PDA

View Full Version : Ελαστικά για Triumph Tiger 800 (2011)

rubik
25/08/2015, 14:32
Γεια σε όλους!

Σε λίγα χιλιόμετρα (2 με 3 χιλιάδες κάπου εκεί) θα πρέπει (έτσι μου είπαν) να αλλάξω ελαστικά στο tiger μου. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω ποια φοράει αλλά νομίζω πως είναι michelin (θα κάνω edit το post όταν δω για σίγουρα).

Τι ελαστικά έχετε εσείς στα δικά σας και τι προτείνετε;

Γενικά δεν το πηγαίνω σε χώμα (εξαιρείται το ελάχιστο χώμα που ενδεχομένως να συναντήσω στους δρόμους).

Επίσης, κάπου διάβασα ότι το μπροστά ελαστικό το οποίο έχει μέγεθος 100, ακόμα και η triumph προτείνει (ή έστω ενημερώνει ότι δεν χαλάει την ισορροπία της μηχανής) ότι μπορεί να μπει και μεγέθους 110 με τη μόνη διαφορά ότι "βαραίνει" λίγο το τιμόνι. Τι άποψη έχετε;

GOGOS2612
25/08/2015, 16:32
Τα είχα στο Tigr 800XC του 2011 και ήταν super και στην πόλη και σε ταξιδάκια!

Metzeler Tourance Next, διγομα, ψηλή κορόνα, πατάνε, φρενάρουν και στρίβουν πολύ ωραία ! Στα συνιστώ ανεπιφύλαχτα !

Έχω ακούσει ότι έβγαλε καλό λάστιχο αντίστοιχο και η Pirelli.

Μια περίεργη αίσθηση που είχα μπροστά (αν δεις παλιό μου post) τελικά ήταν απο το "σκουπίδι" 45 swowa ενώ εσύ με το roady εχεις 43mm και είσαι καλύτερος (τέσπα το έδωσα και ησύχασα αλλά παραμένει πολύ όμορφο).

Καλή τύχη μιας και η επιλογή ελαστικού έχει να κάνει και με το στυλ οδήγησης

rubik
26/08/2015, 11:56
Ευχαριστώ για την απάντηση! Η μηχανή φοράει Michelin Pilot Radial, χωρίς βέβαια να ξέρω αν αυτό είναι καλό ή όχι.

GOGOS2612, το έδωσες και τι πήρες τελικά; Εγώ δε νιώθω τίποτα περίεργο μπροστά.

GOGOS2612
26/08/2015, 14:49
GOGOS2612, το έδωσες και τι πήρες τελικά; Εγώ δε νιώθω τίποτα περίεργο μπροστά.

Multistrada 1200 του 2011 με ελάχιστα χιλιόμετρα :D στο σωστό χρώμα

Πάντως, by the way, μου έχει περισσέψει η Remus Hexacone Carbon στο κουτί της που την φόρεσα 2-3 εβδομάδες και δεν πουλήθηκε μαζί με το μοτο 340002

rubik
27/08/2015, 09:55
Είμαι αυτός που του πούλησες τις πλαϊνές βάσεις για τις βαλίτσες :)
Με γεια η νέα μηχανή! Ελπίζω να είσαι ευχαριστημένος αυτή τη φορά! (ντάξει δε γίνεται να μην είσαι!)