View Full Version : WD-40 Total Wash
Το έχετε δει αυτό ? φαίνεται πολύ καλό...
https://www.youtube.com/watch?v=3ZyZYl2MVA8
karellen
19/08/2015, 08:51
Κάτι δηλαδή σαν το Muc-off.
ναι κάτι τέτοιο, να σου πω την αλήθεια την Muc-Off δεν θα την εμπιστευομουν για το μηχανάκι μου ( μην παρεξηγηθω, δεν την έχω δοκιμάσει ), Η WD-40 έχει άλλη ιστορία...
και απ ότι είδα σε αγγλικό site πάει γύρω στις 13 λίρες τα 5 λίτρα
karellen
19/08/2015, 09:09
To έχω κανά χρόνο και το χρησιμοποιώ που και που (το ξεχνάω)!
Σαπουναδίτσα είναι βασικά,τίποτα το extreme.
To έχω κανά χρόνο και το χρησιμοποιώ που και που (το ξεχνάω)!
Σαπουναδίτσα είναι βασικά,τίποτα το extreme.
για το Muc off λες ?
karellen
19/08/2015, 09:44
A,ναι. :rolleyes:
rock n rolla
19/08/2015, 16:40
To muc off ειναι απο τα καλυτερα στο ειδος τους. Το χρησιμοποιώ και στο ποδηλατο που εχει καρβουνο σκελετο και στο 1198. Δε θα το αλλαζα με τιποτα. Ειναι και βιοδιασπωμενο για εμας που ειμαστε eco friendly.
tip: Παρτε το συμπυκμωμενο και καντε μονοι σας την αραιωση.
Λέει πάντως στο τέλος να προσέχουμε μη στεγνώσει το προϊόν πάνω στη μηχανή γιατί θα έχουμε λεκέδες. Άρα θέλει τσακ μπαμ και προσοχή!
Bob_o_mastoras
19/08/2015, 17:54
Eγω το "πλενω" με το κανονικο wd40! :lol:
Παντως θα εμπιστευομουν την wd σε αυτον το τομεα. Το αντισκωριακο ζουμι ειναι κορυφαιο!
rock n rolla
19/08/2015, 18:20
Το αντισκωριακο ζουμι ειναι κορυφαιο!
Της Wurth ειναι σκαλες ανωτερο ;)
RaGe_Raptor
19/08/2015, 18:28
motorex..........πολλά χρόνια πριν......
και ανά διαστήματα
339683
σιγουρα δε θα προκαλεσει φθορες στα πλαστικα? μπορει να γελασετε, αλλα τα μηχανακια (οσα εχουν πλαστικα) τα πλενω με αφρολουτρο (ναι αυτο που κανουμε μπανιο).
καμια φθορα στα πλαστικα μεχρι στιγμης και οι βρωμιες-σκονες φευγουν πολυ ευκολα. επισης γεμιζει σαπουναδα γυρω γυρω στο τσιμπεντο με την οποια μπορεις να παιξεις (οπως οι τυπισες στα car wash):lol::lol::lol:
σιγουρα δε θα προκαλεσει φθορες στα πλαστικα? μπορει να γελασετε, αλλα τα μηχανακια (οσα εχουν πλαστικα) τα πλενω με αφρολουτρο (ναι αυτο που κανουμε μπανιο).
καμια φθορα στα πλαστικα μεχρι στιγμης και οι βρωμιες-σκονες φευγουν πολυ ευκολα. επισης γεμιζει σαπουναδα γυρω γυρω στο τσιμπεντο με την οποια μπορεις να παιξεις (οπως οι τυπισες στα car wash):lol::lol::lol:
Και μετα περνας κοντισιονερ στην αλυσίδα για να μην κανει κομπους.
Σωστα;:D
Bob_o_mastoras
20/08/2015, 11:24
Της Wurth ειναι σκαλες ανωτερο ;)
:hmm:
Δεν το εχω δοκιμασει. Θα το αγορασω μολις το βρω να δω. :)
Tide για τα μαλλιά και Ava στο μηχανάκι.Ξέρω άνθρωπο που αυτό έχει ως τυφλοσούρτη.
Στο Ava συμφωνώ πάντως.Και στο wd40 συμφωνω για πλήρες λούσιμο στο μηχανάκι.Ειδικά μετα το βίντεο που είδα και δεν μπορώ να βρώ που είναι.
Και μετα περνας κοντισιονερ στην αλυσίδα για να μην κανει κομπους.
Σωστα;:D
hell no!!! that's gay dude :lol:
Για το wd40 (το οποίο εγώ το ξέρω κοντά 20 χρόνια τώρα - το χρησιμοποιούσαμε κατά κόρον όταν έκανα r/c ταχύπλοα), φίλος που είναι στον κλάδο των χημικών σε μεγάλη εταιρία και είναι και δύναμη σε ότι σχετίζεται με τα χημικά καθαρισμού (πολλές φορές του έχω βγάλει το καπέλο με κάτι ματζούνια που φτιάχνει), λέει ότι το σημερινό wd 40 είναι σκουπίδι. όλο το χρήμα πάει στην διαφήμιση και καθόλου στην έρευνα. Δεν το είχα παρατηρήσει αλλά από την κουβέντα μας και μετά σε όποια ταινία έβλεπα που κάποιος μαστόρευε κάτι, το wd 40 διακριτικά στο πλάνο.
Μου πρότεινε ένα άλλο αντισκωριακό - λιπαντικό (όχι της εταιρίας που δουλεύει).
Θα τον ακούσω και θο το πάρω και μόλις έχω άποψη θα σας την μεταφέρω.
Bob_o_mastoras
20/08/2015, 13:02
ΤΟ WD ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΡΙΣΕΙΣ..!!!
ΤΟ WD!!!
:lol::lol: