανος δεν ηταν τοσο της προκοπης δε θα ξεπερνουσα τα 160 ουτε για πλακα!

Θες να πάμε δικάβαλο μια μέρα να γελάν και οι πέστροφες;

:cry::cry::cry::D

teogtp
20/08/2015, 11:14

Τοτε θα το ονομάσουμε το μηχανακι του τεο σε Big two....:lol:

Joyrider
20/08/2015, 11:22
βρε μην λετε σαχλαμαρες... prestige ηταν μοντελο της ΚΤΜ και δεν ειχα ποτε...:lol:

:eek:
Με μισή ώρα 200άρισμα την ξεπλένω την προσβολή;

amyroukai
20/08/2015, 11:28

εκδρομούλα πλανητέρο;

noodles
20/08/2015, 11:28
στα 25 που ειμαι, μου ειναι δυσκολο να κρατησω 200 χλμ σταθερα πανω σε γυμνο (62-64kg, 1.64cm). για 5 λεπτα οκ, παραπανω δεν αντεχω. 140-50 ειναι μια λογικη ταχυτητα για μενα. επισης μεχρι μεγαλο ρολο και το κρανος. απο προσωπικη εμπειρια το xr1100 δεν κανει για γυμνο. ιδανικα για γυμνο εινα τα agv και shark (βοηθαει παρα πολυ αυτη η γωνια που εχουν στο πηγουνι). γνωμη μου :cool:

7Tolis
20/08/2015, 11:30
εκδρομούλα πλανητέρο;

Εχει και στον Quickriver πέστροφες και είναι και αλανιάρες.

ggs
20/08/2015, 11:30
:eek:
Με μισή ώρα 200άρισμα την ξεπλένω την προσβολή;

ναι , αλλα οχι με κρανος , μπουφαν κι αλλα τετοια αδερφιστικα...:bawl:

339719

amyroukai
20/08/2015, 11:31
Εχει και στον Quickriver πέστροφες και είναι και αλανιάρες.

το γοργό και χάρη έχει.

πότε λέμε;

Desperado
20/08/2015, 11:32
Ερώτηση για "γνώστες" μόνο..............
Το παρακάτω "εργαλείο" θεωρείται γυμνό? Έχει επαρκή κάλυψη?
339720

Bob_o_mastoras
20/08/2015, 11:37
Η λυση παιδια ειναι μια για ταξιδι με γυμνο:
Τοποθετουμε μια μακρια σανιδα μεσα απο το μπουφαν πισω στην πλατη που να προεξεχει και φτανει σχεδον μεχρι την κορυφη του κρανους.
Ετσι στηριζουμε τον αυχενα μας σωστα και δεν εχουμε κανενα προβλημα ακομα και με 200 ορθιοι. ;) Επιπλεον προσφερει και παθητικη ασφαλεια σε περιπτωση ατυχηματως (σαν κροκοδειλος) αλλα και ενεργητικη στην περιπτωση που εμπλακουμε σε διενεξη με αλλο οδηγο οχηματος!

nightraider
20/08/2015, 12:40

και αυτο:

όχι, ακομα και τα μοτοκρός έχουν πλαστικό που όλο και κάτι θα κόβει απο τον αέρα. Για να θεωρήσουμε κάτι γυμνό, ώστε να υπάρχει το δικαίωμα να το αποκαλούν έτσι, πρέπει ΕΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΙΩΣ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΑΝΕΙ

nightraider
20/08/2015, 12:42
AΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΕΛΑΤΙΝΑ........

http://www.suzukicycles.org/photos/suzuki-history/1982/1982_GSX1100E_side_500.jpg

Όσο για τη στάση...............να μη σχολιάσω θα γίνω πολύ κακός...!!!

αυτό έχει τόσο μεγάλα φλας που κουνάει μόνο και μόνο απο αυτά...

nightraider
20/08/2015, 12:46

"άσε ρε φίλε, είχα βάλει ψηλή ζελατίνα στο strom 650 για να ταξιδέυω με 190 μουαγιέν, αλλά την έβγαλα γιατί μου χάλαγε τις σούζες. Τώρα που έμαθα να σήκωνομαι στα μαρσπιέ θα την ξαναβάλω, γιατί ετοιμάζομαι για ταξίδι στην Κόρινθο"

nightraider
20/08/2015, 12:49
ΠΑΛΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ...??

Εντάξει θα το πάρω απόφαση............είμαι αδερφή.

Επιβεβαίωση ψάχνεις; Ψάξου κάπου αλλού μπας και κλείσεις test ridden

teogtp
20/08/2015, 12:52
:D :D :bawl: :bawl:

Ήθελα να έρθω και στο βόλο για καφέ! Άσε ρε φίλε. Να φάμε κάνα σκατόξυλο στα καλά καθούμενα!!!

Δεν ειδες τον άλλο τον dimmie........
Οπως οπως έφυγε για να γλυτωσει,με το 125 τραβηξε κατα καπου βορεια....

nightraider
20/08/2015, 12:53
και μονο που λες οτι ειχες tankbag, χανει την λογικη του το εγχειρημα...ακομα και αυτοι οι 10 ποντοι, κανουν την διαφορα στο να σε ποναει ο αυχενας ή οχι...
και παλι δεν μιλησα για 2 ωρες συνεχομενες...

αφου η Λαμια ειναι 200χλμ απο Αθηνα, αντε να πηγαινες για μια ωριτσα και κατι, αν πηγαινες με 180 σταθερα...
ασε που λογικα θα ηθελες ανεφοδιασμο..δεν τα βγαζει τα χλμ μονοκοπανια το ντεποζιτο...

επισης εισαι και 1,80 φευγα παλικαρι... σε μας με τα πιο "προσγειωμενα" υψη, δεν ειναι τοσο χαλια τα πραγματα...

Για να λέμε και του παππού το δίκιο, έμεις που δεν καπνιζούμε δεν μας αρέσει το βενζινάδικο για κάτι άλλο εκτός απο pit stop

"... κι ο παππούς με το φερινγκάκι;"

amyroukai
20/08/2015, 13:04
δεν μας αρέσει το βενζινάδικο για κάτι άλλο εκτός απο pit stop

"... κι ο παππούς με το φερινγκάκι;"

Ή ο παππούς με τα προβλήματα στον προστάτη όπως το περιγράφεις.

Bob_o_mastoras
20/08/2015, 13:07
Ή ο παππούς με τα προβλήματα στον προστάτη όπως το περιγράφεις.

Για να περιοσρισει τις στασεις ο οποιος παππους και εφοσον δεν καπνιζει (απαγορευεται αλλωστε στην ηλικια του) μπορει να φορεσει καθετηρα και αντι για ουροσυλεκτη να εχει το σωληνακι μαζι με αυτα τις υπερχυλισης να τρεχουν απο κατω. Κανεις δεν θα παρει χαμπαρι και δεν θα χρειαστει να κανει σταση πετυχαινοντας μεσες ωριαιες 20χρονου επαγγελματια αναβατη endurance και πρωταθλητη στο crossfit.

Edit: Oλο λυσεις προσφερω σημερα!!! :D

Ζεύκας
20/08/2015, 13:08
:a014::a014::a014:

theofilos888
20/08/2015, 13:29
Εχω κ τα καλα μου.... δε σταματαω συχνα!!!!!!!!

Dalt0n
20/08/2015, 15:13
στα 25 που ειμαι, μου ειναι δυσκολο να κρατησω 200 χλμ σταθερα πανω σε γυμνο (62-64kg, 1.64cm). για 5 λεπτα οκ, παραπανω δεν αντεχω. 140-50 ειναι μια λογικη ταχυτητα για μενα. επισης μεχρι μεγαλο ρολο και το κρανος. απο προσωπικη εμπειρια το xr1100 δεν κανει για γυμνο. ιδανικα για γυμνο εινα τα agv και shark (βοηθαει παρα πολυ αυτη η γωνια που εχουν στο πηγουνι). γνωμη μου :cool:

εδώ έχεις ένα μεγάλο δίκιο. ..το cbraki το πηγαίνω τάπα 170-180 μπορεί και 190 για τουλάχιστον 1 ώρα ..τρώω αρκετό παλούκι στο σβέρκο αλλά είμαι και μαζοχα (πρώτο μηχανάκι είναι και είμαι ακόμη 20 ) πρόσφατα πήγα Κατερίνη με κράνος ενός φίλου AGV K-3 αυτό με το μυτερό πηγούνι. ....Τεράστια διαφορά! !!!!!!!

Billymuse
20/08/2015, 15:17
εδώ έχεις ένα μεγάλο δίκιο. ..το cbraki το πηγαίνω τάπα 170-180 μπορεί και 190 για τουλάχιστον 1 ώρα ..τρώω αρκετό παλούκι στο σβέρκο αλλά είμαι και μαζοχα (πρώτο μηχανάκι είναι και είμαι ακόμη 20 ) πρόσφατα πήγα Κατερίνη με κράνος ενός φίλου AGV K-3 αυτό με το μυτερό πηγούνι. ....Τεράστια διαφορά! !!!!!!!

Φαντάσου και τα agv ειναι μάπα το καρπούζι,
δεν ειναι μόνο η γωνία στο πηγούνι αλλα γενικότερα η καμπύλη που κάνει απο τη μέση του κράνους και πίσω εκει που
ο αέρας προσγειώνεται στην ουσία πίσω απο το ''spoiler'' και δημιουργεί μια ροή που δεν βρίσκει στο κράνος αλλα το στέλνει πισω απο το κεφάλι

Manalishi
20/08/2015, 15:41
Άρα είναι θέμα κράνος, δεν φταίνε τα μεκανακια....

lmb990
20/08/2015, 15:43
Πηγαινες με 190 με το κ3???? Εισαι θαραλεος......!!

Dalt0n
20/08/2015, 16:30
Πηγαινες με 190 με το κ3???? Εισαι θαραλεος......!!

339738

το δικό μου είναι της φωτογραφίας. .μιλάμε για πολύ ξύλο στο κεφάλι

MG-KTiNoS
20/08/2015, 16:46
Για να περιοσρισει τις στασεις ο οποιος παππους και εφοσον δεν καπνιζει (απαγορευεται αλλωστε στην ηλικια του) μπορει να φορεσει καθετηρα και αντι για ουροσυλεκτη να εχει το σωληνακι μαζι με αυτα τις υπερχυλισης να τρεχουν απο κατω. Κανεις δεν θα παρει χαμπαρι και δεν θα χρειαστει να κανει σταση πετυχαινοντας μεσες ωριαιες 20χρονου επαγγελματια αναβατη endurance και πρωταθλητη στο crossfit.

Edit: Oλο λυσεις προσφερω σημερα!!! :D

Φίλε το έχω φτιάξει αυτό και το έχω πατεντάρει εδώ και χρόνια !

Billymuse
20/08/2015, 19:01
Άρα είναι θέμα κράνος, δεν φταίνε τα μεκανακια....

Το κεφάλι ειναι το πιο σημαντικό και το πιο ευαίσθητο στον αέρα, αλλα όταν δεν υπάρχει καμια προστασία
απο τον αέρα το μόνο που δεν στηρίζεται εκτος απο τα χέρια πόδια και κορμό που ακουμπάνε κάπου έχουμε
να κάνουμε με ένα μέρος του σώματος το οποίο δεν έχει ''στήριγμα'' οπότε η καλύτερη επένδυση για αυτο ειναι
ενα αεροδυναμικό κράνος στην ελάχιστη περίπτωση..

amyroukai
20/08/2015, 19:19
το δικό μου είναι της φωτογραφίας. .μιλάμε για πολύ ξύλο στο κεφάλι
Ρε δάλτωνα ευχαριστώ ρε μαν. Μου έλυσες πολλές απορίες για κατόχους zeus κλπ. Το ξύλο φταίει τελικά...

Και από ότι βλέπω ξαναματακαταλήγουμε στο ότι "ο καθ' είς όπως βολεύεται και ότι γουστέρνει", όπως και στην περιπέτεια, στην ορθογραφία και σε άλλα θέματα που συζητούνται/συζητήθηκαν. Αν μη τι άλλο, τουλάχιστον γελάσαμε πάλι :)

Dalt0n
20/08/2015, 19:29
Ρε δάλτωνα ευχαριστώ ρε μαν. Μου έλυσες πολλές απορίες για κατόχους zeus κλπ. Το ξύλο φταίει τελικά...

Και από ότι βλέπω ξαναματακαταλήγουμε στο ότι "ο καθ' είς όπως βολεύεται και ότι γουστέρνει", όπως και στην περιπέτεια, στην ορθογραφία και σε άλλα θέματα που συζητούνται/συζητήθηκαν. Αν μη τι άλλο, τουλάχιστον γελάσαμε πάλι :)

Συνήθισα την κατσαρόλα στο κεφάλι και οταν φοράω κανένα δανεικό και τελικιαζω νιώθω άρχοντας του δρόμου :)

amyroukai
20/08/2015, 19:52
Τουλάχιστον το φοράς. Κάτι είναι και δαύτο. Σου εύχομαι με ένα καλό δικό σου σύντομα :)

Dalt0n
20/08/2015, 23:42
Τουλάχιστον το φοράς. Κάτι είναι και δαύτο. Σου εύχομαι με ένα καλό δικό σου σύντομα :)

το Κ3 έλεγα να πάρω αλλά με προβλημάτισε το ότι σας έκαναν εντύπωση τα 190 με Κ3. ...

amyroukai
21/08/2015, 01:14
Επειδή είναι θερμοπλαστικό μάλλον και όχι κέβλαρ η κάτι αντίστοιχο.

LogOutGoRide
21/08/2015, 10:29
Εγώ ξέρω πως ξεφορτώθηκα το γυμνό και επιτέλους πήρα SS και μπορώ να κάνω ταξίδι σαν άνθρωπος.
Επίσης ευχαριστώ εκείνον τον φίλο που με είχε συμβουλέψει να μην βάλω τσάντα στην πλάτη γιατί.....μάλλον πονούσε η δικιά του και έβγαλε το συμπέρασμα ότι το ίδιο πρέπει να συμβαίνει σε όλους.

AUFGEBRACHT
21/08/2015, 18:35
ακομα και αυτοι οι 10 ποντοι, κανουν την διαφορα...

...Γιατί σημασία δεν έχει το μέγεθος αλλά η τεχνική, γνωστό επιχείρημα... :rolleyes:

Υ.Γ. Αααα, για tank bag μιλάτε;

devil's animal
21/08/2015, 20:32
...Γιατί σημασία δεν έχει το μέγεθος αλλά η τεχνική, γνωστό επιχείρημα... :rolleyes:

ημουν σιγουρος οτι καποιος θα πιανοταν απο εκει...οχι απο τους 10 ποντους ρε πονηρουλια...:blush:
οπως και να το κανουμε, αλλο 10 ποντοι και αλλο 20...αλλο 20 και αλλο 30...
ακομα και στο tank bag (για το οποιο μιλαμε) εχει μεγαλη διαφορα στο σκυψιμο...(του αναβατη)..:lol:

Μικe777
22/08/2015, 13:12

εννοειτε οτι δεν παιζει ρολο το μεγεθος
αλλα το παχος!!:cry: