PDA

View Full Version : Ατύχημα

Σελίδες : 1 [2] 3

BLiTzER
03/09/2015, 09:48
μα να μην της δώσουν μία "ευκαιρία" οι τρόμπες..... (http://www.huffingtonpost.gr/2015/09/03/diethnes-florida-odigos-exagora_n_8080752.html?1441259592&utm_source=News247&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget)

:lol:

Added to friends.

pipe_smoker
03/09/2015, 10:00
εν προκειμένω το λέμε το δεπαναγαργαληθει γιατί δεν χτύπησε κανείς. δεκτό.

Α να μπράβο:beer:

Εγώ εκεί στέκομαι.

Και πάλι χωρίς να τα βάζω όλα στο ίδιο βαρέλι, ακόμα κι αν δεν έχει χτυπήσει κανείς.

το αφού όλοι τα ίδια κάναμε ( και σε αυτό...) φυσικό να τα κάνει και δαύτος και Haley Joel osmand pay it forward μπου χου χου δεν νιώθω.

Όχι, προσωπικά δεν είπα κάτι τέτοιο και δεν το υποστηρίζω.
Σε χαζά μικροπράγματα ναι, μπορεί να το πω και μάλιστα ασχέτως αν τα έχω κάνει ή όχι.
Αλλά μιλάμε για πάνχαζα.

Αλλά ξαναλέω η κάθε περίπτωση χρήζει διαφορετικής ίσως μεταχείρισης.
Άλλος θα πει "κάλεσε εσύ τους μπάτσους κι άσε να κρίνει η δικαιοσύνη τί μεταχείριση αρμόζει".
Σόρρυ αλλά είμαι φαγωμένος και δε θα πάρω, και ούτε στο χειρότερο εχθρό μου εδώ που τα λέμε (σε περιπτώσεις που μπορώ να το αποφύγω ξαναλέω).

counterstriker
03/09/2015, 10:08
Θα μιλήσω εξ επαγγελματικής ιδιότητας (δικηγόρος γαρ): Όταν ένας πιτσιρικάς οδηγεί όχημα χωρίς δίπλωμα, αυτός που πρέπει να πάρει το μάθημα δεν είναι ο πιτσιρικάς, αλλά οι γονείς του. Για να πάρουν το μάθημα οι γονείς ή πρέπει να συμβεί το κακό σενάριο (να χτυπήσει ο πιτσιρικάς) ή πρέπει να συμβεί το καλό σενάριο (να πονέσει η τσέπη τους). Για να πονέσει η τσέπη τους, πρέπει να δηλωθεί ότι κατά την ώρα του ατυχήματος οδηγούσε ο πιτσιρικάς ο οποίος στερούταν άδεια οδήγησης. Στην περίπτωση αυτή η ασφαλιστική εταιρεία ναι μεν θα καλύψει τον τρίτο παθόντα αλλά αμέσως μετά θα στραφεί κατά του ασφαλισμένου και θα απαιτήσει να λάβει το σύνολο του ποσού που κατέβαλε κι όχι απλώς ένα αυξημένο ασφάλιστρο. Στο επιχείρημα: Είναι κρίμα να τους κυνηγάει η ασφαλιστική αφού μπορούμε να το καλύψουμε, απαντώ: Έχουμε την τάση ως λαός να επικεντρωνόμαστε στις άμεσες συνέπειες και να αγνοούμε παντελώς τις έμμεσες, μακροπρόθεσμες συνέπειες των ενεργειών μας. Στην περίπτωση του φίλου, η ασφαλιστική θα έπρεπε κανονικά να πάρει τα λεφτά της πίσω. Δεν θα τα πάρει όμως και θα επιβαρυνθεί αδίκως. Θα μου πεις... μια περίπτωση είναι. Θα σου πω, δεν είναι μια, είναι μια η δική σου, μία του άλλου πιο δίπλα που κάνει το ίδιο, μια του παράλλου παραδίπλα που σκηνοθετεί ολική καταστροφή για να ξεγελάσει την ασφαλιστική και πάει λέγοντας. Θα μου πεις και τι μας νοιάζει εμάς για την επιβάρυνση της ασφαλιστικής. Θα σου πω ότι μας νοιάζει και μας παρανοιάζει και μάλιστα μας νοιάζει ως κοινωνικό σύνολο, διότι για κάθε μια ασφαλιστική που κλείνει επιβαρύνεται το επικουρικό κεφάλαιο, το οποίο με τη σειρά του στηρίζεται οικονομικά από το κράτος, το οποίο με τη σειρά του είμαστε όλοι εμείς. Αυτά.

spyrakos35
03/09/2015, 10:12
Θα μιλήσω εξ επαγγελματικής ιδιότητας (δικηγόρος γαρ): Όταν ένας πιτσιρικάς οδηγεί όχημα χωρίς δίπλωμα, αυτός που πρέπει να πάρει το μάθημα δεν είναι ο πιτσιρικάς, αλλά οι γονείς του. Για να πάρουν το μάθημα οι γονείς ή πρέπει να συμβεί το κακό σενάριο (να χτυπήσει ο πιτσιρικάς) ή πρέπει να συμβεί το καλό σενάριο (να πονέσει η τσέπη τους). Για να πονέσει η τσέπη τους, πρέπει να δηλωθεί ότι κατά την ώρα του ατυχήματος οδηγούσε ο πιτσιρικάς ο οποίος στερούταν άδεια οδήγησης. Στην περίπτωση αυτή η ασφαλιστική εταιρεία ναι μεν θα καλύψει τον τρίτο παθόντα αλλά αμέσως μετά θα στραφεί κατά του ασφαλισμένου και θα απαιτήσει να λάβει το σύνολο του ποσού που κατέβαλε κι όχι απλώς ένα αυξημένο ασφάλιστρο. Στο επιχείρημα: Είναι κρίμα να τους κυνηγάει η ασφαλιστική αφού μπορούμε να το καλύψουμε, απαντώ: Έχουμε την τάση ως λαός να επικεντρωνόμαστε στις άμεσες συνέπειες και να αγνοούμε παντελώς τις έμμεσες, μακροπρόθεσμες συνέπειες των ενεργειών μας. Στην περίπτωση του φίλου, η ασφαλιστική θα έπρεπε κανονικά να πάρει τα λεφτά της πίσω. Δεν θα τα πάρει όμως και θα επιβαρυνθεί αδίκως. Θα μου πεις... μια περίπτωση είναι. Θα σου πω, δεν είναι μια, είναι μια η δική σου, μία του άλλου πιο δίπλα που κάνει το ίδιο, μια του παράλλου παραδίπλα που σκηνοθετεί ολική καταστροφή για να ξεγελάσει την ασφαλιστική και πάει λέγοντας. Θα μου πεις και τι μας νοιάζει εμάς για την επιβάρυνση της ασφαλιστικής. Θα σου πω ότι μας νοιάζει και μας παρανοιάζει και μάλιστα μας νοιάζει ως κοινωνικό σύνολο, διότι για κάθε μια ασφαλιστική που κλείνει επιβαρύνεται το επικουρικό κεφάλαιο, το οποίο με τη σειρά του στηρίζεται οικονομικά από το κράτος, το οποίο με τη σειρά του είμαστε όλοι εμείς. Αυτά.

strike

:beer:

GIXXERAKIAS
03/09/2015, 10:18
Με αφορμή τα λόγια του counterstriker (δέν είχα σκοπό να γράψω) και τα αρχικά λόγια του ChrisNt ότι το παλικάρι δεν είχε δίπλωμα και δήλωσαν ότι η ΓΥΝΑΙΚΑ του οδηγούσε(δεν μιλάμε για πιτσιρικά κοινώς),με κάνει να σκέφτομαι ότι μάλλον το παλικάρι έχει ξανακάνει μλκία και του έχει αφαιρεθεί το δίπλωμα για κάποιο χρονικό διάστημα....εάν αποδειχθεί κάτι τέτοιο τότε θα έπρεπε να τον έχουνε στημένο στα τέσσερα και να τον πηδάνε ασάλιωτα ολημερίς γιατί προφανώς και θα οδηγεί ακόμα και μετά από το συμβάν με τον φίλο που άνοιξε το θέμα.

Σκέψεις τραβηγμένες?Ίσως να είναι λανθασμένες αλλά αν είναι αληθινές?:rolleyes:

pipe_smoker
03/09/2015, 10:23
Θα μου πεις... μια περίπτωση είναι. Θα σου πω, δεν είναι μια, είναι μια η δική σου, μία του άλλου πιο δίπλα που κάνει το ίδιο, μια του παράλλου παραδίπλα που σκηνοθετεί ολική καταστροφή για να ξεγελάσει την ασφαλιστική και πάει λέγοντας. Θα μου πεις και τι μας νοιάζει εμάς για την επιβάρυνση της ασφαλιστικής. Θα σου πω ότι μας νοιάζει και μας παρανοιάζει και μάλιστα μας νοιάζει ως κοινωνικό σύνολο, διότι για κάθε μια ασφαλιστική που κλείνει επιβαρύνεται το επικουρικό κεφάλαιο, το οποίο με τη σειρά του στηρίζεται οικονομικά από το κράτος, το οποίο με τη σειρά του είμαστε όλοι εμείς. Αυτά.

Και πολύ όμορφα όλα αυτά, και πολύ σωστά, και θα τα λαμβάναμε όλοι μας πολύ πιο σοβαρά υπόψη, αν ο μόνος λόγος που ανέβαιναν τα ασφάλιστρα και κλείνανε οι ασφαλιστικές ήταν γιατί γίνονται πουστίτσες από τους οδηγούς.

Μου έρχεται στο μυαλό εκείνη η διαφήμιση φιάσκο που έχει μείνει στην ιστορία, πριν κανά 5άρι χρόνια(?), με την τύπισσα που έβγαινε στην τελεόραση και μας έκανε κήρυγμα περί φορολογικής συνείδησης:lol:

lykourgi
03/09/2015, 10:27
με κάνει να σκέφτομαι ότι μάλλον το παλικάρι έχει ξανακάνει μλκία και του έχει αφαιρεθεί το δίπλωμα για κάποιο χρονικό διάστημα....
Αυτό είναι πολύ πιθανό, αλλά όπως εξελίχθηκε η ιστορία δεν θα το μάθει κανείς.
Ανθρωπος κάποιας ηλικίας (βλ. παντρεμένος), να πηγαίνει παραγγελίες και να μην έχει πάρει ποτέ δίπλωμα, είναι λίγο απίθανο.

counterstriker
03/09/2015, 10:29
Τώρα παρατήρησα ότι οδηγούσε η γυναίκα του. Βάσισα το σκεπτικό μου εν μέρει στο δεδομένο ότι ο οδηγός ήταν πιτσιρικάς (και λέω εν μέρει, διότι το κομμάτι αναφορικά με την ασφαλιστική δεν αλλάζει ούτως ή άλλως). Θέλω όμως να προσθέσω ότι, αντί να σκεφτόμαστε "αφού τη γλιτώσαμε φθηνά, ας το καλύψουμε", ίσως είναι προτιμότερο να σκεφτόμαστε αντίστροφα: Μεγαλύτερη πρακτική χρησιμότητα έχει η ορθή αντίδρασή μας όταν ΔΕΝ έχει συμβεί το μοιραίο. Γιατί τότε δεν λειτουργούμε αποκλειστικά με γνώμονα το δικό μας καλό ή το καλό του ζημιώσαντος, αλλά λειτουργούμε προληπτικά υπέρ του επόμενου δυνητικού παθόντος. Να θυμάστε ένα πράγμα: οι εγκληματολογικές μελέτες (και μιλάμε για μελέτες που έχουν στραφεί γύρω από βαριά αδικήματα, οπότε τα συμπεράσματά τους ισχύουν στο μέγιστο, όσο το αδίκημα γίνεται ελαφρύτερο) αποδεικνύουν ότι η ψυχολογία του δράστη συνοψίζεται σε μία φράση "δεν θα με πιάσουν". Το συμπέρασμα αυτό, στο Ελλαδιστάν έχει πάει ένα βήμα παραπέρα και έχει γίνει "Δεν θα με πιάσουν, αλλά κι αν με πιάσουν, στα παλιά μου τα παπούτσια, κάπως θα τη σκαπουλάρω". Είναι ρητό που έχει γίνει βίωμα στο μέσο οδηγό μέσα από την καθημερινότητα: όταν τον σταματάνε χωρίς κράνος, χωρίς ζώνη ασφαλείας, με ταχύτητα υπερβολική και κοιτάει να βγει συγχωριανός, μπατζανάκης, ίδια ομάδα με τον τροχονόμο για να φύγει αλώβητος. Τέτοιου είδους ψυχολογίες δεν πλήττονται όταν δίνεις στο δράστη διέξοδο διαφυγής, αλλά αντιθέτως ενισχύονται. Μόνο καθοριστικό πλήγμα είναι η προβλεπόμενη τιμωρία που σημαίνει: ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ.

counterstriker
03/09/2015, 10:32
Και πολύ όμορφα όλα αυτά, και πολύ σωστά, και θα τα λαμβάναμε όλοι μας πολύ πιο σοβαρά υπόψη, αν ο μόνος λόγος που ανέβαιναν τα ασφάλιστρα και κλείνανε οι ασφαλιστικές ήταν γιατί γίνονται πουστίτσες από τους οδηγούς.

Μου έρχεται στο μυαλό εκείνη η διαφήμιση φιάσκο που έχει μείνει στην ιστορία, πριν κανά 5άρι χρόνια(?), με την τύπισσα που έβγαινε στην τελεόραση και μας έκανε κήρυγμα περί φορολογικής συνείδησης:lol:

Φίλε δεν έχεις άδικο. Προφανώς και δεν είναι μόνο αυτοί οι λόγοι. Αλλά το γεγονός ότι υπάρχουν άλλου είδους στρεβλώσεις, δικαιολογεί τη δική μας συμπεριφορά; Αν τη δικαιολογεί, πάσο.

pipe_smoker
03/09/2015, 10:34
Με αφορμή τα λόγια του counterstriker (δέν είχα σκοπό να γράψω) και τα αρχικά λόγια του ChrisNt ότι το παλικάρι δεν είχε δίπλωμα και δήλωσαν ότι η ΓΥΝΑΙΚΑ του οδηγούσε(δεν μιλάμε για πιτσιρικά κοινώς),με κάνει να σκέφτομαι ότι μάλλον το παλικάρι έχει ξανακάνει μλκία και του έχει αφαιρεθεί το δίπλωμα για κάποιο χρονικό διάστημα....εάν αποδειχθεί κάτι τέτοιο τότε θα έπρεπε να τον έχουνε στημένο στα τέσσερα και να τον πηδάνε ασάλιωτα ολημερίς γιατί προφανώς και θα οδηγεί ακόμα και μετά από το συμβάν με τον φίλο που άνοιξε το θέμα.

Σκέψεις τραβηγμένες?Ίσως να είναι λανθασμένες αλλά αν είναι αληθινές?:rolleyes:

Σωστό κι αυτό που λες. Πέρασε κι από το δικό μου μυαλό.

Αν βάλεις κάτω όμως τους λόγους για τους οποίους μπορεί να αφαιρεθεί το δίπλωμα από κάποιον, τρέχα γύρευε.
Δεν το πάω στο συνολικό (μην παρεξηγηθούμε αμυρού:D), αλλά τα μηχανάκια των περισσοτέρων μας εδώ μέσα με μια σπασμένη 2α-3η έχουν κατακρεουργήσει τον ΚΟΚ.

Και πάμε πάλι....
Του πήραν το δίπλωμα γιατί γύρναγε από τις διακοπές του και τονε γράψανε με ραντάρ σε άδεια Εθνική?
Ή του πήραν το δίπλωμα γιατί οδηγούσε σούρα και μαστούρα Σαββατόβραδο στην παραλιακή χωρίς να ξεχωρίζει το πράσινο απ'το κόκκινο?

Στη 2η περίπτωση όντως θα έπρεπε να τον έχουν στα 4 και να τον πηδάνε (κατ'εμέ).
Στην 1η όχι.
Στην πραγματικότητα ποτέ δε θα μάθουμε και δε θα μαθαίναμε ούτως ή άλλως.

ΥΓ. Δε διαφωνώ με αυτό που λες, έτσι?
Απλά τον προβληματισμό τονίζω.

teogtp
03/09/2015, 10:41
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Απλά θα σου πω ότι όταν φθάσαμε στην 4η τάξη,δηλαδή πρώτη λυκείου
ο διευθυντής μας μάζεψε και μας είπε πως όσοι δεν μπορούν πρέπει να αλλάξουν σχολείο
διότι ΤΟΤΕ χάναμε χρονιές,μέναμε στην ίδια τάξη,κάτι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ σήμερα.
Οι δύο φίλοι μου ό ένας έχασε μια χρονιά και ο άλλος μετά από δύο χαμένες χρονιές
έφυγε γιατί δεν θα τελείωνε ποτέ..!!!
Με τη μία λοιπόν πολλά παιδιά έφυγαν περίπου το 30% και πήγαν σε κάποιο παράρτημα.
Προχθές διάβαζα το νέο ρεκόρ εισαγωγής στα ΤΕΙ με 1,13 παρακαλώ,και στα ΑΕΙ με 3,33
σε κάποιο ΤΕΙ στη Φθιώτιδα στο τμήμα διοίκησης, και στα ΑΕΙ στην Ιταλική γλώσσα..!!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ...!!
Άλλες εποχές,άλλα ήθη,γιαυτό όταν σας βλέπω να το παίζετε αυστηροί κριτές
ΒΑΖΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ...!!!!:lol:
Ο Ντοστογιέφσκι έχει γράψει πριν πολλά χρόνια το έγκλημα και τιμωρία,όποιος έχει χρόνο
ας το διαβάσει θα του κάνει καλό...!!
ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ,που ΕΠΕΛΕΓΕ μαθητές με επίσης
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ............!!!!!!!
Η διαφορά μου με εσάς τη νέα γενιά είναι πως ΠΟΛΛΟΙ από εμάς τους εξηντάρηδες,όχι όλοι βέβαια, μεγαλώσαμε
με ΑΞΙΕΣ,ενώ εσείς δεν ΞΕΡΕΤΕ καν τι είναι αυτό...!!!
Παράδειγμα για γέλια..?? Να έρχεσαι με το τσιγάρο στο στόμα και να λες σε κάποιον πιτσιρικά......
μην καπνίζεις παιδάκι μου γιατί κάνει κακό στην υγεία σου.Έτσι και εδώ μέσα οι αυστηρότεροι κριτές γίνονται
ή αυτοί που έχουν ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΙΣ απόψεις ή οι βασιλικότεροι του βασιλιά,γιατί..?? Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου..!!
Κόμπλεξ..??Ανασφάλειες..??Ανεκπλήρωτοι πόθοι..??Κατάλοιπα παιδικά..??
Οι κοινωνίες είναι σίγουρο ότι δε χτίζονται με την προτεσταντική φιλοσοφία της σκληρής τιμωρίας,όπως
αυτή των Γερμαναράδων που τιμωρούν όλη την Ευρώπη αυτή τη στιγμή όπως θέλησαν να το κάνουν
2 φορές και στο παρελθόν με τους 2 παγκοσμίους πολέμους....!!!
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...!!!
Αλλιώς είμαστε ΖΩΑ,τετράποδα...!!!

Χαιρομαι που οι πολιτικαντηδες αλλα και η δικαστικοι λειτουργοι της χωρας μου,αποφοιτησαν απο το ιδιο ΑΡΧΙΔΑΤΟ σχολειο που αποφοιτησες και εσυ Τερενς.
Κατι Παπακωσταντινοι,Λαυρεντιαδηδες και ΣΙΑ πρεπει να εχουν μια δευτερη ευκαιρια..............

pipe_smoker
03/09/2015, 10:43
Φίλε δεν έχεις άδικο. Προφανώς και δεν είναι μόνο αυτοί οι λόγοι. Αλλά το γεγονός ότι υπάρχουν άλλου είδους στρεβλώσεις, δικαιολογεί τη δική μας συμπεριφορά; Αν τη δικαιολογεί, πάσο.

Δεν ψάχνω για δικαιολογίες μαν.

Εγώ απλά γράφω αυτό που σκέφτομαι και τις περισσότερες φορές πράττω και κατά αυτόν τον τρόπο.

Ούτε το δίκαιον του λόγου ψάχνω, ούτε το δίκαιο το δικό μου ψάχνω.

Αιτιολογώ (ή δίνω μια πιθανή ερμηνεία καλύτερα αν προτιμάς) σε κάποιες από τις συμπεριφορές μας.

Δυστυχώς ή ευτυχώς η ζωή είναι πολύ πιο περίπλοκη/παράλογη/αλογιστική ή όπως αλλιώς θέλουμε να το πούμε, από ένα σύστημα σωστού-λάθους και δίκαιου-άδικου που μπορεί να έχουμε φτιάξει εμείς για να πορευόμαστε (και καλά έχουμε κάνει κιόλας).

sniper
03/09/2015, 10:50
Δεν έχεις δίπλωμα
Έχεις πιει
Περνάς κόκκινο (άντε βαθύ πορτοκαλί)
Περνάς στο αντίθετο ρεύμα
κλπ

Νομίζω ότι σπό τις πρώτρες μας μέρες σαν οδηγοί (μοτο/αυτο) κανένας μας δεν θα έπρεπε να οδηγεί ή θα έπρεπε να είμαστε φυλακή για χρέη (από τα πρόστιμα).

Και ξαναλέω, ας αποφασίσουμε τι θέλουμε.

Και ο αναμάρτητος πρώτος τη λίθο βαλέτω (αυτό για τους ΧΟ)

pipe_smoker
03/09/2015, 10:56
Νομίζω ότι σπό τις πρώτρες μας μέρες σαν οδηγοί (μοτο/αυτο) κανένας μας δεν θα έπρεπε να οδηγεί ή θα έπρεπε να είμαστε φυλακή για χρέη (από τα πρόστιμα).

Στο κελί 33 είμαι από τα 23 λέμε:lol:

Και ξαναλέω, ας αποφασίσουμε τι θέλουμε.

Βρε πες κι ο καθένας έχει αποφασίσει.
Μετά πρέπει και να συμφωνήσουμε σε ένα.

Άμα τρακάρει ο Βαλκανόμυαλος με τον Ελβετόψυχο τί θα κάνουνε?

spyrakos35
03/09/2015, 10:57

DICKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

sniper
03/09/2015, 11:06
...

Βρε πες κι ο καθένας έχει αποφασίσει.
Μετά πρέπει και να συμφωνήσουμε σε ένα.

Όταν λέω αποφασίσουμε εννοώ σαν κράτος. Δεν μπορεί πχ να κόβουμε κλήσεις για κράνος και την επομένη να περνα ξεκράνωτος με παπί και να χαιρετά το Τροχαίο στρουμφ (που ρυθμίζει την κυκλοφορία και κεντρικό κομβο των Αθηνών) φίλος του και να πιάνουν το μπιρι μπιρι και δεν τρέχει κάστανο.

Δεν μπορεί να σε τσιμάνε για επιδειξη ικανοτητων επειδή έχει υπερβολική δυναμη η μηχανή σου και σηκώνεται ο μπροστινός αλλά οι Ζ, Δ, Υ, ΦΧΨ να σουζάρουν απο φανάρι σε φανάρι.

κλπ κλπ

Το κράτος ας φτιάξει πρώτα, για να φτιάξουμε κι εμείς.

Κι ο Ελβετός αν μπορούσε τα ίδια με εμάς και χειρότερα θα έκανε. Τα έχουμε ξαναπεί τόσες φορές.

counterstriker
03/09/2015, 11:08
Όταν λέω αποφασίσουμε εννοώ σαν κράτος. Δεν μπορεί πχ να κόβουμε κλήσεις για κράνος και την επομένη να περνα ξεκράνωτος με παπί και να χαιρετά το Τροχαίο στρουμφ (που ρυθμίζει την κυκλοφορία και κεντρικό κομβο των Αθηνών) φίλος του και να πιάνουν το μπιρι μπιρι και δεν τρέχει κάστανο.

Δεν μπορεί να σε τσιμάνε για επιδειξη ικανοτητων επειδή έχει υπερβολική δυναμη η μηχανή σου και σηκώνεται ο μπροστινός αλλά οι Ζ, Δ, Υ, ΦΧΨ να σουζάρουν απο φανάρι σε φανάρι.

κλπ κλπ

Κι ο Ελβετός αν μπορούσε τα ίδια με εμάς και χειρότερα θα έκανε. Τα έχουμε ξαναπεί τόσες φορές.

Ισχύει...

spyrakos35
03/09/2015, 11:13

κλπ κλπ

Ισχύει...

striker, απορία με αφορμή τα παραπάνω....

Αν δω έναν Ζ, Δ, ΑΒΓ, να κάνει σούζες κλπ, μπορώ να πάρω την πινακίδα του και να τον καταγγείλω εγγράφως?

ποιες θα είναι οι συνεπειες γι αυτόν τότε? (μην πεις για μένα :lol:)

counterstriker
03/09/2015, 11:19

Αν δω έναν Ζ, Δ, ΑΒΓ, να κάνει σούζες κλπ, μπορώ να πάρω την πινακίδα του και να τον καταγγείλω εγγράφως?

Χαχα

Αδερφέ, λέω να μην δώσω απάντηση σε αυτό το θέμα, διότι θα συζητάει το forum έως μεθαύριο. Συναρτάται με αυτό που έγραψε ο φίλος smoker παραπάνω. Ότι δηλαδή η ζωή είναι πιο σύνθετη από το θετό δίκαιο. Και προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, θα πω ότι η έννοια της δικαιοσύνης είναι πολύ βαθύτερη από το σύστημα νόμων που κάθε φορά επιλέγουμε να την υπηρετήσει. Σκέψου ότι το κράτος με τους νόμους του επιβάλει εμμέσως τέτοιου είδους καταγγελίες, αφού η παρασιώπησή τους είναι θεσπισμένο ποινικό αδίκημα. Από την άλλη, χωρίς να έχω κάνει κάποια σφυγμομέτρηση, έχω την αίσθηση ότι οι περισσότεροι στη χώρα μας θα θεωρούσαν μια τέτοια ενέργεια καραμπινάτη ρουφιανιά.

pipe_smoker
03/09/2015, 11:19

Βρε κάποιοι τα έχουμε πει.
Και τα λέμε και τα ξαναλέμε.
Αλλά νομίζω ότι μόνο εμείς τα ακούμε τελικά;)

pipe_smoker
03/09/2015, 11:22

You can try:D

Αν έχεις καμιά φωτογραφία μπορεί να καταφέρεις και τίποτα ψιλό.
Αλλιώς είναι ο λόγος VS του λόγου του οργάνου και περιττό να σου πω ποιός υπερισχύει (και με το νόμο και με κανόνα και διαβήτη).

Θέλω να σου πω για μια κουβέντα που είχα με ένα μπάτσο κάποτε που με είχαν γράψει για αλκοτέστ (και καλά μου είχαν κάνει), αλλά πλάκωσε δουλειά.
Later....

counterstriker
03/09/2015, 11:24

Αλλιώς είναι ο λόγος VS του λόγου του οργάνου και περιττό να σου πω ποιός υπερισχύει (και με το νόμο και με κανόνα και διαβήτη).

Θέλω να σου πω για μια κουβέντα που είχα με ένα μπάτσο κάποτε που με είχαν γράψει για αλκοτέστ (και καλά μου είχαν κάνει), αλλά πλάκωσε δουλειά.
Later....

Είναι η κλασσική ερώτηση του δικαστή προς τον πολίτη, όταν καταθέτει ως μάρτυρας το αστυνομικό όργανο: Και ποιο λόγο έχει να πει ψέματα ο αστυφύλακας κύριε; (γελάνε ΚΑΙ οι πέτρες)

spyrakos35
03/09/2015, 11:26
Χαχα

Αδερφέ, λέω να μην δώσω απάντηση σε αυτό το θέμα, διότι θα συζητάει το forum έως μεθαύριο. Συναρτάται με αυτό που έγραψε ο φίλος smoker παραπάνω. Ότι δηλαδή η ζωή είναι πιο σύνθετη από το θετό δίκαιο. Και προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, θα πω ότι η έννοια της δικαιοσύνης είναι πολύ βαθύτερη από το σύστημα νόμων που κάθε φορά επιλέγουμε να την υπηρετήσει. Σκέψου ότι το κράτος με τους νόμους του επιβάλει εμμέσως τέτοιου είδους καταγγελίες, αφού η παρασιώπησή τους είναι θεσπισμένο ποινικό αδίκημα. Από την άλλη, χωρίς να έχω κάνει κάποια σφυγμομέτρηση, έχω την αίσθηση ότι οι περισσότεροι στη χώρα μας θα θεωρούσαν μια τέτοια ενέργεια καραμπινάτη ρουφιανιά.

αφού λοιπον επικρατεί αυτή η άποψη, καλά κάνουν και υπάρχουν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, γιατροί, δικηγόροι, δικαστές, εφοριακοί, μπάτσοι, γουρούνια, αδέρφια μας, και κακώς τους καταγγέλουν όσοι τους καταγγέλουν, σωστά?

έχουμε λοιπόν το κράτος που μας αξίζει (μιας και ο λαος είναι αυτός που ορίζει το κράτος).... (πόσες φορές ακόμα θα το πούμε) :lol:

και επανέρχομαι στο ερώτημα του πιπάκια "Άμα τρακάρει ο Βαλκανόμυαλος με τον Ελβετόψυχο τί θα κάνουνε?" και απαντάω εκ νέου
Εδώ είναι βαλκάνια, θα τον γαμήσουμε το Μπούστη τον κρυοκωλο που ήρθε να μας κουνηθεί

dimmie_72
03/09/2015, 11:27
Δεν έχεις δίπλωμα
Έχεις πιει
Περνάς κόκκινο (άντε βαθύ πορτοκαλί)
Περνάς στο αντίθετο ρεύμα
κλπ

Δυστυχώς ή ευτυχώς η ζωή είναι πολύ πιο περίπλοκη/παράλογη/αλογιστική ή όπως αλλιώς θέλουμε να το πούμε, από ένα σύστημα σωστού-λάθους και δίκαιου-άδικου που μπορεί να έχουμε φτιάξει εμείς για να πορευόμαστε (και καλά έχουμε κάνει κιόλας).

Συμφωνώ και επαυξάνω. Αν και προσωπικά μέσα μου αντιδρώ όταν κάποιος επικαλείται -ειδικά εξ αρχής- την επαγγελματική του ιδιότητα για να κάπως-πως προσδώσει κύρος στην άποψή του η να την παρουσιάσει ως το φως το αληθινόν. Ας δεχτούμε όμως ότι συμβαίνει. Φυσικό είναι ο νομικός να παρουσιάσει την πλατφόρμα λειτουργίας της ευνομούμενης κοινωνίας. Οι κοινωνίες όμως απανταχού διέπονται από νόμους ευνομούμενης αλλά είναι παραβατικές (γιαυτό βρίσκουν δουλειά και οι όπου γης δικηγόροι :lol:).

Σε ένα φόρουμ λοιπόν μοτοσυκλέτας δηλ. κοινωνικοτεχνικό και όχι επαγγελματικό θα πρέπει η περίπτωση να ιδωθεί μέσα απ το πρίσμα της συγκεκριμένης κοινωνίας και του βαθμού παραβατικότητας που τη διέπει. Στη δικιά μας όπου η συνδιαλλαγή, η παράβλεψη ακόμα και από τους ορισθέντες να τηρούν την Τάξη και η έλλειψη οδηγικής παιδείας κυριαρχούν, οι politically correct κορώνες φαντάζουν ουτοπικές. :(

spyrakos35
03/09/2015, 11:28
Later....

δε σου δωσε ευκαιρία το μουνί εεεεεε?

BLiTzER
03/09/2015, 11:29

Πάντως, φίλος μου είχε φάει καμπάνα και τον "έχωσαν" μια βδομάδα περιπολίες, επειδή κάποιος τον κατήγγειλε για σούζες. Χωρίς φωτογραφία, απλά με την πινακίδα.

spyrakos35
03/09/2015, 11:30
Πάντως, φίλος μου είχε φάει καμπάνα και τον "έχωσαν" μια βδομάδα περιπολίες, επειδή κάποιος τον κατήγγειλε για σούζες. Χωρίς φωτογραφία, απλά με την πινακίδα.

του ρουφιάνου τι του κάνανε μετά?

pipe_smoker
αφού λοιπον επικρατεί αυτή η άποψη, καλά κάνουν και υπάρχουν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, γιατροί, δικηγόροι, δικαστές, εφοριακοί, μπάτσοι, γουρούνια, αδέρφια μας, και κακώς τους καταγγέλουν όσοι τους καταγγέλουν, σωστά?

έχουμε λοιπόν το κράτος που μας αξίζει (μιας και ο λαος είναι αυτός που ορίζει το κράτος).... (πόσες φορές ακόμα θα το πούμε) :lol:

και επανέρχομαι στο ερώτημα του πιπάκια "Άμα τρακάρει ο Βαλκανόμυαλος με τον Ελβετόψυχο τί θα κάνουνε?" και απαντάω εκ νέου
Εδώ είναι βαλκάνια, θα τον γαμήσουμε το Μπούστη τον κρυοκωλο που ήρθε να μας κουνηθεί

Μη με βιδώνεις ρε κι έχω δουλειά λέμε!!!:lol:

Όχι δεν είναι ρουφιανιά.

Μπορείς να επανέλθεις και να δώσεις το επιχείρημά σου αντίστοιχα βασιζόμενος σε αυτό?
Από τη στιγμή που δεν είναι ρουφιανιά, άρα δεν έχω το κράτος που μου αξίζει? Άρα όντως έχω πέσει θύμα? Τί γίνεται τέλος πάντων?

(όσο για το αν έχεις το κράτος που σου/μας/μου κλπ αξίζει, θυμήσου που ψάχνουμε/τε τί θα ψηφίσει ο καθένας στο δίπλα θρεντ, γιατί ο ένας βρωμάει περισσότερο από τον άλλο. Που ανέκαθεν έτσι ήταν βέβαια απλά τώρα τερμάτισε το κοντέρ. Και για το ότι δεν έχεις καν να διαλέξεις κι όλα τα μήλα μέσα στο καλάθι είναι σάπια εσύ φταις και σου αξίζει?)

counterstriker

χμ...

Νομίζω, ότι είναι λιγάκι πιο σύνθετο spyrakos35. Στο ίδιο δίλημμα, εάν εξειδικεύσεις την ερώτηση στον πολίτη και του πεις: θεωρείς από πλευράς ηθικής λάθος να καταγγείλεις έναν πολιτικό έναν δικαστή έναν εφοριακό κλπ, τα αποτελέσματα δεν θα είναι ίδια. Γιατί όλοι αυτοί που αναφέρεις έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Μεταχειρίζονται κάποιου είδους εξουσία, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο. Και το πρόβλημα εντοπίζεται μάλλον ακριβώς εκεί: Η αδυναμία τάυτισης Έλληνα πολίτη με το κράτος του και όλες τις πτυχές του έγκειται στο γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων διαχειρίζονται εξουσία το πράττει κατά το δοκούν κι αν όχι μεροληπτικά, πάντως ανισομερώς.

pipe_smoker
03/09/2015, 11:33
δε σου δωσε ευκαιρία το μουνί εεεεεε?

Γουρούνια τα λέμε ρε:lol:

(όχι και πολύ καλά μου έκανε. Για το θέμα αλκοτέστ και κανά δυο άλλα προσωπικά δε σηκώνω κουβέντα)

Έχεις φίλο μπάτσο?

Ignore list ο μπλίτζερ:D

BLiTzER
03/09/2015, 11:33
του ρουφιάνου τι του κάνανε μετά?

Δε νομίζω ότι έγινε επώνυμα. Δε θυμάμαι κιόλας, πάνε χρόνια.

Δεν είναι μπάτσος. Είναι ακόμα χειρότερο :P

BLiTzER
03/09/2015, 11:37
Σημασία έχει ότι συμβαίνει. Και, αν θυμάμαι καλά, τελείως ανώνυμα.

Βέβαια, ο συγκεκριμένος κυκλοφορούσε χρόνια χωρίς δίπλωμα οδήγησης (και δεν είναι ο μόνος "συνάδελφος"), οπότε ναι, τα ποστς μου δεν είναι ακριβώς ωδή στο κράτος δικαίου.

spyrakos35
03/09/2015, 11:37
Χαχα

Είναι η κλασσική ερώτηση του δικαστή προς τον πολίτη, όταν καταθέτει ως μάρτυρας το αστυνομικό όργανο: Και ποιο λόγο έχει να πει ψέματα ο αστυφύλακας κύριε; (γελάνε ΚΑΙ οι πέτρες)

χμ...

Νομίζω, ότι είναι λιγάκι πιο σύνθετο spyrakos35. Στο ίδιο δίλημμα, εάν εξειδικεύσεις την ερώτηση στον πολίτη και του πεις: θεωρείς από πλευράς ηθικής λάθος να καταγγείλεις έναν πολιτικό έναν δικαστή έναν εφοριακό κλπ, τα αποτελέσματα δεν θα είναι ίδια. Γιατί όλοι αυτοί που αναφέρεις έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Μεταχειρίζονται κάποιου είδους εξουσία, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο. Και το πρόβλημα εντοπίζεται μάλλον ακριβώς εκεί: Η αδυναμία τάυτισης Έλληνα πολίτη με το κράτος του και όλες τις πτυχές του έγκειται στο γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων διαχειρίζονται εξουσία το πράττει κατά το δοκούν κι αν όχι μεροληπτικά, πάντως ανισομερώς.

εγώ από τα παραπάνω κατάλαβα (ουάνς μόρ) οτι το κράτος έχει νόμους γιατί πρέπει να τους έχει αλλά τους χρησιμοποιεί κατά το "το ένα χέρι νίβει το άλλο"....

επειδή ξεφύγαμε (αρκετά κούρδισα τον πιπάκια :p) από το θέμα, επί του θέματος λοιπόν, εγώ θα πράττω κατά συνείδηση

ΠΟΥΤΣ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

dimmie_72
03/09/2015, 11:42
εγώ θα πράττω κατά συνείδηση

ΠΟΥΤΣ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

συνείδηση με ορμονικές διαταραχές. πολλή μερέντα... :lol:

teogtp
03/09/2015, 11:44
συνείδηση με ορμονικές διαταραχές. πολλή μερέντα... :lol:

Κατι πρεπει να εχει αυτη η σελα απο το Fjr..............
Πριαπισμος κιετς.:lol:

Joyrider
03/09/2015, 11:49
Ο στοχασμός της κοινωνίας πάνω στο νόμο της. moto.gr :lol:

Γουστάρω :D

dimmie_72
03/09/2015, 11:52
Κατι πρεπει να εχει αυτη η σελα απο το Fjr..............
Πριαπισμος κιετς.:lol:

εσείς οι @ράδες με τα τζαπάν πρέπει να κάνετε ένα team μέσα στο φόρουμ και να οργανώνετε ταξιδιωτικά. όλοι με τα τρέϊλερ από πίσω.:lol:

pipe_smoker
03/09/2015, 13:46
Ο στοχασμός της κοινωνίας πάνω στο νόμο της. moto.gr :lol:

Γουστάρω :D

Μ'άρεσε.

Αυτό (http://www.imdb.com/title/tt1883180/) μου θύμησε:lol:

ChrisNt
03/09/2015, 14:12
Λάθος μου που άφησα να εννοηθεί ότι ήταν πιτσιρικάς .. μιλάμε για 27χρονο . Αυτά που διαβάζω για αφαίρεση διπλώματος κτλπ με βάζουν σε βαθιές σκέψεις αλλά καλώς η κακώς τον λυπήθηκα και αφού δεν υπήρξε ο παραμικρός τραυματισμός τυχαίως έπραξα όπως έπραξα , θα μου πεις αν αύριο μεθαύριο σκοτώσει κάποιον και φύγει θα τον λυπηθείς ? η αν σκότωνε εμένα είμαι σίγουρος ότι θα σταματούσε ?

Γνωρίζω πολύ καλά πως όλοι όταν έχουν ανάγκη γίνονται παναγίες προκειμένου να τις σκαπουλάρουν ..αλλά με τόσα και τόσα που ακούμε ( εγκατάλειψη θυμάτων κτλπ ) εφόσον η περίπτωση μου εξελίχτηκε ομαλά δεν ήθελα να το τραβήξω παραπέρα όσο εγωιστικό και αν ακούγεται αυτό . Όπως είπε κάποιος φίλος η δικαιοσύνη είναι κάτι βαθύτερο από τους νόμους .Τέλος καλό όλα καλά ..πήρα και εγώ το μάθημα μου και δόθηκε μια ευκαιρία από μεριάς μου στον τύπο να επανορθώσει το λάθος του , από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του.

Αύριο θα πάω συνεργείο όπου θα το δει και ο εμπειρογνώμονας ...

Billymuse
03/09/2015, 14:22
Λάθος μου που άφησα να εννοηθεί ότι ήταν πιτσιρικάς .. μιλάμε για 27χρονο . Αυτά που διαβάζω για αφαίρεση διπλώματος κτλπ με βάζουν σε βαθιές σκέψεις αλλά καλώς η κακώς τον λυπήθηκα και αφού δεν υπήρξε ο παραμικρός τραυματισμός τυχαίως έπραξα όπως έπραξα , θα μου πεις αν αύριο μεθαύριο σκοτώσει κάποιον και φύγει θα τον λυπηθείς ? η αν σκότωνε εμένα είμαι σίγουρος ότι θα σταματούσε ?

Γνωρίζω πολύ καλά πως όλοι όταν έχουν ανάγκη γίνονται παναγίες προκειμένου να τις σκαπουλάρουν ..αλλά με τόσα και τόσα που ακούμε ( εγκατάλειψη θυμάτων κτλπ ) εφόσον η περίπτωση μου εξελίχτηκε ομαλά δεν ήθελα να το τραβήξω παραπέρα όσο εγωιστικό και αν ακούγεται αυτό . Όπως είπε κάποιος φίλος η δικαιοσύνη είναι κάτι βαθύτερο από τους νόμους .Τέλος καλό όλα καλά ..πήρα και εγώ το μάθημα μου και δόθηκε μια ευκαιρία από μεριάς μου στον τύπο να επανορθώσει το λάθος του , από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του.

Αύριο θα πάω συνεργείο όπου θα το δει και ο εμπειρογνώμονας ...

Αδερφέ απτην αρχή τα τα λένε αυτα, άλλο πιτσιρικάς που έκανε τη μαλακία στα κρυφα απο γονείς και μπλα μπλα μπλα
και άλλο 27χρονος ο οποίος πιθανον να μην έχει διπλωμα οχι επειδή δεν έχει δωσει εξετάσεις,αλλα παίζουν πολλά σενάρια
να του το κατέσχεσε η τροχαία για κάποια παράβαση (μέθη,υπέρβαση οριου ταχύτητας...) εκει πάμε προς άλλη κουβέντα..

George_Sp
03/09/2015, 14:24
ακόμα και τώρα μπορείς να πας στη τροχαία και να αλλάξεις την κατάθεσή σου χωρίς καμία επιβάρυνση μιας και μπορείς να επικαλεστείς το σοκ από το χτύπημα ώστε να ανακαλέσεις τα αρχικά. λέω γω τώρα...

sniper
03/09/2015, 14:26
ακόμα και τώρα μπορείς να πας στη τροχαία και να αλλάξεις την κατάθεσή σου χωρίς καμία επιβάρυνση μιας και μπορείς να επικαλεστείς το σοκ από το χτύπημα ώστε να ανακαλέσεις τα αρχικά. λέω γω τώρα...

Μάλιστα (https://www.youtube.com/watch?v=dgoDvnebHRw)...

Billymuse
03/09/2015, 14:27
Πάντως το θρεντ άρχισε να χάνει σε ενδιαφέρον, μπορούμε να ξεμπανάρουμε τον Σουτερ για καμια μέρα μονο και μονο για να γράψει εδώ :a014:

George_Sp
03/09/2015, 14:28
Μάλιστα (https://www.youtube.com/watch?v=dgoDvnebHRw)...

ChrisNt
03/09/2015, 14:33
Αδερφέ απτην αρχή τα τα λένε αυτα, άλλο πιτσιρικάς που έκανε τη μαλακία στα κρυφα απο γονείς και μπλα μπλα μπλα
και άλλο 27χρονος ο οποίος πιθανον να μην έχει διπλωμα οχι επειδή δεν έχει δωσει εξετάσεις,αλλα παίζουν πολλά σενάρια
να του το κατέσχεσε η τροχαία για κάποια παράβαση (μέθη,υπέρβαση οριου ταχύτητας...) εκει πάμε προς άλλη κουβέντα..

Έτσι είναι ..σίγουρα μπορώ να μάθω τι έχει παιχτεί μιας και ο πατέρας του έχει μαγαζί και σίγουρα θα έχουμε κάποιον κοινό γνωστό αλλά δεν νομίζω πως έχει νόημα πλέον εφόσον έπραξα όπως έπραξα.Σε καμία περίπτωση δεν λέω πως έπραξα σωστά ..το σωστό θα ήταν να έρθει αντιμέτωπος με τις ευθύνες του .

spyrakos35
03/09/2015, 14:34
Πάντως το θρεντ άρχισε να χάνει σε ενδιαφέρον, μπορούμε να ξεμπανάρουμε τον Σουτερ για καμια μέρα μονο και μονο για να γράψει εδώ :a014:

Μπορω βεβαια και να συνεχισω να τεντωνω τον πιπακια

ChrisNt
03/09/2015, 14:41

Λες να κάνω αυτό που λέει o George_sp να αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον ? :D
Ίσως "τραγική" ειρωνεία να είναι ότι αν δεν είχε αργήσει η αστυνομία 35 λεπτά ( απόσταση 2 χιλιομέτρων ) και είχε έρθει άμεσα τα πράγματα θα είχαν εξελιχτεί τελείως διαφορετικά .

Bowleno
03/09/2015, 14:57
27χρονος, ε; μάλλον μόλις άφησες έναν εν δυνάμει δολοφόνο......:rolleyes:

Και δεν μιλάω να του κατάσχεσε η τροχαία το δίπλωμα όπως είπαν πιο πάνω, αλλά να μην μπορεί να βγάλει λόγω βλακείας, ανικανότητας η ότι άλλο, δίπλωμα.
Εκεί πάμε σε ΠΟΛΥ βαθιά νερά........

Billymuse
03/09/2015, 15:00
27χρονος, ε; μάλλον μόλις άφησες έναν εν δυνάμει δολοφόνο......:rolleyes:

Και δεν μιλάω να του κατάσχεσε η τροχαία το δίπλωμα όπως είπαν πιο πάνω, αλλά να μην μπορεί να βγάλει λόγω βλακείας, ανικανότητας η ότι άλλο, δίπλωμα.
Εκεί πάμε σε ΠΟΛΥ βαθιά νερά........

Mεγάλη και βαριά κουβέντα είπες και δεν υπάρχει λόγος να νιώθει χειρότερα ο ChrisNt
Aυτο να το πεις στους εξεταστές που λαδώθηκαν απο εναν υποψήφιο οδηγό και αυριο μπορεί απο ανικανότητα η βλακεία η οτι θες πες να σκοτώσει το παιδι του..

teogtp
03/09/2015, 15:06
Λάθος μου που άφησα να εννοηθεί ότι ήταν πιτσιρικάς .. μιλάμε για 27χρονο ....

Απόφοιτος και αυτος του γνωστου πανεπιστημίου. ........

340481

dimmie_72
03/09/2015, 15:07
Λες να κάνω αυτό που λέει o George_sp να αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον ? :D

αμέ! το πολύ-πολύ να φας καμιά ψιλή για εμπαιγμό των Αρχών. αλλά τι ειν η ζωή χωρίς λίγο suspense βρε αδερφέ! :cool:

counterstriker
03/09/2015, 15:09

Δεν θα το κανα στη θέση σου.

spyrakos35
03/09/2015, 15:10
αμέ! το πολύ-πολύ να φας καμιά ψιλή για εμπαιγμό των Αρχών. αλλά τι ειν η ζωή χωρίς λίγο suspense βρε αδερφέ! :cool:

adventure λέγεται εδω

Billymuse
03/09/2015, 15:13

θα γελάνε και οι 18ουρες λέμε

George_Sp
03/09/2015, 15:15
καλά τα αστεία αλλά ας μην εκφοβίζουμε αν είναι να διορθωθεί μια λάθος εκτίμηση......βέβαια ξέρω θα βγουν τώρα αρκετοί να με πουνε judge dredd ξανά....αλλά δε μαμιέται. αυτά πιστεύω οτι είναι τα σωστά και ηθικά και λογικά, και αυτά συμβουλεύω όλους σαν να ήταν ο εαυτός μου.

ChrisNt
03/09/2015, 15:19
Άστο καλύτερα γιατί είμαι και "γνωστός" στο τμήμα της περιοχής μου για "αναίδεια" :lol: .Την τελευταία φόρα είχα καταλήξει στο τμήμα επειδή πετάχτηκα στο περίπτερο χωρίς κράνος και χωρίς ταυτότητα ( λάθος μου ) και παρότι ήξεραν καλά ποιος είμαι και ότι είμαι νόμιμος , με είχαν σταμπάρει επειδή υπήρξε ένας διαπλικτισμός 2 μέρες πριν που με είχαν ελένξει ξανά όπως είχα αναφέρει παλιότερα στην ενότητα ΜΕ ΕΙΔΑ .Ο διαπλικτισμός έγινε επειδή πετάχτηκαν μπροστά μου σαν κουράδες και περίμεναν να χωθώ σαν το βαλεντίνο ρόσσι ανάμεσα από τα κολονάκια.

George_Sp
03/09/2015, 15:20
ένα ένα μας τα βγάζεις αδερφέ :)

Billymuse
03/09/2015, 15:20
μηπως εισαι και στη ΚΝΕ?

dimmie_72
03/09/2015, 15:22
Άστο καλύτερα γιατί είμαι και "γνωστός" στο τμήμα της περιοχής μου για "αναίδεια" :lol: .Την τελευταία φόρα είχα καταλήξει στο τμήμα επειδή πετάχτηκα στο περίπτερο χωρίς κράνος και χωρίς ταυτότητα ( λάθος μου ) και παρότι ήξεραν καλά ποιος είμαι και ότι είμαι νόμιμος , με είχαν σταμπάρει επειδή υπήρξε ένας διαπλικτισμός 2 μέρες πριν που με είχαν ελένξει ξανά όπως είχα αναφέρει παλιότερα στην ενότητα ΜΕ ΕΙΔΑ .Ο διαπλικτισμός έγινε επειδή πετάχτηκαν μπροστά μου σαν κουράδες και περίμεναν να χωθώ σαν το βαλεντίνο ρόσσι ανάμεσα από τα κολονάκια.

αφού τόχεις το adventure μέσα σου, μη μασάς. προχώρα!... δεν είναι προορισμός, ταξίδι, κιετς. :D

ChrisNt
03/09/2015, 15:23
χαχαχα να τονίσω πως δεν έχω κανένα πρόβλημα με την αστυνομία γιατί ξέρω πως ορισμένοι περιμένουν την γωνία με το πιστόλι στο χέρι .:D χαριτολογώντας ανέφερα το παραπάνω περιστατικό ..

ChrisNt
03/09/2015, 15:25

ξέρω ξέρω..παλιοχαρακτήρας :)

dimmie_72
03/09/2015, 15:29
χαχαχα να τονίσω πως δεν έχω κανένα πρόβλημα με την αστυνομία γιατί ξέρω πως ορισμένοι περιμένουν την γωνία με το πιστόλι στο χέρι .:D

βρε μη μασάς σου λέω, είναι adv friendly το φόρουμ! εδώ κάτι γατάκια παίρνουν λάθος σοκάκι στο Γράμμο και τους τραβάνε 10 vroom, φαντάσου να μας λες μετά την εμπειρία σου! :cool:

ChrisNt
03/09/2015, 15:41
μαθαίνω σιγά σιγά ..ακόμα θυμάμαι το κράξιμο που είχα φάει ( καλά κάνανε και με κράξανε βέβαια ) σε ένα θέμα για το λάστιχο που έχανε αέρα ..

:lol: :lol: :lol:

Bowleno
03/09/2015, 15:41
Mεγάλη και βαριά κουβέντα είπες και δεν υπάρχει λόγος να νιώθει χειρότερα ο ChrisNt
Aυτο να το πεις στους εξεταστές που λαδώθηκαν απο εναν υποψήφιο οδηγό και αυριο μπορεί απο ανικανότητα η βλακεία η οτι θες πες να σκοτώσει το παιδι του..

Αυτό είναι άλλο καπέλο, εδώ λέμε ότι άφησε έναν που οδηγούσε παράνομα.
Το ότι υπάρχουν άπειροι ΒΛΑΚΕΣ με δίπλωμα, υπάρχουν, αλλά το έχουν.....
Καλό θα ήταν να μην γυρίσουμε την κουβέντα στο ποιος και γιατί και πως έβγαλε δίπλωμα ενώ δεν θα έπρεπε γιατι θα πάει άκλαφτο το θρεντ

BLiTzER
03/09/2015, 15:43
Καλό θα ήταν να μην γυρίσουμε την κουβέντα στο ποιος και γιατί και πως έβγαλε δίπλωμα ενώ δεν θα έπρεπε γιατι θα πάει άκλαφτο το θρεντ

Σωστά. Ας περάσουμε τις επόμενες 10 σελίδες υποθέτοντας γιατί δεν είχε δίπλωμα ο συγκεκριμένος.

spyrval
03/09/2015, 16:11

μηπως εισαι και στη ΚΝΕ?

:lol::lol::lol:

Σωστά. Ας περάσουμε τις επόμενες 10 σελίδες υποθέτοντας γιατί δεν είχε δίπλωμα ο συγκεκριμένος.

Ξεκινάω εγώ: του είχε αφαιρεθεί γιατί η αστυνομία ανακάλυψε ότι σε προηγούμενο ατύχημά του είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία για το ποιός τον τράκαρε επειδή λυπήθηκε να καταγγείλει αυτόν που πραγματικά οδηγούσε χωρίς δίπλωμα :lol:

ChrisNt
03/09/2015, 16:14
Ξεκινάω εγώ: του είχε αφαιρεθεί γιατί η αστυνομία ανακάλυψε ότι σε προηγούμενο ατύχημά του είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία για το ποιός τον τράκαρε επειδή λυπήθηκε να καταγγείλει αυτόν που πραγματικά οδηγούσε χωρίς δίπλωμα

:a09:

BLiTzER
03/09/2015, 16:15
Σαρκαστικός ήμουν, προφανώς, αφού αυτό γίνεται εδώ και 2 σελίδες τουλάχιστον :P

spyrval
03/09/2015, 16:17
:a09:

Πλάκα κάνω βρε, δεν πιστεύω να παρεξηγήσε..

ChrisNt
03/09/2015, 16:19
Πλάκα κάνω βρε, δεν πιστεύω να παρεξηγήσε..
απαιτώ να ανακαλέσεις τώρα :tooth:

spyrval
03/09/2015, 16:34
απαιτώ να ανακαλέσεις τώρα :tooth:

Εμ τέτοια λες στους μπάτσους και σε μαζεύουνε :lol:

irinia
03/09/2015, 17:32
Χαιρομαι που οι πολιτικαντηδες αλλα και η δικαστικοι λειτουργοι της χωρας μου,αποφοιτησαν απο το ιδιο ΑΡΧΙΔΑΤΟ σχολειο που αποφοιτησες και εσυ Τερενς.
Κατι Παπακωσταντινοι,Λαυρεντιαδηδες και ΣΙΑ πρεπει να εχουν μια δευτερη ευκαιρια..............

ΑΣΤΟ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ

Joyrider
03/09/2015, 20:18
Μ'άρεσε.

Αυτό (http://www.imdb.com/title/tt1883180/) μου θύμησε:lol:

Του Καστοριαδη λογια.
Εγω θα το ελεγα αλλιως αλλα δεν ειναι της παρουσης :D
Θα την δω την ταινια :beer:

taisteal
03/09/2015, 21:12
ΑΣΤΟ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ

Το αστειακι δεν το'πιασες παντως,και μου αραδιασες ενα καρο ασχετα.

;)

irinia
03/09/2015, 22:59
Το αστειακι δεν το'πιασες παντως,και μου αραδιασες ενα καρο ασχετα.

;)

ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΠΙΑΝΩ

Και ότι θέλω γράφω,και εσύ ότι θέλεις διάβαζε και γράφε...!!
Με αγάπη......από έναν με περιορισμένο δείκτη .........

taisteal
03/09/2015, 23:34
ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΠΙΑΝΩ

Και ότι θέλω γράφω,και εσύ ότι θέλεις διάβαζε και γράφε...!!
Με αγάπη......από έναν με περιορισμένο δείκτη .........

Παντα αγαπη

:beer::beer::beer:

Billymuse
04/09/2015, 15:41
Τι έτσι απλα θα τελειώσει αυτο το θρεντ?

devil's animal
05/09/2015, 10:40
το τερματισατε παλι το κοντερ...:p

spyrakos35
05/09/2015, 11:24
το τερματισατε παλι το κοντερ...:p

Χώρις ομως να φαμε καπακι....

:owned:

Nostradamus
05/09/2015, 22:41
Χώρις ομως να φαμε καπακι....

:owned:

το εχουμε αυτο το καπακι σε καποιο θρεντ ???

Bowleno
06/09/2015, 05:27
το εχουμε αυτο το καπακι σε καποιο θρεντ ???

Σε όλα όσα είναι κλειδωμένα......

toyar
23/09/2015, 18:58
ναταλεμεαυτα.......
http://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/Ton-esose-to-kranos-Sovaro-troxaio-me-mixani-sti-Lamia/432818

Μικe777
23/09/2015, 21:51
ναταλεμεαυτα.......
http://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/Ton-esose-to-kranos-Sovaro-troxaio-me-mixani-sti-Lamia/432818
σωστος...:beer:

Μανολης67
11/11/2015, 20:31
Γαιδούρι.....

http://www.protothema.gr/greece/article/526474/fortigo-paresure-motosukleta-kai-traumatise-thanasima-ton-odigo-tis-sti-leoforo-kifisou/

Billymuse
12/11/2015, 06:13
Γαιδούρι.....

http://www.protothema.gr/greece/article/526474/fortigo-paresure-motosukleta-kai-traumatise-thanasima-ton-odigo-tis-sti-leoforo-kifisou/

που να βρουνε το κουφάρι του με κατσαρίδες μεσα σε αυτο που @@!#!@
πάντως νομίζω κοντα σε αυτο το ύψος πρέπει να υπάρχει κάμερα κυκλοφορίας..

BLiTzER
12/11/2015, 08:22
Νομίζω παντού έχει κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας στον Κηφισό.

duke200
12/11/2015, 13:02
κριμα, ποσα τετοια γίνονται με τους κωλοφορτηγατζήδες...

Γιατί οι πιο άθλιοι άνθρωποι οδηγάνε τα πιο σοβαρά (απο πλευράς οδικής ασφάλειας) οχήματα?

Bowleno
12/11/2015, 15:13

Γιατί οι πιο άθλιοι άνθρωποι οδηγάνε τα πιο σοβαρά (απο πλευράς οδικής ασφάλειας) οχήματα?

Όταν τα παίρνουν δεν είναι άθλιοι. Στην πορεία γίνονται...... (φορτηγατζήδες, ταξιτζήδες και γενικά όσοι οδηγούν πάνω από 10-12 ώρες την ημέρα επαγγελματικά.)
Και τα ατυχήματα συμβαίνουν κυρίως όταν κοντεύει (η και έχει λήξει....) το ωράριο-βάρδια τους και θέλουν να πάνε τάχιστα στο σπίτι, στην γκόμενα η όπου αλλού.....
Τα γνωρίζω αυτά από πρώτο χέρι καθώς συναναστρέφομαι κάθε μέρα με αυτούς.... κι εγώ φορτηγό οδηγώ αλλά 5 βια 6 ώρες την μέρα και στο τέλος της μέρας νιώθω όλο το σώμα μουδιασμένο από τους κραδασμούς του οχήματος, φανταστείτε αυτούς....
Βεβαίως σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται η πράξη του παραπάνω.......

arisrodolivos
12/11/2015, 20:41

καποιος πρεπει να σε απαντησει εσενα:nono:

duke200
13/11/2015, 07:49
εξαιρεσεις παντα υπάρχουν, αλλα το σίγουρο είναι οτι οι περισσότεροι επαγγελματιες με βαρια οχήματα δεν καταλαβαίνουν τι βαριά ευθύνη φέρουν όταν οδηγάνε και αυτό φαίνεται απο το πόσο ανευθυνα οδηγάνε. Σύμφωνοι, οι περισσότεροι οδηγοί πασης φύσεως οχημάτων οδηγανε ανεύθυνα, αλλα σε επαγγελματίες με βαριά οχήματα είναι ακόμα χειρότερα τα αποτελέσματα απο την ανεύθυνη οδήγηση γιατι όταν γίνει λαλακία με μεγάλο όχημα μπορεί να πάρει πολλούς ο διάολος και όχι 2-3 όπως πχ σε ένα ατύχημα με IX. Και αυτό οφείλουν να το ξερουν οι φίλοι επαγγελαματίες. Δεν μπορούν να οδηγάνε με την ίδια ανευθυνότητα που οδηγάνε το ΙΧ τους και επίσης οφείλουν να έχουν πάντα το όχημα τους και τον εαυτό τους σε άριστη κατάσταση (φρένα, λάστιχα, κούραση, κλπ)

leftos
13/11/2015, 10:32
Εχει δικιο ο duke.
Ναι και με την μηχανη οταν τρεχεις μπορει να σκοτωσεις καποιον αν χασεις τον ελεγχο. Αλλα με το φορτηγο ειναι αλλο πραγμα θα γινει σιγουρα η ζημια και δεν εχεις τον ελεγχο.
Επειδη οδηγω συστηματικα φορτηγο πραγματικα βγαινω απο τα ρουχα μου. Στην αττικη οδο πχ πας με 80 που ειναι το οριο και σε προσπερνανε ολοι. Πως γινεται αυτο βλεπεις λεωφορεια και φορτηγα να κινουνται με ταχυτες 90 100 χλμ. σε επαρχιακους δρομους. Ενα τετοιο οχημα δεν σταματαει και δεν ελεγχεται.
Περνανε με κοκκινο. Μα καλα ρε φιλε φορτηγο εχεις ποσο θα κερδισεις αφου θα σταματησεις πιο κατω.
Σε οδηγο οδικης αφου περασε με κοκκινο και τον επιασε το επομενο φαναρι παω διπλα του και του λεω
"Σε πληρωνουν περισσοτερο αν περνας με κοκκινο αν ειναι να κανω βιογραφικο στην εταιρια σου γιατι στην δικια μου δεν δινουν τιποτα"
Ναι μου λεει ελα σε μας.
Σκουπιδιαρικα του δημου μας συστηματικα με 100 χλμ σε λεωφορο με οριο τα 80 να πηγαινω με αυτοκινητο με 95 και να με προσπερνανε.
Δεν ειναι ετσι γι'αυτο περνεις τηλεφωνο και κανεις καταγγελια με αριθμο κυκλοφοριας και ωρα συμβαντος στην τροχαια.
Και για τους ιδιωτες στην εταιρια τους. Εισαι επαγγελματιας οδηγος δεν κανεις την βολτα σου ουτε το κεφι σου. Πρεπει να εισαι υποδειγμα.
Αυτο ειναι το επιπεδο τους δεν καταλαβαινουν οτι δεν κερδιζουν κατι απο αυτο που κανουν.
Σιγουρα υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα ειναι ελαχιστες και αν οδηγεις φορτηγο το βλεπεις οταν προσπαθουν να σε προσπερασουν ολοι ενω εσυ τηρεις τα ορια που θετει το οχημα σου.

spyrakos35
13/11/2015, 10:36
στην ιταλία την πρώτη φορά που πήγα οδικώς είχα πάθει πλάκα με τον τρόπο που οδηγάνε οι νταλίκες

αναφέρομαι στην ιταλία γιατί βγαίνοντας από ανκόνα για εθνική προς τα πάνω, ο δρόμος είναι δύο λωρίδες μόνο

εκεί λοιπόν, στη δεξιά ήταν το ένα φορτηγό με 80 (στο όριο) και έβγαινε να περάσει ο άλλος, αφού του είχε κάνει τρελό σλιπ στριμινγκ στο χιλιοστό, με 81....

προσπέραση και τέταρτο.....

Billymuse
13/11/2015, 10:47
στην ιταλία την πρώτη φορά που πήγα οδικώς είχα πάθει πλάκα με τον τρόπο που οδηγάνε οι νταλίκες

αναφέρομαι στην ιταλία γιατί βγαίνοντας από ανκόνα για εθνική προς τα πάνω, ο δρόμος είναι δύο λωρίδες μόνο

εκεί λοιπόν, στη δεξιά ήταν το ένα φορτηγό με 80 (στο όριο) και έβγαινε να περάσει ο άλλος, αφού του είχε κάνει τρελό σλιπ στριμινγκ στο χιλιοστό, με 81....

προσπέραση και τέταρτο.....

Που να δεις στον επαρχιακο μετα τη Ραββενα που παει Βενετια..που εχει απο μια λωριδα και χιλιαδες νταλικες..

MG-KTiNoS
13/11/2015, 10:50
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΕΝΑΝ....

(μόνο αυτό, μόνο μια φορά....)

STOYBI
13/11/2015, 11:01
Νομίζω παντού έχει κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας στον Κηφισό.

Και να μην εχει καμερες εκει .....

Εχει λιγο παραπανω..... 4-5..??

Εαν κανει κανα κοπο καποιος της τροχαιας και δει τα βιντεο-φωτο......

Ποσα στο διολο κοκκινα φορτηγα με ρυμουλκες και ασημενοιυς μουσαμαδες να περναγαν εκεινη την ωρα.....????

noodles
13/11/2015, 14:48
μακαρι να τον βρουνε και να τον σκισουν τον καριολη!!!

ενα μεγαλο ποσοστο οδηγων, οδηγοι χωρις να προσεχει, συμφωνω, αλλα καποιους τους πιεζουν οι εταιριες να παραδοσουν γρηγορα το δρομολογιο κτλ. γενικα ο κλαδος δουλευει με πολυ ασχημο τροπο (και ποιος δουλευει σωστα θα μου πειτε). το θεμα ειναι πως αρκετους δεν τους νοιαζει να το διορθωσουν. το ωραριο ενος επαγγελματια ειναι 4 ωρες οδηγηση, 45 λεπτα διαλειμμα, 4 ωρες οδηγηση και 9 ωρες υπνο. απο το τη στιγμη που χτυπανε 10ωρα και 12ωρα καταλαβαινεται τη γινεται.

tzimidis
13/11/2015, 15:02
μακαρι να τον βρουνε και να τον σκισουν τον καριολη!!!
NA TON BROUNE ISOS- NA TON SKISOUN ME TIN KAMMIA

ενα μεγαλο ποσοστο οδηγων, οδηγοι χωρις να προσεχει, συμφωνω, αλλα καποιους τους πιεζουν οι εταιριες να παραδοσουν γρηγορα το δρομολογιο κτλ
DEN EINAI DIKAIOLOGIA AYTO GIA NA SPERNEIS TO THANATO

. γενικα ο κλαδος δουλευει με πολυ ασχημο τροπο (και ποιος δουλευει σωστα θα μου πειτε). το θεμα ειναι πως αρκετους δεν τους νοιαζει να το διορθωσουν. το ωραριο ενος επαγγελματια ειναι 4 ωρες οδηγηση, 45 λεπτα διαλειμμα, 4 ωρες οδηγηση και 9 ωρες υπνο. απο το τη στιγμη
που χτυπανε 10ωρα και 12ωρα καταλαβαινεται τη γινεται BALE 18-20 ORA KAI EISAI MESA.

...

noodles
13/11/2015, 15:46
σε καμια περιπτωση δεν το ειπα σαν δικαιολογια. ειναι το λιγοτεροι απαραδεκτοι οσοι οδηγουνε εκτος ωραριου. 20 ωρες στο τιμονι δεν αντεχει κανενας φιλε, ειναι υπερβολικα πολλες. :cool:

freco
13/11/2015, 15:50
Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 24χρονο μοτοσικλετιστή (http://www.msn.com/el-gr/news/national/%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b4%cf%8c%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%bf-%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ad%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%ce%ba%cf%8c%cf%84%cf%89%cf%83%ce%b5-24%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf-%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%bb%ce%b5%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ae/ar-BBmXWka?ocid=spartandhp)

Billymuse
13/11/2015, 15:52
Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 24χρονο μοτοσικλετιστή (http://www.msn.com/el-gr/news/national/%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b4%cf%8c%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%bf-%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ad%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%ce%ba%cf%8c%cf%84%cf%89%cf%83%ce%b5-24%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf-%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%bb%ce%b5%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ae/ar-BBmXWka?ocid=spartandhp)

Ανθρωποκτονια εξ'αμελιας και εγκατάληψη θύματος..θα ηταν ιδανικό σεναριο για τον ''επαγγελματία οδηγό''