Σύνδεση

View Full Version : And the Oscar goes to….

bugsbunny
01/11/2005, 10:42
Καλημέρα συνοδοιπόροι,
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας το χτεσινό Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο περιστατικό που μου συνέβη, έτσι να γελάσουμε λίγο….
Είμαι που λέτε χθες το βράδυ με την μηχανή μου σταματημένος σε ένα φανάρι. Δικάβαλος εγώ και ο δρόμος κάτω να γλιστράει απίστευτα λόγο του ψιλόβροχου και της φανταστικής ποιότητας της ασφάλτου! Ξαφνικά νιώθω ένα τράνταγμα και να χάνω προς στιγμήν το πίσω μέρος. Αφού ευτυχώς γλιτόσαμε το πέσιμο γυρνάω να δω τι έγινε. Αυτό που είχε συμβεί παίρνει το OSCAR γελοίου πεσίματος !!! Ένας Αφηρημένος? Πιωμένος? Μαστουρωμένος? πεζός είχε πέσει πάνω στην βαλίτσα που έχω πίσω και παραλίγο να μας ρίξει κάτω !!!

Σας έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο ? :lol: :lol: :lol:

ironbum2
01/11/2005, 11:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από bugsbunny
Καλημέρα συνοδοιπόροι,
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας το χτεσινό Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο περιστατικό που μου συνέβη, έτσι να γελάσουμε λίγο….
Είμαι που λέτε χθες το βράδυ με την μηχανή μου σταματημένος σε ένα φανάρι. Δικάβαλος εγώ και ο δρόμος κάτω να γλιστράει απίστευτα λόγο του ψιλόβροχου και της φανταστικής ποιότητας της ασφάλτου! Ξαφνικά νιώθω ένα τράνταγμα και να χάνω προς στιγμήν το πίσω μέρος. Αφού ευτυχώς γλιτόσαμε το πέσιμο γυρνάω να δω τι έγινε. Αυτό που είχε συμβεί παίρνει το OSCAR γελοίου πεσίματος !!! Ένας Αφηρημένος? Πιωμένος? Μαστουρωμένος? πεζός είχε πέσει πάνω στην βαλίτσα που έχω πίσω και παραλίγο να μας ρίξει κάτω !!!

Σας έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο ? :lol: :lol: :lol:

Ευτυχώς που δεν έπεσες και τώρα γελάμε... Μία φορά μόνο κάποιος αφηρημένος - βιαστικός που αντί να περάσει από την διάβαση πεζών στο φανάρι, προτίμησε να περάσει πίσω από την μηχανή και με τον αγκώνα του χτύπησε στο πίσω μέρος της βαλίτσας. Όλα όμως ήταν υπό έλεγχο.

byron
01/11/2005, 13:28
ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΑΠΟ ΠΕΖΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΑ ΣΕ ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΜΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΗΜΟΥΝ ΑΟΡΑΤΟΣ. ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΟΥΞΕ ΛΙΓΑΚΙ.......... ΦΟΡΑΓΑ ΚΡΑΝΟΣ:eyepop:

ktm640lc4
01/11/2005, 17:00
Εγω παντως μια φορα πηγα να πεσω επειδη ενας παππους πηγε να περασει τον δρομο αλλα να περασει μεσα απο το μηχανακι. Ηρθε και επεσε πανω μου δηλαδη.

οταν του την ειπα μου λεει το εξης απιθανο......................

ελα ρε παλικαρι εγω το κανω αυτο συνεχεια, παω και πεφτω πανω στα μηχανακια να δω τι θα μου πουν...................αν θα με βρισουν και λοιπα.:eyepop: :eyepop:

ο τυπος ειχε ενα παλιο μηχανακι δεν θυμαμαι τι ακριβως.

μετα απο αυτο εφυγα τρεχοντας.!!!!

πριν απο 2 χρονια εγινε αυτο περιπου στην σωτηρος στον πειραια. Ενα στενο πριν βγεις στα εβερεστ.

startengine
02/11/2005, 13:01
Κυριακή μεσημέρι είμαι στην Ιερά Οδό στη στροφή του Practiker Αιγάλεω, στο φανάρι και περιμένω να στρίψω δεξιά. Ξαφνικά αισθάνομαι ένα τράνταγμα και αμέσως κάτι να σπρώχνει έντονα το δεξί μου πόδι :confused:
Τι είχε συμβεί???
Ένα γυφτοκούτι πίσω μου τσούλησε(με κόκκινο το φανάρι) και αφού χτύπησε τη μηχανή, προχώρησε και στο πόδι μου καθώς ήμουν σταματημένη λίγο λοξά...!!!
Και το πιο κουφό ήταν όταν αφού συγκράτησα την καημενούλα τη μηχανή κάνοντας λίγο μπροστά και γύρισα να δω ποιός είχε τοοοόση μ@@@@@ στον εγκέφαλο, αντίκρυσα ένα "μπαμπά" ντιντή να κοιτάζει μια εμένα μιά τον πιτσρίκο που είχε πλάι του και να χαζογελάνε...
:a21:
Τώρα τι να πεις???
Είναι κι αυτό το Γκούντα που έχουν μερικοί στο μυαλό!!!
........................................

dukeandthecity
02/11/2005, 13:23
Axxxxx τι μου θύμισες τώρα.......

Πριν ποοοολλλα χρόνια όταν δουλευα στα λουλουδια (courier για λουλουδια) εγινε το εξής. Τα παπάκια έχουν αυτο το τεράστιο κουτι απο πίσω για να χωράνε οι γλάστρες.
Ηταν ένας πιτσιρίκος που ήθελε να διασχίσει το δρόμο και με περίμενε να περάσω. Με το που περνάω απο μπροστά του κάνει αιλουροειδής κίνηση να περάσει απέναντι αλλα δεν υπολογίζει καλά το κουτι και καρφώνεται επάνω του. Ευτυχως και οι δύο δεν παθαμε τίποτα. Η γλαστρα μέσα στο κουτι βεβαια..........:D :D :D

bugsbunny
02/11/2005, 14:02
OK παιδιά με καθησυχάσατε.
Σε μένα τόσα χρόνια που οδηγώ μηχανή δεν μου είχε τύχει ποτέ να πέσει ο πεζός πάνω μου :yuck: !!!!!! αλλά απ’ ότι βλέπω συνηθίζεται…..

:wave2: :beer: :wave2:

Cpt. Haddock
02/11/2005, 14:05
OK παιδιά με καθησυχάσατε.
Σε μένα τόσα χρόνια που οδηγώ μηχανή δεν μου είχε τύχει ποτέ να πέσει ο πεζός πάνω μου :yuck: !!!!!! αλλά απ’ ότι βλέπω συνηθίζεται…..

:wave2: :beer: :wave2:

αν είσαι και λίγο γκαντέμης...

:a5: :a5: :a5:

bugsbunny
02/11/2005, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
αν είσαι και λίγο γκαντέμης...

Δεν είμαι γκαντέμης (σαν εσένα), μάλλον απ’ ότι βλέπω έπρεπε να γίνει και αυτό για να το προσθέσω στις εμπειρίες μου !!!!!!!!

:beer: :a25: :a25: :a25: :beer:

Cpt. Haddock
02/11/2005, 14:17
Δεν είμαι γκαντέμης (σαν εσένα), μάλλον απ’ ότι βλέπω έπρεπε να γίνει και αυτό για να το προσθέσω στις εμπειρίες μου !!!!!!!!

:beer: :a25: :a25: :a25: :beer:

Είναι που δεν ήμαστε μαζί εκείνη τη μέρα ρε συ.... Όλα σου τυχαίνουν όταν είσαι μόνος σου !!!

:a30: :a30: :a30: :a028: :a39: :a09:

εκτός από τότε που πήγαμε στους Red Arrows
:a13: :a13:

bugsbunny
02/11/2005, 14:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Είναι που δεν ήμαστε μαζί εκείνη τη μέρα ρε συ.... Όλα σου τυχαίνουν όταν είσαι μόνος σου !!!

εκτός από τότε που πήγαμε στους Red Arrows

…και κάτι καλοκαιρινά μπουρίνια στο Σαρωνικό !!! :lol: :lol: :lol:

Cpt. Haddock
02/11/2005, 14:37
…και κάτι καλοκαιρινά μπουρίνια στο Σαρωνικό !!! :lol: :lol: :lol:

εεεεεεεεεε, να, δηλαδή, ναι, χμμμ...

:a13: :a13:

:a3:

:beer: :wave2: :beer:

nimbus
02/11/2005, 19:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΑΠΟ ΠΕΖΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΑ ΣΕ ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΜΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΗΜΟΥΝ ΑΟΡΑΤΟΣ. ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΟΥΞΕ ΛΙΓΑΚΙ.......... ΦΟΡΑΓΑ ΚΡΑΝΟΣ:eyepop:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: