View Full Version : Οι προβολείς ανάβουν μόνιμα
nikonian
28/08/2015, 11:56
Υπάρχει κανένας ταλαιπωρημένος με τα ηλεκτρικά και συνεπώς γνώστης να μου λύσει μια απορία;
Καινούριο σκούτερ. Ανάβω τα φώτα από τον δεξιό διακόπτη και ανάβουν οι προβολείς. Πάω να αλλάξω τα φώτα από τον αριστερό διακόπτη και ανάβουν τα μεσαία, χωρίς όμως να σβήνουν οι προβολείς.
Με άλλα λόγια οι προβολείς ανάβουν μόνιμα μόλις ανάψω το δεξιό διακόπτη.
Να φταίει άραγε ο αριστερός διακόπτης, ή πρέπει να το πάω να το κάνει βίδες ο μάστορας;:sad:
Τι εννοείς δεξιός και αριστερός διακόπτης;
Φιλε ποιο σκουτερ εχεις??? Προβολεις τι εννοεις?? Την μεγαλη σκσλα, την μεσσαια σκαλα η εχεις και προβολακια πανω?
Ο αριστερος διακοπτης ειναι η μαγαλη σκαλα σιγουρα... ο δεξης?? Για να αναβουν τα φωτα του σκουτερ να φανταστω... τα θεσης και η μεσαια σκαλα...
nikonian
28/08/2015, 13:54
Τι εννοείς δεξιός και αριστερός διακόπτης;
Ο δεξιός είναι που επιλέγει 1.κλειστά φώτα 2. φώτα θέσης 3. φώτα μεγάλα
Ο αριστερός επιλέγει 1. μεσαία σκάλα 2. προβολείς
Προβολεις εννοεις την μεγαλη σκαλα??
nikonian
28/08/2015, 14:10
Προβολεις εννοεις την μεγαλη σκαλα??
Ναι
Ξερεις τι τυπο λαμπες φοραει?? Η3 Η7κτλ..
nikonian
28/08/2015, 14:19
Ξερεις τι τυπο λαμπες φοραει?? Η3 Η7κτλ..
Δεν ξέρω . Έχει σχέση ο τύπος λάμπας;
Εγω ειχα το vstrom και φοραγε H4.. οταν παταγες το κουμπι για να αναψεις μεγαλη σκαλα αλλαζε θεση το κατοπτρο ωστε να πεφτει η δεσμη πιο ψηλα... οι λαμπες ηταν και οι δυο αναμμενες στην ιδια ενταση παντα...
Εσενα οταν εχει σκοταδι και πατας το κουμπι δεν βελεπεις διαφορα??
Μανολης67
28/08/2015, 20:23
Καινούργιο είπες είναι....πάνε μια βόλτα στην αντιπροσωπεία::beer:...
Μανολης67
28/08/2015, 20:24
Εγω ειχα το vstrom και φοραγε H4.. οταν παταγες το κουμπι για να αναψεις μεγαλη σκαλα αλλαζε θεση το κατοπτρο ωστε να πεφτει η δεσμη πιο ψηλα... οι λαμπες ηταν και οι δυο αναμμενες στην ιδια ενταση παντα...
Εσενα οταν εχει σκοταδι και πατας το κουμπι δεν βελεπεις διαφορα??
στις λαμπες Η7 γίνεται αυτό νομίζω.......... στης Η4 ανάβουν εναλάξ......
lykourgi
28/08/2015, 20:30
Καινούργιο είπες είναι....πάνε μια βόλτα στην αντιπροσωπεία::beer:...
Σωστό.
Κάνε χρήση της εγγύησης.
(Μάλλον κάτι έχει συνδεθεί λάθος. Δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρότερο.)
nikonian
28/08/2015, 21:23
Μάλλον το έλυσα. Ο δεξιος διακόπτης επιλέγει μεγάλη ή μικρή σκάλα και σινιάλο. Κάνοντας λοιπόν σινιάλο μάλλον κόλαγαν τα μεγαλα φώτα και έμεναν αναμμένα.
Πλακωσα κι εγώ το σπρέυ επαφων από τις χαραμαδες γυρω από τον διακόπτη και μετά από αρκετό δούλεμα φαινεται να ξεκόλησε για τα καλά. Προς το παρόν δουλεύουν μια χαρά. Το μέλλον θα δείξει.
Είναι σύνηθες στα καινούρια να κολλάνε διάφορα .
Ευχαριστώ άπαντες για την προσπάθεια.
panavour
28/08/2015, 22:26
τι αγορασες παλι ωρε δημητριε?
nikonian
29/08/2015, 07:20
Υποβάθμιση στην υποβάθμιση κατέληξα με ένα citycom Πάνο μου. Και πολύ μου πέφτει.
panavour
29/08/2015, 08:17
Παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θαναι Εγω παλι λεω σ οσους φιλους με ρωτανε αν θα παρω αλλο ,οτι μαλλον το er--5 θα μου το βαλουν μαζι στην τελευταια μου κατοικια οπως τα κτερισματα στους αρχαιους.Πουτανα κριση:D:D