Σύνδεση

View Full Version : ΝΑΥΠΛΙΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ 6/9/2015

Σελίδες : 1 [2]

stamatisx
07/09/2015, 01:59
Ετοιμάζω και video από τη διαδρομή στο πήγαινε. Εκτός από πινακίδες θέλετε να κάνω blur και στα πρόσωπα?

GiorgosLa
07/09/2015, 05:51
Ετοιμάζω και video από τη διαδρομή στο πήγαινε. Εκτός από πινακίδες θέλετε να κάνω blur και στα πρόσωπα?

OXI! :nono: ;) :a13:

wthanasis
07/09/2015, 08:08
..... θέλετε να κάνω blur και στα πρόσωπα?

Ναι, οπωσδήποτε, και να μεταφερθεί άμεσα το θέμα από τις βόλτες.......... στις ασιατικές τσόντες . :lol:

Ρε σεις μπας και έχουμε τίποτε καταζητούμενους εδώ και κρύβεστε ?

kordix
07/09/2015, 08:52
Σας είδα στην εθνική στο δρόμο για την βόλτα σας και ζήλεψα... Ήμουν σε ένα αγροτικό φορτωμενο με 3 καθαρόαιμΑ εντουρο. Ανεβήκαμε Ζήρεια εμείς. Αν δεν έπαιζε η εντουμαζωξη θα ερχομουνα με τα χίλια.

Χαίρομαι που την ευχαριστηθηκατε την βόλτα.

harris_x
07/09/2015, 09:16
:beer::beer::beer::beer::beer:

άντε να στρώσω λιγάκι και θα τα πούμε....

Eversman
07/09/2015, 12:47
Ο vaska και η milfαρα επέστρεψαν καμμένοι από τον ήλιο ασιροπιαστοι γιατί στην Βυτινα κόβουν κωλους, αλλά με γεμάτες μπαταρίες. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν να περάσουμε καλά. Τα υπόλοιπα αύριο γιατί γράφω από κουνητο

Έ όχι και ασιρόπιαστοι! Το παστελάκι μας το φάγαμε, δεν το φάγαμε? :beer: Από πού γυρίσατε τελικά?

Το Ναύπλιο ανέκαθεν αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο "ξεφουσκώνει" απότομα από κόσμο για κάποιες βδομάδες. Έχουν όλοι χορτάσει βόλτες τις μέρες της Παναγίας και δεν βγαίνουν. Τη φορά αυτή συνέβαλε βέβαια και η ζέστη όπου η πλειοψηφία των επισκεπτών και ντόπιων προτίμησε να πάει για μπάνιο.

Να 'στε καλά σύντροχοι και να μας ξανάρθετε.

340703

Το Ναύπλιο το αγαπάμε και με κόσμο και χωρίς! Εννοείτε θα ξανάρθουμε και αυτή τη φορά να πιούμε καφέ με το Ναυπλιώτικο κλιμάκιο και να γνωριστούμε :)

Σας είδα στην εθνική στο δρόμο για την βόλτα σας και ζήλεψα... Ήμουν σε ένα αγροτικό φορτωμενο με 3 καθαρόαιμΑ εντουρο. Ανεβήκαμε Ζήρεια εμείς. Αν δεν έπαιζε η εντουμαζωξη θα ερχομουνα με τα χίλια.

Χαίρομαι που την ευχαριστηθηκατε την βόλτα.

Έχω την εντύπωση, ότι είδα ένα σκουρόχρωμο αγροτικό, με καθαρόαιμα, είπα να πατήσω την κόρνα αλλά ντράπηκα :D Καλές εντουράδες Κωστή :beer:

vaska
07/09/2015, 16:21
Έ όχι και ασιρόπιαστοι! Το παστελάκι μας το φάγαμε, δεν το φάγαμε? :beer: Από πού γυρίσατε τελικά?

Κάναμε την προγραμματισμένη διαδρομή Νεστάνη, Λεβίδι, Βυτίνα, Πανόπουλου Πάτρα με 2 στάσεις στην Βυτίνα για φαγητό και στην Λάμπεια για 678 λίτρα παγωμένου (κρύσταλλο λέμε ήταν) νερού.
:beer:

pektis
07/09/2015, 16:32
Κάναμε την προγραμματισμένη διαδρομή Νεστάνη, Λεβίδι, Βυτίνα, Πανόπουλου Πάτρα με 2 στάσεις στην Βυτίνα για φαγητό και στην Λάμπεια για 678 λίτρα παγωμένου (κρύσταλλο λέμε ήταν) νερού.
:beer:

Ααα ρε φιλε, εσυ ξερεις πολλα!:rolleyes::p
Πολυ ωραια διαδρομη διαλεξες!

amyroukai
07/09/2015, 16:38
Ααα ρε φιλε, εσυ ξερεις πολλα!:rolleyes::p
Πολυ ωραια διαδρομη διαλεξες!

είδες παστελάκι και έτρεξες να σχολιάσεις; :)

pektis
07/09/2015, 16:49
είδες παστελάκι και έτρεξες να σχολιάσεις; :)

Εσυ ο απΟΥπανΟΥ, δεν εχεις με τι να ασχοληθεις μου φαινεται εε?:D:a13:

xarisiero
09/09/2015, 19:25
340865

340866

340867

xarisiero
09/09/2015, 19:55
340868

340869

340870

stamatisx
10/09/2015, 02:04
Το πρώτο κομμάτι από το βιντεάκι με τη διαδρομή.
https://youtu.be/v7GW-w3HdaE

camen
10/09/2015, 10:27
Ωραίος ψηλε :beer:

ΥΓ: τσου αλητε τσου Πατρινούς δε βλεπω πουθενά... :rolleyes:

vaska
10/09/2015, 13:08
Επειδή πήζω στη δουλειά (τι πρωτότυπο) θα κάνω εμβόλιμα 4-5 παρατηρήσεις για την βόλτα
α) Το μηχανάκι του ψηλού είναι μπέκρας μεγάλος αλλά έχει έναν γαμημένο ήχο (και με το κουίκ σίφτερ ακόμα καλύτερα) που σε αποζημιώνει.
β) Ο ψηλός για να χωρέσει κανονικά ήθελε 1,5 μηχανάκια σαν το εσώρουχο που καβαλάει. Απορίας άξιο που στο διάολο βόλευε τις αρίδες του. Βλέποντας όμως τις κινήσεις χελιού που έκανε για να ντυθεί με την ολόσωμη κατάλαβα ότι το παλικάρι έχει ρίξει πολύ προπόνηση μην πω ότι έβρισκε δουλειά σε τσίρκο ΑΝΕΤΑ.
γ) Το πολυμίξερ πολλά ωραίο είναι βρε
δ) Στην Νεστάνη το θερμόμετρο περιβάλλοντος έγραψε 47:eek: (ντόινγ??)
ε) Όταν είσαι μέχρι αργά το βράδυ της προηγούμενης της βόλτας στο μαγαζί και την επόμενη το μόνο που κοιτάς είναι η στάθμη λαδιού πριν καβαλήσεις να φύγεις, είναι λογικό να φοράς το μπουφάν με την χειμωνιάτικη επένδυση κανονικά κουμπωμένη αλλά μην απορείς γιατί λιώνεις σιγά σιγά μέσα από το μπουφάν.
στ) δεν πρέπει να έχει περάσει άλλος διαβάτης από τις βρύσες στη Λάμπεια και να έχει πιει περισσότερο νερό από μας. ΓΜΣΤ λέμε.
ζ) Ο Παναγιώτης είναι μακράν το πιο ευγενικό παιδί που έχω γνωρίσει. Πως κατέληξε αλήτης μηχανόβιος δεν ξέρω.

Και στις επόμενες!!
:beer::wave2:

vaska
10/09/2015, 13:11

Εσύ και το μωρό σου κάπου είσαστε, εγώ δεν χώραγα, ήθελε 2 κάδρα τουλάχιστον τον συνδυασμό vaska - GS1200

camen
10/09/2015, 18:59
Εσύ και το μωρό σου κάπου είσαστε, εγώ δεν χώραγα, ήθελε 2 κάδρα τουλάχιστον τον συνδυασμό vaska - GS1200

Λάδωσα το φωτογράφο φιλαράκι ... Εξού κ τα αισθησιακά κάδρα :D

Eversman
10/09/2015, 19:14
Επειδή πήζω στη δουλειά (τι πρωτότυπο) θα κάνω εμβόλιμα 4-5 παρατηρήσεις για την βόλτα
α) Το μηχανάκι του ψηλού είναι μπέκρας μεγάλος αλλά έχει έναν γαμημένο ήχο (και με το κουίκ σίφτερ ακόμα καλύτερα) που σε αποζημιώνει.
β) Ο ψηλός για να χωρέσει κανονικά ήθελε 1,5 μηχανάκια σαν το εσώρουχο που καβαλάει. Απορίας άξιο που στο διάολο βόλευε τις αρίδες του. Βλέποντας όμως τις κινήσεις χελιού που έκανε για να ντυθεί με την ολόσωμη κατάλαβα ότι το παλικάρι έχει ρίξει πολύ προπόνηση μην πω ότι έβρισκε δουλειά σε τσίρκο ΑΝΕΤΑ.
γ) Το πολυμίξερ πολλά ωραίο είναι βρε
δ) Στην Νεστάνη το θερμόμετρο περιβάλλοντος έγραψε 47:eek: (ντόινγ??)
ε) Όταν είσαι μέχρι αργά το βράδυ της προηγούμενης της βόλτας στο μαγαζί και την επόμενη το μόνο που κοιτάς είναι η στάθμη λαδιού πριν καβαλήσεις να φύγεις, είναι λογικό να φοράς το μπουφάν με την χειμωνιάτικη επένδυση κανονικά κουμπωμένη αλλά μην απορείς γιατί λιώνεις σιγά σιγά μέσα από το μπουφάν.με
στ) δεν πρέπει να έχει περάσει άλλος διαβάτης από τις βρύσες στη Λάμπεια και να έχει πιει περισσότερο νερό από μας. ΓΜΣΤ λέμε.
ζ) Ο Παναγιώτης είναι μακράν το πιο ευγενικό παιδί που έχω γνωρίσει. Πως κατέληξε αλήτης μηχανόβιος δεν ξέρω.

Και στις επόμενες!!
:beer::wave2:

Είναι επειδή δεν έχουμε μιλήσει για αμπάρια και υπόγεια ακόμη! Μετά θα αλλάξεις γνώμη :lol:
Ελπίζω να βολταρουμε και να τα λέμε συχνότερα. Be safe :beer:

Σταμάτη περιμένουμε και τα υπόλοιπα "επεισόδια" :beer:

xarisiero
10/09/2015, 20:00

τι να κάνω ρε παιδια??οποιος βρέθηκε μπροστα στο κράνος εχει και φωτο.....Τα Gs δεν τα προλαβαίνω, καλα για τα ducati δεν το συζητάμε (και το δικο σου σταματημένο το πρόλαβα)....:lol:

κανένα παλιοαφρικα το παλεύω ομως ε???Παρτε τίποτα πιο αργό και εσείς μπας και βγάλουμε καμιά φώτο της προκοπής.....:beer:

Υγ..Στην επόμενη βόλτα πρώτη μούρη θα σας εχω....:wave2:

Mits-fz6
10/09/2015, 20:21
βρε Χάρη!

1 φωτογραφία κάθε 5 δευτερόλεπτα και εμένα δεν με είχε καμία;

Δηλαδή μόνο στο ενδιάμεσο των πέντε δευτερολέπτων πέρναγα μπροστά από τον φακό σου; :cry:

GiorgosLa
10/09/2015, 20:23
τι να κάνω ρε παιδια??οποιος βρέθηκε μπροστα στο κράνος εχει και φωτο.....Τα Gs δεν τα προλαβαίνω, καλα για τα ducati δεν το συζητάμε (και το δικο σου σταματημένο το πρόλαβα)....:lol:

κανένα παλιοαφρικα το παλεύω ομως ε???Παρτε τίποτα πιο αργό και εσείς μπας και βγάλουμε καμιά φώτο της προκοπής.....:beer:

Υγ..Στην επόμενη βόλτα πρώτη μούρη θα σας εχω....:wave2:

Τι θα γίνει στην επόμενη? Θα πάρεις cbf? :D

stamatisx
10/09/2015, 21:10
Σε μια ώρα και κάτι θα έχετε έτοιμο και το δεύτερο επεισόδιο... Μείωσα το σύνολό τους στα 3, αλλά είναι μεγάλα σε διάρκεια και όπου φαινόταν πινακίδα απλά έκοβα τα καρέ γιατί για να βάλω μωσαϊκό σε 1 ώρα βίντεο θέλει κάτι μέρες... επομένως συγχωρέστε τα κοψίματα που θα δείτε όταν πλησιάζω πολύ το μπροστινό μου...

stamatisx
10/09/2015, 22:54
Έτοιμο και το δεύτερο μέρος:

https://youtu.be/MYa4L6XnAbo

xarisiero
10/09/2015, 23:18
Τι θα γίνει στην επόμενη? Θα πάρεις cbf? :D
:bawl:.....βρε λες????

Μπα θα καβαλήσω σε κάποιον γρήγορο......!

amyroukai
11/09/2015, 01:53
να τα μας....

"να ανέβω από πίσω να τραβήξω και βίντεο;.

moto.gr POV Βουκολικό...

stamatisx
11/09/2015, 09:25
έτοιμο κ το τελευταίο μέρος της τριλογίας.

https://youtu.be/mgKMLOHOSsc

vaska
11/09/2015, 10:04
Σε μια ώρα και κάτι θα έχετε έτοιμο και το δεύτερο επεισόδιο... Μείωσα το σύνολό τους στα 3, αλλά είναι μεγάλα σε διάρκεια και όπου φαινόταν πινακίδα απλά έκοβα τα καρέ γιατί για να βάλω μωσαϊκό σε 1 ώρα βίντεο θέλει κάτι μέρες... επομένως συγχωρέστε τα κοψίματα που θα δείτε όταν πλησιάζω πολύ το μπροστινό μου...

Ρε φίλε πραγματικά σε θαυμάζω που κάθισες και είδες όλο το βίντεο κι έκοψες το καρέ όπου φαινόταν πινακίδα. Να πω την αλήθεια αυτό με τις πινακίδες με ξεπερνάει. Τι πάει να πει δλδ ότι φάνηκε η πινακίδα??? Σάπμως φάνηκε το επτασφράγιστο μυστικό του κράτους, πινακίδα είναι, σε κοινή θέα είναι, να φαίνεται είναι φτιαγμένη.

edit
κόπυ από την περιγραφή στον σουλήνα
"from moto.gr to Nafplio"

Πού είναι άραγε αυτό το μέρος moto.gr????
:D

amyroukai
11/09/2015, 10:10
Ρε φίλε πραγματικά σε θαυμάζω που κάθισες και είδες όλο το βίντεο κι έκοψες το καρέ όπου φαινόταν πινακίδα. Να πω την αλήθεια αυτό με τις πινακίδες με ξεπερνάει. Τι πάει να πει δλδ ότι φάνηκε η πινακίδα??? Σάπμως φάνηκε το επτασφράγιστο μυστικό του κράτους, πινακίδα είναι, σε κοινή θέα είναι, να φαίνεται είναι φτιαγμένη.

Δεν έχεις παρατηρήσει κάποιο από τα θρεντ με τις κλοπές που έλεγαν ότι οι κλέπται είναι τρολάκια σε φόρουμ, διαβάζουν πινακίδες, διαβάζουν εξοπλισμό σέρβις συναγερμούς κλπ και μετά τσουπ κάνουν μία και στην τρώνε την κυρά αφού έχουν τα στοιχεία σου; Δεν προσέχεις, δεν προσέχεις...
Εδώ έβαλε καρεδάκι "δια την ανωνυμία του μάρτυρος" σε πρόσωπο (που λογικά φαίνεται στις φωτό όμως) στο πρώτο βίδεο :lol:

Λίγο τα transition effects θέλουν δούλεμα γιατί τα κοψίματα από πλάνο σε πλάνο είναι λίγο κάπως.

άντε και στα επόμενα.

stamatisx
11/09/2015, 12:12
Δεν έχεις παρατηρήσει κάποιο από τα θρεντ με τις κλοπές που έλεγαν ότι οι κλέπται είναι τρολάκια σε φόρουμ, διαβάζουν πινακίδες, διαβάζουν εξοπλισμό σέρβις συναγερμούς κλπ και μετά τσουπ κάνουν μία και στην τρώνε την κυρά αφού έχουν τα στοιχεία σου; Δεν προσέχεις, δεν προσέχεις...
Εδώ έβαλε καρεδάκι "δια την ανωνυμία του μάρτυρος" σε πρόσωπο (που λογικά φαίνεται στις φωτό όμως) στο πρώτο βίδεο :lol:

Λίγο τα transition effects θέλουν δούλεμα γιατί τα κοψίματα από πλάνο σε πλάνο είναι λίγο κάπως.

άντε και στα επόμενα.

Τα είχα Όλα έτοιμα στο premiere, αλά δυστυχώς δε μου έφτανε η RAM κ τα χάλαγε όλα στο rendering κ έτσι τα πέταξα όλα στο GoPro studio για να τελειώνω χωρίς εφέ κ τα σχετικά.
στο πρώτο βίντεο η δικιά μου φάτσα ήταν, ούτε σε φώτο θα υπάρχει λογικά...

edit
κόπυ από την περιγραφή στον σουλήνα
"from moto.gr to Nafplio"

Πού είναι άραγε αυτό το μέρος moto.gr????
:D

σε ποιό είναι γιατί δεν το βρίσκω

Mits-fz6
11/09/2015, 19:21
Σταμάτη ΣΟΥΠΕΡ τα βίντεο!!!

Βέβαια εγώ πήγα ανυπόμονος κατευθείαν στο part 3 για να απολαύσω πλάνα από επιστροφή, αλλά μετά θυμήθηκα το ξερίζωμα που δέχτηκε η βάση της κάμερας από τον αέρα.

Όπως και να έχει φοβερή οπτικοακουστική κάλυψη της ρομαντικής διαδρομής του Παναγιώτη.

stamatisx
11/09/2015, 20:11
Η επιστροφή ήταν πολύ ωραία και πρέπει να την ξανακάνουμε για να έχουμε και πλάνα.... είναι κρίμα που δεν την τράβηξα...

stamatisx
13/09/2015, 23:50
http://i.imgur.com/zR1FSNw.jpg
Τώρα που διπλασία και τη RAM και έπαιξε το Premiere όπως πρέπει... ανεβαίνει καινούργια έκδοση του βίντεο μεγαλύτερο σε διάρκεια, με καλύτερα χρώματα, transition effect κτλ...

49 λεπτά βίντεο, 5.7GB αρχείο... με 78ΚΒ upload θα κάνει πολύ για να ανέβει στο Youtube...

stamatisx
15/09/2015, 08:38
https://www.youtube.com/watch?v=ljJxLbWq5iM

7Tolis
15/09/2015, 08:47
qfales.Θα σας δείξω εγώ.Θα δείτε τι θα πάθετε.
Δε βαρέθηκες να βάζεις keyframes στο blur?

stamatisx
15/09/2015, 09:01
Άστα να πάνε... μου βγήκαν τα μάτια.. αλλά ντάξει... δεν κάνω συχνά τέτοιες βόλτες.

7Tolis
15/09/2015, 09:05
341137

spyrakos35
15/09/2015, 09:24
341137

έτσι εξηγείται γιατί είναι η αγαπημένη διαδρομή του παναγιώτη.......

amyroukai
15/09/2015, 09:54

Αυτή είναι η αγαπημένη διαδρομή του Παναγιώτη.
Και παίζει να είναι η επόμενη... :bawl:

https://goo.gl/maps/wukZd

Eversman
15/09/2015, 12:24
341137

Και πάνω που είναι όοολοι ανυποψίαστοι και πάω να τους πετάξω το παραμύθι, ότι θα πρέπει να ξαναπάμε στ' Ανάπλι, αλλά να περάσουμε αυτή τη φορά από ένα καααααλό χωριό, έρχεστε και με "δίνετε" φόρα παρτίδα :bawl:

Αυτή είναι η αγαπημένη διαδρομή του Παναγιώτη.
Και παίζει να είναι η επόμενη... :bawl:

https://goo.gl/maps/wukZd

Γιατί όμως δεν λές, ότι μαζί την βγάλαμε :bawl:

Υ.Γ.
Βόλτα με "Καλό παιδί" και "Αμπάρι" μαζί, θα είναι σούπερ!! Σας το λέω ... κάθομαι "σκούπα" στανταράκι :bawl:

Edit

Πλακα, πλάκα αν μετά το χωριό Καλλιανι κανείς δεξιά προς Βουτση και Κοντοβάζαινα, Μουριά, ακολουθεις τον Λάδωνα μέχρι τη Λίμνη με πολύ πράσινο και στροφιλικι. Μετά τη Μουριά στο χωριό Πουρνάρια, κάνεις δεξιά και ακολουθεις πάλι το ποτάμι μέχρι το rafting center, δίπλα σχεδόν στον επαρχιακό.

camen
16/09/2015, 11:15
Ντάξει το "καλό παιδί" το καταλαβαίνω ,στο "Αμπαρι" το χάνω λιγο :rolleyes:

spyrakos35
16/09/2015, 11:17

αστο έτσι εκτός και αν σε τρώει (κυριολεκτικά όμως) ο πισινός σου ;)

camen
16/09/2015, 11:23
αστο έτσι εκτός και αν σε τρώει (κυριολεκτικά όμως) ο πισινός σου ;)

Κατι φαγουρες τις εχω να σου πω την αλήθεια :p

spyrakos35
16/09/2015, 11:25
Κατι φαγουρες τις εχω να σου πω την αλήθεια :p

λείπει και ο βαγγέλας με την μπανιέρα να βοηθήσει ρπστμ..... :lol:

camen
16/09/2015, 11:26
λείπει και ο βαγγέλας με την μπανιέρα να βοηθήσει ρπστμ..... :lol:

Urban legend μας βγήκε η μπανιέρα του Βαγγελα :p

amyroukai
16/09/2015, 12:01
Αυτό είναι πραγματικό θρεντ χαϊτζάκινγκ αλλά στην διαδρομή με τις υπέροχες τρολαριστικές φωτό που θα βγουν με τις πινακίδες "Αμπάρι" και "Καλό Παιδί" στα χωριά, υπάρχει κάτι πραγματικά καλό γύρω, μιά που ο φίλτατος Παναγιώτης λέει ότι τα εν λόγω χωριά δεν αξίζουν παραμονής;
Δηλαδή αν μπορούμε και να περάσουμε από τα χωριά στόχους και να πιούμε έναν ωραίο καφέ και μιά ωραία μάσα, αξίζει τον κόπο.
Θα το μελετήσω και πάλι έχοντας υπ'όψη δοκιμασμένους προορισμούς αλλά λέω τώρα αν πάμε και κάπου που δεν έχουμε ξαναπάει, δεν θα είναι καθόλου κακό.

7Tolis
16/09/2015, 12:07
Θα ετοιμάσω τις πινακίδες..

amyroukai
16/09/2015, 12:10
Θα ετοιμάσω τις πινακίδες..

Αφού ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ λέμε...

7Tolis
16/09/2015, 12:11
Έχουν πινακίδες όμως;

amyroukai
16/09/2015, 12:13
Ε λογικά...

Και σε τελική τι θα κάνουμε εμείς, ΥΠΕΧΩΔΕ στη θέση του ΥΠΕΧΩΔΕ?
Δεν έχετε πινακίδα; ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩΜΕΝ.

Eversman
16/09/2015, 12:19

Έστειλα επεξηγηματικό π.μ. :D

Αυτό είναι πραγματικό θρεντ χαϊτζάκινγκ αλλά στην διαδρομή με τις υπέροχες τρολαριστικές φωτό που θα βγουν με τις πινακίδες "Αμπάρι" και "Καλό Παιδί" στα χωριά, υπάρχει κάτι πραγματικά καλό γύρω, μιά που ο φίλτατος Παναγιώτης λέει ότι τα εν λόγω χωριά δεν αξίζουν παραμονής;
Δηλαδή αν μπορούμε και να περάσουμε από τα χωριά στόχους και να πιούμε έναν ωραίο καφέ και μιά ωραία μάσα, αξίζει τον κόπο.
Θα το μελετήσω και πάλι έχοντας υπ'όψη δοκιμασμένους προορισμούς αλλά λέω τώρα αν πάμε και κάπου που δεν έχουμε ξαναπάει, δεν θα είναι καθόλου κακό.

Για το Καλό παιδί και ψάχνοντας τις εικόνες στο γούγλη, μου έβγαλε μία εκκλησιά που έχει στο χωριό και στιγμιότυπα από πανηγύρι με τον Γιώργο Μπέκιο :beer:
Για το Αμπάρι, μόνο δημογραφικά στοιχεία, όπως ότι έχει 64-65 κατοίκους.

edit
Φανταστείτε να πάμε και να μην έχουν πινακίδες :bawl:

dimmie_72
16/09/2015, 12:38
Για το Αμπάρι, μόνο δημογραφικά στοιχεία, όπως ότι έχει 64-65 κατοίκους.

μικρό το αμπάρι. πλωριό θα είναι... :rolleyes:

7Tolis
16/09/2015, 12:43
Ένα στρωματακι να χωράει, τη δουλειά του την κάνει.

dimmie_72
16/09/2015, 14:17
Ένα στρωματακι να χωράει, τη δουλειά του την κάνει.

με 60-65 κατοίκους η ουρά θα ξεπερνάει το YAVA... :rolleyes:

7Tolis
16/09/2015, 14:19
Πλάκα πλάκα καλά ξηγήθηκε το yava.Ειναι πολλά τα νυχτοπούλια.

dimmie_72
16/09/2015, 14:39
Πλάκα πλάκα καλά ξηγήθηκε το yava.Ειναι πολλά τα νυχτοπούλια.

οργάνωση θέλει... :D