Σύνδεση

View Full Version : Γκαντεμοδιακοπές 2015

PacMan
24/08/2015, 16:37
Ηρθε ο 15αυγουστος και οι πολυπόθητες διακοπές. Μετά από πολύ οργάνωση στο θέμα, αποφασίσαμε με τη σύζηγο, το μέρος των διακοπών και όλα τα σχετικά. Αναχώρηση για δευτέρα πρωί 17/7 με προορισμό την παραλία χιλιαδούς στην Εύβοια.
Ξημερώματα δευτέρας φορτώνουμε το ΧΧ μου(με όλα τα σχετικά είδη καμπινγκ) δες εδω φόρτωμα παλιότερο(http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=44294).Πίνουμε τον φραπέ της εκκίνησης και ετοιμάζουμε τις τελευταίες πινελιές.
Τότε αποφάσισα να "πεταχτώ" μέχρι την τράπεζα για μια ανάληψη από το ΑΤΜ,για τα έξοδα των διακοπών. Πού να ταλαιπωρήσω την γυναίκα μου και εμένα με φουλ εξάρτηση και το φορτωμένο ΧΧ μέσα στην κίνηση, λέω ας πάω με το παπί.
50 μέτρα πρίν την τράπεζα παραμόνευε το ατύχημα......οδηγός σταματημένος, διπλοπαρκαρισμένος σε λεωφόρο που απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση(υπάρχει και σήμα)ξαφνικά ανοίγει την πόρτα και πρίν προλάβω να αντιδράσω έγινε το κακό. Βρέθηκα χύμα στον δρόμο, σκισμένη δερμάτινη φόρμα στο υψος του ώμου, γδαρμένη ζελατίνα κράνους, σπασμένο κινητό....και εγώ να έχω τρομερούς πόνους στην ωμοπλάτη και στο στήθος.
Εκείνη τη στιγμή μου πέρασε από το μυαλό το τί μπορεί να πάθει κανείς, στο δευτερόλεπτο.
Είναι να οργώνουμε όλη την ελλάδα με τις μοτό μας, να πηγαίνοθμε σε απίστευτα μέρη, να κάνουμε ότι μας κατέβει στυο κεφάλι, αλλά πάντα να γυρίζουμε στο σπίτι, Και να "πεταγόμαστε" 400 μέτρα από την πόρτα μας,(ευτυχώς με πλήρη εξοπλισμό) καί να μην γυρίζουμε.
ήρθέ λοιπόν σχεδόν αμέσως η ΔΙΑΣ, και δυο μηχανές του ΕΚΑΒ,και ελάχιστα αργότερα η τροχαία και το ασθενοφόρο.Αφού μου πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες βρουμ για το νοσοκομείο.
εκεί με περάσανε 1000 κυματα(ακτινογραφίες, υπέρηχους, αξονικό, χειρουργικό, ορθοπεδικό κτλ)
ηρθε η ώρα να μου ανακοινώσουν ότι όλα είναι εντάξει εκτός από εξάρθρωση ομωπλάτης και αρκετές γρατζουνιές. Αφού μου βάλαμε τον ώμο στην θέση του(πολύ πόνος και δεν το συνηστώ) με ρώτησαν αν έχω κάποιο μαζί μου.(δεν το συζητώ τι έγινε όταν πήραν οι γιατροί την γυναίκα μου τηλέφωνο).Τελικά την σκαπούλαρα με παυσίπονες ενέσεις, και με μερικές φυσικοθεραπείες.
Αλλά διακοπές ΤΕΛΟΣ για φέτος.
Τέλος πάντων αυτό που θέλω να επισημάνω σε όλους μας, είναι να είμαστε πάντα "αστακοί" ακόμα και αν είναι να πάμε στο παραπέρα περίπτερο για τσιγάρα. Οι κίνδυνοι είναι ΠΑΝΤΟΥ.
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ(το λέμε και το εννοούμε). Οσο για τις διακοπές θα υπάρξουν κι άλλες.........

yes-u
24/08/2015, 16:46
Σε συμπονώ ρε φιλαράκι...

amyroukai
24/08/2015, 17:57
περαστικά και αγύριστα ρε πακμαν.

Και αφού δεν συνιστάται η ανάταξη ώμου, αν λέμε μου τύχει θα τους πω να τον αφήσουν βγαλμένο. για ταλαιπωρίες είμαστε τώρα;

RaGe_Raptor
24/08/2015, 18:12
περαστικά κι αγύριστα φίλε.......!!!:beer:

taisteal
24/08/2015, 20:18
Περαστικα :)

akis_trevor
24/08/2015, 20:24
περαστικα και ποτε ξανα...
ειδα το σαββατο το πρωι στα 5 μετρα μπροστα μου,φιλο να σκαει σε αμαξι που αναψε φλας τελευταια στιγμη.ευτυχως δεν πηγαιναμε με πολλα και ηταν ελαφρια η στουκα...
να περασει το καλοκαιρι να μαζευτουν ολοι στις πολεις να βολταρουμε εμεις..
προχοση παιδες!!

spyrakos35
24/08/2015, 20:27
Τι να πω;

Οτι μπορει και να εισαι τυχερος μεσ' την ατυχια σου;

Ποτε ξανα....

Pan (dvs)
24/08/2015, 20:34
Tα περισσοτερα ατυχηματα γινονται πολυ κοντα στο σπιτι μας (για πολλους και διαφορους λογους που δεν εχει και καμμια αξια να τους αναφερω).

Οπως και να χει περαστικα σου..

kyo
24/08/2015, 20:37
περαστικα

foogr01
25/08/2015, 01:40
Περαστικά και του χρόνου διπλές διακοπές εύχομαι !

vaska
25/08/2015, 07:22
Περαστικά κι αγύριστα ρε μαν, αλλά το να ξαναβάλουν οι γιατροί τον ώμο στη θέση του το συνιστάς δεν το συνιστάς, είναι απαραίτητο.

Το τελευταίο να είναι.
:beer:

Billymuse
25/08/2015, 08:26
Περαστικά και αγύρισα μαν :beer:

amyroukai
25/08/2015, 08:53
Για να το καλαμπουρίσουμε αναίσθητα λίγο ακόμα...

Ρε Τζόνι μπόι, "ήρθε ο 15αύγουστος" στις 17 Ιουλίου; Πολύ σας γουστάρω εσάς τους λάρτζ τύπους που δεν έχετε αίσθηση του χρόνου :bawl:

PacMan
25/08/2015, 14:07
Για να το καλαμπουρίσουμε αναίσθητα λίγο ακόμα...

Ρε Τζόνι μπόι, "ήρθε ο 15αύγουστος" στις 17 Ιουλίου; Πολύ σας γουστάρω εσάς τους λάρτζ τύπους που δεν έχετε αίσθηση του χρόνου :bawl:

έχεις δήκιο , 17/8 επρεπε να πω αλλλα έχει και άλλα ορθογραφικά λάθη....λολ:lol:

pektis
25/08/2015, 19:09
...περαστικα:rolleyes:

tomy
25/08/2015, 19:33
Περαστικά και ποτέ ξανά..
Δεν γνωρίζω αν στον διαγνωστικό έλεγχο έγινε και μαγνητική. Η εξάρθρωση θέλει εξαιρετική προσοχή να ελεγχθεί αν πειράχτηκαν οι σύνδεσμοι, αν όντως έγινε ζημιά θα σου βγαίνει για αστείους λόγους συνέχεια από εδώ και πέρα. Η αποκατάσταση της ζημιάς δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη, γίνεται και με αρθροσκόπηση και είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι στο μέλλον..

noodles
28/08/2015, 13:07
περαστικα! γρηγορη αναρωση ευχομαι.

PacMan
28/08/2015, 13:25
Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ για τις ευχές σας. Μετά από σωρεία εξετάσεων, αποδείκτηκε ότι είμαι βράχος και τέρας υγείας, παρόλο που ο καημένος ώμος μου κατόρθωσε να σταματήσει από πτώση 135 κιλα με 50 χλμ ταχύτητα.Οι σωματικές βλάβες περιορίστηκαν στα παϊδια μου( απαγορεύεται το πολυ γέλιο, βήξιμο, δυνατό ρεψιμο , κλασιμο κτλ) και σε ένα νεύρο στο αριστερό χέρι που πονάει και δεν μπορώ να οδηγήσω μοτο, παρά μόνο το παπί με το δεξί χέρι.Επίσης κληρονόμησα και ένα κολλάρο λαιμού για ένα μήνα.Μετά πάμε για ηλεκτρομυογράφημα και αν θελήσει ο βούδας.....βλέπουμε. Οσο για το παπί μου το Μοδενας έγινε ψιλοκομμάτια μιας και έχει πάρει ο λαιμός(θέμα καλίμπρας) σπασμενα πλαστικα, ποδιες, μπροστινό, ροδα κτλ. Και παρ΄'ολο που το μηχανάκι ήταν 14 ετων, είχα μόνο 9500 κλμ , αγρατζούνιστο, και γυάλιζε ποιό πολύ από καινούργιο. θα δούμε τώρα με τις ασφαλιστικές.........
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΣΥΜΦΟΥΡΙΤΕΣ ΜΟΥ. ποτέ ξανα σε κανένα μας ..............

Billymuse
28/08/2015, 13:52
ολα καλα δλδ :beer:

Tedvj23
28/08/2015, 13:54
ΠΕραστικα και αγυριστα!!

georgezzr600
28/08/2015, 21:35
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!να μη ξαναρθουν τετοιες στιγμες