PDA

View Full Version : περίεργη συμπεριφορα κουμπιού

amyroukai
27/08/2015, 21:48
στην mobile έκδοση πάλι...
chrome. έκανα ήδη logout πάνω από μια φορά να διαγράψει κουκις.

παω στις τρεις τελίτσες πχ. που βγάζει το κεντρικό μενού επιλογών η στα μηνύματα. θέλεις να πατήσεις τις επιλογές δεξιά. πατάει το αναζήτηση που είναι αποπάνω...
το αυτό στα μηνύματα, αν πατήσω στα δεξιά της οθόνη πάλι πατιέται το αναζήτηση που είναι επάνω.
Κατά τα λοιπά δεν έχει άλλο σημείο που να γίνεται αυτό το παλαβό.

ιδέες;

teogtp
27/08/2015, 22:05
Παρόμοιες μαλακιτσες κανει και η desktop έκδοση. ......

Billymuse
27/08/2015, 22:06
καθαρισε την cache ρε Γιάννη αν σου κάνει και στη desktop έκδοση αν ειναι δεμονισμένο θα το πάμε σε εναν φίλο να στο φτιάξει

amyroukai
27/08/2015, 22:13
καθάρισα δεδομένα περιήγησης πλην ιστορικού που δεν νομίζω να έχει σχέση. και έσβησε και τα cookies πάλι. εξακολουθεί...

Από το desktop version δεν έχει πρόβλημα βρε όμορφε

McGyver
28/08/2015, 08:08
Κάτι χάνω...

Έχω πατήσει τις τρεις τελίτσες και με έχει φέρει στο μενού.
Ποιες "επιλογές στα δεξιά" θέλεις να πατήσεις και σε πάει στην αναζήτηση;

340026

amyroukai
28/08/2015, 08:41
Σόρι το ίδιο σκριν ήθελα να ανεβάσω αλλά ξεχάστηκα.
Όταν πάω να πατήσω "μηνύματα" ή "προφίλ" μου πατάει το "αναζήτηση" από πάνω.
Το αυτό όταν ανοίξει η λίστα με τα προσωπικά μηνύματα, αν πατήσω οτιδήποτε είναι στα δεξιά της οθόνης πατιέται το "αναζήτηση" που έχει και σε αυτό το μενού. ΠΧ θέλω να ανοίξω ένα μήνυμα, πατάω στα αριστερά ανοίγει κανονικά, πατάω στα δεξιά της οθόνης με πετάει στο μενού αναζήτησης.

Παρόμοια συμπεριφορά δεν μου έχει καμμία άλλη σελίδα του φόρουμ είτε στην Mobile ή στην full έκδοση, όπου πατήσεις επιλέγει.

BLiTzER
28/08/2015, 09:37
Ισχύει. Αλλά μόνο σε chrome. Το δοκίμασα μόλις. Σαν να παίρνει το anchor του κουμπιού το 100% του ύψους του content κι όχι του container του.

amyroukai
28/08/2015, 09:57
Ευχαριστώ και για την δοκιμή και για το επιστημονικό της επεξήγησης :)

BLiTzER
28/08/2015, 10:24
Το έγραψα κυρίως για να βοηθήσω τον McGyver, γιατί, απ'ότι φαίνεται, δε χρησιμοποιεί Chrome και το πρόβλημα το εντόπισα μόνο στον συγκεκριμένο browser.

McGyver
28/08/2015, 10:33
Ευχαριστώ για το debugging...

Ίσως του ρίξω μια ματιά αν βρω χρόνο.
Μέχρι τότε μπορείτε να χρησιμοποιείτε κάποιον εναλλακτικό browser ή τη full έκδοση.

@BLiTzER
Σε beta / development του Chrome έχει το ίδιο πρόβλημα;

BLiTzER
28/08/2015, 10:55
Ναι και είναι περίεργο. Ενώ το gui σε inspect mode δείχνει ότι έχει σωστές διαστάσεις (108x38.1875px), όταν ο κέρσορας βρίσκεται μέσα στο content, σε οποιοδήποτε σημείο κάτω από το κουμπί, τότε δείχνει να ενεργοποιείται το on hover του. Μαλακίες του Chrome :P

EDIT: Είμαι δουλειά για να το ψάξω παραπάνω, αλλά ένα overflow:hidden στο κουμπί είναι αρκετό. Δε νομίζω ότι επηρεάζει κάτι άλλο.

amyroukai
09/09/2015, 20:35
λοιπόν...

το ίδιο ακριβώς κάνει το κουμπί διαγραφής στην mobile έκδοση και σβήνει το ποστ όταν πας να κάνεις επεξεργασία. Επειδή είναι φαρδύ, ότι πατήσεις κάτω από αυτό ενεργοποιεί την διαγραφή.

McGyver
09/09/2015, 21:12
Το επιβεβαίωσα σε Android tablet με Chrome, θα το κοιτάξω το συντομότερο δυνατό.

My sincere apologies for any inconvenience...

BLiTzER
09/09/2015, 21:16
EDIT: Είμαι δουλειά για να το ψάξω παραπάνω, αλλά ένα overflow:hidden στο κουμπί είναι αρκετό. Δε νομίζω ότι επηρεάζει κάτι άλλο.

Αυτό λύνει αυτά τα προβλήματα. Σίγουρα ο McGyver ξέρει καλύτερα αν θα έχει επιπτώσεις κάπου αλλού (που δε νομίζω αν είναι πολύ συγκεκριμένος), αλλά όσο δοκίμασα σε ΙΕ και Mozilla είναι οκ.

amyroukai
10/09/2015, 00:31
Το επιβεβαίωσα σε Android tablet με Chrome, θα το κοιτάξω το συντομότερο δυνατό.

My sincere apologies for any inconvenience...

λολ ρε για να τα διορθώσουμε το λέω. σιγά τα ωά στην πραγματικότητα, έχω και μοτζιλα αλλά η συνήθεια κακό πράγμα.

εκεί που έχω γράψει από το κινητό που δεν είναι το πιο βολικό και το σβήνει ( Γιατί ο κορεκτωρ και η υπερευαισθητη οθόνη γράφουν κατιτίς παραπάνω) μια παρτοκρανιαση την ζω προσωρινά.

θενκγιου για την προσπάθεια εκ των προτέρων.

McGyver
10/09/2015, 20:32
Διορθώθηκε το πρόβλημα, αν μου έχει ξεφύγει κάποιο button σε καμιά σελίδα πείτε μου να το δω.

Γιάννη και Γιώργο, ευχαριστώ για τις επισημάνσεις και το hint για τη διόρθωση.
:beer::beer::beer::beer::beer: